Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 10 éve
Nyugi skacok legalább megfogtuk nektek a 49 erst így nincsenek lépéselőnyben....TomcsikSzerintem senki sem izgul. 13-3-al így is miénk lesz az első seed 😛
több mint 10 éve
Tomcsik
8 010
Nyugi skacok legalább megfogtuk nektek a 49 erst így nincsenek lépéselőnyben....
több mint 10 éve
Hűha... vannak mentegetőzések bőven. /<---------/A jelzett részek között érzek némi ellentmondást 😀
Egyet ne felejtsetek el: a tökéletes passzt, NEM lehet levédekezni. Legyen bárki a védő.
A liga amúgy is a támadóegységeknek kedvez. Mi vagy gyorsan végigmentünk, vagy hamar lejöttünk. Ez nem kedvezett a védőinknek. Nagyon elfáradtak. ET görcs, BamBam is öltözőbe ment, Sherm alig kapott levegőt stb.
Kifáradtak, ennyi. Van ilyen.
Gates routjai tökéletesek voltak, Rivers meg a tökéletes helyre rakta a lasztit. Nincs védő, aki azokat le tudta volna védekezni. /<--------/
Grat a Chargersnek...SeaSzilaHawk
több mint 10 éve
Hú, ba...meg. Ez most már úgy jön le, hogy ezt a meccset mi már meg sem nyerhettük volna és örüljünk, hogy nem volt közte 21 pont.De ha Gatesre egy kicsit jobban figyelünk... És azt se felejtsük, hogy a levegőben vertek meg.
Biztos vagyok benne, hogy lesznek még vereségeink, de nincs is ezzel semmi baj. Sok jó QB ésTE jön még velünk szemben.
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
Hűha... vannak mentegetőzések bőven.Egyet ne felejtsetek el: a tökéletes passzt, NEM lehet levédekezni. Legyen bárki a védő.
A liga amúgy is a támadóegységeknek kedvez. Mi vagy gyorsan végigmentünk, vagy hamar lejöttünk. Ez nem kedvezett a védőinknek. Nagyon elfáradtak. ET görcs, BamBam is öltözőbe ment, Sherm alig kapott levegőt stb.
Kifáradtak, ennyi. Van ilyen.
Gates routjai tökéletesek voltak, Rivers meg a tökéletes helyre rakta a lasztit. Nincs védő, aki azokat le tudta volna védekezni.
Grat a Chargersnek...
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 10 éve
A bajnok ellen így kell játszani; mindneki erre fog törekedni.Két meccs után, azt gondolom, a ST fog múlni ez a szezon. (jelen pillanatban szó szerint)
több mint 10 éve
Sebii
3 526
Én sem látom borúsan a dolgokat. Ha a Broncostól kikapunk, szerintem az is belefér. Az első 3 fordulóban találkozunk a 3 legjobb QB-val az ellenfeleink közül magasan. Nekünk november 2. felére kell toppon lenni, hiszen az utolsó 6 fordulóból 5 csoportrangadó lesz.
