Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 7 éve
Bennett állítólag a SB során sérülést okozott egy idős (nem mellékesen mozgássérült) személyzetnek, bíróság elé kell állnia.Annyira sajnálom, hogy elcseréltük... és annyira hiteles minden szava.
Szerencsére már nem minket boldogít az újabb hülyeségével.
Nadal17
Ó egy ilyen srác az öltözőben kincset ér... már ha nem a te öltöződben van.
Azt hiszem Undinak most jár egy poszt humusz 1000 like
több mint 7 éve
Bennett állítólag a SB során sérülést okozott egy idős (nem mellékesen mozgássérült) személyzetnek, bíróság elé kell állnia.Szerencsére már nem minket boldogít az újabb hülyeségével.
több mint 7 éve
Jött DT Tom Johnson 1 évre 2.7 millióért a Vikingstól.Ez egy jó igazolás
undisputedly
több mint 7 éve
Jött DT Tom Johnson 1 évre 2.7 millióért a Vikingstól.rotakapa
undisputedly
több mint 7 éve
Jött DT Tom Johnson 1 évre 2.7 millióért a Vikingstól.
több mint 7 éve
twitter.com/RapSheet/status/976999389699936256Elég nagy kár. Ki fog elkapni?
Matthew99
Lehet hülyeség, de én Kasen Williamst visszacsábítanám a Brownstól, már a tavalyi rosteren is elég szexi játékosnak tűnt. Akkor nem fért be, idén viszont kurvára lenne helye.
1 éves szerződése van 550kért, annyit kaphatna itt is, egy 6.-7. körért cserébe.
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 7 éve
twitter.com/RapSheet/status/976999389699936256

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Condotta szerint a most rosteren levők lehetnek a kezdő OL tagok.Szerintem ebbe még Fant bekavarhat.
Azaz Brown-Pocic-Britt-DJ-Ifedi sort valószínűsít leginkább kezdőnek.
undisputedly
több mint 7 éve
Condotta szerint a most rosteren levők lehetnek a kezdő OL tagok.Azaz Brown-Pocic-Britt-DJ-Ifedi sort valószínűsít leginkább kezdőnek.
több mint 7 éve
2: Vagy 20 mock draftot végigolvasva, egyetlen egy "szakértő" sem jósol hátratrade-et*, pedig elég nyílvánvaló is lehetne akár. (*Azon mockok közül, amelyek tradeket is tartalmaztak)Szerintem kb. 80% hogy hátratradelünk, top 100-ban jelenleg egy darab cetlink van összesen.
Szerintetek melyik posztra fogjuk ellőni az elsőt?
akdestroyer
seahawksdraftblog.com/why-would-a-team-trade-up-to-18
Amúgy kb. második kör elején szóba jöhetne pl. Kolton Miller OT, vagy Justin Reid S, ha még bent lesznek (akik iránt mutattunk érdeklődést walterfootball.com/ProspectMeetings/ByTeam ). De inkább azt tartom valószínűnek, hogy egy olyan embert választunk majd, akiről senki nem beszél, és senki nem számít rá.
több mint 7 éve
twitter.com/NFLMemes4You/status/973730087886512129

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
A Chargersben megítélésem szerint jobban focizott RT-ként, mint RG-ként.DJ Fluker RG/RT leigazolva.Inkább csak Guard
undisputedly
Helmut Zimmer

