Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 472 — . . .
Erre még én is kíváncsi leszek! Remélem mindkét srác megéli az 53at!! Drukkolok.
több mint 8 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 937 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
GRIFFIN!
szívek helyén vannak, oké 😊
braxa88
Na, ennek örülök, drukkoltam, hogy együtt kössenek ki, inspiráló a srác kitartása!
több mint 8 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 587
GRIFFIN!
braxa88
juhuu!! nagyon örülök 😊
több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 564
GRIFFIN!
több mint 8 éve
Nyugalom urak, még van 7 pickünk, egy új edzői stáb, néhány bomlasztó egyéntől pedig megszabadultunk.

Előző szezonban nem jutottunk playoffba. Mi baj történhet ?
több mint 8 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
TE. Vicc.
Ok, hogy elment Jimmy, de vannak needek, es a két évvel ezelőtti korai körös TE-et nem is használjuk, blokkoló TE-et meg hoztunk.

Véletlenül se erősítsük a falakat 😊
undisputedly
Teljesen igazat adok, ne dobjunk a falba több picket, annyit dobtunk már bele. Hozzunk egy edzőt, aki összerakja a darabokat a ligaeelit vakoldali T és az egészek OK C köré.
Amikor a falad tagjai egymás láwbára lépnek, ott nem újabb pickek kellenek, hanem egy edző, aki rendet tesz a játékban.
Helmut Zimmer
Ok, nevezzük Brownt elitnek, Brittet meg ok C-nek. Ettől még a másik három poszton teljesen fogalmatlan arcok próbálnak meg nem hasra esni. Az, hogy egy Ifedit elhoztunk első körben, nem jelenti, hogy első körös tehetség ami átkonvertál a profik között. Eddig azt láttuk, hogy mind Odhiambo, mind Ifedi bust., ráadásul hatalmas bust. És ahogyan írtam már korábban, a Rams a legnagyobb akadály a PO-ba jutásunk előtt. Egy újabb, 3. blokkoló TE biztosan faszán kiblokkolja majd a Rams falat a Suh-Donald kettőssel.
undisputedly
Teljesen igazat adok, ezért kell, hogy legyen Wilsonnak célpontja, akinek a forgalomban is tud passzolni, méghozzá gyorsan. Konkrétan sehogy sem állta poszt a keretben. Lépni kellett? Igen.
És kérlek ne mond, hogy rittyó a TE passz játékunk. Már nem Darell Bevellnek hívják a támadó koordinátort!!!
2018 van, új edző, új elképzelések
Helmut Zimmer
Ok, te számolsz a benefit of doubttal, én nem tudok.
undisputedly
Jajjmár Undi, erre a fellengzős bullshitelésre semmi szükség nincs!
több mint 8 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 937 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
TE. Vicc.
Ok, hogy elment Jimmy, de vannak needek, es a két évvel ezelőtti korai körös TE-et nem is használjuk, blokkoló TE-et meg hoztunk.

undisputedly
Teljesen igazat adok, ne dobjunk a falba több picket, annyit dobtunk már bele. Hozzunk egy edzőt, aki összerakja a darabokat a ligaeelit vakoldali T és az egészek OK C köré.
Amikor a falad tagjai egymás láwbára lépnek, ott nem újabb pickek kellenek, hanem egy edző, aki rendet tesz a játékban.
Helmut Zimmer
Ok, nevezzük Brownt elitnek, Brittet meg ok C-nek. Ettől még a másik három poszton teljesen fogalmatlan arcok próbálnak meg nem hasra esni. Az, hogy egy Ifedit elhoztunk első körben, nem jelenti, hogy első körös tehetség ami átkonvertál a profik között. Eddig azt láttuk, hogy mind Odhiambo, mind Ifedi bust., ráadásul hatalmas bust. És ahogyan írtam már korábban, a Rams a legnagyobb akadály a PO-ba jutásunk előtt. Egy újabb, 3. blokkoló TE biztosan faszán kiblokkolja majd a Rams falat a Suh-Donald kettőssel.
undisputedly
Teljesen igazat adok, ezért kell, hogy legyen Wilsonnak célpontja, akinek a forgalomban is tud passzolni, méghozzá gyorsan. Konkrétan sehogy sem állta poszt a keretben. Lépni kellett? Igen.
És kérlek ne mond, hogy rittyó a TE passz játékunk. Már nem Darell Bevellnek hívják a támadó koordinátort!!!
Helmut Zimmer
Ok, te számolsz a benefit of doubttal, én nem tudok.
több mint 8 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
TE. Vicc.