több mint 10 éve
Most már többször elhangzott a 45 fokos meleg. Halkan jegyezném meg, hogy Riverséknek is ugyanannyi volt. (jó, tudom, ők hozzászoktak, mi meg a jegesmedvékhez, de akkor is.) Az tény, hogy ihletett formában játszott a Chargers (na azért ez sem lesz mindig így, messze még az alapszakasz vége), de amit Gates-en védekezés címén műveltünk, az botrány volt. Tudod, hogy harmadikra megy a gyors passz középre, hová, természetesen Gates felé. Mi meg sehol. Szerintem ez a meccs a 3. kísérleteken ment el. És még így is meg lehetett volna (mondom én örök optimistán) de jött Irvin egy fölösleges baromsággal, aztán meg szétblitzelték Wilsont és lefőtt a kávé. Hozzátenném még, hogy Okungon is elég rendesen átgyalogoltak.Nagy gond nincs, ez egy elit társaság és Wilsont ismerve szerintem már a repülőn is végig elemzett, a Def pedig most irtó pipa és ez jó. A Broncos meccs jelen helyzetben nagyon fontos lesz, márpedig idén nem látom Manninget mindenhatónak.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
krankovics
407
Csak mert páran írtátok, hogy 45 fok volt, elfáradt a védelem, stb.. Lehet én látom rosszul, de az nem lett volna járható, hogy a mi támadóink vannak többet a pályán, haladnak előre és fárasztják a San Diego védelmet? 😊
több mint 10 éve
Aguirre
341
Tökéletesen egyetértek undival, nem kell kétségbeesni, de mivel Lynch csak 6-szor futott egész meccsen, innentől kezdve nincs miről beszélni. Már a elején bekezdett a San Diego hosszú, 10+ playes driveokkal, fárasztva a védelmet, plusz baromi nagy hőség is volt, ami szintén nem kedvezett nekünk. Szerintem az a csoda, hogy egyáltalán volt némi esély a győzelemre is 3 perccel a vége előtt még. Ugyanis az első kamu (kilépős) TD-t leszámítva az első félidős 2 minutes warningig kb. 20-0 kellett volna hogy legyen a San Diegonak, méghozzá tökéletesen megérdemelten. Wilsont nyomás alatt tartották, a futójátékot nagyjából megölték, az órát is ölték, nem adták el egyszer sem a labdát, Harvint totál hatástalanították (mind elkapásban, mind futásban, mind visszahordásban), Gates óriási napot fogott ki, amikor az egykezes elkapás is bejött és az összes létező fumble-ből is mindig a Chargers jött ki jól - aki ezeket meg tudja csinálni, az meg is érdemli a győzelmet. De nem kell megijedni, nem sokan fogják tudni ezeket mind véghezvinni.
Azt viszont nem igazán értem, hogy a WR-eknél miért Lockette van bent sokszor (ő inkább special teamben jó), helyette ott lehetne Kevin Norwood és Paul Richardson is, akik eddig esélyt sem kaptak - remélem ez a későbbiekben változni fog.
Mindenesetre a meccs jelentős részében futottunk az eredmény után, és ha az ellenfél 42 perc felett birtokolja a labdát, turnover nélkül, akkor gyanús, hogy veszítettél.
több mint 10 éve
Sebii
3 526
Egy kis érdekesség:www.king5.com/story/news/local/2014/09/15/seahawks-logo-mask-burke-museum/15660129/
több mint 10 éve
Az a baj,hogy alapvetés lett számunkra az,hogy ellenünk nem haladnak, pedig ez nincs így. Nagy playeket most sem igen csinálnak ellenünk, de nincs olyan védelem, és soha nem is volt, aki ellen nem lehet haladni.Szándékosan nem írtam a GB meccs után, mert nem akartam egy mérkőzés alapján következtetés levonni a csapattal kapcsolatban. De meg volt a második mérkőzés, ráadásul vereséggel végződő. Hozzáteszem megérdemelt.undisputedlybraxa88Hulkeinsteinbraxa88undisputedly
Undival sok mindenben egyetértek, de szerintem a csapatrészek közül talán a secondaryval van a legtöbb gond. És most nem RS-re gondolok, mert Őt még mindig ráállíthatod a legveszélyesebb WR-re bátran. De a CB felhozatalunk már nem LOB szintű. Slot WR v. TE ellen egyszerűen nincs megfelelő megoldás. Lehet hogy nagy játékot nem kaptunk, de simán megcsinálják ellenünk a 3-6 yardos passzokat. Sorozatban. Minek dobjanak Sherman felé, ha más módon is tudnak 1st downokat szerezni. Tavaly a Kancellár számtalanszor fellépett és a TE-eken Ő csinálta meg a szerelést. Most a Chargers ellen miért nem lehetett erre figyelni?
De hogy ne csak a negatívumokat említsem.
+ Russel, nagyon jó, és vigyáz a labdára, érett játékot játszik
+ végre van más HB is aki TD csinál nem csak Lynch
+ Harvin, teljesen új dimenziók.
