Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 096 — SuperBowl Champions 2013/2014
Közben PC lenyilatkozta nfl.com szerint, hogy Harvint deep routokra is kell/fogjuk használni. Előtte pedig Bevell,hogy jobb munkát kell végezni a téren,h Lynch több landat kapjon.

Ez auert szomorú,mert nem valamely általunk nem ismert sérülés/elemzés vagy bármi más miatt nem tettünk így eddig,hanem ténylegesen Bevell volt a sz@r. Aggasztó.
több mint 10 éve
valszeg Simon kezdhet a másik CB poszton. be fog robbani!braxa88
Na,kíváncsi vagyok 😊
Elferne egy jó cn,habár elég vékonyka volt legutóbb úgy emlékszem.
Technikáját elvuleg volt ideje frjleszteni tavaly.undisputedly
legutóbb? pre-seasonban? azon a 2 meccsen pont h tökjól nyomta. pick6 is volt(csak visszafujták ugye viccből)
amugymeg nehezebb mint sherman, maxwellnél éppen könnyebbbraxa88
Félreérthető amit írtam. Szó szerint vékonynak tűnt amikor legutóbb láttam róla valami anyagot, de a kicsinítő képzőt azért tettem oda,mert ez csak "szemre" megállapított vélemény, nem a játékával összefüggésben írtam.

Anno nagy reményeket fűzött hozzá a stáb emlékszem, jó lenne látni,hogy legalább átlagos szintet tud hozni.
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Na,kíváncsi vagyok 😊
Technikáját elvuleg volt ideje frjleszteni tavaly.undisputedly
legutóbb? pre-seasonban? azon a 2 meccsen pont h tökjól nyomta. pick6 is volt(csak visszafujták ugye viccből)
amugymeg nehezebb mint sherman, maxwellnél éppen könnyebb
több mint 10 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
Így nyerünk majd megint:  bleacherreport.com/articles/2234522-nfl-bracketology-whos-going-to-win-the-super-bowl :cool:

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 10 éve
Na,kíváncsi vagyok 😊
Technikáját elvuleg volt ideje frjleszteni tavaly.
több mint 10 éve
valszeg Simon kezdhet a másik CB poszton. be fog robbani!
több mint 10 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
 gfycat.com/UntidyFavorableKitty
Chancellor ahogy röhög rajta 😀braxa88
Tenyleg jo.

-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
 gfycat.com/UntidyFavorableKitty
Chancellor ahogy röhög rajta 😀
több mint 10 éve
Na itt a végén még eljutunk Jézusig. I mean Charlie W 😀😀😀Hanni
ha már Cortez Kennedy-ig is akkor le leszek nyűgözve 😀petey
Ok, legyen Steve "Retaliation" Largent. 😊

-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 210 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
ha már Cortez Kennedy-ig is akkor le leszek nyűgözve 😀petey
Ne má' petey, a nyugdíjas már nem is ember. 😀

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 864 — Csodabogár
ha már Cortez Kennedy-ig is akkor le leszek nyűgözve 😀

több mint 10 éve
nekem darrell jackson volt az első kedvenc. (azóta csak bobby engram volt 1000+yardos wr)
több mint 10 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 305 — Je suis kobranadrág
Na itt a végén még eljutunk Jézusig. I mean Charlie W 😀😀😀
több mint 10 éve
kennyke04 Seattle Seahawks 42
tejbegrrr!!!
BigBaltazar
tejbegrrr!!!
Jól döntöttél, egyszerűen nem lehet nem szeretni ezt a csapatot.BigBaltazar
a pillanat amikor rájövök, hogy baromi öreg vagyok, hiszen én még Shaun Alexander miatt kezdtem el a Hawksnak szurkolni
😊funkyparduc
Na meg Matt Hasselbeck, Lofa Tatupu es a tobbiek. 😀endorphyn
Mennyire lógok ki a sorból Seneca Wallace miatt? 😀 😊
több mint 10 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 362 — no es importante
tejbegrrr!!!
BigBaltazar
tejbegrrr!!!
a pillanat amikor rájövök, hogy baromi öreg vagyok, hiszen én még Shaun Alexander miatt kezdtem el a Hawksnak szurkolni
😊funkyparduc
Úgy bizony! Mekkora kedvenc volt.BigBaltazar
Régóta szeretne Európába jönni, korábban mintha lett is volna róla szó, hogy a magyar Seahawks rajongók valakit ide szeretnének csábítani

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Undi!

