Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 9 éve
Írtam volna nevét,de telefonon ömlesztve jött be. Biztos,hogy nem csak a tiedre írtam,sok kommentben szerepelt. Gepkozelbol majd normálisan válaszolok.
több mint 9 éve
amíg esik szét a csapatuk, és rengeteg problémájuk van, Shermrol bizonygatjak,hogy szar...Mivel az én postomra írtad ezt reagálok:
A legjobb ervuk,hogy kiemelnek egy bleacherreportos cikket,ami kb ennyit ír: Dez Bryant elkapott rajta vagy 30 yardot, Allen is csinált rajta elkapast. Sherm szar. Lol.undisputedly
Ad1: "nem Shermanről kellene szólni ennek a topiknak" kezdtem. Pont mert van egy rahedli bajunk.
Ad2: "Magam részéről Shermannt nagyon rühellem, de ennek ellenére zseniális, ligaelit, top CB-nek tartom" írtam, tehát az hogy bizonygatom, hogy szar az barokkos túlzás.
Ad 3: A bleacher reportos cikket Sebii szurkertársad hozta fel mint egyetlen érvelési alap, én csak ugyanabból a cikkből recitáltam más aspektust és ezzel vezettem be: "Bár magamrészéről nem szeretem a bleacher reportot, de ha már innen hoztad a statisztikát....", de ott van még pár cikk amit említek utána ezen kívül.
És az egész polémia arról szólt, hogy idén nem ment neki annyira mint egy éve. Ennyi. Csusztatásból jeles.
Örüljetek, hogy pont őt tette naggyá faszkalap módon Kaep. Sherman jó, csapatotok megint egyre jobb, irány a PO.
Peace
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 9 éve
Na, szóval idén neha-neha beneztem a niners topicba,most is onnan jövök.Sajnáltam szegényeket,erre azt látom,h ogy amíg esik szét a csapatuk, és rengeteg problémájuk van, Shermrol bizonygatjak,hogy szar...
A legjobb ervuk,hogy kiemelnek egy bleacherreportos cikket,ami kb ennyit ír: Dez Bryant elkapott rajta vagy 30 yardot, Allen is csinált rajta elkapast. Sherm szar. Lol.
Liga egyik legjobb cbje futás ellen,idén nem csináltak róla td-t, fele se mernek sokszor dobni, amíg ET és Kam is szarul játszott idén,ő volt az egyetlen elit a védelemben.
Arról nem is beszélve,h a közvetítés alatt többször kiemelték,h a liga egyik legintelligensebb cbje, Capynel is a szemét olvasta.
Na,de mindegy, elhiszem,h frusztraltak. Négy utolsó egymás elleni meccsből három a miebk lett,ebből többször esélyük sem volt.
Go Hawks.
több mint 9 éve
Tessu
151
Burley egy kalap... volt.undisputedlyEz konkrétan nem igaz. Valahol olvastam, hogy jobb mutatói voltak mint tavaly Thurmondnak(aki egyébként teljesen véletlenül megint lesérült a Giantsnél).
Persze a Sherm-Maxi-Simon package azért erősebb.
több mint 9 éve
Az is gond ám Doki, hogy nãlatok bedurcizik néhány jãtékos, mert a hihetetlenül sikeres vezetőedző módszerei nem tetszenek, és a vezetőedzőnek magyarázkodnia kell, meg moderálnia magát, és a csapatot. Így nem könnyű szakmai munkát végezni. Kb olyan, mint amikor bejönnek a szülők, hogy a tanár ne irasson röpdolgozatot.... Ugyanmár, ha így lehetne csapatot építeni, akkor BB hajléktalan koldus lenne, és a Pats minden évben 5-11 el csoportutolsó. Mondjuk, amit nálunk PC-Wilson (minime) Lynch(respeta man)-Harvin(...)és az örök erkölcsi totem a csapat jerry springere... Doug Baldwin műveltek az sem volt akármi, és a pályãn is volt nyoma...
több mint 9 éve
Harbaughnak is küld el!9ersnél a játékerővel is komoly bajok vannak, szerintem. Most Romanban mindenki megtalálta a szódás lovát, de van ott még baj, amúgy is...Gratulálok, talán hozza segítettek minket Roman kirugasahoz. Pár hete amikor itt a negatív szezonrol siránkoztatok leírtam, hogy aki hálaadáskor nyer az befut.diverdocPár hete ( enyhe túlzással ) még így is nézett ki, de az utolsó két meccsen nagyon összeállt a D#, hála a visszatérő Wagnernek és a végre tavalyi formában játszó Kancellárnak. Azért a támadó játék még csikorog.
