NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
452
54
18:30-tól, ARENA4
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 3 éve
Zach Wilson:Fields-ről meg ajánlom ezt
www.fieldgulls.com/2021/3/5/22315298/film-room-zach-wilson-russell-wilson-qb-byu-nfl-draft-2021-highlights-video-scouting-report
Cancel Culture
mattwaldmanrsp.com/2021/02/27/matt-waldmans-rsp-film-room-qb-justin-fields-osu-and-the-josh-allen-plan/
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Az idöeltolódás miatt mindig jó késön beszélek az otthoniakkal. A legjobb cimborámmal, és egykori évfolyamtársammal most beszéltem. Néven nem nevezem és azt sem hogy hol dolgozik, profi elemzö. Ennyi elég, nálam sokkal jobb, már foci elemzésben... Komoly dolgokban nem, tehát számolásban kér segítséget, de fociban kettéköp engem.Szerinte hülye az a csapat, akinek nincs top irányítója, vagy jó projektje, és nem akar idén a 3 kiemelt irányítóból zsâkolni. Más drafton még Mac Jones is lehetne 1. kör vége. Azt mondja, hogy rosszul látom Zach Wilsont, mert zseniális a csávó. Tévedek, ha azt gondolom Fields tehetségesebb.Wilson fejben nagyon gyors. Szerinte egy technikailag kiforrott Rivers.
Megjérdeztem a tippsort. Szerinte a 70 éves Carroll nem akar már másik irányítót.Ennek ellenére .... lehet hogy megtörténik a nagy csoda.
Szerinte Wilsont elemzik most a legtöbben, hogy mi a baj. Nem tiszta nekik sem a helyzet. Nincs meg a konszenzus. Szerinte tévedünk a fallal, valójában gyenge. Sok az opció, ez igaz, de ha nincs akkor is betolják a sztárok. nem vesszük figyelrmbe, hogy Wilsonnak a magassága miatt 1 lépéssel nagyobb távolság kell, mint egy 6.4 magas irányítónak, ezért reagálja túl a nyomást, és mocorog. Viszont kérdés, hogy önmsgában van e az a fal, ami képes öt megvédeni. A válasz, nem. Russt a diverzifikáció védi meg, mind a játékhívásban, mind a mérközés felépítésében, mind a játékok területi kiosztásában, illetve a kölcsönös bizalom. Namost a diverzifikáció pont az, amit Russ nem akar. Diverzifikációhoz kéne egy powerguard és Pocic nem kezdö szint. Brown kopik.
Russ az életét a fürge szemének, lábának, és a természetének köszönheti. Még az ifjú titánok is tisztelettel sackelik.Ezt már korábban is mondta.
Szerinte Schotti erös közepes designer, semmi extra, de remek pedagógus. Szerinte Tatert túlértékelem.
Szerinte nem olvasási gond van, hanem bizalmi válság, Wilon egyszerüen nem mer hibázni, mert nem kapjavissza a labdát, és nem mer megdobni nem kigyakorolt figurákat, bizonyos célpontokat. Inkább kihordja lábon, és a nagy játékot választja. Olsen mire jó lett megsérült. DK zseniális játékos, de célgép.
Lockett nem olyan jó mint Baldwin, mert nem tud fizikálisan játszani, ezért kell mozgatni, viszont mindent megfog. viszont Slotban állítólag jó csak, akkor senki nem veszi komolyan a pálya egyik felét. Szóval tévedek, ha azt hiszem, hogy Russ könnyü helyzetben van áthívás tekintetében. A WR 3 poszt visxont régóta gond. Oda egy stabil Route futó kell 3 nagyon gyors kezdö lépéssel, biztos kezekkel, ehhez képest közepes playmakes játszik.
Szerinte, odanéz látja, de nem dobja meg. Ennek ellenôrzése AK-ra vár....
Ebben nem értünk egyet, de meggyözhetö vagyok.
több mint 3 éve
Zach Wilson:www.fieldgulls.com/2021/3/5/22315298/film-room-zach-wilson-russell-wilson-qb-byu-nfl-draft-2021-highlights-video-scouting-report
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Kezd kiderülni a történet....Nice!! 😂 Mi lettunk az Osborne csalad az offseasonre!
Egyre több hango szerint nagyon úgy néz ki, Wilsonnak elsőrendűen nem Pete Carrollal van / volt baja, ahogy Schottenheimernek sem, hanem Carroll két hülye fiacskájával. A filozófiai különbség oka ez volt. Nem kell szeretni Shannont és Skippet, de van súlya annak, amit mondanak. Ha már ők is bemondják ezt a mikrofoba....
