NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 096 — SuperBowl Champions 2013/2014
Jogos a kritika RW felé, hiszen az elmúlt 4-5 meccsen nem teljesít úgy, ahogy eddig.Sebii
Szerintem ez úgy igaz, hogy a tegnapi előtti 3-4 meccsen nem hozta a tőle megszokottat. Több helyen a D mellett RW-t említik, mint a Cards elleni győzelem kulcsfiguráját. A legfontosabb, TD-vel végződő drive meg hibátlan munka volt tőle.

Egyébként nem gondoltam volna, de szerzett pontokban a 300 feletti élcsoport (Pats, GB, Eagles, Colts, Broncos) után a legjobbak közé tartozunk (279 ponttal), nagyjából a Steelers (288) és a Dolphins (285) szintjét hozva. És ezt azért döntő részben az O hozta össze, idén ritkák nálunk a D vagy ST pontszerzések.tejbegrrr!!!
Ezt is tudnám árnyalni.

Tegnap a Cards átlagban a saját 20 yardosáról indult, meg a saját 45-ről kb.
Plusz ugye a Giants úgy kapott sok tucatot, hogy only readoption.undisputedly
Ez szerintem meg pont, hogy nem árnyal. Azt használjuk, ami az adott matchupban működik. Nem kell miden meccsen mindennek ülnie. De ha találunk olyan megoldást amivel haladunk, akkor minek váltani?Sebii
Már hogy ne árnyalná? A szerzett pontokra írtam. A D# és a ST# egy-egy ritka kivételtől eltekintve remek pozíciókat szokott adni a támadóknak, amiből rendre csak FG születik.

Mellesleg idejét sem tudom, mikor ment úgy az O# legalább 80 yardot egy támadásban, hogy konzisztensen menetel a TD-ig, és nem egy RW 50+ yardos futás van mögötte. Szerintem idén 5 db ilyen támadást nem vezettünk.
több mint 10 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 526
Jogos a kritika RW felé, hiszen az elmúlt 4-5 meccsen nem teljesít úgy, ahogy eddig.Sebii
Szerintem ez úgy igaz, hogy a tegnapi előtti 3-4 meccsen nem hozta a tőle megszokottat. Több helyen a D mellett RW-t említik, mint a Cards elleni győzelem kulcsfiguráját. A legfontosabb, TD-vel végződő drive meg hibátlan munka volt tőle.

Egyébként nem gondoltam volna, de szerzett pontokban a 300 feletti élcsoport (Pats, GB, Eagles, Colts, Broncos) után a legjobbak közé tartozunk (279 ponttal), nagyjából a Steelers (288) és a Dolphins (285) szintjét hozva. És ezt azért döntő részben az O hozta össze, idén ritkák nálunk a D vagy ST pontszerzések.tejbegrrr!!!
Ezt is tudnám árnyalni.

Plusz ugye a Giants úgy kapott sok tucatot, hogy only readoption.undisputedly
Ez szerintem meg pont, hogy nem árnyal. Azt használjuk, ami az adott matchupban működik. Nem kell miden meccsen mindennek ülnie. De ha találunk olyan megoldást amivel haladunk, akkor minek váltani?
több mint 10 éve

Ezt is tudnám árnyalni.

Plusz ugye a Giants úgy kapott sok tucatot, hogy only readoption.
több mint 10 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943

Egyébként nem gondoltam volna, de szerzett pontokban a 300 feletti élcsoport (Pats, GB, Eagles, Colts, Broncos) után a legjobbak közé tartozunk (279 ponttal), nagyjából a Steelers (288) és a Dolphins (285) szintjét hozva. És ezt azért döntő részben az O hozta össze, idén ritkák nálunk a D vagy ST pontszerzések.

