NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 10 éve
Sherman Seattle Seahawks 78
russel wilson egyszerűen vak, a tiszta célpontokat nem látja ,nem bevellel van baj ,mert ott vannak csomoszor tisztán az elkapok, lockette több labdát is kaphatna, ez a 48 yardos játéka is tetszett ,és volt már idén pár szép el kapása
a mecseinket egyszerűen csak a balszerencse miatt nem nyerjük meg...
viszont a playoff gond nélkül meg lesz
nem értem a napi hisztériákat akik folyamat hisztiznek hogy nem lesz meg ...
több mint 10 éve
Ginola Seattle Seahawks 136
Szerencse, ja.Fucu
Ne értsetek félre...elsösorban a D-nek köszönhetik a 9 W-t.Az hogy nem àlltak hadilàbon a szerencsével az nálam nem azt jelenti ezek szerint mint nàlatok...Ginola
a pontokat meg a takarítónéni teszi fel a pályára.
élmény ide benézi, mindig tanulok valamit. 😊Fucu
Koncentráljunk a meccsre inkább...Sok "SZERENCSÉT"!! 😊

több mint 10 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 422 — Anthony Richardson fan
élmény ide benézi, mindig tanulok valamit. 😊Fucu
12th Woman???!!! 😀 Jó meccset! 😊

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Szerencse, ja.Fucu
Ne értsetek félre...elsösorban a D-nek köszönhetik a 9 W-t.Az hogy nem àlltak hadilàbon a szerencsével az nálam nem azt jelenti ezek szerint mint nàlatok...Ginola
élmény ide benézi, mindig tanulok valamit. 😊

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 096 — SuperBowl Champions 2013/2014
Szerencse, ja.Fucu
Mert a két újoncon kívül nincs elkapónk akit draftoltak volna(!).
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
rookiek még. majd talán idővel lesz belőlük kezdőszintű elkapo, de még ettől kicsit messzébb vannak.
több mint 10 éve
tamasboldizsar New England Patriots 270
Ez a Sherman WR-ként miért merül fel? Annyira nem követem a szezonotokat, de a drafton hoztatok egy 2. és egy 4. körös WR-t. Velük mi van? Sérüléssel bajlódnak?
több mint 10 éve
Szerencse, ja.Fucu
Ne értsetek félre...elsösorban a D-nek köszönhetik a 9 W-t.Az hogy nem àlltak hadilàbon a szerencsével az nálam nem azt jelenti ezek szerint mint nàlatok...

több mint 10 éve
Szerencse, ja.

több mint 10 éve
Ha nálunk kellene, hogy a csere QB játszon, még a 6-4 sem lenne meg, nem hogy 9-1-es mutatóundisputedly
Carson Palmer 1 hete dőlt ki ,szóval kezdő qb volt eddig és azt a 9 W-t is a védelemnek köszönhetik,meg a szerencsevel sem állnak hadilábon.Igazad van ,jelenleg erősebbnek tűnnek,de hazai pálya és nekünk sokkal fontosabb ez a meccs .Lynchet lenyomjuk valahogy a torkukon és mehetünk friscoba 😊
Go Hawks!Ginola
Most másodszor dőlt ki a szezonban. Az év elején is nélküle játszottak. Én a "szerencse" szövegben azért nem hiszek, mert sokan hajlamosak egy-egy playt szerencsének beállítani, ami igazából kemény munka és felkészülés eredménye. Pl a tavalyi HOuston elleni döntő INT-return Shermtől. Mindenki szerencsének állította be, aztán persze mi tudtuk a nyilatkozatok alapján, hogy Schaub-ot remekül olvasták a felvételek alapján, és kb tudták hová megy majd a passz.

