Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 10 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
Valaki nagyon be akart kerülni a hírekbe:  pittsburgh.cbslocal.com/2015/02/02/larry-foote-on-marshawn-lynch-hes-teaching-kids-the-hell-with-authority/tejbegrrr!!!
nagy marhaságot mond, szépen becsomagolva... azt mondja, h az igazi élet nem hasonlít az NFL világához, akkor meg hogyan befolyásolja Lynch rosszul a gyerekek hozzáállását az élethez? inkább arra mutat rá, h az NFL mekkora gyökér. Kb mint a Larry Foote... nagyot akart mondani, hát na, nem sikerült. Nem egy észlény az tuti.SeaSzilaHawk
index-en is van egy cikk Lynch-ről.
 sportgeza.hu/sport/nfl/2015/02/01/gengszter_kulonc_legendas_jatekos/
több mint 10 éve
SeaSzilaHawk Seattle Seahawks Oregon Ducks 1 265 — 12th man
Valaki nagyon be akart kerülni a hírekbe:  pittsburgh.cbslocal.com/2015/02/02/larry-foote-on-marshawn-lynch-hes-teaching-kids-the-hell-with-authority/tejbegrrr!!!
nagy marhaságot mond, szépen becsomagolva... azt mondja, h az igazi élet nem hasonlít az NFL világához, akkor meg hogyan befolyásolja Lynch rosszul a gyerekek hozzáállását az élethez? inkább arra mutat rá, h az NFL mekkora gyökér. Kb mint a Larry Foote... nagyot akart mondani, hát na, nem sikerült. Nem egy észlény az tuti.

“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 10 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 929
Szerintem amíg a Legion of Boom együtt marad, addig mindig ott lesztek a tűz közelében, akár marad Lynch akár nem.

Az viszont egy érdekesebb kérdés lehet, hogyha Lynch elmegy, akkor Wilson képes lesz e magára vállalni nagyobb feladatot. Most azért a legtöbb meccset lehozza ~20 passzkísérlettel, ha tartósan kellene 30+ passzkísérlettel megbirkóznia, akkor előjöhetnek olyan hibák nála, ami most nem feltétlen mutatkozik meg.

Eléggé hasonlít a helyzetetek a 2000-s évek elei Patshez, akkor Brady meglépte azt a szintet, még ha sokáig nem is sikerült ezt gyűrűben is megmutatni.

Épp ezért WR szekciót nagyon meg kellene erősíteni.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
CSABI27 Seattle Seahawks 99 — vinczellercsaba@gmail.com
OL upgrade pls
több mint 10 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
Lehet buta kérdés de mikor derül ki hogy Lynch marad-e?Oszi
PC erről rádióinterjúban: majd meglátjuk, hogy mi lesz, tárgyalunk. Ugyanő, ugyanott: lehet, hogy Shermant nem is kell műteni. Idő kell megemészteni a vereséget, de a csapat csak jobb és erősebb lesz tőle. Az építkezés még nem ért véget, csak a folyamat közepén tart, a keret nagyon fiatal. Az offseasonben a roster mélyítése lesz az elsődleges szempont. Az IR-ről visszatérőktől - köztük a legfiatalabbaktól - sokat vár, nagy lökést adhatnak a játékunknak.

jav.: Shermant műteni kell, csak nem feltétlenül az eddig híresztelt módon (Tommy John).

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 10 éve
Lehet buta kérdés de mikor derül ki hogy Lynch marad-e?
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Chris Matthews
 www.youtube.com/watch?v=sbfHpeaVUeA
 www.youtube.com/watch?v=yM0ThFdxHDs
 www.youtube.com/watch?v=DgDwIbir8j0

az mi már h egy SBon elkapott 100+yard után nézzük meg h ki is ő 😀
több mint 10 éve
Valaki nagyon be akart kerülni a hírekbe:  pittsburgh.cbslocal.com/2015/02/02/larry-foote-on-marshawn-lynch-hes-teaching-kids-the-hell-with-authority/