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Golden Tate valami olyasmit kommentelt Luke Wilson tweetjéhez, hogy "Isten hozott az exSeahawks csapatban."csak azért szólok, mert sokadjára írod rosszul:
Most ezt kétféleképpen lehet értelmezni de a Shead igazolás után újabb játékos érkezhet tőletek. Én nem bánnám mert kell egy minimális rutin a posztra.
profootballtalk.nbcsports.com/2018/03/21/tight-end-luke-willson-tweets-a-goodbye-to-seattle/Bazzani
Helmut Zimmer
WILLSON
több mint 7 éve
Golden Tate valami olyasmit kommentelt Luke Wilson tweetjéhez, hogy "Isten hozott az exSeahawks csapatban."Most ezt kétféleképpen lehet értelmezni de a Shead igazolás után újabb játékos érkezhet tőletek. Én nem bánnám mert kell egy minimális rutin a posztra.
profootballtalk.nbcsports.com/2018/03/21/tight-end-luke-willson-tweets-a-goodbye-to-seattle/
Helmut Zimmer
több mint 7 éve
Sherm SF sapkában! Mindent egybe vetve nem esett jól látni. Az a sz...r biznisz!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 7 éve
DJ Fluker RG/RT leigazolva.Inkább csak Guard
undisputedly
több mint 7 éve
DJ Fluker RG/RT leigazolva.moslékszar passzblokkoló
undisputedly
futásban fasza
több mint 7 éve
DJ Fluker RG/RT leigazolva.
több mint 7 éve
Vezess új utakra Lucifer!Szerintem sokkal okosabbak nem lettünk, de korrekt Richardtól.Szép PR fogás, 2 nap múlva már negatívan fog a csapatról beszélni 😊 Sok sikert neki 9erként (nem). Nincs harag, "A bajnok csapat" vezére és legkarakteresebb arca volt, de ma már így mennek a dolgok. (El kellene gondolkodnia miért nem kérték a paycutot 😊 ). Ha felépül, biztos vagyok benn, hogy hasznos vezére lesz a 9ers védelmének.GGWP
www.theplayerstribune.com/en-us/articles/richard-sherman-49ers-seahawks-free-agency
Helmut Zimmer
undisputedly
több mint 7 éve
Mi szurkolók foltoznánk a falat ezerrel, a mock is errefelé tendál, aztán jön mondjuk egy első körös RB/LB draft mi meg lesünk ki a fejünkből. Na jó, én is inkább a szokásos hátratrade-re szavazok, csábító hogy több pick legyen.Ha nem trédelünk ki, az alábbi arcokat jósolják a szakemberek:Amire nagy szükségünk van -> DE, OT/OG
NFL.com+WalterFootball: Isaiah Wynn, OG, Georgia
CBS Sports: Da'Ron Payne, DT, Alabama
USA Today: Marcus Davenport, DE, Texas-San Antonio
Bleacher Report: Mike McGlinchey, OT, Notre Dame
SBnation+NBCsports: Connor Williams, OT, Texas
OL, passrush, hát ezeket a pickeket még Captain Obvious is megirigyelné.
Ami érdekes viszont:
1: Ennek ellenére tuti CB fog jönni.
2: Vagy 20 mock draftot végigolvasva, egyetlen egy "szakértő" sem jósol hátratrade-et*, pedig elég nyílvánvaló is lehetne akár. (*Azon mockok közül, amelyek tradeket is tartalmaztak)
Szerintetek melyik posztra fogjuk ellőni az elsőt?
akdestroyer
A DE és az OT minden csapat számára prémium poszt, ha nem trédelünk hátra, ezek a posztok "illenének". Remélhetőleg a football iq is szerepet játszik már az OL draft stratégiánkban. Szeretnék látni egy olyan draftot amikor needre húzunk és nem karakter problémás srácokat.
undisputedly
Viszont a WR corps kezd tetszeni.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 7 éve
Szerintem sokkal okosabbak nem lettünk, de korrekt Richardtól.Szép PR fogás, 2 nap múlva már negatívan fog a csapatról beszélni 😊 Sok sikert neki 9erként (nem). Nincs harag, "A bajnok csapat" vezére és legkarakteresebb arca volt, de ma már így mennek a dolgok. (El kellene gondolkodnia miért nem kérték a paycutot 😊 ). Ha felépül, biztos vagyok benn, hogy hasznos vezére lesz a 9ers védelmének.GGWP
www.theplayerstribune.com/en-us/articles/richard-sherman-49ers-seahawks-free-agency
Helmut Zimmer
Szerkesztette: undisputedly
több mint 7 éve
Szerintem sokkal okosabbak nem lettünk, de korrekt Richardtól.www.theplayerstribune.com/en-us/articles/richard-sherman-49ers-seahawks-free-agency