NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
170
29
18:30-tól, ARENA4
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 3 éve
Csak arra válaszolj kérlek, a jelen pillanatban kivel képzelnétek el a több futást. Milyen feltételek állnak rendelkezésre a sikeres futójáték érdekében?Èn mèg mindìg azt gondolom hogy Wilson jo játèkának alap feltètele a hiteles futójátèk, ha esetleg elmegy a Bearsbe es ugyebar azt tapasztaltuk hogy rovid-kozepet nem annyira szereti nem akarnak futni marad a hosszu passz ket szelre az tortenne mint tavaly szezon masodik feleben.Nem akarnak mindenáron futni.- Majd a draft.Van ott több is, Penny, Collins, Dallas. Ezekkel neki se menjünk a szezonnak.Volt még egy futónk nem? Asszem Penny, vagy ilyesmi. Vele nem tudom mi van.Hyde visszatért mesteréhez, a Rozmároknál játszik a továbbiakban.Hyde out, Carson a piacon, mi meg többet akarunk futni. Kezdetnek nem rossz, legfeljebb majd Carroll is kér egy szerelést.
Sok sikert, szerettem a játékát.
Bulvár szekció: "Carroll szereti Darnoldot"
Cancel Culture
Tényleg nagy a csend a Wilson féle szappanopera farvizén.
garrett27
Cancel Culture
garrett27
- KJ-ről kéne valami hír.
- Miért menne Wilson a Bearshez? Mi jobb ott, mint nálunk???
Jobb báziscsapat azért van.
Cancel Culture
BigBaltazar
PC egy kreten de a futas mind a csapat mind Wilson segitsegere van nem is kicsit a problema az hogy nem talaljuk a Lynch fele futot es a futashoz is kell egy jo fal ami nyit es zar mikor kell.
Fantomas0429
Wilson nem buta, Ő is nagyon jól tudja, hogy jó futójáték nélkül nem lehet sikeres Ő sem. DE lehetséges, hogy valaki súg neki, hogy "több vagy ennél", "nem becsülnek a csapatnál". Talán Ciara talán Lynch mamája, ki tudja.
Az biztos, hogy ez a helyzet rossz irányba halad.
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 3 éve
peet_24
275
- Miért menne Wilson a Bearshez? Mi jobb ott, mint nálunk???Nagyban minimálisan több a lehetőség a passz alapú/kreatív játékra talán. Hátha hozott valamit a rozmártól. (mondjuk eddig nem csillogott, de hátha). Nagy-RW lenne az NFC KC felállása?
Cancel Culture
Nagy eddig nem mutatott sokat, pedig reményekkel tele érkezett. Nagy mellett tuti lenne szava, mert ő meg kezdhet ideges lenni az eredménytelenség miatt
több mint 3 éve
Èn mèg mindìg azt gondolom hogy Wilson jo játèkának alap feltètele a hiteles futójátèk, ha esetleg elmegy a Bearsbe es ugyebar azt tapasztaltuk hogy rovid-kozepet nem annyira szereti nem akarnak futni marad a hosszu passz ket szelre az tortenne mint tavaly szezon masodik feleben.Nem akarnak mindenáron futni.- Majd a draft.Van ott több is, Penny, Collins, Dallas. Ezekkel neki se menjünk a szezonnak.Volt még egy futónk nem? Asszem Penny, vagy ilyesmi. Vele nem tudom mi van.Hyde visszatért mesteréhez, a Rozmároknál játszik a továbbiakban.Hyde out, Carson a piacon, mi meg többet akarunk futni. Kezdetnek nem rossz, legfeljebb majd Carroll is kér egy szerelést.
Cancel Culture
garrett27
Cancel Culture
garrett27
Cancel Culture
BigBaltazar
PC egy kreten de a futas mind a csapat mind Wilson segitsegere van nem is kicsit a problema az hogy nem talaljuk a Lynch fele futot es a futashoz is kell egy jo fal ami nyit es zar mikor kell.
több mint 3 éve
Nem akarnak mindenáron futni.- Majd a draft.Van ott több is, Penny, Collins, Dallas. Ezekkel neki se menjünk a szezonnak.Volt még egy futónk nem? Asszem Penny, vagy ilyesmi. Vele nem tudom mi van.Hyde visszatért mesteréhez, a Rozmároknál játszik a továbbiakban.Hyde out, Carson a piacon, mi meg többet akarunk futni. Kezdetnek nem rossz, legfeljebb majd Carroll is kér egy szerelést.
