Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Ugyanmár, csak a kislányok gyökérkednek...Marad mindkettő. Isten látja lelkem nem szeretem Bevellt, de nem lehet mindent a nyakába varrni. Vannak igazán szar meccsei, érthetetlen húzásai, amikor a játékosok is csak beintenek neki, de Pete valamiért ( és remélem tudja mit csinál ) mégis ragaszkodik hozzá. Remélem nem bánjuk meg.
Más, ami lényeges! Szerintetek Bevell marad? Baldwint mint szakszervezeti bizalmit megtartanátok?Helmut Zimmer
Baldwin pedig rendben van, ebben a rendszerben pedig végképp. Akire nagyon kíváncsi leszek az PRich. Mi lesz ha egészséges, és még használni is fogjuk.
Azért a drafton az elkapó gárdát erősíteni kell. WR or TE nem tudom.
Btw Britt a Rams-ból szabad ügynök lesz. Ti mit szólnátok hozzá? Látnátok szívesen Seahawks mezben?
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
szerintetek Lynch már beszélget a jogászával? 😛Helmut ZimmerYEAH! 😊
-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
Caroll arca ahogy rànéz a pàlyàròl lesétàlò mosolygò Lynchre mindent visz. Azt a megvetést...pedig Lynch igazàn odatette magàt!
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
Már írtam, hogy Bevell remélem megy. Szerintem az offensenek egy kicsit meg kell újulnia, és ezt Bevellben nem látom. Más kérdés, hogy ha megy, van bennem egy félsz h Cable követhetné, amivel nem biztos hogy előrébb lennénk, nekem Ő meg már túl konzervatív.Ugyanmár, csak a kislányok gyökérkednek...sztem marad mind2. Baldwin pláne, lehet nagy a pofája, de legjobb WRünk (tejóég micsoda WR corp).
Más, ami lényeges! Szerintetek Bevell marad? Baldwint mint szakszervezeti bizalmit megtartanátok?Helmut Zimmer
Bevellt védi Carroll, sztem marad. :/braxa88
Baldwin egyrészt tavaly írt alá egy 3 éves szerződést, az idei base garantált, tehát marad(bár nem zárom ki egy trade lehetőségét amit már tavaly is rebesgettek). Másrészt azzal is egyetértek, hogy igen hasznos játékosunk, és még csak ki sem tudtuk igazán használni eddig. Simán lehetne egy 1000+ yardos slot WR. Nem mindig szimpatikus és okos, de a pályán szükség van rá. De kellene egy elsőszámú elkapó...
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
Nem is akárhogy védi. Volt egy 20perces interjú kb 3. mondata az volt hogy nem Bevell hibázott...Ugyanmár, csak a kislányok gyökérkednek...sztem marad mind2. Baldwin pláne, lehet nagy a pofája, de legjobb WRünk (tejóég micsoda WR corp).
Bevellt védi Carroll, sztem marad. :/braxa88
több mint 10 éve
Ugyanmár, csak a kislányok gyökérkednek...sztem marad mind2. Baldwin pláne, lehet nagy a pofája, de legjobb WRünk (tejóég micsoda WR corp).
Bevellt védi Carroll, sztem marad. :/
több mint 10 éve
Nincs Irving nevű játékosunk... 😊mást meg a ti játékosaitok viselkedése... mégsem patkányozza senki Irvinget, Sherman-t meg többieket a pats topicbanenghem(minket) meg az olyan undorító viselkedések mint Edelmané és Blounté.irritál az ostobaság...ZERO_Lminek reagálsz ilyenekre?braxa88instagram.com/p/ysPqNctetD/?modal=true&utm_source=partner&utm_medium=embed&utm_campaign=videopatkány?
sajnálom h csak jövőre játszunk velük, nem élné túl ez a kis patkánybraxa88
kiváncsi lennék lenne tököd ezt a szemébe is mondani...ZERO_L
vitát zárjuk le.
csábraxa88
lmgtfy.com/?q=kett%C5%91s+m%C3%A9rce+jelent%C3%A9seZERO_L
több mint 10 éve
mást meg a ti játékosaitok viselkedése... mégsem patkányozza senki Irvinget, Sherman-t meg többieket a pats topicbanenghem(minket) meg az olyan undorító viselkedések mint Edelmané és Blounté.irritál az ostobaság...ZERO_Lminek reagálsz ilyenekre?braxa88instagram.com/p/ysPqNctetD/?modal=true&utm_source=partner&utm_medium=embed&utm_campaign=videopatkány?
vitát zárjuk le.
csábraxa88
lmgtfy.com/?q=kett%C5%91s+m%C3%A9rce+jelent%C3%A9se

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Ugyanmár, csak a kislányok gyökérkednek...Más, ami lényeges! Szerintetek Bevell marad? Baldwint mint szakszervezeti bizalmit megtartanátok?
több mint 10 éve
enghem(minket) meg az olyan undorító viselkedések mint Edelmané és Blounté.irritál az ostobaság...ZERO_Lminek reagálsz ilyenekre?braxa88instagram.com/p/ysPqNctetD/?modal=true&utm_source=partner&utm_medium=embed&utm_campaign=videopatkány?
vitát zárjuk le.
csá
több mint 10 éve
irritál az ostobaság...minek reagálsz ilyenekre?braxa88instagram.com/p/ysPqNctetD/?modal=true&utm_source=partner&utm_medium=embed&utm_campaign=videopatkány?

