NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 10 éve
krankovics Seattle Seahawks 407
Félreérthetetlen. Valami olyasmot írt,h néha le kell vagnod a kezed,hogy novekedhess. #aldas
undisputedly
Tegnapi tweet: One of my favorites: "God never said the weapons wouldn't form. He just promised they would never prosper." Friday #Blessings

Mai tweet: It's the day before baby! Saturday #Blessings

http://seahawks.hu
több mint 10 éve
Ka'deemCarey25 Arizona Cardinals 277
Keressetek valakit AFL-ből, ott is vannak szép szál legények akikre fel lehet ívelni, pl. Larry Brackings. Nagyon keglepett ez a trade, gondoltam benézek hátha van valami érdekes erre bumm, ez dúrva. Ezekszerint mindenhol problémák vannak, nálunk a játékosok hullanak mint a legyek, nálatok belső viszály alakult ki, a 9ers-ről nem is beszélve (Harbaugh). Ha most nem tudjuk megcsinálni a PO-t akkor szerintem soha. TE játékot felturbóznátok nagyon sokat segíthetne, vagy esetleg Colemannak kicsit több passz mehetne.
több mint 10 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 896
Csodás ilyen hírre hazaérni. Nem gondoltam volna, hogy Harvin ilyen nehéz eset, de ha valóban így van akkor ezt kellett tenni. (Mondjuk az a 6. kör szánalmas szerintem) Az elkapósorunk meg ezennel szerintem a leggyengébb a ligában, bár eddig se voltunk sokkal előrébb...

Duff
nézzél be egy raiders meccsre.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
krankovics Seattle Seahawks 407
Jól összeszedték. 😊

We paid Percival Harvin a total of $19 million to play in 8 NFL football games and 3 preseason NFL football games (he spent the 4th preseason game at home for "personal matters" which turned out to be picking a fight with Doug Baldwin)

We paid him $12 million of that $19 million just for signing on the line which is dotted and posing for pictures with Pete Carroll and John "I just trade-showcased Percy Harvin on Monday Night Football" Schneider

In exchange for the mere privilege of paying said sums to Percy Harvin, we gave up the chance to draft guys like Cordarrelle Patterson, Le'Veon Bell, Eddie Lacy, Xavier Rhodes, and about a dozen other intriguing prospects in a draft that to date is looking quite lackluster for Seattle

We let Golden Tate waddle away to Detroit

From a trickle-down perspective, we were also forced to let Chris Clemons skulk away to Jacksonville with Red Bryant reluctantly tagging along behind himfieldgulls.com

http://seahawks.hu
több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 096 — SuperBowl Champions 2013/2014
Csodás ilyen hírre hazaérni. Nem gondoltam volna, hogy Harvin ilyen nehéz eset, de ha valóban így van akkor ezt kellett tenni. (Mondjuk az a 6. kör szánalmas szerintem) Az elkapósorunk meg ezennel szerintem a leggyengébb a ligában, bár eddig se voltunk sokkal előrébb...
Baldwin tweetje nem feltétlen erre vonatkozik, én nem vagyok benne biztos, hogy Harvin miatt írt annyit, hogy Blessings.

| A tavalyi playoff alatt kapott Harvin mezemet meg baszhatom, remek... | Duff
Félreérthetetlen. Valami olyasmot írt,h néha le kell vagnod a kezed,hogy novekedhess. #aldas
több mint 10 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133

Baldwin tweetje nem feltétlen erre vonatkozik, én nem vagyok benne biztos, hogy Harvin miatt írt annyit, hogy Blessings.

| A tavalyi playoff alatt kapott Harvin mezemet meg baszhatom, remek... |
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 643 — Axel Foley
Kondícionális 6. kör ami 4. lehet ha úgy teljesít a Jetsben HarvinFucu
Én nem vagyok nagy Harvin fan, de annyiért vicc kategória.

több mint 10 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Kondícionális 6. kör ami 4. lehet ha úgy teljesít a Jetsben Harvin

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 10 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
Most már érdekelne hogy mit ordítozott Baldwin Wilsonnak az oldalvonalnál. Lehet hogy PH volt a téma?

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
"@MMehtaNYDN: It's my understanding that the conditional pick that the Jets gave up with a sixth rounder. No official word from the teams yet. #nyj"
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
baldwin féle tweet nagyon kemény :-o
több mint 10 éve
Rice-t vet minimumert vissza hoznam. Stabilizálni az oltozot.
több mint 10 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 924 — Circus Maximus
Azt hittem csak a nők hivatkoznak migrénre, ha nem akarnak játszadozni.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Allitolag PH nem akart vissza menni a Dallas elleni utolsó drajvra.

Baldwin közben azt tweetelte,hogy #áldásundisputedly
Én reggel olvastam egy tweet-et, hogy Harvin nem akart a csapatnál maradni. Valamelyik Lions-os szaki retweetelte, nem tudom mennyire igaz a dolog.

több mint 10 éve
Allitolag PH nem akart vissza menni a Dallas elleni utolsó drajvra.

