NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 3 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 751
A szarkazmus gúnyos, ellenséges stílus
Oscar Wilde a szellemesség legalacsonyabb rendű formájának nevezte.

A szarkazmust gyakran összekeverik az iróniával. Az irónia azt jelenti, hogy a szöveg szó szerinti értelme és a tényleges, a beszélő szándéka szerinti értelme ellentétes; a szarkazmus pedig azt, hogy a beszélő szándéka valakinek vagy valaminek a gúnyolása, vicctől, humortól mentesen. Irónia szarkazmus nélkül éppúgy lehetséges, mint szarkazmus irónia nélkül.

A szarkazmust a cinizmussal is gyakran összekeverik; az utóbbi (a hétköznapi szóhasználatban) egyfajta alapvetően nihilista attitűd az élet és más emberek felé, a szarkazmus viszont használható pozitív ideák vagy érzések kifejezésére is.

| szarkazmus 😀 |
Cancel Culture
Köszönöm a továbbképzést. 😀
A szóhasználatom oka prózai: az iróniára nem találtam big bang theory-s mémet. 😀

Amúgy miért offolunk?* 😀

| *Én így dolgozom fel a gyászt. |

több mint 3 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
???
Cancel Culture

Közben... Wilson kimaradt a szaknévsorból.

seahawkswire.usatoday.com/2021/03/08/russell-wilson-not-mentioned-season-ticket-holder-letter-seahawks/
Cancel Culture
Breaking News: Állítólag Carroll sem volt rajta. Nocsak.
| 😀 |
akdestroyer
 hu.wikipedia.org/wiki/Szarkazmus

Definíció szintjén stimmel.

A szarkazmus gúnyos, ellenséges stílus
Oscar Wilde a szellemesség legalacsonyabb rendű formájának nevezte.

A szarkazmust gyakran összekeverik az iróniával. Az irónia azt jelenti, hogy a szöveg szó szerinti értelme és a tényleges, a beszélő szándéka szerinti értelme ellentétes; a szarkazmus pedig azt, hogy a beszélő szándéka valakinek vagy valaminek a gúnyolása, vicctől, humortól mentesen. Irónia szarkazmus nélkül éppúgy lehetséges, mint szarkazmus irónia nélkül.

A szarkazmust a cinizmussal is gyakran összekeverik; az utóbbi (a hétköznapi szóhasználatban) egyfajta alapvetően nihilista attitűd az élet és más emberek felé, a szarkazmus viszont használható pozitív ideák vagy érzések kifejezésére is.

| szarkazmus 😀 |

Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 356
| 😀 |
akdestroyer
Lol. Együtt mennek Csikágóba?
több mint 3 éve
???
Cancel Culture

seahawkswire.usatoday.com/2021/03/08/russell-wilson-not-mentioned-season-ticket-holder-letter-seahawks/
Cancel Culture
| 😀 |

több mint 3 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
egyszerûen értelmezhetetlen.... hacsak a 3 1. kör csak 1 elsô kör és néhány játékos, többek közt olyan passrusher, aki mistt Dunlap mehet..... Hány ilyen van?
De komolyan az, hogy Dunlapot nem tudjuk megtartani überszar.
😕
Helmut the Dystopian Ride
Nyugi, a DL Dunlap nélkül is top5-ös egység.
akdestroyer
???

Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
egyszerûen értelmezhetetlen.... hacsak a 3 1. kör csak 1 elsô kör és néhány játékos, többek közt olyan passrusher, aki mistt Dunlap mehet..... Hány ilyen van?
😕
Nyugi, a DL Dunlap nélkül is top5-ös egység.

több mint 3 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 368 — Josh testamentuma
 twitter.com/AdamSchefter/status/1368979204214296581
Dunlap cut
mbhawks

😕
több mint 3 éve
Akkor most már Britt sincs?
garrett27
Sérülése óta ő sajnos nem kezdő.

Szerkesztette: Helmut Zimmer
több mint 3 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
Akkor most már Britt sincs?

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 3 éve

Matthew99
imádom...!
több mint 3 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
mbhawks Seattle Seahawks USC Trojans 25
 twitter.com/AdamSchefter/status/1368979204214296581
Dunlap cut