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 10 éve
Idén először(?) vezetjük a yard/g mutatót D# oldalon. Mi vagyunk az egyetlen csapat a ligában ahol ez a szám 300 alatti. Passz ellen 3. , futás ellen pedig 6. helyen állunk.
több mint 10 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 526
Jogos a kritika RW felé, hiszen az elmúlt 4-5 meccsen nem teljesít úgy, ahogy eddig. Viszont még ezzel a gyengébb játékával is bőven a liga jobbik felében van. Én nem húznám rá a vizes lepedőt. Sokszor kibeszéltük már az elkapósor bajait, Bevellt, a falat és szerintem így simán benne van egy gyengébb időszak. Wilson van annyira profi és értelmes, hogy túl fog jutni ezen a gödrön és elit lesz. Ha nem is idén akkor jövőre egy legitim elsőszámú elkapóval, mert számomra nem kérdés, hogy ez lesz az offseason egyik legfontosabb feladata. Hozzuk el Demaryus Thomast és ha vele sem megy, akkor lehet kongatni a vészharangokat, de addig semmi értelme, hiszen 7-4 a csapat, idén is bajnokok lehetünk.
több mint 10 éve
Sok a szemellenzős fan a tavaly Super Bowlt nyerő, idén is egymaga meccseket eldönteni képes irányítóval szemben, ez tényleg nagy baj 😊 azért na, oké hogy a szurkoló mindig többet akar, de bizonyos esetekben talán érdemes fenn tartani azt a rózsaszín szemüveget, én azt hittem nem volt olyan rég, mikor Tarvaris Jacksonnal a kezdőben a Steelers nullázta a csapatot vagy Charlie Whitehursttel 6-3-ra kaptatok ki a Browns-tól...baggio
Ne haragudj, de az egyetemi foci/RO fanságod miatt te sem számítasz objektívnek.

T-Jax és CSárli teljesen más, backup kaliber mindkettő, egy pillanatig sem merült fel senkiben komolyan, hogy frencsájz Qb lesz belőlük. Ennyi erővel minden csapat hálát adhatna, hogy nem backup kaliber a Qb (persze ahol nem az).

Senki sem vitatja, hogy RW a semmiből tud 40 yardokat futni, vagy broken playeket életben tartani, de a gameplan szerű játékból idén nem sok jó sült ki. Lent már soroltam az általam oknak vélt tényeket.
RW nagyban hozzájárul a gyenge képzhez ami a falról kialakult.
több mint 10 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 427 — no es importante
Russel a tegnapi meccsen sok rossz döntést hozott, pláne readop. játékoknál az első félidőben. Amikor megtartotta át kellett volna adnia és fordítvaBigBaltazar
Én erről is olvasnék elemzést, biztos lesz róla valamelyik kinti oldalon cikk, mert számomra abszolút nem tűnt így. Ne keverjük a rossz olvasást azzal, mikor egyik opció se optimális, mert a védelem jól csapdázik, stb. Na de majd a tape review megcáfol vagy igazat ad

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 210 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Ebben a kérdésben minden alapvető elemet tekintve mást gondolok.

Kezdve qzzal,hogy egy pocket passer sem szedett volna 7 sacket tegnap. Rw-nek néha annyi ideje volt,hogy kavezhatott is volna,ha nagyon akar.

Tavaly érezte a zsebet,idén semennyire nem. Rendre toketlenkedik,belefordul a vedobe. Esélyt sem ad sokszor arra a falnak,hogy megvedje.

Már korábban is írtam, Russ azertfut mindig az elwteert,mert ő uhy dönt,hogy kimenekul a zsebből. Soha nem lép fel,soha. Eljon az idő,amikor lábbal már nem tesz le 70-100 yardokat, akkor mit csinál? Mármint a csapat.

Tovább nem.boncolgatom,örülni kell a győzelemnek.
Csütörtökön uhy érzem lehet keresnivalonk, a redskins is megizzasztotta friscoban a 9erst. Viszont kíváncsi leszek,hogy a 9ers elkapoival mit kezdünk,mert csak altattak idáig,ligaelit ha csak a nevekwt nézzük.

Szerintem nyerünk egy late fg-al.undisputedly
Már bocs, de ez nettó hülyeség. Az meg pláne h takarodjon, stb. Igazad van, vannak hibái, de lássuk már milyen support van mellette. Tegnap 3-szor érintetlenül jött a védő, kétszer meg minden irányból beomlott a zseb, hova lépjen fel? Amit rosszul csinál, azt állandóan reflektálod. Kiragadsz egy-két playt, és csak azt szajkòzod.De tud nekünk meccset nyerni. Azt nem. Nem értelek. És soha nem lesz klasszikus pocket passer. Ellenben tud zsebből passzolni. Bocs de inkább Ő, mint Flynn, pláne ilyen supportinggal.

Plusz azért is fut, mert a coach azt akarja. Ez fel sem merül? Gyakran használjuk idén a RO-t, biztos véletlen...