Cancel Culture
garrett27
Cancel Culture
garrett27
Cancel Culture
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 3 éve
Közben a Hox-Jags vonalalat erősíti Dorsett, bár nem mintha egyetlen snapet is játszott volna. Közben Neal tendereltük, 1év 850k.
több mint 3 éve
- Majd a draft.Van ott több is, Penny, Collins, Dallas. Ezekkel neki se menjünk a szezonnak.Volt még egy futónk nem? Asszem Penny, vagy ilyesmi. Vele nem tudom mi van.Hyde visszatért mesteréhez, a Rozmároknál játszik a továbbiakban.Hyde out, Carson a piacon, mi meg többet akarunk futni. Kezdetnek nem rossz, legfeljebb majd Carroll is kér egy szerelést.
Cancel Culture
garrett27
Cancel Culture
garrett27
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Van ott több is, Penny, Collins, Dallas. Ezekkel neki se menjünk a szezonnak.Volt még egy futónk nem? Asszem Penny, vagy ilyesmi. Vele nem tudom mi van.Hyde visszatért mesteréhez, a Rozmároknál játszik a továbbiakban.Hyde out, Carson a piacon, mi meg többet akarunk futni. Kezdetnek nem rossz, legfeljebb majd Carroll is kér egy szerelést.
Cancel Culture
garrett27
Cancel Culture
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 3 éve
Griffin nagy pénzt akar, valószínűleg teszteli a piacot.hármas fölé - négyes alá, LOB 2. számú Corner szint. Nem ő az új 25.
The Seahawks would love to have him back.
Sosem tudtam megítélni a csávót (nem a LOBhoz kéne méregetni mindenkit...). Nem igazán szoktunk túlfizetni senkit, de nem hiányozna, hogy ezt is meg kelljen oldani valahogy...
Nem tetszik ez a nagy csend....
peet_24
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Volt még egy futónk nem? Asszem Penny, vagy ilyesmi. Vele nem tudom mi van.Hyde visszatért mesteréhez, a Rozmároknál játszik a továbbiakban.Hyde out, Carson a piacon, mi meg többet akarunk futni. Kezdetnek nem rossz, legfeljebb majd Carroll is kér egy szerelést.
Cancel Culture
garrett27
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Hyde visszatért mesteréhez, a Rozmároknál játszik a továbbiakban.Hyde out, Carson a piacon, mi meg többet akarunk futni. Kezdetnek nem rossz, legfeljebb majd Carroll is kér egy szerelést.
Cancel Culture
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 3 éve
Hyde visszatért mesteréhez, a Rozmároknál játszik a továbbiakban.Sok sikert, szerettem a játékát.
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
peet_24
275
Griffin nagy pénzt akar, valószínűleg teszteli a piacot. The Seahawks would love to have him back.
Sosem tudtam megítélni a csávót (nem a LOBhoz kéne méregetni mindenkit...). Nem igazán szoktunk túlfizetni senkit, de nem hiányozna, hogy ezt is meg kelljen oldani valahogy...
Nem tetszik ez a nagy csend....
több mint 3 éve
A legújabb olvasmányom, (ha jól értelmeztem) hogy az egyik opció szerint a Bears adná Wilsonért Mack-et, az 1. kört, meg az 5. kört. Nálam ez nagyon vékony lenne. Egyébként teljesen holtponton vagyok, hogy maradjon RW vagy menjen. Én nagyon bírom a fickót még most is, de vajon garantált-e ezután a családias hangulat Seattleben?
Az alanti Civil War szerű dolgokhoz meg csak annyit, hogy amint szembe jön majd a pályán a Rams-Cards-49 trió, úgyis újra egy csapat leszünk!