Lynch egymaga nem lesz elég. Biztosan sokszor leszünk 3rd downon, és ha nem indul be legalább átlagos szinten a passzjáték, akkor ez egy max 14 pontos meccs tőlünk.
több mint 10 éve
Bár cáfoljatok meg,de ugy tudom Sherm wr-ként indult a Stanfordon.Csak ez az NFL és nem a college foci 😀Ginola
Igen, elkapóból lett corner a Stanfordon, mivel abban nem volt jó.

Érdekes lenne látni Shermant WR-ként, de szerintem maximum felküldik "csalinak".Fucu
Igen valószínűleg csalinak talán,de azért megnézném,ha lehúzna egy lasztit PP mellett 😛

több mint 10 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 210 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Az ellenből egész héten nem edzett Larry. Én egy cseppet sem bánnám ha nem lépne pályára a mai napon.

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
Ha nálunk kellene, hogy a csere QB játszon, még a 6-4 sem lenne meg, nem hogy 9-1-es mutatóundisputedly
Carson Palmer 1 hete dőlt ki ,szóval kezdő qb volt eddig és azt a 9 W-t is a védelemnek köszönhetik,meg a szerencsevel sem állnak hadilábon.Igazad van ,jelenleg erősebbnek tűnnek,de hazai pálya és nekünk sokkal fontosabb ez a meccs .Lynchet lenyomjuk valahogy a torkukon és mehetünk friscoba 😊
Go Hawks!

több mint 10 éve
Gondoljatok bele milyen rossz lehet most a Pats, vagy a Cards fanoknak. Szinte biztosan PO-ban vannak már,de pont ezért, a valós téttel bíró meccsekig még rengeteget kell várniuk.
Ezzel szemben nekünk már most megadatott, hogy életbenmaradásért harcolni lássuk a kedvenceket 😊

Összességében szerintem jobb csapat a Cards, leginkább edzői oldalon vannak előnyben, nagyrészt azért, mert nálunk Bevell felelős az O-playcallért, a túloldalon pedig Arians. Ennél nagyobb kontraszt talán nem is lehetne. Ha nálunk kellene, hogy a csere QB játszon, még a 6-4 sem lenne meg, nem hogy 9-1-es mutató.

Viszont hazai pályán játszunk, ez mindig jobban megy. Elő kell lépnie a vezéreknek, nagyon kíváncsi vagyok, hogy tényleg ennyit tudunk, vagy csak forma időzítés/hanyatlás eredményét láttuk eddig.

Rövid héten megyünk a Cards után a friscohoz, egy jó teljesítménnyel megszerzett győzelem növelhetné az esélyinket, habár jelenleg a frisco sem gyengébb nálunk, és idegenben nem győzni járunk hozzájuk sem.

GAMEDAY 😊
több mint 10 éve
Bár cáfoljatok meg,de ugy tudom Sherm wr-ként indult a Stanfordon.Csak ez az NFL és nem a college foci 😀Ginola
Igen, elkapóból lett corner a Stanfordon, mivel abban nem volt jó.

Érdekes lenne látni Shermant WR-ként, de szerintem maximum felküldik "csalinak".

több mint 10 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
napi pesszimista poszt:

Variálom én itten a valószínű meccseredményeket a ESPN Playoff Machine-el, de nem nagyon akar kijönni, hogy PO-ba jutnánk. Idén nekem úgy tűnik, csak egy résztvevő lesz az NFC Westből.Duff
Höri azt írta az NFL csevegőben ugyanerre, hogy:

na most teljesen jóindulatúan kitöltöttem, és az NFC Westből 3 csapat is bejutott 10-6-tal.Höri

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 10 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
napi pesszimista poszt:

Variálom én itten a valószínű meccseredményeket a ESPN Playoff Machine-el, de nem nagyon akar kijönni, hogy PO-ba jutnánk. Idén nekem úgy tűnik, csak egy résztvevő lesz az NFC Westből.
több mint 10 éve
holnap és csütörtökön megmutatja a Seahawks hogy még mindig ők az NFC West uralkodói 😊braxa88
Go Hawks 😊

www.nfl.com/news/story/0ap3000000432110/article/seahawks-considering-using-richard-sherman-at-wr

