Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 10 éve
my bad, inkább nem írom le miért írtam 😊Az mindegy,hogy a DC-n hol szerepel. Indult edge rusherként.undisputedlyIrvin?LB-nek számít.Fucu
Azoknak akik szerint nincs kit pályára küldeni a D# falban.peterk2005
Nem hivatalos snap count sportingcharts.com-ról:
Bennett 49/62---79%
Avril 40/62---64%
Hill 33/62---53%
Schofield 30/62---48%
Williams 24/62---38%
Mebane 22/62---35.5%
Irvin 19/62---30%
McDaniel 16/62---26%
Marsh 16/62---26%undisputedly
több mint 10 éve
Az mindegy,hogy a DC-n hol szerepel. Indult edge rusherként.Irvin?LB-nek számít.Fucu
Bennett 49/62---79%
Avril 40/62---64%
Hill 33/62---53%
Schofield 30/62---48%
Williams 24/62---38%
Mebane 22/62---35.5%
Irvin 19/62---30%
McDaniel 16/62---26%
több mint 10 éve
Irvin?LB-nek számít.
Bennett 49/62---79%
Avril 40/62---64%
Hill 33/62---53%
Schofield 30/62---48%
Williams 24/62---38%
Mebane 22/62---35.5%
Irvin 19/62---30%
McDaniel 16/62---26%
több mint 10 éve
Irvin?Azoknak akik szerint nincs kit pályára küldeni a D# falban.
Bennett 49/62---79%
Avril 40/62---64%
Hill 33/62---53%
Schofield 30/62---48%
Williams 24/62---38%
Mebane 22/62---35.5%
Irvin 19/62---30%
McDaniel 16/62---26%
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Mindenki megnyugodhat Bryan Walters mostantól a punt visszahordóFucuRáadásul szerintem nem is rossz. Végre meglátjuk élesben is. A PS-ban jó volt. Így legalább E.T. marad a kaptafánál. Harvint meg nem töretjük össze idő előtt. Persze tudjuk, Harvinra innentől vadászidény van.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
Mindenki megnyugodhat Bryan Walters mostantól a punt visszahordó
több mint 10 éve
"Richard Shermant hatástalanította a Green Bay támadóegysége"Mármint, hogy:
oké nso 😀braxa88
• HOGYAN FELEDTESSÜK EL A LIGA „LEGJOBB CORNERBACKJÉT"?
A Green Bay Packers megmutatta. A Seattle Seahawks otthonában elszenvedett vereség során Aaron Rodgers egyetlen alkalommal sem passzolt Richard Sherman felé, sőt még felé sem nézett nagyon. Ezek után nem csoda, hogy a tavaly nyolc interceptiont jegyző Sherman minden statisztikai mutatóban nullát ért el a Packers ellen – igaz, csapata így is nyert. A Legion of Boom egyik oszlopos tagját viszont cseppet sem zavarják a nullák: „Fiatalkoromban nagyon felbosszantott volna egy ilyen mérkőzés, de ma már inkább fegyelmezett maradok, s abban bízom, így is hatással lehetek a találkozóra. Nem hiszem, hogy szándékos lett volna ez a Packers részéről, szerintem azt akarták kideríteni, hogy átállok-e Jordy Nelsonra, de mi nem kavargatjuk a védekezésünket. Azt csináljuk, ami működik, s ez így is történt."
-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
braxa88
12 534
"Richard Shermant hatástalanította a Green Bay támadóegysége"oké nso 😀
több mint 10 éve
braxa88
12 534
nem semmi h Hill volt a legtöbbet pályán a DTk közül
több mint 10 éve
Azoknak akik szerint nincs kit pályára küldeni a D# falban.Nem hivatalos snap count sportingcharts.com-ról:
Bennett 49/62---79%
Avril 40/62---64%
Hill 33/62---53%
Schofield 30/62---48%
Williams 24/62---38%
Mebane 22/62---35.5%
Irvin 19/62---30%
McDaniel 16/62---26%
Marsh 16/62---26%
több mint 10 éve
PP felé annyira nem dobott h floyd TDt csinalt rajta... 😀braxa88igaz. Azért tegyük hozzá, hogy PP követi az embert ha man to man védekezés van.
