NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 497
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 10 éve
Írtam egy wall of textet, de visszatöröltem és helyette inkább:Középcsapat lettünk.
több mint 10 éve
Sikerült egy rém gyenge gimmick ST-től, egy 1-5-ös csapattól kikapni...Összeszedem majd,hogy az én véleményem szerint mi az ami rosszul működik a csapatban.
Még lehet pozitív mérleg, de a PO az mostani állapot szerint idén nem igen lesz meg. Még két idegenbeli csoportrangadót biztosan bukunk.
több mint 10 éve
Az szép! Nem sikerült Julius Thomas, Jordan Cameron, akkor legyen egy alsó körös cetli. Ezek szerint bármi áron meg akartak szabadulni tőle. Nagy gáz lehetett vele.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
braxa88
12 534
aktív: michael, p-rich es norwood is!kivancsi vagyok mennyi snapet kapnak
több mint 10 éve
Nocsak, mi ez a nagy Te fetish a részünkről?
több mint 10 éve
Azóta kiderült h bepróbálkoztak a Brownsnál is ott Jordan Cameront kérték ellenértéknek.Van bőr a képeteken 😀Wow, vegulis egy probat megert. 😊Beki
Adam Schefter @AdamSchefter
Seattle proposed sending Percy Harvin to Denver, sources say, in exchange for Pro Bowl TE Julius Thomas. Broncos never pondered it. No.empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Van bőr a képeteken 😀Wow, vegulis egy probat megert. 😊
Adam Schefter @AdamSchefter
Seattle proposed sending Percy Harvin to Denver, sources say, in exchange for Pro Bowl TE Julius Thomas. Broncos never pondered it. No.empty taxi
több mint 10 éve
Van bőr a képeteken 😀Adam Schefter @AdamSchefter
Seattle proposed sending Percy Harvin to Denver, sources say, in exchange for Pro Bowl TE Julius Thomas. Broncos never pondered it. No.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Állítólag,hangsúlyozom,állítólag PH torest idezettelo az öltözőben,és olyan irányba próbálta sikeresen befolyásolni több társat,hogy "felkeljenek" Russell jatekos-edzo fele vezető szerepkore ellen.Ha ennek fele igaz,az már elég ok egy időközi tradere. Ez a trade meg jól is elsulhet. Osszeallhat a csapat mentalitasban.
több mint 10 éve
Amúgy sokkal inkább Seahawksnak érzem a Seahawkst így Harvin nélkül. Már most közelebb vagyunk a tavalyi önmagunkhoz..Kiváncsian várom a meccset, az utóbbi hetekben szinte csak rutin volt.Szerinted ki merne többet kockáztatni egy 4. körös cetlinél? Ne felejtsük el hogy a többi 31 csapat sem hülye. Ha a sztárjátékosodat a szezon első harmadában "szaréhugyé" el akarod passzolni akárkinek, nyilván sejtik, hogy valami bűzlik.
Na de 6. kör?? Nem találtunk senkit a ligában, aki ennél többet adott volna? Ez hogy lehetséges? A FO-ra nem jellemző,amatőr húzásnak tűnik. Persze ők a profik, de semmi logika nincs ebben.CSABI27
több mint 10 éve
marsh IRenLassan elfogy a falunk. Next man up.
Willson valszeg nem játszik ma, Helfet és Rashaun Allen lehet a 2 TE :-/braxa88
Burnley jobb ha nem lesz a szelen,kifejezetten elveszettnek tűnt.
Hogy állunk akkor védelemben?
