Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 8 éve
Nem hiszem hogy kap még egy szezont. Ha idén sem fakít akkor mehet egy lapostányér szódavízért bárhová.Hagyjuk is a tegnapi meccset, Wilson sem volt kifejezetten acélos.Jobb nem elképzelni mi lenne, ha zsebirányító lenne. Mert már nem lenne 😀Tök jó volt nézni az összefoglalót. Fuss Russell, fuss. Wagner milyet kapott az INT után.Egyébként ennyi, Seahawks O annyira a senki földje, hogy nem szabad ennél szofosztikáltabb elemzésekbe belemenni. 😛
Matthew99
TGA
Matthew99
Kicsit jobb keze van, vagy nagyobb mázlija 9-ers Dnek, visszaszaladhattak volna egy-két lasztival.
Grahamet nem akarjátok hazavinni, tényleg 10-en vagyunk ha fent van a pályán. Nem is érzi, droppol is, blokkolni.... azt hagyjuk.
TGA
Carsonnak meg fizetésemelést javaslok. Nagyon tetszik a pali, ennyi pénzért, a kuka aljáról meg különösen!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 8 éve
Érthetetlen számomra. Ott van ez a Richardson gyerek meg Baldwin akik fű alatt cikáznak, meg Graham aki akkora célpont mint egy elefánt és mégis előbbiek kapják a futtából passzokat. Valami nagyon nincs rendben az összhanggal vagy a gameplannel, netán Jimmy hozzáállásával. 1 elkapásból 1 yard, ezmi!?Hagyjuk is a tegnapi meccset, Wilson sem volt kifejezetten acélos.Jobb nem elképzelni mi lenne, ha zsebirányító lenne. Mert már nem lenne 😀Tök jó volt nézni az összefoglalót. Fuss Russell, fuss. Wagner milyet kapott az INT után.Egyébként ennyi, Seahawks O annyira a senki földje, hogy nem szabad ennél szofosztikáltabb elemzésekbe belemenni. 😛
Matthew99
TGA
Matthew99
Kicsit jobb keze van, vagy nagyobb mázlija 9-ers Dnek, visszaszaladhattak volna egy-két lasztival.
Grahamet nem akarjátok hazavinni, tényleg 10-en vagyunk ha fent van a pályán. Nem is érzi, droppol is, blokkolni.... azt hagyjuk.
TGA

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Hagyjuk is a tegnapi meccset, Wilson sem volt kifejezetten acélos.Jobb nem elképzelni mi lenne, ha zsebirányító lenne. Mert már nem lenne 😀Tök jó volt nézni az összefoglalót. Fuss Russell, fuss. Wagner milyet kapott az INT után.Egyébként ennyi, Seahawks O annyira a senki földje, hogy nem szabad ennél szofosztikáltabb elemzésekbe belemenni. 😛
Matthew99
TGA
Matthew99
Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
Jobb nem elképzelni mi lenne, ha zsebirányító lenne. Mert már nem lenne 😀Tök jó volt nézni az összefoglalót. Fuss Russell, fuss. Wagner milyet kapott az INT után.Egyébként ennyi, Seahawks O annyira a senki földje, hogy nem szabad ennél szofosztikáltabb elemzésekbe belemenni. 😛
Matthew99
TGA

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Tök jó volt nézni az összefoglalót. Fuss Russell, fuss. Wagner milyet kapott az INT után.Egyébként ennyi, Seahawks O annyira a senki földje, hogy nem szabad ennél szofosztikáltabb elemzésekbe belemenni. 😛
Matthew99
Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
Tök jó volt nézni az összefoglalót. Fuss Russell, fuss. Wagner milyet kapott az INT után.

több mint 8 éve
Valami bold prediction a 49ers meccs elé?Bold meccs közben.
Szerintem az újoncok nagy napja lesz a mai. Darboh szerez majd passzolt, Carson futott TD-t, és N.Jonestól ismét láthatunk majd valami csodát (int/sack/leütött passz).
akdestroyer
3. Félidő TD nélkül. Ezért valaki repülni fog.
Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
Egyetértek, az lehet a szerencsénk hogy a mi D#ünk még jobban fog szopatni, mert az most nagyon egyben van. 😛Valami bold prediction a 49ers meccs elé?bold:
Szerintem az újoncok nagy napja lesz a mai. Darboh szerez majd passzolt, Carson futott TD-t, és N.Jonestól ismét láthatunk majd valami csodát (int/sack/leütött passz).
