Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 7 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 826 — SuperBowl Champions 2013/2014
Ha nem trédelünk ki, az alábbi arcokat jósolják a szakemberek:

NFL.com+WalterFootball: Isaiah Wynn, OG, Georgia
CBS Sports: Da'Ron Payne, DT, Alabama
USA Today: Marcus Davenport, DE, Texas-San Antonio
Bleacher Report: Mike McGlinchey, OT, Notre Dame
SBnation+NBCsports: Connor Williams, OT, Texas

OL, passrush, hát ezeket a pickeket még Captain Obvious is megirigyelné.
Ami érdekes viszont:
1: Ennek ellenére tuti CB fog jönni.
2: Vagy 20 mock draftot végigolvasva, egyetlen egy "szakértő" sem jósol hátratrade-et*, pedig elég nyílvánvaló is lehetne akár. (*Azon mockok közül, amelyek tradeket is tartalmaztak)

Szerintetek melyik posztra fogjuk ellőni az elsőt?
akdestroyer
Amire nagy szükségünk van -> DE, OT/OG

A DE és az OT minden csapat számára prémium poszt, ha nem trédelünk hátra, ezek a posztok "illenének". Remélhetőleg a football iq is szerepet játszik már az OL draft stratégiánkban. Szeretnék látni egy olyan draftot amikor needre húzunk és nem karakter problémás srácokat.
több mint 7 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 896
Ha nem trédelünk ki, az alábbi arcokat jósolják a szakemberek:

NFL.com+WalterFootball: Isaiah Wynn, OG, Georgia
CBS Sports: Da'Ron Payne, DT, Alabama
USA Today: Marcus Davenport, DE, Texas-San Antonio
Bleacher Report: Mike McGlinchey, OT, Notre Dame
SBnation+NBCsports: Connor Williams, OT, Texas

OL, passrush, hát ezeket a pickeket még Captain Obvious is megirigyelné.
Ami érdekes viszont:
1: Ennek ellenére tuti CB fog jönni.
2: Vagy 20 mock draftot végigolvasva, egyetlen egy "szakértő" sem jósol hátratrade-et*, pedig elég nyílvánvaló is lehetne akár. (*Azon mockok közül, amelyek tradeket is tartalmaztak)

Szerintetek melyik posztra fogjuk ellőni az elsőt?

Szerkesztette: akdestroyer

több mint 7 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 183 — Invisible man
Először és utoljára vettem át hírt máshonnan. Ezért is tartottam magam eddig ahhoz, hogy tweetet linkelek.
Matthew99
hát szerintem ettől rohadtul nem esett csorba a hitelességeden, szóval szerintem engedd el. 😊
Helmut Zimmer
Hát ja. Eddig se én voltam aki a mélyebb dolgokat hozta amerikai foci téren, úgyhogy nem volt min csorba essen 😀
Matthew99
Szerintem meg pont Te vagy az, akit kb. mindenki fenntartások nélkül kedvel. 😊
Helmut Zimmer
Jól esik. Kösz.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Először és utoljára vettem át hírt máshonnan. Ezért is tartottam magam eddig ahhoz, hogy tweetet linkelek.
Matthew99
hát szerintem ettől rohadtul nem esett csorba a hitelességeden, szóval szerintem engedd el. 😊
Helmut Zimmer
Hát ja. Eddig se én voltam aki a mélyebb dolgokat hozta amerikai foci téren, úgyhogy nem volt min csorba essen 😀
Matthew99
Szerintem meg pont Te vagy az, akit kb. mindenki fenntartások nélkül kedvel. 😊
több mint 7 éve
Matthew99
Helmut Zimmer

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Pryor 2 év 10M
Matthew99
forrás?
braxa88
Matthew99
több mint 7 éve
Pryor 2 év 10M
Matthew99
forrás?
braxa88

több mint 7 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Egy cond 7.-ért hoztunk a Clevelandtől egy CB camp bodyt.
undisputedly
Justin Colemanről is ezt hittük
több mint 7 éve
Egy cond 7.-ért hoztunk a Clevelandtől egy CB camp bodyt.
több mint 7 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 896
Ja ez nálunk az Undi & Helmut frakció... talán kicsit AK, de ő még fiatalka.
Helmut Zimmer
Hát max itt a fórumon. De amúgy jah.

több mint 7 éve
Durva az is, h 9-7 a kereten lévők- kivágottak aránya, úgy hogy kb. a 9- ből is csak 3 használható. A korai körös luftok mellett ez is a leépülés része. PC-nek én megköszöntem volna a részvételt, mert elfáradt.

