NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 698
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 9 éve
Gameday!!!!! Azt hiszem ez az első év meccse számunkra 😊
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
A miénk a leghosszabb megszakítatlan sorozat: a következő az ötödik hetünk lesz zsinórban hazai tévében.Week 14: TNF-2:30-Bears-Cowboys (S2), 12/07-20:00-Bengals-Steelers (C8), 22:15-Eagles-Seahawks (S2), MNF-2:30-Packers-Falcons (S2)
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 10 éve
tejbegrrr!!!
943
A Chargersnek most egy kicsit rosszabb, de ami még fontosabb, a 49ersnek és a Cardsnak sem sokkal jobb: nfltraderumors.co/2014-nfl-strength-schedule/
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 10 éve
tejbegrrr!!!
943
wilsonnak 356 yard kell az 1000 futotthoz. 5 meccsen ez meg is lehet neki. durva lenne azért 1000yardos QB 😀braxa88Zsinórban 3 meccset hozott le 70+ futott yarddal, idén már három 100+-os meccse van (WAS, STL, NYG), úgyhogy még akár bele is férhet. De ez nem lenne nagy meglepetés a liga legjobb RB-jétől: www.sportsonearth.com/article/102039552/russell-wilson-nfl-best-running-back 😉
Az Arizona ellen egyébként megint beállított egy rekordot, 20 hazai győzelem másik 3-4 QB-vel együtt neki sikerült a leghamarabb, 22 próbálkozásból. 😊
több mint 10 éve
igen, 1039 yarddal tartja a rekordotwilsonnak 356 yard kell az 1000 futotthoz. 5 meccsen ez meg is lehet neki. durva lenne azért 1000yardos QB 😀braxa88Ha jól emlékszem, erre egyszer volt példa, még Vick a Falconsos időkből.mustaine
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
wilsonnak 356 yard kell az 1000 futotthoz. 5 meccsen ez meg is lehet neki. durva lenne azért 1000yardos QB 😀braxa88Ha jól emlékszem, erre egyszer volt példa, még Vick a Falconsos időkből.
több mint 10 éve
braxa88
12 534
wilsonnak 356 yard kell az 1000 futotthoz. 5 meccsen ez meg is lehet neki. durva lenne azért 1000yardos QB 😀
több mint 10 éve
Ginola
136
Amúgy nem értek egyet a Wilson savazással.Ha lenne is ideje a zsebben maradni,amire volt pár példa azért,nem volt egyszerűen célpontja.Egyértelműen az elkapokat látom hibásnak ebben a témában,RW nem mer olyan célpontra dobni ahol kicsi veszélyt is érez,mert a wr-jeink nem képesek a kétes szitukban 1-1-ben megverni a védőiket.Erre jó példa mikor PRich re dobott egy picit kockázatosabbat talán a Giants ellen..Személy szerint a legkisebb jelét sem láttam az elkapon hogy mindent megtenne azért hogy legalább valahogy kizárja az emberét .Persze INT is lett.Rookie és draftolatlan elkapoktol nem lehet csodát várni,de ez nem RW hibája.Persze hibázik ő is ahogy sokan mások is ,de ha kell mindig tud vezér lenni a pályán.A Cards ellen is akkor talált üres embert amikor már mindenki a cards secondarybol azt hitte hogy kapja a sacket és a szabadulása után már elvesztették az embereiket.A meccs egyik kulcsdriveja is egy ilyen volt mikor egy testcsellel hasradobatta az egyik passrushert és dobta meg Lynchet,abbol a drivebol lett a meccs TD-je is.
Lehet nem értetek egyet de én RW mellett vagyok,😊
több mint 10 éve
tejbegrrr!!!
943
A feldolgozás az én ízlésemnek kicsit túl szirupos, de a történet gyönyörű: www.foxsports.com/nfl/video?vid=362614851738
több mint 10 éve
Ginola
136
Ez kötelező darab: www.seahawks.com/news/articles/article-1/Russell-Wilson-Pete-Carroll-produce-trick-shot-video-with-Dude-Perfect/6dc443d8-3466-42fe-bf56-ce7986171010A maszkban RW ugy néz ki mint Lakatos Marlonbrandó 😊
PC 1:35-nél! 😕)tejbegrrr!!!
több mint 10 éve
tejbegrrr!!!
