Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 2 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 308 — 49ers GM
Szinte minden draft szimulátorban az 1/5-t eltradelem veletek és erre én speciel a valóságban is sok esélyt látok.
Vobox
Felfelé Schneider?
braxa88
Pont azért ,mert mindenki az ellenkezőjét várja 😀
Zman77
Simán van benne ráció, pár picket elverni az 1/5-re, aztán behúzni Hamiltont, Adams meg mehet egy jövő évi 3. korert valahova 😊

több mint 2 éve
Zman77 Seattle Seahawks 531
Szinte minden draft szimulátorban az 1/5-t eltradelem veletek és erre én speciel a valóságban is sok esélyt látok.
Vobox
Felfelé Schneider?
braxa88
Pont azért ,mert mindenki az ellenkezőjét várja 😀
több mint 2 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Vobox
Felfelé Schneider?
több mint 2 éve
Vobox New York Giants 635
több mint 2 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
"Trust the process" 😀
több mint 2 éve
Annyira nem ismerem a 2. körös OT-ket, de ott azért még csak lehet kezdőmatériát találni. Eut azért írom, mert ha Sauce bent van akkor én mindenképpen őt húznám 2. körös CB felhozatal nekem nem igazán tetszik.
Sebii
RTk meg OGnak illő OTk vannak 2.kör körül
Sztem Gardner top5ben kimegy
több mint 2 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 536
Annyira nem ismerem a 2. körös OT-ket, de ott azért még csak lehet kezdőmatériát találni. Eut azért írom, mert ha Sauce bent van akkor én mindenképpen őt húznám 2. körös CB felhozatal nekem nem igazán tetszik.
több mint 2 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Most már én is úgy vagyok vele, hogy nagy szopó lesz ha kimegy 1/9-ig a top3 T. Messze nagyobb need, mint a CB. Reméljük Cross még bent lesz. Ha nem, Penning nagy reach lenne?
több mint 2 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Majd Forsythe^^

több mint 2 éve
Imádom hogy az ezer hiányposztunk mellé felirtuk az OTt is, és lett rögtön a legnagyobb need, mert a korrekt OT duónkkal nem sikerül hosszabbítani...
Így papíron az 1/9t biztos LT lesz... Egyik prospectet sem tenném be igazából első héten Lock elé...

De mit csinálunk ha kimegy Ekwonu, Neal és Cross?

Curhannel meg hagyjanak már
több mint 2 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
Nem árt ha marad. Akárki is lesz az új irányíró (remélem Lock ),legalább a célpontok biztosak legyenek. Meg szerintem nem fog arcoskodni a szerződés miatt.
Zman77
Ő nem olyan... 😊 Mit gondol erről Shannon Sharpe?!
 www.youtube.com/watch?v=GeF699IHuqw

....mondjuk DK legalább bocsánatot kért
több mint 2 éve
Zman77 Seattle Seahawks 531
Nem árt ha marad. Akárki is lesz az új irányíró (remélem Lock ),legalább a célpontok biztosak legyenek. Meg szerintem nem fog arcoskodni a szerződés miatt.
több mint 2 éve
Cáfolás van.

bleacherreport.com/articles/10031638-dk-metcalf-denies-seahawks-trade-rumors-havent-heard-anything

bleacherreport.com/articles/2954990-potential-trade-packages-landing-spots-for-seahawks-star-dk-metcalf
Helmut the Dystopian Ride
Azaz legkésőbb vasárnapig meglesz a deal.
akdestroyer
Még nálunk.
több mint 2 éve
Allitolag a Jets az Adams-trade kereteben tolunk megszerzett elso kor 10. draftcetlijet ajanlotta fel DK-ert, de elhajtottuk oket. Nem ertem miert nem adjuk el, amikor nagy esely van ra, hogy jovore ingyen lelep es max egy 3. koros kompenzaciost kapunk utana. Iden csoportutolso helyert kuzdunk amugy is, DK ide vagy oda.

Jovore Lockettnek 16 millios caphitje lesz, DK-nak kifizetnenk meg 18-20 milliot emelle? Kotve hiszem. Meg azt is, hogy az idei szezon utan maradni akarna.
undisputedly
A simán csak megijedtek az ilyen magasan választástól jó válasz lehet? 😊
Matthew99
1/9 + 1/10 már mehet a Lions irányába csomagban egy jó kis guardért vagy belső védőfalemberért 1/2-n. 😊
somoskovig
Csak a 6. korbe vart DE vagy 3. korbe vart off-ball LB 😀 (az sem kizart, hogy elboltoljuk egy slot elkapoert vagy centerert LOL )

Szerkesztette: undisputedly
több mint 2 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 308 — 49ers GM
Allitolag a Jets az Adams-trade kereteben tolunk megszerzett elso kor 10. draftcetlijet ajanlotta fel DK-ert, de elhajtottuk oket. Nem ertem miert nem adjuk el, amikor nagy esely van ra, hogy jovore ingyen lelep es max egy 3. koros kompenzaciost kapunk utana. Iden csoportutolso helyert kuzdunk amugy is, DK ide vagy oda.

