Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 8 éve
Basszunk rá, hogy 3 eltérő iskola képviselői! 😊 😊 😊Én edzőkérdésben elég vakon vagyok, azoknak akik jobban képben vannak az alapanyaggal kapcsolatban - ti kiket látnátok szívesen a megüresedett posztokon? Vagy úgy is kérdezhetem, hogy kik lennének a legjobbnak nekünk?www.seattletimes.com/sports/seahawks/report-brian-schottenheimer-could-be-a-candidate-for-seahawks-offensive-coordinator-position/
akdestroyer
A fenti alapján:
Brian Schottenheimer, Colts QB coach
John DeFilippo, Eagles QB coach
Marc Trestman, head coach Toronto Argonauts
Mike Shula, fired Panthers offensive coordinator
Mike McCoy, fired Broncos offensive coordinator
Gary Kubiak, former Texans, Broncos head coach
Akikből Kubiak állítólag már nem jöhet szóba. Elvileg John DeFilippo lenne a legígéretesebb, fiatal, ambiciózus, QB-khoz ért, stb. kérdés, hogy passzolna-e az itteni elképzelésekbe.
Tomcsikbowl.hu/forum/nfl-csapatforumok/chicago-bears/1722003
Bár én még NCAA edzők között is körülnéznék.
---
Azóta bedobtak még pár nevet:
John Morton (Jets)
Steve Sarkisian (Falcons) - azóta kiderült, Quinn nem engedi
Ken Zampese (Bengals)
Bret Bielema (University of Arkansas, Wilson régi edzője a Wisconsinnál)
Illetve egy érdekes adalék:
“Russ wants to be criticized,” coach Pete Carroll said. “Russ needs to be criticized. He wants to be great.”
sports.mynorthwest.com/391124/oneil-darrell-bevell-couldnt-be-the-bad-cop-seahawks-coach-pete-carroll-wants-for-russell-wilson/
Aguirre
több mint 8 éve
Én edzőkérdésben elég vakon vagyok, azoknak akik jobban képben vannak az alapanyaggal kapcsolatban - ti kiket látnátok szívesen a megüresedett posztokon? Vagy úgy is kérdezhetem, hogy kik lennének a legjobbnak nekünk?www.seattletimes.com/sports/seahawks/report-brian-schottenheimer-could-be-a-candidate-for-seahawks-offensive-coordinator-position/
akdestroyer
A fenti alapján:
Brian Schottenheimer, Colts QB coach
John DeFilippo, Eagles QB coach
Marc Trestman, head coach Toronto Argonauts
Mike Shula, fired Panthers offensive coordinator
Mike McCoy, fired Broncos offensive coordinator
Gary Kubiak, former Texans, Broncos head coach
Akikből Kubiak állítólag már nem jöhet szóba. Elvileg John DeFilippo lenne a legígéretesebb, fiatal, ambiciózus, QB-khoz ért, stb. kérdés, hogy passzolna-e az itteni elképzelésekbe.
Tomcsik
Bár én még NCAA edzők között is körülnéznék.
---
Azóta bedobtak még pár nevet:
John Morton (Jets)
Steve Sarkisian (Falcons) - azóta kiderült, Quinn nem engedi
Ken Zampese (Bengals)
Bret Bielema (University of Arkansas, Wilson régi edzője a Wisconsinnál)
Illetve egy érdekes adalék:
“Russ wants to be criticized,” coach Pete Carroll said. “Russ needs to be criticized. He wants to be great.”
sports.mynorthwest.com/391124/oneil-darrell-bevell-couldnt-be-the-bad-cop-seahawks-coach-pete-carroll-wants-for-russell-wilson/
Szerkesztette: Aguirre
több mint 8 éve
Én edzőkérdésben elég vakon vagyok, azoknak akik jobban képben vannak az alapanyaggal kapcsolatban - ti kiket látnátok szívesen a megüresedett posztokon? Vagy úgy is kérdezhetem, hogy kik lennének a legjobbnak nekünk?HC: Bill Belichicknek, aztán Ő majd hozza a csapatát.
