Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 7 éve
Ment:DE-Michael Bennett + 7. kör -> Philly
CB- Jeremy Lane, Released
CB- Richard Sherman (IR), Released -> 9ers 3 év 27 millió $
WR- Paul Richardson -> Redskins 5 év 40 millió $
TE- Jimmy Graham -> Packers 3 év 30 millió $
CB- Deshawn Shead ->waived, Lions 1 év 3,3 millió $
Jött
WR- Marcus Johnson + 5. kör
DE/LB- Barkevious Mingo 2 év 6.8 millió $
Maradt:
CB- Justin Coleman, 1 év 2.9 millió $
SS- Bradley McDougald, 3 év $13.95 $
DE- Dion Jordan 1 év 1,9 millió $
DE- Branden Jackson 1 év 0,6 millió $
DE- Quinton Jefferson 1 év 0,6 millió $
RB- J.D. McKissic 1 év 0,6 millió $
Pickjeink:
1.kör
Pick #18
4. kör
Pick #120
5. kör
Pick # 141 from Houston (Duane Brown)
Pick # 146 from Oakland Raiders (Marshawn Lynch)
Pick # 156 from Philadelphia Eagles (Michael Bennett)
Pick # 168 from New England (Cassius Marsh)
7. kör
Pick # 226 from NY Jets (Sheldon Richardson)
Pick # 248 from Minnesota Vikings (Trumaine Brock)
Pick # 250 from Philadelphia Eagles (Matt Tobin)
Szerkesztette: undisputedly
több mint 7 éve
Sztem meg jó lesz, normális Irvin utód.Értem az iróniát, de attól még bust jött, ráadásul nem olcsóér.Mingót miér??Miért nem ment inkább GB-be Schneider!??
akdestroyer
Faszom!
Helmut Zimmer
akdestroyer
SLB / EDGE
több mint 7 éve
Értem az iróniát, de attól még bust jött, ráadásul nem olcsóér.Mingót miér??Miért nem ment inkább GB-be Schneider!??
akdestroyer
Faszom!
Helmut Zimmer
több mint 7 éve
Amúgy dehogyis...E.T. első körért? Én nem adnám oda.De már odaadtuk egy 2.ért...le vagy maradva
garrett27
Helmut Zimmer
több mint 7 éve
E.T. első körért? Én nem adnám oda.De már odaadtuk egy 2.ért...le vagy maradva
garrett27
több mint 7 éve
Mingót miér??Miért nem ment inkább GB-be Schneider!??
akdestroyer
Faszom!
több mint 7 éve
E.T. első körért? Én nem adnám oda.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 7 éve
Most jött meg a postás a levéllel!!!!Ja, kis buzi, nem ül éjjel nappal a tracker előtt... azt idejár tájékozódni... ki kéne tiltani az ilyet. 😛Norwellt is buktuk.Őt már vagy tegnap, le vagy maradva 😊
garrett27
undisputedly
Helmut Zimmer
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 7 éve
Ja, kis buzi, nem ül éjjel nappal a tracker előtt... azt idejár tájékozódni... ki kéne tiltani az ilyet. 😛Norwellt is buktuk.Őt már vagy tegnap, le vagy maradva 😊
garrett27
undisputedly
több mint 7 éve
twitter.com/RapSheet/status/974054277827186691?s=20CSEMPIONCSIP!!!!!!!!!!
Matthew99
több mint 7 éve
twitter.com/RapSheet/status/974054277827186691?s=20

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Norwellt is buktuk.Őt már vagy tegnap, le vagy maradva 😊
garrett27
több mint 7 éve
Norwellt is buktuk.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
ASJ vizitál.
több mint 7 éve
a 49-ers se hagyd ki szerintem eddig ők is elég jól erősítettek, bár még semmit sem mutattak, papíron szerintem jól néznek ki eddig..Eddig minden fasza, már csak egy jó hoxos draft kell . Bizakodó vagyok.Szerintem jön Sitton (JS ott volt amikor draftolta a GB és az új OL edzőnk edzette GB-ben) --> Fal a lehetőségekhez képest upgradeelve -> Brown-Sitton-Britt-?-? ez már jobb, mint tavaly, draftról még bele kell tenni erőforrást
| viszlát pozitív szezon, viszlát PO. Találkozunk 3-4 év múlva |
BigBaltazar
WR-> Pryor vagy Nelson + hátsó körös draft
fron7 -> Dion-t vissza kellene hozni, drafton hozni valakiket, passrusherből sosem elég, állítólag amúgy a bust Mingot is környékezzük
ST-> KICKER!!!!
Szerintem nem állunk annyira rosszul, inkább a Rams áll nagyon jól 😀
undisputedly