943
Ez kötelező darab: www.seahawks.com/news/articles/article-1/Russell-Wilson-Pete-Carroll-produce-trick-shot-video-with-Dude-Perfect/6dc443d8-3466-42fe-bf56-ce7986171010PC 1:35-nél! 😕)
több mint 10 éve
tejbegrrr!!!
943
PRich-et 147 elkapott yarddal és két TD-vel jelölik a hét újonca címretejbegrrr!!!Egyetlen aprócska yarddal hibáztam el...
...Odell Beckham Jr. teljesítményét! ^ ^
több mint 10 éve
Sebii
3 526
Akárki akármit mond, ez a '10-es évek legnagyobb rangadója. Győzzön a jobb!( mi)
több mint 10 éve
@baggio Nincs hang a videón. Amúgy Funkypárduc korábban linkelte már. Aki nem hallotta: Minden kérdésre egy szó jön válaszként : "yeah", plusz egyszer szóba hozza az alapítványát.Én egy mondatban latolgatnám az esélyeket. Aki megnyeri az öbölháborút, az megy a Wildcard hétvégére.
9ers elleni rövidhéten mit vártok?
Mi végre megtaláltuk a "swaggert", megvertük magabiztosan a liga legjobb mérleggel álló csapatát, a 9ers pedig otthon vért izzadva verte a gyengécske és RG 1/2-al felálló Redskinst, szóval mentálisan mi jobb helyen vagyunk szerintem.
Hazai pálya idén annyira nem jött be a 9ersnek ráadásul. O# oldalon sokan szidják a playcallt (ismerős?), de a WR állományuk tavalyhoz képest javult is. A faluk viszont gyengült, amit ki lehet aknázni. Ezek miatt is a futástól nem tartok annyira, viszont passrush hiányában lehetnek problémáink az elkapókkal, és Capy is előveheti a nyúlcipőt, mint az NFC döntőben. Most elvileg Irvin lesz a spy, kíváncsi vagyok.
Védelemben jól pótolták a sérülteket, már amennyire lehet allpro játékosokat pótolni. Bootlegek annyira nem fognak ülni, mert Brooksot meg upgradelték is. Vertikális játékokkal szerintem sebezhetőek. Ez a meddő screen-screen-run playcall viszont biztosan nem fog ülni. Érdekes,hogy tegnap nem használtuk a jumbo csomagot. Lehet, hogy csütörtökre tartogattuk?
KPL elvileg játszhat, legalábbis ezt hallottam. K.J. és Wagner jó játéka az underneath zónákat sokkal megnyugtatóbbakká teszi.undisputedly
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
az a tegnapi Skins D nem volt gyengécske, a gond ott volt hogy nem bírtuk kihasználni a gyengeségeiket. ez a vertikális játékkal sebezhetőek honnan jött? Eli így dobott nekünk 5 picket 😊 hogy Brooks,Lynch, Aldon nyektette egész végig.@baggio Nincs hang a videón. Amúgy Funkypárduc korábban linkelte már. Aki nem hallotta: Minden kérdésre egy szó jön válaszként : "yeah", plusz egyszer szóba hozza az alapítványát.szerintem ez lesz a tipikus 50:50 meccs, innen eldől kinek mi a szerepe az év további részére
9ers elleni rövidhéten mit vártok?
Mi végre megtaláltuk a "swaggert", megvertük magabiztosan a liga legjobb mérleggel álló csapatát, a 9ers pedig otthon vért izzadva verte a gyengécske és RG 1/2-al felálló Redskinst, szóval mentálisan mi jobb helyen vagyunk szerintem.
Hazai pálya idén annyira nem jött be a 9ersnek ráadásul. O# oldalon sokan szidják a playcallt (ismerős?), de a WR állományuk tavalyhoz képest javult is. A faluk viszont gyengült, amit ki lehet aknázni. Ezek miatt is a futástól nem tartok annyira, viszont passrush hiányában lehetnek problémáink az elkapókkal, és Capy is előveheti a nyúlcipőt, mint az NFC döntőben. Most elvileg Irvin lesz a spy, kíváncsi vagyok.
