Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 2 éve
Igen, jól mondja Undi. Nem lesz nagy party. München amúgy is uncsi. Az aréna környéki meccs utáni partizásnak gyenge hagyományai vannak.Én is szívesen mennék, de nincs rá pénzem! 😥Ha oszintek akarunk lenni, olyan nagy dologrol nem fogsz lemaradni.
A halászsaskék-zöld szívem szakad meg.
akdestroyer
undisputedly
😊
több mint 2 éve
Én is szívesen mennék, de nincs rá pénzem! 😥Ha oszintek akarunk lenni, olyan nagy dologrol nem fogsz lemaradni.
akdestroyer
több mint 2 éve
Én is szívesen mennék, de nincs rá pénzem! 😥de van 2 veséd...hint hint
akdestroyer
több mint 2 éve
akdestroyer
4 751
Én is szívesen mennék, de nincs rá pénzem! 😥A halászsaskék-zöld szívem szakad meg.
több mint 2 éve
Zman77
531
Szeretnék én is menni. Ha tudtok segíteni,megköszönöm !
több mint 2 éve
Vobox
635
Sorry off: Überfogadadás,100%win Giro- Valer Atti legjobb helyezése 1-8 @1.50Borzasztó off, de faternak azon ment el a 13+1Mi az intertotóban '98-ban kifiléztük őket. 😀 (jó, hatalmas túlzással 😉 )világ legjobb focicsapataHoppá!!én lehet, felkapom az OberBayern-es susogóst, és kikocogok a stadionba, de addig szervezek magamnak egy nagyon komoly tokás, kiszőkített vokuhila-t (vorne kurz ), bajusszal .... 😊 nem teljesen jó, de ez lenne az irány:
"Hivatalos bejelentés és fix menetrend csak ma ebéd után érkezik, de a hírek (erős pletykák?) szerint az alábbi 4 mérkőzést rendezik majd idén Európában.
Seahawks @ Buccaneers (München)
Vikings @ Saints (London)
Giants @ Packers (London)
Broncos @ Jaguars (London)"
Hanni
Helmut the Dystopian Ride
briareos
Reggio1914
Wyatt
Off end
több mint 2 éve
Vobox
635
Sajnoshál'isten a párom seahawks szurkoló....úgyhogy a fiam idén nem tengerpartra megy,hanem Tottenham és Munchen lesz a nyaralás!Ha tudtok segíteni Munchen azt megköszönöm!Megoldva!
Vobox
több mint 2 éve
Vobox
635
Sajnoshál'isten a párom seahawks szurkoló....úgyhogy a fiam idén nem tengerpartra megy,hanem Tottenham és Munchen lesz a nyaralás!Ha tudtok segíteni Munchen azt megköszönöm!
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Borzasztó off, de faternak azon ment el a 13+1Mi az intertotóban '98-ban kifiléztük őket. 😀 (jó, hatalmas túlzással 😉 )világ legjobb focicsapataHoppá!!én lehet, felkapom az OberBayern-es susogóst, és kikocogok a stadionba, de addig szervezek magamnak egy nagyon komoly tokás, kiszőkített vokuhila-t (vorne kurz ), bajusszal .... 😊 nem teljesen jó, de ez lenne az irány:
"Hivatalos bejelentés és fix menetrend csak ma ebéd után érkezik, de a hírek (erős pletykák?) szerint az alábbi 4 mérkőzést rendezik majd idén Európában.
Hanni
briareos
Reggio1914
több mint 2 éve
Biztos ami biztos, már foglaltam a szállást szépségesen. 😀 Jegy meglátjuk lesz-e, nem szeretném a londoni YOLO utazást megismételni.
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
Azt lehet-e tudni, hogy mikor kezdik értékesíteni a ticketeket? 😊Ha minden jól alakul, ki az aki bevállalja a német túrát?Csaladom egyik fele muncheni. Ha nem lesz mas dolog, akkor meglatogatjuk oket 😀
Nekem komoly döntést kell meghoznom, mert az asszony is jönne, de egy haverom is bejelentkezett, hogy ki akar jönni velem.
A családdal is jó program, de a fiús kiruccanásnak is vannak ... khhmm előnyei. Nehéz lesz. 😃
funkyparduc
undisputedly
több mint 2 éve
Ha minden jól alakul, ki az aki bevállalja a német túrát?Csaladom egyik fele muncheni. Ha nem lesz mas dolog, akkor meglatogatjuk oket 😀
Nekem komoly döntést kell meghoznom, mert az asszony is jönne, de egy haverom is bejelentkezett, hogy ki akar jönni velem.