Egy fontos statisztika: a tavaly PO-ba jutott csapatok közül csak a Seahawks nyerte meg a Super Bowl-t! 😉Medvepapa
Te is tudod,h ez abszolút megfoghatatlan érv és megannyi alapvetest és triviat tudnék felhozni ellene,habár értem miért írod.

Ettől függetlenül a játék elemeit nem tudod megvaltoztatni. Nem hiába állnak úgy a számok ahogyan linkeltem. Jelenleg úgy tűnik nekünk a leggyengebb az említett 12 vsapat közül az elkaposorunk elkapasban.

És PC és Js is látja ezt,ezertvolt M.Will, Rice, és ezért jött két elkapo idén a draftrol. (hogy kell n o 1)

Jelenleg úgy tűnik,hogy tabalyhoz képest kebesebbek lettünk a liga legjobb 2.számú elkapojaval, Harvin meg non faktor. Ezt a játékot nem lehet elsoszamu wr nélkül játszani,meg egy runheavy vsapattal sem, ezzel szemben mi kezdünk passhappy lenni említett elem nélkül.

Typokert bocs.
több mint 10 éve
azok a 3rd downok amikor Walter és Lockette is a pályán van nem 3rd downok, hanem punt előtti időhúzás
Richardson és Norwood padoztatása az év vicce.

amugy Wagner, Miller, Unger biztos nem játszik vasárnap 😕
több mint 10 éve
tejbegrrr!!!
BigBaltazar
tejbegrrr!!!
😊funkyparduc
Én meg ugyanabban az évben születtem, mint ő... ^ ^

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 10 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 210 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
tejbegrrr!!!
BigBaltazar
tejbegrrr!!!
😊funkyparduc
Úgy bizony! Mekkora kedvenc volt.

több mint 10 éve
Bevell szerint Lynch több labdát kap majd. Lynch anyja közben valahol azt mondta (bezártam az ablakot, és már nem találom 😊), hogy a feladat győztes és vesztes meccs után is ugyanaz, felkészülni a következőre. Csak én érzem úgy, hogy egy L után sokkal nehezebb kivárni a következő vasárnapot? @)

több mint 10 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 422 — Anthony Richardson fan
Undi!

Egy fontos statisztika: a tavaly PO-ba jutott csapatok közül csak a Seahawks nyerte meg a Super Bowl-t! 😉

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 362 — no es importante
és Seattle város gazdag kulturális hagyományai (Alice In Chains/Soundgarden/Pearl Jam stb. + Frasier/Dumagép) miatt is úgy döntöttem, ahogy. 😊 tejbegrrr!!!
😉

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
tejbegrrr!!!
BigBaltazar
tejbegrrr!!!
😊funkyparduc
Na meg Matt Hasselbeck, Lofa Tatupu es a tobbiek. 😀

-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
tejbegrrr!!!
BigBaltazar
tejbegrrr!!!
Jól döntöttél, egyszerűen nem lehet nem szeretni ezt a csapatot.

több mint 10 éve
Azt mondja PC, hogy Paul Richardson, Kevin Norwood és Christine Michael a gameday roster korlátozások miatt nem jut több szerephez...tejbegrrr!!!
Nehezen hiszem el, hogy ne tudnának annyit, mint Walters. Ha meg így van, akkor minek húztuk be őket. Ilyen rossz elkapó helyzetben nem tehetjük meg, hpgy a 2. körös elkapónkat jegeljük.Sebii
Valamit félreértés lesz itt 😊

Mi azt hiányoljuk,hogy miért nem szerves részei a gameplannak az új elkapók, legalább a 2. körös P-Rich.
Amit PC mond az arra ad választ,hogy miért nincsenek ott a pálya szélén felszerelésben.undisputedly
Itt kicsit hosszabban írnak az elkapókról:

“We’d love to have those guys playing,” coach Pete Carroll said during his midweek Q&A session with the media. “They practice like starters, they really do. And they’re really top-notch guys. It kills me that, like last week, we had to sit both those guys down because of (issues at) other positions, because they’re worthy of playing and being out there.”