Jovore Lockettnek 16 millios caphitje lesz, DK-nak kifizetnenk meg 18-20 milliot emelle? Kotve hiszem. Meg azt is, hogy az idei szezon utan maradni akarna.
undisputedly
Matthew99
1/9 + 1/10 már mehet a Lions irányába csomagban egy jó kis guardért vagy belső védőfalemberért 1/2-n. 😊

több mint 2 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 644 — Invisible man

undisputedly

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve

több mint 2 éve
De nem ezt mondja undi, szvsz.

Hanem azt, a Jó (OL) draft jó.
A rossz (OL) draft rossz.
És ezt nézhessuk akárhonnan. A táblázat szerint a Seahawks nem jól csinálta ezt.
Most, hogy hányadik legrosszabb, az játék a számokkal.

Te pedig azt mondod mire elég a rossz/jó támadofal.
ulpianus
nem igazán.

a táblázat sorrendje és a csapatok rankingje azonos idösxakban 058-066 közötti értéket mutat értékeléstôl függöen. pont. Ez semmi. Auto teljesítménye, és a munkahelyre beérkexéd kapcsolata, az ennyi, monjuk München agglomerációbol.
Némi túlzással nem érdekes, hogy draftolsz pont falat. Az a lényeg, hgy hogyan draftolsz, ès nevelsz általâban. De ha meh kéne neveznem kritokis pozit az sem azOL. A fal megvehetô, veteránosítható. Qb csak akkor, ha a qb szexuális ragadozó, vagy Seatteben játszik, vagyy BB túl sokat olvsssa Sbrit. amúgy nem vetetánosítható. Skill player áltaában jobban fáj mint a fal veterán. Tehát, ha qbt, elkapót nagyon faszán draftolsz, akkor jobban állsz, mint fordítva.
Lehet, hogy már én is átmentem Cable-be, de ahogy az elmúlt 2-3 évben nézegetem ezeket az OL gyerekeket - ritka kivételtől eltekintve - képzetlenek. Egy csomónál borzasztó a kézhasználat/technika, vagy csak egyfélét ismer, sokuknál a lábmunka is katasztrófa. Én nem csodálom, hogy buknak többen közülük mostanság, pl:

2019-ből Jonah Williams jó, de azért nem megváltó; Bradbury, Howard, Dillard, McGary, Jawaan Taylor, Cody Ford mind szarok. Little és Risner határeset, egy átlagot képviselnek, ha körülöttük jók vannak. Erik McCoy szerintem a legjobb közülük, aki második kör közepe volt.

2020- ból Andrew Thomas most talált magára 1/4-ként, de ő sem az a domináns csávó, amit a drafthelyéből várnál. Wills és Wirfs faszák egy nagyon/elég erős falakban, Becton bustnak néz ki, Austin Jackson sztem borzalmas, Isaiah Wilson ugye megakuka, Ezra Cleveland hát ... semmit nem haladt.

2021-ből még korai megítélni, de Sewell egyáltalán nem meggyőző, aztán sokáig korszakos zseninek titulálták. Slater jó eddig, Leatherwood-ot már ott sem értettem, AVT még kinőheti magát, de ő egyszerű dolgokat mutatott eddig, semmi komplexet nem kértek tőle. Darrisaw-t alig láttam,

És ezek mind első vagy második körösek: ez 22 ember, akiből jó szívvel elfogadnék most kb hatot.
Willie Parker
A DL képzés lépett egy nagyot, de már egyetemi szinten, megváltozott a lábmunka az elzárások. Eleve van olyan mér a gimiben , hogy DE. Gimiben alapból 3-4 dívik. Ennek számos oka van, emiatt nagy a mozgás a pozíciók közt. Közép suli végére alakul ki a 2 pozi, amit valaki játszik, és az egyetemen dől el.... végül. Gimiben nincs 53-as keret. Mindenkinek kell tudni több posztot.
Amúgy játékértés szempontjából nagyon fontos, hogy a CB játszon elkapót. De a TE-ből lesz a DE az nem annyira jó kombó. A DE-LT cserekompatibilitás teljesen értelmetlen dolog, mert teljesen más a skillsett. G- DT dettó. DT-k mentek Fullbacknek (pl ez tartotta életben a pozit), DE-k mentek TE--nek. Na ez mára már kezd kikopni. LT-k viszont még mindig bemennek TE-nek, sőt néha Passrushernek is (5-ös 7-es), sok értelme tényleg nincs, bár pár technikát megtanul, meg megérti a szögeket, de ezt enélkül is meg tudja tanulni.
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 384

