NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 534
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 10 éve
És a SD trade hír az nem igazán komoly?Ha Lynchet elcserélitek ki lesz az első számú RB?TocaUndi arról írt, hogy jövőre, akkor meg draft.
CM ről még mindig nem tudjuk milyen...Helmut Zimmer
több mint 10 éve
Ha Lynchet elcserélitek ki lesz az első számú RB?TocaUndi arról írt, hogy jövőre, akkor meg draft.
CM ről még mindig nem tudjuk milyen...
több mint 10 éve
Ha Lynchet elcserélitek ki lesz az első számú RB?
több mint 10 éve
Akkor sem zokogtam, amikor a Bills elcserélte Lynchet, pedig imádtam a játékát ott is. Mondjuk ott volt előtte egy Fred Jackson, mögötte egy Spiller, na ez itt nincs. Sosem a játékával vagy az oaklandiségével volt a baj, hanem azzal, hogy időről időre befordul, és kezelhetetlenné válik. Ez azért javult.RW:Furcsa egy olyan srác az NFLben, aki top 10 játékot nyújt mogyiėrt, meg üveggolyóért, zokszó nélkül, miközben mindenki a saját nagyságának legendáját szövögeti az összes létező médián keresztül, hogy annyi pénzt keresen, amennyit le sem tud írni, de rajzolni sem.
RW holier then thou, az ilyeneket meg nem szeretik úgy általában.
Azt külön tenném hozzá 7 év amerika után 4 év egyetemi oktatói rutinnal, hogy nem hiszek a szociálantropológiában, de ha pénzről van szó, akkor tesókáméknãl azonnal előkerül a respeta kérdés, és elszabadul a pokol. Annyit érsz, amennyit keresel. Amikor az offseasonban a 3 fogyatêkos versenyzett, hogy ki a legjobban fizetett korner, az egyszerre volt szánalmas, és véresen komoly...
Az NFL egy amorális intézmény, és képes kihozni a legrosszabbat az emberből, legyen az sportoló , edző, spordiplomata, kommentátor, elemző....
több mint 10 éve
Hát srácok van gond az öltözőben, újabb részletek.Érdekes. Hallottam már ezt a pletykát,de annyira röhejesnek gondoltam...
Erős idegzetűeknek. Lesznek itt változások, de valaki tényleg szólhatna Wilsonnak is, hogy a pajtáskodás csapategység szempontjából nem ciki.
Mondjuk kéne, ez egy ilyen szakma... Wilson egyfelől tényleg pont ugyanúgy nyilatkozik, mint egy kicsi Pete Carroll és elhiszem, hogy ez irritál sokakat, másfelől azonban ő egy irányító!
Long way back from hell!
profootballtalk.nbcsports.com/2014/10/24/espn-confirms-existence-of-seattle-locker-room-divide-in-unusual-way/Helmut Zimmer
"Nem elég fekete"... Amúgy sokaknak biztosan nem tetszene,de én nem haragudnek az FO-ra, ha Lynch jövőre már nem huzna Hawks mezt. Szellemileg visszamaradott oaklandi...
Biztos vagyok benne,hogy ő egyből Harvin mellé állt,szerintem az sem kizart,hogy a nyári produkciója a fizetesevek kaocsolatban,az is ebből a vitabol jött. "Rw nem elég fekete,és én vagyok a sztár"...
Meglep,hogy ilyen okok allhatnak egy oltozoi megosztottság mögött. Én mondjuk bízom a front officeban. Jövőre megoldjak, ebben szinte biztos vagyok. Jó üzenet vilt ez a Harvin -trade,ráadásul Rw egyből rekordot döntött a 300+, 100+ yardos teljesítményével.
több mint 10 éve
Hát srácok van gond az öltözőben, újabb részletek.Erős idegzetűeknek. Lesznek itt változások, de valaki tényleg szólhatna Wilsonnak is, hogy a pajtáskodás csapategység szempontjából nem ciki.
Mondjuk kéne, ez egy ilyen szakma... Wilson egyfelől tényleg pont ugyanúgy nyilatkozik, mint egy kicsi Pete Carroll és elhiszem, hogy ez irritál sokakat, másfelől azonban ő egy irányító!
