Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 10 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 361 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
nagy munka lehetett mindenkit beidézniHöri
Höri, akkor most téged és az irásoddal kapcsolatos h.sz.-eket idézni ilyen vállalhatattlan dolog? Mert akkor megyek a sarokba.
Amúgy a válasz a kérdésedre: igen. 😉

-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
Udvozletes, hogy ezen es a Frisco topicon kivul is ilyen szep kis vihart tud kavarni egy beiras a csapattal kapcsolatban. Szoval szerintem ne egymast cseszegessetek, hiszen arra ott van a Power Ranking 14/3. komment reszlege. 😀
endorphyn
A Power Ranking engem nem érdekel, lécci oda írd le az észrevételeidet, ne ide spamelj!!!! 😀 😛
(bocs, nem tudtam kihagyni)krankovics
ez most azért fajt nekem 😀

-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
krankovics Seattle Seahawks 407
nagy munka lehetett mindenkit beidézniHöri
Ne haragudj Höri, de ez a posztod itt senkit nem érdekel, mert nem releváns! 😛

http://seahawks.hu
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
nagy munka lehetett mindenkit beidézni

több mint 10 éve
Udvozletes, hogy ezen es a Frisco topicon kivul is ilyen szep kis vihart tud kavarni egy beiras a csapattal kapcsolatban. Szoval szerintem ne egymast cseszegessetek, hiszen arra ott van a Power Ranking 14/3. komment reszlege. 😀
endorphyn
A Power Ranking engem nem érdekel, lécci oda írd le az észrevételeidet, ne ide spamelj!!!! 😀 😛
(bocs, nem tudtam kihagyni)

több mint 10 éve

5. (+4) Seattle Seahawks (2-1)
Megtarthatják a gyűrűt.
Höri
Ez nem erősorrend, ez a standings kommentálása. Attól, hogy a Seahawks 2-1, még ők a legerősebb csapat.Maka:
You don't say?Schleck:
Beszélhetünk mémekben, attól még igazam van.Maka:
Nyilván. Csak vicces, hogy ez így van évek óta, de csak most tűnik fel neked.Schleck:
A reveláció első sokkja után kezdek lenyugodni. Megnyugtat a tudat, hogy ahova csak megyek a világban, mindig vannak körülöttem emberek, akiknek adott helyzetben (vagy épp mindig) igazuk van.gyeek:
Csak egy újabb megmondóember dawe092:
Emese vagyok. Nekem nem akarja valaki megköszönni?peterk2005:

-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
hasselbeck meg dobott néhányat a hétvégén. vesézzük már ki!braxa88
Mesélj még... 😊

több mint 10 éve

-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
hasselbeck meg dobott néhányat a hétvégén. vesézzük már ki!braxa88
Engem mondjuk speciel erdekelne Hassie.

-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
SeaSzilaHawk Seattle Seahawks Oregon Ducks 1 265 — 12th man
ha nem érdekel valakit egy hsz, akkor ne olvassa el... minek kell beszólogatni... szt sem érdekel ha valaki a barcáról ír... továbblépek... ne kötözködjetek légyszi

“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
hasselbeck meg dobott néhányat a hétvégén. vesézzük már ki!
több mint 10 éve
Valami még nem az igazi...
"The Jacksonville Jaguars rank last in the NFL in both passing defense (306 yards/game) and rushing defense (160 yards/game) through three weeks."krankovics
Ezt talán a Jags topicba kellett volna betenni. Nem? Mi közünk van ehhez?BigBaltazar
Gus Bradley neve ismerősen cseng?Sebii
Igen, de Ő már a Jags alkalmazottja, nem a Hoxé. Még mindig nem értem. Tavaly nálunk volt, más játékosokat koordinált, most ott van és megint más játékosokat kell irányítani.BigBaltazar
Tavaly se volt már nálunk, de nem ez a lényeg. Én azért szeretem nyomonkövetni a csapattól távozók pályafutását. Szerintem simán lehet róla beszélni itt, hiszen bőven van kötődése a csapathoz.Sebii
Azért ott van kit követni. 😊 Clemons és Bryant is csatlakozott, én ezért vártam fejlődést és némileg jobb def statokat. Amúgy meg minden távozó játékos érdekel. Golden Tate pl. elég jó eddig a Lionsban.

több mint 10 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 526
"The Jacksonville Jaguars rank last in the NFL in both passing defense (306 yards/game) and rushing defense (160 yards/game) through three weeks."krankovics
Ezt talán a Jags topicba kellett volna betenni. Nem? Mi közünk van ehhez?BigBaltazar
Igen, de Ő már a Jags alkalmazottja, nem a Hoxé. Még mindig nem értem. Tavaly nálunk volt, más játékosokat koordinált, most ott van és megint más játékosokat kell irányítani.BigBaltazar
Tavaly se volt már nálunk, de nem ez a lényeg. Én azért szeretem nyomonkövetni a csapattól távozók pályafutását. Szerintem simán lehet róla beszélni itt, hiszen bőven van kötődése a csapathoz.
több mint 10 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 210 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Miért valaki azt gondolta odamegy Bradley és a Jagsnak rögtön top5 védelme lesz?

