Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 2 éve
én egyszerüen nem vagyok túl azon, hogy Schneidert + Carrollt nem rakruk ki. Próbálok bedobni témákat, de semmi lelkesedés nincs bennem.
több mint 2 éve
akdestroyer
4 751
1.) Én a mai napig nem értem miért küldtük el.1/a.) Miért nem próbáltunk kérni érte egy 2.-3.kört, ennyit BIZTOSAN adott volna valaki, mi a tökömért volt ennyire fontos ilyen hipp-hopp kivágni.
2.) Miért így kellett?
Miért a médiából kellett megtudnia? Miért nem ültek le egymással legalább tárgyalni?
Egy franchise ikon esetében ez szerintem minimum vérlázító.
több mint 2 éve
Azt hiszem hawks pályafutásom megkoronázása lesz a pillanat, amikor BWagz pályára lép ellenünk Rams mezben.Nekem Sherm 9ers kalandja volt ertelmezhetetlen vizualisan. Persze Bobby nagyobb frencsajz alak. Azok utan ahogyan elkuldtuk, megertenem, hogy dacbol elmegy a Ramsba, es drukkolnek is neki.
Azt hittem nem lehet a pillanatot felülmúlni, amikor a Bills két kezdő cornerét kibaszta Beane, és még abban az évben a 2 srác SB-t játszott egymás ellen (képletesen), Stephon utána DPOY lett...
Helmut the Dystopian Ride
több mint 2 éve
Azt hiszem hawks pályafutásom megkoronázása lesz a pillanat, amikor BWagz pályára lép ellenünk Rams mezben. Azt hittem nem lehet a pillanatot felülmúlni, amikor a Bills két kezdő cornerét kibaszta Beane, és még abban az évben a 2 srác SB-t játszott egymás ellen (képletesen), Stephon utána DPOY lett...
több mint 2 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 355
Megvan a nyertesünk. Kulcsot küldjem vagy PC-t annyira utálod, hogy kidobtad az ablakon? 😉Akkor tessék az új esély a Madden NFL 22 -ért:Derrick Coleman volt Mr.Duracell, és azért mert a jó sztorinak gondolták párhuzamba állítani az elem elnyűhetetlenségét Colemanével, akinek szüksége is volt rá, miután a draft legvégén választották ki 2012-ben.
Melyik Seahawks játékos szerepelt egy elemgyártó reklámfilmjében és miért?
tomz
akdestroyer
Amúgy 3 évesen elment a hallása kb. nullára, és a hallókészülék is hangsúlyos volt a reklámban.
Szerkesztette: Vitézlő Titoknok tomz
több mint 2 éve
akdestroyer
4 751
Akkor tessék az új esély a Madden NFL 22 -ért:Derrick Coleman volt Mr.Duracell, és azért mert a jó sztorinak gondolták párhuzamba állítani az elem elnyűhetetlenségét Colemanével, akinek szüksége is volt rá, miután a draft legvégén választották ki 2012-ben.
Melyik Seahawks játékos szerepelt egy elemgyártó reklámfilmjében és miért?
tomz
több mint 2 éve
Burns nem lesz nickel. Mivel Justin Coleman visszatért. Ez is fasza.Burns a Bearsben is a szélen volt korrekt.
De OT meg leszek én?
braxa88
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Sebii
3 536
Burns nem lesz nickel. Mivel Justin Coleman visszatért. Ez is fasza.Gondolom 1/9-re oda akarunk húzni. Áhhh, az túl logikus lenne.
De OT meg leszek én?
braxa88
több mint 2 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 355
Akkor tessék az új esély a Madden NFL 22 -ért:Melyik Seahawks játékos szerepelt egy elemgyártó reklámfilmjében és miért?
több mint 2 éve
braxa88
12 534
Burns nem lesz nickel. Mivel Justin Coleman visszatért. Ez is fasza.De OT meg leszek én?
több mint 2 éve
Willie Parker
15 385
Willie, irjal ram, ha kered a kulcsot. Ha nem kered, ma ujabb kvizkerdessel jelentkezek, ujabb nyertes reszere.Átadom a lehetőséget másnak, mert nekem van saját kódom.
tomz
több mint 2 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 355
Willie, irjal ram, ha kered a kulcsot. Ha nem kered, ma ujabb kvizkerdessel jelentkezek, ujabb nyertes reszere.
több mint 2 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 355
Nos, Willie Parker helyes választ adott, de két dolog miatt levonás jár neki:egyrészt nem Seahawks szurkoló, másrészt meg nem rakott be képet 😊
A kulcs viszont jár neki, ha igényt tart rá.
Kitétel, hogy az első franchise módot Seahawks-szal kell indítania majd... 😊
több mint 2 éve
Willie Parker
15 385
Képet azért nem akartam berakni, de volt egy olyan amin egyszerre szerepelt Tori kisasszony, egy Hawks sál és Rocco Siffredi izéjeFixen megmondom, hogy nyertél.Tori BlackKedves sorstársak, úgy alakult, hogy ideesett a kezembe egy NFL Madden 22 kulcs. Teljes értékű PC játékprogram, EA-n aktiválható április 4-ig. Itt a lehetőség mindenkinek, hogy a következő szezonban Superbowl-ba juttassa kedvenc csapatunkat!John Legendné?
