Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 10 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
Azt mondja PC, hogy Paul Richardson, Kevin Norwood és Christine Michael a gameday roster korlátozások miatt nem jut több szerephez...tejbegrrr!!!
Örülök, hogy egy új aktív taggal bővült a csapat. Néhány szót írnál magadról. Mióta szereted a focit, miért a Seahawks? Stb...BigBaltazar
A 2012-es szezon óta követem folyamatosan a történéseket, persze kellett egy kedvenc, és akkor már látszott, hogy az NFC Westről és a fiatal, mobilis irányítókról szólhat a belátható jövő. Egy darabig vacilláltam a Hawks és a 49ers között, de aztán jelentős részben RW játéka, pozitív személyisége és Seattle város gazdag kulturális hagyományai (Alice In Chains/Soundgarden/Pearl Jam stb. + Frasier/Dumagép) miatt is úgy döntöttem, ahogy. 😊 Azóta persze az érvkészletem gazdagodott valamelyest: a cukorkazabáló szörnyeteg, a ligaelit védelem (ET!!!), PC, aki a legkevésbé sem tűnik a legöregebbnek, a 12. ember, stb. Nagyjából egészéből ez:  www.youtube.com/watch?v=TjGGnjCJ2yo

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 10 éve
Azt mondja PC, hogy Paul Richardson, Kevin Norwood és Christine Michael a gameday roster korlátozások miatt nem jut több szerephez...tejbegrrr!!!
Nehezen hiszem el, hogy ne tudnának annyit, mint Walters. Ha meg így van, akkor minek húztuk be őket. Ilyen rossz elkapó helyzetben nem tehetjük meg, hpgy a 2. körös elkapónkat jegeljük.Sebii
Valamit félreértés lesz itt 😊

Mi azt hiányoljuk,hogy miért nem szerves részei a gameplannak az új elkapók, legalább a 2. körös P-Rich.
Amit PC mond az arra ad választ,hogy miért nincsenek ott a pálya szélén felszerelésben.undisputedly
Itt kicsit hosszabban írnak az elkapókról:

“We’d love to have those guys playing,” coach Pete Carroll said during his midweek Q&A session with the media. “They practice like starters, they really do. And they’re really top-notch guys. It kills me that, like last week, we had to sit both those guys down because of (issues at) other positions, because they’re worthy of playing and being out there.”

(...)

But with Percy Harvin, Doug Baldwin and Jermaine Kearse as the trio in the three-receiver sets that the Seahawks use so often and Bryan Walters and Ricardo Lockette contributing on special teams, it has provided Richardson few opportunities in the first four games and left Norwood inactive for all five games."

www.seahawks.com/news/articles/article-1/Wednesday-in-Hawkville-Rookie-receivers-waiting-their-turns/65fb6c4a-f85f-444a-b72f-f7fda8b6dd56

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 096 — SuperBowl Champions 2013/2014
Nehezen hiszem el, hogy ne tudnának annyit, mint Walters. Ha meg így van, akkor minek húztuk be őket. Ilyen rossz elkapó helyzetben nem tehetjük meg, hpgy a 2. körös elkapónkat jegeljük.Sebii
Valamit félreértés lesz itt 😊

Mi azt hiányoljuk,hogy miért nem szerves részei a gameplannak az új elkapók, legalább a 2. körös P-Rich.
Amit PC mond az arra ad választ,hogy miért nincsenek ott a pálya szélén felszerelésben.
több mint 10 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 526
Nehezen hiszem el, hogy ne tudnának annyit, mint Walters. Ha meg így van, akkor minek húztuk be őket. Ilyen rossz elkapó helyzetben nem tehetjük meg, hpgy a 2. körös elkapónkat jegeljük.
több mint 10 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 210 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Örülök, hogy egy új aktív taggal bővült a csapat. Néhány szót írnál magadról. Mióta szereted a focit, miért a Seahawks? Stb...

