Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 10 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
Én sem bírtam hajnalban meccset nézni. Majd az ismétlést, de...

Van egy új szabály, hogy Harvinnak tilos TD szerezni? Tényleg nem tudom, hogy lehetett-e sárgát dobni a TD-nél, de a harmadik esetén Carpenter nem tűnt túlzottan durvának. Szerintem a pancake esetén gyakran ráesnek a földön fekvőre "véletlenül". Úgy egy meccsen kb. 1000x.
BigBaltazar
A meccse meg en se lattam, de valamelyik amcsi sportblogon azt irtak, hogy Harwin ugy impact a meccsen, hogy alig er a labdahoz. Konkretan tobben vigyaznak ra es ezert nem nagyon lehet neki dobni, de igy meguresedik masik elkaponk. Hat ez is egy impact.endorphyn
Bocsi, de ezt most nem értem, Harvint azért olyan nagyon nem vigyázták, mert 3 TD is szerzett. Igaz hogy mindegyiket érvénytelenítették. A kérdés arra irányult, hogy a TD-k esetén valóban a playt befolyásolóan történtek a szabálytalanságok?BigBaltazar
Mint mondtam nem lattam. Csak irtam, amit olvastam. Nem volt TD es az reszben annak tudhato be, hogy nagyon figyelnek ra. De megnezem es utana okosabb leszek.endorphyn
De, 3 TD csinált P.Harvin, de mind a hármat a bírók visszafújták o# szabálytalanság miatt.BigBaltazar
En ertem amit irsz, de mint mondtam, nem lattam reszleteket. Csak ezt a szoveget. Ennel jobban nem tudom elmagyarazni. 😊

-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 210 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen

Van egy új szabály, hogy Harvinnak tilos TD szerezni? Tényleg nem tudom, hogy lehetett-e sárgát dobni a TD-nél, de a harmadik esetén Carpenter nem tűnt túlzottan durvának. Szerintem a pancake esetén gyakran ráesnek a földön fekvőre "véletlenül". Úgy egy meccsen kb. 1000x.
BigBaltazar
A meccse meg en se lattam, de valamelyik amcsi sportblogon azt irtak, hogy Harwin ugy impact a meccsen, hogy alig er a labdahoz. Konkretan tobben vigyaznak ra es ezert nem nagyon lehet neki dobni, de igy meguresedik masik elkaponk. Hat ez is egy impact.endorphyn
Bocsi, de ezt most nem értem, Harvint azért olyan nagyon nem vigyázták, mert 3 TD is szerzett. Igaz hogy mindegyiket érvénytelenítették. A kérdés arra irányult, hogy a TD-k esetén valóban a playt befolyásolóan történtek a szabálytalanságok?BigBaltazar
Mint mondtam nem lattam. Csak irtam, amit olvastam. Nem volt TD es az reszben annak tudhato be, hogy nagyon figyelnek ra. De megnezem es utana okosabb leszek.endorphyn
De, 3 TD csinált P.Harvin, de mind a hármat a bírók visszafújták o# szabálytalanság miatt.

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve

BigBaltazar
Mint mondtam nem lattam. Csak irtam, amit olvastam. Nem volt TD es az reszben annak tudhato be, hogy nagyon figyelnek ra. De megnezem es utana okosabb leszek.

-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 210 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen

BigBaltazar
Bocsi, de ezt most nem értem, Harvint azért olyan nagyon nem vigyázták, mert 3 TD is szerzett. Igaz hogy mindegyiket érvénytelenítették. A kérdés arra irányult, hogy a TD-k esetén valóban a playt befolyásolóan történtek a szabálytalanságok?

több mint 10 éve

BigBaltazar
A meccse meg en se lattam, de valamelyik amcsi sportblogon azt irtak, hogy Harwin ugy impact a meccsen, hogy alig er a labdahoz. Konkretan tobben vigyaznak ra es ezert nem nagyon lehet neki dobni, de igy meguresedik masik elkaponk. Hat ez is egy impact.

-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve

Amúgy Wilson mi a f@szt rohangászik, arra ott van Lynch, Harvin, Krisztina meg a többiek. Egyszer eltalálják oszt kész. Nem örülök amikor ezt csinálja. Nagyon nem.
Amit a hosszú játékokról írt Undi, tök igaz. Idáig az volt ránk jellemző, hogy nem engedjük a hosszú passzokat. Most meg nyeljük, mint kacsa a nokedlit. Erre sürgősen ki kell találni valamit. Passrush az mi? Van nekünk olyan?

Most hirtelen ennyi, majd este az ismétlés megtekintése után biztos okosabb leszek. Vagy nem.