akdestroyer
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 8 éve
Én edzőkérdésben elég vakon vagyok, azoknak akik jobban képben vannak az alapanyaggal kapcsolatban - ti kiket látnátok szívesen a megüresedett posztokon? Vagy úgy is kérdezhetem, hogy kik lennének a legjobbnak nekünk?
több mint 8 éve
Akkor most a legjobb vagy a legrosszabb periódusban láthatjuk majd a srácokat élőben is Londonban? Nálam az év kérdése. Van jó pár hónap a dolgok átértékelésére. Bízom benne hogy kiganajozzák az istállót és valami más kezdődik. Na meg hogy az Öregnek van még a tankban benzin!Ne félj!
garrett27
xxxxopatákban mindig van benzin. Még rengeteg ember sérült önbecsülésű ember frusztrációjából fog máglyát rakni, de olyan magasat, hogy a lángok a mennyeket nyaldossák majd. 😊
több mint 8 éve
A fantastic, must read of Bob, Groz & Tom radio interview with Ray Roberts (Seahawks OT taken 10th overall in '92) about Cable, Ifedi, OL technique, zone scheme and Bevell)Ez tényleg nagyon hasznos "insider" vélemény, "Kedvenc" részem:
www.reddit.com/r/Seahawks/comments/7ptw2z/a_fantastic_must_read_of_bob_groz_tom_radio/
Aguirre
"When Duane Brown came, as his tenure here got longer, with Cable, you could see some of his play deteriorating. I thought man, the technique here is messing him up. When he first came here he blocked the way he always has and was doing great. Then all of a sudden you could start to see the Tom Cable influences. (8:22 to hear him describe it). That's the technique that jacked up Duane Brown [...]."
több mint 8 éve
Akkor most a legjobb vagy a legrosszabb periódusban láthatjuk majd a srácokat élőben is Londonban? Nálam az év kérdése. Van jó pár hónap a dolgok átértékelésére. Bízom benne hogy kiganajozzák az istállót és valami más kezdődik. Na meg hogy az Öregnek van még a tankban benzin!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 8 éve
A fantastic, must read of Bob, Groz & Tom radio interview with Ray Roberts (Seahawks OT taken 10th overall in '92) about Cable, Ifedi, OL technique, zone scheme and Bevell)www.reddit.com/r/Seahawks/comments/7ptw2z/a_fantastic_must_read_of_bob_groz_tom_radio/
több mint 8 éve
Végül elég sok dolog történt... 😊Azt a forgatókönyvet nem tudjátok elképzelni, hogy egy ilyen időszak, szezon után PC sarokba állítja a Bevell/Cable párost, hogy jövőre találjanak ki valami más stratégiát? Idejük most kicsivel több lesz...PC és JS is lenyilatkozta, hogy szerintük Cable az egyik legjobb OL coach a ligában. Ez van.Amúgy de most komolyan, mi a szarért van még Cable a csapatnál? Azt hittem, az lesz az első hír hétfőn hogy a fél bagázs ki van rúgva, erre napról napra egyértelműbb hogy semmi változás nem lesz. Még Cable is itt van. elképesztő.De most őt P.C.-nak kellene kirúgni igaz? Ahogy olvasom külföldi kommentelőket mindenki ezen lovagol, hogy fire Bevell, Cable, De én inkább Cable-t vágnám ki. Ennyire nincs helyére ember vagy miért hisznek még benne?
braxa88
Oszi
A szervezeten belül a football szakmai kérdésekben PC a legfelső ember (felette csak maga a tulaj van), így ő dönt mindenben ami az edzőket illeti. Ezért volt sokat mondó a tweetje, hogy még nem elég öreg ahhoz, hogy visszavonuljon. Innentől szinte biztosra vehető, hogy magától nem megy el, ez pedig azt jelenti, hogy ha nem viszik el Bevellt, Cable-t vagy Richardot valahova HC-nek, akkor maradnak ők is.