A családdal is jó program, de a fiús kiruccanásnak is vannak ... khhmm előnyei. Nehéz lesz. 😃
funkyparduc
több mint 2 éve
kint voltam ostseestadionban az 1:2nélMi az intertotóban '98-ban kifiléztük őket. 😀 (jó, hatalmas túlzással 😉 )világ legjobb focicsapataHoppá!!én lehet, felkapom az OberBayern-es susogóst, és kikocogok a stadionba, de addig szervezek magamnak egy nagyon komoly tokás, kiszőkített vokuhila-t (vorne kurz ), bajusszal .... 😊 nem teljesen jó, de ez lenne az irány:
Hanni
briareos
Reggio1914
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
Mi az intertotóban '98-ban kifiléztük őket. 😀 (jó, hatalmas túlzással 😉 )világ legjobb focicsapataHoppá!!én lehet, felkapom az OberBayern-es susogóst, és kikocogok a stadionba, de addig szervezek magamnak egy nagyon komoly tokás, kiszőkített vokuhila-t (vorne kurz ), bajusszal .... 😊 nem teljesen jó, de ez lenne az irány:
Hanni
briareos
több mint 2 éve
Ha minden jól alakul, ki az aki bevállalja a német túrát? Nekem komoly döntést kell meghoznom, mert az asszony is jönne, de egy haverom is bejelentkezett, hogy ki akar jönni velem.
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 2 éve
világ legjobb focicsapataHoppá!!én lehet, felkapom az OberBayern-es susogóst, és kikocogok a stadionba, de addig szervezek magamnak egy nagyon komoly tokás, kiszőkített vokuhila-t (vorne kurz ), bajusszal .... 😊 nem teljesen jó, de ez lenne az irány:
Hanni
több mint 2 éve
Hoppá!!én lehet, felkapom az OberBayern-es susogóst, és kikocogok a stadionba, de addig szervezek magamnak egy nagyon komoly tokás, kiszőkített vokuhila-t (vorne kurz ), bajusszal .... 😊 nem teljesen jó, de ez lenne az irány:
Hanni
több mint 2 éve
Hoppá!!"Hivatalos bejelentés és fix menetrend csak ma ebéd után érkezik, de a hírek (erős pletykák?) szerint az alábbi 4 mérkőzést rendezik majd idén Európában.
több mint 2 éve
braxa88
12 534
Eddig csak figyeltem a történéseket draft ügyben. Az elemzők szerint ismét C- kategóriát alkottunk. Nem igazán tudom megítélni, nem is akarom. A gond nálam a jelenlegi QB választékkal kezdődik, és itt nagyjából véget is ér. Nincs miről beszélni. A draft alapból jó lenne és észszerű, de ki köré építünk csapatot? Tudom, mindenki ezen rugózik, de akkor is. Nagy türelem kell most a csapathoz, lehet hogy évekig. Szóval az az érzésem nehéz idők jönnek.Legtöbb szaki átlag 'A-'t adott
Mondjuk a RB húzásunk kritikáját nem értem. Magas pick, oké, de ha nincs aki passzoljon, akkor marad a futás, ami amúgy is hagyomány ezen a vidéken.
Mindenesetre laikus megfigyelőként kíváncsian várom a fejleményeket, a jövő menetirányát.
garrett27
több mint 2 éve
Eddig csak figyeltem a történéseket draft ügyben. Az elemzők szerint ismét C- kategóriát alkottunk. Nem igazán tudom megítélni, nem is akarom. A gond nálam a jelenlegi QB választékkal kezdődik, és itt nagyjából véget is ér. Nincs miről beszélni. A draft alapból jó lenne és észszerű, de ki köré építünk csapatot? Tudom, mindenki ezen rugózik, de akkor is. Nagy türelem kell most a csapathoz, lehet hogy évekig. Szóval az az érzésem nehéz idők jönnek.Mondjuk a RB húzásunk kritikáját nem értem. Magas pick, oké, de ha nincs aki passzoljon, akkor marad a futás, ami amúgy is hagyomány ezen a vidéken.
Mindenesetre laikus megfigyelőként kíváncsian várom a fejleményeket, a jövő menetirányát.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 2 éve
Valahol egyetertek, valahol meg nem, de nem is baj, ha nem feltetlenul ugyanugy latunk mindent. 😊Nagyrészt egyetértek. A kiemelt rész szemszögéből válaszolok. Amúgy én sem tudom, csak nézek trendeket, és próbálkozom rájönni, hogy mi lehet.Hivatásos draft értékelők, akik teljesen félreértik a Build - mint építkezési stratégia fogalmát, annak az időhorizontját, és a csapat helyzetét, annak kontextusában -értsd. egy csoportban a regnáló bajnokkal, és a mindig kihívó 49-ersel.Utobbival nem ertek egyet. Vagyis nem teljesen. Mert nem ertektelen, am de a futo az a poszt, ahol lehetsz te a vilag legjobbja is, ha a fal fos, nem fogsz tudni igazan ervenyesulni, mig ha a fal jol blokkol neked, akkor 3-4-5-6. koros jatekos is atlag feletti szintre kepes.