Na nem bosszantom magam, végeztem, elég volt a tegnapi eredménykövető "bőgését" végigolvasni.Medvepapa
Sajnos van igazság abban amit Undi ír. Russel a tegnapi meccsen sok rossz döntést hozott, pláne readop. játékoknál az első félidőben. Amikor megtartotta át kellett volna adnia és fordítva. Plusz minden fake handoff-nál már menekül is. Így a fal nem fogja megvédeni. Csak a zsebben van passzprot, azon kívül magára van utalva.
De hogy ne csak ekézzem ( mert szerintem nélküle lennénk ilyen helyen ) voltak jó döntései amikor már zsákot láttam,de Ő kibújt valahogy és megoldotta yard vesztés nélkül. Szerencsénk, hogy ilyen mobilis.
Jó volt Wagnert újra látni, és jól játszani. Úgy a D-vel elégedett vagyok. Legalább így kell friscoban is játszaniuk.

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 427 — no es importante
Sok a szemellenzős fan a tavaly Super Bowlt nyerő, idén is egymaga meccseket eldönteni képes irányítóval szemben, ez tényleg nagy baj 😊 azért na, oké hogy a szurkoló mindig többet akar, de bizonyos esetekben talán érdemes fenn tartani azt a rózsaszín szemüveget, én azt hittem nem volt olyan rég, mikor Tarvaris Jacksonnal a kezdőben a Steelers nullázta a csapatot vagy Charlie Whitehursttel 6-3-ra kaptatok ki a Browns-tól...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve

Kezdve qzzal,hogy egy pocket passer sem szedett volna 7 sacket tegnap. Rw-nek néha annyi ideje volt,hogy kavezhatott is volna,ha nagyon akar.

Tavaly érezte a zsebet,idén semennyire nem. Rendre toketlenkedik,belefordul a vedobe. Esélyt sem ad sokszor arra a falnak,hogy megvedje.

Már korábban is írtam, Russ azertfut mindig az elwteert,mert ő uhy dönt,hogy kimenekul a zsebből. Soha nem lép fel,soha. Eljon az idő,amikor lábbal már nem tesz le 70-100 yardokat, akkor mit csinál? Mármint a csapat.

Csütörtökön uhy érzem lehet keresnivalonk, a redskins is megizzasztotta friscoban a 9erst. Viszont kíváncsi leszek,hogy a 9ers elkapoival mit kezdünk,mert csak altattak idáig,ligaelit ha csak a nevekwt nézzük.

Már bocs, de ez nettó hülyeség. Az meg pláne h takarodjon, stb. Igazad van, vannak hibái, de lássuk már milyen support van mellette. Tegnap 3-szor érintetlenül jött a védő, kétszer meg minden irányból beomlott a zseb, hova lépjen fel? Amit rosszul csinál, azt állandóan reflektálod. Kiragadsz egy-két playt, és csak azt szajkòzod.De tud nekünk meccset nyerni. Azt nem. Nem értelek. És soha nem lesz klasszikus pocket passer. Ellenben tud zsebből passzolni. Bocs de inkább Ő, mint Flynn, pláne ilyen supportinggal.

Plusz azért is fut, mert a coach azt akarja. Ez fel sem merül? Gyakran használjuk idén a RO-t, biztos véletlen...

Na nem bosszantom magam, végeztem, elég volt a tegnapi eredménykövető "bőgését" végigolvasni.Medvepapa
Ez nem egy konstruktív vita így, hogy annyival érvelsz "ez nettó hülyeség".
Szerintem meg nem az, és konkrét playekkel bizonyítható.

Természetesen az ereménykövetőt nem kell követni,ha nem akarod, mivel már elég régóta vagy a fórumon nem értem miért lep meg, hogy ott a szurkolók sokkal vehemensebben fogalmaznak, mint ahogyan tennék azt szerkesztett komment formájában. Én is sokkal szélsőségesebben fogalmaztam.
Nyilván ebbe a rendszerbe nagyon nehéz lenne most hatékonyabb irányítót elképzelni, de amit a legtöbb fan és te is művelsz az konkrétan annyi, hogy "szar a fal, szar a fal, RW for prezident".

