Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 2 éve
Zman77 Seattle Seahawks 531
Meg is érkezett. A trade napján gyorsan megrendeltem, hogy bármikor ránézek, eszembe jusson az aranykor.

Hanni
Mondjuk az jellemző, hogy meg figurának is inkabb a futást csinálták meg 😊
somoskovig
Pont ezen gondolkodom én is. Persze láttam én is végig Őt,de kb. ugyan az az érzésem van mint Lamar J.-al. Berobbantak az első időszakban megleptek mindenkit a futással,utána szép lassan kiismerték őket.
több mint 2 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 308 — 49ers GM
Meg is érkezett. A trade napján gyorsan megrendeltem, hogy bármikor ránézek, eszembe jusson az aranykor.

Hanni
Mondjuk az jellemző, hogy meg figurának is inkabb a futást csinálták meg 😊

több mint 2 éve
Vobox New York Giants 635

Hanni
Ezt honnan rendelted?
több mint 2 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 309 — Je suis kobranadrág

több mint 2 éve
no Baltimore Ravens 7 301
Ott sem talaltam es igy lehet a levegobe lodozok, Helm kerdese a ti 3-4-tek hol van lehet koltoi es akkor foleg.
Nalunk a Hybrid az folyamatosan alakulo dolog volt. Az a D folyamatosan 4-3tol a hybridig nagyon jo edzok, jatekosok es HOF kaliber GM vett reszt. RL volt az egyik es fontos oka, de a keretben a gyuru utan a nagy macikat elveszitve de Gregg-Ngata ( o a legjobb koztuk )-majd BW aki mar csak a futas nehez munkajara alkalmas de arra tokeletesen. De a pussrush Sharper-McCrary es a szemelyes kedvencem Boulware is kezdett kopni es ezeket tudatosan is csereltek Suggs es JJ ( a tipikus sosem hallod a nevet de orult fontos eleme a kirakonak) Suggs aki talan a legtokeletesebb pelda es ugyan ot a legtobb embernel a tomenytelen sack miatt ismeri de futas ellen is kivalo volt. RL mellett viszont A Thomas volt a legkiralyabb LB de jott Bart S es jopar kisebb nev de tokeletesen beepithetoek, nagyon jo kepzes mindketto sorban. Persze ez egy folyamatosan fejlodo alakulo dolog volt nincs rajta evszam.

RL a rendszer miatt kozepen fogta a futast olvasta a jatekot es iranyitotta a tobbieket , de a mi jatekunk foleg 2 gapes volt futas ellen. A ket szelen Suggs-JJ nem futott senki es a DL erre volt epitve, bar nyomni nem tudtak de nem is volt a feladatuk, cserebe a blitz sikere a valtozatosagon es elrejtesen mult, de Ngata sokoldalusagaval es Suggs egyeni kepessegeivel sikeresek voltunk.

Viszont azert az egy mas vilag volt, a ravens futas megfogasa first filozofiaval elt. A jatek mas volt es a LB-k teste is valtozott sokat mert mas kihivas es az ero-gyorsasag es az utkozesi szog kritikus mert erobol nehezen fog megy egy hasonlo meretu futot rosszabb szogbol, ezert vagy az irgalmatlan gyorsasag ( kevesnel van meg ) vagy a jatek olvasasat kell magasfokon uznie meg egy jol edzett es jo feladatkiosztasu csapatban is. Mara a passzjatek mesterseges eltolasaval a fo kerdes hogy fogod meg a passzt jo sec-el vagy siettetni akar a csapat es a futast hozzaigazitjak. A 2 gapes jatekosok eleve meg akkor is nehezen talalhatok voltak de most a nyomas elvarasa miatt nem is hasznaljak es nem is fogjak. Egy Ngata szintu DL jatekos ma is egy vagyon mert az sem mindenhol van, de a Suggs fele tartom a szelt futas ellen es nyomni is tudok se az olcsobb beruhazasok koze tartozik. Ha nem talasz ilyet akkor a CB-nek kell az eleve nagy elvarasnak a passz elleni vedekezes mellett hogy hatekonyan fogja a futast. Nalatok volt ra jo pelda de a beszerzese az sem a hagyhatjuk az 5. korre jatekos. A tamado foci vilagaban ezek meg sulyos penzek es nem feltetlenul erre koltenek a csapatok es ez meg nem is sok jatekos.

Es a nem megfelelo jatekosokkal siralmas lehet a helyzet. BW meg ma is a ravensben van es problema. Hiaba egy fantasztikus 2 gapes NT ha a csapatban senki nem kepes mar azt jatszani ( ezert nem is jatszottuk ), o nem kepes atmenni es magas szinten jatszani 3T-5T mint Ngata igy a nyomas blokkevesre sem jo. Nelkule viszont a futas rogyott be, mert Queen egy ....szar.

