NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 10 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
Úgy tűnik, akár tévén is megnézhetjük az Eagles és a 49ers (CLink) elleni meccseinket:  tdmagazin.hu/hirek/ezekbol-a-meccsekbol-mar-nem-lesz-vasarnap-esti-rangado

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 10 éve
Könnyen megfejthető, hogyan olvastam félre a hírkeresőn a következő hír címét:  szinhaz.hu/budapest/58064-robert-wilson-hamarosan-magyarorszagra-latogat 😊

Több helyen írják, és hajlamos vagyok egyetérteni, hogy nemcsak a most hétvégi, hanem a következő négy meccset hozni kellene, ha akarunk még valamit az idei szezontól. A 8-11. fordulós ellenfeleink jelenlegi mérlege 9-16-1, az azutáni öt körbélieké (persze a Cards és 49ers dupla miatt is) 23-9. Baromi nehéz lesz, én ezzel együtt is bizakodóbb vagyok, mint voltam egy hete.

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 10 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 586
A héten elképzelhető, hogy újra edzésbe tudnak állni:

CB Tharold Simon
CB Byron Maxwell
CB Jeremy Lane
C Max Unger
TE Luke Willson
DT Jordan Hill
több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 096 — SuperBowl Champions 2013/2014
Beszédes számok: Az eddigi ellenfeleink bünti/yard - 29/241, a miénk: 51/393. Azért ez sem mindegy. Nyilván van benne jó néhány saját hülyeség is (fals start és társai), de akkor sem mi vagyunk a sporik szíve csücske.garrett27
Szvsz átlagos szinten fújnak ellenünk.
A sec amúgy is alkalmazkodni kényszerült az anti-lob szabalyhoz, a számok a saját hülyeség miatt ilyen magasak. Pl tamadofal állandóan holdingol vagy falsestartol a redzoneban.
több mint 10 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
Beszédes számok: Az eddigi ellenfeleink bünti/yard - 29/241, a miénk: 51/393. Azért ez sem mindegy. Nyilván van benne jó néhány saját hülyeség is (fals start és társai), de akkor sem mi vagyunk a sporik szíve csücske.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
nfl_lover 912
Earl Thomas is bírózott egy jót... nekem úgy tűnik, nem csak PH volt a gond Seattleben, eléggé frusztráltak a srácok és nagyon érni látszik a SB hangover
több mint 10 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 305 — Je suis kobranadrág
Szerk: semmi megtaláltam
több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 096 — SuperBowl Champions 2013/2014
Állítólag,hangsúlyozom,állítólag PH torest idezettelo az öltözőben,és olyan irányba próbálta sikeresen befolyásolni több társat,hogy "felkeljenek" Russell jatekos-edzo fele vezető szerepkore ellen.

Ha ennek fele igaz,az már elég ok egy időközi tradere. Ez a trade meg jól is elsulhet. Osszeallhat a csapat mentalitasban.undisputedly
Maradt még gond az öltözőben
 bleacherreport.com/articles/2237339-cole-percy-harvin-trade-brings-added-pressure-to-russell-wilson-seahawksHelmut Zimmer
Érdekes. Volt nemrégiben az a kis csetepatá AngryDoug és RW között a pálya szélén, az illik a teóriába. Innentől nem hiszem,hogy lenne komoly probléma a lockerroomban. Doug is vezérré kell,hogy előlépjen, és RW is. Mindketten megtették ezt a tegnapi meccsen.

Mivel eredménykövetőben és itt is elég sokmindent leírtam már a magam részéről, nem ismétlem meg a támadófalról begépelteket, sem pedig a passrush hiányát.

Sérülésekkel nem lehet takarózni, de így, hogy gyengült a keret, és 2 évnyi sérülést kapunk meg egyszerre, így nehéz keményen játszani.

McCoy és Miller(ideiglenesen) out, a D-line rotációnk fontos újonca Marsh out, a legjobb inside falemberünk Hill kiesett, MAxi és Lane a 2 kezdő CB kiesett, Wagner aki vezette a ligát tackleben kiesett, a LB sor komplett egészében nem edzett a nyáron. a kezdő center Unger kiesett, a cseréje Jean-Pierre már IR-en, a 3rd string center is megsérült.

