Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
RW rekordot döntött, az egyetlen irányító az SB-érában, aki az első három szezonjában legalább 34 alapszakasz győzelmet ért el. Reméljük, összejön a 36 is. Még egy durva adat: nem volt olyan profi meccse, amelyen legalább egyszer ne vezetett volna a csapata.
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Érdekes egy meccs volt. Főleg az O# oldaláról. Ilyen powerrunt (jobbulást Gorenak)nem sokan tudnak a ligában játszani, de az O# falunk gyengesége, különösen annak komplett bal oldala nem sok jót jelent az idény hátralévő részére. Cardinals ellen idegenben és a Rams ellen borzasztóan nehéz lesz. Arról nem is beszélve, hogy 3 kvázi PO-ban lévő csapat alapból felfalja ezt az egységet. Gondolok itt a DET,GB,PHI hármasra. Ha valami csoda útján újból SB lenne, a DEN-NE kettős sem kecsegtet sok jóval. ebben a párosításban.A leginkább érthetetlen a rendszeres falsestart. Ezt elvileg ki lehetne küszöbölni, de mégis minden meccsen jönnek a zászlók.Russ tartotta az aktuális legtöbb int nélküli passzkísérlet rekordot ami megdőlt, reméljük ismét 5-6 meccset kell várni a következő eladott labdájáig.
Lynch amúgy csak kedvetlen volt ennyire fáradt? Okungnál a tüdőből jövő vér nem sok jót jelent, reméljük rendben van.
Valószínűleg ez volt az utolsó meccse Hárbónak ellenünk a 9ers edzőjeként. Eléggé unszimpatikus karakter, de mint edző azért nem volt rossz, ráadásul annak ellenére,hogy mit gondolt, mindig lerótta a kötelező tiszteletköröket, ahogyan PC is, és a meccs előtt "lenyűgöző edzőnek" nevezte többek között Hárbót, és azt is hozzá fűzte,hogy a rivalizálás jobbá tette a mi csapatunkat is. Azért egy kcisit hiányozni fognak ezek a rangadók, így már nem lesz ugyanaz.
több mint 9 éve
Az elején meglepte a védelmet a séma váltás a friscoi támadóktól, de elég jól megfogtuk a végére, összesen kaptunk 7 pontot ami kiemelkedően jó tekintve a körülményeket.Az O#-fal bal oldala viszont aggasztóan gyenge. A Philly és a GB ellen ez a fal nem lesz elég. Britt borzasztóan gyenge, Sweezey szintén a szokásos formáját hozza. Valami 4 FS büntetésnél járunk megint.
Pozitívum viszont a passzjáték, erre lehet építeni. A magam részéről nem bánnám, ha Lynch kevesebb carry-t kapna, mert eddig az évben nem sokat pihent, és egy esetleges PO runra kellenek a friss lábak, ahogyan tavaly is.
Szvsz meg lehet bőven a mai meccs, csak a büntetéseket kellene elhagynunk, mert P-Rich nagy játékát is annulálták miatta.
több mint 9 éve
Wow. Csak három győzelem. Kezdjük el ma. Go Hawks.
több mint 9 éve
csak halkan, nr1 seed??
több mint 9 éve
braxa88
12 534
3 W és 1.seed
több mint 9 éve
ÉS itt van! Rain City Redemption!!!!!!Végre! Loptam, ki is raktam a hazai Seahawks FB oldalra. 😊
vimeo.com/114408964
Jó szórakozást 😊 2 órás lett végül! Nagy köszönet innen is a készítőknek.undisputedly
www.facebook.com/seahawkshungary
-- TIME I'AM! --
több mint 9 éve
ÉS itt van! Rain City Redemption!!!!!!Jó szórakozást 😊 2 órás lett végül! Nagy köszönet innen is a készítőknek.