Nagyon sokáig lehetne ezt elemezni, de inkább nézzünk mondatokat, amelyek mindent elmesélnek... kevésbé a draftunkról, inkább a szerző pillanatnyi mentális állapotáról.
ANALYSIS: I always dislike a team that’s bottoming out from a personnel standpoint trying to break in potential left tackles. It’s a position, like cornerback and quarterback, where players can develop bad habits quickly when overwhelmed. The Seahawks offense is going to be overwhelmed this year fairly consistently.
Ez a "legendás" Connor Orr az SI-től Az egész csodás, így egyben, de tényleg ízlelgessük a megfejtést a fejlődési görbe kapcsán. Az egyedi elem a vége. És mi van ha idén veszünk? Rebuild van.
"The Seattle Seahawks didn't find their successor to longtime quarterback Russell Wilson in the first round. However, they did try to make life much easier for whomever that winds up being."
Alex Ballentine -BR
Whatsoever, szerintem, aki komolyan ránézett az idei draftra az első mondat után el tudja a kollegát helyezni a térképen.
"They had ample chances to select a quarterback that would be an improvement over current QBs Drew Lock and Geno Smith and they passed. With back-to-back picks in the early second, they drafted an OLB who addressed a team need and an RB that didn’t."
DK nation - Truscott + Rickertson
Nem tudom mikor fogja megérteni a nagytiszteletű, hogy Chris Carlson rendelkezésre állása az egy valószínűségi változó, és hogy Pete Carroll diverzifikál, tehát lesz törekvés erős futójátékra. Amúgy leállhatnánk lassan azzal a mantrával, hogy a futó értéktelen poszt. Semmilyen korrelációs modell nem támasztja alá ezt a mondást az utóbbi 2 év adatait elemezve.
Szóval sok sok érdekes mondás van.
Es epp emiatt ez az a poszt, amire az okos GM nem kult tul sokat, elso kort legalabbis ritkan, illetve maximum annak is a masodik feleben ruhaz be ra. Bar en ennek sem vagyok a hive.
Osszessegeben viszont nem emiatt gondolom kevesbe ertekesnek a posztot, hanem a karrier hossza miatt. Nezd meg, hogy az elmult tiz evben hany olyan futo volt, aki mondjuk a masodik szerzodeseben igazan jol tudott jatszani. Az RB-k hamar elhasznalodnak, 5-6 ev utan az atlagnak visszaesik a teljesitmenye. Egesz egyszeruen nem er annyit egy futo, mint amit egy masodik szerzodesben mar fizetni kellene neki, nem veletlen, hogy sorra rakosgatjak ki az RB-ket az elmult evekben, hiaba masodik szerzodes, 1-2 ev utan repulnek.
Nem tudom, mi a terv Seattle-ben, de nekem a szubjektiv velemenyem az, hogyha rebuild van, akkor egy ujjaepitest nem korai futoval kezdek, pont azert, mert az ujjapites fogalma nalam azt jelenti, hogy egy jovobeli csapat magjat kezdem el osszerakni, beleillesztem a lancszemeget a gepezetbe. Egy futo eseteben viszont ez problemas, mert ha ugy szamolok GM-kent, hogy 2-3 ev alatt dobok ossze egy kiraly keretet, akkor az RB eseteben viszont maris ment a kukaba 2-3 ev, a szerzodesebol alig lesz valami, annyit pedig nem fog erni, hogy fizessek neki 15 milliot. Ergo, o csak rovid tavon, 1-2 evig lehet majd a csapat gerince, ha erted, mire gondolok.
Ez pedig nekem nem erne meg egy eros masodik kort.
Abban egyetertek egyebkent, hogy baromsag, ha barki lehuzza a draftot, mert nem jott peldaul kube, mert az az a poszt, ami raer, johet akar Mayfield, akar jovore majd valaki. Illetve az is baromsag, hogy nem jott LB koran, szoval az akkor szar. Nem szar az. Amugy rendben van a draftotok, nekem egyedul az RB-pick meh, de azt ugye meg is indokoltam.
Stez
Kezdeném azzal, hogy változik a világ, és bár új buildek még csak nieche eredményeket érnek el, de van esély arra, hogy hamarosan változik a világ. Egyszerűen a jelenleg uralkodó trend a passzjáték, és annak levédekezése tekintetében rettenetesen drága.
Ahogy a futás nehéz játék taktikailag alkalmatlan gyors csapásmérésre (de ha igen, akkor az demoralizáló), úgy a passzjáték nehezebben használható játék -kontrollra. Használható, csak sokkal erőforrás igényesebb, és frusztrálóbb. Kontroll alapú buildekhez egyszerűen túl sok erőforrást zabál, nagyon nagy a meghibásodási rátája, mert QB, mert 2 diverzifikálni képes célpont legalább, mert két Tackle, mert center, stb. Ezek bármelyike kiesik borul a teljes logika.