Szerkesztette: garrett27
több mint 3 éve
pgupPgdn
2
Sziasztok!16 éve vagyok a csapat szurkolója, több mint 10 éve olvasom a fórumot, majdnem mindennap ránézek, de még egyszer sem szóltam hozzá. Szóval van ilyen is és szerintem sokan lehetünk. Érdekes lenne látni a topikok mellett egy napi átlagos olvasásszámot is és nemcsak a hozzászólások számát.
Sajnos eltűntek nagyon sokan, van aki csak innen, van aki mindenhonnan (most csak így hirtelen aki eszembe jut, braxa, endorphyn, medvepapa) és nem nagyon jöttek újak. Akdestroyer feltűnésének nagyon örültem, mert egy időben szinte ő tartotta életben a fórumot (és persze nagyon szeretem olvasni a hozzászólásait, a képregényeket, az elemzéseket, a múltkori verset).
Szívesen olvasnék többször ennyi hozzászólást többször ennyi embertől, de hát ez van. Én sem szólok hozzá, nem vagyok egy írogatós típus, maradok read only. Minden tiszteletem azoknak akik az elejétől kezdve itt vannak (pl helmut, undi), ugyanúgy más csapatok szurkolóinak (sajnos onnan is eltűntek sokan, diverdoc pl) illetve én azt is szerettem amikor többször átnéztek ide a 49ers szurkolók és volt egy kis oltogatás. 😊
Én köszönöm nektek az értékes hozzászólásokat, az eszmecseréiteket, több mint 10 éve a napjaim része vagytok. 😉
több mint 3 éve
@fekiTessek, tegyel ellene, hogy ne csak 4-5 ember posztoljon ide. Fordits be ide cikkeket, hireket, valogass a neten az aktualis elemzesekbol, velemenyekbol, arra erdemes cikkekbol, majd szepen szerkeszd meg es tedd be ide.
Fordits a topikra orakat a sajat idodbol, gyarts sajat elemzeseket, sajat statisztikakat, indits sajat jatekokat, tegyel hozza az aktualis Hawks vitatemahoz uj perspektivat, olyan megkozeliest ami erdekes.
Ja, hogy ez nem megy? Mert megneztem az eddigi kommentjeid, mind csak panaszkoda arra, hogy a topik igy nem jo meg ugy nem jo.
Tessek, tegyel ellene, senki nem fog a kezedre verni, ha begepelsz egy ertekes posztot. Majd ha heteken, honapokon, de akar eveken keresztul a sajat szabadidodbol forditasz arra, hogy hozza tegyel a hawks kozosseghez, akkor a kritikadnak lesz ele, igy meg csak tipikus magyar bofoges arrol, hogy nem jo amit kapsz. Amiert nem teszel semmit btw.
Nem is fogok kommentelni tobbet ie, felismerve, hogy biztosan rengeteg passziv olvaso van meg aki csak karog meg sirankozik, ahelyett, hogy monjuk megkoszonne Helmnek vagy AK-nak, vagy barki masnak az elemzest, a kepregenyt, a velemenyt. Nm erdemlitek meg, hogy miutan sajat magam kivancsisagara elolvasok ezt-azt, meg osszefoglaljam itt magyarul.
több mint 3 éve
Ez az egesz vita az altalam poenosnak hitt hozzaszolasbol indult szeretnek egy- ket gondolatot megosztani aki gondolja elolvassa aki gondolja letilt ahogy erzitek.Eloszor is , Feki ha megbantottalak elnezest poennak szantam nem jott be de a tisztelet ebben a topicban mindig meg volt adva es kapva! Majd azutan hogy a mejegyzesemre reagalva szo szerint bekussoltattal utana ne arrogansozzuk meg belterjesezzuk le a topic "felet".
Azert nem kaptal valaszt a kerdesedre mert ugyanannyi energiaba telik neked beirni a Googlba hogy "Earl Thomas" mint amennyibe Helmnek telt vagy akarkimek telne, biztos vagyok benne hogyha strategiai, daft prospect vagy hasonlot kerdezel akkor valaszt kapsz a "szakiktol", de gyerek munka pandemik melett itt senki nem a masik keresomotorja, illetve ha valaki megis megteszi azt ertekeljuk de a tobbi meg nem szar alak.
