Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Moeaki nem véletlenül nem kellett máshová. Nagy a sérülés faktor nála. Persze ettől még reméljük a legjobbakat. Miller egyre többször sérült, ő már nem a jövő. Helfetből lehet valami, Willson pedig átlag alatti. Mindenképpen próbálkoznék a poszt fejlesztésével a nyáron.undisputedlyHa egy poszton 3+ tisztes szintet hozó játékost tudunk legalább sérültlistán felvonultatni, az nálam az idei fejlemények ismeretében már kimeríti a kezdődőjólkinézés fogalmát... 😊
Szerintetek - értelemszerűen csere - QB-ről érdemes lehet gondoskodnunk (nem feltétlenül draftról)? Vagy jó úgy, ha hosszabbítgatjuk a végtelenségig TJaxet, aki idén amúgy még egyetlen snapet sem volt pályán?
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
A Raiders évtizedekig tolta a terror defenset, ami nem a puhaságáról volt ismert. Nem volt része a fair play, de őket nem zavarta ki mit szól, ugye just win baby. Mindenesetre dobtak is rájuk annyi zászlót, ami nfl all time ezüstöt ér, a felülmúlhatatlan '40es évekbeli Chicago mögött.A bírók ott kevésbé alkalmazkodtak a szabálytalan csapathoz. Sőt inkább (Bears ellen is, akik 30 évig keménykedtek) többet dobtak, már csak megszokásból is.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Erre írtam korábban, hogy már PC is szóvá tette az egyik interjúban, hogy ez már nem normális. És tényleg nem. Bennettet rendre holdinggal állítják meg, semmi flag. A P-Rich TD visszafújása pedig a liga szégyene. Hatalmas kamu flag volt. Nincs még egy csapat a ligában, akiktől annyi TD-t fújtak volna vissza mint tőlünk, és ezek többségében full bullshit calllal.undisputedlyValószínűleg abban is hasonló arány jönne ki, hogy a legtöbb csapat a Seattle ellen passzolta önmagához képest a legtöbbet. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy a bíráskodás önkéntelenül alkalmazkodik a csapatok stílusához. Egy Steelers-Ravens meccs is jellemzően keményebb, és kevésbé flagesős szokott lenni. És semleges szemmel még szeretjük is, hogy "nem dobnak minden sz*rra". A Denver, a Colts, a Jets, a Steelers vagy éppen a Patriots defensive stílusa is elég fizikális, agresszív idén, főleg a secondary-ban, ők is a lista alján vannak. Gondolom a bírók is emberek, és jobban bedobnak egy holdingot, ha minden 10. esetnél határesetes, mintha minden második olyan. Denverben mi is gyakran szembesülünk azzal, hogy Von Milleren v. Ware-en orbitális holdingokat engednek el. Gondolom ez az ára annak, hogy minden második snapnél a QB orrában turkolásznak. 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Moeaki nem véletlenül nem kellett máshová. Nagy a sérülés faktor nála. Persze ettől még reméljük a legjobbakat. Miller egyre többször sérült, ő már nem a jövő. Helfetből lehet valami, Willson pedig átlag alatti. Mindenképpen próbálkoznék a poszt fejlesztésével a nyáron.
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Unger talán már a jövő héten játszhat, Helfet is gyógyulgat. Egyébként TE poszton kezdünk nagyon jól kinézni, ha Miller is visszajön jövőre pláne. Moeaki hamar beilleszkedett, RW bízik benne, jól működnek együtt a pályán.
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Csodalatos trollkodas a LEVIS stadion teglajaban. Olvasd vissza a kezdobetuket. 😀-- TIME I'AM! --
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Lásd pl KC elleni GW RZ támadás, amikor ADB-t DPI-ztékundisputedlyEz gyönyörű, és az egyszerre ijesztő és örömteli, hogy még értem is 😊
Én sem hiszem, hogy különösebb értelme lenne a zebrázásnak, de a belinkelt cikkben található táblázat és illusztráció mindenképpen megéri a figyelmet. Nekünk leginkább a saját hibás, jogos büntetésekben kellene javulnunk (főként kismillió false start, offside).
több mint 9 éve
Azt írják az okosok, hogy a hétvégi meccset a PO-beli pihenőhétért játszuk, az Arizona ellenit meg a csoportgyőzelemért. A másik kettőt meg nyilván csak azért kell megnyerni, mert kötelező. 😊 Reméljük a legjobbakat!Erre írtam korábban, hogy már PC is szóvá tette az egyik interjúban, hogy ez már nem normális. És tényleg nem. Bennettet rendre holdinggal állítják meg, semmi flag. A P-Rich TD visszafújása pedig a liga szégyene. Hatalmas kamu flag volt. Nincs még egy csapat a ligában, akiktől annyi TD-t fújtak volna vissza mint tőlünk, és ezek többségében full bullshit calllal.