Nálatok nem a játékosokkal van a gond, hanem a rendszerrel ( O# oldalon ), és ha ez tényleg segít az OC-tek kirúgásához nagyon szívesen megverünk Benneteket a CLinken is. 😉
Amúgy köszi a gratulációt.BigBaltazar
Undi jól látta a szezon előtt, hogy nem fognak beleszólni idén az NFC west 1. Helyéért folyó küzdelembe.
Braxa, és Funky kérésére , nameg azért mert unalmas a Bevell és Kábel takaroggy, írok az o fal egyedi blokkolãsi sémáiról. Azok nélkül kb 9ers szimtő o produkciónk lenne...Helmut Zimmer
több mint 9 éve
9ersnél a játékerővel is komoly bajok vannak, szerintem. Most Romanban mindenki megtalálta a szódás lovát, de van ott még baj, amúgy is...Gratulálok, talán hozza segítettek minket Roman kirugasahoz. Pár hete amikor itt a negatív szezonrol siránkoztatok leírtam, hogy aki hálaadáskor nyer az befut.diverdocPár hete ( enyhe túlzással ) még így is nézett ki, de az utolsó két meccsen nagyon összeállt a D#, hála a visszatérő Wagnernek és a végre tavalyi formában játszó Kancellárnak. Azért a támadó játék még csikorog.
Nálatok nem a játékosokkal van a gond, hanem a rendszerrel ( O# oldalon ), és ha ez tényleg segít az OC-tek kirúgásához nagyon szívesen megverünk Benneteket a CLinken is. 😉
Amúgy köszi a gratulációt.BigBaltazar
Undi jól látta a szezon előtt, hogy nem fognak beleszólni idén az NFC west 1. Helyéért folyó küzdelembe.
Braxa, és Funky kérésére , nameg azért mert unalmas a Bevell és Kábel takaroggy, írok az o fal egyedi blokkolãsi sémáiról. Azok nélkül kb 9ers szimtő o produkciónk lenne...
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Az nem lehet, hogy épp itt ne legyen nyoma: DangeRuss Wilson ma 26 éves. Gondolkodtam ezen a kisfőnök/kedvenc dolgon, talán megírom hosszabban is majd, de nem nagyon tűnik többnek egy szalonképesebb "nem elég feketénél".
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Burley egy kalap... volt.
több mint 9 éve
Burley után Purifoyt is elloptátok tőlünk.Poén mert szerintem épp miatta nem fért be az 53-ba CB poszton Burley.
Special teamben első naptól segítség lehet, de amúgy is sok van benne ha nem fürdősózza magát.
Közel a Super Bowl.
több mint 9 éve
Sebii
3 526
le kéne csapnunk Ray Rice- ra, igaz hogy tele vagyunk futoval, de ha Lynch távozik .. sose lehet tudniShermanSemmi értelme. Nem azért hoztuk el CM-et, hogy 3. számú futó legyen. Jövőre majd szépen megküzd Turbinnel a kezdőért, és lehet még hozni melléjük egy hátsó körös fiatalt, vagy egy szituációs veteránt (laMichael, Helu, Vereen).
több mint 9 éve
braxa88
12 534
le kéne csapnunk Ray Rice- ra, igaz hogy tele vagyunk futoval, de ha Lynch távozik .. sose lehet tudniShermannem
több mint 9 éve
Sherman
78
le kéne csapnunk Ray Rice- ra, igaz hogy tele vagyunk futoval, de ha Lynch távozik .. sose lehet tudni
több mint 9 éve
Gratulálok, talán hozza segítettek minket Roman kirugasahoz. Pár hete amikor itt a negatív szezonrol siránkoztatok leírtam, hogy aki hálaadáskor nyer az befut.diverdocPár hete ( enyhe túlzással ) még így is nézett ki, de az utolsó két meccsen nagyon összeállt a D#, hála a visszatérő Wagnernek és a végre tavalyi formában játszó Kancellárnak. Azért a támadó játék még csikorog.
Amúgy köszi a gratulációt.