A rájászáshoz a mostaniak szerint 11-5 körüli mérleg minimum kell majd. Ez azt jelenti, hogy a következő 10 meccsből 8-2-t kell hoznunk. Az összes idegenbeli hátralevő meccsünk olyan csapat ellen megy akik tavaly 10+ W-t szedtek össze(Carolina, KC, SF, Philly és a Cardinals mind idegenben).
Ebből az 5 meccsből 3 W most nem tűnik reálisnak. Arról nem is beszélve, hogy otthon jön még a Giants, a SF és a Cardinals is.
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
következő meccsen sokminden eldől, ha nem nyer a Seahawks Carolinaban, akkor kb vége, de ha sikerül nyerni akkor még bármi lehet.
több mint 10 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 305 — Je suis kobranadrág
Hát igen lynch, akinek a legjobb haverját most rakta ki a csapat, óriási kedvvel hasított, nem egészen 3 yardos átlaggal, az igen! A legszebb buffalói éveit hozza, amikor Fred Jackson kijátszotta a csapatból.
Lehet nem azért nem kapott labdát, mert a rossz gonosz OC nem kedveli őt, hanem, mert formán kívül, és igen motiválatlanul játszik.
Szóval azért nem egyszerű, amikor egy csapat ennyire nehéz emberi helyzetbe kerül.
Lehet lynch lesz a következő, ha nem képes túltenni magát a történteken....Helmut Zimmer
Azt azért nem szabad elfelejteni, hogy volt neki tegnap egy 20+ yardos TDje amit visszafújtak.
több mint 10 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 639 — Rise My Nation!
Még bőven ott lehettek a PO-ban de akár a SB-ben is, de sokkal jobban meg fogtok szenvedni érte, mert az elmúlt két hét egyetlen tanulsága, hogy a rettegett bajnok igen is sebezhető, elkaphatja egy 5-1-es és egy 1-5ős csapat is, ha eléggé odateszi magát. Minden ellenfeletek ezentúl vért fog inni ellenetek, aminek könnyen RW láthatja kárát, mert előbb utóbb, minden scrambling QB kap egy akkorát, hogy elgondolkozzon az élet értelmén...
több mint 10 éve
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 3 365
A helyzet szerintem nem annyira tragikus, mint elsőre tűnne. Két fő problémát látok: a támadófal ami katasztrófa, illetve a D falban a nyomás hiánya. A tegnapi meccsen gyakorlatilag 14 pontot visszahordásokból (75yard KO, + PR TD) kaptunk, a maradék 14-et pedig a liga egyik legjobb MLB nélkül és az 5.számú cornerünkkel felállva (ráadásul a stílusunknak a szabályváltozások sem kedveznek), megtettünk kb kétszerannyi támadóyardot úgy, hogy a futásokat ölték, a zseb pedig az esetek többségében nem hogy összeomlott, egy pillanatig sem létezett. És emlékezzünk, hogy tavaly idegenben szintén majdnem zakó lett ez a meccs, az utolsó másodpercekben a gólvonalon fogtuk meg őket 3. és 4. downnál is. Persze szenvedés volt végignézni a meccset, de így aludva egyet rá, még nem írnám le a csapatot. Főleg úgy, hogy még féltávnál sem járunk és a Niners is ugyanott tart, ahol mi.Nadal17
de ismerős ez a szitu....

The Amazing Racoon
több mint 10 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Közben mi meg megyünk a surranópályán silent7939
Tudom, csak a SF jár hasonló cipőben, mint mi, ezért viszonyítottam hozzájuk. De azért ahogy látom, nektek is lesz pár kemény meccs, szóval még bármi lehet 😊Nadal17
Jah.... most jön a neheze
több mint 10 éve
Közben mi meg megyünk a surranópályán silent7939
Tudom, csak a SF jár hasonló cipőben, mint mi, ezért viszonyítottam hozzájuk. De azért ahogy látom, nektek is lesz pár kemény meccs, szóval még bármi lehet 😊
több mint 10 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Főleg úgy, hogy még féltávnál sem járunk és a Niners is ugyanott tart, ahol mi.Nadal17
Közben mi meg megyünk a surranópályán 😉
több mint 10 éve
A helyzet szerintem nem annyira tragikus, mint elsőre tűnne. Két fő problémát látok: a támadófal ami katasztrófa, illetve a D falban a nyomás hiánya. A tegnapi meccsen gyakorlatilag 14 pontot visszahordásokból (75yard KO, + PR TD) kaptunk, a maradék 14-et pedig a liga egyik legjobb MLB nélkül és az 5.számú cornerünkkel felállva (ráadásul a stílusunknak a szabályváltozások sem kedveznek), megtettünk kb kétszerannyi támadóyardot úgy, hogy a futásokat ölték, a zseb pedig az esetek többségében nem hogy összeomlott, egy pillanatig sem létezett. És emlékezzünk, hogy tavaly idegenben szintén majdnem zakó lett ez a meccs, az utolsó másodpercekben a gólvonalon fogtuk meg őket 3. és 4. downnál is. Persze szenvedés volt végignézni a meccset, de így aludva egyet rá, még nem írnám le a csapatot. Főleg úgy, hogy még féltávnál sem járunk és a Niners is ugyanott tart, ahol mi.
több mint 10 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 358 — Josh testamentuma
Állítólag,hangsúlyozom,állítólag PH torest idezettelo az öltözőben,és olyan irányba próbálta sikeresen befolyásolni több társat,hogy "felkeljenek" Russell jatekos-edzo fele vezető szerepkore ellen.