(...)

But with Percy Harvin, Doug Baldwin and Jermaine Kearse as the trio in the three-receiver sets that the Seahawks use so often and Bryan Walters and Ricardo Lockette contributing on special teams, it has provided Richardson few opportunities in the first four games and left Norwood inactive for all five games."

www.seahawks.com/news/articles/article-1/Wednesday-in-Hawkville-Rookie-receivers-waiting-their-turns/65fb6c4a-f85f-444a-b72f-f7fda8b6dd56tejbegrrr!!!
Itt lesz a probléma. Azt lenne jó látni,hogy nem csak top-notch mindkettő.
Jelenleg ugyanis a Harvin-Baldwin-Kearse hármas nem hoz valami magas szintet.
Baldwint nem bántanám, ő a slot elkapó. Így,hogy nincs megnyújtva egy play sem, és a csapatok tömik a boxot és a screenek miatt a 0-10 zónát, nem leányálom elszakadni egy slot elkapónak.

Harvinról volt szó, nem használjuk másra mint ST és screenek. Kearse illik a kemény mentalitást megtestesítő csapatba, de nem elsőszámú elkapó, nem nyújtja meg a pályát, nem lehet 1-1 ellen becsukott szemmel is felívelni rá.

Tavalyi playoff csapatok szezon végi (alapszakasz) 2 legtöbb yarddal záró elkapója:

9ers:
Anquan Boldin 85 elkapás 1179 yard
Vernon Davis 52 850

neworleans:
Jimmy Graham 86 1215
Marques Colston 75 943

panthers:
Greg Olsen 73 816
Steve Smith 64 745

greenbay:
Jordy Nelson 85 1314
James Jones 59 817

philly:
DeSean Jackson 82 1332
Riley Cooper 47 835

sandiego:
Keenan Allen 71 1046
Antonio Gates 77 872

kansas:
Jamaal Charles 70 693
Dwayne Bowe 57 673

denver:
Demaryius Thomas 92 1430
Eric Decker 87 1288

colts:
T.Y. Hilton 82 1083
Coby Fleener 52 608

cincy:
A.J. Green 98 1426
Marvin Jones 51 712

patriots:
Julian Edelman 105 1056
Danny Amendola 54 633

hawks:
Golden Tate 64 898
Doug Baldwin 50 778

Nálunk volt a legkevesebb elkapással álló elsőszámú elkapó. Rajtunk kívül egyedül a Kansas és a Panthers zárta az alapszakaszt 1000 yardos elkapó nélkül a rájátszásba jutott csapatok közül. A Panthers idén orvosolta a problémát Benjamin draftolásával, a Kansasnél pedig ott van Bowie aki sérült volt tavaly, plusz Jamal Charles a mindenes.

A tavaly PO-ba jutott csapatok közül mi vagyunk az idén az egyetlenek akiknek nincs legitim No. 1. elkapójuk. Tate ráadásul elment. A két új elkapónak kellene villannia, nem csak "top-notch" -nak lennie...

Még akkor is,ha futásra alapozunk, kell valaki aki alkalmas elsőszámúnak, ugyanis a játék egyik alapeleme,hogy meg kell nyújtani a pályát, minél nagyobb terület levédekezésére kell kényszeríteni az ellenfél 11 védőjét. Nálunk ilyen játékos nincs. Williams volt amikor idejött PC, akkor működött is a vágjuk fel rá,ha baj van elv. Rice lett volna ilyen tavaly, de megsérült. Idén nincs senki.
Ez egy elképesztően nagy hiányosság. Félkarú óriás vagyunk kb így. Ráadásul jön ehhez az,hogy Harvint, aki speedster, és simán futhatná a go routokat, nem kerülne vele darálóba, állandóan losnál , vagy amögött tömjük labdával...