Es utolso sorba ez egy demokratikus forum aki akarja olvassa/nem olvassa
Hozzaszol/nem szol hozza
Vagy letiltja aki nem szimpatikus ez is teljesen rendben van de ne csinaljunk mar ovodat belole hogy baj h mirol beszelunk baj h nem irunk vagy irunk , meg a legnagyobb Wilson vitaba is volt tisztelet , mindig !
Senki sem arrogans ha pedig valakinek nem szimpatikus a tema hozzon temat ugy hogy utana jar mert az se epp fair hogy bedobunk szavakat es varjuk hogy Helm vagy Ak vagy Undi 2 oldalas kiseloadast irjon a mi szorakoztatasunkra!
Ennyi lenne, tovabbi szep napot!
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Neki kell ülnöm a képregény 2.évadának, mert már nem bírom ezt a feszkót.
több mint 3 éve
mbhawks
25
Én kb egy éve találtam a fórumot, nem nagyon írók bele, mert úgy érzem érdemben tudnék hozzászólni, mert még én is meglepődők, hogy néhányan mennyire értenek hozzá, hozzám egy átlagszurkolóhoz képest. De azt mindenképpen hozzáteszem, hogy napiszinten olvasom és néhany hsz-t tényleg élmény elolvasni.
több mint 3 éve
De a 10-15 arc sem uj velemenyekkel jonne, hanem a mar meglevo 2-3 felevel. Ergo az eddigi ismetlodees csak tovabb ismetlodne, csak talan picit vegyulnenek az aranyok, hogy ki merre huz.Nem ezt írta.Akkor lehet én értettem félre, nekem így jött le.
Cancel Culture
Azt továbbra is tartom, hogy az általad említett önismétlést úgy lehetne a legjobban elkerülni, ha megjelenne 10-15 új arc, új véleményekkel.
De nem jön senki.
akdestroyer
Jelentos velemenykulonbseg viszont ketlem, hogy lenne, miutan azert a legtobb ember nem hulye - erzekelik a legtobben, hogy mi nem okes peldaul a Hawksnal. A kulonbseg annyi lesz, hogy XY az egyik oldal, Z pedig a masik fele huz. De ez nem ad semmi ujat, a helyzet sok ideje ez.
Az elmult hetekben raadasul szerintem azert kialakult egy eros oldal is, hisz Wilson a sleppjevel erosen megadta az okot, hogy peldaul sokan megunjak es azt kivanjak, hogy inkabb menjen innen, csak legyen vege a cirkusznak. Marpedig ilyen szinten Wilson-ellenesseg emlekeim szerint azert korabban kevesbe volt fellelheto itt. Tizbol nyolc ember ot vedte, mondvan, ha szarul is jatszott, nelkule ez a csapat kb. top3-mas pickert lenne harcban.
Az onismetles a dolgok velejaroja, ha valaki erre mutogat, az azert eleg erosen bizonyitja szerintem, hogy az illeto kevesbe van jelen napi szinten egy forumos kozossegben, aminek alapeleme az onismetlodes. Es tetszik vagy sem, mindig is az lesz. Egy darab csapattopikot nem tud szerintem mondani senki, ahol az ottlevok java ne ismetelne onmagat. Mint ahogy szerintem a soccercsapatok forumjain is tok alap az onismetles.
Sokat ragtok egy temat? Amikor Carroll evek ota rossz iranyba tereli a csapatot, Wilson meg hisztizik, akkor mi legyen az uj? Es ha Carroll kethetente elszur egy meccset a felfogasa miatt, akkor az lenne a jo megoldas, ha krealnatok valami masik, eddig "ismeretlen" indokot a problemak hattarekent?
Nem rosszindulatbol az illeto fele, de nekem ez az "onismetlok vagytok, ezert nem irok" fele indoklas elegge mondvacsinaltnak tunik.
