Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 10 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 231 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Ugyanmár, csak a kislányok gyökérkednek...

Más, ami lényeges! Szerintetek Bevell marad? Baldwint mint szakszervezeti bizalmit megtartanátok?Helmut Zimmer
Marad mindkettő. Isten látja lelkem nem szeretem Bevellt, de nem lehet mindent a nyakába varrni. Vannak igazán szar meccsei, érthetetlen húzásai, amikor a játékosok is csak beintenek neki, de Pete valamiért ( és remélem tudja mit csinál ) mégis ragaszkodik hozzá. Remélem nem bánjuk meg.
Baldwin pedig rendben van, ebben a rendszerben pedig végképp. Akire nagyon kíváncsi leszek az PRich. Mi lesz ha egészséges, és még használni is fogjuk.
Azért a drafton az elkapó gárdát erősíteni kell. WR or TE nem tudom.
Btw Britt a Rams-ból szabad ügynök lesz. Ti mit szólnátok hozzá? Látnátok szívesen Seahawks mezben?

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
szerintetek Lynch már beszélget a jogászával? 😛Helmut Zimmer
YEAH! 😊

-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 340 — Patriots fan
Caroll arca ahogy rànéz a pàlyàròl lesétàlò mosolygò Lynchre mindent visz. Azt a megvetést...pedig Lynch igazàn odatette magàt!

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 426 — Anthony Richardson fan

Más, ami lényeges! Szerintetek Bevell marad? Baldwint mint szakszervezeti bizalmit megtartanátok?Helmut Zimmer
sztem marad mind2. Baldwin pláne, lehet nagy a pofája, de legjobb WRünk (tejóég micsoda WR corp).
Bevellt védi Carroll, sztem marad. :/braxa88
Már írtam, hogy Bevell remélem megy. Szerintem az offensenek egy kicsit meg kell újulnia, és ezt Bevellben nem látom. Más kérdés, hogy ha megy, van bennem egy félsz h Cable követhetné, amivel nem biztos hogy előrébb lennénk, nekem Ő meg már túl konzervatív.

Baldwin egyrészt tavaly írt alá egy 3 éves szerződést, az idei base garantált, tehát marad(bár nem zárom ki egy trade lehetőségét amit már tavaly is rebesgettek). Másrészt azzal is egyetértek, hogy igen hasznos játékosunk, és még csak ki sem tudtuk igazán használni eddig. Simán lehetne egy 1000+ yardos slot WR. Nem mindig szimpatikus és okos, de a pályán szükség van rá. De kellene egy elsőszámú elkapó...

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215

sztem marad mind2. Baldwin pláne, lehet nagy a pofája, de legjobb WRünk (tejóég micsoda WR corp).
Bevellt védi Carroll, sztem marad. :/braxa88
Nem is akárhogy védi. Volt egy 20perces interjú kb 3. mondata az volt hogy nem Bevell hibázott...
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549

Bevellt védi Carroll, sztem marad. :/
több mint 10 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
 instagram.com/p/ysPqNctetD/?modal=true&utm_source=partner&utm_medium=embed&utm_campaign=video
sajnálom h csak jövőre játszunk velük, nem élné túl ez a kis patkánybraxa88
patkány?

kiváncsi lennék lenne tököd ezt a szemébe is mondani...ZERO_L
minek reagálsz ilyenekre?braxa88
irritál az ostobaság...ZERO_L
enghem(minket) meg az olyan undorító viselkedések mint Edelmané és Blounté.
vitát zárjuk le.
csábraxa88
mást meg a ti játékosaitok viselkedése... mégsem patkányozza senki Irvinget, Sherman-t meg többieket a pats topicban

lmgtfy.com/?q=kett%C5%91s+m%C3%A9rce+jelent%C3%A9seZERO_L
Nincs Irving nevű játékosunk... 😊
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 047 — situational football
 instagram.com/p/ysPqNctetD/?modal=true&utm_source=partner&utm_medium=embed&utm_campaign=video
patkány?

vitát zárjuk le.
csábraxa88
mást meg a ti játékosaitok viselkedése... mégsem patkányozza senki Irvinget, Sherman-t meg többieket a pats topicban

lmgtfy.com/?q=kett%C5%91s+m%C3%A9rce+jelent%C3%A9se

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.

Más, ami lényeges! Szerintetek Bevell marad? Baldwint mint szakszervezeti bizalmit megtartanátok?
több mint 10 éve
patkány?

vitát zárjuk le.
csá
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 047 — situational football
patkány?

irritál az ostobaság...

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
patkány?

minek reagálsz ilyenekre?
több mint 10 éve
patkány?

kiváncsi lennék lenne tököd ezt a szemébe is mondani...

több mint 10 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 929
“You have enemies? Good. That means you've stood up for something, sometime in your life.”
― Winston S. Churchill

Felépítette magát a csapat, mint egy karakteres és kemény, meg nem hátráló és szókimondó egység. Kikaptunk, így vannak bizonyos előjogai a győztesnek. Az,hogy ezekkel az előjogokkal szimpátiát vagy ellenszenvet akar szerezni az már az ő döntése. A vesztes ilyenkor hallgat, és tükröt mutat a győztesnek.