több mint 9 éve
Unger játékára kicsi az esély a 49-ers ellen, de szerintem elég ha a Cards ellen lesz bevethető. Helfet elképzelhető hogy már játszhat hétvégén.PC a szerdai sajtótájékoztatón valami olyasmit mondott, hogy már edzhet, de még nem biztos hogy játszik. Helfet meg mögötte van a felépülésben. Én így emlékszem.undisputedlyUnger már most játszhat vasárnap, nem?braxa88Igen, a sérülések miatt érzem azt, hogy a mi támadóink azért elkaristolhatnak pár pontig, az előző összecsapás alapján, viszont 3. Qb-val nem hiszem,hogy megvertek minket.Nyert a Cards. Amennyiben verjük a 9erst (kinezem belulok,hogy erre a meccsre osszeszedik magukat), akkor a feltehetoleges divízió bajnoki címért megyünk hozzájuk. Valahogy úgy érzem,hogy a 9ers -Rams kettős nehezebb lesz,mint idegenben a Cards.undisputedlyHááát... Ha Stanton nem épül fel és Lindley játszik akkor durván megjavítjuk a turnover mutatótokat úgyérzem 😀.
Én egyedül a hazai pályában bízom, minden más nektek áll.Kexandro
A Rams - 9ers viszont kiszámíthatatlan a szememben. Főleg az utóbbi. Szerintem a 9ers elleni meccs nagyon rosszul is elsülhet, habár bízom a srácokban.
Viszont a Rams ellen már kell Unger!undisputedly
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
Közben ezt még beteszem ide. Remek írás Wagner és Kancellár jelentőségéről. Külön velük foglalkozik az írás a Philly elleni meccsről vett képekkel és miegymással. Tényleg érdemes megnézni:"Mebane elvesztése kevésbé volt érvágás, mint amekkora lökést adott Wagner és Kam-Bam visszatérése". Sőt, egyelőre egyeáltalán nem látványos Mebane hiánya. Dont want to jinx it, just sayin'.
www.footballoutsiders.com/film-room/2014/film-room-chancellor-and-wagnerundisputedly
több mint 9 éve
Közben ezt még beteszem ide. Remek írás Wagner és Kancellár jelentőségéről. Külön velük foglalkozik az írás a Philly elleni meccsről vett képekkel és miegymással. Tényleg érdemes megnézni:www.footballoutsiders.com/film-room/2014/film-room-chancellor-and-wagner
több mint 9 éve
PC a szerdai sajtótájékoztatón valami olyasmit mondott, hogy már edzhet, de még nem biztos hogy játszik. Helfet meg mögötte van a felépülésben. Én így emlékszem.Unger már most játszhat vasárnap, nem?braxa88Igen, a sérülések miatt érzem azt, hogy a mi támadóink azért elkaristolhatnak pár pontig, az előző összecsapás alapján, viszont 3. Qb-val nem hiszem,hogy megvertek minket.Nyert a Cards. Amennyiben verjük a 9erst (kinezem belulok,hogy erre a meccsre osszeszedik magukat), akkor a feltehetoleges divízió bajnoki címért megyünk hozzájuk. Valahogy úgy érzem,hogy a 9ers -Rams kettős nehezebb lesz,mint idegenben a Cards.undisputedlyHááát... Ha Stanton nem épül fel és Lindley játszik akkor durván megjavítjuk a turnover mutatótokat úgyérzem 😀.
A Rams - 9ers viszont kiszámíthatatlan a szememben. Főleg az utóbbi. Szerintem a 9ers elleni meccs nagyon rosszul is elsülhet, habár bízom a srácokban.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Unger már most játszhat vasárnap, nem?Igen, a sérülések miatt érzem azt, hogy a mi támadóink azért elkaristolhatnak pár pontig, az előző összecsapás alapján, viszont 3. Qb-val nem hiszem,hogy megvertek minket.Nyert a Cards. Amennyiben verjük a 9erst (kinezem belulok,hogy erre a meccsre osszeszedik magukat), akkor a feltehetoleges divízió bajnoki címért megyünk hozzájuk. Valahogy úgy érzem,hogy a 9ers -Rams kettős nehezebb lesz,mint idegenben a Cards.undisputedlyHááát... Ha Stanton nem épül fel és Lindley játszik akkor durván megjavítjuk a turnover mutatótokat úgyérzem 😀.