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
Azt mondja PC, hogy Paul Richardson, Kevin Norwood és Christine Michael a gameday roster korlátozások miatt nem jut több szerephez...

több mint 10 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
fasza h az idei legjobb védőnk(wagner) kihagyhat 7-8 hetet :/
simon nagyon kéne h játszonbraxa88
Főleg úgy, hogy Wright sem az igazi mostanában, legalábbis szerintem. Így Irvinre is nagyobb teher hárul majd. Nyilván elkerülhetetlenek a sérülések, de mivel nincs túl jó passzban a csapat ez csak tovább ronthat a helyzeten. De ne legyen igazam és hátha PC-ék kitalálnak valamit. Az O falat nagyon össze kellene szedni, mert a Rams nyomni fogja ezerrel Wilsont.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
fasza h az idei legjobb védőnk(wagner) kihagyhat 7-8 hetet :/
simon nagyon kéne h játszon
több mint 10 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 422 — Anthony Richardson fan
Injury riport:
Wagner sérülése nem néz ki jól, gyanítják, hogy hasonló, mint tavaly Okungé, az meg ugye 7-8 hét. És visszatért játszani a Boys ellen...K.J. mehet be középre, Smith nagyobb szerepet kaphat.
Maxwell bokasérülése szerencsére nem komoly, de a Rams ellen nem biztos, hogy még játszhat.
Ugyanakkor Simon újra edz, hétvégén valószínűleg játszhat.
Jeremy Lane is elkezdi az edzéseket, de mivel visszatérős IR-en van, két hetet még várnia kell.
Chancellor nem volt 100%-os a Boys ellen, de következmények nélkül hozta le a meccset, így ha nem történik valami, edzhet a héten és játszhat is majd hétvégén.
Harvin nem sérült. 😀
Unger esetleges játékára csak a meccs napján derülhet fény.
Okung elvileg rendben, a játékát nézve nekem ez egyáltalán nem biztos.
Carpenter nem sérült. 😀

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
Itt a megoldás minden gondra: ausztrál rögbissel erősíthetünk. 😀
 espn.go.com/nfl/story/_/id/11703333/aussie-star-jarryd-hayne-ditches-rugby-chase-nfl-dream

Persze rögtön előugrottak az örök károgók:
 www.fieldgulls.com/2014/10/14/6979593/what-might-an-nrl-star-bring-to-the-nfl

több mint 10 éve
rams 5 meccs 1 sack.
vasárnap velünk játszanak.
...
több mint 10 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 210 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Bevell érthetetlen pálfordulása a passzjáték felé. Mi runheavy csapat vagyunk.Nincs ezer yardos elkapónk évek óta. Tavaly a playoffba jutott csapatok közül szerintem mi vagyunk az egyetlen ilyen, akiknek ennyire nincs elsőszámú elkapójuk. Mi nem tudjuk passzal megnyújtani a pályát. Tavaly a számok alapján is miénk volt a liga bottom5 passprot fala, ez sem változott, ennek ellenére passzheavy vagyunk, és elvárja a stáb Russ-tól,hogy 3-4-5 másodpercig álljon a "zsebben" és várjon valakire aki elszakad.undisputedly
Nekem egyébként ez szimpatikus irány lenne. Hosszú ideig nem tartható az a gyakorlat, hogy négy labdából hármat a szörnyeteg kap, hátha kifut vele a világból.tejbegrrr!!!
Azért drafoltunk korai körben RB hogy Lynch tehermentesítve legyen ( vagyis ez lenne a logikus ). Más csapatoknál jól működik a futók rotációja, akár drive-on belül is.

több mint 10 éve
Bevell érthetetlen pálfordulása a passzjáték felé. Mi runheavy csapat vagyunk.Nincs ezer yardos elkapónk évek óta. Tavaly a playoffba jutott csapatok közül szerintem mi vagyunk az egyetlen ilyen, akiknek ennyire nincs elsőszámú elkapójuk. Mi nem tudjuk passzal megnyújtani a pályát. Tavaly a számok alapján is miénk volt a liga bottom5 passprot fala, ez sem változott, ennek ellenére passzheavy vagyunk, és elvárja a stáb Russ-tól,hogy 3-4-5 másodpercig álljon a "zsebben" és várjon valakire aki elszakad.undisputedly
Nekem egyébként ez szimpatikus irány lenne. Hosszú ideig nem tartható az a gyakorlat, hogy négy labdából hármat a szörnyeteg kap, hátha kifut vele a világból.

több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
A defense-el nincs semmi gond, nem tudom min aggódtok. Egyszerűen annyi történt, hogy onnan indul nálatok a jó defense, hogy domináljátok a dline-nál a játékot, nem engeditek a futást, és az ellenfél kénytelen passzolni, ráadásul nyomás alatt, kevés idővel. Na, a Dallas fallal ez nem jött össze, az offensive faluk megnyerte a csatát, futni is kényelmesen tudtak, és Romora sem ment akkora nyomás ami különösebben megzavarta volna. Shermain ide, Thomas oda, a LOB se LOB, ha nem kapja meg a segítséget elöl. Pontosabban akkor leszáll a földre, és lesz belőle egy korrekt, jó secondary. Amit viszont egy jó QB jó elkapókkal átjátszik. A jó hír viszont az, hogy ilyen fallal és mögötte ilyen futóval nem sok csapat van az NFL-ben. Talán még a Bengals, és - ha a kezdők nem sérültek - a Philly. Aztán annyi. A denveri fal például szintén jó, de csak passz blokkban, futásban átlagos. Emiatt sikerült a Denvert sokáig limitálni, mert a futást semennyire se engedtétek, passzolni kellett, és akkor már odaért a nyomás is. A legtöbb ellenfélnél ez lesz idén, szóval aggódnivaló azért nincs.

