Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 3 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Ryanért azt azért megadhattuk volna
braxa88
hát meg...., hogy csesznék meg!
több mint 3 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Ryanért azt azért megadhattuk volna
több mint 3 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Mielőtt beszélgetünk Drew Lockról...
 www.youtube.com/watch?v=1_M8oJFwXio

www.youtube.com/watch?v=QkLfb9yYL0M

Kedvenc haverom Hajnali 5, aki mindig marha jókat röhög ezen.
 www.youtube.com/watch?v=EuWkHVmae2o

www.youtube.com/watch?v=uqApQ_5Scww

Rólam viszonylag ismert kb 2013 óta, hogy Vic Fangiot minden idők egyik legtúlértékeltebb D szakemberének tartom, és szerintem egyike azoknak, akik miatt mára kialakulhatott az a (szerintem téves) kép, hogy a sikeres vezetőedző csak O oldalról jöhet. Mindegy fontos mi történt Denverben, nem lehet ignorálni, de azért szerintem Lock megérdemel egy vitát.
több mint 3 éve
Nézve a mozgásokat, rájöttem, hogy mit akarunk....
Valamit, ami nem biztos, hogy 2022-ben értelmezhető- draftról újjáépíteni. Ez így hosszú lesz, mert a jelenlegi 2 évre számított draft tőke sem feltétlenül elég.

Mindenki fegyverkezik, mi meg visszabontottuk magunkat, alapokig valójában. Hosszú távon nem biztos, hogy rossz ez, csak nem feltétlenül érdemes ennyire visszabontani és én spec csak nem feltétlenül Pete Carrollal képzeltem a rebuildet.

Lehetne ez ugyanaz, mint 2010, ami egy bosszantó, reménytelen de a végén valahogy kikerekedett év volt, Lehetne ez olyan, mint 2011, ami egy bosszantó, de reményteljes év volt, amely végén azt mondtuk, hogy alakul ez, bár a Niners bitang, kell egy QB és működhet. Volt sok fiatal csapat, volt sok tehetség, volt sok pozitívum, pl. egy ultramodern rendszer. Bárki bármit beszél 11-15 közt meglehetősen kreatív, és intelligens sémát játszottunk. De utoljára kb ekkor....ezért nem Carrollal képzeltem el a következő "tavaszt"

Namost a következő sémát én még nem látom, és a csapat oszlopait sem nagyon. Sem a játékos piacon, sem a szakemberek cseréjében nem láttam olyan mozgást, ami kijelölné az irányt, ami megnyugtatna, hogy elkezdtünk valamerre menni.

Zavaros mendemondákat hallottam arról, hogy:
1.) Clint Hurtt, aki a rendszerünk része volt eddig is, milyen elképzeléseket dédelget.
2.) gondolkozunk azon a Baker Mayfielden, akinek pont egy ütemmel több idő kell a hosszú passzokhoz, mint kellett Russ-nak, akit amúgy úgy nem tudtunk megvédeni, hogy kifejezetten gyors release mutatókkal rendelkezett, és jó velocity-vel, könnyed dobási mechanizmussal.

No akkor ez most hogyan lesz?! Mindez, amit eddig írtam spekuláció, és még lehet máshoz, de van egy valós, konkrétabb veszély, mégpedig az, hogy a csapatnak nincs tömegvonzása, és hamarosan elveszhet megtartóereje is. Ennél rosszabb nem történhet egy rebuild során, mert képtelenek leszünk még az utolsó rohamra felvonuló még jó veteránokat magunkhoz vonzani. Én ezt átéltem Buffalo szurkolóként. 1 db Mario Williams kivételével senki sem jött, inkább ment mindenki, mert nem hittek a csapatban, és az irány sem volt világos.