Jelenleg csak kisebb pozíciós edzők esetén van kilátás cserére, meg mondjuk a ST edzői poszton, ezeken kívül nagy rá az esély, hogy a PC-Cable-Bevell hármas marad.
undisputedly
krankovics
Most komolyan gondolod, hogy ez a két-három hét plusz idő bármit is egy hangyafasznyit is befolyásolhat?
peach
több mint 8 éve
Hü ezt most nagyon cheap shot lenne alátétre szedni. 😊Én csak elbúcsúztam azoktól, akik sokat dolgoztak azon, hogy mi sokat örüljünk vagy bosszankodjunk, de jó szándékkal tették, mégha balfaszok is voltak
Érdekes amit írsz, én teljesen máshogy látok bizonyos dolgokat.
Carroll megintézményesített egy mantrát, egy olyan mantrát amely groteszk módon a végén majdnem visszafelé sült el, és a vesztét okozta.
"Always compete"
Ez az a szellemiség ami miatt a 2010-es és 2011-es szezonban lecserélte a teljes rostert, és Bates-et egy év után dobta az OC posztból. Mert hitt benne, hogy a folyamatos verseny jelenti a siker kulcsát, hogy nem lehet a rosteren játékos -akármennyire established- aki nincs inhouse versenyhelyzetben, mert a verseny jótékony hatást gyakorol a teljesítményre, és a versenyeztetés útján mindig és mindenki mikroszkóp alá került.
"The central theme to Pete Carroll’s “Win Forever” philosophy is competition. He wants his players, his coaches, and everyone involved with his program to adopt an “Always Compete” mindset. He’s convinced that an atmosphere that constantly emphasizes relentless competition is the key to success—in any field."
"Pete Carroll knows what history’s greatest winners know: true competition isn’t about beating your opponents; true competition is about bettering yourself."
Forrás: www.sportsforthesoul.com/pete-carroll-always-compete-mindset/
www.youtube.com/watch?v=GEWDU6tMXi8
Valójában bevállalta azt, hogy a időnként szarból épít várat, időnként olyan szarból, amire maga is azt hitte, hogy arany. Sokat hibázott, de a sors, és Carroll sem volt mindig vele. Elvették a kezdő centerét, aki a páratlan-ütemű futásblokk alapja volt. Elvették a vak oldali Tacklet, elvették az 1. körös powerguardját- és nagyjából az volt a parancs, hogy oldja meg olcsón.
Helmut ZimmerSokat hibázott Tom Cable, de amíg volt hite irányította a felkészüléseket. A
Helmut ZimmerHalljuk a híreket, hogy Kris Richardnak is tele lett a fasza azzal, hogy Carroll átnyúlkál a feje felett. Szóval itt valami nagyon-nagyon szétcsúszott, itt valami nagyon nem szofisztikált.Az én szememben Cable maga a probléma gyökere. Korábban már többször levezettem a drafton és a nyilatkozatokon át, hogy egyidőben Cable kinyilatkoztatásaival, mely szerint az egyetemi OL emberek nem tudnak focizni, mert nem tanítják meg őket ( bleacherreport.com/articles/2463172-lack-of-offensive-line-development-in-nfl-falls-on-league-coaches), elkezdtünk védőket draftolgatni és őket átkonvertálni.PC amikor idejött, úgy kezdte az építkezést, hogy beletolt egy valagnyi értékes draft tőkét.
Helmut Zimmer
Pár napja linkeltem egy statisztikát Cable nfl pályafutásáról. Amíg volt egy Lynch a csapatban, addig top5 körül voltunk futásban és 28. hely körüliek passprotban. Cable Lynch előtt és után is kb dead last egységeket edzett. Nem mentség, hogy visznek el falembert a kezei közül, mert minden falban megy a rotáció, mennek el sztárok, sérülnek meg kiemelkedő játékosok. Cble meggyőzte PC-t, hogy ő szarból tud várat építeni, nem tudott. Tette mindezt úgy, hogy rendes alapanyagból sem tudott sosem 16. századi kastélyt fargni, hanem max jurtára futotta a képességeiből.
Cablenek nem az volt a feladata, hogy "irányítsa a felkészülést", hanem hogy terméket tegyen az asztalra. Az a termék pedig amit ő letett, az értékesíthetetlen. Saját maga hozta ide az OL embereket, -emlékszünk a Joey Hunt sztorira, vagy Brittre- és megbukott évről évre. Megmételyezte ezt a csapatot egy emberként éveken keresztül, egészen addig amíg a D#-ből elfogyott a kilométer és az erő. Ezért terheli őt rohadt nagy felelősség.