Baldwin közben azt tweetelte,hogy #áldás
több mint 10 éve
A lehetőség óriási volt Harvinnal, nem sikerült. Viszont azt mondani, hogy nem tudjátok mi lesz ezután az meglep.
Letoljátok Lynch-t az ellenfelek torkán, majd play actionből valamelyik elkapónak. 3rd downnál meg megy Baldwinnak a laszti aki megcsinálja a 1st downt. Ez működött.
A nagyobb problémát a védelemben látom, sok a sérült és a sok futás nem fog működni, ha hátrányban lesztek.Fucu
FUCU, az a baj,hogy a nem veszitek figyelembe, idén semmi sem működött. Tavaly a Lynch henger is csak úgy, hogy azért volt egy Tate pluszban elkapónak, aki vezette a csapatot elkapások és clutch játékok során.

NINCS konzisztens elkapónk, aki megnyújta a pályát. Hiába állat Lynch, ha tömik a boxot, ő sem tud futni. A kulcs nem azon van,hogy innentől semmit nem tud csinálni az O#!
A kulcs az,hogy eddig sem tudott semmit csinálni. És most PO kaliber csapatok elleni mércéről van szó. Harvin eddig sem volt számokban mérhető faktor, viszont legalább készültek rá, és ha pályán volt, kapott safety figyelmet is.

Tegnaphoz képest ott állunk, hogy ugyanúgy nincs vertikális elkapónk, vagy akire 1-1-ben lehet labdát dobni. Kearse-re dobtunk idén pár ilyet, el is kapta, de mindig kiverték a kezéből, ő nem tűnik megoldásnak. Elsőszámúnak biztosan nem.

És senki en mondja,hogy mi így játszunk, mert mindig meg volt a szándék a stáb részéről,hogy legyen ilyen elkapónk. M.Will, Rice...

Tavaly ligaelit voltunk labdaszerzésben. Sokszor a félpályáról kezdtünk támadni, vagy RZ-ban egyből. Idén haladnia kell az O#-nak!

Persze még lehet orvosolni. Norwood bizonyulhat szenzációs elkapónak. TC alatt az a hír járta,hogy jól kap el trafikban. Ez abszolút hiánycikk nálunk.
Akár cserélhetünk is. Számtalan opció van. A lényeg,hogy belátta a vezetés, ez a trükkös bubble screen finesszes stílus abszolút nem a miénk, és vissza kellene térni a run-run-boomhoz, viszont arra meg nincs minőségi ember most 😊
több mint 10 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
A lehetőség óriási volt Harvinnal, nem sikerült. Viszont azt mondani, hogy nem tudjátok mi lesz ezután az meglep.
Letoljátok Lynch-t az ellenfelek torkán, majd play actionből valamelyik elkapónak. 3rd downnál meg megy Baldwinnak a laszti aki megcsinálja a 1st downt. Ez működött.
A nagyobb problémát a védelemben látom, sok a sérült és a sok futás nem fog működni, ha hátrányban lesztek.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 10 éve
feladjuk a szezont persze. 😀
kinek mehet a hosszú passz: összes rosteren lévő wr jó erre, foleg kearse, p-rich és lockette(ő másra se),de baldwin is.
TE játék sose volt, sose lesz
ja és nem lesz screen harvinnak, hát bumm, annyira működött 😀braxa88
Amúgy a screenek kiürítésével megnyílhat az út az option előtt ismét. Azzal kell főzni ami van. Lynch és RW. Passzt annyira nem forszíroznám, lehet,hogy harmat a Kosok edge rush-a idén, de a mi falunk bármikor bárkinek ad 3-4 sacket és 4-7 hitet.

Annyira csupasz és gyenge ez a roster az O# oldalán, hogy már-már komikusnak érzem.
Baldwin átlag feletti slot elkapó, most mehet vissza a helyére. Ki lesz a két szélső elkapó?
Régóta kérjük,hogy Norwood és P-Rich kapjon lehetőséget, de semmi.

Korábban leírtam, hogy Walters elkapóként történő használata nálam az év legnagyobb blamája.
Amúgy ha a 9ers összehozott FA-ról egy öregfiúk elkapósort, akkor azért illene találni valakit.
Plusz mondom mégegyszer, nem lepődnék meg, ha hoznánk egy elkapót valakitől egy trade keretén belül.