Szerintem meg ez nettó hülyeség. Hiába nagy divat szidni a falunkat, és Cable rendszerét, meg Bevellt, sokatokkal nagyon elszállt a realitás, és ugyanazt érzem, mint ami az öltözői megosztottságot is okozta. Sokan megváltóként kezelik Russellt.

Tavaly valóban a fal hülyeségei járultak hozzá az O# inkompetenciájához, aztán annyira elszaladt egyes fanokkal a ló, hogy idén már azt sem RW számlájára írják, ha egy gyenge kis szellő hatására már belefordul egyenesen az emberbe a sackért.

- Ez a fal nem annyira szar,mint ahogy látszik. RW teszi sokkal gyengébbé. Semmi jelenléte a zsebben. Érzi,hogy jönnek, menekül. NEm lép fel a zsebben, nem várja meg,hogy a nagyfiúk körülötte dolgozzanak, azonnal kifordul.

-Gyenge-e Bevell? Igen gyenge, megint a gyengén hívott screenekkel machinált, Lynch oktalan mellőzése is a számlájára írható, és Harvint sem tudta használni, de nem akarom elhinni, hogy a sokszor gyönyörűen kivitelezett playekből az ő hibája miatt nem szület több.

Sok a szemmellenzős fan az a baj, de részemről teljesen mindegy, ha ennyire befogadó a csapattopic egy véleménnyel kapcsoaltban, az már nem az én bajom.
több mint 10 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 422 — Anthony Richardson fan

Na nem bosszantom magam, végeztem, elég volt a tegnapi eredménykövető "bőgését" végigolvasni.

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
Csütörtökön uhy érzem lehet keresnivalonk, a redskins is megizzasztotta friscoban a 9erst.undisputedly
Az SF D# ötször sackelte RG3-t. Ezzel együtt én is erősen bízom a győzelemben.

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 868 — Csodabogár
Nem értem srácok, mi a gondotok Wilsonnal. Mondjatok egy olyan irányítót, akivel előrébb tartanánk és nem lenne az 5. hét óta IR-en ilyen fal mögött. Elég sok győzelmet neki köszönhetünk. Nyilván egy bajnoki cím után, ha nem úgy megy a szekér akkor előtérbe kerül az irányító is, aki mégis csak a franchise és az O# kirakatbábuja. De ha belegondoltok, egy pocket passer ilyen fal mögött (+ magas és állandóan elszakadni képes elkapók nélkül) darabokra lett volna már szedve, a hasonlóan mobilis irányítók közül pedig nem tudok olyat, aki jobb teljesítményre lenne képes. Tegnap is a read optiont fogták, teljesen mindegy volt, hogy mit olvasott. Úgy pocket presence-ről is fölösleges vitatkozni, amikor gyakran érintés nélkül jön át 1 vagy akár több ellenfél védő is. Volt egy-két önmagához képest sokkal gyengébb meccse, ez kétségtlen, de több game-winning drive-ot is vezetett a meccs végén (Carolina, Denver), nem beszélve az életben tartott playekről, driveokról amiből ha FG-t is, de pontot szereztünk; tegnap sem játszott rosszul. 7-4-gyel állunk, sorsolástól eltekintve 1 (!!) vereségre a második helyezettől is. Úgy, hogy a szezon nagy részében a fél csapat sérült volt, úgy, hogy nincs elkapónk,nincs fal, az OC pedig egy retardált. Ha már szóba került: tegnap őrjöngtem, mikor 3 screent hívott egymás után, 1 yardot nem mentünk előre. Viszont egész évben ez volt az eső olyan meccs, mikor azt éreztem, hogy na ez igen, ez a bajnok csapat. És még Walters is megtanul a végén puntot visszahordani 😀Nadal17
nálunk Kap egy közlekedési bólyákból levő fal mögül dobál, mint pocket passer. és idén 75/336 a futtot yardja. Wilson 84/644-nél tart..