Ez meg csak érdekes:
"The Seahawks' opponents are getting flagged for fewer penalties against Seattle than they are when playing anyone else. The Seahawks have played 12 different opponents this season. 5 of these teams have their lowest penalty count of the season in their game against the Seahawks. 9 (75%) of these teams achieved one of their three best penalty counts of the year in their game against the Seahawks. Only 1 of 12 teams (GB) has been penalized more than their season average when facing the Seahawks."
"Averaged over 12 games, the Seahawks have accepted a paltry 4.3 penalties (PAO) for 34.7 yards (PYAO) against their opponents. To put that in perspective, for the other 31 teams, the range of PAO per game is 5.7 - 8.5 and the range of PYAO is 44.3 - 72.5 yards."
Innen: www.fieldgulls.com/seahawks-analysis/2014/12/1/7311285/pow-seahawks-2014-opponents-are-the-least-penalized-team-in-nfltejbegrrr!!!
Arról meg nem is beszélve, hogy a támadóink ellen elkövetetteket pedig alig büntetik. Lásd pl KC elleni GW RZ támadás, amikor ADB-t DPI-zték, és ott semmit nem dobtak, majd a liga végül kijelentette,hogy "elcsesztük, az flag volt".
Viszont mivel ezzel nem tudunk mit csinálni,felesleges vele ennél jobban foglalkozni.
több mint 9 éve
Ha mi nyernénk valami csoda folytán (még mindig nehéz ebben előre reménykednem 😀) akkor az nekünk lényegében PO-t ér, úgyhogy nagyon bízom benne RW-t nyugton tudjuk tartani, és Sherméket sikerül vhogy kicselezni, bár fogalmam sincs miként. Jó meccset kívánok!
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Azt írják az okosok, hogy a hétvégi meccset a PO-beli pihenőhétért játszuk, az Arizona ellenit meg a csoportgyőzelemért. A másik kettőt meg nyilván csak azért kell megnyerni, mert kötelező. 😊 Reméljük a legjobbakat!Ez meg csak érdekes:
"The Seahawks' opponents are getting flagged for fewer penalties against Seattle than they are when playing anyone else. The Seahawks have played 12 different opponents this season. 5 of these teams have their lowest penalty count of the season in their game against the Seahawks. 9 (75%) of these teams achieved one of their three best penalty counts of the year in their game against the Seahawks. Only 1 of 12 teams (GB) has been penalized more than their season average when facing the Seahawks."
"Averaged over 12 games, the Seahawks have accepted a paltry 4.3 penalties (PAO) for 34.7 yards (PYAO) against their opponents. To put that in perspective, for the other 31 teams, the range of PAO per game is 5.7 - 8.5 and the range of PYAO is 44.3 - 72.5 yards."
Innen: www.fieldgulls.com/seahawks-analysis/2014/12/1/7311285/pow-seahawks-2014-opponents-are-the-least-penalized-team-in-nfl
több mint 9 éve
braxa88
12 534
liga egyik legtulértékeltebb játékosa...
több mint 9 éve
"Be careful what you wish for, Patrick Peterson. The Cardinals cornerback said last week that he wanted Julio Jones in one-on-one coverage. On Sunday, Peterson was torched by Jones, who racked up 10 receptions for a career-high 189 yards and a touchdown. Peterson can say he's the game's best cornerback all he wants: We've never seen Richard Sherman or Darrelle Revis dominated like this."nfl.com-ról. Az előző shutdown corner vita margójára.
több mint 9 éve
Persze, csak jobb lenne a CLinken játszani egy ujabb NFC döntőt. A TV előtt ülve is jobban érzem magam, komfortosabb 😊Tavaly is hideg volt aztán a 49ers jól szájba verte őket. Előtte meg a Giants mikor majdnem hibátlan szezonja volt a Packersnek. Fizikális védelemnek(nekünk😀😀😀 ) van esélye ellenük.TessuHát ezaz, baromira belelendültek, ez a hátralevő 4 meccs sétagalopp lesz nekik, kezükben a sorsuk. Hideg lesz január végén a Lambeaun.CSABI27Kár, hogy a Packersnek ilyen könnyű a sorsolása.CSABI27Nem az a baj hogy könnyű a sorsolásuk,hanem hogy bye week óta félelmetes formát tolnak a labda mindkét oldalán.Nézve a tegnapi meccsüket,nem tudom hol lehet őket megverni és hogy lehet AR-t kikapcsolni.