Védelemben jól pótolták a sérülteket, már amennyire lehet allpro játékosokat pótolni. Bootlegek annyira nem fognak ülni, mert Brooksot meg upgradelték is. Vertikális játékokkal szerintem sebezhetőek. Ez a meddő screen-screen-run playcall viszont biztosan nem fog ülni. Érdekes,hogy tegnap nem használtuk a jumbo csomagot. Lehet, hogy csütörtökre tartogattuk?
KPL elvileg játszhat, legalábbis ezt hallottam. K.J. és Wagner jó játéka az underneath zónákat sokkal megnyugtatóbbakká teszi.undisputedly
fejben kell ott lenni 😊funkyparduc
amúgy egy alacsony pontos védelmi állóháborút látok. nem meglepő.
Total D: 1, Seahawks, 2, 49ers
Pass D: 2, 49ers, 3, Seahawks
Run D: 6, Seahawks, 7, 49ers
😀
verseny, ki fogja többet mondani a Bevell/Roman takarodj-at? 😀
több mint 10 éve
@baggio Nincs hang a videón. Amúgy Funkypárduc korábban linkelte már. Aki nem hallotta: Minden kérdésre egy szó jön válaszként : "yeah", plusz egyszer szóba hozza az alapítványát.9ers elleni rövidhéten mit vártok?
KPL elvileg játszhat, legalábbis ezt hallottam. K.J. és Wagner jó játéka az underneath zónákat sokkal megnyugtatóbbakká teszi.
több mint 10 éve
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
GoHawks
3
Okungról van valami info???
több mint 10 éve
Meglehetősen éles vita alakult itt ki a tegnapi meccs után, pedig nyertünk a liga egyik legjobb formában lévő csapata ellen és szerintem nem is érdemtelenül. Hibák most is voltak, pl. amit az O fal művelt az első félidőben az szerintem botrány volt. RW nincs top formában ez világos, de vagy a földön fekszik, vagy ha van elég ideje, akkor meg az elkapók képtelenek elszakadni. Lássuk be ez a WR corps nokedli. Viszont tetszett Moeaki, remélem rászokik RW és kibírja kórház nélkül a szezont.
A Defense már majdnem tavalyi szinten pörgött. Wagner - nekem nagyon hiányzott és ez a meccs bizonyította, hogy nem csak nekem.
Megvan a W jöhet a Frisco. Ők sincsenek topon, de az a meccs így is gyilkos lesz (szokás szerint).
A TD Magazin honlapján meg lehet nézni Lynch nyilatkozatát. Minden Seahawks fannak ajánlom, egyszerűen zseniális a fickó.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
Már korábban is írtam, Russ azertfut mindig az elwteert,mert ő uhy dönt,hogy kimenekul a zsebből. Soha nem lép fel,soha. Eljon az idő,amikor lábbal már nem tesz le 70-100 yardokat, akkor mit csinál? Mármint a csapat.undisputedlyElhozzuk Tom Bradyt.
Már bocs, de ez nettó hülyeség..MedvepapaNem vagyok a könyvelőd, de ha az lennék, azt tanácsolnám;
Ne igényeld mindig vissza az Áfát.
Én nem idéztem senkit, kérem tiszteletel, csak úgy írtam, mintha a könyvelője lennék, de nem vagyok, csak úgy írom...
Ez a világegyetem legszabadelvűbb topicja! Itt nyugodtan, jól érzi magát, megtűrik a Medve***** és a vitathatatlan***** is!Sok a szemmellenzős fan az a baj, de részemről teljesen mindegy, ha ennyire befogadó a csapattopic egy véleménnyel kapcsoaltban, az már nem az én bajom.undisputedlyMeg én is itt vagyok, az is baj!