+ LB-k jók lesznek ők futás ellen
Kíváncsi leszek a Denver ellen hogyan fogjuk Manning passzait megfogni. A következő meccs szerintem vízválasztó lesz.BigBaltazar
Alapvetése az amerikai focinak,hogy a támadó előnyben van. Meg van tervezve a play, tudják hol és kit akarnak blokkolni, kinek hol kell lennie adott pillanatban, kinek kell elkapnia. A sok rövid yardos kis játékból monster drájvokat építve haladó quick slantes, checkdown dinkdunk O# már nagyon régóta létezik,de nem véletlenül nem játsza mindenki. Nagyon nagy a hibafaktor benne. Mivel a 100 yardot mondjuk nem 10 playből szeli át, hanem 23-ból. Na most egy NFL védelem ellen nagyon nem mindegy,hogy 23 sikeres játékot kell megcsinálnod, vagy 10-et.
Sokkal könnyebb kipontozni egy drájvot,ha 2.5x annyi play van rá. Nagy precizitás kell hozzá, jó fal a Qb előtt, megbízható Qb, biztos kezű elkapók akik yac után is jók, jól megtervezett routok, mert egyszer kijammelik az 5 yardos úton futó elkapót, már nem ér oda.
Nagyon nehéz ezt megvalósítani,de ha sikerül néha, felzabálják az órát. Ez volt tegnap is. Összejött nekik megérdemelten, nem tudtunk mit tenni ellene. Denver ellen 3x játszott tavaly a SD, egyszer tudták csak úgy ahogy megcsinálni ellenük. Tavaly láttam elég sok SD meccset a rájátszás felé közeledve, ez korántsem egy átlagos teljesítmény volt tőlük.
Semmi baj nincs a védelemmel. Gyengült a CB sor igen, de a LOB így is lob. Sherm, Kancellár, Maxi, E.T. Az,hogy a slot CB gyengült Lane kiesésével, az természetes, de ott se kiabáljuk,hogy ég a ház, reménytkeltő prospectek vannak ott is.
A TE védekezést nem CB szokta csinálni. Egyszerűen "mindentelkapok" módban volt Gates, aki nem véletlenül leendő HoF TE. Wright amúgy érült volt offseasonban, teszem hozzá halkan. Tavaly levédekeztük Jimmy Grahamet is, ugyanezzel az emberanyaggal kb. Nem kell aggódni 😊
Amúgy van aki azt gondolta, hogy veretlenek leszünk az alapszakaszban? Tavaly ugyanígy kikaptunk egy AFC menőtől. Még biztosan 2-3 vereség benne van az idei évben. Egy ennyire erős és cirkuláló ligában nagyon ritka a veretlen szezon.
Az alap játékunk még mindig a következő:
Futunk, letépjük az ellenfél tökét, és hatékonyak vagyunk 3rd downokon, mellette jó ST, és elit, büntető D# ami nem enged nagy játékokat, és egy dimenzióssá teszi az ellenfelet. Lowscore szakik vagyunk, ha így jobb 😀
Nem értem ezt a nagy elkeseredést. A vereségek esetén az ellenfélnek meg van az a tulajdonsága,hogy rossz színben tünteti fel a vesztes csapatot. Jelen esetben minket, holott ugyanaz az emberanyag kb. Majd ha teljesen elgyepál minket a Denver, akkor lehet gondolkozni,hogy mi rossz, de addig amíg 45 fokos hőségben a 4. negyed végéig meccsben vagyunk egy őrült jó formát mutató csapat ellen úgy,hogy közben saját magunk dolgát nehezítjük, na az nem semmi 😊
több mint 10 éve
Szándékosan nem írtam a GB meccs után, mert nem akartam egy mérkőzés alapján következtetés levonni a csapattal kapcsolatban. De meg volt a második mérkőzés, ráadásul vereséggel végződő. Hozzáteszem megérdemelt.undisputedlybraxa88Hulkeinsteinbraxa88undisputedly
Undival sok mindenben egyetértek, de szerintem a csapatrészek közül talán a secondaryval van a legtöbb gond. És most nem RS-re gondolok, mert Őt még mindig ráállíthatod a legveszélyesebb WR-re bátran. De a CB felhozatalunk már nem LOB szintű. Slot WR v. TE ellen egyszerűen nincs megfelelő megoldás. Lehet hogy nagy játékot nem kaptunk, de simán megcsinálják ellenünk a 3-6 yardos passzokat. Sorozatban. Minek dobjanak Sherman felé, ha más módon is tudnak 1st downokat szerezni. Tavaly a Kancellár számtalanszor fellépett és a TE-eken Ő csinálta meg a szerelést. Most a Chargers ellen miért nem lehetett erre figyelni?
