NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 501
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 10 éve
Ha választhatok, akkor ne döntsön minden meccsen NFL rekordot-mint ahogyan tette azt ma-, és inkább legyen abban az 5%-ban.Volt ilyen fala. Hadd ne kezdjek neveket sorolni, meg PFF statokat hozni, hogy milyen falak mögött játszott. (És nyert pl. MVP címet is.)A mondandóm lényege az lett volna, hogy nyerjen is. 😊peterk2005Kérdem én, miért tehet róla, hogy megcsinálja a TD drájvokat, de egy fakepunttal lepörgeti az órát a Rams, anélkül, h lenne esélye visszatérni GW drájvot vezetni?
Garantálom neked,hogy Manningnek nem volt ilyen fala. Azzal együtt is,hogy a liga leggyorsabb release az övé, emögött a fal mögött nem élt volna túl egy évet se.undisputedly
De ne Manning legyen a téma, hanem Russell. A mondandóm lényege az lett volna, hogy minden rosszban van valami jó is. Ha nem lesz olyan jó a védelem mint eddig, akkor Russell bekerül abba a helyzetbe, amiben a liga irányítóinak 95%-a bekerül, mert nem ilyen csapatban kell kezdenie. (Említsem pl. Bortles-t idén....) Ha így is teljesít, akkor nagy biztonsággal oda lehet neki adni az évi 20+ millát sok évre - ami enélkül is kinézett volna neki. De így viszont biztosan tudjátok majd, hogy meg is éri azt a pénzt.peterk2005
A fallal kapcsolatos vitában Helm-mel biztosan tudnátok eszmecserét folytatni, de szerintem nem csak neki, senkinek sincs kedve fejtegetni ezt a rendszert, amit próbálunk megvalósítani. Az én személyes véleményem,hogy még egy ilyen szar fal nincs, és nem is volt, részemről többet nem teszek hozzá.
több mint 10 éve
Volt ilyen fala. Hadd ne kezdjek neveket sorolni, meg PFF statokat hozni, hogy milyen falak mögött játszott. (És nyert pl. MVP címet is.) De mondhatok másik példát is. Luck a rookie évét a liga 31, a második évét a liga 25. oline-ja mögött töltötte. És bár nyilván az AFC Southban más két évben is 11-5-öt hozni, mint a ti csoportotokban, de azért volt abban Seattle, Frisco, Denver, Green Bay, stb. verés is. Ligabottom fallal, liga 20. védelemmel, és lesérült fél csapattal is.A mondandóm lényege az lett volna, hogy nyerjen is. 😊peterk2005Kérdem én, miért tehet róla, hogy megcsinálja a TD drájvokat, de egy fakepunttal lepörgeti az órát a Rams, anélkül, h lenne esélye visszatérni GW drájvot vezetni?
Garantálom neked,hogy Manningnek nem volt ilyen fala. Azzal együtt is,hogy a liga leggyorsabb release az övé, emögött a fal mögött nem élt volna túl egy évet se.undisputedly
De ne Manning meg Luck legyen a téma, hanem Russell. A mondandóm lényege az lett volna, hogy minden rosszban van valami jó is. Ha nem lesz olyan jó a védelem mint eddig, akkor Russell bekerül abba a helyzetbe, amiben a liga irányítóinak 95%-a bekerül, mert nem ilyen csapatban kell kezdenie. (Említsem pl. Bortles-t idén....) Ha így is teljesít, akkor nagy biztonsággal oda lehet neki adni az évi 20+ millát sok évre - ami enélkül is kinézett volna neki. De így viszont biztosan tudjátok majd, hogy meg is éri azt a pénzt.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
krankovics
407
RW az első játékos az NFL történetében, aki ugyanazon a meccsen 300 yard fölött passzolt és 100-nál többet futott.tejbegrrr!!!Le is izzadt rendesen. Amúgy se egy visszahordott kickoff TD, se egy visszahordott INT TD. Ezek azért hiányoznak... 😊
több mint 10 éve
A mondandóm lényege az lett volna, hogy nyerjen is. 😊peterk2005Kérdem én, miért tehet róla, hogy megcsinálja a TD drájvokat, de egy fakepunttal lepörgeti az órát a Rams, anélkül, h lenne esélye visszatérni GW drájvot vezetni?
Garantálom neked,hogy Manningnek nem volt ilyen fala. Azzal együtt is,hogy a liga leggyorsabb release az övé, emögött a fal mögött nem élt volna túl egy évet se.
több mint 10 éve
tejbegrrr!!!
943
RW az első játékos az NFL történetében, aki ugyanazon a meccsen 300 yard fölött passzolt és 100-nál többet futott.