Feledzeni meg nem sok embert sikerült manapság: Clark és majd Griffin kb.
Fast Willie
Ja ez nálunk az Undi & Helmut frakció... talán kicsit AK, de ő még fiatalka.
több mint 7 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 093
Durva az is, h 9-7 a kereten lévők- kivágottak aránya, úgy hogy kb. a 9- ből is csak 3 használható. A korai körös luftok mellett ez is a leépülés része. PC-nek én megköszöntem volna a részvételt, mert elfáradt.

Feledzeni meg nem sok embert sikerült manapság: Clark és majd Griffin kb.
több mint 7 éve
Pryor 2 év 10M
Matthew99
forrás?
braxa88
😀 Browns Topic 😀
Helmut Zimmer
Se fórumokon, se twitteren nem ír senki semmi hasonlót.
undisputedly
😀 Browns Topic 😀
több mint 7 éve
Arról meg hallgassunk, h az AV a játékidőt nézi és nem teljesítményindex, mert akko szharban a haza.
Fast Willie
igen kb rátapintottál egy részre....plusz... mi lenne, ha most 2016-ra készülnénk, és Justin Britt 3. szezonjára készülne...
Nagyon köszi, hogy elgondolkodtál rajta, tényleg nagyon klassz, hogy vannak, akik értelmezve olvasnak. 😊
több mint 7 éve
Arról meg hallgassunk, h az AV a játékidőt nézi és nem teljesítményindex, mert akko szharban a haza.
több mint 7 éve
Pryor 2 év 10M
Matthew99
forrás?
braxa88
😀 Browns Topic 😀
Helmut Zimmer
Se fórumokon, se twitteren nem ír senki semmi hasonlót.
több mint 7 éve
En megkockaztatom, hogy ezen a forumon van legalabb 5 olyan ember akibol lenne legalabb olyan jo GM a mostani ismerete alapjan, mint a legrosszabb 5 jelenlegi GM.

Hajlamosak vagyunk tulmisztifikalni a kepzettseguket. Szakmai szemmel nem ertenek jobban hozza a rosszabbak, mint aki 10-15 eve aktivan koveti a ligat es a penzugyeit, cap management szempontjabol meg ott lenne neki a support staff. Epp ezert van, hogy sokszor egy naprakesz fan mar egy trade megkotesekor mondja, hogy balfek move, aztan evekkel kesobb kiderul, hogy valoban.

Ezt leirva a kovetkezo allitasom az, hogy a legtobb GM-ben meg van a klasszikus oszton a wishful thinkingre es a kompromisszumos megoldasokra, ergo minel tovabb varunk, annal tobb csapt igazol valakit S lyukra. Hiaba lesz rosszabb az igazolas, a Gm agya elkezdi igazolni a dontest, beleleat potencialt a moveba vagy beleszeret egy prospectbe es meggyozi magat rola igy csokken a hajlandosag a tradere. Eppen ezert szerintem minel tovabn varunk annal kevesebb csapat lesz hajlndo adni erte valamit, igy csokken az erteke. Az en szememben meg mindig boven azlag feletti/elit jatekos ET, de egy draft cetli es cap hianyos evben, amikor gravitalunk az O# fele, nalam luxus megtartani.
undisputedly
Na akkor egy kis napi John Schneider fikázás:
 www.fieldgulls.com/2018/3/19/17120556/seattle-seahawks-havent-been-bad-drafting-recent-years-you-think-lockett-britt-ifedi-richardson

Aki észreveszi a hibát a módszertanban, az legfeljebb tapasztalatot nyer, és némi bizodalmat.

Amúgy nem gondolom, hogy fele olyan jól tudnám csinálni egy GM melóját, mint egy GM...
Én tanári pályát is azért váltottam fel kutatóira, mert rühellek bizonyos élethelyzeteket, és ilyenkor rendkívül gyorsan lehull rólam a kultúrmáz... meg mert nagyságrenddel többet fizetnek...
Helmut Zimmer
A korai köröseitekhez képest nem nagyobb selejtek ezek sem, mínusz Lockett. Másrészt vannak már nálatok kereten sem lévők és ilyen láthatatlan légiósok is
több mint 7 éve
Pryor 2 év 10M
Matthew99
forrás?
braxa88
😀 Browns Topic 😀
több mint 7 éve
Pryor 2 év 10M
Matthew99
forrás?
több mint 7 éve
Pryor 2 év 10M
Matthew99
Made my day..thanx 😊
több mint 7 éve
Pryor 2 év 10M

több mint 7 éve
En megkockaztatom, hogy ezen a forumon van legalabb 5 olyan ember akibol lenne legalabb olyan jo GM a mostani ismerete alapjan, mint a legrosszabb 5 jelenlegi GM.