Ennek tükrében: Hosszú elkapás nem volt PP-n. Remélem megfelel az igényeidnek.
több mint 10 éve
braxa88
12 534
PP felé annyira nem dobott h floyd TDt csinalt rajta... 😀
több mint 10 éve
hozta azt a szintet. Egy-két nagyobb (értsd: 10-15 yardos) futás volt, de rendre LoS-on vagy utána picivel megfogtuk. Nagyot játszott a front7 ismét. Gyakorlatilag nem látszott meg a távozók és sérültek hiánya.Ok, köszi 😊 Hogy érzed, a run d# nálatok az első meccsen hogyan muzsikált a tavalyhoz képest?undisputedlyFogni kell a futást és Rivers arcába kell lenni.Kér érte, idén robbanthatott volna, de next man up.Jeremy Lanet az IR csapatba szerződtették.FucuJött helyette Josh Thomas a Carolinától. Simon pedig sajnos csak kb. 4 hét múlva térhet vissza sérüléséből, így vékonynak tűnik a nickel CB pozíció.Aguirre
Látta valaki a Cards-Chargers meccset? Mire számíthatunk hétvégén?undisputedly
A védelmük sebezhető a levegőben, de Lynch is át tud szaladni rajtuk szerintem.
Azért nem lesz olyan egyszerű dolgotok. Szoros meccsen kaptak ki, volt jó pár drop amik lehet máskor elkapások lesznek és ugye hazai első meccs az idényben, így oda akarják tenni magukat.
Sherman felé nézni sem fog Phillip, PP fel se dobott 😊Fucu
több mint 10 éve
Ok, köszi 😊 Hogy érzed, a run d# nálatok az első meccsen hogyan muzsikált a tavalyhoz képest?Fogni kell a futást és Rivers arcába kell lenni.Kér érte, idén robbanthatott volna, de next man up.Jeremy Lanet az IR csapatba szerződtették.FucuJött helyette Josh Thomas a Carolinától. Simon pedig sajnos csak kb. 4 hét múlva térhet vissza sérüléséből, így vékonynak tűnik a nickel CB pozíció.Aguirre
Azért nem lesz olyan egyszerű dolgotok. Szoros meccsen kaptak ki, volt jó pár drop amik lehet máskor elkapások lesznek és ugye hazai első meccs az idényben, így oda akarják tenni magukat.
Sherman felé nézni sem fog Phillip, PP fel se dobott 😊Fucu
több mint 10 éve
Fogni kell a futást és Rivers arcába kell lenni.Kér érte, idén robbanthatott volna, de next man up.Jeremy Lanet az IR csapatba szerződtették.FucuJött helyette Josh Thomas a Carolinától. Simon pedig sajnos csak kb. 4 hét múlva térhet vissza sérüléséből, így vékonynak tűnik a nickel CB pozíció.Aguirre
Sherman felé nézni sem fog Phillip, PP fel se dobott 😊
több mint 10 éve
Sima lesz, hacsak addigra össze nem kapja magát a Chargers O!Kér érte, idén robbanthatott volna, de next man up.Jeremy Lanet az IR csapatba szerződtették.FucuJött helyette Josh Thomas a Carolinától. Simon pedig sajnos csak kb. 4 hét múlva térhet vissza sérüléséből, így vékonynak tűnik a nickel CB pozíció.Aguirre
több mint 10 éve
Kér érte, idén robbanthatott volna, de next man up.Jeremy Lanet az IR csapatba szerződtették.FucuJött helyette Josh Thomas a Carolinától. Simon pedig sajnos csak kb. 4 hét múlva térhet vissza sérüléséből, így vékonynak tűnik a nickel CB pozíció.Aguirre
Látta valaki a Cards-Chargers meccset? Mire számíthatunk hétvégén?
több mint 10 éve
Aguirre
341
Jeremy Lanet az IR csapatba szerződtették.FucuJött helyette Josh Thomas a Carolinától. Simon pedig sajnos csak kb. 4 hét múlva térhet vissza sérüléséből, így vékonynak tűnik a nickel CB pozíció.
több mint 10 éve
Jeremy Lanet az IR csapatba szerződtették.
több mint 10 éve
Hogy lehet megverni ezt a hoxot?JanekLynch nem kaphat Skittles cukorkát 😛
több mint 10 éve
Hogy lehet megverni ezt a hoxot?JanekPuffin lekvárral.
