Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 8 éve
Ha mindenki elhúz (végre), akkor elkezdem az elidegenedésről szóló cikksorozatom.Mindig tudtam, hogy gyűlölöd az embereket 😀
Helmut Zimmer
több mint 8 éve
Ha mindenki elhúz (végre), akkor elkezdem az elidegenedésről szóló cikksorozatom.Valami legyen. Én végig itt fogok ülni, és nyomom az effötöt.
Helmut Zimmer
több mint 8 éve
Ma nemsok történt eddig OTA-ban. Shaqet nyílván nagyon dicsérik.
több mint 8 éve
Ha mindenki elhúz (végre), akkor elkezdem az elidegenedésről szóló cikksorozatom.én még maradok, de tőlem kezdheted
Helmut Zimmer
több mint 8 éve
Ha mindenki elhúz (végre), akkor elkezdem az elidegenedésről szóló cikksorozatom.
Szerkesztette: Helmut Zimmer
több mint 8 éve
Leszálltam erről a vonatról.A Pöff kezd átcsúszni fantazi pontszámokba. Magamban az volt az elméletem, hogy végül is annyira a passzjáték leírására mentek rá, hogy egyszerűen átcsúsztak a ló oldalán. S most már nyilván való pofára is megy a pontozás, most hogy coverben kinek adom veszem a gradeket, az tényleg már csak az kit akarok felhúzni, lehúzni. Persze ehhez hozzájön a rothadék kumuláció is,Hát a PFF gradek alapján konkrétan a legjobb DBünk volt. Még ha sokszor nem is volt látványos amit csinált.Nem is baj, tavaly már nagyon hullámzott, volt jó meccse, de kevés.Kancellárt azért is szeetjük, mert igen szofisztikáltan fogalmaz:a teste bírná, de kedve nincs egy ideje
"Kam Chancellor told @13NewsNow in his hometown of Norfolk, Va. over the weekend: "If my body says I can play, I'm playing. If my body says don't play, I'm not playing."
www.espn.com/nba/story/_/id/23645294/seattle-seahawks-ss-kam-chancellor-says-listen-body-deciding-future …
Most komolyan ez egy hír? ezt eddig is tudtuk.
Szerintem nemet fog mondani a teste, majd meggondolja magát és csatlakozik egy másik csapathoz.
Helmut Zimmer
funkyparduc
Helmut Zimmer
akdestroyer
sutianap
több mint 8 éve
A Pöff kezd átcsúszni fantazi pontszámokba. Magamban az volt az elméletem, hogy végül is annyira a passzjáték leírására mentek rá, hogy egyszerűen átcsúsztak a ló oldalán. S most már nyilván való pofára is megy a pontozás, most hogy coverben kinek adom veszem a gradeket, az tényleg már csak az kit akarok felhúzni, lehúzni. Persze ehhez hozzájön a rothadék kumuláció is,Hát a PFF gradek alapján konkrétan a legjobb DBünk volt. Még ha sokszor nem is volt látványos amit csinált.Nem is baj, tavaly már nagyon hullámzott, volt jó meccse, de kevés.Kancellárt azért is szeetjük, mert igen szofisztikáltan fogalmaz:a teste bírná, de kedve nincs egy ideje
"Kam Chancellor told @13NewsNow in his hometown of Norfolk, Va. over the weekend: "If my body says I can play, I'm playing. If my body says don't play, I'm not playing."
www.espn.com/nba/story/_/id/23645294/seattle-seahawks-ss-kam-chancellor-says-listen-body-deciding-future …
Szerintem nemet fog mondani a teste, majd meggondolja magát és csatlakozik egy másik csapathoz.
Helmut Zimmer
funkyparduc
Helmut Zimmer
akdestroyer

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Ez sokat elmond a PFF felhígulásáról. Nem látványos nem volt, hanem lassú volt. nem keveset kellett kiváltani a zónájába -szopott is Sherman sokat-Titans rohant át rajtunk? Asszem ott már nagyon nem volt kerek a mozgása, de legalább jó agresszív volt, azt tarkón is baszta mindig egy Guard.Hát a PFF gradek alapján konkrétan a legjobb DBünk volt. Még ha sokszor nem is volt látványos amit csinált.Nem is baj, tavaly már nagyon hullámzott, volt jó meccse, de kevés.Kancellárt azért is szeetjük, mert igen szofisztikáltan fogalmaz:a teste bírná, de kedve nincs egy ideje
Helmut Zimmer
funkyparduc
Helmut Zimmer
akdestroyer
www.youtube.com/watch?v=Y1iVGwjSKRw
Önmagához képest ütemett tévesztett, elrontott szöget.
Lehet, hogy volt gondja (pl nem érezte magát eléggé megfizetettnek). Volt nagyon jó meccse, de én kevés ütős megmozdulására emlékszem a szezonból.
több mint 8 éve
Hát a PFF gradek alapján konkrétan a legjobb DBünk volt. Még ha sokszor nem is volt látványos amit csinált.Nem is baj, tavaly már nagyon hullámzott, volt jó meccse, de kevés.Kancellárt azért is szeetjük, mert igen szofisztikáltan fogalmaz:a teste bírná, de kedve nincs egy ideje
Helmut Zimmer
funkyparduc
Helmut Zimmer
több mint 8 éve
Nem is baj, tavaly már nagyon hullámzott, volt jó meccse, de kevés.Kancellárt azért is szeetjük, mert igen szofisztikáltan fogalmaz:a teste bírná, de kedve nincs egy ideje
Helmut Zimmer
funkyparduc
több mint 8 éve
Kancellárt azért is szeetjük, mert igen szofisztikáltan fogalmaz:a teste bírná, de kedve nincs egy ideje
Helmut Zimmer
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 8 éve
Kancellárt azért is szeetjük, mert igen szofisztikáltan fogalmaz:"Kam Chancellor told @13NewsNow in his hometown of Norfolk, Va. over the weekend: "If my body says I can play, I'm playing. If my body says don't play, I'm not playing."