akdestroyer
2 INT-et is szerzünk, az egyiket Sheman
egyébként én félek ettől a meccstől, a 49ers D szét fogja szopatni megint Brittéket :/
de hátha azért otthon mutatnak némi fejlődést
funkyparduc
több mint 8 éve
Valami bold prediction a 49ers meccs elé?bold:
akdestroyer
2 INT-et is szerzünk, az egyiket Sheman
egyébként én félek ettől a meccstől, a 49ers D szét fogja szopatni megint Brittéket :/
de hátha azért otthon mutatnak némi fejlődést
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 8 éve
Valami bold prediction a 49ers meccs elé?Szerintem az újoncok nagy napja lesz a mai. Darboh szerez majd passzolt, Carson futott TD-t, és N.Jonestól ismét láthatunk majd valami csodát (int/sack/leütött passz).
több mint 8 éve
Értem. És mi alapján akarnak nagy pénzt? Ahhoz le kéne rakni valamit az asztalra. Na persze nem engedett QB hurryt, sacket meg lesérült irányítót.Nem a védelmükben, de egy érdekes adat a fizetésükről...és ez nyilván nem éhbér, de...Valóban igazad van. Nehogy véletlen kritizáláni merje bárki is a másikat, mert ez egy olyan keményen dolgozó társaság. Emelgetik a súlyokat, meg futkorásznak egész nap szinte éhbérért a tűző napon. És ezek a szegény srácok csak olyan keveset keresnek, hogy csak egy egész kicsi kertvárosi házat tudnak minden hónapban megvenni. Még egy rendes Bentley árát se keresik meg egy év alatt. Ne várjuk már el tőlük, hogy megvédjék a csilliárd dolláros franchise QB-t hisz nem is focisták. Szeretet, béke...Hát mégis mit mondjon?A támadófal sz..r, a polgármester meg pedofil. Van baj Seattle-ben! Bocs az off-ért!Baldwin szerint viszont "megvan bennük a tehetség, mert ne feledjük, sokan még az újonc szerződésük alatt játszanak. Higgyék el nekem, hogy gőzerővel dolgoznak a srácok minden egyes edzésen, hogy összekovácsolódjanak, de a jó munkához idő kell."
garrett27
Matthew99
" Kedves Doug, értékeld légyszi a offensive line teljesítményét."
" Hát most mit mondjak csezd meg. Ennyi pénzért örüljünk annak, hogy eljönnek a meccsekre. Némelyik annyit se keres, hogy egy rendes gyémánt fülbevalót vegyen magának. Olyat, mint az enyém. Ezekből még a jóisten se tudna egy normális falat összerakni. Pedig a stáb mindent elkövet a siker érdekében. Már majdnem az összes ráérő birkózó és kosárlabdázó itt játszik. Sajnos Shaquille O'Neal éppen filmet forgat, és nem ért rá. Szóval szerintem nemsokára a térdelős Colin fog kezdeni nálunk. Go Hawks!"
BigBaltazar
Matthew99
www.spotrac.com/nfl/positional/offensive-line/
Úgyhogy a teljesítményünknek van egy ilyen aspektusa is.
"Kis pénz, kis foci" by Puskás.
BigBaltazar

több mint 8 éve
Nem a védelmükben, de egy érdekes adat a fizetésükről...és ez nyilván nem éhbér, de...Valóban igazad van. Nehogy véletlen kritizáláni merje bárki is a másikat, mert ez egy olyan keményen dolgozó társaság. Emelgetik a súlyokat, meg futkorásznak egész nap szinte éhbérért a tűző napon. És ezek a szegény srácok csak olyan keveset keresnek, hogy csak egy egész kicsi kertvárosi házat tudnak minden hónapban megvenni. Még egy rendes Bentley árát se keresik meg egy év alatt. Ne várjuk már el tőlük, hogy megvédjék a csilliárd dolláros franchise QB-t hisz nem is focisták. Szeretet, béke...Hát mégis mit mondjon?A támadófal sz..r, a polgármester meg pedofil. Van baj Seattle-ben! Bocs az off-ért!Baldwin szerint viszont "megvan bennük a tehetség, mert ne feledjük, sokan még az újonc szerződésük alatt játszanak. Higgyék el nekem, hogy gőzerővel dolgoznak a srácok minden egyes edzésen, hogy összekovácsolódjanak, de a jó munkához idő kell."
garrett27
Matthew99
" Hát most mit mondjak csezd meg. Ennyi pénzért örüljünk annak, hogy eljönnek a meccsekre. Némelyik annyit se keres, hogy egy rendes gyémánt fülbevalót vegyen magának. Olyat, mint az enyém. Ezekből még a jóisten se tudna egy normális falat összerakni. Pedig a stáb mindent elkövet a siker érdekében. Már majdnem az összes ráérő birkózó és kosárlabdázó itt játszik. Sajnos Shaquille O'Neal éppen filmet forgat, és nem ért rá. Szóval szerintem nemsokára a térdelős Colin fog kezdeni nálunk. Go Hawks!"