Ja, nyertünk és ez a lényeg.

Go Hawks!

több mint 10 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Csatlakozom a médiához. Hihetetlen tegnap is mit művelt a srác. Gyöngyszem van nálatok, és annak ellenére, hogy nálatok játszik nagyon szimpatikus ember.
Viszont úgy tűnt, hogy a LOB nem nagyon muzsikált, eléggé szanaszét voltak pár hosszú játéknál.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 095 — SuperBowl Champions 2013/2014
Ahogy látom minden RW-ről szól most a médiában, így is van jól 😊

Itt viszont egy kis adalék a pályán kívüli RW-ből:

"In empty hallway, guy in RG3 jersey says, "Russell, huge fans" as he points toward wheel chair. RW changes course, spends 4 minutes talking."
JeffDarlington
@JeffDarlington
több mint 10 éve
Nem láttam a meccset, csak az összefoglalót és a statisztikát, DE

1, itt a fórumon még nem volt róla szó, de a Denver az 1 perces egyenlítő drájvjában 3x játszotta el sikerrel ugyanazt a playt, és a TD is így született. Ez egy "olló-szerűen" szétnyíló rout, ami a sémnk ellen elég jól alkalmazható. Mivel csak a highlightot néztem, nem mondom biztosra,de szerintem D-Jax 60+ yardos TD-je is így született. Hiába, előbb-utóbb megjelennek kifejezetten alkalmazható hívások ellenünk, úgy érzem ennek a levédekezésével még bajban vagyunk.

2, a D#-nél 3 alapvetésünk van kb.
1. Fogjuk meg a futást
2.Ne engedjünk hosszú játékot
3.Szerezzünk labdákat

A statisztikák alapján ebből a háromból ma csak az elsőt tudtuk megvalósítani, ami nem túl fényes. 1db sack és 0 int/fumble (fumbliban most elbizonytalanodtam) az nem méltó egy elit D-hez, habár azt el kell mondani,hogy a Garcon - D-JAx elkapó páros liga teteje bőven.

3, RW ember?? WOW! Hihetetlen.
több mint 10 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 422 — Anthony Richardson fan
én nehéz meccset várok. szoros lesz. csalódott lennék azért ha nem nyernénk könnyedén.braxa88
Ebben csak én látok némi ellentmondást? Tehát akkor lennél csalòdott ha nem nyernénk simán, holott arra számìtasz?! 😀

Viccet félretéve nem lesz sétagalopp de a csapat tud itt nyerni. Hajnalban...

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
én nehéz meccset várok. szoros lesz. csalódott lennék azért ha nem nyernénk könnyedén.
több mint 10 éve
Hé, Game Day! De nyugodt itt mindenki. Egyébként úgy gondolom, hogy nincs is nagyon félni valónk, a Redskins mostani formáját nézve. Az is igaz, hogy nincs lefutott meccs.
Úgyhogy nyerjen a jobbik washingtoni csapat ( ha lehet azért mi 😀 )

Ja, és ne sérüljön le senki.

több mint 10 éve
Bocs srácok, de nem volt időm átgépelni semmit a héten. Az e ehti meccs után megpróbálok kicsit aktívabb lenni.

szerk: Itt jegyzem meg,hogy más írását is szívesen olvasnám 😀undisputedly
semmisem történt a bye weeken, csak Zach Miller kiesése. amit le is írtak a kollégák.
ennyibraxa88
Elemzésekre gondoltam 😊

Amúgy, ha már sérülésnél tartunk. Az NFL leginkább sérülésveszélyes pályáján játszunk a héten. LEgutóbb Clem dőlt ki a szezonra. Igen... a washingtoni szántóföld.
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Bocs srácok, de nem volt időm átgépelni semmit a héten. Az e ehti meccs után megpróbálok kicsit aktívabb lenni.

szerk: Itt jegyzem meg,hogy más írását is szívesen olvasnám 😀undisputedly
semmisem történt a bye weeken, csak Zach Miller kiesése. amit le is írtak a kollégák.
ennyi
több mint 10 éve

szerk: Itt jegyzem meg,hogy más írását is szívesen olvasnám 😀
több mint 10 éve

Mintha lett volna mar parszor, de meg mindig orom nezni.