Remelem nem csak irtam, de a biztonsag kedveert visszafogtam magam.
több mint 2 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
Kivágjuk Wagnert, a vezért, aki tuti HOF lesz ha visszavonul, a Kosok meg behúzzák az akolba egy rakás lóvéért. Kezdem díjazni, hogy az NFL-ből nincs kiesés. Innentől RW a lovasok mezében majd széthajigál minket, Bobby meg csak simán rombolni fog. Próbálom megérteni a történéseket, de csak fluimucil Ábel jut eszembe: Miért????
garrett27
hát... az Wagnernek ez vanilla mode. Olvastam tegnap Undi postját. A Wagner Ray Lewis összehasonlítás nagyon valid, és olyan vitát eredményezett nálunk is, ami rámutat néhány finomságra.
Amikor Ray Lewis már nem volt sideline to sideline, de még mindig brutálisan szerelt, és átlátta a játék minden elemét, akkor a Ravens konkrétan sémát váltott. Akkor lett 3-4 hibrid, megváltozott Lewis feladatkörte is.

Wagner máshogy kopik. Ő még tavaly is sideline to sideline volt, de pont a szerelési képességeivel kezd két éve probléma lenni. Ennek végső soron az az oka, vagy az lehet az oka, hogy be tudja játszani a teret, de annyit kopott a sebessége, hogy már nem tud mindig tökéletes szögben érkezni. Ravensnél azért játszott egy Bart Scott Lewis mellett, aki azért mégiscsak volt all pro. Ő be tudta játszani a teret, rendkívül sokoldalú játékos volt. Volt olyan éve, hogy betolt egy halom sacket.
Brooks sok szempontból tehetségesebb, mint Scott, de rutinja, értése, és főleg block shedje az nincs még.
Még nem látom a mi 3-4 ünket.
Helmut the Dystopian Ride
hol van Undi irasa? Nem talalom es anelkul nem irnek feleslegesen erre, mert lehet nyitott kapukat dongetnek es felo a kedvenc korszakom csapatanal nem is lennek rovid es valoszinuleg nem is erdekelne senkit
no
Az iras itt egy sort takar aRavens topicban.

@AK Azt hiszem Erin Andrews kicsit raizgult B-Wagzre. Instagram posztja alatti komment 😀
több mint 2 éve
no Baltimore Ravens 7 301
Kivágjuk Wagnert, a vezért, aki tuti HOF lesz ha visszavonul, a Kosok meg behúzzák az akolba egy rakás lóvéért. Kezdem díjazni, hogy az NFL-ből nincs kiesés. Innentől RW a lovasok mezében majd széthajigál minket, Bobby meg csak simán rombolni fog. Próbálom megérteni a történéseket, de csak fluimucil Ábel jut eszembe: Miért????
garrett27
hát... az Wagnernek ez vanilla mode. Olvastam tegnap Undi postját. A Wagner Ray Lewis összehasonlítás nagyon valid, és olyan vitát eredményezett nálunk is, ami rámutat néhány finomságra.
Amikor Ray Lewis már nem volt sideline to sideline, de még mindig brutálisan szerelt, és átlátta a játék minden elemét, akkor a Ravens konkrétan sémát váltott. Akkor lett 3-4 hibrid, megváltozott Lewis feladatkörte is.

Wagner máshogy kopik. Ő még tavaly is sideline to sideline volt, de pont a szerelési képességeivel kezd két éve probléma lenni. Ennek végső soron az az oka, vagy az lehet az oka, hogy be tudja játszani a teret, de annyit kopott a sebessége, hogy már nem tud mindig tökéletes szögben érkezni. Ravensnél azért játszott egy Bart Scott Lewis mellett, aki azért mégiscsak volt all pro. Ő be tudta játszani a teret, rendkívül sokoldalú játékos volt. Volt olyan éve, hogy betolt egy halom sacket.
Brooks sok szempontból tehetségesebb, mint Scott, de rutinja, értése, és főleg block shedje az nincs még.
hol van Undi irasa? Nem talalom es anelkul nem irnek feleslegesen erre, mert lehet nyitott kapukat dongetnek es felo a kedvenc korszakom csapatanal nem is lennek rovid es valoszinuleg nem is erdekelne senkit
több mint 2 éve
peet_24 Seattle Seahawks 275
Kár hogy megosztva nem lehet gyűrűt nyerni, mondjuk ha RW és BW egyaránt odaállna jövő februárban az új gyűrűivel PC elé és az orrába nyomnák, az epic lenne.
tomz
Szerintem egy face to face SB is éppen elég keserű lenne. Azaz kéne lennie, de nálunk ilyesminek nincs következménye, kár ezt várni sajnos, csak a mi lelkünknek rossz. Esetleg körbe röhögnek minket ligaszinten, de ennyi.
több mint 2 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
garrett27