[És itt jön be PC felelőssége is, hogy elmaradt az "Always Compete". Saját magának mondott ellent, amikor gyalázatos teljesítmények után is, évről évre bizalmat szavazott Cablenek. Nem volt következmény, nem volt felelősségrevonás, csak most, amikor már az ő pozíciója is veszélybe került, mert a média már arról spekulált, hogy vissza kellene vonulnia, csak most döntött úgy, hogy oke, reboot, kirúgok mindenkit magam körül, kell a vérfrissítés.
A vérfrissítés már 2 éve kellett volna, hogy érkezzen, amikor égett a ház. De nem merte, akarta vagy tudta meglépni. Ment egy kis maszatolás tűzoltás néven, de nézte ahogyan leég a ház. Nem hiába, hogy a nagypofájú játékosok nyíltan nekimentek az edzői stábnak. Cablet Baldwin lökdöste, PC-nek Sherm intett be az oldalvonalon, Bennett és a többi ego a vesztes SB óta be-beszólogatnak a szakmai stábnak.
Miért? Mert nem lett következménye a szar teljesítménynek. Csodálkozunk, hogy elveszíti az öltözőt, amikor a játékosoknak folyamatosan versenyhelyzetben kell lennie a kezdő posztért, de az edzői stáb érinthetetlen, történjen akármi?
És PC-t azért is felelősség terheli, mert hagyta, hogy idáig fajuljon a helyzet. Mert amikor RW-t kikezdték, hogy "nem elég fekete", és szétszakadt a társaság, ahol nem Clem féle hangadók lettek az öltöző vezérei, hanem a Bennett félék, akkor nem csapott oda az asztalra, hogy oké, mindenki kussol, megy dolgozni, és még egy ilyen akkor szedheti a cuccot és költözik Clevelandbe. Mert PC a barátjuk akart lenni, egy players coach, csak, hogy ez nem a USC, ahol 3-4 év alatt lecseréled a rostert és ugyanazt a sztorit mesélheted újra és újra, mintha most tennéd először. A fejére nőttek a saját szörnyei, akiket ő kreált a hippi mentalitással. DB, Sherm, Bennett.]
undisputedly
több mint 8 éve
NFL Network's Ian Rapoport reports the Seahawks are interested in Colts QBs coach Brian Schottenheimer for their offensive coordinator vacancy.Jó munkát végzett, Lucknak az előző szezonokkal ellentétben a 2017-esben nem volt pick-gondja, egy szem labdát sem adott el.
több mint 8 éve
London: nekem ez az év híre, 100% hogy kimegyek! Végre láthatom élőben a Csapatot! 😊))
Edzők:
Attól függetlenül hogy indokoltnak tűnik a váltás, én sem az optimisták táborát erősítem. PC-nek gyakorlatilag a teljes szakmai stábot újra össze kell raknia. Képes erre jelenleg?
-talál jó szakembereket?
-talál jó szakembereket akikkel együtt is tud dolgozni????
-az újakkal nem-e jön majd koncepcióváltás és (részben) rebulid?
Könnyen az NFC West aljára kerülhetünk.
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 8 éve
Érdekes amit írsz, én teljesen máshogy látok bizonyos dolgokat.Carroll megintézményesített egy mantrát, egy olyan mantrát amely groteszk módon a végén majdnem visszafelé sült el, és a vesztét okozta.
"Always compete"
Ez az a szellemiség ami miatt a 2010-es és 2011-es szezonban lecserélte a teljes rostert, és Bates-et egy év után dobta az OC posztból. Mert hitt benne, hogy a folyamatos verseny jelenti a siker kulcsát, hogy nem lehet a rosteren játékos -akármennyire established- aki nincs inhouse versenyhelyzetben, mert a verseny jótékony hatást gyakorol a teljesítményre, és a versenyeztetés útján mindig és mindenki mikroszkóp alá került.
"The central theme to Pete Carroll’s “Win Forever” philosophy is competition. He wants his players, his coaches, and everyone involved with his program to adopt an “Always Compete” mindset. He’s convinced that an atmosphere that constantly emphasizes relentless competition is the key to success—in any field."