Vagy valasztjatok azt, hogy tenyleg nem lesztek onismetlok, nem irjatok le, amit gondoltok, aminek az eredmenye az lesz, hogy napi husz hozzaszolas helyett szuletik majd ot, a topik meg szepen meghal, mivel ha egy aktivabb tag temazni akar a kedvenc csapatan, de ugye kevesebb reakciot valt ki, akkor meg keres olyan helyet, ahol tud megfelelo mennyisegben beszelni, akar vitatkozni a kedvenceirol.
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Nem ezt írta.Akkor lehet én értettem félre, nekem így jött le.
Cancel Culture
Azt továbbra is tartom, hogy az általad említett önismétlést úgy lehetne a legjobban elkerülni, ha megjelenne 10-15 új arc, új véleményekkel.
De nem jön senki.
több mint 3 éve
Plusz a szemelyemben itt van az ugyeletes faszfej, akit lehet gyulolni is, hisz miota Wentz a Colts jatekosa, en megszallott Seahawks-szurkolo vagyok!!4444!!!321
több mint 3 éve
Nem ezt írta.Bandi tetvérem 10+ éve olvassa a topicot, de nem szól hozzá. Bence haverja dettó.
Még kb. 11-12 emberről tudok én is, akik hallgatnak és olvasgatnak, velem leveleznek. Tényleg vannak, akik néhány csávó játszóterének érzik. Nem csak a tartalom a bajuk, hanem a hangvétel is.
Túl sokat rágjuk ugyanazt a témát.
Undi Carroll gyűlöletétől írta valaki, hogy olyan, mint Wattie sz exploitedből. Még akkor is azt konferálta, hogy Tecsör egy ribanc, amikor már Tono volt a miniszterelnök.... érted uncsi. Uncsi az én Wilsonozásom is... 509-szor... Nem akarnak már hozzászólni.
Pl keveset beszélünk más érdekes dolgokról...
Hangnem ... Pl. a kurvára elutasítom és hasonlók nem biztos, hogy meghozzák a kedvüket...
A problémát nem érdemes szőnyeg alá söpörni.
Picit belterjesnek érzem ezt a Hawks fórumot.Én sem értem ezt a felvetést.
Olvasom màr vagy 5-6 éve szinte naponta ,de időről-időre rà kell jöjjek,hogy ez nem egy fórum ,5-6 ember magànbeszélgetésbe bele lehet olvasni, ennyi.
Ha valaki ìr vagy kérdez valamit, akkor vagy szimplán leszarjàtok (màr bocsànat) vagy egy nagyképű szarkasztikus beszólàssal elintézitek és megint jön annak a 4-5 embernek a csevegése a következő kósza próbálkozásig.
Sajnálom...
Pedig tényleg sok Hawks szurkoló van aki olvassa a fórumot de nem ir be semmit...🙋♂️
feki
1: Gondolom engem is beleszámolsz abba az 4-5 emberbe. Na, most kb én is ugyanolyan sokszor nem kapok választ a kérdéseimre, pedig elméletben ugye a golden circle tagja lennék...
2: Nincs belterjesség, épp fordítva: a nagytöbbség önként vonja ki magát a diskuzusból.
Amikor írok vagy kérdezek valamit, arra mindenkinek ugyanannyi lehetősége lenne írni/válaszolni, vagy egy akármilyen témához leírni a véleményt, ehhez képest mindig ugyanattól a 4-5 emberől jön reakció, mert egyedül ők hajlandóak energiát fektetni a válaszba.
Pedig a többieknek se tilos. Több száz regisztrált Hawks fan van, hol vannak?
Én örülnék a legjobban ha lenne 20-30 ember akik gyakran hallatná a hangját. De nincs.
Azt viszont ki ne találjuk már, hogy ez a nihil annak az ominózus 4-5 embernek a hibája akik aktívak, mert belterjesek és mindenki mást kirekesztenek a diskurzusból.
Ezt kurvára elutasítom.
akdestroyer
Szerkesztette: Cancel Culture
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Ki lett filézve Russ, most pedig jön a civil war 😀Topkomment.
Hanni
Kár hogy nincs szuperlájk opció. 😀
több mint 3 éve
Ki lett filézve Russ, most pedig jön a civil war 😀