Ha ennek fele igaz,az már elég ok egy időközi tradere. Ez a trade meg jól is elsulhet. Osszeallhat a csapat mentalitasban.undisputedly
Maradt még gond az öltözőben
 bleacherreport.com/articles/2237339-cole-percy-harvin-trade-brings-added-pressure-to-russell-wilson-seahawks
több mint 10 éve
amúgy a 2pontos is sikerült volna ha kearse nem veszi el turbin elől a labdátbraxa88
mondtam, hogy nagyon szőrszálhasogató...

több mint 10 éve
ez eljutott a központig?baggio
Az eljutott a központig, hogy nem a mai meccsről beszéltem, hanem hosszabb távról? 😊 (Méghozzá olyan kontextusban, hogy az indítás a számok alapján jól sikerült?)

Lassan egy emberes támadósornak felel meg Wilson a Seattle-ben, de utóbb még kiderül, hogy nem sokat ér, mert nem tud nyerni, Super Bowl-gyűrűvel az ujján... (nem mellesleg továbbra is várom a SB-formában játszó csapatok zömét)baggio
Kiforgatod a szavaimat. Semmi ilyent nem állítottam. Az viszont nem igaz, hogy egy emberes támadósor. Beast Mode visszavonult netán? Én pl. szívesen láttam volna tavaly amögé a Colts fal mögé Lynch-et Donald Brown helyett, és a mostani Seattle elkapókat Darick Rodgers (who?) meg Griff Whalen (who) helyén. 😊

De befejezem, mert kezd oda kilyukadni a dolog, mintha Wilsont kritizálnám, holott pont az ellenkezője volt a célom. Ha ilyen meccsen tud jól játszani, az nekem többet mondd, mintha akkor tenné amikor minden rendben körülötte.peterk2005
Hát igen lynch, akinek a legjobb haverját most rakta ki a csapat, óriási kedvvel hasított, nem egészen 3 yardos átlaggal, az igen! A legszebb buffalói éveit hozza, amikor Fred Jackson kijátszotta a csapatból.
Lehet nem azért nem kapott labdát, mert a rossz gonosz OC nem kedveli őt, hanem, mert formán kívül, és igen motiválatlanul játszik.
Szóval azért nem egyszerű, amikor egy csapat ennyire nehéz emberi helyzetbe kerül.
Lehet lynch lesz a következő, ha nem képes túltenni magát a történteken....
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
amúgy a 2pontos is sikerült volna ha kearse nem veszi el turbin elől a labdát
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
és nincs átjárkálás, amikor éppen nem megy.Helmut Zimmer
Ebben igazad van, elnézést kérek minden Seahawks fantól a rossz időzítésért. Mentségemre szolgáljon, hogy nem kritikának indult, csak felteszem a hangulat miatt lett az. De teljesen jogos, inkább elhúzom a belem...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
ez eljutott a központig?baggio
Az eljutott a központig, hogy nem a mai meccsről beszéltem, hanem hosszabb távról? 😊 (Méghozzá olyan kontextusban, hogy az indítás a számok alapján jól sikerült?)

Lassan egy emberes támadósornak felel meg Wilson a Seattle-ben, de utóbb még kiderül, hogy nem sokat ér, mert nem tud nyerni, Super Bowl-gyűrűvel az ujján... (nem mellesleg továbbra is várom a SB-formában játszó csapatok zömét)baggio
Kiforgatod a szavaimat. Semmi ilyent nem állítottam. Az viszont nem igaz, hogy egy emberes támadósor. Beast Mode visszavonult netán? Én pl. szívesen láttam volna tavaly amögé a Colts fal mögé Lynch-et Donald Brown helyett, és a mostani Seattle elkapókat Darick Rodgers (who?) meg Griff Whalen (who) helyén. 😊