Az offense más ügy. Wilson kifordulós, futós play action játékai jók, lehet velük haladni, de azt tényleg előbb-utóbb ki fogják ismerni és le fogják védekezni. Főleg, ha Wilson az idei passz-formáját folytatja, ami ugyan statokban semmivel nem rosszabb, mint a korábbiak, viszont érezhetően elment a középtávoli és mély passzok pontossága. Hogy ez az elkapók miatt van-e, a fal miatt van-e, vagy Wilson miatt van-e azt én nem találgatnám, csak azt írom le amit látok. Hosszabb távon ez lehet a gond, mert jobb védelmek ellen ez bizony oda vezethet, hogy az offense beáll a tizenpontokra, és akkor csak úgy lesz SB, ha a védelem megint 26 INT-et csinál, és a tavalyi eszement formát hozza.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 096 — SuperBowl Champions 2013/2014
Könnyen megeshet,hogy a következő 3- papíron gyengébb csapat elleni- meccsünket behúzzuk, és 6-2 -vel fogunk állni, de ez a lényegen nem változtat.

Eltelt öt mérkőzés, és már lehet következtetéseket levonni.
Az offseasonban két hiányposzt volt, WR és OL. Öt forduló elteltével még mindig ez a legnagyobb problémánk.

Illetve nem is ez, hanem Bevell érthetetlen pálfordulása a passzjáték felé. Mi runheavy csapat vagyunk.Nincs ezer yardos elkapónk évek óta. Tavaly a playoffba jutott csapatok közül szerintem mi vagyunk az egyetlen ilyen, akiknek ennyire nincs elsőszámú elkapójuk. Mi nem tudjuk passzal megnyújtani a pályát. Tavaly a számok alapján is miénk volt a liga bottom5 passprot fala, ez sem változott, ennek ellenére passzheavy vagyunk, és elvárja a stáb Russ-tól,hogy 3-4-5 másodpercig álljon a "zsebben" és várjon valakire aki elszakad.

Az elmúlt kettő(lehet,hogy 3) évben egyszer sem kaptunk ki min. 2 labdabirtoklással. Idén a SanDiegonak ez sikerült. Az elmúlt 2évben egyszer kaptunk ki, a Cards ellen otthon. Idén nem csak,hogy kikaptunk,de bucira lettek verve a srácok.

Még így is lehet jó a szezon,de ahhoz változtatni kell.
Jelenleg a csoportban csak a 3. erőt képviseljük. Be kell vetni a fiatalokat, az O#-t vissza kell vinni az alapokhoz, és nem engedni,hogy a mindenki tolhassa a blueprintet a védelmünk ellen. És azt még hozzá teszem,hogy azt a stáb sem tudja megoldani,hogy ne csak 1 db CB legyen a csapatban, aki tudja is ,hogy mit kell csinálnia.

Ezektől elvonatkoztatva lehet örülni egy tacklenek is.
Én pl tavalyi évhez képest tized akkora hőfokon égek az idénnyel kapcsolatban,egy vagyok a jóllakott szurkolók közül, de attól még be kell látni,ha valami nem megy. Kiismertek minket, és elfogyott a depth.

Innentől lesz érdekes a dolog, mert ahogyan mondtam korábban, a csúcsra könnyebb felérni, mint ott megmaradni.
több mint 10 éve
gyeek LSU Tigers 8 189 — Stromfeld Aurél fan
lassan nem is fogok itt olvasniSeaSzilaHawk
Tragikus veszteség lenne. :-[gyeek
Köszönjük Emese... ennek mi értelme volt...?Medvepapa
hagyjad szegényt, ennyi öröme hadd legyen... 😀SeaSzilaHawk
Van ennél több is, nyugi. És a nagy kacagó szmájliból ítélve valaki másnak is elmúlt a hisztije. Minden szép, ugye! Már csak tartanod kell magad az ígéretedhez. 😉

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
SeaSzilaHawk Seattle Seahawks Oregon Ducks 1 265 — 12th man
Köszönjük Emese... ennek mi értelme volt...?Medvepapa
hagyjad szegényt, ennyi öröme hadd legyen... 😀

“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 10 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 422 — Anthony Richardson fan
Köszönjük Emese... ennek mi értelme volt...?