Nem tudom mi dühítette fel ennyire a Pats játékosait Lynch ellenében, de:

“The weak can never forgive. Forgiveness is the attribute of the strong.”
― Mahatma Gandhiundisputedly
Ha már idézetek, akkor Edelman:
“I am the punishment of God...If you had not committed great sins, God would not have sent a punishment like me upon you.”
―Genghis Khan
😀

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
Srácok!
A beast mode nem bejegyzett márka...? Ha igen, akkor szerintetek Lynch már beszélget a jogászával? 😛
több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 804 — SuperBowl Champions 2013/2014
“You have enemies? Good. That means you've stood up for something, sometime in your life.”
― Winston S. Churchill

Felépítette magát a csapat, mint egy karakteres és kemény, meg nem hátráló és szókimondó egység. Kikaptunk, így vannak bizonyos előjogai a győztesnek. Az,hogy ezekkel az előjogokkal szimpátiát vagy ellenszenvet akar szerezni az már az ő döntése. A vesztes ilyenkor hallgat, és tükröt mutat a győztesnek.

Nem tudom mi dühítette fel ennyire a Pats játékosait Lynch ellenében, de:

“The weak can never forgive. Forgiveness is the attribute of the strong.”
― Mahatma Gandhi
több mint 10 éve
Schwartz szabad... 😊Helmut Zimmer
Örülnél neki? Mit hozna Ő nekünk?Medvepapa
Nehezen mondom ki... -tükör előtt gyakoroltam- de igen.
6 hétig visszasírtam Pettinet, de aztán rádöbbentem, hogy jó az a wide 9, egyszerű, mint a kettőnégy, nagyon tökös... kell hozzá egy tehetséges védelem, ez itt adott! (Tudom a Williams, Dareus, Williams JH fal még a Hox DL-nél is epicebb, de azért van itt is bőven tehetség, hátrébb meg király a csapat)

Persze reménytelen, csak hát álmodozni lehet!Helmut Zimmer
Ha valaki, akkor Avril örülne, kettőnégyet szereti. 😊

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
Nehezen mondom ki... -tükör előtt gyakoroltam- de igen.
6 hétig visszasírtam Pettinet, de aztán rádöbbentem, hogy jó az a wide 9, egyszerű, mint a kettőnégy, nagyon tökös... kell hozzá egy tehetséges védelem, ez itt adott! (Tudom a Williams, Dareus, Williams JH fal még a Hox DL-nél is epicebb, de azért van itt is bőven tehetség, hátrébb meg király a csapat)

Persze reménytelen, csak hát álmodozni lehet!
több mint 10 éve
https://static.cdninstagram.com/rsrc.php/v4/yR/r/hexDR1NOpRC.png
Instagram
Create an account or log in to Instagram - Share what you're into with the people who get you.

sajnálom h csak jövőre játszunk velük, nem élné túl ez a kis patkány
több mint 10 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
Btw. én jobban örülnék egy D-line gurunak, ugyanakkor Richard leader, a játékosok nagyon szeretik. Schwartz-féle Bills D viszont nagyon szemet csillogtató volt... 😊 Mindenesetre a hírek nagyon adják a Richard féle storyt.Medvepapa
Itt is:  profootballtalk.nbcsports.com/2015/02/05/signs-pointing-to-kris-richard-as-next-defensive-coordinator-in-seattle/

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 10 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
Remélem a Mathews gyerekből első számú elkapót csináltok a nyáron. Amikor lassítva néztem az elkapását a dereka a cornerünk fejénél volt. 😀Demecs
Egy nfl.comos szakértő szerint ennyi volt csak benne, a fizikai adottságai jók, de elszakadni nem tud, Revis a második félidőben levette a pályáról. Meglátjuk.tejbegrrr!!!
Browner. Revis végig Baldwin-t fogta.tomi-tomi
Igen, kösz.

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 10 éve
Btw. én jobban örülnék egy D-line gurunak, ugyanakkor Richard leader, a játékosok nagyon szeretik. Schwartz-féle Bills D viszont nagyon szemet csillogtató volt... 😊 Mindenesetre a hírek nagyon adják a Richard féle storyt.

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 912 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egy feketét :p
több mint 10 éve
Örülnél neki? Mit hozna Ő nekünk?

több mint 10 éve

Más, ami lényeges! Ki lesz a DC?Helmut Zimmer
Ken Norton Jr. vagy Kris Richard, de előbbit nagyon győzködi a Raiders isbaggio
Richard evidensnek tűnik, illetve külsős neveket még nem is olvastam igazán. Ugyanakkor Norton tudtommal igen szoros kapcsolatban van PC-vel, így (főleg ha más is érdeklődik utána) akár Ő is lehet az utód. Ami igazán izgat, hogy lehet-e komolyabb hatása akkor is Quinn távozásának, ha házon belül pótoljuk?...Medvepapa
Schwartz szabad... 😊