De hogy ne csak a negatívumokat említsem.
+ Russel, nagyon jó, és vigyáz a labdára, érett játékot játszik
+ végre van más HB is aki TD csinál nem csak Lynch
+ Harvin, teljesen új dimenziók.
+ LB-k jók lesznek ők futás ellen
Kíváncsi leszek a Denver ellen hogyan fogjuk Manning passzait megfogni. A következő meccs szerintem vízválasztó lesz.
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
braxa88
12 534
Sherm is egyben van. Ja, ez meg a másik. Kapunk róla 4 passzból 50 yardot kb, semmi nagy játék, zéró TD, de már szar CB 😀undisputedlyhozott egy átlag PP, Haden, Revis meccset
több mint 10 éve
3rd down az utolsó TD-nél talán 3rd&10-20 lehetett, amikor simán felvágták Gates-re, és kész. TD.braxa88Hulkeinsteinbraxa88undisputedly
Rivers kb minden 3rd downja sikeres volt. Ebben benne van a nicke CB poszt gyengülése is, de a hatalmas hőség is. Egszerűen ottani vélemények szerint 45 fok már lezsibbaszt. A Chargers védelem sem sok mindent csinált éppen ezért.
Rivers amúgy összenyomott zsebben lehajtja a fejét, elveszíti a célpontot, a bejövő rusher valahogy mégsem tudja megütni, majd ezután csodaszámba menően felnéz, és tight windowba már dobja is a labdát, úgy,hogy az máskor biztosan nem sikerül. Rivers amúgy Top5Qb, aki hatalmas formában volt.
Ennek ellenére naivitás lenne azt gondolni,hogy a tikkasztó hőség nincs hatással a játékosokra.
Kancellár nem tudott összecsomagolni egy-egy Chargert, rengeteg elhibázott szerelés... Miller annyit hibázott,hogy csak na. Irvin a kivédekezett 3rd down után kilöki Riverst, újrakezdhetik, kaptuk is a TD-t.
Szoros meccs volt így is, egy nagyon jó Chargers ellen.
Bennett amúgy 2meccs/3 sack 😊 Avril is nagyon hasít, Hill játéka hatalmas meglepetés.
Szerencsére nincs komoly sérült, E.T. és Sherm is egyben van. Ja, ez meg a másik. Kapunk róla 4 passzból 50 yardot kb, semmi nagy játék, zéró TD, de már szar CB 😀
több mint 10 éve
Sztem sem kell ennyire negatívnak lenni. Az offense láthatóan jobb mint tavaly, és ez az idény előrehaladtával csak jobb lesz, a D# pedig nyomást is tudott generálni, és rendre 3rd down-ig nem sok mindent tudott csinálni Rivers, viszont a 3rd down védekezést tényleg rendbe kell tenni, mert az katasztrófa volt. Tavaly pont ez volt az egyik erősség, most viszont jónéhányszor fogtam a fejemet.vereség után mindig negatív vagyok 😀kijózanító pofon volt.Szerintem nagyon negatív vagy. Összejött egy tökéletes meccs a Chargersnek. Rivers és Gates élete meccse volt ez a kettejük kapcsolatát tekintve. 45 fokos embertelen hőség. Több fumblija is volt a Chargesnek, egyet sem szereztünk meg. Ami nálunk esett ki, azt mind megszerezték.
nem nagyon értem, h Harvint miért nem használja többet az offense. csak a jet sweep playekre akarják? azt 2t(!)szépen leszedte a chargers, amiből egyik Lockette futás volt...