Long way back from hell!
profootballtalk.nbcsports.com/2014/10/24/espn-confirms-existence-of-seattle-locker-room-divide-in-unusual-way/
több mint 10 éve
Paul Allen 100 m USD vel járult hozzá az ebola elleni harchoz.Erre nem lehet mit mondani... Elképesztő a fickó!
több mint 10 éve
Nadal17
586
PC elmondta, hogy a pass rush javítása érdekében változtatni fognak néhány dolgon, de konkrétumokat nem árult el. Egyesek szerint Pierre-Louis a sebességével sokat tudna segíteni edge-rusherként, főiskolai évek alatt gyakran használták ebben a szerepkörben.
több mint 10 éve
Vasárnap nem játszik Unger, Maxwell, Wagner, Hill. :-/ De úgy néz ki, hogy Tharold Simon játékra alkalmas. Más kérdés, hogy ennyi kihagyás után hogy fog bekapcsolódni. Nagyon kéne egy győzelem a Panthers ellen. Ők sincsenek csúcsformában ráadásul nekik is van egy rakat sérültjük. Szerintem 50-50% az esély.Go Hawks
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
Nadal17
586
Szerintem korai temetni a playoffot, egyrészt, mert most is ott vagyunk 1 győzelemnyire és van hátra 10 (!) meccs, addig lazán behozhatjuk (és persze távolabb is kerülhetünk). Másrészt a divízióriválisoknak is kemény a sorsolásuk, ők is bele-bele fognak szaladni pár vereségbe, így sokkal inkább az ellenük játszott meccsek fogják eldönteni a továbbjutás sorsát, valamint a sok körbeverés miatt nem feltétlenül lesz szükség 12-4es mérlegre a továbbjutáshoz (SF 3 vereséggel áll a 6. helyen, ennyi erővel nekik + tőlük lefelé mindenkinek 8-1 vagy 9-1es futás kell a PO-hoz). A mostani meccs azért is lenne fontos, mert ezután a Raiders, Giants duó fogható otthon és egy 3-0 sorozat nagy lökést adhat a folytatásra.Egyébként a Cards következtő 4 meccse:Eagles, Cowboys, Rams, Lions.
Korai még feladni.
több mint 10 éve
Pár érdekes statisztika az idei védelmünkről: Egyértelműen látszik,hogy a tavalyi elit passrush idén a liga utolsó harmadába esett vissza, ami a CB-ket tizedelő sérüléshullámmal karöltve teljesen leértékelte a védelmünket. A passrushnál az is közrejátszik,hogy az O# gyengesége miatt több snap jut a játékosoknak, és mivel a DL depthet kiürítették a sérülések, ezt a magas fokú használtságot abszolút nem bírják.
A PFF szerint amúgy az egész ligában nekünk volt eddig a legnehezebb sorsolásunk. Amennyiben verjük a Pantherst, és az O# elkezd játszani, nagyon vékonyka esélyt látok a PO-ra. Viszont egy esetleges vereség a hétvégén PO mentes évet vetít elő 😊
Holnap beteszek még a terveim szerint egy-két átvett írást, addig "gyönyörködjetek ezekben, és még többen itt:
www.fieldgulls.com/2014/10/24/7044587/seahawks-nfli-cant-get-no-sackisfaction
több mint 10 éve
Namost képzeld el mit éreztünk Colts fanok 2009-ben, amikor a Superbowl-ban Payton behívta és megcsinálta az onside kicket a második félidő elején... 😕erre emlékeztek még? tavaly előtt talánSzerintem ez ránk nézve szégyen.
www.businessinsider.com/rams-fake-field-goal-touchdown-video-2012-9
ennyit tudnak, de azt nagyon 😀braxa88
Fool me once, shame on you, fool me twice, shame on me.undisputedly
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
John Fassel (Rams ST coach) used to work under Seahawks special teams coordinator Brian Schneider (2008, Oakland)erre emlékeztek még? tavaly előtt talánSzerintem ez ránk nézve szégyen.
Fool me once, shame on you, fool me twice, shame on me.undisputedly
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
erre emlékeztek még? tavaly előtt talánSzerintem ez ránk nézve szégyen.