Balga
Itt csak engem moderálnak, de csak akkor, ha azt írom, hogy *****!
több mint 10 éve
Ez nem egy konstruktív vita így, hogy annyival érvelsz "ez nettó hülyeség".Elsősorban: ne vedd támadásnak, lehet erősen fogalmaztam. Ugyanakkor tisztázni szeretném, hogy eszem ágában sem volt érvelni, és távol álljon tőlem, hogy bárki álláspontját, véleményét meg akarjam változtatni, és ez most sem így van. A véleményedet véleményezem, azt viszont szabad, lévén ez egy fórum, de tényleg ne vedd személyeskedésnek. Vitázni sem akarok feltétlenül, éppen ezért.
Szerintem meg nem az, és konkrét playekkel bizonyítható.
Természetesen az ereménykövetőt nem kell követni,ha nem akarod, mivel már elég régóta vagy a fórumon nem értem miért lep meg, hogy ott a szurkolók sokkal vehemensebben fogalmaznak, mint ahogyan tennék azt szerkesztett komment formájában. Én is sokkal szélsőségesebben fogalmaztam.
Nyilván ebbe a rendszerbe nagyon nehéz lenne most hatékonyabb irányítót elképzelni, de amit a legtöbb fan és te is művelsz az konkrétan annyi, hogy "szar a fal, szar a fal, RW for prezident".
Szerintem meg ez nettó hülyeség. Hiába nagy divat szidni a falunkat, és Cable rendszerét, meg Bevellt, sokatokkal nagyon elszállt a realitás, és ugyanazt érzem, mint ami az öltözői megosztottságot is okozta. Sokan megváltóként kezelik Russellt.
Tavaly valóban a fal hülyeségei járultak hozzá az O# inkompetenciájához, aztán annyira elszaladt egyes fanokkal a ló, hogy idén már azt sem RW számlájára írják, ha egy gyenge kis szellő hatására már belefordul egyenesen az emberbe a sackért.
- Ez a fal nem annyira szar,mint ahogy látszik. RW teszi sokkal gyengébbé. Semmi jelenléte a zsebben. Érzi,hogy jönnek, menekül. NEm lép fel a zsebben, nem várja meg,hogy a nagyfiúk körülötte dolgozzanak, azonnal kifordul.
-Gyenge-e Bevell? Igen gyenge, megint a gyengén hívott screenekkel machinált, Lynch oktalan mellőzése is a számlájára írható, és Harvint sem tudta használni, de nem akarom elhinni, hogy a sokszor gyönyörűen kivitelezett playekből az ő hibája miatt nem szület több.
Sok a szemmellenzős fan az a baj, de részemről teljesen mindegy, ha ennyire befogadó a csapattopic egy véleménnyel kapcsoaltban, az már nem az én bajom.undisputedly
Azt is mondtam, hogy van amiben igazad van, akár Wilsonnal kapcsolatban is, csak úgy érzem átestél a ló túlsó oldalára. Igen vannak hibái, igen vannak korlátjai. Igen, néhány sack az Ő hibája, de inkább egy sack, mint egy meggondolatlan dobás és egy turnover. Nézzük a tegnapi hét sack-et, amivel példálózol. Jó legyen, abból 3 RW hibája is. De max. 3, kérlek nézd vissza. Lehet hogy egy-két zsebirányító, aki gyorsan elengedi a labdát, játékot de legalább egy incomplete pass-t megcsinál(legrosszabb esetben turnover, mint mondtam). De azt nem említed, hogy 4-5 másik játékot RW a mozgékonyságával megment, ahol a zsebirányító lenne földbe döngölve.
Wilson fut...ha azt tudja, akkor fusson már bassza meg. Ha eredményes vagy benne, miért ne csináld? Érezni a zsebet. Wilson esetében épp oly fontos, mint érezni a zseben kívül, hogy mit csinálhatsz. És ebben zseni. Akkor miért ne játszunk az erősségére?! De tök mindegy, Te akarsz látni egy RW-t, egy másik fan másik RW-t. A lényeg, hogy a coaching staff mit akar látni tőle, milyen playbook-ot terveznek rá, stb, és kötve hiszem, hogy insider lenne innen bárki a témában, de ha igen, szívesen várom a gondolatait. Kurva sok futott yardja van, mert TALÁN, - nem tudom, csak a véleményem - mikor 5-6 emberes pass rush érkezik rá, lehet, hogy tudatosan engedik át a védőket, hogy egy-két későbbi blokkot kiosztva nyíljon egy sáv a futásra. Sokszor látszik a tudatosság szerintem.