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
gyeek LSU Tigers 8 189 — Stromfeld Aurél fan
Tragikus veszteség lenne. :-[

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
SeaSzilaHawk Seattle Seahawks Oregon Ducks 1 265 — 12th man
ez a meccs az O playhíváson és dropokon ment el, ennyi. De hagyjuk már ezt az egész csapat szar dumát... egy picivel gynegébbek vagyunk mint tavaly, mert ebben a sportban vagy egy salary cap is, ennyi.
lassan nem is fogok itt olvasni, mert ha nyerünk van 5 hsz, h ez jó volt DE az nagyon szar, ha meg kikapunk, akkor szar fos minden...
miközben egy év sem telt el a legnagyobb sikerünk óta...
nem minden szar és PO-ban leszünk, túl jó a csapat, h ez ne így legyen...

“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 10 éve
krankovics Seattle Seahawks 407
Ez azért vicces volt, ahogy Pierre-Louis ünnepelt a kupacot meg még túrták 😀
https://vine.co/assets/images/meta/vine_screencap-0b4ef888c2882624abcca774862cde77.png
Vine
The entertainment network where videos and personalities get really big, really fast. Download Vine to watch videos, remixes and trends before they blow up.

http://seahawks.hu
több mint 10 éve
Hú nemtudom mi ez a világvége hangulat, de szerintem annyira nagy dolog nem történt. Kikaptunk, ez van. Egyszerűen van amikor semmi nem jön össze, mindenki rossz napot fog ki. Attól függetlenül hihetetlen mit nyomott le a Dallas, ha minden héten így vagy hasonlóan játszanak, akkor erősen SB contenderek szerintem. Legyőztük idén a GB-t meg a Denvert is, tehát ez a csapat még mindig nagyon jó, az biztos. Persze van ahova elférne az erősítés (OL, WR, CB 😀 )
12-4 még simán lehet, de előre a 13-3ért! O_O (Idegenben a Patnhers ellen tuti L-t számolok)Duff
Bocs de nem értek egyet. Igenis történt. Nem az a baj hogy kikaptunk a Dallastól akinek ez idáig csak 1 veresége volt. Az a baj hogy a CenturyLinken kaptunk ki egy hihetetlen rossz game plannel. Ezen sűrgősen változtatni kell, mert a csoport riválisok legalább olyan jók, mint mi ha nem jobbak. Hipp-hopp néhány meccs és itt állunk 3-5-tel és akkor kapaszkodhatunk irgalmatlanul. Nem kéne idáig eljutni.
Ha ma a 49ers nyer máris lépéselőnyben lesznek hozzánk képest.

Bízzunk benne, hogy a vezetés a játékosokkal együtt megoldja a problémákat és minden simán halad a PO felé.

Go Hawks!

több mint 10 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
Hivatali elfoglaltságaim miatt (választás meg miegymás) nem tudtam megnézni a meccset, ezért mára halasztottam, de végigolvasva a kommenteket nem jött meg a kedvem hozzá. Tényleg ennyire kutya a helyzet? Azt már eddig is láttuk, hogy az offense problémás, de RW menti a meccseket, a Def meg sokat van fent és kizsigerelik őket. Néhány dolgot én sem értek. Pl. Harvint miért csak limitáltan használjuk, Turbint és Krisztinát még annyira sem, miért nem dobjuk be a mély vízbe Richardsont és Norwood-ot (feltéve hogy egészségesek), miért nincs értelmes TE játékunk, szóval csak néhány apróság, ami nekem laikusnak kérdéses. Még nem jött el a világvége, de a következő 3 meccs vízválasztó lehet. Meg mondjuk az sem biztos, hogy a pl. a Chargesrs meg a Cowboys végig bírja majd ezt az iramot. Tény hogy nagyon bekezdtek, többek között a mi kárunkra is, de nekem ez gyanús, hogy nem mehet a végtelenségig. Meglátjuk, mindenesetre át kell gondolniuk Carrolléknak egysmást.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
nincs világvége hangulat , de kilátástalan volt tegnap csapat minden téren, bocs h nem örülök.braxa88
Én sem örülök, de nyugi tőled már megszoktam azt mondjuk h "nem lesz PO", miután kikapunk 😀😀😀
több mint 10 éve
nincs világvége hangulat , de kilátástalan volt tegnap csapat minden téren, bocs h nem örülök.