És ezt nézhessuk akárhonnan. A táblázat szerint a Seahawks nem jól csinálta ezt.

ulpianus
nem igazán.

a táblázat sorrendje és a csapatok rankingje azonos idösxakban 058-066 közötti értéket mutat értékeléstôl függöen. pont. Ez semmi. Auto teljesítménye, és a munkahelyre beérkexéd kapcsolata, az ennyi, monjuk München agglomerációbol.
Némi túlzással nem érdekes, hogy draftolsz pont falat. Az a lényeg, hgy hogyan draftolsz, ès nevelsz általâban. De ha meh kéne neveznem kritokis pozit az sem azOL. A fal megvehetô, veteránosítható. Qb csak akkor, ha a qb szexuális ragadozó, vagy Seatteben játszik, vagyy BB túl sokat olvsssa Sbrit. amúgy nem vetetánosítható. Skill player áltaában jobban fáj mint a fal veterán. Tehát, ha qbt, elkapót nagyon faszán draftolsz, akkor jobban állsz, mint fordítva.
Lehet, hogy már én is átmentem Cable-be, de ahogy az elmúlt 2-3 évben nézegetem ezeket az OL gyerekeket - ritka kivételtől eltekintve - képzetlenek. Egy csomónál borzasztó a kézhasználat/technika, vagy csak egyfélét ismer, sokuknál a lábmunka is katasztrófa. Én nem csodálom, hogy buknak többen közülük mostanság, pl:

2019-ből Jonah Williams jó, de azért nem megváltó; Bradbury, Howard, Dillard, McGary, Jawaan Taylor, Cody Ford mind szarok. Little és Risner határeset, egy átlagot képviselnek, ha körülöttük jók vannak. Erik McCoy szerintem a legjobb közülük, aki második kör közepe volt.

2020- ból Andrew Thomas most talált magára 1/4-ként, de ő sem az a domináns csávó, amit a drafthelyéből várnál. Wills és Wirfs faszák egy nagyon/elég erős falakban, Becton bustnak néz ki, Austin Jackson sztem borzalmas, Isaiah Wilson ugye megakuka, Ezra Cleveland hát ... semmit nem haladt.

2021-ből még korai megítélni, de Sewell egyáltalán nem meggyőző, aztán sokáig korszakos zseninek titulálták. Slater jó eddig, Leatherwood-ot már ott sem értettem, AVT még kinőheti magát, de ő egyszerű dolgokat mutatott eddig, semmi komplexet nem kértek tőle. Darrisaw-t alig láttam,

És ezek mind első vagy második körösek: ez 22 ember, akiből jó szívvel elfogadnék most kb hatot.
több mint 2 éve

ulpianus
nem igazán.

180 fokban elteroen latjuk.

Egyreszt, ugy erzem keveredik itt kicsit ket dolog ami miatt reszben elbeszelubk egymas mellett.
Kulonbseget kell tenni maga a DRAFT es az OVERALL pozicios strength kozott.

Draftrol szolt ugye a kis infografika amit betettem. Az en olvasatomban vitathatatlanul nagy elony, ha valaki jol tud OL-t draftolni, hiszen a borzerol valo epitkezes a leheto legjobb modja az ertekaranyos teambuildingnek. Hozol egy frencsajz LT-t a drafton, keres 2-3 milliot per ev, hozod ugyanazt FA-n, keres 15 milliot. Termeszetesen nem a draft az egyetlen modja a falepitesnek. A 9ers draftrol meg nalunk is rosszabbul epiti az OL-t, FA-n megis megszereztek a liga legjobb LT-jet.

Overall meg az en szemleletemben vitathatatlan, hogy a QB utan a 2 fal a legfontosabb. Ahogyan irtam, a legutobbi 2 SB, de a Seahawks elmult evekbeli szenvedese is jo pelda ra, miert.
undisputedly
0,58-0,66 én ennyit állítok, ha van jobb korrelációs adatod, kérlek írd meg!
több mint 2 éve

ulpianus
nem igazán.

180 fokban elteroen latjuk.

Egyreszt, ugy erzem keveredik itt kicsit ket dolog ami miatt reszben elbeszelubk egymas mellett.
Kulonbseget kell tenni maga a DRAFT es az OVERALL pozicios strength kozott.