Legjobb inside rusher leserult, edge rusher leserult, mlb leserult, kezdő 2 corner leserult.
több mint 10 éve
Amúgy sokkal inkább Seahawksnak érzem a Seahawkst így Harvin nélkül. Már most közelebb vagyunk a tavalyi önmagunkhoz..Kiváncsian várom a meccset, az utóbbi hetekben szinte csak rutin volt.Na de 6. kör?? Nem találtunk senkit a ligában, aki ennél többet adott volna? Ez hogy lehetséges? A FO-ra nem jellemző,amatőr húzásnak tűnik. Persze ők a profik, de semmi logika nincs ebben.
több mint 10 éve
braxa88
12 534
marsh IRenWillson valszeg nem játszik ma, Helfet és Rashaun Allen lehet a 2 TE :-/
több mint 10 éve
braxa88
12 534
sztem simon és sherman kezd szélen, burley marad nickel
több mint 10 éve
Elvileg Simon ma debütálhat. Amennyiben Burley nagyon gyenge lenne, megnézném kezdőként.
több mint 10 éve
Akkor a tweetet kéne megkeresni, mert az #áldás (#blessings) szót egyértelműen (el)köszönésként használja, nem pedig jelzőként vagy utalásként, úgyhogy az biztos nem Harvinra vonatkozik.Volt egy másik is 😊undisputedlyFélreérthetetlen. Valami olyasmot írt,h néha le kell vagnod a kezed,hogy novekedhess. #aldasTegnapi tweet: One of my favorites: "God never said the weapons wouldn't form. He just promised they would never prosper." Friday #Blessings
undisputedly
Mai tweet: It's the day before baby! Saturday #Blessingskrankovics
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Lynch meggyőződésem szerint szellemileg visszamaradott vagy iq-ban áll gyerek szinten. Nem vicc.Superbowl előtt lett vele pár interjú készítve. Emocionalisan biztosan visszamaradott.
több mint 10 éve
Seahawks running back Marshawyn Lynch, a friend of Harvin’s, indicated on Twitter that he wasn’t happy about it, and according to one report, Lynch’s feelings go beyond just “unhappy.” Manish Mehta of the New York Daily News reports that Lynch almost didn’t get on the team bus for the trip to the airport for Sunday’s game at St. Louis because he was so upset about Harvin getting traded.profootballtalk.nbcsports.com/2014/10/18/trading-problem-player-percy-may-create-a-problem-with-marshawn/
érdekes egy faszi Lynch
több mint 10 éve
Volt egy másik is 😊Félreérthetetlen. Valami olyasmot írt,h néha le kell vagnod a kezed,hogy novekedhess. #aldasTegnapi tweet: One of my favorites: "God never said the weapons wouldn't form. He just promised they would never prosper." Friday #Blessings
undisputedly
Mai tweet: It's the day before baby! Saturday #Blessingskrankovics
több mint 10 éve
Sebii
3 526
Én is hasonlóan látom mint krankovics. Szerintem meg lesz a W és jó támadósorral. Hogy utána mi lesz, azzal kapcsolatban már kevésbé vagyok optimista.
több mint 10 éve
braxa88
12 534
legyen így!
több mint 10 éve
krankovics
407
simán bennevan egy hatalmas zako a rams elken ilyen körülmények köztbraxa88Én optimista vagyok, szerintem jót tesz a csapaton belüli hangulatnak, ha kiesik egy problémás ember. Illetve, a többiek off oldalon szerintem sokkal inkább felpörögnek. "Mutassuk meg, mit tudunk Harvin nélkül" felfogással. A szakmai stábnak pedig szintén qrva fontos lenne a w, mert azért ez rájuk nézve a legnagyobb gáz az eddigi ismeretek alapján. Így hátha.
No meg szerintem a Rams sem tudott felkészülni az új arcunkból, amit még mi sem ismerünk. 😊
több mint 10 éve
braxa88
12 534
simán bennevan egy hatalmas zako a rams elken ilyen körülmények közt
több mint 10 éve
Ha Harvin ennyiért odaadtuk a Jetsnek akkor nagyon nem akartuk megtartani és annak oka volt. Én bízom Carollban és Schneiderben, hogy meg fogják oldani a problémát. Mindenesetre az biztató, hogy megcselekedtek egy olyat ami nagyon nem lehetett könnyű nekik. Elvégre Harvin ide hozatala is az Ő ötletük volt.Na mindegy. Itt most a következő meccsen eldől, hogy a csapatra ez milyen hatással lesz. Összeroppanunk, vagy a porainkból feltámadunk, minta a főnix.
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!