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
minek reagálsz ilyenekre?instagram.com/p/ysPqNctetD/?modal=true&utm_source=partner&utm_medium=embed&utm_campaign=videopatkány?
több mint 10 éve
instagram.com/p/ysPqNctetD/?modal=true&utm_source=partner&utm_medium=embed&utm_campaign=videopatkány?
kiváncsi lennék lenne tököd ezt a szemébe is mondani...

több mint 10 éve
“You have enemies? Good. That means you've stood up for something, sometime in your life.”Ha már idézetek, akkor Edelman:
― Winston S. Churchill
Felépítette magát a csapat, mint egy karakteres és kemény, meg nem hátráló és szókimondó egység. Kikaptunk, így vannak bizonyos előjogai a győztesnek. Az,hogy ezekkel az előjogokkal szimpátiát vagy ellenszenvet akar szerezni az már az ő döntése. A vesztes ilyenkor hallgat, és tükröt mutat a győztesnek.
Nem tudom mi dühítette fel ennyire a Pats játékosait Lynch ellenében, de:
“The weak can never forgive. Forgiveness is the attribute of the strong.”
― Mahatma Gandhiundisputedly
“I am the punishment of God...If you had not committed great sins, God would not have sent a punishment like me upon you.”
―Genghis Khan
😀
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
Srácok!A beast mode nem bejegyzett márka...? Ha igen, akkor szerintetek Lynch már beszélget a jogászával? 😛
több mint 10 éve
“You have enemies? Good. That means you've stood up for something, sometime in your life.”― Winston S. Churchill
Felépítette magát a csapat, mint egy karakteres és kemény, meg nem hátráló és szókimondó egység. Kikaptunk, így vannak bizonyos előjogai a győztesnek. Az,hogy ezekkel az előjogokkal szimpátiát vagy ellenszenvet akar szerezni az már az ő döntése. A vesztes ilyenkor hallgat, és tükröt mutat a győztesnek.
Nem tudom mi dühítette fel ennyire a Pats játékosait Lynch ellenében, de:
“The weak can never forgive. Forgiveness is the attribute of the strong.”
― Mahatma Gandhi
több mint 10 éve
Ha valaki, akkor Avril örülne, kettőnégyet szereti. 😊Nehezen mondom ki... -tükör előtt gyakoroltam- de igen.Schwartz szabad... 😊Helmut ZimmerÖrülnél neki? Mit hozna Ő nekünk?Medvepapa
6 hétig visszasírtam Pettinet, de aztán rádöbbentem, hogy jó az a wide 9, egyszerű, mint a kettőnégy, nagyon tökös... kell hozzá egy tehetséges védelem, ez itt adott! (Tudom a Williams, Dareus, Williams JH fal még a Hox DL-nél is epicebb, de azért van itt is bőven tehetség, hátrébb meg király a csapat)
Persze reménytelen, csak hát álmodozni lehet!Helmut Zimmer
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
Nehezen mondom ki... -tükör előtt gyakoroltam- de igen.Schwartz szabad... 😊Helmut ZimmerÖrülnél neki? Mit hozna Ő nekünk?Medvepapa
6 hétig visszasírtam Pettinet, de aztán rádöbbentem, hogy jó az a wide 9, egyszerű, mint a kettőnégy, nagyon tökös... kell hozzá egy tehetséges védelem, ez itt adott! (Tudom a Williams, Dareus, Williams JH fal még a Hox DL-nél is epicebb, de azért van itt is bőven tehetség, hátrébb meg király a csapat)
Persze reménytelen, csak hát álmodozni lehet!
több mint 10 éve
sajnálom h csak jövőre játszunk velük, nem élné túl ez a kis patkány
több mint 10 éve
Btw. én jobban örülnék egy D-line gurunak, ugyanakkor Richard leader, a játékosok nagyon szeretik. Schwartz-féle Bills D viszont nagyon szemet csillogtató volt... 😊 Mindenesetre a hírek nagyon adják a Richard féle storyt.MedvepapaItt is: profootballtalk.nbcsports.com/2015/02/05/signs-pointing-to-kris-richard-as-next-defensive-coordinator-in-seattle/
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 10 éve
Igen, kösz.Browner. Revis végig Baldwin-t fogta.tomi-tomiRemélem a Mathews gyerekből első számú elkapót csináltok a nyáron. Amikor lassítva néztem az elkapását a dereka a cornerünk fejénél volt. 😀DemecsEgy nfl.comos szakértő szerint ennyi volt csak benne, a fizikai adottságai jók, de elszakadni nem tud, Revis a második félidőben levette a pályáról. Meglátjuk.tejbegrrr!!!
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 10 éve
Btw. én jobban örülnék egy D-line gurunak, ugyanakkor Richard leader, a játékosok nagyon szeretik. Schwartz-féle Bills D viszont nagyon szemet csillogtató volt... 😊 Mindenesetre a hírek nagyon adják a Richard féle storyt.
több mint 10 éve
Egy feketét :pSchwartz szabad... 😊Helmut ZimmerÖrülnél neki? Mit hozna Ő nekünk?Medvepapa
több mint 10 éve
Schwartz szabad... 😊Helmut ZimmerÖrülnél neki? Mit hozna Ő nekünk?
több mint 10 éve
Schwartz szabad... 😊Richard evidensnek tűnik, illetve külsős neveket még nem is olvastam igazán. Ugyanakkor Norton tudtommal igen szoros kapcsolatban van PC-vel, így (főleg ha más is érdeklődik utána) akár Ő is lehet az utód. Ami igazán izgat, hogy lehet-e komolyabb hatása akkor is Quinn távozásának, ha házon belül pótoljuk?...MedvepapaUgyanmár, csak a kislányok gyökérkednek...Ken Norton Jr. vagy Kris Richard, de előbbit nagyon győzködi a Raiders isbaggio
Más, ami lényeges! Ki lesz a DC?Helmut Zimmer