Fool me once, shame on you, fool me twice, shame on me.
több mint 10 éve
braxa88
12 534
erre emlékeztek még? tavaly előtt talánwww.businessinsider.com/rams-fake-field-goal-touchdown-video-2012-9
ennyit tudnak, de azt nagyon 😀
több mint 10 éve
Azért ismerjük be, 2 oltári cumit fogtunk a meccsen (PR TD, Fake Punt), amivel most majd évekig nem tud előjönni a Rams mert észen lesz az ellen. Ezért gratula jár nekik és bármennyire fáj, el kell ismerni, hogy nagy játék volt. Ezen is túl vagyunk, arccal a vasút felé, mert a Panthers sem döglött macska. Ilyen falakkal meg sérült listával szép feladat lesz.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
Ginola
136
PRichnek idö kell még mire megkapja a több bizalmat RW-töl aztán majd kiderül mit is tud igazán...Csinált már Lockette szép dolgokat és fog is sztem ,azt a PR TD-t meg nem csak ö nézte be.😊Lockettenek egy előnye van h gyors. na ezt tudja Richardson is, ellenben a rookie jól fut routot és jók a kezei is, nem ijed meg ha forgalomban kell elkapniaEzt a meccset simán nyertük volna, ha nincs Fischer hihetetlenül tökös húzása a végén a fake punttal a saját térfelén.Sajnos ezt a meccset én nem igy láttam...
Sokkal jobbak voltunk, mint múlt héten, a két fal gyenge csak (meg több turnover kellene), a többiek elég jók a sok sérülés ellenére is, 3rd downoknál Baldwin és Kearse a régi stílusban, ha nem kerülünk hátrányba az elején, még többet lehetett volna futni. Szerintem Harvin nélkül jó úton halad a csapat, bárki ellen van esélyünk, semmi nem dőlt el még.Aguirre
Az hogy jobbak voltunk mint a Dallas ellen az sztem csakis RW és a Rams érdeme,egyébként az igaz hogy a falaink borzasztóak voltak és a komplett védelem is több sebböl vérzett.
Támadásban Kearse gyenge volt,Baldwin és az életéért futó Wilsonon kivül Lynch erölködése ami elfogadható.
Személy szerint Lockettet is többet foglalkoztatnám..
Na de nézzünk előre és huzzuk be a következő meccseket,nehogy túl késö legyen a playoffért küzdeni.
Go Hawks!!Ginola
Lockette a STen kívűl ne nagyon legyen sehol, de a Rams elleni PR TD után már ott sebraxa88
több mint 10 éve
braxa88
12 534
Lockettenek egy előnye van h gyors. na ezt tudja Richardson is, ellenben a rookie jól fut routot és jók a kezei is, nem ijed meg ha forgalomban kell elkapniaEzt a meccset simán nyertük volna, ha nincs Fischer hihetetlenül tökös húzása a végén a fake punttal a saját térfelén.Sajnos ezt a meccset én nem igy láttam...
Sokkal jobbak voltunk, mint múlt héten, a két fal gyenge csak (meg több turnover kellene), a többiek elég jók a sok sérülés ellenére is, 3rd downoknál Baldwin és Kearse a régi stílusban, ha nem kerülünk hátrányba az elején, még többet lehetett volna futni. Szerintem Harvin nélkül jó úton halad a csapat, bárki ellen van esélyünk, semmi nem dőlt el még.Aguirre
Az hogy jobbak voltunk mint a Dallas ellen az sztem csakis RW és a Rams érdeme,egyébként az igaz hogy a falaink borzasztóak voltak és a komplett védelem is több sebböl vérzett.
Támadásban Kearse gyenge volt,Baldwin és az életéért futó Wilsonon kivül Lynch erölködése ami elfogadható.
Na de nézzünk előre és huzzuk be a következő meccseket,nehogy túl késö legyen a playoffért küzdeni.
Go Hawks!!Ginola
Lockette a STen kívűl ne nagyon legyen sehol, de a Rams elleni PR TD után már ott se
több mint 10 éve
Ginola
136
Ezt a meccset simán nyertük volna, ha nincs Fischer hihetetlenül tökös húzása a végén a fake punttal a saját térfelén.Sajnos ezt a meccset én nem igy láttam...
Go Hawks!!
több mint 10 éve
tejbegrrr!!!