"Pete Carroll knows what history’s greatest winners know: true competition isn’t about beating your opponents; true competition is about bettering yourself."
Forrás: www.sportsforthesoul.com/pete-carroll-always-compete-mindset/
www.youtube.com/watch?v=GEWDU6tMXi8
Valójában bevállalta azt, hogy a időnként szarból épít várat, időnként olyan szarból, amire maga is azt hitte, hogy arany. Sokat hibázott, de a sors, és Carroll sem volt mindig vele. Elvették a kezdő centerét, aki a páratlan-ütemű futásblokk alapja volt. Elvették a vak oldali Tacklet, elvették az 1. körös powerguardját- és nagyjából az volt a parancs, hogy oldja meg olcsón.
Helmut Zimmer
Sokat hibázott Tom Cable, de amíg volt hite irányította a felkészüléseket. A
Helmut Zimmer
Halljuk a híreket, hogy Kris Richardnak is tele lett a fasza azzal, hogy Carroll átnyúlkál a feje felett. Szóval itt valami nagyon-nagyon szétcsúszott, itt valami nagyon nem szofisztikált.Az én szememben Cable maga a probléma gyökere. Korábban már többször levezettem a drafton és a nyilatkozatokon át, hogy egyidőben Cable kinyilatkoztatásaival, mely szerint az egyetemi OL emberek nem tudnak focizni, mert nem tanítják meg őket ( bleacherreport.com/articles/2463172-lack-of-offensive-line-development-in-nfl-falls-on-league-coaches), elkezdtünk védőket draftolgatni és őket átkonvertálni.PC amikor idejött, úgy kezdte az építkezést, hogy beletolt egy valagnyi értékes draft tőkét.
Helmut Zimmer
Pár napja linkeltem egy statisztikát Cable nfl pályafutásáról. Amíg volt egy Lynch a csapatban, addig top5 körül voltunk futásban és 28. hely körüliek passprotban. Cable Lynch előtt és után is kb dead last egységeket edzett. Nem mentség, hogy visznek el falembert a kezei közül, mert minden falban megy a rotáció, mennek el sztárok, sérülnek meg kiemelkedő játékosok. Cble meggyőzte PC-t, hogy ő szarból tud várat építeni, nem tudott. Tette mindezt úgy, hogy rendes alapanyagból sem tudott sosem 16. századi kastélyt fargni, hanem max jurtára futotta a képességeiből.
Cablenek nem az volt a feladata, hogy "irányítsa a felkészülést", hanem hogy terméket tegyen az asztalra. Az a termék pedig amit ő letett, az értékesíthetetlen. Saját maga hozta ide az OL embereket, -emlékszünk a Joey Hunt sztorira, vagy Brittre- és megbukott évről évre. Megmételyezte ezt a csapatot egy emberként éveken keresztül, egészen addig amíg a D#-ből elfogyott a kilométer és az erő. Ezért terheli őt rohadt nagy felelősség.
[És itt jön be PC felelőssége is, hogy elmaradt az "Always Compete". Saját magának mondott ellent, amikor gyalázatos teljesítmények után is, évről évre bizalmat szavazott Cablenek. Nem volt következmény, nem volt felelősségrevonás, csak most, amikor már az ő pozíciója is veszélybe került, mert a média már arról spekulált, hogy vissza kellene vonulnia, csak most döntött úgy, hogy oke, reboot, kirúgok mindenkit magam körül, kell a vérfrissítés.
A vérfrissítés már 2 éve kellett volna, hogy érkezzen, amikor égett a ház. De nem merte, akarta vagy tudta meglépni. Ment egy kis maszatolás tűzoltás néven, de nézte ahogyan leég a ház. Nem hiába, hogy a nagypofájú játékosok nyíltan nekimentek az edzői stábnak. Cablet Baldwin lökdöste, PC-nek Sherm intett be az oldalvonalon, Bennett és a többi ego a vesztes SB óta be-beszólogatnak a szakmai stábnak.