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 10 éve
manning nem nyert volna, ilyen fal mögött meghalnabraxa88Mannignak évekig volt ilyen fala Indy-ben. Rodgersnek is. Bradynek eddig nem, de idén ő is megkapja. 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
braxa88
12 534
manning nem nyert volna, ilyen fal mögött meghalna
több mint 10 éve
A mondandóm lényege az lett volna, hogy nyerjen is. 😊Russ hozta vissza a csapatot 6-21-ről egymaga.undisputedlynem értem h lehet egy tavalyi ligaelit labdaszerző csapat ennyire veszélytelen a labdára...braxa88Úgy, hogy az egyik évben minden összejön, a másikban meg jön a földreszállás. Annak idején 2009-ben a Saints védelem ugyanezt produkálta. Nem volt olyan jó persze az a defense, mint a LOB, de agyonverték a ligát TO mutatóban. (Valami huszonsok pluszban végeztek.) Nyerték az SB-t is. Aztán a következő évben ha jól emlékszem, pozitívra se sikerült kijönni. Pedig az emberállomány olyan sokat nem is változott (és Payton eltiltása sem abban az évben volt). Egyszerűen visszabillent a libikóka.
Nem láttam a meccset, csak az eredmény döbbentett meg, ezért ugrottam be. Nem tudom mi lehet a baj, de azért ez a csapat év elején akár a Green Bay, akár a Denver ellen championship formát mutatott. Ekkora turnaround csak akkor lehet, ha óriási sérüléshullám csap át az együttesen, vagy pedig az öltözőben nincs valami nagyon rendben. Már, ha turnaroundról van szó, és nem egyszerűen pár hetes mélyrepülésről. Ami azért minden csapatnál benne van.
(Halkan jegyzem meg, hogy ha marad a rossz forma, akkor idén legalább kiderül, hogy Wilson mennyire jó. Így jövőre ennek megfelelő contractot kaphat. Csak a számokat látom, a meccset nem, de a számok alapján feltételezem Wilson jól játszott. Ma vereség lett, ez van. De ha be tudná az ilyen meccseket húzni, az jó jel lenne. Mert Rodgers, Manning, Brady (plusz a fiatalok közül Luck) ezt tudja pluszban: akkor is képes valahogy nyerni, ha a csapat minden fronton botladozik körülötte. Ha Russell is képes lenne erre, az a közép-hosszú távú jövőre nézve nagyon jó jel lenne!)peterk2005
több mint 10 éve
Russ hozta vissza a csapatot 6-21-ről egymaga.nem értem h lehet egy tavalyi ligaelit labdaszerző csapat ennyire veszélytelen a labdára...braxa88Úgy, hogy az egyik évben minden összejön, a másikban meg jön a földreszállás. Annak idején 2009-ben a Saints védelem ugyanezt produkálta. Nem volt olyan jó persze az a defense, mint a LOB, de agyonverték a ligát TO mutatóban. (Valami huszonsok pluszban végeztek.) Nyerték az SB-t is. Aztán a következő évben ha jól emlékszem, pozitívra se sikerült kijönni. Pedig az emberállomány olyan sokat nem is változott (és Payton eltiltása sem abban az évben volt). Egyszerűen visszabillent a libikóka.
Nem láttam a meccset, csak az eredmény döbbentett meg, ezért ugrottam be. Nem tudom mi lehet a baj, de azért ez a csapat év elején akár a Green Bay, akár a Denver ellen championship formát mutatott. Ekkora turnaround csak akkor lehet, ha óriási sérüléshullám csap át az együttesen, vagy pedig az öltözőben nincs valami nagyon rendben. Már, ha turnaroundról van szó, és nem egyszerűen pár hetes mélyrepülésről. Ami azért minden csapatnál benne van.
(Halkan jegyzem meg, hogy ha marad a rossz forma, akkor idén legalább kiderül, hogy Wilson mennyire jó. Így jövőre ennek megfelelő contractot kaphat. Csak a számokat látom, a meccset nem, de a számok alapján feltételezem Wilson jól játszott. Ma vereség lett, ez van. De ha be tudná az ilyen meccseket húzni, az jó jel lenne. Mert Rodgers, Manning, Brady (plusz a fiatalok közül Luck) ezt tudja pluszban: akkor is képes valahogy nyerni, ha a csapat minden fronton botladozik körülötte. Ha Russell is képes lenne erre, az a közép-hosszú távú jövőre nézve nagyon jó jel lenne!)peterk2005
több mint 10 éve
nem értem h lehet egy tavalyi ligaelit labdaszerző csapat ennyire veszélytelen a labdára...braxa88Úgy, hogy az egyik évben minden összejön, a másikban meg jön a földreszállás. Annak idején 2009-ben a Saints védelem ugyanezt produkálta. Nem volt olyan jó persze az a defense, mint a LOB, de agyonverték a ligát TO mutatóban. (Valami huszonsok pluszban végeztek.) Nyerték az SB-t is. Aztán a következő évben ha jól emlékszem, pozitívra se sikerült kijönni. Pedig az emberállomány olyan sokat nem is változott (és Payton eltiltása sem abban az évben volt). Egyszerűen visszabillent a libikóka.