több mint 9 éve
Felejtsd el 😀Nyert a Cards. Amennyiben verjük a 9erst (kinezem belulok,hogy erre a meccsre osszeszedik magukat), akkor a feltehetoleges divízió bajnoki címért megyünk hozzájuk. Valahogy úgy érzem,hogy a 9ers -Rams kettős nehezebb lesz,mint idegenben a Cards.undisputedlyHááát... Ha Stanton nem épül fel és Lindley játszik akkor durván megjavítjuk a turnover mutatótokat úgyérzem 😀.
több mint 9 éve
Igen, a sérülések miatt érzem azt, hogy a mi támadóink azért elkaristolhatnak pár pontig, az előző összecsapás alapján, viszont 3. Qb-val nem hiszem,hogy megvertek minket.Nyert a Cards. Amennyiben verjük a 9erst (kinezem belulok,hogy erre a meccsre osszeszedik magukat), akkor a feltehetoleges divízió bajnoki címért megyünk hozzájuk. Valahogy úgy érzem,hogy a 9ers -Rams kettős nehezebb lesz,mint idegenben a Cards.undisputedlyHááát... Ha Stanton nem épül fel és Lindley játszik akkor durván megjavítjuk a turnover mutatótokat úgyérzem 😀.
Viszont a Rams ellen már kell Unger!
több mint 9 éve
Nyert a Cards. Amennyiben verjük a 9erst (kinezem belulok,hogy erre a meccsre osszeszedik magukat), akkor a feltehetoleges divízió bajnoki címért megyünk hozzájuk. Valahogy úgy érzem,hogy a 9ers -Rams kettős nehezebb lesz,mint idegenben a Cards.undisputedlyHááát... Ha Stanton nem épül fel és Lindley játszik akkor durván megjavítjuk a turnover mutatótokat úgyérzem 😀.
Én egyedül a hazai pályában bízom, minden más nektek áll.
több mint 9 éve
Nyert a Cards. Amennyiben verjük a 9erst (kinezem belulok,hogy erre a meccsre osszeszedik magukat), akkor a feltehetoleges divízió bajnoki címért megyünk hozzájuk. Valahogy úgy érzem,hogy a 9ers -Rams kettős nehezebb lesz,mint idegenben a Cards.
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
OFF:Lentebb beszúrtam a linket, volt ugyan egy tweet a vélelmezett megcsalatásról, de azt a szerzője később törölte, és bocsánatot kért.
Tényleg igaz, hogy Russ lecsapta a Detroit TE kezéről a barátnőjét?
Azért érdekes, mert hogyan találkoztak? Talán edzés helyett repülőn ült Russ az elmúlt hetekben, és ezért ment neki gyengébben 😀undisputedly
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
OFF:Állítólag anno az ő asszonyát is lenyúlták (Tate?).
Tényleg igaz, hogy Russ lecsapta a Detroit TE kezéről a barátnőjét?
Azért érdekes, mert hogyan találkoztak? Talán edzés helyett repülőn ült Russ az elmúlt hetekben, és ezért ment neki gyengébben 😀undisputedly
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
OFF:Tényleg igaz, hogy Russ lecsapta a Detroit TE kezéről a barátnőjét?
Azért érdekes, mert hogyan találkoztak? Talán edzés helyett repülőn ült Russ az elmúlt hetekben, és ezért ment neki gyengébben 😀
több mint 9 éve
Az nfl.com-on van egy írás a liga 10 legjobb pozíciós egységeiről.A L.o.B. nyerte a dallasi O#-line előtt:
" Seahawks secondary Don't look now, but the "Legion of Boom" is playing at an even higher level the past three weeks than they did as a historically great unit last season. Richard Sherman hasn't allowed a completion over that span. Byron Maxwell was the defensive MVP in the shutdown performance against Chip Kelly's Eagles. Earl Thomas remains the game's premier free safety, while Kam Chancellor is still the most intimidating box safety. This defense has allowed just one play over 17 yards the past two weeks and is now averaging 274.5 yards per game compared to 273.6 a year ago. At peak strength, Seattle's secondary has put on a clinic over the past 16 games, suffocating the likes of Peyton Manning, Drew Brees and Aaron Rodgers."