Miért? Mert nem lett következménye a szar teljesítménynek. Csodálkozunk, hogy elveszíti az öltözőt, amikor a játékosoknak folyamatosan versenyhelyzetben kell lennie a kezdő posztért, de az edzői stáb érinthetetlen, történjen akármi?
És PC-t azért is felelősség terheli, mert hagyta, hogy idáig fajuljon a helyzet. Mert amikor RW-t kikezdték, hogy "nem elég fekete", és szétszakadt a társaság, ahol nem Clem féle hangadók lettek az öltöző vezérei, hanem a Bennett félék, akkor nem csapott oda az asztalra, hogy oké, mindenki kussol, megy dolgozni, és még egy ilyen akkor szedheti a cuccot és költözik Clevelandbe. Mert PC a barátjuk akart lenni, egy players coach, csak, hogy ez nem a USC, ahol 3-4 év alatt lecseréled a rostert és ugyanazt a sztorit mesélheted újra és újra, mintha most tennéd először. A fejére nőttek a saját szörnyei, akiket ő kreált a hippi mentalitással. DB, Sherm, Bennett.]
Szerkesztette: undisputedly
több mint 8 éve
@Raiders. Londonban
több mint 8 éve
A nyilatkozata alapján vagy nem PC rúgatta ki a két manust, vagy az ő keze van benne mert már nagyon nagy volt a szurkolói (és esetleg a szakmai) nyomás. Én az előbbire gyanakszom, mert nagyon dicsérte mindkettőt az elbocsátó szép üzenetében. Meglátjuk.Én a magam részéről válaszolnék, ahogy én látom. Írtam, pár napja, hogy meglengette Allen a lángoló pallost. (Aki követi a Trailblazers sorsát, annak nem volt kérdés, hogy legalább jelezni fog Carroll felé, hogy ez az ő csapata)
garrett27
De ez most nem erről szól. PC azt tette, amit minden kultúr exec megtesz, a szépre emlékszik, és megköszönte, kivárt, hogy hátha kapnak ajánlatot (Bevellnek elvileg van is).
Megköszönném én is. 2 SB-ben voltunk Gyűrűt nyertünk, 2012-15 között elit franchise voltunk.
Bevell zseniális játékosok légióit nevelte ki. RGIII, Kaepernick, Taylor,... egyik sem lett franchise QB. Wilson meglépte azt a szintet, amit meg kellett.
Én azt mondom emlékezzünk rá méltó tisztelettel. Rengeteg tomboló elmeháborodottat, és tesztoszteron alapú létformát kezeltek ők ketten Cablevel.
Tom Cable hősöm volt, az utolsó igazi Raider 😊 . Kevesen emlékeztek, de 2010-ben a Raider vezetőedzőjeként elverte Carrollt.
Nagyon sokáig az execution vezetője volt, és ő gondoskodott arról, hogy Pete hazamehessen időben a családjához, foglalkozhasson stratégiai kérdésekkel.
Valójában bevállalta azt, hogy a időnként szarból épít várat, időnként olyan szarból, amire maga is azt hitte, hogy arany. Sokat hibázott, de a sors, és Carroll sem volt mindig vele. Elvették a kezdő centerét, aki a páratlan-ütemű futásblokk alapja volt. Elvették a vak oldali Tacklet, elvették az 1. körös powerguardját- és nagyjából az volt a parancs, hogy oldja meg olcsón. Nem fáj a szívem Giacomminiért, és Sweezeyért sem, de beléjük is tett munkát.
Sokat hibázott Tom Cable, de amíg volt hite irányította a felkészüléseket. Az egész idei évben azt láttam, hogy az egész csapat hitetlen, és a túlzó kiszólások a kritikusoknak az összetartásról, mind-mind a tagadás fázisát vetítették előre.
Olyan ez mint a magyar politika, senki nem hoz áldozatot, hogy valamilyen előrelépés történjen, ha a személyes kis egzisztenciája forog kockán.
Biztos volt valaki, Baldwinon, Wilsonon kívül, aki azt mondta, hogy leadok a fizumból annyit (vagy átstruktúráltatom) , hogy jöhessen egy jobb Guard, vagy Tackle, csak én nem emlékszem. De nem emlékszem, persze ebben lehet tévedek.
