Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 7 éve
Ovatosan fogalmazok, nem akarom, hogy a rivalis teljesitmenyenek lebecsulesevel megvadoljanak (meg szerintem jol is epitkeznek),de:Homegrown Niners 😊
A Garoppolo hype vonatra en meg nem ugranek fel. Tavaly a szeszon vegen valami 60% koruli scoring/drajv aranyszamuk volt, mig pl TD-ben ligautolao volt JG.
Ez a szam a Brady vezette Patriotsnal 50% koruli.
Na most ez vagy azt jelenti, hogy a tavaly meg joval lyukadabb supporttal rendelkezo JG egymaga jobb (aki amugy kifejezetten szimpatikus figura, ellentetben mondjuk Capyvel), mint a Brady vezette tavalyi gepezet vagy azt, hogy egy fasza OC/HC-val megspekelve, *mindenfajta video tape es felvetel elemzesenek lehetosege nelkul* a vedelmek nem tudtak mire kell keszulni. Lattuk mar, hogy Capy-t is kielemeztek x ido utan, illetve az olyan aszok, mint Ryan is kepesek gyengebb szazonra.
En utobbira szavazok. Persze ettol meg lehet, hogy iden tarolnak, plusz a potencial miatt a szerzodese is a helyen van, de en jobbam "tartok" a Ramstol (raadasul ott ugye a qb rookie szerzodes alatt jatszik) Szerintem ok magasan kiemelkednek a csoportban es tavaly mar megsemmisitettek minket (nincs ra jobb szo).
undisputedly
több mint 7 éve
twitter.com/MikeGarafolo/status/973214763466543106?s=20

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Ovatosan fogalmazok, nem akarom, hogy a rivalis teljesitmenyenek lebecsulesevel megvadoljanak (meg szerintem jol is epitkeznek),de:A Garoppolo hype vonatra en meg nem ugranek fel. Tavaly a szeszon vegen valami 60% koruli scoring/drajv aranyszamuk volt, mig pl TD-ben ligautolao volt JG.
Ez a szam a Brady vezette Patriotsnal 50% koruli.
Na most ez vagy azt jelenti, hogy a tavaly meg joval lyukadabb supporttal rendelkezo JG egymaga jobb (aki amugy kifejezetten szimpatikus figura, ellentetben mondjuk Capyvel), mint a Brady vezette tavalyi gepezet vagy azt, hogy egy fasza OC/HC-val megspekelve, *mindenfajta video tape es felvetel elemzesenek lehetosege nelkul* a vedelmek nem tudtak mire kell keszulni. Lattuk mar, hogy Capy-t is kielemeztek x ido utan, illetve az olyan aszok, mint Ryan is kepesek gyengebb szazonra.
En utobbira szavazok. Persze ettol meg lehet, hogy iden tarolnak, plusz a potencial miatt a szerzodese is a helyen van, de en jobbam "tartok" a Ramstol (raadasul ott ugye a qb rookie szerzodes alatt jatszik) Szerintem ok magasan kiemelkednek a csoportban es tavaly mar megsemmisitettek minket (nincs ra jobb szo).
több mint 7 éve
Sherm felhivta JS-t, tovabba az Oakland es a Detroit GM-et, hogy matcheljek a 9ers ajanlatat. Egyik sem tette, mondvan tul lukrativ 😊2: Pénz beszél, kutyaszar ugat.
Tanulsag: 1) Ha mar harman is ugy ertekelik, hogy too much, akkor tenyleg rossz deal lett volna.
2) Alaptalan a kritika Sherm fele, hogy miert egy div ellenfelhez ment.
undisputedly
Én nem kárhoztatom ezért, én is ezt tettem volna, kapott kb évi 3millióval többet, mint bárhol máshol.
Én csak azért fosok mert kezd meleg lenni az NFC West. Azért a folyamatos pozitív szezonokból vagyon nagy részt vállalt az a tény, hogy mögöttünk nem volt élet a csoportban -mondom ezt úgy hogy a 4-12 féle Rams azért megkúrt néha, de a másik 2 helyre főleg nyerni jártunk.-
Most merőben más a leányzó fekvése, a teszthalott Arizona mellett (ami szintén nem lesz sima) lesz 2 fiatal feltörekvő csapat is, pont mint amilyenek mi voltunk 6-7 éve. Hiába nyerünk máshol, ha a csoporton belül nem sikerül mondjuk csak egy 3-5.
Bold, de idén kurva nehéz lesz nyerni a csoportot, sőt a második hely is meleg lehet.
Ha tényleg teljes készletkisöprést tartunk, és mondjuk ETre is megy a trade, akkor nem nagy vállalás egy 3.helyet betippelni az őszre. 😊
Lehet még vele is...
