Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 2 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 536
Értéken hoztunk embert talán a legnagyobb needre? Valaki bezárta Schneideréket a szekrénybe?
több mint 2 éve
Zman77 Seattle Seahawks 531
Na ez zsír !
több mint 2 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Charles Cross, ahogy alakult az 1-8. pick, a legjobbat választottuk.

Cross - Haynes - Blyth - Jackson - Curhan
jelenleg ez a legjobb OL
Shellt vissza kéne hozni, és kéne egy közepes körös center
több mint 2 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 751
Én eléggé beteg vagyok/voltam az utóbbi hetekben, szóval csak read onlyba toltam.

A drafthoz annyit, hogy 1/9-en egészen biztosan nem OT/CB érkezik.
Jól ismerjük a csapatot amelynek szurkolunk.
Jön valami agyfasz. Esetleg egy letrade után húzunk valami 3 körbe várt bustot.

Miután nincsenek elvárásaim, egészen biztosan nem leszek csalódott se!

több mint 2 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
...még mindig csak felfelé
Zman77
Ja most már látom, forced trade...

Teljesen irreális egy 2+5. körért az 1/4, így nem sok értelme van. Ilyen trade esetén Beki NY-ig menne, hogy esernyőt dugjon Joe Douglas seggébe, és nyitva húzza ki.
több mint 2 éve
...még mindig csak felfelé

Screenshot-2022-04-28-19-04-22-539-com-android-chrome
critical appreciation of ode to a nightingale
több mint 2 éve
No akko en is egy last minute. Bar a PFF boardja nekem kicsit kuloncnek tunik a legtobbhoz kepest.

1/9: Nagyon remelem, hogy a top3 T-bol idecsuszik valaki, ahogy esetemben is tortent. Ha nem igy lenne, akkor letrade és Penning. Bar a CB is egyertelmu need, de ranezek a rosterre, es a ket need kozul meg igy is T>>>CB. Gardner esetleg meg jo lenne itt, de sztem o mar nem lesz benn.

2/40,41: Nalam Gordon az utso, aki meg abban a tier-ben van, hogy be lehet itt huzni, szoval ha o benn van, sztem jo pick. Eselyes, hogy valahol itt fog kimenni, 1-2 helyet akar fel is lehetne mozogni, ha meg benn van. LB nem premium poszt, remelhetoleg marad itt erteken jatekos, Walker sztem itt jo.

3/72: Parham és Zach Tom kozt vacillaltam, mindketto tobb OL poszton bevetheto jatekos, jovobeli kezdo potenciallal.

4/108: EDGE-t meg nem huztam, szal jott a boardon az elerheto legmagasabb.

5/145: OL-bol sosem eleg.

Utso 2 pick: Azon posztok kozul, melyekre meg nem huztam, a WR-t és a DL-t valasztottam. QB, TE, S nem kell.
több mint 2 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
1/9:

Aminek/akinek örülnék:
-Charles Cross OT; Evan Neal OT; Ikem Ekwonu OT;
-K.Thibodeaux EDGE;
-Ahmad Gardner CB; Derek Stingley CB; Malik Willis QB;
-hátratrade. úgy hogy legyen még egy első kör, akár jövőre is. Hátra trade + Kenny Pickett; vagy Raimann/Penning/Tyler Smith; +T.McDuffie (nekem jó ő szélre is);

Aminek/akinek nem örülnék:
-feltrade
-Desmond Ridder QB. udfa a csávó;
-Pickett itt
-LB (Lloyd, Dean, Q.Walker)
-Trevon Walker EDGE
-Mindenféle WTF húzásnak mint WR, OG, DT, RB, S,

______
2.kör:

Aminek/akinek örülnék:
-letrade az egyik pickkel
-Pickett ha még benn van (nem valószínű)
-OT: Raimann/Penning/Tyler Smith aki még benn van, más nem kell
-CB: Elam, McDuffie, Booth. más nem kell, a slot CBk mint Pitre, Hill vagy McCreary ne jöjjön. Van Justin Coleman.
-C: Linderbaum
-EDGE: Karlaftis (állótólag csúszni fog), Ojabo, Mafe, Ebiketie, Drake Jackson
-LB: ha valamelyik toplecsúszna; vagy letrade után: Andersen, Muma, Walker, Harris

-QBk. Ridder, Howell, Strong, Corrall. Ne jöjjön egyik se
-RB, WR, TE, OG, DT, S, nickelCB,
-feltrade

____
3.kör
-Itt már tőlem jöhet kb minden.

jó lenne betömni a következő needeket:
-LT: Duan Brown mondjuk még elérhető, jó lenne akár visszahozni, de ha nem akkor 1/9-re LT kell
-RT: Shell ugyanez, őt nem értem miért nem hozzuk vissza olcsón. Ja mert Curhanben a bizalom...
-CB: nincs CB1, kéne. Szerintem csak 5 CB van a classban aki első nap kezdőbe tehető a szélre.
-LB: Brooks mellé kéne kezdő de nem korán. Főleg ne 1/9
-QB: ha Ridder a terv akkor mindennek vége...
-C
-EDGE: Taylor és Nwosu személyében megvan a két igéretes kezdő. De sosincs elég.
braxa88
Adom. Bár ha 1/9-re nem OT v. CB húzunk akkor elmennek ezek a pics@ba.
BigBaltazar
13. vagy 14. eve kovetem a Sehawks draftokat. Meg nem volt olyan egyet leszamitva, hogy racionalisan dontott volna ez a bagazs es ne lett volna nagy csalodas a borze.
több mint 2 éve
1/9:

Aminek/akinek örülnék:
-K.Thibodeaux EDGE;
-hátratrade. úgy hogy legyen még egy első kör, akár jövőre is. Hátra trade + Kenny Pickett; vagy Raimann/Penning/Tyler Smith; +T.McDuffie (nekem jó ő szélre is);

-feltrade
-Pickett itt
-Trevon Walker EDGE

______
2.kör:

Aminek/akinek örülnék:
-CB: Elam, McDuffie, Booth. más nem kell, a slot CBk mint Pitre, Hill vagy McCreary ne jöjjön. Van Justin Coleman.
-LB: ha valamelyik toplecsúszna; vagy letrade után: Andersen, Muma, Walker, Harris

-feltrade

____
3.kör

-LT: Duan Brown mondjuk még elérhető, jó lenne akár visszahozni, de ha nem akkor 1/9-re LT kell
-RT: Shell ugyanez, őt nem értem miért nem hozzuk vissza olcsón. Ja mert Curhanben a bizalom...
-CB: nincs CB1, kéne. Szerintem csak 5 CB van a classban aki első nap kezdőbe tehető a szélre.
-C
-EDGE: Taylor és Nwosu személyében megvan a két igéretes kezdő. De sosincs elég.
braxa88
BigBaltazar
adom
több mint 2 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 212 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
1/9:

Aminek/akinek örülnék:
-K.Thibodeaux EDGE;

-feltrade
-Pickett itt
-Trevon Walker EDGE

______
2.kör:

Aminek/akinek örülnék:

-feltrade

____
3.kör

-C
braxa88

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 2 éve
1/9:

Aminek/akinek örülnék:
-K.Thibodeaux EDGE;
-Ahmad Gardner CB; Derek Stingley CB;
-Malik Willis QB;

-feltrade
-Pickett itt
-Trevon Walker EDGE

______
2.kör:

Aminek/akinek örülnék:

-feltrade

____
3.kör

-LT: Duane Brown mondjuk még elérhető, jó lenne akár visszahozni, de ha nem akkor 1/9-re LT kell
-C

Szerkesztette: braxa88
több mint 2 éve
Csodálkoztam én is .
több mint 2 éve
Vobox New York Giants 635
Minden hozzáértés nélkül.
Zman77
Egy 2. + 5. körért odaadta a NYG az 1/5-t? Noice 😀
Duff
Pff-nél még lehett Gettleman a GM,mert ennyiért biztos nem.
több mint 2 éve
Zman77
Egy 2. + 5. körért odaadta a NYG az 1/5-t? Noice 😀
több mint 2 éve

546bb3b2d05252ed3e61e06c10e80cac.jpg:: HIBÁS KÉP ::
több mint 2 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 536

Én is toltam egyet, annyira nem vagyok képben, a top100-on kívül meg pláne.
Nálam is kimentek T, CB, DE posztokon a top10es arcok, ezért behúztam Willist, nem akartam tradelni.
Tomban szerintem megvan a potenciál, hogy LT legyen, ha meg besül, akkor elég sokoldalú ahhoz, hogy valamelyik másik posztot megoldja majd.
Felejtsük el végre a 3 LB felállásokat, ehhez kiváló ember Pitre, aki kiváló slot CB lesz szerintem.
Parhamet én sem tudtam itt benthagyni, nagyon kéne egy normális C végre.
Kellett ide valaki, egyértelmű pass downokon ő szerintem nagy segítség lehet.
A többiek eléggé hasraütés szerű pickek, ott már inkább csak a posztot figyeltem, hogy hova hoznék mindenképp embert.

Szerkesztette: Sebii
több mint 2 éve
toltam egy mockot:

1. kiment minden EDGE, OT és CB is.
Így maradt a letrade, (az hogy mi az ellenérték azt ne nézzétek, ha kevés akkor illesszetek bele egy 2023as picket), OT: Duan Brown marad, így kezdő LT nem kellett, CB sztem csak 2 van aki ér első kört, ők ugye kimentek, Jermaine Johnsonnál jobb öltetem nem volt
2.a LBt nem akartam korán, de itt se volt jobb ötletem mert a CBk kimentek. Walker jó lesz Brooks-szal (akitől amúgy sokkal jobb éveket várok azzal h nem kell nickel CBket fognia majd annyit)
2.b. DT egyáltalán nem need, így itt BPA-ztam.
2.c. Végre CB, mondjuk ő nem éppen NFL CB1, de hátha DJ Reed féle méretekkel lehet belőle kezdő szint, vagy Tre Brown... Igazából ha nem csúszik le Gardner vagy Stingley akkor Sidney Jones lesz a kezdőnk meg Brown vagy Burns. hát...
3. Center eléggé kéne. kb minden mockban behúzom itt Parhamet.
4. Austin tök jó méretekkel meg combine eredményekkel rendelkezik, sztem ő egy sleeper. nekünk meg kell WR3. Főleg ha Eskridge-t csak Harvin szerepben akarja használni az okos stáb
5. abc. F mindre. ok 😀 Kendrick nagy név, itt sztem megér egy próbát, Robinson erőfutó, az kell mert Carson üveg. Turner meg elkapni tudó TE, az meg csak Fant van
7. Sok poszton bevethető OL