(Halkan jegyzem meg, hogy ha marad a rossz forma, akkor idén legalább kiderül, hogy Wilson mennyire jó. Így jövőre ennek megfelelő contractot kaphat. Csak a számokat látom, a meccset nem, de a számok alapján feltételezem Wilson jól játszott. Ma vereség lett, ez van. De ha be tudná az ilyen meccseket húzni, az jó jel lenne. Mert Rodgers, Manning, Brady (plusz a fiatalok közül Luck) ezt tudja pluszban: akkor is képes valahogy nyerni, ha a csapat minden fronton botladozik körülötte. Ha Russell is képes lenne erre, az a közép-hosszú távú jövőre nézve nagyon jó jel lenne!)
több mint 10 éve
NEm volt szerves része? Statok alapján tényleg nem, de egyébként meg baromira erőltettük Harvint. Ma nem volt 1 jet sweep se, screen se talán. Eddig meg ezeket nyomtuk orrba szájba, szinte szituációtól függetlenül. Máshogy játszottunk, és működött is. Nem értünk egyet, meglátjuk a kövekező hetekben, h is állunk.
több mint 10 éve
Davisnek a közelébe se kerültünk. Bennett, Avril, Irvin hol vannak? Nincs labdaszerzés, nincs támadófal, ráadásul RW kapott egy nagyot a végén, remélem nem marad nyoma. Már csak az hiányzik, hogy T. Jaxet kelljen bevetni.Finoman szólva necces ez a szezon, de még nincs lefutva. Carrolléknak lesz meló rendesen.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
Kikapunk idegenben egy jól játszó csoportriválistól 2 ponttal úgy, h -18 is volt, hiányzik több kulcsjátékosunk, 2 nappal azután, hogy a Harvin csere miatt teljesen máshogy néz ki az Offenseünk. Ez katasztrófa? Szar a helyzet, tény, de egyáltalán nem kilátástalan. Harvin trade előtt kikaptunk 2 kurva jó csapattól, viszont megvertük a Packerst, és a Broncost, meggyőzően.CSABI27Braxának kell igazat adnom.
Milyen jól játszó? Egy trükkös ST játék adott nekik 14 pontot, és egy meccset eldöntő 1st downt. Fele annyi yardot nem haladtak mint,mi. PErsze ez nem jelenti azt,hogy mi jók lettünk volna. Árnyéka önmagának a csapat.
Viszont ez a Rams egy tipikus 1-5-ös csapat. Nem akarom megbántani a fanokat, de annyi közük volt a meccshez,mint nekünk a Dallas ellen előző héten.
Harvin csere miatt miért néz ki máshogy? 5 forduló alatt 133 yardot haladtunk vele, abszolút nem volt szerves része a csapatnak.
Packerst és Broncost hazai pályán vertük meg, ráadásul akkor a 3 kezdő CB-ből 3 volt pályán. Most egy db ilyen van, aki btw nagyon jól játszott ma. PErsze mindenhol vannak sérülések, de látni kell, hogy a Denver eleni és a GB elleni győzelem a szezon elején, és otthon jött.
Módosítsatok az elvárásaitokon, mert rájátszás kaliber csapatok Burnley és a zóna D# hibáit fogják kiaknázni, az O-falról nem is beszélve.
Ez a Rams az nfl történetében egyedüliként 5 meccs alatt idén csinált 1db sacket. Mi adtunk nekik 3-at?
Innentől örüljünk minden győzelemnek. Talán jövőre elküldjük Cable-t és Bevellt.
több mint 10 éve
Oké, erős. Viszont nem fogunk minden héten ilyen PR TD-t engedni, a végén meg a 4. kisérletre hogy rámentek, hát sztem senki sem gondolta, ettől nem lettünk szarabb csapat.Kikapunk idegenben egy jól játszó csoportriválistól .CSABI27Hallod.. 😀😀😀Hanni
több mint 10 éve
braxa88
12 534
2 maxwell, és chancellor.felfoghatatlannem értem h lehet egy tavalyi ligaelit labdaszerző csapat ennyire veszélytelen a labdára...braxa88A semmiből visszahoztunk egy idegenbeli meccset, szar OL-el, (régi)új offense-el, a W nem lett meg, de sztem baromi sok pozitívuma volt a meccsnek. A playoffra versenyképesek lehetünk, addig felépíthetjük magunkat újra, nem annyira szar a helyzet, mint ahogy tűnhet most hirtelen.CSABI27Melyikre gondolsz ezek közül?