Én felkészültem. Csak sikerüljön a rebuild.
több mint 7 éve
Suh állítólag Seattleben van. Aztán lehet hogy csak kirándul.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Sherm felhivta JS-t, tovabba az Oakland es a Detroit GM-et, hogy matcheljek a 9ers ajanlatat. Egyik sem tette, mondvan tul lukrativ 😊2.b) mezeket meg végképp nem kéne égetni... Kedves Szurkoló Társak!
Tanulsag: 1) Ha mar harman is ugy ertekelik, hogy too much, akkor tenyleg rossz deal lett volna.
undisputedly
több mint 7 éve
Sherm felhivta JS-t, tovabba az Oakland es a Detroit GM-et, hogy matcheljek a 9ers ajanlatat. Egyik sem tette, mondvan tul lukrativ 😊Tanulsag: 1) Ha mar harman is ugy ertekelik, hogy too much, akkor tenyleg rossz deal lett volna.
több mint 7 éve
Tudom, hogy rengeteg Hawks fan kedvence, de én ET-t eltrédelném. 8,5 milliót megtakarítanánk vele, az mehetne mondjuk Norwellre. DB sorban pedig a 2017-es classra alapoznék. Nem a pályán nyújtott teljesítményével van baj, de a védőknél már csak ő és B-Wagz maradt a nagyok közül, és emlékszünk még tavaly év végén mi történt azzal az üzengetéssel meg a Dallass meccs után. A felszabadult hely mellett még egy draft pick is jönne, abból úgyis kevés van. Hogy meglegyen a kívánsága, vagy a Houstonba, vagy a Cowboysba küldeném. Mindenki boldog. (persze gyengülünk rövid távon, de ez van)."This is no longer the Legion of Boom’s team. It’s Wilson’s squad now, and it’s time for Carroll and Schneider to assemble the roster accordingly."Majd egyszer a Shermannel kapcsolatos dolgokat úgyis kibeszéljük. Szerintem csak betelt a pohár.
O.o
Nocsak. Be lesz tartva egy ígéret?
Amúgy felvetődött bennem a kérdés, hogy a Sherman féle capspace kire kellett ennyire, mert elég gyorsan jött a cut.
A cikkben azt írják, Norwellre licitálunk majd ezerrel, hát... Kb messze a legdrágább guard lesz a piacon.
akdestroyer
Azon felesleges vekengeni, hogy RS mennyire hasznos tagja volt a csapatnak a pályán, mert az volt nagyon is.
(voltak neki is rettenetes meccsei... mindenkinek voltak még Deionnak is).
Paul Richardsont nagyon-nagyon sajnálom. Tavaly kifejezetten qrva jó volt. 😕
Én emlékszem, hogy TJax idején Baldwin villogott, de Russal Tate lépett előre és Curse.
Aztán Tate el, Baldwin szépen lassan magára talált. Tavaly éreztem azt, hogy a Graham-Baldwin-PRich-TLock tengely nagyot üt. Azért ez a csapategység kúrva félelmetes volt a 4. negyedekben, kár hogy 3 negyeden keresztül leginkább nem. Én azt gondoltam, hogy játékhívás, és felkészülés az oka. Ezt nyilván Carroll- Russ jobban látják, és arra is emlékszem, amikor meccseken át azon ettem a kefét, hogy az egyetlen szabad célpont a pályán a be-be táncoló Pete Carroll. Nehéz ügy na.
Az, hogy a futójátékhoz visszatérünk, és rámegyünk Norwellre az szerintem jó irány.
Helmut Zimmer
Szerkesztette: undisputedly
több mint 7 éve
"This is no longer the Legion of Boom’s team. It’s Wilson’s squad now, and it’s time for Carroll and Schneider to assemble the roster accordingly."Majd egyszer a Shermannel kapcsolatos dolgokat úgyis kibeszéljük. Szerintem csak betelt a pohár.
O.o
Amúgy felvetődött bennem a kérdés, hogy a Sherman féle capspace kire kellett ennyire, mert elég gyorsan jött a cut.
A cikkben azt írják, Norwellre licitálunk majd ezerrel, hát... Kb messze a legdrágább guard lesz a piacon.
akdestroyer
Azon felesleges vekengeni, hogy RS mennyire hasznos tagja volt a csapatnak a pályán, mert az volt nagyon is.
(voltak neki is rettenetes meccsei... mindenkinek voltak még Deionnak is).
Paul Richardsont nagyon-nagyon sajnálom. Tavaly kifejezetten qrva jó volt. 😕
Én emlékszem, hogy TJax idején Baldwin villogott, de Russal Tate lépett előre és Curse.