-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
Udvozletes, hogy ezen es a Frisco topicon kivul is ilyen szep kis vihart tud kavarni egy beiras a csapattal kapcsolatban. Szoval szerintem ne egymast cseszegessetek, hiszen arra ott van a Power Ranking 14/3. komment reszlege. 😀endorphyn
Szerény véleményen szerint a troll-örömjáték Makának szólt, nem a hóxnak, de nem akarok party pooper lenni... 😊gyeek
Nyilvan, de olyan jo volt rohogni az egeszen 😊

-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
gyeek LSU Tigers 8 189 — Stromfeld Aurél fan
Udvozletes, hogy ezen es a Frisco topicon kivul is ilyen szep kis vihart tud kavarni egy beiras a csapattal kapcsolatban. Szoval szerintem ne egymast cseszegessetek, hiszen arra ott van a Power Ranking 14/3. komment reszlege. 😀endorphyn
Szerény véleményen szerint a troll-örömjáték Makának szólt, nem a hóxnak, de nem akarok party pooper lenni... 😊

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Zach Miller-t megműtötték (boka), Rapaport szerint 5-6 hét, a Csapat szerint 2 hét kihagyás. #Nemfasza.

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
Muszáj itt leírnom, de még mindig mérges vagyok az Eagles-re. Ez a Frisco simán verhető lett volna, de ilyen világtalan offense-t rég láttam. Tényleg olyan volt mint a Barca a Malaga ellen, 0 kapura lövés. Ráadásul naggyá tették a Frisco secondaryt a nyomorék passzokkal és labdavesztéssel. Na mindegy, ne más kaparja ki nekünk a gesztenyét.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
Illusztráció arról, amit már említettem,hogy teljesen elhalványult a "boom" a támadásainkból. undisputedly
Ebben nagy szerepe van az egészséges Harvin-nak.
Lehet, hogy egyedül leszek vele, de nekem ez a változás tetszik. Szerintem nehezebb készülni a mostani támadójátékunkból az ellenfélnek. Az elkapógárda is passzol ehhez(szó szerint - lásd: Kearse 😀 ). Illetve nem kétlem, hogy ha kell előveszik a hosszú passzokat is, de jól működik ez az O szerintem eddig.

több mint 10 éve
Illusztráció arról, amit már említettem,hogy teljesen elhalványult a "boom" a támadásainkból. Passzok mélység szerint lebontva, elvileg nem csak sikeres, de megkísérelt passzok is. További chartok a linken.

www.hawkblogger.com/2014/09/the-changing-seahawks-passing-attack.html
több mint 10 éve
Valami még nem az igazi...
"The Jacksonville Jaguars rank last in the NFL in both passing defense (306 yards/game) and rushing defense (160 yards/game) through three weeks."krankovics
Ezt talán a Jags topicba kellett volna betenni. Nem? Mi közünk van ehhez?BigBaltazar
Gus Bradley neve ismerősen cseng?Sebii
Igen, de Ő már a Jags alkalmazottja, nem a Hoxé. Még mindig nem értem. Tavaly nálunk volt, más játékosokat koordinált, most ott van és megint más játékosokat kell irányítani.BigBaltazar
Tavaly se volt már nálunk, de nem ez a lényeg. Én azért szeretem nyomonkövetni a csapattól távozók pályafutását. Szerintem simán lehet róla beszélni itt, hiszen bőven van kötődése a csapathoz.Sebii
Tényleg én kérek elnézést, igazad van néhány játékosunk idén már a Jagsban játszik, de úgy gondolom ha valaki szeretné az Ő játékukat vagy ne adja isten a csapat teljesítményét nyomon követni arra ott a Jacksonville Jaguars topic. Biztos vagyok benne, hogy iktriad v. Húsrágó szívesebben megvitatja ezt veled. Mindamellett ha legközelebb ide ír valaki valamely eltávozott játékosunkról ígérem nem fogom szóvá tenni.

Peace...

több mint 10 éve
krankovics Seattle Seahawks 407
nagy munka lehetett mindenkit beidézniHöri
Höri, akkor most téged és az irásoddal kapcsolatos h.sz.-eket idézni ilyen vállalhatattlan dolog? Mert akkor megyek a sarokba.
Amúgy a válasz a kérdésedre: igen. 😉endorphyn
csupán csodálom az elhivatottságod a pontosságot illetően, semmi több.

újabb irreleváns hsz, kicsit most bannolom magam.Höri
😊

http://seahawks.hu
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
nagy munka lehetett mindenkit beidézniHöri
Höri, akkor most téged és az irásoddal kapcsolatos h.sz.-eket idézni ilyen vállalhatattlan dolog? Mert akkor megyek a sarokba.
Amúgy a válasz a kérdésedre: igen. 😉endorphyn
csupán csodálom az elhivatottságod a pontosságot illetően, semmi több.

újabb irreleváns hsz, kicsit most bannolom magam.