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 10 éve
Valamit kezdeni kellene a Turbin-Michael duóval is, mert ha Lynch megpattan akkor szarban a haza.garrett27
A döntőn Turbin futotta a leghosszabbat tőlünk. Jó lenne, ha a pályán kívüli összhangot, megértést RW-vel a játékba is át tudnák menteni. WR-fronton meg kiváncsi leszek, hogy vajon Matthewst csak a meglepetés ereje repítette 100 yard fölé, vagy tartósan kimagasló szintet tud majd hozni. És nagyon kell végre egy jó draft class.tejbegrrr!!!
Szerintem Chris Matthews nagyon ott volt fejben higgadtan oldotta meg amit rábíztak, és ezt egy Super Bowl-on!! Fogjuk őt még dicsérni😊
több mint 10 éve
Valamit kezdeni kellene a Turbin-Michael duóval is, mert ha Lynch megpattan akkor szarban a haza.garrett27
A döntőn Turbin futotta a leghosszabbat tőlünk. Jó lenne, ha a pályán kívüli összhangot, megértést RW-vel a játékba is át tudnák menteni. WR-fronton meg kiváncsi leszek, hogy vajon Matthewst csak a meglepetés ereje repítette 100 yard fölé, vagy tartósan kimagasló szintet tud majd hozni. És nagyon kell végre egy jó draft class.

több mint 10 éve
Úgy érzem, hasznos lesz ez a kudarc, mert ezeknek a fiatal játékosoknak a többsége nagy vereségbe most futott bele először. Úgy vélem, ez a vereség porba sújtotta őket, de ha fel tudnak állni, akkor ettől is csak erősebbek lehetnek. Ha valaki, hát PC tudja, milyen érzés nagyon kikapni, majd utána erősebben visszatérni, mint valaha, szóval én bízom benne, hogy tanulnak a hibákból és jövőre egy, az ideinél is harapósabb Seahawks-ot láthatunk.talisen
ezt én is így látom, és bízok benne h a kudarc miatt hatalmas bizonyítás lesz bennük.braxa88
Próbálok visszaemlékezni a nagy vereségre, de a cowboys elleni meccs már jó rég volt...
Srácok egy durván sérült csapat, kapott ki 4 ponttal egy most utoljára, vagy soha lőállású Patstől, úgy hogy a vége előtt pár másodperccel megnyerhették volna.

Mindezt egy olyan csapat tette, amely talpon maradt sztárvédőiből 3 at vagy 4 et vagy megműtöttek már, vagy holnap műtenek! Ja és a partvonalon álldogáltak ilyen Mebane, Jordan Hill, Miller kaliberű játékosok.
Jó nekem nagy az önbizalmam, hiszen kell a melóhoz, de szerintem ezek a srácok engem simán lepipálnak...!Helmut Zimmer
én nem az önbizalmat akarom itt mondani, hanem h most kikaptak, és ezért mégjobban akarják majd jövőre a győzelmet.
több mint 10 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Úgy érzem, hasznos lesz ez a kudarc, mert ezeknek a fiatal játékosoknak a többsége nagy vereségbe most futott bele először. Úgy vélem, ez a vereség porba sújtotta őket, de ha fel tudnak állni, akkor ettől is csak erősebbek lehetnek. Ha valaki, hát PC tudja, milyen érzés nagyon kikapni, majd utána erősebben visszatérni, mint valaha, szóval én bízom benne, hogy tanulnak a hibákból és jövőre egy, az ideinél is harapósabb Seahawks-ot láthatunk.talisen
ezt én is így látom, és bízok benne h a kudarc miatt hatalmas bizonyítás lesz bennük.braxa88
Próbálok visszaemlékezni a nagy vereségre, de a cowboys elleni meccs már jó rég volt...
Srácok egy durván sérült csapat, kapott ki 4 ponttal egy most utoljára, vagy soha lőállású Patstől, úgy hogy a vége előtt pár másodperccel megnyerhették volna.

Mindezt egy olyan csapat tette, amely talpon maradt sztárvédőiből 3 at vagy 4 et vagy megműtöttek már, vagy holnap műtenek! Ja és a partvonalon álldogáltak ilyen Mebane, Jordan Hill, Miller kaliberű játékosok.
Jó nekem nagy az önbizalmam, hiszen kell a melóhoz, de szerintem ezek a srácok engem simán lepipálnak...!
több mint 10 éve
Jogos. A nagyszájúság szerintem egészséges egy NFL játékosnál. De amit ezek művelnek évek óta az gusztustalan.

Egy kis alázat csak a javukra válhaz...Szuperpocok
mivan?
több mint 10 éve
Szuperpocok 4
Jogos. A nagyszájúság szerintem egészséges egy NFL játékosnál. De amit ezek művelnek évek óta az gusztustalan.

Egy kis alázat csak a javukra válhaz...
több mint 10 éve
ezt én is így látom, és bízok benne h a kudarc miatt hatalmas bizonyítás lesz bennük.
több mint 10 éve
talisen Seattle Seahawks 2
Ugyan a 2006-ban, a Steelers ellen elveszített SB óta szurkolok a 'Hawks-nak, mostanáig nem éreztem, hogy írnom is kéne a fórumba, elég volt olvasni. A vasárnapi vereséghez azonban van egy gondolatom, amit még senki nem vetett fel (vagy csak én siklottam át felette).

Úgy érzem, hasznos lesz ez a kudarc, mert ezeknek a fiatal játékosoknak a többsége nagy vereségbe most futott bele először. Úgy vélem, ez a vereség porba sújtotta őket, de ha fel tudnak állni, akkor ettől is csak erősebbek lehetnek. Ha valaki, hát PC tudja, milyen érzés nagyon kikapni, majd utána erősebben visszatérni, mint valaha, szóval én bízom benne, hogy tanulnak a hibákból és jövőre egy, az ideinél is harapósabb Seahawks-ot láthatunk.
több mint 10 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 685 — Seahawks fan
Azért T-Jacket is jó lenne megtartani. Tökéletes backup, bár a Murhpy szerint nyilván sose lesz rá szükség, csak akkor,amikor már nem lesz itt 😊 Depthet az LB sorban meg kéne tartani mindenképpen,CSABI27
sztem smith kezdő akar lenni vhol. schofield is lehetne az talán vhol, legalábbis sokkal többet játszóbraxa88
T-Jack maradjon. RW mögé vészkapusnak tökéletes, szerintem nincs nagy igénye, mostanában éles meló nélkül mindig a gyűrű körül bóklászhat és rendre nyeri a pénzfeldobást!
Én Schofield-rt sem küldeném el, mert a tavalyihoz képest ebben az idényben a def sokkal többet volt sérült, Wagner, Wright, Smith, na és persze a Kancellár-Sherm-Thomas trió is, amelyik olyan sérüléssel nyomta le a SB-t, ami másnál talán IR.
Hozni kell WR-t mindenképpen, egy DE-t és az O fal jobb oldalára valakiket.
Valamit kezdeni kellene a Turbin-Michael duóval is, mert ha Lynch megpattan akkor szarban a haza.
Az meg nem kérdés, hogy ő vagy Bevell. A Lockette-s beszólás miatt nálam lenullázta magát az ürge.
Nekem az egész évben a fő problémám az volt, hogy nincs normális célpontja RW-nak. Nálam ez élvezne prioritást. A védelem nem gond ha Quinn már nincs is, ott úgyis PC mondja meg a tutit.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
 www.fieldgulls.com/2015/2/2/7964881/seahawks-injury-update-richard-sherman-needs-tommy-john-surgery

Ha valaki tud frissebbet, kérem csatoljon.
több mint 10 éve
Azért T-Jacket is jó lenne megtartani. Tökéletes backup, bár a Murhpy szerint nyilván sose lesz rá szükség, csak akkor,amikor már nem lesz itt 😊 Depthet az LB sorban meg kéne tartani mindenképpen,CSABI27
sztem smith kezdő akar lenni vhol. schofield is lehetne az talán vhol, legalábbis sokkal többet játszó
több mint 10 éve
CSABI27 Seattle Seahawks 99 — vinczellercsaba@gmail.com
Azért T-Jacket is jó lenne megtartani. Tökéletes backup, bár a Murhpy szerint nyilván sose lesz rá szükség, csak akkor,amikor már nem lesz itt 😊 Depthet az LB sorban meg kéne tartani mindenképpen,
több mint 10 éve
DC: állítolag Kris Richard lesz az utód. sztem marad minden a régiben.

FA:
James Carpenter, G
Kevin Williams, DT
Jeron Johnson, S
Anthony McCoy, TE
Tarvaris Jackson, QB
Byron Maxwell, CB
Malcolm Smith, OLB
O'Brien Schofield, OLB

Maxwell a fontos talán , Carpenter is. Williams ha nem akar visszavonulni, akar gyűrűt akkor örülnék ha maradna. Többire kár pénzt adni.

Draft: sokkal jobb draft kell mint az utóbbi 2 volt. WR, DE, OL. TE? CB?
több mint 10 éve
Végre kipihenten magam és már nincs bennem olyan nagy keserűség. Két év alatt kétszer játszottunk SB és abból az egyiket simán nyertük, a másikban is a mi kezünkben volt a sorsunk, de egy rossz play hívás és egy remek védő munka eredményeként nem mi lettünk a bajnokok. Az év folyamán sokszor bebizonyította ez a csapat, hogy nagy szíve van, és én úgy gondolom hogy emlékezzünk inkább a szép pillanatokra, volt belőlük bőven. A csoport rivális 49ers és a Cards oda-vissza vertük. Az NFC döntő a Green Bay ellen pedig fantasztikus comeback volt.