több mint 10 éve

Szerintem nyerünk egy late fg-al.
több mint 10 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 586
Nem értem srácok, mi a gondotok Wilsonnal. Mondjatok egy olyan irányítót, akivel előrébb tartanánk és nem lenne az 5. hét óta IR-en ilyen fal mögött. Elég sok győzelmet neki köszönhetünk. Nyilván egy bajnoki cím után, ha nem úgy megy a szekér akkor előtérbe kerül az irányító is, aki mégis csak a franchise és az O# kirakatbábuja. De ha belegondoltok, egy pocket passer ilyen fal mögött (+ magas és állandóan elszakadni képes elkapók nélkül) darabokra lett volna már szedve, a hasonlóan mobilis irányítók közül pedig nem tudok olyat, aki jobb teljesítményre lenne képes. Tegnap is a read optiont fogták, teljesen mindegy volt, hogy mit olvasott. Úgy pocket presence-ről is fölösleges vitatkozni, amikor gyakran érintés nélkül jön át 1 vagy akár több ellenfél védő is. Volt egy-két önmagához képest sokkal gyengébb meccse, ez kétségtlen, de több game-winning drive-ot is vezetett a meccs végén (Carolina, Denver), nem beszélve az életben tartott playekről, driveokról amiből ha FG-t is, de pontot szereztünk; tegnap sem játszott rosszul. 7-4-gyel állunk, sorsolástól eltekintve 1 (!!) vereségre a második helyezettől is. Úgy, hogy a szezon nagy részében a fél csapat sérült volt, úgy, hogy nincs elkapónk,nincs fal, az OC pedig egy retardált. Ha már szóba került: tegnap őrjöngtem, mikor 3 screent hívott egymás után, 1 yardot nem mentünk előre. Viszont egész évben ez volt az eső olyan meccs, mikor azt éreztem, hogy na ez igen, ez a bajnok csapat. És még Walters is megtanul a végén puntot visszahordani 😀
több mint 10 éve
Előző héten volt egy csapatgyűlés jellegű dolog:

espn.go.com/nfl/story/_/id/11928173/seattle-seahawks-feel-swagger-return-win-arizona-cardinals?ex_cid=espnapi_public
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Helmut!
az eredménykövetőben említetted h gondjaid vannak a blokkolással. ki tudnád ezt fejteni itt kicsit bővebben ezeket a sémákat?
több mint 10 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 926 — Circus Maximus
Jól írtad Moeakit. Ő mindig is király volt. Vele az a gond, hogy bármikor képes lesérülni teljes szezonra úgy, hogy elesik egy fűszálban, ember nincs ott. De mikor pályán van, akkor nagyon jó.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
A meccs jelenete: " Helfet ébredése"
Nézzétek PC-t a kép sarkában 😀

https://vine.co/assets/images/meta/vine_screencap-0b4ef888c2882624abcca774862cde77.png
Vine
The entertainment network where videos and personalities get really big, really fast. Download Vine to watch videos, remixes and trends before they blow up.

A védelem nagyon összeállt.
+ Irvin játéka. A legsokoldalúbb védő
+Hill reméljük nem sérül meg, kell középre
+E.T. a szezon legjobb meccse volt ez a saját szemszögéből nézve
+Sherm amilyen szereléseket csinált run playeknél
+Kancellár egészségesnek tűnt
+Wright most hozta idén először azt amit tud
+Avril is felébredt? Mondjuk még mindig csak a "körbefutom a tacklet" megy neki

+Moeaki(NEm biztos,hogy jól írom) jó pickupnak bizonyulhat
+Helfeeeeeeet

-Bevell
-RW
több mint 10 éve
Lynch "nyilatkozott":
 www.seahawks.com/videos-photos/videos/Marshawn-Lynch-meets-with-the-media/9e5ec24c-326a-42fe-b004-088a0c0d31bc
😀funkyparduc
Ráadásul ragályos:  www.nfl.com/videos/seattle-seahawks/0ap3000000433525/Sherman-is-not-happy-with-the-media

több mint 10 éve
CSABI27 Seattle Seahawks 99 — vinczellercsaba@gmail.com
Seahawks way.
több mint 10 éve
Pozitívumok: nyertünk (pedig elmaradt a Lynch-parádé), nagyon jó volt a D (Wagner!), körvonalazódó megoldások TE poszton (feltéve, hogy Helfet egyben maradt), halvány életjeleket mutató passzjáték, kicsit zárkóztunk, és az SF nem tűnt túl acélosnak Washingtonban

Negatívumok: 7 sack, rengeteg false start, nincsenek elkapóink, továbbra is hajlamosak vagyunk védelemben elbambulni 3rd&rengetegnél, az állandósulni látszó a szar is keserű hangulat a fórumon :-/

több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
helyre lett rakva a cards
több mint 10 éve
Bevell is kalap szar.