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
Gratulálok, talán hozza segítettek minket Roman kirugasahoz. Pár hete amikor itt a negatív szezonrol siránkoztatok leírtam, hogy aki hálaadáskor nyer az befut.
több mint 9 éve
Egész nap kerültem a netet, most néztem végig a meccset. A defense a helyén van. Én már régen mondtam, hogy a védelemben Wagner és az egészséges Kancellár a kulcs. Szépen takarítják a pálya közepét, így kénytelen volt Cap is hosszabb passzokkal operálni, viszont ma nem volt jó ötlet a Sherm féle irány. A támadófal egész normális volt önmagához képest. Csodálom, hogy normális WR sor nélkül itt tartunk. Azt egyébként többszöri visszanézésre is durvának tartottam, hogy PR TD-jét elvették.Szóval jó volt a csapat csak az a sok rohadt bünti ne lenne! Szerintem van esélyünk Phillyben.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
OFF:Rossz méret miatt, eladó egy ÚJ Nike Richard Sherman mez L-es méretű.
Ára 7500Ft, bővebben akit érdekel írjon üzenetet.
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
ilyen rekordot találtam, tudom, runheavy O, RW maga is sokat fut, kevés passzkísérletből hozza ezt, de mégis:In multiple seasons, from 1960 to 2014, from 1st to 3rd season, in the NFL, in the Regular Season, requiring Passer Rating >= 100, sorted by most games matching criteria.
Talán nem egyértelmű: RW 1960 óta a liga összes irányítója közül a legtöbb (23) meccset hozta le 100 feletti passer ratinggel a profi pályafutás első három évében (aminek nála ugye még nincs is vége).
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
RW azzal, hogy most "csak" 35 yardot futott, kicsit messzebb került az 1000 yardos szezontól, mostantól átlagban 80-at kellene hoznia.Igen, ebből a szempontból összehasonlíthatatlan Capyvel, ma olvastam egy cikket,hogy neki a 34.(?!) csak a pontossága a Qb-k között. Ahhoz képest,hogy van egy Boldin-Crabtree-Johnson hármasa, egy passzprotban legalább olyan fala ,mint a miénk, ez nagyon-nagyon kevés. Erős kar, de nem pontos, és a legnagyobb hibája fejben van. Az a 2. Sherm int a legjobb példa rá. Nem NFL-ready fejben, és ez talán már nem is változik.
Viszont egy másik mutató engem legalább ennyire érdekelne: korábban olvastam valahol, hogy abban is a nagyon kevesek közé tartozik, hogy az első két szezonjában 100 feletti passer ratinget hozott mindkét alapszakaszban. Nem tudom, volt-e már bárki, akinek az első háromban sikerült volna ez a bravúr. Most a 3-4 gyengébb meccs miatt 94.7-nél jár, szóval összejöhet.tejbegrrr!!!
RW ezzel szemben noname célpontokkal passzol pontosan (habár a közelmúltban többször is fontos helyzetben lőtt mellé, pl Helfet "TD", vagy Kearse deep ball), és fejben nagyon ott van. Végig koncentrál az elkapóira, össze tudja szedni magát egy-egy hiba után, amiből amúgy szerencsére nagyon kevés van, és a scramble playeknél sosem kockáztatja magát. Első ilyen alkalom (amikor hagyta,hogy megüssék), az előző heti Cards elleni sorsdöntő meccsen volt.
Ettől eltekintve, még mindig úgy gondolom,hogy van hová fejlődnie, viszont a jelenlegi rendszerbe nem kívánhatnánk jobban illő irányítót a hibái ellenére sem, mert kiemelkedően játszik, és szerencsére úgy néz ki a 2 héttel ezelőtti csapat meeting neki is nagyon jót tett, mert azzal véget is ért a gyengébb szereplése. A kiskedvenc témával egyelőre nem foglalkoznék,de nekem ez sem túl szimpatikus.
Összességében bizakodhatunk, mert miénk a divízió legjobb Qb-ja, legjobb védelme, és legjobb futó egysége, szóval ez a 3 elem elég lehet egy PO shotra ha oda jutunk, mert esélyesek nem leszünk idegenben sehol (kivéve a South ellen LOL).
Amúgy vissza kanyarodva a D#-re, Capynél azt sem értem, hogy miért próbálkozott Shermre.