Hajlamosak vagyunk tulmisztifikalni a kepzettseguket. Szakmai szemmel nem ertenek jobban hozza a rosszabbak, mint aki 10-15 eve aktivan koveti a ligat es a penzugyeit, cap management szempontjabol meg ott lenne neki a support staff. Epp ezert van, hogy sokszor egy naprakesz fan mar egy trade megkotesekor mondja, hogy balfek move, aztan evekkel kesobb kiderul, hogy valoban.

Ezt leirva a kovetkezo allitasom az, hogy a legtobb GM-ben meg van a klasszikus oszton a wishful thinkingre es a kompromisszumos megoldasokra, ergo minel tovabb varunk, annal tobb csapt igazol valakit S lyukra. Hiaba lesz rosszabb az igazolas, a Gm agya elkezdi igazolni a dontest, beleleat potencialt a moveba vagy beleszeret egy prospectbe es meggyozi magat rola igy csokken a hajlandosag a tradere. Eppen ezert szerintem minel tovabn varunk annal kevesebb csapat lesz hajlndo adni erte valamit, igy csokken az erteke. Az en szememben meg mindig boven azlag feletti/elit jatekos ET, de egy draft cetli es cap hianyos evben, amikor gravitalunk az O# fele, nalam luxus megtartani.
undisputedly
Na akkor egy kis napi John Schneider fikázás:
 www.fieldgulls.com/2018/3/19/17120556/seattle-seahawks-havent-been-bad-drafting-recent-years-you-think-lockett-britt-ifedi-richardson

Aki észreveszi a hibát a módszertanban, az legfeljebb tapasztalatot nyer, és némi bizodalmat.

Amúgy nem gondolom, hogy fele olyan jól tudnám csinálni egy GM melóját, mint egy GM...
Én tanári pályát is azért váltottam fel kutatóira, mert rühellek bizonyos élethelyzeteket, és ilyenkor rendkívül gyorsan lehull rólam a kultúrmáz... meg mert nagyságrenddel többet fizetnek...
több mint 7 éve
@braxa Az is logikus es racionalis amit irsz, de en ugy gondolkodom, hogy az O# ujrainstallalasahoz nem lesz eleg az, hogy uj edzoi szabot hozzunk, uj jatekosok is kellenek. Az en szememben Brown es Britt akik egyedul jok. Fantban nem igazan bizok serulese utan foleg, a tobbiek meg full liabilty.

Egy esetleges elso korrel (a Dallas nem akarja adni) vagy egy 2. es valami plusz korbol mar jol johetnenk ki. A megsporolt penzbol lehetne hozni egy guardot (habar Sittont leigazolta a Miami kozben), es/vagy ratolni az ajanlatra es hozni Suh-t, az 1. es 2. korossel hozni egy DE-t vagy egy T-t (aki majd par ev mulva atmegy LT-be). Hatul RB es depth a vedelembe. En ugy szamolok, hogy egy Top 10 tamadosor es egy Top 10-15 vedelem osszejohet akar.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 7 éve
Az en szememben meg mindig boven azlag feletti/elit jatekos ET, de egy draft cetli es cap hianyos evben, amikor gravitalunk az O# fele, nalam luxus megtartani.
undisputedly
szerintem nem luxus.
28éves elit játékos, idén elvisz 10M-t, ha el is cserélnék mit csinálunk a felszabadult 10millióval (pontosabban 8,5milla szabadulva fel) ? már nem nagyon tudjuk ellőni senkire ezt, jövőre meg lesz (jelen állás szerint) 88M space, hosszabbítani vele oszt annyi. 3év/40M. reális, így legjobban fizetett S lesz, ~13,3M/év

most egy érte kapott 2.körrel (ennél többet nem adnak) nem leszünk előrébb, max akkor ha nincs vele hosszabbítás, és a felszabadult lével rögtön elhozzuk Suht meg mondjuk Jack Mewhortot. Erre nincs sansz.

1.körben letrade, 4db 5.kört felhasználni hogy legyen 3db 2.napos cetli (OG, DE, DT,) 4-5.körben meg RB, CB.

Szerkesztette: braxa88
több mint 7 éve
Suh a Ramsnél vizitál.

Donalddal egy sorban nem lenne gyenge. Azokra a meccsekre padoztatnám Wilsont a franchise jövője érdekében.
Nadal17
A megoldás száma 73, és 400-al nyomott fekve. 😊

bleacherreport.com/articles/1722702-larry-allen-remembering-the-career-of-legendary-nfl-guard