Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Kicsit ülepedik az emberben a történet és én büszke vagyok a csapatra. 2 év, 2 SB 1 gyűrű, és a második is 1 yardon múlt. Pedig ez a csapat korántsem tökéletes és a szezon sem volt az. A srácok kihozták a maximumot a dologból. Nézzük csak a draftot: 9-ből 5 IR-en végezte, sőt, lehet hogy Richardsonból már nem lesz épkézláb játékos. A maradék: Britt - inkább hagyjuk, Norwood nem NFL kész, Staten, Small semmi.
Aztán elkezdtük az évet Tate nélkül, Rice visszavonult, Harvin meg kuka. A WR sor tehát a 3. opcióval kezdődött. Elment Clem és Big Red is. Aztán kiesett az 1. és 2. számú TE, kiesett Mebane, Hill, majd a SB-on Lane és Avril. Közben a LOB félig megrokkant. Ezek után minden elmegy egy hülye edzői híváson. Ha ezt fel tudjuk dolgozni, akkor ez egy ragyogó idény volt. Szétvertük a Friscot, a Cards-ot, kétszer a GB-t és a fullos Brady vezette Pats orra is majdnem beleért a fűbe az utolsó percben. Szóval ez akkor is szép volt srácok!
Az a play akkor is egy faszság volt és ideje tényleg megválni Bevelltől. Nekem ennyi elég volt belőle.
Milyen elégtétel lenne jövőre a Frisco stadionjában nyerni! Miért ne?
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 11 éve
Russell Wilson@DangeRussWilson
At 26 years old I won't allow 1 play or 1 moment define my career.
több mint 11 éve
Na jó, de amikor az ellenfél TD-re megy, mint ma a Hawks, azt vagy kivédekezi a D vagy nem. Tiszta sor. Kivédekezték, megvan a meccs.Jó de ez ugyanúgy visszafelé is igaz, hogy 3 éve beengedték két pont előnynél, akkor td kellett ahhoz, hogy nyerjenek. Itt elég lett volna egy FG a hosszabbításhoz.dugo1993Höri még mondta is a közvetítésben, hogy lehet jobban jár a Pats ha beengedik őket. (ha lett volna esze az edzői stábnak és futnak, ezzel is járt volna legjobban a Pats). dugo1993Mondjuk ez nem igaz, semmi értelme nem lett volna beengedni, mert vezettek 4 ponttal, a Hawksnak mindenképpen TD kellett, máshogy nem tudták volna megnyerni a meccset.
3 éve pl azért engedték be Bradshaw-t hasonló szituációban, mert csak 2 ponttal vezettek, ha ott nekiállnak komolyan védekezni, kapnak egy FG-t 10 másodperccel a vége előtt.Kampman
De akkor szó szerint nem volt más választásuk, mint hogy beengedjék, mert a pontszerzést már extrém nehéz lett volna megakadályozni, mindenképpen átvette volna a vezetést a Giants.
Mindegy, én csak azt nem értem, hogy ha SB-n, fél perccel a vége előtt ott van valaki 1 yardra a győzelemtől, nála a momentum (és a liga egyik ha nem a legjobb futója) DE TUDJA, hogy TD-t kell csinálni, akkor miért kezd el kombinálni, hogy hány másodperce lesz az ellenfélnek és hogy hány időkérése van. Nyilván nem véletlen, hogy én soha nem leszek edző, de nekem ilyenkor csak az járna a fejemben, hogy valahogy begyömöszöljem a labdát a gólvonalon túlra, semmi más.
több mint 11 éve
Itt az idegesítő az volt, hogy utólag visszanézve, felül Lynch-t elengedi a corner, azaz, teljesen üresen sétál be az endzone-ba, úgy, hogy a legközelebbi védő, meg fog valakit...szóval, ha Wilson oda dobja, akkor TD. Persze ezek már csak a részletek...baggio
több mint 11 éve
Sosem szerettem Shermant, de amit tegnap megint csöndben csinált, az emberfeletti. Stezazért ez így nem teljesen igaz... de ő ilyen személyiség és bizony a hatalmas ego néha a visszájára fordul, nyilván ezzel ő is tisztában van
a pályán nyújtott játéka meg magért beszél, ezt senki nem vitathatja még a haterek sem

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
1963-ban mondta, tegyük hozzá :p"Ohio St. coach Woody Hayes used to say when you throw the ball three things can happen and two of them are bad……"Amadeus91Ez nagyon szép gondolat. Futásnál nyilván nem lehet labdavesztés. Meg negatív yardos vagy nullás próbálkozás. De jól hangzott az tuti 😀Wyatt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Jó de ez ugyanúgy visszafelé is igaz, hogy 3 éve beengedték két pont előnynél, akkor td kellett ahhoz, hogy nyerjenek. Itt elég lett volna egy FG a hosszabbításhoz.Höri még mondta is a közvetítésben, hogy lehet jobban jár a Pats ha beengedik őket. (ha lett volna esze az edzői stábnak és futnak, ezzel is járt volna legjobban a Pats). dugo1993Mondjuk ez nem igaz, semmi értelme nem lett volna beengedni, mert vezettek 4 ponttal, a Hawksnak mindenképpen TD kellett, máshogy nem tudták volna megnyerni a meccset.
3 éve pl azért engedték be Bradshaw-t hasonló szituációban, mert csak 2 ponttal vezettek, ha ott nekiállnak komolyan védekezni, kapnak egy FG-t 10 másodperccel a vége előtt.Kampman
több mint 11 éve

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
BIztos, hogy felgyújtottam volna az arcom a helyetekben, szerencsére ez az érzés soha nem fog előfordulni velem Jags szurkolóként.Most miért mondod? Elküldjük Bevellt szívesen 😀
Annyit azért elmondanék, hogy egy Super Bowl győzelem után öt évig nem lehet rossz szavatok a csapatotokra, mert másnak egy élet alatt se adatik meg a győztes érzés. Szerintem jövőre is itt lesztek.Maka
több mint 11 éve
BIztos, hogy felgyújtottam volna az arcom a helyetekben, szerencsére ez az érzés soha nem fog előfordulni velem Jags szurkolóként.Annyit azért elmondanék, hogy egy Super Bowl győzelem után öt évig nem lehet rossz szavatok a csapatotokra, mert másnak egy élet alatt se adatik meg a győztes érzés. Szerintem jövőre is itt lesztek.
you don't even know what you like and you don't like
több mint 11 éve
"Ohio St. coach Woody Hayes used to say when you throw the ball three things can happen and two of them are bad……"Amadeus91Ez nagyon szép gondolat. Futásnál nyilván nem lehet labdavesztés. Meg negatív yardos vagy nullás próbálkozás. De jól hangzott az tuti 😀

több mint 11 éve
"Ohio St. coach Woody Hayes used to say when you throw the ball three things can happen and two of them are bad……"
több mint 11 éve
Vagy nem...Lecsóhagyjuk már ezt. kb. az életemet rátettem volna, hogy 2-3 kísérletből a lynch - wilson duo megoldja. vannak annyira komoly játékosok.
vagy ha más nem, a fal beszenvedi.
lényeg a lényeg, ez olyan indokolatlan/szar play volt, hogy hihetetlen.
carroll meg nagyon vagány, hogy elismeri hogy hibázott, csak ez egy super bowlba került.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 11 éve
Nem olvastam vissza, nem is érdekel annyira ki mit írt.Köszönöm a csapatnak az újabb szenzációs évet!
1 yardon, 1 playen múlt az, hogy ugyanez a meccs, és a szezon álom legyen. Majd odaképzelem, hogy Lynch befutott vele 😊
Mindkét csapat megérdemelte volna, kár hogy csak egy nyerhetett. A szememben győztesek a srácok 😊
Go Hawks!
több mint 11 éve
Wilson: 'I hate feeling like I'm the one who lost it'Wilson sztem most 7hónapig ezzel az inttel fog kelni. olyan motivált lesz mint még soha senki. Jövőre visszatérünk, és ynerni kellbraxa88Legkevésbé az ő hibája. Lockettet úgy arrébb baszta Butler, hogy azt nézni is rossz volt. És akkor most a tekintsünk el a playcallingtól. Azért grat szép szezonotok volt!D11
ő is benne volt, de ha egy nfl szintű WRnek megy a apssz lehet nem int.
Butler remekül védekezett amugy
több mint 11 éve
Wilson sztem most 7hónapig ezzel az inttel fog kelni. olyan motivált lesz mint még soha senki. Jövőre visszatérünk, és ynerni kellbraxa88Legkevésbé az ő hibája. Lockettet úgy arrébb baszta Butler, hogy azt nézni is rossz volt. És akkor most a tekintsünk el a playcallingtól. Azért grat szép szezonotok volt!
több mint 11 éve
Azt mondta, hogy a pickkel nem számolt abszolút, azt nyilván nem, hogy elhitte, minden bejön. Az csak a saját véleményem. Az utóbbi időben annyi minden bejött nekik, hogy itt is elhihette, ezúttal is így lesz, főleg egy ilyen Kearse elkapás után. Egyébként nem PC-hez kapcsolódóan, de független szurkolóként hányingerem van attól, hogy zeng a média és az internet a Sherman, meg a Legion of Boom oltásokkal, amikor előbbi egy kézzel egyetlen elkapást engedett 6 egész yardért, és Brady felé sem mert dobni, míg maga a négyes úgy lazán majdnem mind egy szálig komoly sérüléssel érkezett a meccsre, és amikor nagyon kellett, akkor rendre nagy játékokat csináltak. Tisztességes meccs volt, mindkét csapat maximálisan megérdemelte volna a gyűrűt, ennek ellenére már megint előkerültek a haterek.
Nagyon irritál az ilyen. De ez ugyanígy lenne a Brady-hatereknél is, akik azonnal ugranának a "kiégett" témára is. Sosem szerettem Shermant, de amit tegnap megint csöndben csinált, az emberfeletti. Már csak az kéne, hogy ne egyoldalas játékos legyen, hanem konstansan mindig elmenjen a #1 elkapókkal.
több mint 11 éve
Fuss be és a Pats csinálja meg a FG-t 20mp alatt, ha tudja.SoldadosHa a Seattle maximalizálni akarta az esélyét, vagyis 26 másodperccel a vége előtt még háromszor szerencsét próbálni, akkor egyik downon mindenképpen passzolni kellett az egy időkérés miatt.DoM
Ha meglepő módon nem sikerül, akkor időkérés és harmadik jöhetett volna a passz, majd negyedikre már mindegy mit hív, de persze a futás jobb eséllyel kecsegtetett volna.
Nem sok ember van, aki ne így csinálta volna. Ezt most túlgondolkodta PC és ezt önkritikusan el is ismerte a sajtótájékoztatón.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Amúgy hogy mindenki megnyugodjon, le kell szimulálni ML futását Maddennel, és kész. 😀
több mint 11 éve
Wilson sztem most 7hónapig ezzel az inttel fog kelni. olyan motivált lesz mint még soha senki. Jövőre visszatérünk, és ynerni kell
több mint 11 éve
Nyilván Carroll elmondta, nem számolt azzal, hogy pick lesz, egyszerűen már ők is elhitték, hogy bármihez nyúlnak, az be fog jönni. Hát nem így lett.StezPont ezt mondtam és is, hogy a pick esélye volt a legkisebb, utána talán az elkapásé és a legnagyobb az incomplete-é. Épp ezért nem látom, hogy a legrosszabb hívás lenne, sztem meg lehetett próbálni.
Nem néztem meg a sajttájt, de ha azt mondta, hogy "elhitték bármit húznak az bejön," akkor tényleg nem értem miért nem ML futott.
több mint 11 éve
1 yardnyira van az endzone.Nálad van a liga legjobb futója.
A liga egyik legjobban futó QB-ja is szélesíti az arzenálodat.
Vajon az ellenfél milyen játékra számít ilyen helyzetben?
Én megértem Pete Caroll-t. Ha sikerült volna a bugi akkor most nem rinyálna itt senki hanem az egekbe megasztalná ezt a taktikai manővert. Azonban egy hatalmas FAIL lett belőle, így sajnos most mindenki játszhatja az edzőt.
Érdekes:
Marshawn Lynch idén ötször kapta meg a labdát az egy yardos vonalon. Statisztikája: 1TD, 2 nulla yardos és 2 negatív yardos futás.
Ennek ellenére amúgy szerintem simán bevitte volna. De lehet, hogy PC tudta ezt a fenti adatot és emiatt is akarta ezt.
A sors kamatostul visszaszolgáltatott mindent a Pats-nek. Kearse elkapása után azt gondoltam, hogy ez a csapat megvan átkozva. De végül is a Pats feltehette a koronát az elmúlt 10 év munkájára.
A Hawks meg ne csüggedjen. A dominanciájuk az NFC-n belül szerintem nem fog megtörni. Bár a 49-ers jön fel.
Érdeklődve tekintek a következő szezon elé.
több mint 11 éve
youtube-on vissza lehet nézni (nyilván nem a hawks fanoknak), amikor Butler elkapja a labdát már 23-on áll az óra, ha ott beviszik akkor nyilván nem az endzone-ba rúgják a kickoff-ot, ott is ment volna pár mpDe nekem azzal van a bajom, hogy ha TD akkor is van 25-28 mp-je Bradynek 2 időkéréssel, hogy FG távba menjen (-3nál). Ha leütik akkor is kb ugyanaz mert áll az óra. Míg ha fut vagy ugyanez a szitu vagy ha visszanyomják pörög az óra / leéget egy időkérést a NE. Esetleg lepörgetik addig az órát míg 1 időkéréssel 2 playt még meg lehet játszani.Tocaa végén még kihozzátok h jó volt a playcall.Ez amolyan Panenkás tizenegyes volt.Ha TD akkor Bevell,PC a legnagyobb király, mert micsoda váratlan húzás stb...
nem. szar volt. az NFL történek legszarabb playcalljabraxa88
Persze nem biztos hogy a legjobb ötlet egy SB-on 19re lapot kérni.mukijoe
2 időkéréssel is nagyon nehéz lett volna eljutni FG range-ig, alig volt hosszú játékunk egész meccsen
én magát a passz hívást nem érzem annyira "the worst call ever"-nek inkább pont azt, hogy a sűrűbe lett bedobva, nem mellesleg Revis meccs után ESPN-en elmondta, hogy készültek erre, videókból sok ilyet láttak már, Butler megcsinálta a "háziját" és tudta mi lesz

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Semmi sem tuti. De ha ott van nálad a liga legjobb RB-je, aki pont az efféle erőfutásokra van kitalálva, és van időkérésed is, akkor előbb nem biztos, hogy a neccessel kell próbálkozni, amikor mondjuk pont olyan elkapóid vannak, akik egyszerűen nem elég jók. Ez a kockáztatás nagyon komoly döntés volt, de nem éppen a Super Bowl ezen szakaszánál, ezen momentumánál kezdtem volna el gondolkodni rajta, hogy húzok egy váratlant. Nyilván Carroll elmondta, nem számolt azzal, hogy pick lesz, egyszerűen már ők is elhitték, hogy bármihez nyúlnak, az be fog jönni. Hát nem így lett.Nyilván egy Broncos fannak, aki egyébként magasról tojik a Seahawksra nem ez lesz a worst call ever, míg egy Seattle-drukkernek ez a hajnali egy egy cseppnyit jobban fáj, mint az, hogy 2012-ben a Broncos a szar callok miatt nem ment a döntőbe. De hogy miért kell ilyeneket összehasonlítani...Nem összehasonlítani akartam, csak arra akartam rávilágítani, hogy ha van lehetőséged 3 play játszani 2 helyett, akkor nem biztos hogy rosszul döntesz, ha a 3 mellet döntesz. Jobb mint a 2 vagy a nulla.
Ha Pats-fan lennék, akkor ez lett volna a best call ever. XDStez
Minden playben benne van a kudarc esélye, nincs olyan ami tuti, mert akkor PC azt hívta volna, és most a hóx örülne.Lecsó
több mint 11 éve
Vagy ha mindenképpen passzolni akart, akkor miért nem hívott egy play actiont, úgyis mindenki futásra számított?egyáltalán nem tuti. de ha van egy ilyen RBd akkor használd.braxa88Világos.Lynchel pedig tuti bebrusztolták volna a td-t.mukijoeDe nekem azzal van a bajom, hogy ha TD akkor is van 25-28 mp-je Bradynek 2 időkéréssel, hogy FG távba menjen (-3nál). Ha leütik akkor is kb ugyanaz mert áll az óra. Míg ha fut vagy ugyanez a szitu vagy ha visszanyomják pörög az óra / leéget egy időkérést a NE. Esetleg lepörgetik addig az órát míg 1 időkéréssel 2 playt még meg lehet játszani.Tocaa végén még kihozzátok h jó volt a playcall.Ez amolyan Panenkás tizenegyes volt.Ha TD akkor Bevell,PC a legnagyobb király, mert micsoda váratlan húzás stb...
nem. szar volt. az NFL történek legszarabb playcalljabraxa88
Persze nem biztos hogy a legjobb ötlet egy SB-on 19re lapot kérni.mukijoe