több mint 2 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 2 éve
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 355
Kár hogy megosztva nem lehet gyűrűt nyerni, mondjuk ha RW és BW egyaránt odaállna jövő februárban az új gyűrűivel PC elé és az orrába nyomnák, az epic lenne.
több mint 2 éve
Rosszabb érzés lesz Wagnert Rams mezben látni, mint Wilsont Broncosban. 😒
funkyparduc
Detto. Ez faj eddig a legjobban. RW-t lehet hibaztatni a Ciara saga miatt, Shem-ot a nagy arca okan, ET-t az offfield dolgai miatt, de Bobby az itt toltott 10 eve alatt vegig peldas vezer volt, problemak es allurok nelkul. Igazi legenda.
több mint 2 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Grat Bobby...
több mint 2 éve
Hú baszki ami itt megy, nagyon leszopatjak a szurkolókat, sztem PC utolsó eve jön...
gabokocka
Szerintünk 4 éve az jön....
több mint 2 éve
funkyparduc
Én már leírtam a véleményem.... mindenesetre Wagnert eléggé megfizették.
több mint 2 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding
Hú baszki ami itt megy, nagyon leszopatjak a szurkolókat, sztem PC utolsó eve jön...

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 309 — Je suis kobranadrág
Ez életem legrosszabb offseasonje
több mint 2 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 123 — Erin Elite Andrews

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 2 éve
Barnaby Seattle Seahawks 28
több mint 2 éve
A játék kedvéért egy kis mock draft.
 www.pff.com/draft/nfl-mock-draft-simulator?ref=1cfd006e-1772-49f5-a385-63034b708212
Tessék jobban csinálni mint Schneider.
BigBaltazar
Csimpánz/ Rnd generátor szerintem elég ennek a szintnek a megugrásához. Néhány adat.
1.) Az utolsó tartósan kiemelkedő játékos, akit az 1. körben húztunk Earl Thomas volt- 2010 -04.22 EGY FS!!!!!
2.) Kulcs pozikról -
Ethan Pocic going to Cleveland means the longest tenured Seahawks OL of the PC/JS era remain Russell Okung (whose rookie contract was 6 years) and Justin Britt (2014-2019, got an extension).
3.) Az utolsó játékos, aki trade útján érkezett és tartósan meghatározó tudott lenni, az Cliff Avril volt, bár itt kedvencek függvényében van vita. Van aki szerint Lynch....

A majomra szavazok.
több mint 2 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
Az 1/9-et szerintem el lehet felejteni. Simán hátra cserélünk. Már csak megszokásból is. Ha már 1. kör, akkor nem szeretnék látni LB vagy RB húzást. QB meg nem igazán lesz ott már elérhető és használható.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 2 éve
 www.pff.com/draft/nfl-mock-draft-simulator?ref=1cfd006e-1772-49f5-a385-63034b708212
BigBaltazar
Bár neki több infója van mindenről,ezért ez így nem ér .De futót azért hoznék 🙂
több mint 2 éve
Ha LB-ert választ ,akkor tényleg dögöljön meg az öreg.
több mint 2 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 212 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 2 éve
Végül kiderült, hogy sokkal jobban szerettem Wilsont, mint amennyire haragudtam rá - ez főként AK hatása .
Egy ujabb megtert lelek. Szerintem par honap es sokan masik is rajonnek, hogy nem RW volt a foludas.

Amugy rengeteg mockban offball LB-t irnak hozzank 1/9-re. A legutobbi ilyet olvasva el is mosolyodtam, mondom "csak nem lehet ilyen hulye PC", aztan rajottem, hogy a legutobbi 1. koros pickunket is offball LB-re koltottuk 😀 😀 😀
undisputedly
Én nem tértem meg. Minden állításom fenntartom az olvasás, az áthívások, az ütempasszok tekintetében. Egyszerűen csak azt gondolom, hogy értem Wilson utolsó 2 évét, és mert értem már nem haragszom rá.

Carrollra viszont sokkal jobban haragszom mint eddig, mert gyakorlatilag a víziójával lekukázta Wilsont, Lynchet, Bevellt, akit Te nem szeretsz, de én igen, attól függetlenül, hogy a 2020-as teljesítményét nem teszi ki az ablakba. (Ráadásul úgy, hogy kihagyott egy évet, ami a megújulásról szokott szólni)

Lekukázta valahol Kábelt, mert olyat akart tőle, amelyet mai napig állítom, hogy nem lehet megugrani, se bírkózókkal se nélkülük.

Viszont behozta a fiacskáját. Kérem mindenki nézzen rá a 2 évvel ezelőtti Rams elleni rájátszásszopóra, és a pick56-re, és az összes ilyen pick sixre,... egyszerűen amit csapategységként kellene a WR-eknek kigyakorolni az nem megy, az szar.

Azt kell mondjam DK Metcalf a liga legtehetségesebb elkapója, mert hardware-ből dolgozik, és bizonyos témában szinte ugyanott tart, ahol akkor tartott, amikor bedraftoltuk. Routet futni sem tanult meg jobban, csak annyira gyorsan cselez, hogy egyszerűen rá nem lehet egész meccsen 100%-ig figyelni.

1/9 -jelenleg QB poszton nincs verseny, ez pedig ellentmond Carroll elveinek, csak ezért gondolom, hogy valahol húzunk QB-t de szerintem sem 1/9-re.
Holnap mar az RW egyhaz felkent szerzetese/papja leszel 😀