elég szar lett, nem fogadnám el IRL.
Igazából egy ilyen draft csak D.Brown leigazolásával lehet értékelhető. Amúgy nem lenne se LTnk, se CBnk, meg valszeg QBnk se. De QBt majd jövőre. Most Lock vagy Geno time van (tejóisten)
Azért lenne jópár kezdőnk, Johnson, Walker és Parham week1 kezdő, Jones és McReary meg év végére, és a többiekben is látok fantáziát
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
1/9-re annak logikus feljönni jelen állás szerint (nyilván ezt későbbi trade-ek még felülírhatják) aki a Jetset vagy a Commanderst akarja beelőzni. A Jetsnek legink EDGE, WR és DB kell szvsz (leginkább a labdára veszélyes fajtából), WR meg S a Commandersnek szintén kell (LB mellett a 2 legnagyobb needjük szvsz), szal ha vmelyik csapat nagyon belebuzult vmelyik WR prospectbe vagy csúszik picit Kyle Hamilton, akkor van legink valid esély szvsz a letrade-re.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
peet_24 Seattle Seahawks 275
John Schneider says they may or may not make a pick at No. 9 overall.

Szerintem nem húzunk itt Qb-t. De akkor miért akarna felmozogni ide másik csapat? Nem látom, hogy irányítóért ki akarna kit megelőzni azzal, hogy a kilencedik helyre feljön. Akkor miért? CB, OT, EDGE? Olyan nekünk is jól jönne és nem hátsókörös, red flag projektjátékos, hogy hátha, hanem mondjuk értéken elhozott tehetség. Értem, hogy nincs garancia a tehetségnek gondolt játékosoknál sem, de egyszer nem akarnánk konzervatívan draftolni? Csak az elején...Csak egyszer...

Megint az lesz, hogy okosabbak akarunk lenni mindenkinél és vagy csinálunk ebből valami hátsókörösöket, amin jönnek a bustszagú legények, vagy meglepődünk, hogy senki sem akar velünk cserélni és zavarunkban bemondjuk annak a nevét, akit az elcserélt második körös pickért akartunk volna hozni...
több mint 2 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 934 — Circus Maximus
Nem kell QB ,Lock jó lesz !
Zman77
Minek draftolták ezt a Wilsont? Flynn jó lesz!
ulpianus
Szerintem azt a csapatot Flynn is SB-ba vitte volna.
Zman77
Elfogadom, neked jonak tunhet. En lattam egyetemen, LSU fan voltam mar akkor is. Az en bajom. Szal, nem volt jo. Aztan NFLben volt egy meccse, amikor is a Packers (akkoriban szvsz a liga lgjobb tamadogepezete) elvesztette Rodgerst, es beallt a gepezetbe Flynn. 6 TD egy meccsen, tudjuk. Csakhogy a Lions vedelem ellen, ami akkor a liga lexarabb (bocsi!) secondary egyseget tudta felmutatni, es az elso par TD ilyen par yardos passz volt (meg LOS moge), amibol a sracok TDket futottak. Ettol megjott az onbizalom, es Flynn kiralynak tunt. Es kabe soha tobbet.

Lock. En voltam itt az elso, aki dicserte, nem Denver fankent. Mivel nem lattam ennyire higgadt, profi hozzaallasu ujonc iranyitot, elso par meccsen. Pontatlan volt, rossz labmunka, rossz technika, de amit nehez tanitani, nyugodt volt, profi. Aztan evek mulva pont ugyanott tart. Ami problema. Sztem, nem fog mar fejlodni, es most mar messze nem eleg, hogy pontatlan, rossz donteshozo, rossz a technika, de nyugodt.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
Zman77
ulpianus
Szerintem azt a csapatot Flynn is SB-ba vitte volna.
több mint 2 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 934 — Circus Maximus
Zman77

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Desmond Ridder

vélemény ha ő jönne ?
szabolcs13
nem nyernénk meccset idén
több mint 2 éve
szabolcs13 Seattle Seahawks 212
Mondjuk én nagyon örülnék egy Ahmed "Sauce" Gardner Pick-nek 1/9-en!
Valószínű ki megy addig de a PFF big boardon pont 9. most!
Második körbe meg jöhet Desmond Ridder
én nagyon magasan vagyok vele nagyon bírom a játékát!
vélemény ha ő jönne ?