BigBaltazar
Matthew99
www.spotrac.com/nfl/positional/offensive-line/
Úgyhogy a teljesítményünknek van egy ilyen aspektusa is.
"Kis pénz, kis foci" by Puskás.
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 8 éve
Ja, főleg Britt, aki minden volt az első héten csak ligaelit center nem ligaelit pénzért.Valóban igazad van. Nehogy véletlen kritizáláni merje bárki is a másikat, mert ez egy olyan keményen dolgozó társaság. Emelgetik a súlyokat, meg futkorásznak egész nap szinte éhbérért a tűző napon. És ezek a szegény srácok csak olyan keveset keresnek, hogy csak egy egész kicsi kertvárosi házat tudnak minden hónapban megvenni. Még egy rendes Bentley árát se keresik meg egy év alatt. Ne várjuk már el tőlük, hogy megvédjék a csilliárd dolláros franchise QB-t hisz nem is focisták. Szeretet, béke...Hát mégis mit mondjon?A támadófal sz..r, a polgármester meg pedofil. Van baj Seattle-ben! Bocs az off-ért!Baldwin szerint viszont "megvan bennük a tehetség, mert ne feledjük, sokan még az újonc szerződésük alatt játszanak. Higgyék el nekem, hogy gőzerővel dolgoznak a srácok minden egyes edzésen, hogy összekovácsolódjanak, de a jó munkához idő kell."
garrett27
Matthew99
BigBaltazar
Matthew99
Hogy is mondta Lynch? Thanks for asking.
Amúgy tényleg nem Odhiambo tehet arról, hogy most ő a kezdő, és Joeckel sem tehet arról, hogy valakik megmentették a karrierjét. Szerintem sem rajtuk kell elverni a port.
Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
Valóban igazad van. Nehogy véletlen kritizáláni merje bárki is a másikat, mert ez egy olyan keményen dolgozó társaság. Emelgetik a súlyokat, meg futkorásznak egész nap szinte éhbérért a tűző napon. És ezek a szegény srácok csak olyan keveset keresnek, hogy csak egy egész kicsi kertvárosi házat tudnak minden hónapban megvenni. Még egy rendes Bentley árát se keresik meg egy év alatt. Ne várjuk már el tőlük, hogy megvédjék a csilliárd dolláros franchise QB-t hisz nem is focisták. Szeretet, béke...Hát mégis mit mondjon?A támadófal sz..r, a polgármester meg pedofil. Van baj Seattle-ben! Bocs az off-ért!Baldwin szerint viszont "megvan bennük a tehetség, mert ne feledjük, sokan még az újonc szerződésük alatt játszanak. Higgyék el nekem, hogy gőzerővel dolgoznak a srácok minden egyes edzésen, hogy összekovácsolódjanak, de a jó munkához idő kell."
garrett27
Matthew99
BigBaltazar

több mint 8 éve
"Nem tudsz visszaesniSeahawks offensive line and assistant head coach Tom Cable was disappointed with how Seattle’s offensive line as a whole performed Week 1 against the Green Bay Packers.
“Not good enough, too inconsistent and not good enough,”
Hááát nem mondood 😀
Oszi
braxa88
ha kezdettől legalja szinten teljesítesz"
több mint 8 éve
Hát mégis mit mondjon?A támadófal sz..r, a polgármester meg pedofil. Van baj Seattle-ben! Bocs az off-ért!Baldwin szerint viszont "megvan bennük a tehetség, mert ne feledjük, sokan még az újonc szerződésük alatt játszanak. Higgyék el nekem, hogy gőzerővel dolgoznak a srácok minden egyes edzésen, hogy összekovácsolódjanak, de a jó munkához idő kell."
garrett27
Matthew99
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 8 éve
Sziasztok!Attól félek, hogy mire lesz normális fal (nekünk már az is tuti lenne, nemhogy egy ligaelit), addigra ez a védelem kiöregszik. Akko majd megint ég a ház, csak a másik oldalon. De ne legyen igazam. Én egy évet adok, ha nem raknak össze valami elfogadhatót, akkor aztán még az öregnek sem fogják tisztelni az ősz hajtincseit.
