Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 8 éve
A támadófal sz..r, a polgármester meg pedofil. Van baj Seattle-ben! Bocs az off-ért!Baldwin szerint viszont "megvan bennük a tehetség, mert ne feledjük, sokan még az újonc szerződésük alatt játszanak. Higgyék el nekem, hogy gőzerővel dolgoznak a srácok minden egyes edzésen, hogy összekovácsolódjanak, de a jó munkához idő kell."
garrett27

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
A támadófal sz..r, a polgármester meg pedofil. Van baj Seattle-ben! Bocs az off-ért!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 8 éve
www.fieldgulls.com/2017/9/12/16296006/seattle-seahawks-green-bay-packers-aaron-rodgers-randall-cobb-davante-adams-crossing-patterns
Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
érdekes:Nagyon sokat csapdázott a D. AaRod okos QB gyorsan takarékra is tette magát, de ennek ára a viszonylag sok 3rd Down.
a hétvégén a hawks D engedte a harmadik legmagasabb 3rd down sikerességet: 56%
funkyparduc
Amúgy mocskosul elfáradt a D.
Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
érdekes: a hétvégén a hawks D engedte a harmadik legmagasabb 3rd down sikerességet: 56%
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 8 éve
Nyilván a fal legalja kategória, de van itt van néhány más tényező is, amiről már régebben is szó volt.Cable alapvetően jó edző (bár lehet hogy hibás tévképzetei vannak néhány dologról, de ez most nem számít), Wilson alapvető stílusa a menekülés - mivel más csapatban nem játszott NFL-ben (Pro Bowl nem számít, mert ott nincs nyomás), így nem lehet összehasonlítani, hogy mennyit menekülne jó fallal, de gyanítom, hogy jó fallal se lenne 0%-os a menekülési aránya - volt egy jelenet a legutóbbi meccsen, mikor senki nem zavarta, csak kifutott oldalra és estében dobta el a labdát - már-már megszokásból.
A playhívásokon is sok múlik, ha állandóan 2-3 másodperces gyors dobásokra lenne kényszerítve, akkor nem lenne menekülés, maximum rossz passz, kérdés hogy melyik jobb hosszú távon.
A csapat fizetési sémája is direkt ilyen, egy tudatos döntés alapján, hogy a D legyen elit, a skill playerek jók, a fal meg a maradék. Évekkel ezelőtt Lynch-csel bejött, mert ő lerázta magáról az embereket, és eleve nem volt sok passzjáték - de azóta megváltoztak a dolgok (ligaszinten is). Egyrészt Lynch fénykorához fogható játékos eleve nincs a csapatban (meg az egész NFL-ben) (pont egy egészséges Rawls jöhetne talán még szóba a stílusa alapján), másrészt Wilson már franchise irányító, és Baldwin is szinte már elit elkapóvá nőtte ki magát az évek alatt, így a régebben működő sémák már nem annyira működnek (nem is működhetnek ugyanúgy), csakhogy ez - ahogy írjátok is - nem újkeletű probléma, legalább 2-3 éves.
Esetleg azt lehetne megnézni, hogy Wilsonnak az NCAA-ben, a Wisconsin Badgersnél milyen pressure mutatói voltak, de önmagukban azok a számok sem értelmezhetők, hiszen ahhoz tudni kellene mihez viszonyítani, ismerni kellene az ottani és akkori viszonyokat, ráadásul benne van a fejlődés lehetősége is nyilván.
Ezzel nem felmenteni szeretném az OL-t, csak árnyalni a képet, hogy általában egyszerűbb egy bűnbakot találni, mint a probléma valós gyökerét meglátni és megpróbálni megoldani (ami általában többéves folyamat szokott lenni).
több mint 8 éve
According to ESPN Stats & Information, Russell Wilson faced pressure on 44 percent (14 of 32) of his dropbacks Sunday. His career average from 2012-16 was 37 percent, highest in the NFL.
több mint 8 éve
Én azért kíváncsi lennék...Srácok az teljességgel lehetetlen hogy valahonnan szerezzenek draftolatlan, OL embereket, mert azt nehéz elhinni hogy pl Odhiambo-tól nincsen jobb a hoppon maradt emberekből.. vagy a kuka alján. Lehet butaságot kérdeztem, de ez már több mint vicc kategória. Igaz az OL-re hogy nagyon összeszokott srácok kellenek, de ez már itt majdnem mindegy.Nem kérdeztél butaságot, de én sajnos nem tudom a megoldást.