több mint 7 éve
Eddig minden fasza, már csak egy jó hoxos draft kell . Bizakodó vagyok.Szerintem jön Sitton (JS ott volt amikor draftolta a GB és az új OL edzőnk edzette GB-ben) --> Fal a lehetőségekhez képest upgradeelve -> Brown-Sitton-Britt-?-? ez már jobb, mint tavaly, draftról még bele kell tenni erőforrást
BigBaltazar
WR-> Pryor vagy Nelson + hátsó körös draft
fron7 -> Dion-t vissza kellene hozni, drafton hozni valakiket, passrusherből sosem elég, állítólag amúgy a bust Mingot is környékezzük
ST-> KICKER!!!!
Szerintem nem állunk annyira rosszul, inkább a Rams áll nagyon jól 😀
több mint 7 éve
Eddig minden fasza, már csak egy jó hoxos draft kell . Bizakodó vagyok.Jövő évre, jövő évi free agencyre van a készülés, ott majd lövöldözhetünk. Elég nagy cap space lesz jelen állás szerint
BigBaltazar
Ettől függetlenül most is jó lenne foltozni, vagy ennyire tankolás megy?!
több mint 7 éve
Eddig minden fasza, már csak egy jó hoxos draft kell . Bizakodó vagyok. | viszlát pozitív szezon, viszlát PO. Találkozunk 3-4 év múlva |
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 7 éve
1200 elkapott yard és 16 TD ment el Jimmyvel és P-Rich-csel.Én is bírtam a srácot az üvegtestével együtt. Kár érte."I just want to say thank you to the entire Seahawks organization for believing in me, drafting me and helping me develop into a better man and ball player,” Richardson posted Tuesday on his Instagram account. “Thank you all the #12s who have been supporting me since I stepped into the NFL. Gonna miss that blue and green.. #DontBlink”Ha gonosz akarnék lenni, azt mondanám, hogy annyit nem volt egészséges, hogy bonding alakulhasson ki 😀
😕 😕 😕
Kedvenc játékosaim egyike...
Helmut Zimmer
undisputedly
Innentől célpont (is) kerestetik.
garrett27
30%-a a passzolt yardjainknak kb és cirka 50%-a az elkapott TD-knek.
Még ha rendbe tesszük a futást, akkor is kell valaki/valakik akik között ezt szétosztjuk.
(szerk: ez így leírva még inkább sokkoló)
(szerk2: Nick Vannett, a 16-os 3. körös TE-ünk úgy tűnik teljese használhatatlan, ha már SJenkinst viziteltetjük.... Hatalmas csalódás az a pick, 2 év alatt semmi nem jött tőle, azt hittem csak a rendszer miatt, de úgy tűnik kidobott pick az is)
több mint 7 éve
Én is bírtam a srácot az üvegtestével együtt. Kár érte."I just want to say thank you to the entire Seahawks organization for believing in me, drafting me and helping me develop into a better man and ball player,” Richardson posted Tuesday on his Instagram account. “Thank you all the #12s who have been supporting me since I stepped into the NFL. Gonna miss that blue and green.. #DontBlink”Ha gonosz akarnék lenni, azt mondanám, hogy annyit nem volt egészséges, hogy bonding alakulhasson ki 😀
😕 😕 😕
Helmut Zimmer
undisputedly
Innentől célpont (is) kerestetik.
több mint 7 éve
"I just want to say thank you to the entire Seahawks organization for believing in me, drafting me and helping me develop into a better man and ball player,” Richardson posted Tuesday on his Instagram account. “Thank you all the #12s who have been supporting me since I stepped into the NFL. Gonna miss that blue and green.. #DontBlink”Ha gonosz akarnék lenni, azt mondanám, hogy annyit nem volt egészséges, hogy bonding alakulhasson ki 😀
😕 😕 😕
Helmut Zimmer
több mint 7 éve
"I just want to say thank you to the entire Seahawks organization for believing in me, drafting me and helping me develop into a better man and ball player,” Richardson posted Tuesday on his Instagram account. “Thank you all the #12s who have been supporting me since I stepped into the NFL. Gonna miss that blue and green.. #DontBlink” 😕 😕 😕
több mint 7 éve
Jordy Nelsonért érdeklődünk egyáltalán? Vagy ki iránt érdeklődünk? Valami infó?Én kezdtem terjeszteni a rémhírt Braxa kérdésével kapcsolatban. Miután Ozzie az ellenfél, és Jordie Nelson nem védő, lehet van esélyünk.
Tegnap félig vicceltem Wilkersonnal de bakker 5 milláért hozzánk is elfért volt egy hasonló 1year contract-ért, viccen kívűl kár.
akdestroyer
több mint 7 éve
Köszi!Nazair Jones-nak szerintetek milyenek az esélyei most, hogy rebuild módba léptetek? Megmaradhat hosszabb távon? Van benne annyi?Igen, Nazier nagyon ígéretes, 3-5. Szeretném, ha maradna.
peterk2005
Helmut Zimmer

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)