Úgyhogy sokkal inkább úgy érzem magam, mint a Chan Gailey féle Bills idején.
Akkoriban nagyon zavaros elgondolások voltak arról, hogy mit fog a csapat játszani, és főleg kivel.
George Edwards jött a hülye 3-4-es elgondolásaival. Főként azért vicces, mert a Vikingsben 4-3-as kifejezetten Press típusú ellen-ütemű rendszert épített, és nem rosszat. Nem baj nálunk kísérletezgetett.
9 meccsen kaptunk 30+ (34+) pontot
11-ben 10 meccsen kaptunk 30+ pontot

Irányító Fitz volt , akit szerettünk, de reménytelen volt az egész -Borzasztó Draftok. Dareus kivételével senki sem maradt meg az NFL-ben, és hát ő sem lett az, akinek gondolták.

Mindezt úgy, hogy az a Buddy Nix volt a GM, aki azért korábban összedraftolgatott elég jó csapatokat, meg a Billshez is behúzta mondjuk Stephon Gilmoret, Gailey előtt meg Eric Woodot, Jarious Byrd-t

Nagyon várom a következő napok fejleményeit, és a draftot. Hosszú időre meghatározza a csapat sorsát. 2 éven belül kell egy erős hihető mag, hogy a mostani Win now dömpingben csalódott játékosok számára vonzó alternatíva lehessen a csapat.
több mint 3 éve
Zman77 Seattle Seahawks 772

dande
Ez így okos a csapat részéről. Ha hozza az év végi formát,akkor lehet tárgyalni majd.
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 113 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 3 éve
QJefferson visszatért. Na ez is fasza
braxa88
Ráadásul Clint Hurtt miatt.
több mint 3 éve
Kyle Fuller újraigazolva (gondolom rfa tendernél olcsóbban)
Ezek hülyék
több mint 3 éve
QJefferson visszatért. Na ez is fasza
több mint 3 éve
jön ide már mindenki szóban... Kaepernickről is beszéltek, meg "ton of faith in Drew".

Szerintem Lock lesz idén és reménykednek benne, hogy nem lesz olyan jó az a denveri kaland az első évben, érni fog valamit az az első kör jövőre is (ha mást nem, trade alapot). Most néztem, olyan nagyon sok pickünk így sincs, szerintem draftról sem jön qb hátsó körből próbáljuk meg címszóval, max a sok letrade után, abban úgyis erősek vagyunk...
peet_24
Ime egy aktuális tanmese kis közösségünk egyik szakedzőjének tollából:

Baker Mayfield Pro day.-értékelő
(Pro day az, ami senkit sem érdekel.Ha érdekelt volna talán máshogy alakul.)
Természetellenesen magas, nyújtózkodó pozíció. Merev, pattogó mozgás, rövid úton kivezetett (sudden) dobási mechanizmus. Alacsony szög, merev csukló, viszonylag merev váll. Egyértelműen javítandó, de számos tekintetben csak teljes technikai újraírással javítható dobási mechanizmus.
Ideges egyáltalán nem "fluid" mozgás. Már közepes távú passzoknál befelé csapódó könyök. A dobás mechanikája túl kötött, rengeteg energia elvész. A mozdulat gyors a "velocity" közepes, hamar lassuló labda, a spirál nem szabályozott, szétesik, már közép hosszú passzoknál. Egész testes elkapást igényel.

www.youtube.com/watch?v=0YsfPz2E26M&t=135s

Baker Mayfield debut
Természetellenesen magas és merev dobási pozíció, alacsony szög, merev csukló, már kevésbé merev váll.
A pro dayen látottnál lazább, de még mindig merev dobási mechanizmus, és szabályozottabb labdaív. Már korrigált dobómozdulat.
Amit nem láttunk a pro dayen: Jó döntések, jó olvasások, zseb érzése de ehhez megvannak a megfelelő társak. Intelligens döntések. A dobások minősége, és a kicsit biztonsági megoldások miatt egész testet megkívánó koncentrált elkapások. Feltűnően magabiztos vertikális mozgás a zsebben, amely viszont elég jól is tart. Összességében remek debüt, badass attitude. Számos mechanizmust érintő mozgás már javult, de rengeteg munkát igényel majd a dobási mechanizmus újraépítése, mivel a váll még mindig nem dolgozik.