Sherm vs PP? 😀undisputedly
Pont megelőztél. 😊 Nem vagyok meggyőződve róla, hogy hozhatna annyit támadásban, hogy érdemes lenne a védelemből való kiesését kockáztatnunk, de közben meg nagyon kiváncsi vagyok, működne-e.tejbegrrr!!!
Szerintem instant DPI lenne minden snapje 😀
Már előtte hatna a trashtalk, minden védő meg akarná ütni, ráadásul ha valaki tudja,hogy mit szabad és mit nem az új szabályok alapján, akkor az ő. Mondjuk én nem a sérülésttől féltem, hanem attól,hogy az NFL-ben nem konvertálgatunk át WR-eket CB-ből. Jó pont a Cardsban van rá példa, de nem egy szokványos dolog, mert nem sokszor sül el jól.
Mindenesetre nekem tetszene egy snapre.undisputedly
Kezd vicc kategoria lenni a konvertálgtás,legalábbis az ötletek.
Bár cáfoljatok meg,de ugy tudom Sherm wr-ként indult a Stanfordon.Csak ez az NFL és nem a college foci 😀

több mint 10 éve
holnap és csütörtökön megmutatja a Seahawks hogy még mindig ők az NFC West uralkodói 😊braxa88
Go Hawks 😊

www.nfl.com/news/story/0ap3000000432110/article/seahawks-considering-using-richard-sherman-at-wr

Pont megelőztél. 😊 Nem vagyok meggyőződve róla, hogy hozhatna annyit támadásban, hogy érdemes lenne a védelemből való kiesését kockáztatnunk, de közben meg nagyon kiváncsi vagyok, működne-e.tejbegrrr!!!
Szerintem instant DPI lenne minden snapje 😀
Már előtte hatna a trashtalk, minden védő meg akarná ütni, ráadásul ha valaki tudja,hogy mit szabad és mit nem az új szabályok alapján, akkor az ő. Mondjuk én nem a sérülésttől féltem, hanem attól,hogy az NFL-ben nem konvertálgatunk át WR-eket CB-ből. Jó pont a Cardsban van rá példa, de nem egy szokványos dolog, mert nem sokszor sül el jól.
Mindenesetre nekem tetszene egy snapre.
több mint 10 éve
Go Hawks 😊

Pont megelőztél. 😊 Nem vagyok meggyőződve róla, hogy hozhatna annyit támadásban, hogy érdemes lenne a védelemből való kiesését kockáztatnunk, de közben meg nagyon kiváncsi vagyok, működne-e.

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 10 éve
PC "vészhelyzetben" bevetné Shermant elkapóként. Szerintetek is megérne egy próbát, vagy ez is egy ET, mint visszahordó történet lenne?

több mint 10 éve
Go Hawks 😊

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/jwnufpf6gwlcfmnb294l
Seahawks considering using Richard Sherman at WR?
With a struggling passing game, could the Seahawks turn to corner Richard Sherman for help? Coach Pete Carroll said such a plan has been part of the team's conversations.

Sherm vs PP? 😀
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
holnap és csütörtökön megmutatja a Seahawks hogy még mindig ők az NFC West uralkodói 😊
több mint 10 éve
krankovics Seattle Seahawks 407

Írjatok a Jézuskának... 😊

www.fieldgulls.com/2014/11/19/7253169/custom-seattle-sports-shoes

http://seahawks.hu
több mint 10 éve
Már teljesen mindegy, de a liga elismerte, hogy a Chiefs ellen, a negyedik negyedben, a hetedik perc környékén, 4&goal-nál zászlót kellett volna dobni PI miatt, ahogy DB ezek szerint jogosan reklamálta.tejbegrrr!!!

Most mar mindegy,inkább maradtak volna csendben.