"amit a legtöbb fan és te is művelsz az konkrétan annyi, hogy "szar a fal, szar a fal, RW for prezident"" - bár tényleg elhangzott egy-egy ilyen vélemény, de ez sarkított, és rám nem is feltétlenül igaz. És igazad van, annyira lehet nem szar a fal. De nem is jó. Ezt nem akarom bizonygatni, ha nem így látod, tök mindegy. Én így látom. Mint mondtam, nem akarlak meggyőzni semmiről.
A másik, és direkt nem nyilatkoztam érdemben a témában, és nem hozom fel sehol: azért egy magyarországi fórumon, a Seahawks öltözői megosztottságáról bármit tudni vélni egy-két tweet meg a média csalimorzsáiból SZERINTEM baromira nagy naivitás. Én nem mondanék ilyesmit.
A mondanivalóm lényege, hogy vannak Wilsonnak hibái, nem is baj, ha ezeket észrevesszük, de a létező problémákért most szinte egy az egyben őt állítod be felelősként, ami szerintem nem igaz. Mindenki csinálhatná jobban a dolgát. Ha nem így volna, 11-0 lenne a mérlegünk, és minden tekintetben vezetnénk az offense rangsorokat. De azt is látni kell szerintem, hogy ez az offense konzisztensen idén már nem lesz sokkal jobb. Olyan hiányosságok vannak, amiket már idény közben nem lehet pótolni. Lesznek jobb meccseink, meg "szarok"(én minden meccsünket imádom) is. Nyerni is fogunk, meg veszíteni is.
Eredménykövető: ebben is igazad van, tudom, hogy milyen megnyilvánulások vannak ott, nem lep meg. De mint fórumon lévén, engedtessék már meg megfogalmaznom, ha nem tetszik valakinek megnyilvánulása, ahogy ha valakivel nem értek egyet, akkor nyugodtan leírhatom a magam verzióját. Pl. mikor Iktriad(no offense Ik, de hát így valljuk be) szinte minden meccs eredménykövetőjében ahol megjelenik elmondja, hogy vagy egy tipikus Jags meccset lát, de legalább az egyik csapat úgy játszik, mint a Jags, és tuti, hogy valamelyik játékos jövőre már a Jags-ben fog játszani...mivel beszélgetőtársa is akad, ez elég hosszúra is szokott nyúlni. Minden joga megvan ehhez, ettől függetlenül nem feltétlenül lesz élvezhető a dolog mások számára. 😊 És tudod szeretném követni az eredménykövetőt, mert régen jó(jobb) volt. Élveztem.
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
GoHawks
3
Nem értem ezt az egész témát... Nagyon gyorsan felejtenek itt egyesek....- Szezon elején még RW for president hangulat volt, mindenki őt istenítette, most jött pár gyengébb meccs (sztem az egész csapatnak). Eredmény? Ő a bűnbak... no comment...
- RW első, másodévében tudott hosszan passzolni, idén pedig elfelejtett... abszolút reális, sztem se a célpontok hiányoznak...
- Tegnap megvertük a 9-1-el!!!!!!!!!!!!!!!!!! álló Cardinálst, az NFL-ben nincs könnyű győzelem(lásd Chiefs - Raiders). Vertük a Packerst, Broncost...
Kicsit több optimizmust jó lenne olvasni 😉
GoHawks!
több mint 10 éve
tejbegrrr!!!
943
Mellesleg idejét sem tudom, mikor ment úgy az O# legalább 80 yardot egy támadásban, hogy konzisztensen menetel a TD-ig, és nem egy RW 50+ yardos futás van mögötte. Szerintem idén 5 db ilyen támadást nem vezettünk.undisputedlyJogos. Tegnap a közvetítésben volt egy meglepő RZ-stat, ez vagy valami ilyesmi lehetett: www.teamrankings.com/nfl/stat/red-zone-scoring-attempts-per-game