Halljuk a híreket, hogy Kris Richardnak is tele lett a fasza azzal, hogy Carroll átnyúlkál a feje felett. Szóval itt valami nagyon-nagyon szétcsúszott, itt valami nagyon nem szofisztikált.
Cablenak mennie kellett, hogy Bevellnek is, azt nem tudom.....tényleg nem tudom. Bevell túl jó edző, és lehetett látni meccseken át, hogy suttog Wilson fülére, Wilson meg szórja a területpasszokat. Nem tudom, úgy sem tudom, hogy nem működött a gameplan. De azt is látom, hogy azért sem működött, pl. mert nem volt a támadást megalapozó futójáték... Nagyon félek hogy a 6 sigma egyik legfontosabb elve, mégpedig, hogy a gyökerénél kezeljük a problémát nem teljesült, illetve, lehet hogy kiöntöttük a vízzel a csecsemőt is. Eleve beteg volt ez a szervezeti felépítés, hogy Bevell az OC Cable meg felel a futójátékért és ass HC....
Még valami. Azt gondolom (valójában tudom), hogy az elvszerűség, a prudens, hiteles vezetők, és a számolni tudó elemzők, humán-mérnökök végső soron legyőzik a zseniális aszfaltcowboyokat.
Ha nem így lenne, akkor Bob Lutzok irányítanák az autóipart, és nem Carlos Ghonok, Stefan Quandtok, Carlos Tavaresek. Szükség van a zsenikre, de rendszerbe kell őket kényszeríteni. Utóbbi 3 úr egyébként szervező, és koncepció alkotó zseni.
Ezt nem ártana végiggondolni a franchise jövőjével kapcsolatban. Komoly aggodalmaim vannak.
Isten éltesse sokáig Cablet, és Bevellt, köszi mindent, remélem megtalálják a boldogságuk az életben. 😊
több mint 8 éve
Clark-Reed-McDowell(Jones)-JordanDion Jordan 😉Jó volt az utolsó pár meccsen, de 3 év kihagyás és az idei sérülések után szerintem kockázat lenne alappillérként kezelni. Ha folytatja azt amit a szezon végén láttunk akkor nagyon nagy fogás, de ha kiveszem a Bennett-Avril-Richardson triót, akkor még mindig nagyon vékony ez a DLine.
braxa88
Nadal17
ha rebuildet akarunk, akkor ez lehet egy kezdő DL, illetve 1.(ami nyíilván 2.) körben jöhet DE.
Richardsonnal hosszabbítani kéne, mert akkor az is egy kikurtul nagy kidobott 2.körös pick. akkor DT poszt meglenne.
DE posztra FAról nagyon erőset nem lehet igazolni (Ansah gondolom horrorpénz, Lawrence meg tag)
WR, RB, TE, OG, DE, CB(ha megy Sherman), SS is need. idei 2-3.kör hiányában kurvanehéz lesz normálisan elindítani a roster átalakítását.
Szerkesztette: braxa88
több mint 8 éve
Dion Jordan 😉Jó volt az utolsó pár meccsen, de 3 év kihagyás és az idei sérülések után szerintem kockázat lenne alappillérként kezelni. Ha folytatja azt amit a szezon végén láttunk akkor nagyon nagy fogás, de ha kiveszem a Bennett-Avril-Richardson triót, akkor még mindig nagyon vékony ez a DLine.
braxa88
több mint 8 éve
Ki nem draftolt, igazolt evek ota abba az egysegbe?2010 óta legtöbbet a seahawks draftolt az OLbe...
zavi27
Dion Jordan 😉Eleg jo hir ez, de azert nem hiszem, hogy egyedul o lett volna a felelos a pocsek O falert, meg hogy ezt evek ota senki nem vette eszre, nem foglalkozott ezzel. Ki nem draftolt, igazolt evek ota abba az egysegbe? O adott az oriasi penzeket allandoan a vedelemnek? O igazolta le Walshot kickernek? Semmibol,szarbol nehez lett volna varat epitenie, persze nyilvan lehetett volna sokkal jobban is dolgoznia Cable-nek. szoval azert varjunk meg ezzel az ujabb aranykorral, csak emiatt a dontes miatt.2010 óta mi draftoltuk a legtöbb embert az OL-ba az NFL csapatok közül. Most jött Brown, egyébként előrelépést is jelentett, de az utolsó néhány meccsen már ő is elég sok hibát vétett, Rams ellen rendre megverték. Nembeszélve az undrafted csiszolatlan gyémántokról akikből ő kezdőjátékost faragott.