943
Egy tapasztalati alapon igazoltnak tekinthető game plan-sejtés a Rams elleni meccsről 😛 |8 :Seahawks coach Pete Carroll, who is probably more accustomed to seeing Wilson’s absurd skills, soft-sold the quarterback’s performance: “… (he) did a phenomenal job of carrying out the game plan.”
Huh? Here’s what the game plan must have looked like: 1. Protection breaks down; 2. Russell, run for your life; 3. Russell, throw ridiculous darts to receivers who are well-covered, even though you’re getting pummeled and harassed.
Innen: www.thenewstribune.com/2014/10/20/3442707_dave-boling-despite-loss-by-seahawks.html?rh=1
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 10 éve
Hilllel helyreáll az egyensúly az 3 on , ( mebane 3 an értelmetlen) , és Avril vissza tud jönni 7 re, vagy wide 9 re. Lényeg, vissza tudunk állni a nonpozitionalre. Az a mi játékunk nem a 4-3. Értem miért játszuk, de akkor sem a mi játékunk . Elég szánalom, amikor a B gap blitzben hiszünk, hogy legyen sack.A héten elképzelhető, hogy újra edzésbe tudnak állni:remélem játaszani tud Maxwell és Lane, nagyon kellenek már ők vissza,de Lane csak november 9.-én térhet ugye vissza. szal kéne Simon is
CB Tharold Simon
CB Byron Maxwell
CB Jeremy Lane
C Max Unger
TE Luke Willson
DT Jordan HillNadal17
Unger is és Hill is remélem játszik
Willson nem, Helfet jobb.braxa88
Feljebb vannak a zónahatárok, és az átadási pontok. Miért, hát kurvára, mert az újak nem ismerik a rendszert, legalábbis kémia az nincs. Így aztán a LOB alapítók is elváltják egymást. Olyan ez mint egy rosszul felprogramozott automata. Leálltunk a lőtávval, mert le kellett. Azért jó mert most a már nem rakétakarú és nem lézepontosságu, amúgy zseniális QB k is simán bedobhatják a kupolapasszaikat az űrbe( oldalvonal, ahol késik a zárás, és az assist), hiszen a wr szépen bekocogja, úgy hogy a DB nek esélye ne legyen, hanem mint a hű kutya kövesse, ja szemből meg nem jön a halál, mert kanci nem egészséges. Sajnos most Vele is csak eggyel többen vannak a pályán.
Marsh játékát megnéztem, nem tudom mit láttak benne! Biztos jó lesz. Nagyon hiányzik az a 2 bolond füves a secből, Clem az 5 ről, és papmaci az öltözőből.
több mint 10 éve
Aguirre
341
Ezt a meccset simán nyertük volna, ha nincs Fischer hihetetlenül tökös húzása a végén a fake punttal a saját térfelén.Sokkal jobbak voltunk, mint múlt héten, a két fal gyenge csak (meg több turnover kellene), a többiek elég jók a sok sérülés ellenére is, 3rd downoknál Baldwin és Kearse a régi stílusban, ha nem kerülünk hátrányba az elején, még többet lehetett volna futni. Szerintem Harvin nélkül jó úton halad a csapat, bárki ellen van esélyünk, semmi nem dőlt el még.
több mint 10 éve
braxa88
12 534
A héten elképzelhető, hogy újra edzésbe tudnak állni:remélem játaszani tud Maxwell és Lane, nagyon kellenek már ők vissza,de Lane csak november 9.-én térhet ugye vissza. szal kéne Simon is
CB Tharold Simon
CB Byron Maxwell
CB Jeremy Lane
C Max Unger
TE Luke Willson
DT Jordan HillNadal17
Unger is és Hill is remélem játszik
Willson nem, Helfet jobb.
több mint 10 éve
tejbegrrr!!!
943
Új LB-t igazoltunk a practice squadba? nfltraderumors.co/seahawks-sign-lb-l-j-fort-to-their-practice-squad/Ez ő: www.youtube.com/watch?v=yLNl6PAVcB8.
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 10 éve
tejbegrrr!!!
943
Úgy tűnik, akár tévén is megnézhetjük az Eagles és a 49ers (CLink) elleni meccseinket: tdmagazin.hu/hirek/ezekbol-a-meccsekbol-mar-nem-lesz-vasarnap-esti-rangado