Szerkesztette: mbhawks
több mint 3 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 538
Fontos beszélgetések ezek, ezekben a nyomorúsagos napokban.
Amikor bármelyik pillanatban bejelenthetik a Bears-trade-et.
Nem nagyon van most fény az alagút végén.
akdestroyer
Ha van is trade helyzet, akkor eléggé csendben, mert Bears oldalról inkább csak pletykák vannak, de semmi komoly.
tüsi91
Szerintem nem lesz trade legalabbis iden nem. Russel fog a Center mögött allni az elso forduloban Seahawks-nal.
Iden mely az Oline draft. Dobjatok oda minden pick-et. Hozzatok el Shaq Barrett-et es irany Konf donto legalabb. Kulsos szemmel nezve.
Toto21
Á, ennek túl sok értelme lenne, tehát ilyen tuti nem lesz!
több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 5 965
akdestroyer
Ha van is trade helyzet, akkor eléggé csendben, mert Bears oldalról inkább csak pletykák vannak, de semmi komoly.
tüsi91
Szerintem nem lesz trade legalabbis iden nem. Russel fog a Center mögött allni az elso forduloban Seahawks-nal.
Iden mely az Oline draft. Dobjatok oda minden pick-et. Hozzatok el Shaq Barrett-et es irany Konf donto legalabb. Kulsos szemmel nezve.
több mint 3 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
akdestroyer
több mint 3 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
Szégyellem magam, de eddig nem is gondolkoztam azon, hogy vannak-e lányok, hölgyek, asszonyok akik szintén elvetemült Seahawks szurkolók és még néha be is néznek ide.
Ha igen, ha nem, Kívánok Mindannyiuknak Boldog Nőnapot!
Meg a többi topic lányainak is! (Na jó, ebbe most beleveszem az NFC West-et is)

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 3 éve

több mint 3 éve
Nem értem miről beszéltek 😀
Én Offseasonban csak akkor szoktam írni, ha valami fontos történik, vagy össze lehet tenni a darabokat.

GIGA OFF:
Na akkor az 5. reflektál a 1-re 2-ra, 3-ra és a 6-ra. Az 5-ös azért ritkább, mert szerintem a téma érdekesebb, mint a személy. Nem szeretem a végtelenül belterjes társalgásokat. NFL.hu a hősi, daliás, visszasírt időkben, ilyen volt. Összes szerk ismerte egymást, azt mondtak olyanokat, hogy ihajj.
Szóval a csapat, meg Wilson az érdekes, annak, aki idejön, meg a gondolatok nem én, vagy AK, vagy Sonics. Az emberi dolgokat meg PM-ben. Píttel még csak 14 éve...

1. Annyira azért nem értek hozzá. Épp az előbb reflektáltam 2-3 tévedésemre. Játékokat elég jól olvasom, és mozgás mechanizmusokat védelem oldalán érzem, de pl. nem értem, hogy a Lawrence workout kapcsán miért megy a dünnyögés. Szerintem a csávó tök jól mozog, de aki tényleg jó elemző, az küldött egy 2 oldalas hibalistát, amiben 2 komoly red flag van. Mondjuk Gabbertnél volt 5! Undi pl. sokkal jobban érti a vállalati, meg emberi dolgokat, mint én. Évek óta üvölti, hogy PC görény.

2. inkább bolond lenne szándék szerint -Vannak szituk, amikor meg lehet bolondulni. Ez az offseason ilyen. Olvastam olyat, ráadásul viszonylag rendes sráctól, hogy jajj itt mi mit művelünk Wilson kapcsán. Inkább legyen itt ez a káosz időnként, amiből potyognak ki értékek, gondolatok, mint hogy ilyen polkorrekt -semmilyen legyen. Mellesleg jó lenne, ha mindenki elfogadná, hogy nem csak Wilson elvesztésével küzdünk, de mi elvesztettük az illúzióikat is idén. Ez ilyen gyász kistestvéréhez hasonló érzés sokunkban, amit mindenki másképpen kezel.
Szerintem Matthew cimboránk van a legnehezebb helyzetben, mert ő ezt duplázva kapja.

Nagyon sokan küldtek el a picsába, pl Holmgren (egy név, amelyre kevesen emlékeznek) kapcsán, Alexander kapcsán, Wilson kapcsán. Más már rég megsértődött volna. De ez már evolúció, mert voltak itt is olyan nagy-hatalmú cenzorok, akik ki akarták tenni a szűröm, mert bohócot csináltam belőlük. Jobb ez a 2. bolond acc.

3. Nem szeretem, ha bárki megmondja, miről szabad, és nem szabad beszélni. Hogyan, az nem mindegy. Volt időszak, amikor Undi megkapta, rendszeresen, hogy takarodjon vissza a Pats topicba, én meg, hogy a hülyeségeimet a Bills topicban nyomjam.

6. fontos. Én tényleg nagyon szeretem, vagy szerettem Wilsont. És lehet megkönnyezem, ha elmegy. Nekem ő marad a srác, aki az első preseason meccse talán 3. játékára adott egy olyan hosszú passzt, hogy néztük, ő marad, aki pofátlanul odalöbbölt passzokat, amikor Patrick Mahomes épp gimibe ment. Én pl. soha nem írtam olyat, hogy Wilson buta lenne. De azt érzem egy ideje, hogy nem tudunk csapatot építeni köré.
Nem vagyok igazi tanárember abból a szempontból, hogy nem szeretek már tanítani, de sok félresiklott tehetséggel dolgoztam, és tudom, hogy ha segítő szándékkal vagy kritikus, azt jobban veszik a srácok, mintha folyamatosan önbizalom trénerként működsz, főleg az okosak, mert rájönnek, hogy valójában palira veszed őket.