- Ligaelit OL
- Ligaelit D#
- Ligaelit Special Team
- Liga 1. labdaszerzés
- Ligaelit futás elleni védekezés
Irony offHanni
volt már idén interception?funkyparduc
sacket nemtom mikor csináltunk utoljára
több mint 10 éve
Kikapunk idegenben egy jól játszó csoportriválistól .CSABI27Hallod.. 😀😀😀
több mint 10 éve
Kikapunk idegenben egy jól játszó csoportriválistól 2 ponttal úgy, h -18 is volt, hiányzik több kulcsjátékosunk, 2 nappal azután, hogy a Harvin csere miatt teljesen máshogy néz ki az Offenseünk. Ez katasztrófa? Szar a helyzet, tény, de egyáltalán nem kilátástalan. Harvin trade előtt kikaptunk 2 kurva jó csapattól, viszont megvertük a Packerst, és a Broncost, meggyőzően.
több mint 10 éve
braxa88
12 534
nem értem h lehet egy tavalyi ligaelit labdaszerző csapat ennyire veszélytelen a labdára...A semmiből visszahoztunk egy idegenbeli meccset, szar OL-el, (régi)új offense-el, a W nem lett meg, de sztem baromi sok pozitívuma volt a meccsnek. A playoffra versenyképesek lehetünk, addig felépíthetjük magunkat újra, nem annyira szar a helyzet, mint ahogy tűnhet most hirtelen.CSABI27Melyikre gondolsz ezek közül?
- Ligaelit OL
- Ligaelit D#
- Ligaelit Special Team
- Liga 1. labdaszerzés
Irony offHanni
több mint 10 éve
braxa88
12 534
futással vertek meg. arra CBre kb 1 v 2 passz ment.Hol vertek meg? Ott, ahol a 28. CBnk játszott.CSABI27A semmiből visszahoztunk egy idegenbeli meccset, szar OL-el, (régi)új offense-el, a W nem lett meg, de sztem baromi sok pozitívuma volt a meccsnek. A playoffra versenyképesek lehetünk, addig felépíthetjük magunkat újra, nem annyira szar a helyzet, mint ahogy tűnhet most hirtelen.CSABI27amikor a ramsnél volt a labda nem nézted a meccset?braxa88
több mint 10 éve
A semmiből visszahoztunk egy idegenbeli meccset, szar OL-el, (régi)új offense-el, a W nem lett meg, de sztem baromi sok pozitívuma volt a meccsnek. A playoffra versenyképesek lehetünk, addig felépíthetjük magunkat újra, nem annyira szar a helyzet, mint ahogy tűnhet most hirtelen.CSABI27Melyikre gondolsz ezek közül?
- Ligaelit OL
- Ligaelit D#
- Ligaelit Special Team
- Liga 1. labdaszerzés
Irony off
több mint 10 éve
Hol vertek meg? Ott, ahol a 28. CBnk játszott.A semmiből visszahoztunk egy idegenbeli meccset, szar OL-el, (régi)új offense-el, a W nem lett meg, de sztem baromi sok pozitívuma volt a meccsnek. A playoffra versenyképesek lehetünk, addig felépíthetjük magunkat újra, nem annyira szar a helyzet, mint ahogy tűnhet most hirtelen.CSABI27amikor a ramsnél volt a labda nem nézted a meccset?braxa88
több mint 10 éve
braxa88
12 534
A semmiből visszahoztunk egy idegenbeli meccset, szar OL-el, (régi)új offense-el, a W nem lett meg, de sztem baromi sok pozitívuma volt a meccsnek. A playoffra versenyképesek lehetünk, addig felépíthetjük magunkat újra, nem annyira szar a helyzet, mint ahogy tűnhet most hirtelen.CSABI27amikor a ramsnél volt a labda nem nézted a meccset?
POban majd versenyképesek leszünk. LOL. el is kéne oda jutni.. nagyon messze vagyunk tőle
több mint 10 éve
A semmiből visszahoztunk egy idegenbeli meccset, szar OL-el, (régi)új offense-el, a W nem lett meg, de sztem baromi sok pozitívuma volt a meccsnek. A playoffra versenyképesek lehetünk, addig felépíthetjük magunkat újra, nem annyira szar a helyzet, mint ahogy tűnhet most hirtelen.
több mint 10 éve
braxa88
12 534
a legvége undorító volt h nem nézték meg, h ki kaparta össze a fumblit de kit érdekel 1 győzelem ide vagy oda. ígyis ugyis messze a csapat a POtól. rohadtmessze. rémgyenge a védelem, vmi förtelmesen szar. nemtudom mi a rosszabb a védelem vagy az OL.
wilson erőn felül teljesített.
cardinals, 49ers, panthers, kansas, eagles tuti bukó. 8-8 így, de a cards és frisco odavissza is verhet minket. ami 6-10 😀
vicc..