zavi27
Más: Roster ügyben nem várok akkora mozgást, mint sokan várják. Ha Avril és Kam visszavonul, nem hiszem, hogy az öltözői hangadókat kiraknánk. Ez a kettő + Sherm, ET, Bennett azért oylan játékosok akiket nehéz pótolni egyenként is, egyszerre ötöt meg óriási öngól. Clark rohadt jó, de veterán nélkül egyedül hagyni nem biztos, hogy jót tenne az egységnek. Főleg, hogy McDowell is kérdőjel. Nem marad rusherünk, RB need is van, ennyi embert nehéz szerezni.
Nadal17
több mint 8 éve
A nyilatkozata alapján vagy nem PC rúgatta ki a két manust, vagy az ő keze van benne mert már nagyon nagy volt a szurkolói (és esetleg a szakmai) nyomás. Én az előbbire gyanakszom, mert nagyon dicsérte mindkettőt az elbocsátó szép üzenetében. Meglátjuk.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 8 éve
Eleg jo hir ez, de azert nem hiszem, hogy egyedul o lett volna a felelos a pocsek O falert, meg hogy ezt evek ota senki nem vette eszre, nem foglalkozott ezzel. Ki nem draftolt, igazolt evek ota abba az egysegbe? O adott az oriasi penzeket allandoan a vedelemnek? O igazolta le Walshot kickernek? Semmibol,szarbol nehez lett volna varat epitenie, persze nyilvan lehetett volna sokkal jobban is dolgoznia Cable-nek. szoval azert varjunk meg ezzel az ujabb aranykorral, csak emiatt a dontes miatt.2010 óta mi draftoltuk a legtöbb embert az OL-ba az NFL csapatok közül. Most jött Brown, egyébként előrelépést is jelentett, de az utolsó néhány meccsen már ő is elég sok hibát vétett, Rams ellen rendre megverték. Nembeszélve az undrafted csiszolatlan gyémántokról akikből ő kezdőjátékost faragott.
zavi27
Más: Roster ügyben nem várok akkora mozgást, mint sokan várják. Ha Avril és Kam visszavonul, nem hiszem, hogy az öltözői hangadókat kiraknánk. Ez a kettő + Sherm, ET, Bennett azért oylan játékosok akiket nehéz pótolni egyenként is, egyszerre ötöt meg óriási öngól. Clark rohadt jó, de veterán nélkül egyedül hagyni nem biztos, hogy jót tenne az egységnek. Főleg, hogy McDowell is kérdőjel. Nem marad rusherünk, RB need is van, ennyi embert nehéz szerezni.
Szerkesztette: Nadal17
több mint 8 éve
Eleg jo hir ez, de azert nem hiszem, hogy egyedul o lett volna a felelos a pocsek O falert, meg hogy ezt evek ota senki nem vette eszre, nem foglalkozott ezzel. Ki nem draftolt, igazolt evek ota abba az egysegbe? O adott az oriasi penzeket allandoan a vedelemnek? O igazolta le Walshot kickernek? Semmibol,szarbol nehez lett volna varat epitenie, persze nyilvan lehetett volna sokkal jobban is dolgoznia Cable-nek. szoval azert varjunk meg ezzel az ujabb aranykorral, csak emiatt a dontes miatt.
Szerkesztette: zavi27
több mint 8 éve
Van itt golyó a gatyában kérem! Ment a zsírdisznó is a levesbe. Most következnek az öltözőbeli nagypofájúak és indulhat a rendszerváltás!
több mint 8 éve
Azért csak beraknék egy ilyet most ide is 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
El se hiszem. SB gyozelem utani legboldogabb Hawks elmenyem ez a mai kettos kirugas.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 8 éve
Erről van szó!Egy ilyen nap után, így estére azért kinyitok egy sört. Cheers!
braxa88