Arról pedig szívesen hallanám Helm véleményét, hogy hogyan eshet meg egy Super Bowl champ frencsájzzal,hogy az OC nem tud egy playt felrajzolni, ami a liga egyik jobb támadójára van szabva. Tudtommal ez már középiskolai edzőknél is elvárás, hogy tudjon tervezni egy-egy playt vagy playbookot a csapat erősségeire. Teljesen inkompetens ez az ember. És akkor a Cable-systemről nem is beszéltem. A következő mi lesz, Baldwint is elcseréljük,mert kinyitotta a száját és kimondta,hogy nem tudjuk mozgatni a láncot?
több mint 10 éve
feladjuk a szezont persze. 😀
kinek mehet a hosszú passz: összes rosteren lévő wr jó erre, foleg kearse, p-rich és lockette(ő másra se),de baldwin is.
TE játék sose volt, sose lesz
ja és nem lesz screen harvinnak, hát bumm, annyira működött 😀
több mint 10 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
Én egy kis hátországbeli problémát sejtek a dolog mögött. Pár hete még mindenki azt nyilatkozta, hogy Harvinnal új dimenziók nyíltak meg a támadásban. Ehhez képest odaadtuk (lehet hogy) egy zsák krumpliért, 2-4. kör nem mindegy. Sok mindenben ráépítettük a játékokat, kevesebb hosszú passz (mondjuk nincs is kinek), több trükkös játék. Na de most mi lesz? TE játék 0, most már Harvinnak se megy a screen. Tanácstalan vagyok, de remélem PC-ék nem azok. Ja és a futás. Lynch kevesebbet kap, Turbin alig-alig, Krisztina meg.......ember legyen aki megmondja mit akarunk vele.
Bennem már az is felmerült, hogy kicsit beáldozzuk a szezont, kitakarítjuk a sapkát és bekínáljuk Wilsont egy normális pénzzel. Csak hát ez a szurkolóknak nem biztos, hogy eladható opció.
Kicsit borúsan látom a jövőt, de pár éve még több volt a felhő és mégis meg lett a gyűrű.
Tate esetéről csak annyit, hogy bennem még mindig motoszkál a RW válása és Tate közötti lehetséges összefüggés. Szerintem sosem tudjuk meg az igazat, mint ahogy Harvin esetében sem biztos.
Most meg jöhetnek a Kosok, akik szét akarnak minket szedni, úgy, hogy nincs Wagner, Marsh, Unger, Miller, stb. Mondják, innen szép nyerni!

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
Aguirre Seattle Seahawks 341
Harvint elcseréltük, oké, valamennyire utólag talán érthető húzás, de igazából Bevellt kellene elcserélni egy marék szotyira, ha így folytatja a playhívásokat - sokkal-sokkal többet kell futni,remélem a Harvin-féle playek helyett futás lesz, egyszerűen több 1st downt kell csinálni, amivel lehet az órát is pörgetni, és a védelmet pihentetni, és ezzel remélhetőleg visszatérünk a régi stílusunkhoz
több mint 10 éve
CSABI27 Seattle Seahawks 99 — vinczellercsaba@gmail.com
Annyit tennék még hozzá, most olvastam pont egy nfl.comos cikket, hogy ezzel egyértelműen elismeri a FO, hogy ez a trade hiba volt. Nincs ezzel semmi gond, a nagy csapatok ezt csinálják.

Megpróbáltuk, beláttuk, hogy nem jött be, továbblépünk. Irány St.Louis, ennyi.
több mint 10 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 586
lockette és walters a pályán lesz, norwood inactive lesz, richardson nem, de 0 elkapása lesz.
az biztos h lockette és walters dropjai száma több lesz mint p-rich elkapásai
én biztos vagyok benne h így lesz vasárnap még.braxa88
Csak így lehet, hogy saját magunkat rúgjuk seggbe 😊
több mint 10 éve
Remélhetőleg sok lehetőséget fognak kapni az újoncaink, ha jól emlékszem Norwoodot korábban Tate-hez hasonló stílusú, biztoskezű játékosnak titulálták. Úgy gondolom, hogy kicsit engedni kellene a next man up felfogásból mert ha többnyire a Lockette-Walters duó fog felállni a 4 WR-es formációknál, vagy éppen a slotban az egyikük, az nem sok jót vetít előre. A fiatal srácokban bízok nagyon, a következő 1-2 meccs sokat meg fog mutatni, hogy mennyit lehet várni az Offensetől illetve, hogy Harvin tényleg rossz hatással volt -e a játékosok hozzáállására.Nadal17
lockette és walters a pályán lesz, norwood inactive lesz, richardson nem, de 0 elkapása lesz.
az biztos h lockette és walters dropjai száma több lesz mint p-rich elkapásai
én biztos vagyok benne h így lesz vasárnap még.
több mint 10 éve
Bocs, azt hittem jobban átmegy a szarkazmus.

Ahogyan észrevetted ezért vagyok olyan sűrű vendék a topikotokban, és követem Tate játékát, mert személyes kedvenc a teljesítménye és a stílusa, szóval a szurkolók körében sem volt egyértelmű a helyzet, de eddig legalább tudtuk magyarázni azzal, hogy egy legitim MVP jelölt miatt engedtük el a liga legjobb 2. számú elkapóját.undisputedly
Nem jött át. 😊
A Tate rajongásodat tudom, figyelek minden rezzenésre a topikunkban. 😉
Tate amúgy már több mint egy második számú elkapó, a stílusa meg tényleg haláli.