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 210 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Igen, de Ő már a Jags alkalmazottja, nem a Hoxé. Még mindig nem értem. Tavaly nálunk volt, más játékosokat koordinált, most ott van és megint más játékosokat kell irányítani.

több mint 10 éve
Gus Bradley neve ismerősen cseng?
több mint 10 éve
Ezt talán a Jags topicba kellett volna betenni. Nem? Mi közünk van ehhez?

több mint 10 éve
"The Jacksonville Jaguars rank last in the NFL in both passing defense (306 yards/game) and rushing defense (160 yards/game) through three weeks."

több mint 10 éve
Manning intjénél jött szépen a nyomás Hilltól.
 giant.gfycat.com/SparklingMasculineAntipodesgreenparakeet.gif

elég jó meccset hozott ő is. rendre nyomást tudott generálni középről. és csak Manning (és Rivers) zsenije miatt nem csinált eddig sacket.braxa88
Igen, Hill jól játszik eddig. Erre van szükség az ismétléshez, hogy a fiatalok beépüljenek.
Ezért vagyok kíváncsi P-Rich, Pierre-Louis, Marsh, Norwood játékára. Na meg Britt fejlődésére.

Most, hogy byeweek van(amúgy ez elég faramuci időpontban jött, de ennyi baj legyen), majd felteszek lehet pár fordítást.undisputedly
Ha időd engedi csak bátran...

több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 095 — SuperBowl Champions 2013/2014

elég jó meccset hozott ő is. rendre nyomást tudott generálni középről. és csak Manning (és Rivers) zsenije miatt nem csinált eddig sacket.braxa88
Igen, Hill jól játszik eddig. Erre van szükség az ismétléshez, hogy a fiatalok beépüljenek.
Ezért vagyok kíváncsi P-Rich, Pierre-Louis, Marsh, Norwood játékára. Na meg Britt fejlődésére.

Most, hogy byeweek van(amúgy ez elég faramuci időpontban jött, de ennyi baj legyen), majd felteszek lehet pár fordítást.
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534

elég jó meccset hozott ő is. rendre nyomást tudott generálni középről. és csak Manning (és Rivers) zsenije miatt nem csinált eddig sacket.
több mint 10 éve
peterk2005
Sikerült végigszenvednem a meccset. Gondolom a szóhasználatból kitűnik,hogy nem igazán értékelem pozitívra a mutatott játékot. Mielőtt bármit is írnék, 2 dolgot szeretnék megjegyezni:

1. Az első héten a liga 3 legjobb irányítója ellen játszottunk. Rodgers, Rivers és Manning. Utóbbi talán mindenidők legjobb alapszakasz Qb-ja.

2.Az ember hajlamos azt gondolni,hogy az övéi játszottak rosszul, nyújtottak értékelhetetlen teljesítményt, ahhoz a másik csapatnak semmi köze, és ha formában lett volna az egység, akkor ott kő kövön nem marad. Ez téves megközelítés. A jó ellenfélnek meg van a képessége,hogy rossz színben tüntesse fel az ellenfél mutatott játékát.

Ezek fényében szeretnék pár dolgot kiemelni, kezdem a negatívumokkal.