Az első Seattle szurkoló, aki az alábbi kérdésre helyes választ ad, a magáévá teheti a fenti programot:
Melyik neves színésznő kedvenc csapata a Seattle Seahawks? Lehet névvel vagy képpel is válaszolni... 😊
tomz
Matthew99
Willie Parker
Hanni
több mint 2 éve
Nuvanda
13
Kedves sorstársak, úgy alakult, hogy ideesett a kezembe egy NFL Madden 22 kulcs. Teljes értékű PC játékprogram, EA-n aktiválható április 4-ig. Itt a lehetőség mindenkinek, hogy a következő szezonban Superbowl-ba juttassa kedvenc csapatunkat!AF?
Az első Seattle szurkoló, aki az alábbi kérdésre helyes választ ad, a magáévá teheti a fenti programot:
Melyik neves színésznő kedvenc csapata a Seattle Seahawks? Lehet névvel vagy képpel is válaszolni... 😊
tomz
(Nem kérem a díjat, csak kíváncsi vagyok.)
több mint 2 éve
Fixen megmondom, hogy nyertél.Tori BlackKedves sorstársak, úgy alakult, hogy ideesett a kezembe egy NFL Madden 22 kulcs. Teljes értékű PC játékprogram, EA-n aktiválható április 4-ig. Itt a lehetőség mindenkinek, hogy a következő szezonban Superbowl-ba juttassa kedvenc csapatunkat!John Legendné?
tomz
Matthew99
Willie Parker
több mint 2 éve
Willisnek volt egy nem elhanyagolható pro daye.Egy gondolat, ezzel kapcsolatban.:
"Szóval Serano egy béna vénember, sörhasat eresztett, rozsdásak az ízületei. Lehet, viszont te Bugsy bunkó vagy, egy kitömni való barom, és még finoman fogalmaztam"
több mint 2 éve
Én leiratkoztam erről a csatornáról akkor most!De a csapatnak meg van 😊Kedves sorstársak, úgy alakult, hogy ideesett a kezembe egy NFL Madden 22 kulcs. Teljes értékű PC játékprogram, EA-n aktiválható április 4-ig. Itt a lehetőség mindenkinek, hogy a következő szezonban Superbowl-ba juttassa kedvenc csapatunkat!Nincs PC-m 😊
tomz
(Bocsi)
gabokocka
Empty Russ Cooks-> Mayfield meg egyenesen Baker poénja után egyszerűen emészthetetlen....
😀
több mint 2 éve
Willie Parker
15 385
Tori BlackKedves sorstársak, úgy alakult, hogy ideesett a kezembe egy NFL Madden 22 kulcs. Teljes értékű PC játékprogram, EA-n aktiválható április 4-ig. Itt a lehetőség mindenkinek, hogy a következő szezonban Superbowl-ba juttassa kedvenc csapatunkat!John Legendné?
tomz
Matthew99
több mint 2 éve
Kedves sorstársak, úgy alakult, hogy ideesett a kezembe egy NFL Madden 22 kulcs. Teljes értékű PC játékprogram, EA-n aktiválható április 4-ig. Itt a lehetőség mindenkinek, hogy a következő szezonban Superbowl-ba juttassa kedvenc csapatunkat!John Legendné?
tomz
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 355
Mivel eléggé félreérthető volt a pályázati kiírás, kiegészíteném: PC |= Pete Carroll 😊Kedves sorstársak, úgy alakult, hogy ideesett a kezembe egy NFL Madden 22 kulcs. Teljes értékű PC játékprogram, EA-n aktiválható április 4-ig. Itt a lehetőség mindenkinek, hogy a következő szezonban Superbowl-ba juttassa kedvenc csapatunkat!Nincs PC-m 😊
tomz
több mint 2 éve
De a csapatnak meg van 😊Kedves sorstársak, úgy alakult, hogy ideesett a kezembe egy NFL Madden 22 kulcs. Teljes értékű PC játékprogram, EA-n aktiválható április 4-ig. Itt a lehetőség mindenkinek, hogy a következő szezonban Superbowl-ba juttassa kedvenc csapatunkat!Nincs PC-m 😊
tomz
(Bocsi)
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Kedves sorstársak, úgy alakult, hogy ideesett a kezembe egy NFL Madden 22 kulcs. Teljes értékű PC játékprogram, EA-n aktiválható április 4-ig. Itt a lehetőség mindenkinek, hogy a következő szezonban Superbowl-ba juttassa kedvenc csapatunkat!Nincs PC-m 😊
tomz
több mint 2 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 355
Kedves sorstársak, úgy alakult, hogy ideesett a kezembe egy NFL Madden 22 kulcs. Teljes értékű PC játékprogram, EA-n aktiválható április 4-ig. Itt a lehetőség mindenkinek, hogy a következő szezonban Superbowl-ba juttassa kedvenc csapatunkat!Az első Seattle szurkoló, aki az alábbi kérdésre helyes választ ad, a magáévá teheti a fenti programot: