Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 11 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 068 — situational football
 instagram.com/p/ysPqNctetD/?modal=true&utm_source=partner&utm_medium=embed&utm_campaign=video
sajnálom h csak jövőre játszunk velük, nem élné túl ez a kis patkánybraxa88
patkány?

kiváncsi lennék lenne tököd ezt a szemébe is mondani...ZERO_L
minek reagálsz ilyenekre?braxa88
irritál az ostobaság...ZERO_L
enghem(minket) meg az olyan undorító viselkedések mint Edelmané és Blounté.
vitát zárjuk le.
csábraxa88
mást meg a ti játékosaitok viselkedése... mégsem patkányozza senki Irvinget, Sherman-t meg többieket a pats topicban

lmgtfy.com/?q=kett%C5%91s+m%C3%A9rce+jelent%C3%A9se

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Ugyanmár, csak a kislányok gyökérkednek...

Más, ami lényeges! Szerintetek Bevell marad? Baldwint mint szakszervezeti bizalmit megtartanátok?
több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
 instagram.com/p/ysPqNctetD/?modal=true&utm_source=partner&utm_medium=embed&utm_campaign=video
patkány?

irritál az ostobaság...ZERO_L
enghem(minket) meg az olyan undorító viselkedések mint Edelmané és Blounté.
vitát zárjuk le.
csá
több mint 11 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 068 — situational football
patkány?

irritál az ostobaság...

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
patkány?

minek reagálsz ilyenekre?
több mint 11 éve
patkány?

kiváncsi lennék lenne tököd ezt a szemébe is mondani...

több mint 11 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 958
“You have enemies? Good. That means you've stood up for something, sometime in your life.”
― Winston S. Churchill

Felépítette magát a csapat, mint egy karakteres és kemény, meg nem hátráló és szókimondó egység. Kikaptunk, így vannak bizonyos előjogai a győztesnek. Az,hogy ezekkel az előjogokkal szimpátiát vagy ellenszenvet akar szerezni az már az ő döntése. A vesztes ilyenkor hallgat, és tükröt mutat a győztesnek.

Nem tudom mi dühítette fel ennyire a Pats játékosait Lynch ellenében, de:

“The weak can never forgive. Forgiveness is the attribute of the strong.”
― Mahatma Gandhiundisputedly
Ha már idézetek, akkor Edelman:
“I am the punishment of God...If you had not committed great sins, God would not have sent a punishment like me upon you.”
―Genghis Khan
😀

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 11 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Srácok!
A beast mode nem bejegyzett márka...? Ha igen, akkor szerintetek Lynch már beszélget a jogászával? 😛
több mint 11 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 864 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
“You have enemies? Good. That means you've stood up for something, sometime in your life.”
― Winston S. Churchill

Felépítette magát a csapat, mint egy karakteres és kemény, meg nem hátráló és szókimondó egység. Kikaptunk, így vannak bizonyos előjogai a győztesnek. Az,hogy ezekkel az előjogokkal szimpátiát vagy ellenszenvet akar szerezni az már az ő döntése. A vesztes ilyenkor hallgat, és tükröt mutat a győztesnek.

Nem tudom mi dühítette fel ennyire a Pats játékosait Lynch ellenében, de:

“The weak can never forgive. Forgiveness is the attribute of the strong.”
― Mahatma Gandhi
több mint 11 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 427
Schwartz szabad... 😊Helmut Zimmer
Örülnél neki? Mit hozna Ő nekünk?Medvepapa
Nehezen mondom ki... -tükör előtt gyakoroltam- de igen.
6 hétig visszasírtam Pettinet, de aztán rádöbbentem, hogy jó az a wide 9, egyszerű, mint a kettőnégy, nagyon tökös... kell hozzá egy tehetséges védelem, ez itt adott! (Tudom a Williams, Dareus, Williams JH fal még a Hox DL-nél is epicebb, de azért van itt is bőven tehetség, hátrébb meg király a csapat)

Persze reménytelen, csak hát álmodozni lehet!Helmut Zimmer
Ha valaki, akkor Avril örülne, kettőnégyet szereti. 😊