De befejezem, mert kezd oda kilyukadni a dolog, mintha Wilsont kritizálnám, holott pont az ellenkezője volt a célom. Ha ilyen meccsen tud jól játszani, az nekem többet mondd, mintha akkor tenné amikor minden rendben körülötte.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Clemons ihletett formában játszik. Nagyon elfért volna még 😕
több mint 10 éve
nem értem h lehet egy tavalyi ligaelit labdaszerző csapat ennyire veszélytelen a labdára...braxa88
Úgy, hogy az egyik évben minden összejön, a másikban meg jön a földreszállás. Annak idején 2009-ben a Saints védelem ugyanezt produkálta. Nem volt olyan jó persze az a defense, mint a LOB, de agyonverték a ligát TO mutatóban. (Valami huszonsok pluszban végeztek.) Nyerték az SB-t is. Aztán a következő évben ha jól emlékszem, pozitívra se sikerült kijönni. Pedig az emberállomány olyan sokat nem is változott (és Payton eltiltása sem abban az évben volt). Egyszerűen visszabillent a libikóka.

Nem láttam a meccset, csak az eredmény döbbentett meg, ezért ugrottam be. Nem tudom mi lehet a baj, de azért ez a csapat év elején akár a Green Bay, akár a Denver ellen championship formát mutatott. Ekkora turnaround csak akkor lehet, ha óriási sérüléshullám csap át az együttesen, vagy pedig az öltözőben nincs valami nagyon rendben. Már, ha turnaroundról van szó, és nem egyszerűen pár hetes mélyrepülésről. Ami azért minden csapatnál benne van.

(Halkan jegyzem meg, hogy ha marad a rossz forma, akkor idén legalább kiderül, hogy Wilson mennyire jó. Így jövőre ennek megfelelő contractot kaphat. Csak a számokat látom, a meccset nem, de a számok alapján feltételezem Wilson jól játszott. Ma vereség lett, ez van. De ha be tudná az ilyen meccseket húzni, az jó jel lenne. Mert Rodgers, Manning, Brady (plusz a fiatalok közül Luck) ezt tudja pluszban: akkor is képes valahogy nyerni, ha a csapat minden fronton botladozik körülötte. Ha Russell is képes lenne erre, az a közép-hosszú távú jövőre nézve nagyon jó jel lenne!)peterk2005
De, ha nem láttad, a meccset, akkor mennyi értelme van annak, amit leírtál?
Russel Wilson nem egy irányító, hanem az irányító.
Hátán vitte a csapatot, megint, úgy hívta át a játékokat, ahogy kevesen.

Hagy idézzek fel egy kellemetlen incidenst, amikor az NFC döntőben ez a fiatalember azonnal elvesztette a labdát. Visszajött a halálból a csapat, egy elképesztően jó Niners ellen. A győzelemnek része volt, hogy Wilson végig koncentrált, és elszánt maradt. 2 héttel később Manning bemutatta ugyanezt a műsorszámot, ja nem ő nem hozta vissza a csapatát a halálból! Fejezzük már be a Russel wilson mennyire jó témát! Nagyon jó!
Az általad említett irányítókat láttam én nem egyszer olyan rosszul játszani, és sokszor pont a nagy meccseken, hogy én pironkodtam a képernyő előtt! Szóval ezt hagyjuk, bezzeg Luckot úgyszint hagyjuk. Itt mindenki elismeri Luckot, és nincs átjárkálás, amikor éppen nem megy.

Amúgy meg a Hox szurkolóknak ez a meccs volt a tisztítótűz, ahogy az egész csapatnak, alászálltak, és visszajöttek. Az első félidőben teljes volt a zavar, és így sem sokon múlt a fordítás, úgy, hogy mind a védelem, mind a támadósor új sémán van. Csak, hogy legyen hozzáadott értéke is a HSznek.
Lezárult egy korszak, lenyelték a keserű pirulát. Ebből erőt fog meríteni a csapat. Pont a Wilson, Baldwin féle teljesítmények kellenek, hogy a többiek is motiváltak legyenek, és összedrótozzák magukat.

Én személy szerint azt gondolom, hogy innen csak felfelé, és ami a legfontosabb van tartása, és morális alapja a csapatnak.
Go Hawks
több mint 10 éve
A mondandóm lényege az lett volna, hogy nyerjen is. 😊peterk2005
Kérdem én, miért tehet róla, hogy megcsinálja a TD drájvokat, de egy fakepunttal lepörgeti az órát a Rams, anélkül, h lenne esélye visszatérni GW drájvot vezetni?
Garantálom neked,hogy Manningnek nem volt ilyen fala. Azzal együtt is,hogy a liga leggyorsabb release az övé, emögött a fal mögött nem élt volna túl egy évet se.undisputedly
Ha nagyon szőrszálhasogató akarok lenni, ha a kétpontos kísérletet hozza, legalább a hosszabbítás összejött volna...