- Ami számomra a legkiábrándítóbb,hogy egy Brian Walters a pályán lehet WR poszton.
-RW 3 meccs alatt az első INT-jét dobta, és még nem kapott ki a Brady-Brees-Manning-Rodgers négyestől ha jól számoltam. WoW 😊
-Az O# fal játékát nem igen tudom hová tennii, mert nem tudom még hová tenni a denveri védelmet. Az biztos,hogy ezeket a lowround Britt és Sweezey pickeket el kellene felejteni örökre. Cable fétise,hogy volt birkózókból akar falembereket faragni, már véget érhetne, mert ez a project úgy szánalmas,ahogyan van. Ezzel szemben feltűnő volt,hogy Manning mennyivel gyorsabban ereszti el a labdát, mint ahogyan RW, és ez nagyrészt play design kérdése.
-A 3rd down D# ma sem volt a helyzet magaslatán, de ez az a szegmense a játénak, ahol egyelőre nem keseregnék,mert ahogyan az elején kiemeltem, a 3 legjobb Qb ellen játszottunk, remek O#.ek ellen. Még így is nehéz feladat volt levédekezni a denverieket,hogy DT sérült volt. Sanderst nagyon jól használta a denveri OC. Jellemzően amúgy az underneath routokat használják sikerrel mostanában, meg a crossingokat, és mivel még abszolút nem vagyunk élesek, így ezt sikerrel teszik.
Ezek a playhívások nem nagy újdonság, tavaly is játszották ellenünk,de akkor már formában volt a LB sor illetve Kam, és rendre oda tudtunk érni.
-Passrush nem mutatkozott meg számokban, ez a denveri fal Clady-vel sokkal jobb mint volt az a Sb-ban, de az az érzésem,hogy ha nincs a quick release és a szép playdesign, akkor lett volna 1-nél több sack is.
-Az utolsó negyedes leolvadás a 2, illetve 3 szezonnal ezelőtti D# reinkarnációja lehetett, mert tavaly nem volt ránk jellemző, erre most 14 pont előnyből 1 perccel a vége előtt 8 pontos hátrányt sikerült csinálni, majd az egy perc leteltére már 20-20 volt. Az a drájv a mi szemszögünkből tekintve szánalmas volt. Annyit nem tudnak a srácok,hogy a pályán kell tartani a játékost, még ha el is kapja? Hadd fusson az óra. Alapvető hibákat követtünk el, de legalább tanulunk belőlük, és szezon során már lesz róla anyag, ami alapján kalibrálhatunk.

Összességében egy nagyon gyenge kivitelezésű meccset láttam, két nagyon rozsdás csapattal. LEsz ez jobb is mindkét oldalon. Két dolog viszont nem igen tetszett. Amikor Kearse-t 4 denveri megállította, majd a játék lefújása után még hárman próbálták fejbe vágni, illetve a földhöz csapni, továbbá az amikor Talib fejbe könyökölte az egyik földön fekvő játékosunkat, de mindenhol vannak ilyen barmok, nem hiszem,hogy ez a denver kifejezett szégyene lenne.

Lényeg a W. Rozsdás játékkal is legyőztük az AFC legjobb(?) csapatát. Pacsi a srácoknak, és vissza dolgozni, mert ebbe kell még munkát fektetni.undisputedly
Walters számomra is rejtély. Még csak nem is WR poz-ban, hanem returnerként. Uram isten, minden punt alkalmával fohászkodtam rendesen, hogy el ne ejtse.
Wilson for President formában, az INT ellenére is. Zseniális. De tényleg.
Britt játéka szerintem teljesen vállalható kategória. Újoncként meg pláne. Giacomini sem lenne jobb.
A védelem játéka úgy gondolom, hogy ha a Denver O#-t 3 azaz három ponton tartod félidőben akkor jól csinálod a dolgod, és ezt Ők 3 negyeden keresztül jól is tették. a 4. negyedben már nem pörögtek úgy fel ahogy kellett volna. Lett is baj rendesen. A passrush pedig Manning nagyon sokszor 2 mp belül elengedte a labdát, úgy nagyon nehéz sacket csinálni.
Összességében egy olyan Denvert vertünk meg akinek még 2 max 3 veresége lesz nem több. Tartjuk a lépést a Cards-szal.

Go Hawks!

több mint 10 éve
Ha jól értem egy csontkinövése van és az fájt neki, amit megpróbáltak speckó cipővel vagy betéttel kímélni, Múlt héten nem sikerült igazán, de most vasárnap valami jobbat találtak ki és nem fájt most neki.

Nem vagyok orvos, de mindenesetre a csontkinövés nem úgy hangzik, mint ami pihentetéssel elmúlna, azt előbb-utóbb ki kell szedni onnan. Felteszem azon ügyködnek, hogy kihúzza így az idényt és az offseasonban műtsék meg.peterk2005
Nekem is van egy enyhébb csontkinövésem a lábfejemen és ezzel tényleg csak annyit lehet csinálni, hogy spéci cipő vagy műtét. Persze mivel én nem vagyok élsportoló ezért csak nem húzom meg erősen a cipőfűzőt és elvagyok.
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ha jól értem egy csontkinövése van és az fájt neki, amit megpróbáltak speckó cipővel vagy betéttel kímélni, Múlt héten nem sikerült igazán, de most vasárnap valami jobbat találtak ki és nem fájt most neki.

Nem vagyok orvos, de mindenesetre a csontkinövés nem úgy hangzik, mint ami pihentetéssel elmúlna, azt előbb-utóbb ki kell szedni onnan. Felteszem azon ügyködnek, hogy kihúzza így az idényt és az offseasonban műtsék meg.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)