Tudom unalmas, Wilsonnak lenne dolga az offseasonban, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy a pick six a Rams ellen nem Wilsoné volt, hanem a receivereké, de leginkább Nate Carrollé, mert rohadtul nem volt kigyakorolva a játék... (akit érdekel 24-22 oldallal ezelőtt volt ez téma)
Haladok az Undisodás útján, és gondolataim megfogalmazásához a Hétköznapi csalódásokat hívtam segítségül, valahogy így:
"Drága jó Coach Carollnak
ajó kúrva anyját
a Szíhóxban futtatja
a hülye fiacskáját.
Hejj élet kúrva élet
rosszabb már nem lehet
acsa paton élősködik
és mindent meg tehet."
Ha erről van szó, akkor számunkra nincs jó megoldás. PC nem fogja bedarálni a fiát, és lehúzni a karrierjét. Hú mi lesz még itt?!
Cancel Culture
több mint 3 éve
Kezd kiderülni a történet....Egyre több hango szerint nagyon úgy néz ki, Wilsonnak elsőrendűen nem Pete Carrollal van / volt baja, ahogy Schottenheimernek sem, hanem Carroll két hülye fiacskájával. A filozófiai különbség oka ez volt. Nem kell szeretni Shannont és Skippet, de van súlya annak, amit mondanak. Ha már ők is bemondják ezt a mikrofoba....
Tudom unalmas, Wilsonnak lenne dolga az offseasonban, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy a pick six a Rams ellen nem Wilsoné volt, hanem a receivereké, de leginkább Nate Carrollé, mert rohadtul nem volt kigyakorolva a játék... (akit érdekel 24-22 oldallal ezelőtt volt ez téma)
Haladok az Undisodás útján, és gondolataim megfogalmazásához a Hétköznapi csalódásokat hívtam segítségül, valahogy így:
"Drága jó Coach Carollnak
ajó kúrva anyját
a Szíhóxban futtatja
a hülye fiacskáját.
Hejj élet kúrva élet
rosszabb már nem lehet
acsa paton élősködik
és mindent meg tehet."
Ha erről van szó, akkor számunkra nincs jó megoldás. PC nem fogja bedarálni a fiát, és lehúzni a karrierjét. Hú mi lesz még itt?!
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Kérsz tradet? 😀Ha en lennek a tulaj, Russ-t tartanam meg es erositenem az OL-t.- és minek örülnél?na ....most hogy alakulnak a százalékok?65-35, hogy marad idenre
Cancel Culture
undisputedly
-ó mondd Te kit választanál?
Cancel Culture
Ebben a helyzetben viszont (hogy PC a legmagasabb ember a zervezetben es biztos a helye) a legjobb megoldas az lenne, ha eltradelnenk Russ-t legalabb 3. elso korosert, hoznank egy scrambler QB-t draftrol ujonc fizuval, feltuningolnank a vedelmet a maradek kettovel akar ujonc pick akar csere utjan, visszahoznank Shermant mentornak es megprobalnank egy ujabb 2012/2013-at.
Igy PC csinalhatna az egyetlen rendszert amihez nem holt hulye es a rivalisokkal is kiszurunk, hiszen hiaba olik a penzt a jo rusherekbe, ha nincs kit siettetni 😀
(u.i. Leirom, mert szerintme meg nem mondtam, de ruhellem PC-t.)
undisputedly
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Ha en lennek a tulaj, Russ-t tartanam meg es erositenem az OL-t.- és minek örülnél?na ....most hogy alakulnak a százalékok?65-35, hogy marad idenre
Cancel Culture
undisputedly
Cancel Culture
Ebben a helyzetben viszont (hogy PC a legmagasabb ember a zervezetben es biztos a helye) a legjobb megoldas az lenne, ha eltradelnenk Russ-t legalabb 3. elso korosert, hoznank egy scrambler QB-t draftrol ujonc fizuval, feltuningolnank a vedelmet a maradek kettovel akar ujonc pick akar csere utjan, visszahoznank Shermant mentornak es megprobalnank egy ujabb 2012/2013-at.
Igy PC csinalhatna az egyetlen rendszert amihez nem holt hulye es a rivalisokkal is kiszurunk, hiszen hiaba olik a penzt a jo rusherekbe, ha nincs kit siettetni 😀
(u.i. Leirom, mert szerintme meg nem mondtam, de ruhellem PC-t.)
Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
Én ott vagyok, hogy lassan jobban örülnék a váltásnak.- és minek örülnél?na ....most hogy alakulnak a százalékok?65-35, hogy marad idenre
Cancel Culture
undisputedly
Cancel Culture
De csak azért mert ha meglátom még egyszer leírva a LetRussCook frázist, émelyegni kezd a gyomrom.