Oszi
Ha a PFF méréseit elemzed rájössz, hogy a Seahawksnál ugyanúgy jelen van a szisztematikus és a nem szisztematikus hiba legalább 2 éve Korábbról nem néztem adatot). Az a baj, hogy mint kutató, aki rendszeresen elemez ilyen helyzeteket, tudom mit szoktak ilyenkor csinálni a "nagyok", de az valszeg rohadt nagy felháborodást váltana ki. Szóval én nem tudom
TGA
Én feltolnám a practice falat a kis kerekein, az még egy A.Donaldnak is legalább 3 sec amire megkerüli.
Vagy ha nem lenne kötelező falemberszám, akkor Britt mögé felállna Wilson shotgunba, 7 elkapóval, aztán hajrá.
Vagy megszerezzük Gronkot, QB-t nevelünk belőle, és akkor őt elég bajos levinni a földre, egy DE-el a nyakán simán megtesz 3-4 yardot/play.
Szóval a lehetőségek tárháza végtelen. 😀
De ha reális alternatívát akartok, akkor jövőre simán betrollkodnék 7db OL picket, a jelenlegi keret elbírná.
több mint 8 éve
Még jó hogy ilyen sokat fejlődött az O fal a holtidényben! Avagy íme a 3 ember aki utoljára látta élve Russel Wilsont.
Nadal17
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 8 éve
Az a baj, hogy mint kutató, aki rendszeresen elemez ilyen helyzeteket, tudom mit szoktak ilyenkor csinálni a "nagyok", de az valszeg rohadt nagy felháborodást váltana ki. Szóval én nem tudomLehet meglepődnél néhány egyetértő gondolaton.
TGA
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 8 éve
Srácok az teljességgel lehetetlen hogy valahonnan szerezzenek draftolatlan, OL embereket, mert azt nehéz elhinni hogy pl Odhiambo-tól nincsen jobb a hoppon maradt emberekből.. vagy a kuka alján. Lehet butaságot kérdeztem, de ez már több mint vicc kategória. Igaz az OL-re hogy nagyon összeszokott srácok kellenek, de ez már itt majdnem mindegy.Nem kérdeztél butaságot, de én sajnos nem tudom a megoldást.
Oszi
Ha a PFF méréseit elemzed rájössz, hogy a Seahawksnál ugyanúgy jelen van a szisztematikus és a nem szisztematikus hiba legalább 2 éve Korábbról nem néztem adatot). Az a baj, hogy mint kutató, aki rendszeresen elemez ilyen helyzeteket, tudom mit szoktak ilyenkor csinálni a "nagyok", de az valszeg rohadt nagy felháborodást váltana ki. Szóval én nem tudom
Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
Srácok az teljességgel lehetetlen hogy valahonnan szerezzenek draftolatlan, OL embereket, mert azt nehéz elhinni hogy pl Odhiambo-tól nincsen jobb a hoppon maradt emberekből.. vagy a kuka alján. Lehet butaságot kérdeztem, de ez már több mint vicc kategória. Igaz az OL-re hogy nagyon összeszokott srácok kellenek, de ez már itt majdnem mindegy.ha Tyron Smith lenne a vakoldali OT akkor Mike Daniels nem verte volna szarráhuggyá egymás utáni playekben 1az1ben Glowinskit és Joeckelt? (és jött egy meccset döntően befolyűsoló fumble)
Oszi
4 új ember kell a falba. (Britt is szar volt vasárnap de ő marad)
több mint 8 éve
az alábbi ábrához:Vigyázz, kész Wilson menekülj!!!!!!