Wilson embertelenül jó, ez a legnagyobb pozitívum.
defense romokbvan. de Rivers kb élete meccset játszott., nyomás is volt rajta, de ki tudott táncolni, el tudott menekülni, és szépen megtalálta a célpontokat.
nagyon sok a missed tackle, évek óta nem volt ennyi kb.
Denver ellen nem várok győzelmet, igaz h sokkal jobb a csapat hazai pályán, de most nem érzem azt a D#ben h megtudná állítani Peytont. a máűsik oldalról meg az OL nem fogja tudni kivenni Ware-éket.braxa88
Van,hogy bármit csinálsz, nem győzöl. Ez is egy ilyen meccs volt. Russal 8-1 a mérleg vereséget követően. Otthon játszunk, szerintem W lesz. Nem fog minden O# tökéletesen játszani ellenünk,ráadásul a 45 fokos sivatag helyett a 12th előtt játszunk majd.
Az O#-ban pedig a Chargers D# szerintem jobb passrusht is tol,mint a Denver. Jó csapat a Broncos, de most fel leszünk paprikázva.undisputedly
igen a chargersnek télleg egy majdnem tökéletes meccs volt, minden bejött nekik, nekünk meg sokminden összejátszott, de a defense rossz volt! e mellett nem mehetünk el, nyeltük a yardokat, 3rd ownokat rendre megcsinálta Rivers, Woodhead hülyét csinált a védőkből.
fel kell pörögni a Denver ellen.braxa88
több mint 10 éve
braxa88
12 534
vereség után mindig negatív vagyok 😀kijózanító pofon volt.Szerintem nagyon negatív vagy. Összejött egy tökéletes meccs a Chargersnek. Rivers és Gates élete meccse volt ez a kettejük kapcsolatát tekintve. 45 fokos embertelen hőség. Több fumblija is volt a Chargesnek, egyet sem szereztünk meg. Ami nálunk esett ki, azt mind megszerezték.
nem nagyon értem, h Harvint miért nem használja többet az offense. csak a jet sweep playekre akarják? azt 2t(!)szépen leszedte a chargers, amiből egyik Lockette futás volt...
defense romokbvan. de Rivers kb élete meccset játszott., nyomás is volt rajta, de ki tudott táncolni, el tudott menekülni, és szépen megtalálta a célpontokat.
Denver ellen nem várok győzelmet, igaz h sokkal jobb a csapat hazai pályán, de most nem érzem azt a D#ben h megtudná állítani Peytont. a máűsik oldalról meg az OL nem fogja tudni kivenni Ware-éket.braxa88
Van,hogy bármit csinálsz, nem győzöl. Ez is egy ilyen meccs volt. Russal 8-1 a mérleg vereséget követően. Otthon játszunk, szerintem W lesz. Nem fog minden O# tökéletesen játszani ellenünk,ráadásul a 45 fokos sivatag helyett a 12th előtt játszunk majd.
Az O#-ban pedig a Chargers D# szerintem jobb passrusht is tol,mint a Denver. Jó csapat a Broncos, de most fel leszünk paprikázva.undisputedly
igen a chargersnek télleg egy majdnem tökéletes meccs volt, minden bejött nekik, nekünk meg sokminden összejátszott, de a defense rossz volt! e mellett nem mehetünk el, nyeltük a yardokat, 3rd ownokat rendre megcsinálta Rivers, Woodhead hülyét csinált a védőkből.
fel kell pörögni a Denver ellen.
több mint 10 éve
kijózanító pofon volt.Szerintem nagyon negatív vagy. Összejött egy tökéletes meccs a Chargersnek. Rivers és Gates élete meccse volt ez a kettejük kapcsolatát tekintve. 45 fokos embertelen hőség. Több fumblija is volt a Chargesnek, egyet sem szereztünk meg. Ami nálunk esett ki, azt mind megszerezték.