undisputedly
Helmut Zimmer
undisputedly
több mint 8 éve
TE. Vicc.

undisputedly
Helmut Zimmer
Ok, nevezzük Brownt elitnek, Brittet meg ok C-nek. Ettől még a másik három poszton teljesen fogalmatlan arcok próbálnak meg nem hasra esni. Az, hogy egy Ifedit elhoztunk első körben, nem jelenti, hogy első körös tehetség ami átkonvertál a profik között. Eddig azt láttuk, hogy mind Odhiambo, mind Ifedi bust., ráadásul hatalmas bust. És ahogyan írtam már korábban, a Rams a legnagyobb akadály a PO-ba jutásunk előtt. Egy újabb, 3. blokkoló TE biztosan faszán kiblokkolja majd a Rams falat.
undisputedly
Pocic nagyon jól mozgott újoncként egy Cable falhoz mérten, Fluker pedig egy állat futásblokkolásban, elég sok csapatnál kezdő lenne. Ez már 4/5 😊
több mint 8 éve
TE. Vicc.

undisputedly
Helmut Zimmer

Szerkesztette: undisputedly
több mint 8 éve
TE. Vicc.

undisputedly
több mint 8 éve
TE. Vicc.

több mint 8 éve
Azert koszonjuk meg JS-nek, hogy iden egy db pickunk volt alapbol az elso 3 korben, plusz, hogy ET-t sem sikerult elboltolnia.

Fasza munka. En is szeretnek olyan szervezetben dolgozni ahol akkor is meg van a jol fizeto helyem, ha evekig rossz donteseket hozok 😊
undisputedly
Persze hogy köszi hogy nem boltolta el Thomast.
Nyáron jön a hosszabbitás!
több mint 8 éve
Azert koszonjuk meg JS-nek, hogy iden egy db pickunk volt alapbol az elso 3 korben, plusz, hogy ET-t sem sikerult elboltolnia.

Fasza munka. En is szeretnek olyan szervezetben dolgozni ahol akkor is meg van a jol fizeto helyem, ha evekig rossz donteseket hozok 😊
több mint 8 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 916
Ez nálam is egy A+

több mint 8 éve
kifejezetten jó picknek tartom Greent. Fog ő 5 öst és 3ast is játszani. Kell egy kicsit erősödnie,kell dolgozni a lábán, de
én látom benne Bennett utódját.
Helmut Zimmer
Ugyanigy látom,
pick bemondása előtt őt akartam, ritka, mikor az jön akit az ember akar
több mint 8 éve
kifejezetten jó picknek tartom Greent. Fog ő 5 öst és 3ast is játszani. Kell egy kicsit erősödnie,kell dolgozni a lábán, de
én látom benne Bennett utódját.
több mint 8 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 916
Szerintem vedheto pick.
Nadal17
A próféta szóljon belőled.

több mint 8 éve
Maxwellt vissza kell igazolni, mert Griffin és Coleman mellett nincs CB. szerintem alap hogy visszajön.
ha nem akkor érthetetlen hogy nem CBt vittünk.
braxa88
meg is jött Maxwell, 1év 3milla
erről van szó!
több mint 8 éve
Szerintem vedheto pick.
Lynch ota nem volt olyan futonk aki legalabb egy szezont letolt volna magas szinten, hosszu tavra megoldhatjuk a posztot ezzel a huzassal. Carsonnak volt egy jo preseasonja 7. koroskent es serulesbol ter vissza, Davis nem rossz de nem kezdo szint, Prosisenak pedig nem volt 3 egymasutani meccse egeszsegesen.
OL ra kivancsi vagyok Cable nelkul, jelenleg harom korabbi elso es ket masodik koros alkotja a kezdot!

Azt se feledjuk, hogy van 4db otodik kor, azokkal akar a kovetkezo pickre is lehet feljebb jonni ha meg van bent ertekes jatekos hianyposztra.
több mint 8 éve
Braxával vagyok!
Nem vagyok bánatos a pick miatt... legalább nem QB 😊
több mint 8 éve
amúgy PFFnél Penny a 2. legjobb RB volt.