Teljes lista:
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Nagyon hamar ki fog derülni. Az persze biztos, hogy nem tud annyira olcsó lenni, hogy ne legyen mindenképpen brutálisan drága a jelenlegi fizetéséhez képest... 😊A hétvégi kihagyás után a Cards elleni meccsünket már ismét magyar tévén nézhetjük: twitter.com/galuskahulud/status/542283005675720704Bocs, de ezt csak a teddy győrből félék veszik komolyan...peach
A hazai MNF közvetítésben RW leendő új szerződéséről volt szó, és én is azt remélem, ami ott elhangzott: az irányítónknak van annyi esze, és képes úgy hosszabb távra tervezni (legutóbb azt mondta 15-20 évig maradna a Seahawksnál), hogy a fizetése miatt ne kelljen elengedni mellőle a fél csapatot. Jó eséllyel egyébként a saját értéke is inkább, tartósabban nőhet, ha (most még) csak egy kisebb vagyont keres.tejbegrrr!!!
több mint 9 éve
A hétvégi kihagyás után a Cards elleni meccsünket már ismét magyar tévén nézhetjük: twitter.com/galuskahulud/status/542283005675720704Bocs, de ezt csak a teddy győrből félék veszik komolyan...
A hazai MNF közvetítésben RW leendő új szerződéséről volt szó, és én is azt remélem, ami ott elhangzott: az irányítónknak van annyi esze, és képes úgy hosszabb távra tervezni (legutóbb azt mondta 15-20 évig maradna a Seahawksnál), hogy a fizetése miatt ne kelljen elengedni mellőle a fél csapatot. Jó eséllyel egyébként a saját értéke is inkább, tartósabban nőhet, ha (most még) csak egy kisebb vagyont keres.tejbegrrr!!!
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Nálam jelenlegi forma és rendelkezésre álló játékosanyag alapján csak a Packers van előttünk. De mivel minden meccs más, így a relevanciája tényleg nulla.Most meg sokallom.endorphynAz megvan, hogy nfl.com -on negyedik a csapat a power rankingon? Nem mitha annyira szamitana, de azert erdekes.endorphynSokallod vagy kevesled?tejbegrrr!!!
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
Ez egy nagyon jó kérdés.Dan Quinn szerintetek mennyire HC érett? Csak mert ő az egyik jelöltem lenne, arra az esetre, ha Trestman munkáját megköszönnék Chicagoban.A jó ég tudja. Carroll állítólag úgy készíti fel a kordinátorait, hogy készen álljanak előre lépni. Viszont a Seahawks védelem alapvetően az ő kreálmánya, Bradley és most Quinn is csak kis részt tesznek hozzá. Helmut írta még 2 - 3 éve, hogy sokszor PC átveszi/átvette a playcallingot is.
Tegyük fel valahol HC lesz Quinn, akkor mennyi esély van arra szerintetek, hogy Kris Richardot DC-nek magával vigye?tüsi91
Egy edző sikere amúgy is sok mindentől függ: roster állapota, GM személye, stb. Emery marad nálatok akkor szerintem tuti bukó a dolog.Tessu
Ez PC és JS csapata. A védelem is PC egysége. Amikor Gus elment, elhoztuk DC-nek Quinn-t. Kapott pár passrushert, és igazából jól végezte a dolgát, tavaly történelmi magaslatokban szárnyalt a védelem, de nem vagyok benne biztos, hogy ez csak az ő érdeme, mert már előtte is igazán jók voltak a srácok, és kapott emberanyagot offseasonben (habár azt is hozzá teszem, hogy sok DC a ligában még ebből a helyzetből is bukott volna 😀 ). Richard régebb óta van itt,mint DQ, és nem tudok róla,hogy olyan nagyon jóban lennének, hogy követné bárhová, persze semmi sem kizárt. Sokkal inkább azt tartom valószínűnek, hogy az itteni szervezeten belül lép majd feljebb. Remek munkát végez a DB állománnyal, habár PC is DB volt, és a rendszer és az azt futtatók paraméterei is az ő találmánya.