www.youtube.com/watch?v=FPzLxyCwvUY

Baker Mayfield 2022
Még mindig magas, de már nem nyújtózkodó dobási pozíció, kevésbé merev tartás, gyors, de rövid úton kivezetett (horog) dobási mechanizmus, alacsony szög, merev csukló, szinte befagyott (támasztó) váll, rengeteg dobás alkarból. Dobás íve egyenes párhuzamos a felkar-alkar tengellyel. Megfelelő, de nem kiemelkedő „velocity”. 30+ yardon egész testet igénylő mechanizmus, Amennyiben rákészül, mert van ideje, akkor jó az egész testet megkövetelő mechanizmus, viszonylag jó időzítés és ív. Ha nincs lehetősége az egész testet belerakni, akkor "billegő" labdaív NFL szinten nem túl gyors labda. Továbbra is egész testet kívánó elkapások számos alkalommal. Még mindig megfelelő on spot 2 olvasások, de egyre több kényszerű horizontális mozgás, ami megcsavarja/ elbizonytalanítja a dobási egyensúlyt, Rengeteg energiavesztéssel játszik. Lehet van valamilyen strukturális sérülése, ami zavarja.

No. Vannak dolgok, amelyeket meg lehet javítani jelentősen, és vannak, amelyeket korlátosan.
Aszerint kell buildet csinálni, hogy nincs tökéletes prospect.

Van akinek olyan szeme van, hogy szinkronban látja a Védelmi mozgásokat, és össze tudja tenni a pici részleteket, és 5-ből 5 ször megmondja-Tony Romo-, hogy az a „paraszt” fellépett de kinézett előtte a zónába, hogy a másik átvette-e, tehát nem fog visszalépni, stb. Van, akinek ez 10 év után sem megy.
Van akinek futtából, cigánykerekezve, megy a 30+ yardos passz 5-ből 5 alkalommal ugyanabba 2*3 lábas ablakba- Russell Wilson

Pickett dobási mechanizmusa nekem nem kóser, de ugyanaz a csávó, aki ezt az elemzést csinálta, rögtön hozzátette Pickett mechanizmusa jobb, mint Mayfieldé volt...máshogy rossz.
Willisből keveset láttam. Fenti elemző szerint benne van a Wilson folytatás
Ryant megnézném, mindig szerettem, de nem illik a buildünkbe, már amennyire értem, hogy mire készülünk
több mint 3 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 622 — Poloska confirmed
Toljátok a matekot, de mind tudjuk, hogy egy 4. körbe várt RB fog jönni letrade után 2/7 körül 😀
több mint 3 éve
Na, ha lehetne választani, ki kit választana az idei szezonra?

-Lock
-Willis/Pickett
-Mayfield
-Matt Ryan
-egyéb

Én lehet végigszenvedném az idei szezont Lock-kal, letradelnék 1/20 köré, így szereznék legalább plusz második köröst, gyűjteném a talentet, kihúznám 1/20 körül McDuffiet, és jövőre próbálnám megoldani a qb posztot.

Persze a PC-JS duó és a talentgyűjtés a draftról így egybe kicsit vicces.
Duff
sorrendem:
Ryan (ha nem drága)
Willis 1/9
Pickett 1.kör letraddel
Lock
Ridder 2.körrel
Corrall 2.körrel
Mayfield
Strong 2.körrel
Howell 2.körrel

McDuffie sztem nickel lesz, oda hoztuk Burnst. széső CB kell, Gardner vagy Stingley (ha első kör eleje). Sztem Gardner tipik Carroll CB. bár elől nem szeret az öreg CBt vinni, mivel ő úgy gondolja , hogy bárkiből jó CBt farag ugye.
De tőlem jöhet McDuffie is ha ez azt jelenti hogy Amadi többet nem lesz pályán.

Szerkesztette: braxa88
több mint 3 éve
peet_24 Seattle Seahawks 339
jön ide már mindenki szóban... Kaepernickről is beszéltek, meg "ton of faith in Drew".