Már jó régóta olvasom a topikot,- értsd évek - de most vettem rá magam, hogy regisztráljak és hozzá is szóljak. Nos én közel sem vagyok szakértő csak laikus, viszont PC-ék amit művelnek OL-ba azt nem tudom megérteni. Minden évben egyre szarabb és szarabb a fal és ennek az overpowerd defensenek sem látom értelmét, mikor offense nem tud pontokat feltenni. Szerintem lehetetlenség feltartani akárkit 0 ponton egész meccs alatt, arra várva majd 2 field goal vagy 1 TD majd beesik tőlünk. Ebből kifolyólag idén sem várok SB-t a teamtől, hiába javul ez a fal akármekkorát, szerintem akkorát nem fog, hogy elérjenek legalább egy átlagos szintet is, de ne legyen igazam!
TRI4X
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 8 éve
Seahawks offensive line and assistant head coach Tom Cable was disappointed with how Seattle’s offensive line as a whole performed Week 1 against the Green Bay Packers.
“Not good enough, too inconsistent and not good enough,”
Hááát nem mondood 😀
Oszi
több mint 8 éve
Sziasztok!Már jó régóta olvasom a topikot,- értsd évek - de most vettem rá magam, hogy regisztráljak és hozzá is szóljak. Nos én közel sem vagyok szakértő csak laikus, viszont PC-ék amit művelnek OL-ba azt nem tudom megérteni. Minden évben egyre szarabb és szarabb a fal és ennek az overpowerd defensenek sem látom értelmét, mikor offense nem tud pontokat feltenni. Szerintem lehetetlenség feltartani akárkit 0 ponton egész meccs alatt, arra várva majd 2 field goal vagy 1 TD majd beesik tőlünk. Ebből kifolyólag idén sem várok SB-t a teamtől, hiába javul ez a fal akármekkorát, szerintem akkorát nem fog, hogy elérjenek legalább egy átlagos szintet is, de ne legyen igazam!
több mint 8 éve
Is...Szerintem PC lesz az érintett.Na TGA mondod? Mi csak toljuk itt a trash talkot, de tényleg kíváncsiak lennénk egy szakmaibb véleményre is.Az a baj, hogy mint kutató, aki rendszeresen elemez ilyen helyzeteket, tudom mit szoktak ilyenkor csinálni a "nagyok", de az valszeg rohadt nagy felháborodást váltana ki. Szóval én nem tudomLehet meglepődnél néhány egyetértő gondolaton.
TGA
Medvepapa
Ui: Ha jól sejtem, akkor Wilsonnal van összefüggésben a dolog.
akdestroyer
tomi-tomi
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 8 éve
Szerintem PC lesz az érintett.Na TGA mondod? Mi csak toljuk itt a trash talkot, de tényleg kíváncsiak lennénk egy szakmaibb véleményre is.Az a baj, hogy mint kutató, aki rendszeresen elemez ilyen helyzeteket, tudom mit szoktak ilyenkor csinálni a "nagyok", de az valszeg rohadt nagy felháborodást váltana ki. Szóval én nem tudomLehet meglepődnél néhány egyetértő gondolaton.
TGA
Medvepapa
akdestroyer
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
Bocs Igazgatóságin ülök, majd írok, de nincs sok köze Wilsonhoz....Na TGA mondod? Mi csak toljuk itt a trash talkot, de tényleg kíváncsiak lennénk egy szakmaibb véleményre is.Az a baj, hogy mint kutató, aki rendszeresen elemez ilyen helyzeteket, tudom mit szoktak ilyenkor csinálni a "nagyok", de az valszeg rohadt nagy felháborodást váltana ki. Szóval én nem tudomLehet meglepődnél néhány egyetértő gondolaton.
TGA
Medvepapa
akdestroyer
Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
Na TGA mondod? Mi csak toljuk itt a trash talkot, de tényleg kíváncsiak lennénk egy szakmaibb véleményre is.Az a baj, hogy mint kutató, aki rendszeresen elemez ilyen helyzeteket, tudom mit szoktak ilyenkor csinálni a "nagyok", de az valszeg rohadt nagy felháborodást váltana ki. Szóval én nem tudomLehet meglepődnél néhány egyetértő gondolaton.
TGA
Medvepapa
több mint 8 éve
Kapcsolódó hír - McLaren 3 év után kib@szta a Hondát....ennyi.A támadófal sz..r, a polgármester meg pedofil. Van baj Seattle-ben! Bocs az off-ért!Baldwin szerint viszont "megvan bennük a tehetség, mert ne feledjük, sokan még az újonc szerződésük alatt játszanak. Higgyék el nekem, hogy gőzerővel dolgoznak a srácok minden egyes edzésen, hogy összekovácsolódjanak, de a jó munkához idő kell."
garrett27
Matthew99
Ott is megvolt pedig a tehetség, csak a fejlődés nem.
Sending out an S.O.S