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Csendben beteszem ezt:

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Srácok az teljességgel lehetetlen hogy valahonnan szerezzenek draftolatlan, OL embereket, mert azt nehéz elhinni hogy pl Odhiambo-tól nincsen jobb a hoppon maradt emberekből.. vagy a kuka alján. Lehet butaságot kérdeztem, de ez már több mint vicc kategória. Igaz az OL-re hogy nagyon összeszokott srácok kellenek, de ez már itt majdnem mindegy.
több mint 8 éve
Nézem a meccseteket, hááát amit Wilsonnal művelnek....az büntetőjogi kategória Cabelék részéről s ebben PC is benne van, hogy hagyja... így is majdnem két gyűrűje van, h soha nem védték meg rendesen, de ha nég megvédték volna....Kitartást Wilsonnak!
több mint 8 éve
OL témához: Egyszerűen érthetetlen, hogy Cable-t még mindig engedik garázdálkodni... 3 éve ugyanaz a sztori, ami megöli az O#-t. Azt gondolom, nem arról van itt szó, hogy spórolunk, Jöttek folyamatosan korai körös pickek, FA-ról offseasonben korábban érkezett Eric Winston és Jahri Evans is, egyikük sem került rosterre vetminnel, ennek ellenére Winston következő szezonban folyamatosan játszott a Bengalsban, Evans második éve kezdő más helyen mióta kitettük, most Joeckel is jött, róla azt gondolom, hogy ha Top 3 pickhez mindenképp bust, de egy közepes szintet tudna hozni. Britt és Glow mutatott életjeleket tavaly. Ennek ellenére évek óta nem áll össze a dolog, és mégse merülnek fel kételyek a rendszer sikerességével kapcsolatban ?pont azon filóztam magamban, hogy milyen is lehet egy edzői beszélgetés Pete és Cable között?
Nadal17
azért ezt a rakás foshalmazt amit tegnap műveltek számonkérik valahogy Cable-n? le van szúrva amúgy rendesen? vagy még megvan a bizalom? mi alapján? mit tud mondani, ami biztató a jövőre nézve? Pete látja a koncepciót ami talán senki más nem, vagy rá van hagyva az egész, hogy a hawksnak mindig ilyen fala lesz most már?
valaki írta itt korábban, hogy a Rams elleni mindkét meccset behúzzuk,
szerintem örüljünk ha wilsont, nem törik rommá Donaldék
papírfoma szerint ennél erősebb védőfalak jönnek: Titans, Giants,Texans... pfff :/
nem vagyok optimista
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 8 éve
OL témához: Egyszerűen érthetetlen, hogy Cable-t még mindig engedik garázdálkodni... 3 éve ugyanaz a sztori, ami megöli az O#-t. Azt gondolom, nem arról van itt szó, hogy spórolunk, Jöttek folyamatosan korai körös pickek, FA-ról offseasonben korábban érkezett Eric Winston és Jahri Evans is, egyikük sem került rosterre vetminnel, ennek ellenére Winston következő szezonban folyamatosan játszott a Bengalsban, Evans második éve kezdő más helyen mióta kitettük, most Joeckel is jött, róla azt gondolom, hogy ha Top 3 pickhez mindenképp bust, de egy közepes szintet tudna hozni. Britt és Glow mutatott életjeleket tavaly. Ennek ellenére évek óta nem áll össze a dolog, és mégse merülnek fel kételyek a rendszer sikerességével kapcsolatban ?
több mint 8 éve
nyugi, most vasárnap úgyis lenyomtok minket, aztán egymás vállára borultok 😀Undi!Én nem látok ellentmondást. Tegyük fel a jövő héten 20%-al jobban fog üzemelni a fal, és három driveból nem 2 hanem csak 1,5 sacket átlagolunk, tehát jobb lett a fal, 1.pont kipipálva. Attól bizony még a csapat kerékkötői maradnak, 2.pont is rendben.
Engem tényleg szokott érdekelni a véleményed.
Van némi ellentmondás abban, amit írsz, ki is emelném.