Aztán Tate el, Baldwin szépen lassan magára talált. Tavaly éreztem azt, hogy a Graham-Baldwin-PRich-TLock tengely nagyot üt. Azért ez a csapategység kúrva félelmetes volt a 4. negyedekben, kár hogy 3 negyeden keresztül leginkább nem. Én azt gondoltam, hogy játékhívás, és felkészülés az oka. Ezt nyilván Carroll- Russ jobban látják, és arra is emlékszem, amikor meccseken át azon ettem a kefét, hogy az egyetlen szabad célpont a pályán a be-be táncoló Pete Carroll. Nehéz ügy na.
Az, hogy a futójátékhoz visszatérünk, és rámegyünk Norwellre az szerintem jó irány.
több mint 7 éve
"This is no longer the Legion of Boom’s team. It’s Wilson’s squad now, and it’s time for Carroll and Schneider to assemble the roster accordingly."O.o
több mint 7 éve
Na, akkor...seahawkswire.usatoday.com/2018/03/11/time-has-arrived-for-seahawks-to-build-around-qb-russell-wilson/
több mint 7 éve
Elég igényes ez a vita köztetek. 😛Beszippantani a fingot szokták. Talán inkább felszippantotta. De ki tudja...még nem múlt el a cucc éjjelről amit beszippantott 😊Mai ébredésnél eszembe jutott a Seahawks, és ezt éreztem:ezt most hogy kell érteni? frissek és üdék leszünk mint egy tavaszi virág a mezőn, mindaddig amíg a kosok át nem rohannak rajtunk és beletaposnak a földbe, meg még rá is szarnak?
www.youtube.com/watch?v=x463zoWpiVI
Helmut Zimmer
funkyparduc
petey
peach
több mint 7 éve
Beszippantani a fingot szokták. Talán inkább felszippantotta. De ki tudja...még nem múlt el a cucc éjjelről amit beszippantott 😊Mai ébredésnél eszembe jutott a Seahawks, és ezt éreztem:ezt most hogy kell érteni? frissek és üdék leszünk mint egy tavaszi virág a mezőn, mindaddig amíg a kosok át nem rohannak rajtunk és beletaposnak a földbe, meg még rá is szarnak?
Helmut Zimmer
funkyparduc
petey
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Amúgy Shead mennyire használható mint CB2?Használható
Bazzani
több mint 7 éve
Szerintem meg végtelenül "peergynti" az ami a Seahawksal történt.Mai ébredésnél eszembe jutott a Seahawks, és ezt éreztem:ezt most hogy kell érteni? frissek és üdék leszünk mint egy tavaszi virág a mezőn, mindaddig amíg a kosok át nem rohannak rajtunk és beletaposnak a földbe, meg még rá is szarnak?
Helmut Zimmer
funkyparduc
Nem fogom a kosokra lefordítani, mert nem érdemes, már csak azért sem, mert a Peer Gynt időtől függetlenül érvényes, nem a jövőről szól, hanem bizonyos értékek elvesztéséről, fel nem vállalásáról, talán egyfajta belső romlásról.
Nem fogom túlmagyarázni, ha érdekel utánanézel.
Mindenesetre a Morning Mood egy friss, és könnyed darab, de valójában a bevezetése egy gyötrelmes menekülésnek, amelynek vége a találkozás a Gomböntővel.
www.youtube.com/watch?v=O2gDFJWhXp8
több mint 7 éve
még nem múlt el a cucc éjjelről amit beszippantott 😊Mai ébredésnél eszembe jutott a Seahawks, és ezt éreztem:ezt most hogy kell érteni? frissek és üdék leszünk mint egy tavaszi virág a mezőn, mindaddig amíg a kosok át nem rohannak rajtunk és beletaposnak a földbe, meg még rá is szarnak?
Helmut Zimmer
funkyparduc
több mint 7 éve
Mai ébredésnél eszembe jutott a Seahawks, és ezt éreztem:ezt most hogy kell érteni? frissek és üdék leszünk mint egy tavaszi virág a mezőn, mindaddig amíg a kosok át nem rohannak rajtunk és beletaposnak a földbe, meg még rá is szarnak?
Helmut Zimmer
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 7 éve
Hát ja:
Matthew99

több mint 7 éve
Mai ébredésnél eszembe jutott a Seahawks, és ezt éreztem:www.youtube.com/watch?v=x463zoWpiVI
több mint 7 éve
Csak úgy hullanak a cornerek nálunk, mi lehet a terv? Griffin az egyetlen értékelhető?
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 7 éve
Bocsi a hülye kérdésért, de így kaphatunk majd Shermanért jövőre draftpicket?Nem.
Sebii
Csak lejáró szerződésű játékosért jár.
több mint 7 éve
Bocsi a hülye kérdésért, de így kaphatunk majd Shermanért jövőre draftpicket?
több mint 7 éve
Ez így azért pikáns lett...
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"