több mint 8 éve
Te is nagyon fogsz hiányozni haver, vigyázz magadra 😊 😕köszi!Mi történt??? Teljesen lemaradtam. Megszűnik a bowl.hu???Dehogy szűnik.
funkyparduc
Részletekért NFL csevegő, és Broncos topic
Helmut Zimmer
wow, hát átpörgettem gyorsan... :o
hiányozni fog ez a felület, de leginkább az emberek!
szóval remélhetőleg majd mindenki az itteni nevével, vagy hasonlóval viszi tovább, hogy az élmény megmaradjon!
funkyparduc
több mint 8 éve
köszi!Mi történt??? Teljesen lemaradtam. Megszűnik a bowl.hu???Dehogy szűnik.
funkyparduc
Helmut Zimmer
wow, hát átpörgettem gyorsan... :o
hiányozni fog ez a felület, de leginkább az emberek!
szóval remélhetőleg majd mindenki az itteni nevével, vagy hasonlóval viszi tovább, hogy az élmény megmaradjon!
több mint 8 éve
Mi történt??? Teljesen lemaradtam. Megszűnik a bowl.hu???Dehogy szűnik.
funkyparduc
több mint 8 éve
😀 😛 úgy néz ki behúztuk Marshallt.Mindegy én örülök, és mivel egyedül vagyok csak ez számít 😀
több mint 8 éve
Mi történt??? Teljesen lemaradtam. Megszűnik a bowl.hu???
több mint 8 éve
Na innentől kezdve már csak magamnak írok.Folyik tovább az a trend, hogy minket már mindenki eltemetett.
Leírtam a véleményemet vasárnap. Ha sokat mondják valakinek, hogy hülye, az tényleg elhiszi.
seahawkswire.usatoday.com/2018/05/28/nfl-writer-predicts-seahawks-streak-of-winning-seasons-will-end/
Nem szeretnék a tagadás hibájába esni, de én azért próbálnék bizonyos pozitívumokra is koncentrálni (különben nincs értelme nekimenni a szezonnak szurkolóként)
Szerintem nem értjük pontosan a "bajkeverők" elcsapásának előnyeit, csak a károkat látjuk. Alábecsüljük az öltözői hangulat értékét.
Szerintem alábecsüljük a tehetséget a csapatban, éppen a sok veszteség miatt.
Szerintem alábecsüljük az új edzői gárda szerepét. Tehát végre van, ami az esetünkben nagy szó.
Szerintem alábecsüljük azt a tényt, hogy jött egy korszerű utolsó generációs coordinátor, aki már a felprogramozás ismeretével bír. Ez nagyon hiányzott, elég csak a tavalyi félidők közötti hullámzásokra gondolni.
Ezzel az egyik legkomolyabb elvi lemaradást behozta a csapat, legalábbis úgy gondolom.
Én továbbra is azt gondolom, hogy önbecsapás lenne azt gondolni, hogy megnyerjük a csoportot, de szerintem a jövő szempontjából nem reménytelen a helyzet.
több mint 8 éve
Ahogy Braxa mondta a napi rutin, hogy megnézem a kommenteket, a "fun klub" hiányozni fog. De fel a fejjel lesz más gyűjtőhely ahol még összefutunk, ahol isteníthetjük v. ekézhetjük a kedvenc csapatunkat. Köszi a remek írásokat, az együtt eltöltött éveket. Minden jót, még találkozunk!
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 8 éve
Szomorú a helyzet, de ne essünk szét srácok! Előbb-utóbb meg lesz a helyünk. Sajnálom ezt a fórumot mert sokat tanultam itt tőletek is az első teljes egészében látott meccs óta (Seahawks-Steelers SB). Köszi mindent, de nincs elköszönés, találkozunk máskor, máshol, máshogyan, de Seahawks szurkolóként. Ha más nincs irány London októberben!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 8 éve
Köszi srácok Nektek és a Szerkesztőknek egyaránt. Nehéz lesz megszokni, hogy nincs többé a jól ismert felület, a napi rutin, de bízom benne, hogy az új helyen minél több régi arccal találkozhatunk, örülnék, ha sikerülne a mostani színvonalas és kulturált Hawks közösséget fenntartani.
több mint 8 éve
11 és fél évet tölöttem itt. hiányozni fog.napi rutinhoz hozzátartozott a fórum. A meccsek megvitatása, draftok, igazolások, és minden ami nfl és seahawks. vagy bármi off topic nem csak ebben a topicban.
Köszi minden nfl.hu/bowl.hu, ha ez a közösség nem létezett volna 2006-07ben nem kattanok így rá az NFLre, a fórum miatt kezdtem el nézni NCAAt, követni a draftot, és 11 és fél év óta minden őszi/téli vasárnap estét itt töltöttem.
Szomorú ez, máshol nem lesz ugyanaz, de átmegyek ( már csak GM játék miatt is). Aztán kiderül ott milyen lesz, eleinte biztos nehéz.
köszi. sziasztok!
😕
több mint 8 éve
Elmeny volt, sajnalom 😊