Nem néz videót? Vagy ennyire nincs esze? Talán az egoja dobatta vele. Ellenünk rendre szörnyű qbr-t hoz, erre rádob 5x is a liga legjobb cornerére. Nyilván 2 pick az eredmény. A másodikat ráadásul úgy,hogy közben menekült. Érthetetlen. Viszont én személy szerint örülök,hogy kanyarodnak felfelé Sherm számai, mert idén alig mertek rá dobni, és igazán kiemelkedően játszott, ha jól emlékszem nem is csináltak róla TD-t.
A D# pedig mindenféle statisztikt döntött azzal,hogy 2 meccsen egymás után nem kapott TD-t, sőt pontból is csak 6-ot. Félelmetes. Ha a Phillyt 300-350 össz yard alatt tudjuk tartani, az is szép teljesítmény lenne.
több mint 9 éve
Fél négykor felkeltem és 10-0-nál a második negyedtől néztem. A D# dominálta a meccset rendesen, nem volt olyan része ahol ne kerekedtünk volna az ellen fölé. Wagner igazi vezér és jó látni, hogy a sérülése után ott folytatja ahol abbahagyta. A védelem a tavalyi formájában hozza.Most kivételese az O# is jól muzsikált néhány hibától eltekintve, de összességében ennyire volt szükség. Azt azért hiányolom, hogy csak FG jutunk és a TD-k nem jönnek össze. Az Eagles szerintem azért 3 pontnál többet tesz majd fel a táblára, de üsse kutya ma ez is elég volt.
A 49-ers előtt úgy gondoltam lesz 2 esetleg 3 győzelmünk még, de most úgy érzem akár a maradék meccseket mind behúzhatjuk. Ha a védelem továbbra is így teszi a dolgát bárhová mehetünk esélyesként.
A végén a fiúk megérdemelték a pulyka vacsorát, nem? 😀
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
RW azzal, hogy most "csak" 35 yardot futott, kicsit messzebb került az 1000 yardos szezontól, mostantól átlagban 80-at kellene hoznia.Viszont egy másik mutató engem legalább ennyire érdekelne: korábban olvastam valahol, hogy abban is a nagyon kevesek közé tartozik, hogy az első két szezonjában 100 feletti passer ratinget hozott mindkét alapszakaszban. Nem tudom, volt-e már bárki, akinek az első háromban sikerült volna ez a bravúr. Most a 3-4 gyengébb meccs miatt 94.7-nél jár, szóval összejöhet.
több mint 9 éve
Az Eagles szerintem nem lesz "igazi teszt". Nehéz meccs lesz idegenben, simán kikaphatunk, de:azóta sok minden változott a Dbenhelyre lett rakva az NFC West. erről van szó2 hete még azt mondtad nem lesz pozitív mérleg 😊Tessu
braxa88
de az EAgles lesz az igazi tesztbraxa88
Eddig kétszer találkoztak jó védelemmel, mindkét alkalommal 20-20 pont körül tartották őket. Most már ráadásul Sanchez van Qb-ban. A védelmük sem kifejezetten jó.
Nem látom,hogy bármilyen mércét jelentenének jelenleg. Maximum annyiban érzem újdonság erejével ható "tesztnek", hogy Kelly mit talál ki a D# ellen, viszont emlékszem még GB meg a Cards elleni meccseikre is. Az is bőven benne van,hogy oda megyünk, és 7+ ponttal nyerünk.
Jelenleg nincs csapat akitől tartanunk kellene. Fejben összeállt a csapat. Talán csak a GB van még ilyen formában,mint mi.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
azóta sok minden változott a Dbenhelyre lett rakva az NFC West. erről van szó2 hete még azt mondtad nem lesz pozitív mérleg 😊Tessu
braxa88
de az EAgles lesz az igazi teszt
több mint 9 éve
Tessu
151
helyre lett rakva az NFC West. erről van szó2 hete még azt mondtad nem lesz pozitív mérleg 😊
braxa88
több mint 9 éve
igen, már kitakarítottam az ágyat és kimostam a pizsimet 😊Azért még nem teljesen lett helyrerakva a csoport. A Kosokat még nem vertétek meg idén 😊Teljesitetted a fogadalmad az eredmenyt illetoen?😊Ginola
Statement win no. 2. Le a kalappal. Nem hittem volna, hogy ennyit számít Wagner és Chancellor visszatérése. Iszonyat pörög a csapat az elmúlt két hétben, mármint a defense. Az offense olyan amilyen, de nyertek és ez a lényeg.Fucu