Arról a pick sixről azt gondolom, hogy elsősorban rossz hívás volt, és másodsorban gyenge csapatmunka . Ebben pl változott a véleményem, anno nem ezt gondoltam. Mai fejjel, egyrészt nem hívtam volna passzt, másrészt ha hívok egy TE el kitakarítottam volna a célzónát. Most hagyjuk már a protot, 24-25 éves Wilsonhoz mikor ér oda az 1 yardoson a passrush??!
A lényeg, hogy, mindenkinek le kellett volna vonni a következtetést, és felvállalni a részéért úgy igazából a felelősséget.

Volt egy nagyon szopó egyetemi kutatási projekt, amiben a siker ellenére sokak karrierje megtorpant, élete megváltozott. Azóta figyelem az ilyen downward spiral szituációkat. Amikor a felelős nem áll őszintén bele a felelősségbe, de úgy, hogy komolyan is gondolja, és nem vágja meg magát, hogy vérezzen, és ezért elmarad a valós bűnbocsánat. Az ilyeneknek lassú romlás a vége, és mindenki veszít. Számomra erről szól a Seattle Seahawks története, és lidércnyomásként élem meg. Más ez, mint a Buffalo sikertelensége volt. Ott 21-2 évig nem volt QB, nem volt igazi sztár elkapó. Valójában nem volt az sem tét-nélküli, de nem volt ekkora dráma benne.

Üdv.H

OFF: Azt megkérdezhetem, hogy min múlik, hogy melyik személyiségeddel írsz?
Keresem benne a rendszert, de visszaolvasva max a jó hír- rossz hír distinkcióig jutottam.
Willie Parker
Valahogy így képzeld el:

Én magam eddig 6 személyiséget tudtam jól elkülöníteni.

-1.személyiség: Helmut, a futballpolihisztor/insider/edző
akinek egy posztjában több szakmaiság van, mint 50 random másikban, és minden hozzaszólása 30+ lájkra hivatott.
Az írási 50+ százalékát az átlag szurkoló egyáltalán nem érti, sokszor a fórum öregjei is 2x-i elolvasásra kényszerülnek.

-2.személyiség: A nagybetűs troll
de a stílusos fajtából. Ehhez külön accot használ.

-3.személyiség: A justice warrior
aki nem megfelelő kommunikációs formákért, tárgyi tévedésekért, blődségek írásáért, intelligens szatírával/cinizmussal válaszol. Gyakran azonos accot használ a 2.személyiséggel.

-4.személyiség: A kárpátoki Einstein
aki bármilyen témára/kommentre képes egyetemi szintű matematikai példát hozni, amit rajta kívül kb senki nem ért. Ez volt TGA, de a Helmut accnál is előfordul néha.

-5.személyiség: Az ember a gép mögött
a közvetlen, aki néha bepillantást enged a színfalak mögé család/hobbi/személyes témakörökben. Megjelenése ritka, és tök változó hogy melyik accon jön elő. Nem mindenkinek jár, csak egy szűk körnek.

-6/a.személyiség: RW régi harcostársa
akinek RW valahol a szíve mélyén különleges helyet foglal el, a hibáival együtt szereti, mert látja benne a Seattle-i Don Quijotét, a magányos harcost.
Nem a RW egyház tagja, de valahol ott áll a templom bejaratához közel. Mivel erős a realitásérzéke, tudja, hogy nem szabad bemenni, hiába szűrődik ki gyönyörű orgonaszó odabentről.

-6/b.személyiség: A RW kritikus
Aki minden hibáját nagyon jól látja, és többször lökte már a vonat elé mint PC. Igazi seveled-senélküled kapcsolat ez. Teljesen random tud keveredni a 6/a személyiséggel.
akdestroyer
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 770 — Így remélem megfelelek nektek.....
A 2-s Sobri le se tagadhatja 😉 😛

Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
Keresem benne a rendszert, de visszaolvasva max a jó hír- rossz hír distinkcióig jutottam.
Willie Parker
Valahogy így képzeld el:

Én magam eddig 6 személyiséget tudtam jól elkülöníteni.

-1.személyiség: Helmut, a futballpolihisztor/insider/edző
akinek egy posztjában több szakmaiság van, mint 50 random másikban, és minden hozzaszólása 30+ lájkra hivatott.
Az írási 50+ százalékát az átlag szurkoló egyáltalán nem érti, sokszor a fórum öregjei is 2x-i elolvasásra kényszerülnek.

-2.személyiség: A nagybetűs troll
de a stílusos fajtából. Ehhez külön accot használ.

-3.személyiség: A justice warrior
aki nem megfelelő kommunikációs formákért, tárgyi tévedésekért, blődségek írásáért, intelligens szatírával/cinizmussal válaszol. Gyakran azonos accot használ a 2.személyiséggel.

-4.személyiség: A kárpátoki Einstein
aki bármilyen témára/kommentre képes egyetemi szintű matematikai példát hozni, amit rajta kívül kb senki nem ért. Ez volt TGA, de a Helmut accnál is előfordul néha.

-5.személyiség: Az ember a gép mögött
a közvetlen, aki néha bepillantást enged a színfalak mögé család/hobbi/személyes témakörökben. Megjelenése ritka, és tök változó hogy melyik accon jön elő. Nem mindenkinek jár, csak egy szűk körnek.

-6/a.személyiség: RW régi harcostársa
akinek RW valahol a szíve mélyén különleges helyet foglal el, a hibáival együtt szereti, mert látja benne a Seattle-i Don Quijotét, a magányos harcost.
Nem a RW egyház tagja, de valahol ott áll a templom bejaratához közel. Mivel erős a realitásérzéke, tudja, hogy nem szabad bemenni, hiába szűrődik ki gyönyörű orgonaszó odabentről.

-6/b.személyiség: A RW kritikus
Aki minden hibáját nagyon jól látja, és többször lökte már a vonat elé mint PC. Igazi seveled-senélküled kapcsolat ez. Teljesen random tud keveredni a 6/a személyiséggel.

Szerkesztette: akdestroyer

több mint 3 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM
Képesnek kell lenni önreflexióra. Szerintem a belátás képessége mindenképpen kis közösségünk értékei közé tartozik.
Az idöeltolódás miatt mindig jó késön beszélek az otthoniakkal. A legjobb cimborámmal, és egykori évfolyamtársammal most beszéltem. Néven nem nevezem és azt sem hogy hol dolgozik, profi elemzö. Ennyi elég, nálam sokkal jobb, már foci elemzésben... Komoly dolgokban nem, tehát számolásban kér segítséget, de fociban kettéköp engem.
...
Méltatlanul alullájkolt komment, köszönjük!
Amire van némi rálátásom, azokkal a részekkel egyetértek, amire nincs, azokat meg élből elhiszem, mert összeszedett írásnak tűnik. 😊

Szerinte tévedünk a fallal, valójában gyenge.
Nocsak. Végre valamiben nekem volt igazam. 😀

Ennek ellenôrzése AK-ra vár....
Hogy mi vár rám? Ez a csávó ebben a 30 mondatban több tudást szórt ki, mint én a teljes fórumkarrier alatt fogok, nem, nem kell ide az én jóváhagyó pecsétem, úgy confirmed minden ahogy van.

...
Továbbra is azt mondom, hogy mehet a trade és menjünk rá a top3 QB-ra, annyi változással, hogy így már Zach Wilsonnal is elégedett leszek.
akdestroyer

Willie Parker
Becsapós mert néha használja a Rózsa Sándor nicket is ... TGA itt vagy? 🙂
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 409
Képesnek kell lenni önreflexióra. Szerintem a belátás képessége mindenképpen kis közösségünk értékei közé tartozik.
Az idöeltolódás miatt mindig jó késön beszélek az otthoniakkal. A legjobb cimborámmal, és egykori évfolyamtársammal most beszéltem. Néven nem nevezem és azt sem hogy hol dolgozik, profi elemzö. Ennyi elég, nálam sokkal jobb, már foci elemzésben... Komoly dolgokban nem, tehát számolásban kér segítséget, de fociban kettéköp engem.
...
Amire van némi rálátásom, azokkal a részekkel egyetértek, amire nincs, azokat meg élből elhiszem, mert összeszedett írásnak tűnik. 😊

Hogy mi vár rám? Ez a csávó ebben a 30 mondatban több tudást szórt ki, mint én a teljes fórumkarrier alatt fogok, nem, nem kell ide az én jóváhagyó pecsétem, úgy confirmed minden ahogy van.

...
Továbbra is azt mondom, hogy mehet a trade és menjünk rá a top3 QB-ra, annyi változással, hogy így már Zach Wilsonnal is elégedett leszek.
akdestroyer

több mint 3 éve
Így így!
Egyszer talán még undi is belátja, hogy PC a problémák fő forrása, és akkor így topicszinten is rendben leszünk. 😊

több mint 3 éve
...

...
akdestroyer
több mint 3 éve
...

...