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 3 éve
- és minek örülnél?na ....most hogy alakulnak a százalékok?65-35, hogy marad idenre
Cancel Culture
undisputedly
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
na ....most hogy alakulnak a százalékok?65-35, hogy marad idenre
Cancel Culture
több mint 3 éve
OFF: én is ezt gondoltam péntekig... egy napig vert a víz, és megvettem. Elé tettem a TS9-et . Az első 5 hang után 10 percig zokogtam mint egy kisgyerek, mert visszakaptam a deluxe reverbemet 2020 kivitelben. Mi virtual studioban próbálunk, mert itt kemények a korlátozások. Mindegy, én megérkeztem.... tök mindegy mid van, próbáld ki! Helixel kombinálva beszarsz, olyan. Cimbi vagy, jót akarok, adj egy esélyt neki...Van egy full csoves 5W, az is tulzas, kiveva proban. Csak szeretem a 12es tolcsert, azert nem valtom le. Na de nem kell 20, azt tudom.Vegyél Revv D20-at!na ....most hogy alakulnak a százalékok?Most mindenki atjelentkezett Bills szurkolonak.
Cancel Culture
ulpianus
Cancel Culture
ulpianus
Még nagyon izgi cucc
Közben amúgy megjött a cimborám Walrus ACS1 -e és az is húhahúha... konkrétan nyugdíjba küldte a 3 hónapos Strymon Iridiumot, a és a Kempert. Egészen zseiális.
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Van egy full csoves 5W, az is tulzas, kiveva proban. Csak szeretem a 12es tolcsert, azert nem valtom le. Na de nem kell 20, azt tudom. Talan egy hangyanyit mar OFF volt(unk).Vegyél Revv D20-at!na ....most hogy alakulnak a százalékok?Most mindenki atjelentkezett Bills szurkolonak.
Cancel Culture
ulpianus
Cancel Culture
Szerkesztette: ulpianus
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Vegyél Revv D20-at!na ....most hogy alakulnak a százalékok?Most mindenki atjelentkezett Bills szurkolonak.
Cancel Culture
ulpianus
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
na ....most hogy alakulnak a százalékok?Most mindenki atjelentkezett Bills szurkolonak.
Cancel Culture
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
na ....most hogy alakulnak a százalékok?
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Josh Gordon Cut. Kösz Josh, folyamatos témát adtál... nem a teljesítményeddel.Kozben alairt a Fan Control indoor fociligaba, kalappal neki!
Cancel Culture
több mint 3 éve
Josh Gordon Cut. Kösz Josh, folyamatos témát adtál... nem a teljesítményeddel.
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Na srácok.. elkezdett zörögni a haraszt úgy néz ki áruljuk a srácot... (www.youtube.com/watch?v=oVokZr2UBnI
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Én értem: 😛 😉De tényleg hogy apicsába tud valaki, aki a legvédettebba pályán ennyiszer megsérüéni?sokan várják 😀 húzz sorszámot 😊gec, visszaolvastam 1 hetet. ha már ilyen a hanzsulat, milyen lesz draft után? jövök majd popcornnal.Mi is várjuk a Jimmy cut pillanatát! 😛
petey
Cancel Culture
petey
Cancel Culture
youtu.be/msfe2q08WTs
Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
De tényleg hogy apicsába tud valaki, aki a legvédettebba pályán ennyiszer megsérüéni?sokan várják 😀 húzz sorszámot 😊gec, visszaolvastam 1 hetet. ha már ilyen a hanzsulat, milyen lesz draft után? jövök majd popcornnal.Mi is várjuk a Jimmy cut pillanatát! 😛
petey
Cancel Culture
petey
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Golden Tate-t kivágta a Giants, PC helyében veteránminimumért szívesen látnám itt WR3-ban, persze szigorúan a RW-al való árkok betemetésének a jegyében! 😀
több mint 3 éve
sokan várják 😀 húzz sorszámot 😊gec, visszaolvastam 1 hetet. ha már ilyen a hanzsulat, milyen lesz draft után? jövök majd popcornnal.Mi is várjuk a Jimmy cut pillanatát! 😛
petey
Cancel Culture
több mint 3 éve
gec, visszaolvastam 1 hetet. ha már ilyen a hanzsulat, milyen lesz draft után? jövök majd popcornnal.Mi is várjuk a Jimmy cut pillanatát! 😛
petey
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
gec, visszaolvastam 1 hetet. ha már ilyen a hanzsulat, milyen lesz draft után? jövök majd popcornnal.
több mint 3 éve
Szerencsére van hiteles fordítás, kb a 3. perctől kezdődikRussell Wilson.... (Unlimiiiiiteeeed)Hallás után marhára nem tudom fordítani az angolt, elmondaná valaki hogy mi a retek volt ez?
twitter.com/dangerusswilson/status/997952886167367680?lang=en
Cancel Culture
Valami prank? Vagy tudatmodósító szerek káros hatásait bemutató oktatófilmből egy részlet?
akdestroyer
😀
Sending out an S.O.S