És, ami fontos, nem minden passz hangsúlyos építkezés sikerül. Pl a mienk nem sikerült, bár nálunk az is vita, hogy ilyen volt-e valaha. Wilsonnak pl. kellettek az átlag feletti célpontok, mindig. A hiányuk azonnal látszott.
Sikeresen működő passz alapú építkezéshez tényleg rettenetes erők kellenek. Ezek nekünk most végképp nincsenek.
Ez a jó fal mögött bárki futhat dolog szerintem sohasem volt teljesen igaz. CC első 2 évében fumble prone volt, meccsek mentek el rajta. CC minden volt csak konzisztens nem, ahogy nagyon sok elődje, és hátsó körös kortársa... . A futójátéknak pont a konzisztencia a lényege. A falat is tudni kell használni... ahhoz szem kell, ész kell, érezni kell.
A diverzifikált támadójáték a Seattle jelenlegi edzői stábjának láthatóan egy csapatépítési komponense. Ez nem fog változni, tehát az erős futójáték, és a klasszikus cipelő ennek a koncepciónak egy sarokpontja, tehát a csapat magjához tartozik. Vannak még ígéretes csapatok, akik erre a koncepcióra mennek.
A Seahawks jelenlegi helyzeteben nekem az idozitessel van gondom az RB-pick kapcsan – mint ahogy mondod, nalatok a csapat gerince lesz, de szerintem az ilyen jatekosoknal torekedni kell arra, hogy minel tovabb szamolni lehessen vele.
Es mivel a Hawks meg sehol sem tart a rebuildben, ez nyilvanvaloan lesz 2-3 ev, an szemely szerint ugy erzem, hogy addig a 2-3 evig hiaba lesz a csapat gerince, mert az, hogy ebben az idoszakban a Seattle mit csinal a palyan, mondhatni masodlagos, mert meg nagyon az ujjaepites elejen jar. Most meg a lenyeg az lesz, hogy a fiatalok igeretesen teljesitsenek, legyen lathato az irany, hova tart a csapat, alakuljon ki az a bizonyos gerinc, amire aztan el lehet kezdeni egy ujabb szintet epiteni.
A bajom tovabbra is az, hogy mivel ez meg nagyon az eleje, egy amugy is hamar elhasznalodo, valoszinuleg egy szerzodeses futot tulsagosan korai volt huzni, mivel mire a csapat tobbi resze beerik, addigra mar azon kell gondolkozni, hogy kivel potold hamarosan az RB-t.
Az tiszta, hogy a Seahawks mar Wilsonnal is, nelkule meg foleg egy futogepezet lesz, csak epp ahogy te irtad, egyelore igazabol akar rushra, akar passra epitve is lyukas a roster, meglatasom szerint akadtak volna fontosabb elemek is, mint a futo. Olyan elemek, ahova ha viszel valakit, akkor velhetoen szamolhatsz az illetovel jo tiz evig, tobb szerzodesen at, alapkove lehet a jovo Seahawksnak, raadasul az illeto mondjuk premierposzton teheti meg mindezt.
No mindegy, drukkolok azert a Hawksnak, igazabol remelem, hogy Mayfield itt kot ki, mert nem gondolom, hogy annyira rossz lenne, mint ahogy lejaratjak az elmult hetekben. Vele siman becelozhato a kozepmezony, meg egy ennyire eros csoportban is.
több mint 2 éve
A Wilson trade margójára:Vajon hogyan nézhet ki a Jammal Adams trade margója?!
Denver kapja:
QB Russel Wilson
DL Eyioma Uwazurike
Seattle kapja:
QB Drew Lock
TE Noah Fant
DT Shelby Harris
OT Charles Cross
ED Boye Mafe
ED Tyreke Smith
WR Dareke Young
2023 1st
2023 2nd
Marsellus Wallace
the Jamal Adams Trade officially is complete
— MR Sports👑 (@MRsports604) April 30, 2022
Seahawks received:
• S Jamal Adams
• 2022 4th CB Coby Bryant
New York Jets received:
• S Bradley McDougald (cut)
• 2021 1st OL Alijah Vera-Tucker
• 2022 1st WR Garrett Wilson #GoHawks #Seahawks #TakeFlight #Jets pic.twitter.com/FjkOCV74tI
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
A Wilson trade margójára:Vajon hogyan nézhet ki a Jammal Adams trade margója?!
Denver kapja:
QB Russel Wilson
DL Eyioma Uwazurike
Seattle kapja:
QB Drew Lock
TE Noah Fant
DT Shelby Harris
OT Charles Cross
ED Boye Mafe
ED Tyreke Smith
WR Dareke Young
2023 1st