Draftrol szolt ugye a kis infografika amit betettem. Az en olvasatomban vitathatatlanul nagy elony, ha valaki jol tud OL-t draftolni, hiszen a borzerol valo epitkezes a leheto legjobb modja az ertekaranyos teambuildingnek. Hozol egy frencsajz LT-t a drafton, keres 2-3 milliot per ev, hozod ugyanazt FA-n, keres 15 milliot. Termeszetesen nem a draft az egyetlen modja a falepitesnek. A 9ers draftrol meg nalunk is rosszabbul epiti az OL-t, FA-n megis megszereztek a liga legjobb LT-jet.

Overall meg az en szemleletemben vitathatatlan, hogy a QB utan a 2 fal a legfontosabb. Ahogyan irtam, a legutobbi 2 SB, de a Seahawks elmult evekbeli szenvedese is jo pelda ra, miert.

több mint 2 éve

ulpianus
nem igazán.

több mint 2 éve

ulpianus
Pontosan.

Jo OL draft = jo dolog
Rossz OL draft =/= jo dolog

Jo OL = jo dolog
Rossz OL =/= rossz dolog
több mint 2 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 934 — Circus Maximus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
Egy erdekes diagramm amely azt mutatja, milyen pocsekul draftolunk OL-t, es, hogy 8 ev alatt nem sikerult A-s kategoriajut hozni a borzen (Creed-del tavalyrol lenne :S ) [Viszont legalabb nem mi vagyunk a legrosszabb OL draftolok, orom az uromben].

undisputedly
És egy egyszerű rangkorr azt is megmutatja, hogy az OL Draft, és az eredményesség között nem mutatható ki erős stohasztikus kapcsolat.
Azert azt se hozzuk mar ki, hogy sz@r dolog jol draftolni 😊 Csak zsinorban 2 SB-t dontott el a f@s OL 😊
undisputedly
A két ismérv közötti sztohasztikus kapcsolat, gondolom megvan, szóval már csak azt kellene tisztázni, mi a 2 ismérv, és akkor összejön a jelentéstartalom, ami semmiképpen sem az, amit interpretálsz.

Nem a minőségi OL jelentőségéről beszéltem.
Az meg hogy kiesik két kezdő Tackle az SB-re az nem tudom milyen módon helyezhető az ábrába.
ÉS Withworth is remek Rams Draft volt....oh wait.
Akkor forditsd le kerlek, hogy mint matematikaban jaratlan egyugyu, megerthessem.

Withworth hogyan jon ide? FA igazolas. Semmi koze az abranak az FA tevekenyseghez, csak a drafthoz. Ahogyan irtam korabban, lehet FA-rol is epiteni OL-t, de nehogy mar kihozzuk valamilyen gondolatsor vegen, hogy igazabol a rossz draft sem kevesebb a jonal.
undisputedly
Kezdjük az elején.

Az utóbbi két SB ben fontos volt az OL, mindig az, DE mint látod a KC pozíciója a gráfon pont nem indokolná azt a vereséget, DE kikapott.... Két legérzékenyebb kezdő kiesett.

"Azert azt se hozzuk mar ki, hogy sz@r dolog jol draftolni 😊 Csak zsinorban 2 SB-t dontott el a f@s OL 😊" KC esetében a FOS OL-nek semmi köze nem volt a Draft képességhez, mert nem a kezdő állt ki. Jó, amit mondasz fontos az OL, de nem erről szól a gráf.

Fordítsuk meg az állítást
A Dallas szintén erősen draftol OL-t még sincsenek lőtávolban. A legjobb OL-je folyamatosan a Brownsnak és a Bengalsnak volt pár éve.... sehova sem jutottak.

Tehát önmagában az a mondás, hogy a draftolási képesség/eredményesség, és az erdményesség között ERŐS függvényszerű kapcsolat lenne nem igazolható. Hozzáteszem egyik irányba sem.

Ha azt mondod, hogy az OL minősége, és a csapat eredményessége közt van függvényszerű kapcsolat, az igazolhatóbbnak tűnik saját méréseink alapján is, de korlátos feltételrendszer mellett (ez a gráf nem ezt méri).

Hozzáteszem minőségi OL összerakható minőségi draft nélkül is, pl. összevásárlod.
Nem olcsó, de ha QB-t, és Skill játékosokat amúgy jól draftolsz, akkor megoldható.

A fordítottja ma drágább.

Tehát értem mit akarsz mondani, valid, az alapgondolat, hogy jó OL nélkül nem megy, de az és állításom nem erről szólt.

Peace