Szóval mi itt számolgatunk hogy lesz PO,és majd felébredünk mikor a Lambeau-ra kell menni minusz rengeteg fokban 😊Montana
több mint 9 éve
Ennyi idő után, ennyi "verhetetlen" csapat elhullása után még mindig hisztek a "nem tudom hol lehet őket megverni" mantrában? Nincs legyőzhetetlen csapat. Ha valakinek éppen nagyon emgy, akkor úgy tűnhet valóban. Denverre év elején mindenki azt hitte,hogy verhetetlenek, aztán a Dallasra, majd a Cardinalsra, aztán a Patriotsra.Tavaly is hideg volt aztán a 49ers jól szájba verte őket. Előtte meg a Giants mikor majdnem hibátlan szezonja volt a Packersnek. Fizikális védelemnek(nekünk😀😀😀 ) van esélye ellenük.TessuHát ezaz, baromira belelendültek, ez a hátralevő 4 meccs sétagalopp lesz nekik, kezükben a sorsuk. Hideg lesz január végén a Lambeaun.CSABI27Kár, hogy a Packersnek ilyen könnyű a sorsolása.CSABI27Nem az a baj hogy könnyű a sorsolásuk,hanem hogy bye week óta félelmetes formát tolnak a labda mindkét oldalán.Nézve a tegnapi meccsüket,nem tudom hol lehet őket megverni és hogy lehet AR-t kikapcsolni.
Szóval mi itt számolgatunk hogy lesz PO,és majd felébredünk mikor a Lambeau-ra kell menni minusz rengeteg fokban 😊Montana
Az éppen aktuális forma dönt majd. A Lambó tényleg hatalmas előny lesz nekik, de ez van,ha sikerül megszerezniük, megérdemlik. Először jussunk be a PO-ba.
több mint 9 éve
Tessu
151
Tavaly is hideg volt aztán a 49ers jól szájba verte őket. Előtte meg a Giants mikor majdnem hibátlan szezonja volt a Packersnek. Fizikális védelemnek(nekünk😀😀😀 ) van esélye ellenük.Hát ezaz, baromira belelendültek, ez a hátralevő 4 meccs sétagalopp lesz nekik, kezükben a sorsuk. Hideg lesz január végén a Lambeaun.CSABI27Kár, hogy a Packersnek ilyen könnyű a sorsolása.CSABI27Nem az a baj hogy könnyű a sorsolásuk,hanem hogy bye week óta félelmetes formát tolnak a labda mindkét oldalán.Nézve a tegnapi meccsüket,nem tudom hol lehet őket megverni és hogy lehet AR-t kikapcsolni.
több mint 9 éve
Hát ezaz, baromira belelendültek, ez a hátralevő 4 meccs sétagalopp lesz nekik, kezükben a sorsuk. Hideg lesz január végén a Lambeaun.Kár, hogy a Packersnek ilyen könnyű a sorsolása.CSABI27Nem az a baj hogy könnyű a sorsolásuk,hanem hogy bye week óta félelmetes formát tolnak a labda mindkét oldalán.Nézve a tegnapi meccsüket,nem tudom hol lehet őket megverni és hogy lehet AR-t kikapcsolni.
több mint 9 éve
Montana
635
Kár, hogy a Packersnek ilyen könnyű a sorsolása.CSABI27Nem az a baj hogy könnyű a sorsolásuk,hanem hogy bye week óta félelmetes formát tolnak a labda mindkét oldalán.Nézve a tegnapi meccsüket,nem tudom hol lehet őket megverni és hogy lehet AR-t kikapcsolni.
Szóval mi itt számolgatunk hogy lesz PO,és majd felébredünk mikor a Lambeau-ra kell menni minusz rengeteg fokban 😊
több mint 9 éve
braxa88
12 534
patsnek szurkoltam tegnap, mert akkor akár még egy 1. kiemelés is össze jöhetett volna, sztem az meg lesz a PAckersnek. de ha behúzzuk mind a 4 meccsünket meglehet a 2.
több mint 9 éve
Kár, hogy a Packersnek ilyen könnyű a sorsolása.
több mint 9 éve
Érdekes lett így a csoport,hogy kikapott az Arizona.
több mint 9 éve
az nálunk Sherman, mint itt Kap 😀😀😀Te is jelest kapsz belőle, ugyanis rohadtul nem erről szólt. Az egész azzal kezdődött, hogy Josszi közölte Sherman idén nem shutdown cb és pont. Majd mikor megkérdeztem, hogy ezt mire alapozza, csak ment a flegmázás.Sebiiamíg esik szét a csapatuk, és rengeteg problémájuk van, Shermrol bizonygatjak,hogy szar...Mivel az én postomra írtad ezt reagálok:
A legjobb ervuk,hogy kiemelnek egy bleacherreportos cikket,ami kb ennyit ír: Dez Bryant elkapott rajta vagy 30 yardot, Allen is csinált rajta elkapast. Sherm szar. Lol.undisputedly
Ad1: "nem Shermanről kellene szólni ennek a topiknak" kezdtem. Pont mert van egy rahedli bajunk.