3.körből meg a valagsok 5.körből fel lehet használni 2.körbe komolyabban feljönni egy CBért. (vagyy DEért vagy OGért.)
braxa88
Ha a draft value chartból indulsz ki, ami lehet orientációs alap, akkor az összes 4. 5. és 6. körös pickünk értéke 192,7. Ez a 3. kör közepére (80. pick) lenne elég, aminek az értéke 190.

Persze ez csak megközelítő értékrendelés, de azért jól mutatja, hogy akkroa érték nincs bennük.
 profootballtalk.nbcsports.com/draft/draft-trade-chart/
undisputedly
3.körből mennénk a 2.ba felhasználva egy(két) 5.kört.
braxa88
Nem azzal van a gond, hogy nem jó RB, de elhoztad 1. körben, holott találsz alig rosszabb játékosokat középen is. Sokkal nagyobb a különbség egy 1. körös DE/OT/CB és egy középső körös között, legalábbis a tapasztalatok ezt mutatják. Találtunk használható RB-t már UDFA-ként és hátsó körösként is, de pl átlag feletti OT vagy DE nem igen szokott hátul az ölünkbe hullani...

Továbbá igaz, hogy a RB is need volt, de az OT/G/DE/CB nagyobb need, és idén nincsenek pickjeink, hogy mindegyiket megoldjuk... Luxus pick volt egy ilyen szar fal mögé idehozni, ráadásul nem fog minket segíteni abban, hogy megverjük a Rams-t, mert Donaldék a LOSnál legkésőbb kiszedik, míg egy OT vagy egy DE nagyobb hatással lehetett volna erre a matchupra, és ha PO-ba akarunk menni akkor a Rams-et meg kell verni, legalább egyszer, de jelen állás szerint idén is két méretes zakó néz ki. (Abban bízhatunk max, hogy az új stáb csodát tesz, de ez a ritkánál is kevesebbszer fordul elő).
undisputedly
Persze igazad van, én se örülök neki. Ahogy írtam is CB vagy DE kellett volna
több mint 8 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 488 — Erin Elite Andrews
#justseahawksthings

(köv. szezon 5-11 lesz kb.)

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 8 éve
amúgy PFFnél Penny a 2. legjobb RB volt.

3.körből meg a valagsok 5.körből fel lehet használni 2.körbe komolyabban feljönni egy CBért. (vagyy DEért vagy OGért.)
braxa88
Ha a draft value chartból indulsz ki, ami lehet orientációs alap, akkor az összes 4. 5. és 6. körös pickünk értéke 192,7. Ez a 3. kör közepére (80. pick) lenne elég, aminek az értéke 190.

Persze ez csak megközelítő értékrendelés, de azért jól mutatja, hogy akkroa érték nincs bennük.
 profootballtalk.nbcsports.com/draft/draft-trade-chart/
undisputedly
3.körből mennénk a 2.ba felhasználva egy(két) 5.kört.
braxa88
Nem azzal van a gond, hogy nem jó RB, de elhoztad 1. körben, holott találsz alig rosszabb játékosokat középen is. Sokkal nagyobb a különbség egy 1. körös DE/OT/CB és egy középső körös között, legalábbis a tapasztalatok ezt mutatják. Találtunk használható RB-t már UDFA-ként és hátsó körösként is, de pl átlag feletti OT vagy DE nem igen szokott hátul az ölünkbe hullani...

Továbbá igaz, hogy a RB is need volt, de az OT/G/DE/CB nagyobb need, és idén nincsenek pickjeink, hogy mindegyiket megoldjuk... Luxus pick volt egy ilyen szar fal mögé idehozni, ráadásul nem fog minket segíteni abban, hogy megverjük a Rams-t, mert Donaldék a LOSnál legkésőbb kiszedik, míg egy OT vagy egy DE nagyobb hatással lehetett volna erre a matchupra, és ha PO-ba akarunk menni akkor a Rams-et meg kell verni, legalább egyszer, de jelen állás szerint idén is két méretes zakó néz ki. (Abban bízhatunk max, hogy az új stáb csodát tesz, de ez a ritkánál is kevesebbszer fordul elő).

Szerkesztette: undisputedly
több mint 8 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Mondjuk az egyetemi teljesítmény a kisebb, gyengébb, lassabb ellenfelek ellen, kevésbé mérvadó, mint hogy mennyire korlátos egy játékos, csak az egyetemi játékból sem lehet kiindulni