És a bírókat.Hogy lehet megverni ezt a hoxot?JanekEgyszerű a recept, a megvalósítás már kevésbé.... meg kell ölni a futást.silent7939
Puntoknál ET háromszor hozott rossz döntést, mert elindult(akart) fair catch helyett. Magánál a fumblinál azonban Sherm legalább olyan hibás volt. Belefért tanulòpénznek, mindenesetre ET-nek nem kellene túl pörögnie, néha a kevesebb több, jobb döntéseket kell hoznia.MedvepapaEzen én is elképedtem, 30-35y - várom, hogy integet, erre... belerongyol a tömegbe és pislog, hogy benyomják a (Föld-)köpenybe... írtam neki e-mailt; hogy ha nála van a labda, akkor már nem védő, remélem megkapja, mert így csúnya véget ér...
több mint 10 éve
Ma játszik a Chargers, így rövid hétvégéjük lesz felkészülni, ellentétben velünk, hiszen a csütörtöki mecs elég időt ad alaposan felkészülni. Habár nem NFC ellenfél, cél természetesen a W, és egy kis újabb értékmérő is lehet, ha a tavalyi Chargersből indulunk ki.
több mint 10 éve
Sebii
3 526
Ami nekem a mérkőzés alatt igazán szembetűnő volt, az a támadófal futásblokkolása volt. Persze hozzá kell tenni, hogy Raji nélkül nem a legacélosabb a Packers védőfala, de jól esett nézni, ahogy Carp, Max, És JR pusztít.Abban viszont szerintem, mindnyájan egyetértünk, hogy egy egészséges Percyvel új távlatok nyíltak meg. A Reverseivel egyszerűen nem tudtak mit kezdeni. Lynchel és Wilsonnal a fedélzeten a tripple-option akkora fegyver, hogy kevesen tudnak rá komoly választ adni. Ehhez, monjuk kell RW zseniális olvasása. Komolyan olyan érzésem volt a meccs alatt, hogy a pali 10. éves veterán, olyan higgadtsággal vezényelte/olvastas a játékot. Ryantől azt hiszem el lehet lopni az "Ice Man" nevet, mert ő nálunk áll a center mögé.
több mint 10 éve
Sikerült újból megtekinteni a "filmet", pár észrevétel, ami csak másodszorra érlelődött bennem kommentté:- Zack TE-ként szabályosan tudta blokkolni Julius-t és CM-et is (igaz utóbbira egyszer dobtak zászlót,de az kb a kommentátorok szerint sem volt az), keresztezve CM-el a nyakán, vagy akár egy kézzel is elkapott. Remek meccse volt.
-RW feltűnően sokszor választotta a biztos, sérülésmentes földrekerülést a plusz 1-2 yard helyett, ami érettségre enged következtetni. Ennek ellenére kétségem sincs, ha nagy a tét, oda teszi magát, és fegyver lesz a futása ismét.
-Szereléssel és gap-ekkel voltak problémák, még nagyon szezon eleje van, és ha azt nézem,hogy tavaly szezon közepére tisztultak le mindenkinél az alapvető elemek, akkor még bőven ráérünk ilyen, tökéletesnek nem hívható játékkal nyerni.
-Valahol itt a fórumon is fejtegették,hogy elfogyott a depth a D-falból, ami elsőre igaznak tűnhet, viszont másodszorra, kicsit alaposabban nézve látszik,hogy sokat volt pályán K.Williams, Hill és Marsh is, plusz ugye Irvin is kapott szerepet, szóval ezzel olyan nagy baj egyelőre nincs
-Flynn-t egyszer bevágták az adásba ahogyan ült a GB padján. Valamivel több mint két éve biztosan nem hitte volna 😀
Végezetül egy észrevétel: Ahogyan néztem a meccset, az járt a fejemben,hogy "még egy elrontott szerelés", "ott egy GB játékos leblokkolta a miénket", "ARod szétszedi a srácokat, MAxi mit csinálsz". Aztán megnéztem a statisztikákat, és láttam,hogy igazából eléggé hasított a védelem 😀
Igyekezni kell,hogy a Patriots-effekt ne legyen hatással ránk, mert a végén természetesnek vesszük,hogy Lynch 4 szerelést ráz le, RW varázsol, a D# pedig minden 2. snapban labdát szerez 😀