Ad2: "Magam részéről Shermannt nagyon rühellem, de ennek ellenére zseniális, ligaelit, top CB-nek tartom" írtam, tehát az hogy bizonygatom, hogy szar az barokkos túlzás.
Ad 3: A bleacher reportos cikket Sebii szurkertársad hozta fel mint egyetlen érvelési alap, én csak ugyanabból a cikkből recitáltam más aspektust és ezzel vezettem be: "Bár magamrészéről nem szeretem a bleacher reportot, de ha már innen hoztad a statisztikát....", de ott van még pár cikk amit említek utána ezen kívül.
És az egész polémia arról szólt, hogy idén nem ment neki annyira mint egy éve. Ennyi. Csusztatásból jeles.
Örüljetek, hogy pont őt tette naggyá faszkalap módon Kaep. Sherman jó, csapatotok megint egyre jobb, irány a PO.
Peacediverdoc
remélem jövő héten mindeketten 8-5 leszünk 😛
több mint 9 éve
Amúgy alapból téves fogalmakkal operaltok. Shutdown corner az új szabályok alatt már nincs. Túl nagy előnyt kaptak az elkapok. Sherm viszomt legalább olyan jól játszik,mint tavaly. Amikor mindenkinek szarul ment hátul,ő akkor is kiemelkedően játszott.
Cable esete érdekes. Ő szakembereknek kellene dönteni a megiteleserol. Én rengeteg egymásnak ellentmondó elemzest olvastam róla.
Jó lenne bejutni a rajatszasba, és megnezni mire képes a csapat,így utoljára Lynchcsel.
Egyelőre a Philly-t próbáljuk megverni.
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Lynch a szezon végén visszavonulhat, vagy Cable után mehet, ha elviszik valahová vezetőedzőnek.
több mint 9 éve
Én a magam nevében írtam, mert undi bár nevet nem írt, de csak és kizárólagosan az én általam leírt dolgokra írtTe is jelest kapsz belőle, ugyanis rohadtul nem erről szólt. Az egész azzal kezdődött, hogy Josszi közölte Sherman idén nem shutdown cb és pont. Majd mikor megkérdeztem, hogy ezt mire alapozza, csak ment a flegmázás.Sebiiamíg esik szét a csapatuk, és rengeteg problémájuk van, Shermrol bizonygatjak,hogy szar...Mivel az én postomra írtad ezt reagálok:
A legjobb ervuk,hogy kiemelnek egy bleacherreportos cikket,ami kb ennyit ír: Dez Bryant elkapott rajta vagy 30 yardot, Allen is csinált rajta elkapast. Sherm szar. Lol.undisputedly
Ad1: "nem Shermanről kellene szólni ennek a topiknak" kezdtem. Pont mert van egy rahedli bajunk.
Ad2: "Magam részéről Shermannt nagyon rühellem, de ennek ellenére zseniális, ligaelit, top CB-nek tartom" írtam, tehát az hogy bizonygatom, hogy szar az barokkos túlzás.
Ad 3: A bleacher reportos cikket Sebii szurkertársad hozta fel mint egyetlen érvelési alap, én csak ugyanabból a cikkből recitáltam más aspektust és ezzel vezettem be: "Bár magamrészéről nem szeretem a bleacher reportot, de ha már innen hoztad a statisztikát....", de ott van még pár cikk amit említek utána ezen kívül.
És az egész polémia arról szólt, hogy idén nem ment neki annyira mint egy éve. Ennyi. Csusztatásból jeles.
Örüljetek, hogy pont őt tette naggyá faszkalap módon Kaep. Sherman jó, csapatotok megint egyre jobb, irány a PO.
Peacediverdoc
És akkor, hogy tudd értelmezni idemásolom mit írtam:
"Magam részéről Shermannt nagyon rühellem, de ennek ellenére zseniális, ligaelit, top CB-nek tartom, de az idei éve (eddig, mi most adtunk egy nagy lökést, meg azért jól kivette ált az O# jobb oldalát) nem volt az igazi. Nem csak Josszi a tengeren túlon is sokan vélekedtek így."
De részemről ez ennyi.
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 9 éve
Sebii
3 526
Te is jelest kapsz belőle, ugyanis rohadtul nem erről szólt. Az egész azzal kezdődött, hogy Josszi közölte Sherman idén nem shutdown cb és pont. Majd mikor megkérdeztem, hogy ezt mire alapozza, csak ment a flegmázás.amíg esik szét a csapatuk, és rengeteg problémájuk van, Shermrol bizonygatjak,hogy szar...Mivel az én postomra írtad ezt reagálok:
Peacediverdoc