Jó szezonunk volt !

Szerintem a következő években még sokszor szurkolhatunk a kedvenceinknek a PO-ban és remélem jövőre az SB szintén.

GO HAWKS FOREVER !BigBaltazar
És én hozzátenném a 2012-es szezont is ahol a csapat Atlantában egy mezőnygóllal kapott ki. Az is egy remek szezon volt! Előtte is igaz negatív mérleggel, de ott volt a csapat a rájátszásban, ahol a Wild Cardban megverte a Saints-et.

Szóval:
2011 - eljutott a csapat a Div Playoff-ig
2012 - eljutott a csapat a Div Playoff-ig
2013 - Super Bowl gyűrű
2014 - egy yardra az újabb gyűrűtől, amitől egy remek védőmunka választott el (és egy nagyszerű Patriots)

Szóval semmi összezuhanás, szomorkodás. 7 hónap, közben egy draft és jön az új szezon!

A mindenkinek számolni kell a Seahawks-szal jövőre is!!!!

Szerintem sem volt gond a play hívással. Ha bejön: "Ó mindenki futásra számolt és de tökös volt PC, passzt hívott!!!" Nem jött be. De Lockettet, akkor sem lett volna szabad bántani. Akár jövőre még el is kaphatja a passzt a SuperBowl-ban!!!!!Attilahawks
2010es szezonban volt a saints elleni W.
utána jött még egy 7-9, aztán a Falcons féle PO
carroll óta:
7-9, 7-9, 11-5, 13-3, 12-4
5év alatt 3 NFCWest győzelem, 2NFC győzelem és 1SB győzelem. elit csapatot rakott össze
nemrossz ezbraxa88
Na végre ! 😊 😊

Itt az ideje, hogy elkezdjünk beszélni Quinn utódjáról, (Bevell szerintem marad, bár rühellem) az FA-ról, és a Draftról 😊
több mint 10 éve
sok sikert neki
több mint 10 éve
Attilahawks 284 — Seahawks fan
carroll óta:
5év alatt 3 NFCWest győzelem, 2NFC győzelem és 1SB győzelem. elit csapatot rakott össze
nemrossz ezbraxa88
Köszi a helyesbítést! 😊
több mint 10 éve
Végre kipihenten magam és már nincs bennem olyan nagy keserűség. Két év alatt kétszer játszottunk SB és abból az egyiket simán nyertük, a másikban is a mi kezünkben volt a sorsunk, de egy rossz play hívás és egy remek védő munka eredményeként nem mi lettünk a bajnokok. Az év folyamán sokszor bebizonyította ez a csapat, hogy nagy szíve van, és én úgy gondolom hogy emlékezzünk inkább a szép pillanatokra, volt belőlük bőven. A csoport rivális 49ers és a Cards oda-vissza vertük. Az NFC döntő a Green Bay ellen pedig fantasztikus comeback volt.

Jó szezonunk volt !

Szerintem a következő években még sokszor szurkolhatunk a kedvenceinknek a PO-ban és remélem jövőre az SB szintén.

GO HAWKS FOREVER !BigBaltazar
És én hozzátenném a 2012-es szezont is ahol a csapat Atlantában egy mezőnygóllal kapott ki. Az is egy remek szezon volt! Előtte is igaz negatív mérleggel, de ott volt a csapat a rájátszásban, ahol a Wild Cardban megverte a Saints-et.

Szóval:
2011 - eljutott a csapat a Div Playoff-ig
2012 - eljutott a csapat a Div Playoff-ig
2013 - Super Bowl gyűrű
2014 - egy yardra az újabb gyűrűtől, amitől egy remek védőmunka választott el (és egy nagyszerű Patriots)

Szóval semmi összezuhanás, szomorkodás. 7 hónap, közben egy draft és jön az új szezon!

A mindenkinek számolni kell a Seahawks-szal jövőre is!!!!

Szerintem sem volt gond a play hívással. Ha bejön: "Ó mindenki futásra számolt és de tökös volt PC, passzt hívott!!!" Nem jött be. De Lockettet, akkor sem lett volna szabad bántani. Akár jövőre még el is kaphatja a passzt a SuperBowl-ban!!!!!Attilahawks
carroll óta:
nemrossz ez