Szerintem Lock lesz idén és reménykednek benne, hogy nem lesz olyan jó az a denveri kaland az első évben, érni fog valamit az az első kör jövőre is (ha mást nem, trade alapot). Most néztem, olyan nagyon sok pickünk így sincs, szerintem draftról sem jön qb hátsó körből próbáljuk meg címszóval, max a sok letrade után, abban úgyis erősek vagyunk...
több mint 3 éve
Lockot. Az 1/9 meg már szerintem a háttérben gazdát cserélt 😀
több mint 3 éve
Duff Seattle Seahawks 3 420
Na, ha lehetne választani, ki kit választana az idei szezonra?

-Lock
-Willis/Pickett
-Mayfield
-Matt Ryan
-egyéb

Én lehet végigszenvedném az idei szezont Lock-kal, letradelnék 1/20 köré, így szereznék legalább plusz második köröst, gyűjteném a talentet, kihúznám 1/20 körül McDuffiet, és jövőre próbálnám megoldani a qb posztot.

Persze a PC-JS duó és a talentgyűjtés a draftról így egybe kicsit vicces.
több mint 3 éve
Nem beszéltük Reed szeretetnyelvét elég jól:
 seahawkswire.usatoday.com/2022/03/17/jets-d-j-reed-felt-disrespected-by-offer-from-seahawks/
több mint 3 éve
A Let Russ Cook jön a Let Mayfield Bake?

iktriad
De csak mert Johnny Foci nem ért rá!
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 647 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A Let Russ Cook jön a Let Mayfield Bake?
több mint 3 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Amikor LA-ben kezdő volt nem játszott annyira szarul Blythe. Közepes játékos volt még Goff előtt is.
több mint 3 éve
A néhai rams játékos, de tavaly leginkább csak Creed Humprey mögött padozó Austin Blythe C jön hozzánk 1 év 4 misiért.
Marsellus Wallace
CSEMPIONSHIP. Jo latni, hogy itt nalunk semmi sem valtozik.
undisputedly
Hogyne valtozna, mostmar nem mindenert WIlson lesz a hibas, hanem Lock. 😀
Stez
Mondjuk PC zsenialis. Evekig (lassan egy evtizede) szapuljuk, mert sz@r az OL. O meg inkabb elkuldte a frencsajz QB-t (odaig rontotta vele a viszonyt amig az elment), igy pedig, hogy nincs QB, nem baj, hogy a C poszt Luke Jockelje es Ifedije fogja adni a snappet (nem bantasbol Blythe, biztos jo gyerek vagy).
undisputedly
Szerintem tök felesleges idegeskedni.....
Volt klassz pár évünk, volt egy nagyon klassz csapatunk. Sajnos meghalt a legendás tulajunk.
Egyre jobban hiányzik.

Én amúgy bérelhetővé tennék minden Franchiset.... minden évben lejárna 4 franchise bérlet, és az utolsó tulajdonos kiesik. 😊
több mint 3 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 837 — SuperBowl Champions 2013/2014
A néhai rams játékos, de tavaly leginkább csak Creed Humprey mögött padozó Austin Blythe C jön hozzánk 1 év 4 misiért.
Marsellus Wallace
undisputedly
Stez
Mondjuk PC zsenialis. Evekig (lassan egy evtizede) szapuljuk, mert sz@r az OL. O meg inkabb elkuldte a frencsajz QB-t (odaig rontotta vele a viszonyt amig az elment), igy pedig, hogy nincs QB, nem baj, hogy a C poszt Luke Jockelje es Ifedije fogja adni a snappet (nem bantasbol Blythe, biztos jo gyerek vagy).
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 47 427 — Whoops, looks like something went wrong.
Marsellus Wallace
undisputedly

több mint 3 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 837 — SuperBowl Champions 2013/2014
Marsellus Wallace
több mint 3 éve
Marsellus Wallace Seattle Seahawks Baylor Bears 46
több mint 3 éve
Assurbanapli Denver Broncos 1 951
Nwosu fasza.
Végre nem mayowa félék játszák majd a hibrid slb/ edge posztot
braxa88
Mayowa már nem is Seahawks játékos.

iktriad
Akkor pláne nem ő játssza ezt a posztot.