Az O#-ban pedig a Chargers D# szerintem jobb passrusht is tol,mint a Denver. Jó csapat a Broncos, de most fel leszünk paprikázva.
több mint 10 éve
braxa88
12 534
kijózanító pofon volt.nem nagyon értem, h Harvint miért nem használja többet az offense. csak a jet sweep playekre akarják? azt 2t(!)szépen leszedte a chargers, amiből egyik Lockette futás volt...
defense romokban. de Rivers kb élete meccsét játszotta, nyomás is volt rajta, de ki tudott táncolni, el tudott menekülni, és szépen megtalálta a célpontokat.
Denver ellen nem várok győzelmet, igaz h sokkal jobb a csapat hazai pályán, de most nem érzem azt a D#ben h megtudná állítani Peytont. a máűsik oldalról meg az OL nem fogja tudni kivenni Ware-éket.
több mint 10 éve
Nos, pár szóban írnék csak a meccsről, mert nem néztem még vissza.Először is leszögezném,hogy a meccs konklúziója az,hogy megérdemelten kaptunk ki.
Négy nappal több időnk volt felkészülni a San Diegóra, ami abszolút nem látszott meg. Idegenben kikapni mindazonáltal egy nem NFC csapattól, amelyik ráadásul PO kaliber, és a hazai pálya előnye azt jelentette náluk,hogy 45 !!!! fok volt a hőmérséklet, az nem szégyen. Úgy gondolom mentálisan jó egy ilyen pofon. Nem lesznek "team to beat" szalagcímek, és a média teljes egészben kevésbé fog ránk fókuszálni.
A Chargers remek gameplannel állt elő, és annyira megették az órát,hogy ebben a hőségben teljesen elfogyott a védelmünk. A reakcióidők lassultak, ami egy védelemnél sokkal rosszabb,mint egy támadósornál,mivel a védelem leköveti, regaál az eseményekre, míg egy támadó tudja,hogy mikor merre kell kitörnie. Éppen ezért nem kongatnék vészharangokat, még így is brutálisan jó védelmünk van. Rivers elit irányító, és a gameplan tökéletesen volt felépítve.
-Nickel CB-ben voltak gondok,ráadásul sérülés is, de Thomas mutatott egy-egy nagyon szép megoldást 😊
-Johnson E.T. helyén szintén nem maradt szégyenben
-Sherm 4 elkapást benyelt. Nem játszottam CB-t az NFL-ben, de a fenti reakció idős gondolatmenetemet ide is helyesnek érzem. Plusz remek elkapókkal állt szemben.
-Amikor már Kancellár szerelése sem tökéletes, akkor érzed,hogy ott megborult az Univerzum
-Wagner játéka napról-napra jobban tetszik. Figyeljétek meg, hosszú idő után Ő lesz az első Hawks LB aki probowlra megy 😊
-Gates-t egyszerűen nem tudtuk fogni. Amellett,hogy elképesztően jó TE még ebben a korban is, egy elit D# nem hagyhat 3TD-t ugyanannak a játékosnak. Sajnos nagyon jól variálták a personnelt a Chargersnél, és sokszor pl a rövidkarú Smith védekezett Gates-en, ami önmagában unfair. A végén sikerült Wrightot ráállítani, így is TD lett a vége.
-O# remek most is, az első két TD drájvban 1-1 percig tartott a menetelés 😊 Rengeteg potenciál van a csapatban. Lynch mellett ugye ott van C-Májk, de Turbin is egy BEAAAAST 😊
Eredménykövetőben írtam,hogy Gus fele annyi értékért megkapta volna Turbint tőlünk, mint amennyit Gerhartnak fizet, és egy 5 csillaggal jobb futót kap, aki igazi workhorse lehetne a JAX-nek. Örüljünk,hogy még nálunk van. Ilyen futó hármasa szerintem sokáig nem lesz NFL csapatnak.