TGA
Az a baj, hogy mi nem a Jets vagyunk, hogy mienk a szabadügynökpiacon a világ pénze és veszünk élvonalbeli már bizonyított falembereket, márpedig kb ez lenne az egyetlen megoldás. Működhetne az is, hogy az első 3 körben az OL-be húzunk, és bízunk benne, hogy legalább 1 lesz ezek közül, aki nem bust, de sajnos az mind jól ismerjük a Haws OL pickeket, így ezt se tartom életbiztosításnak. Főleg hogy mérget innék rá, hogy az első körben majd megint nem OLbe húzunk. Jön majd egy TE, DE, vagy LB, de az OT nem lesz prioritás, ahogy idén sem volt az.
Nekem az a nagy félemem, hogy egy A.Donald-Odhiambo párharc season ending lehet Wilson számára, de ez kb bármelyik meccsre igaz. A tűzzel játszunk.
akdestroyer
több mint 8 éve
következő drafton legalább 2-3 pick az OL-be plusz normális O-Fal kócs és minden happyÉs egy új QB az elhalálozott helyére.
ThundersNFL
több mint 8 éve
következő drafton legalább 2-3 pick az OL-be plusz normális O-Fal kócs és minden happy
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Szerintem nincs ellentmondás.1. Lesz jobb az O-line. Elso meccs, meg ossze kell szokniuk. Kerdes, hogy mekkora a szíling naluk. Szerintem nem magas. Kiderulhet, hogy ez a GB front ligaelit, es ezert omlott ossze 3 emberes rushra is a fal, de ez valoszinutlen. A plafon ennek a falnak nagyon alacsonyan van.Undi!
2. A vedelem mar most, egy fordulo utan frusztralt a stabbal/tamadokkal. Olvassatok el a nyilatkozatokat. A lockerroomban mar nem Clem es Red ul, akik tompitanakbaz ilyen feszultseget. Tavaly mar a palya szelen elkuldtek Bevellt a busba a jatekosok, de azblegalabb ev vege fele volt. Iden talan mar felidoben.
3. Az O fal mar 3. eve az egyertelmu ketekkotoje a csapatnak. Valakinek szemelyes felelosseget kell vallalnia.
4. A csoportunk elkepesztoen gyenge format mutat.
undisputedly
Engem tényleg szokott érdekelni a véleményed.
Van némi ellentmondás abban, amit írsz, ki is emelném.
De mindegy is, viszont azt mondd már meg, hogy mitől esz jobb az OL, vagy maga az O?
TGA
1. Az OL miatt szívtunk ki az előző két szezonban.
2. Az idei első meccsen nyújtottnál lesz jobb az OL teljesítménye, de a plafon, a skill cap továbbra is alacsony náluk. Olyannyira alacsony, hogy idén is egyértelműen ők a gyenge láncszem.
Amiért előrelépést remélek az az, hogy az első pár forduló után tavaly is össze tudta kapni őket Cable, mondjuk egy 1-10-es skálán év elején 1,5-es szinten dolgoztak, év közben pedig felmentek 3,5-re. A kommunikációt és a passprot hívásokat lehet javítani, a végrehajtásukat már kevésbé (szezon közben).
Bevell talán optimalizálja kicsit a playhívást, az is segíthet. A remény hal meg utoljára.
több mint 8 éve
Az a baj, hogy mi nem a Jets vagyunk, hogy mienk a szabadügynökpiacon a világ pénzeNa ennek örülj, + annak, hogy kb 4 emberre vagytok egy elit O-faltól, voltatok már 5re is 😊
akdestroyer
több mint 8 éve
2 dologra vágyok most egy elit OTnél is jobban.1. Egy számadatra, hogy 60 perc alatt akkor most végülis hány passzt tudott Wilson célba juttatni, és ez a szám magasabb-e a sackek számánál?
2. Egy gifre TGA -tól arról a jelenetről, amikor a 3 emberes GB passzrush mindhárom embere egyenes vonalban, akadály nélkül ér oda Russellhez, olyan 3mpn belül.