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Nehezen mondom ki... -tükör előtt gyakoroltam- de igen.
6 hétig visszasírtam Pettinet, de aztán rádöbbentem, hogy jó az a wide 9, egyszerű, mint a kettőnégy, nagyon tökös... kell hozzá egy tehetséges védelem, ez itt adott! (Tudom a Williams, Dareus, Williams JH fal még a Hox DL-nél is epicebb, de azért van itt is bőven tehetség, hátrébb meg király a csapat)

Persze reménytelen, csak hát álmodozni lehet!
több mint 11 éve
sajnálom h csak jövőre játszunk velük, nem élné túl ez a kis patkány
több mint 11 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
Btw. én jobban örülnék egy D-line gurunak, ugyanakkor Richard leader, a játékosok nagyon szeretik. Schwartz-féle Bills D viszont nagyon szemet csillogtató volt... 😊 Mindenesetre a hírek nagyon adják a Richard féle storyt.Medvepapa
Itt is:  profootballtalk.nbcsports.com/2015/02/05/signs-pointing-to-kris-richard-as-next-defensive-coordinator-in-seattle/

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 11 éve
Remélem a Mathews gyerekből első számú elkapót csináltok a nyáron. Amikor lassítva néztem az elkapását a dereka a cornerünk fejénél volt. 😀Demecs
Egy nfl.comos szakértő szerint ennyi volt csak benne, a fizikai adottságai jók, de elszakadni nem tud, Revis a második félidőben levette a pályáról. Meglátjuk.tejbegrrr!!!
Browner. Revis végig Baldwin-t fogta.tomi-tomi
Igen, kösz.

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 11 éve
Btw. én jobban örülnék egy D-line gurunak, ugyanakkor Richard leader, a játékosok nagyon szeretik. Schwartz-féle Bills D viszont nagyon szemet csillogtató volt... 😊 Mindenesetre a hírek nagyon adják a Richard féle storyt.

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 441 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egy feketét :p
több mint 11 éve
Örülnél neki? Mit hozna Ő nekünk?

több mint 11 éve

Más, ami lényeges! Ki lesz a DC?Helmut Zimmer
Ken Norton Jr. vagy Kris Richard, de előbbit nagyon győzködi a Raiders isbaggio
Richard evidensnek tűnik, illetve külsős neveket még nem is olvastam igazán. Ugyanakkor Norton tudtommal igen szoros kapcsolatban van PC-vel, így (főleg ha más is érdeklődik utána) akár Ő is lehet az utód. Ami igazán izgat, hogy lehet-e komolyabb hatása akkor is Quinn távozásának, ha házon belül pótoljuk?...Medvepapa
Schwartz szabad... 😊
több mint 11 éve

Ken Norton Jr. vagy Kris Richard, de előbbit nagyon győzködi a Raiders isbaggio
Richard evidensnek tűnik, illetve külsős neveket még nem is olvastam igazán. Ugyanakkor Norton tudtommal igen szoros kapcsolatban van PC-vel, így (főleg ha más is érdeklődik utána) akár Ő is lehet az utód. Ami igazán izgat, hogy lehet-e komolyabb hatása akkor is Quinn távozásának, ha házon belül pótoljuk?...

több mint 11 éve
undorító ez a patsbraxa88
u mad bro?lucas
mondom én! 😀 😛
több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 899 — no es importante

Ken Norton Jr. vagy Kris Richard, de előbbit nagyon győzködi a Raiders is

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
lucas New England Patriots 261 — Pats fan és divatszurkoló
undorító ez a patsbraxa88
u mad bro?

Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 11 éve

Más, ami lényeges! Ki lesz a DC?
több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Remélem a Mathews gyerekből első számú elkapót csináltok a nyáron. Amikor lassítva néztem az elkapását a dereka a cornerünk fejénél volt. 😀Demecs
Egy nfl.comos szakértő szerint ennyi volt csak benne, a fizikai adottságai jók, de elszakadni nem tud, Revis a második félidőben levette a pályáról. Meglátjuk.tejbegrrr!!!
Browner. Revis végig Baldwin-t fogta.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Még rá is hagyott a döntő után pár napot Sherm Jr.

My son sure does know how to make an entrance! 2/5/15... Is it a coincidence or is he just that clever?! Either way I'm ecstatic

twitter.com/RSherman_25/status/563303144306667520