-Russ egy gép. RGIII-vel ellentétben pl nem kockáztatja a testi épségét, tökéletes dobásokat ereszt meg, nem adja el a labdát, rengeteget fejlődik. Sokszor az az érzésem,hogy ha nála a labda, nyugodtan hátra lehet dőlni, mert magic is 'bout to happen.
Összességében tehát egy vállalható vereségen vagyunk túl. Remek csapat közel sem ideális körülmények között úgy vert meg, hogy volt esélyünk visszajönni. Ezért szép ez a liga, egyszerűen muszáj imádni a meccsnapokat, sosem tudod mi fog történni. Reméljük nem történt nagy sérülés, és egy kellő pofon még a rozsdás szeptemberben sosem fáj 😊 Arról nem is beszélve,hogy az NFC poverhouse csapatai közül a Saints és a 9ers is hasonlóan döcögősen kezdett.
Bevallom mostanában nagyon kevés időm van a család és a munka mellett a csapatra, és győzelmek esetén nem is nagyon teszek be elemzést/fordítást, de a vereség mindig érdekesebb, ezért most majd megpróbálok pár használható anyaggal szolgálni. Btw nem tudom észrevettétek-e, de amikor úgy alakul,hogy eredménykövetőzöm, kb mindig kikapunk 😀
Go Hawks!
több mint 10 éve
Tanuljunk a mai meccsből, mert van mit! Rivers szétpasszolt bennünket, ráadásul jön Manning. A Gates-en való védekezés pedig....no comment. A támadófal a "régi szép időket" idézte, amikor gyakorlatilag nem létezett. Remélem ez a zakó kellőképpen felzaklatta Shermanéket és innentől zúzni fognak.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
nfl_lover
912
most nézem, 6 futásból 36 yard Lnychnek és ennyi.tippszmikszelés volt itt Carolltól úgy érzem 😮
mennyire tehermentesítikhát nagyon 😀
több mint 10 éve
Pár dolog amire érdemes lesz figyelni:-Nickel CB Burley játéka.
A GB ellen egész elfogadhatóan játszott, pedig csak egy hetet töltött a csapattal, itt az elemzés az előző heti játékáról: www.fieldgulls.com/football-breakdowns/2014/9/10/6131515/seahawks-marcus-burley-jeremy-lane-chargers-packers-aaron-rodgers-randall-cobb
-Norwwon állítólag játszik. PC szerint szeretnének neki lehetőséget adni. Érdekes amúgy,hogy a két idei WR reménységünk, P-rich és Norwood még kvázi lehetőséget sem kapott. Kearse kb egy elkapással volt előző meccsen, ahogyan Baldwinnak sem jutott szerep. WR corpban lehet még potenciál.
-Passrush. Bennett stripsack, Avril sack a GB ellen. Jó lenne, ha idén lenne egy 12+ sackes játékos, habár nálunk a nagy rotáció miatt ez nem sok eséllyel valósul majd meg.
-Marsh játéka.
-RB egységben mennyire tehermentesítik Lynch játékát
-PR
több mint 10 éve
Nyugodtan leírhatod, nem "most már mindenki fogja be" éllel írtam 😊undisputedlynem is úgy vettem, csak én voltam a hülye. 😊
több mint 10 éve
Nyugodtan leírhatod, nem "most már mindenki fogja be" éllel írtam 😊my bad, inkább nem írom le miért írtam 😊FucuAz mindegy,hogy a DC-n hol szerepel. Indult edge rusherként.undisputedlyIrvin?LB-nek számít.Fucu
Azoknak akik szerint nincs kit pályára küldeni a D# falban.peterk2005
Nem hivatalos snap count sportingcharts.com-ról:
Bennett 49/62---79%
Avril 40/62---64%
Hill 33/62---53%
Schofield 30/62---48%
Williams 24/62---38%
Mebane 22/62---35.5%
Irvin 19/62---30%
McDaniel 16/62---26%
Marsh 16/62---26%undisputedly