Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Én nem akarok elbücsúzni Lynchtől, Bills draftolta, Hoxnál lett top játékos.Rapaport szerint hajlandó a Hawks új szerződést adni neki, annyira jól játszott egész évben, hogy nincs más választásuk.
Baldwintól sokkal hamarabb búcsúznékHelmut Zimmer
Viszont ha meglesz az SB lehet, hogy visszavonul.
több mint 11 éve
Én nem akarok elbücsúzni Lynchtől, Bills draftolta, Hoxnál lett top játékos.Baldwintól sokkal hamarabb búcsúznék
több mint 11 éve
Mindenki jegyezze meg ezt a dátumoz, 2015.01.18. mert ezt a napot piros betűkkel írják be a Seattle Seahawks históriás könyvébe. Amit ez a csapat tegnap véghezvitt az csak egy "CSAPAT" tudja megcsinálni. A legsötétebb mélységekből felemelkedni a szédítő magasságokba 5 percen belül. Nincsenek is rá szavak. A meccs végén együtt potyogtak a könnyeim Wilsonnal, de ezt egyáltalán nem szégyellem. 3 negyeden át bíztam a csodában, mert úgy nézett ki hogy csak az segíthet nekünk. És Gilliam TD-je az volt, és az volt a kétpontos kísérlet és az volt a TD az OT-ban. Nem tudom honnan merített, erőt és bátorságot Wilson, hogy ötödször is célba vegye Kearset. Valljuk be ezt a meccset a Green Bay vesztette el, mi csak éltünk a lehetőséggel amit felkínáltak nekünk.
Nálam a mérkőzés hőse Marshawn Lynch. A tegnapi nap is fantasztikusan játszott, akárcsak az egész szezonban. Nálam Ő a csapat MVP-je. Hiányozni fog, ha már nem lesz a játékosunk. A maga különc viselkedésével, a TD-k utáni kézfogásokkal az unottan ücsörgéseivel. Megérdemelné, hogy egy SB győzelemmel búcsúzunk el tőle.
Most így ennyi, a mérkőzés elemzését már többen megtették úgyhogy azzal nem foglalkozom.
Ha ez a győzelem nem ad erőt a SB-re, akkor semmi.
Go Hawks!
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 11 éve
És most egy kis beszámoló egy repülőútról (lefordítom egy barátom levelét):"Az élet úgy hozta, hogy pont a Packers@Seattle NFC döntő idejént utaztam a feleségemmel és unokámmal Los Angelesbe. A meccs első negyedét a biztonsági ellenőrzés közben követtem, rendszeresen közölték az eredményeket. Fogtam a fejem. Majd a felszállás előtt egy TV- képernyőjén néztük. Hát nagyon rossz hangulatban szálltam a gépre.
A pilóta folyamaatosan mondta az eredményeket (viszonylag rendszertelenül 2-3 szóban - a biztonság az első). Az első kisebb bizakodás a fake field goal-nál volt. Aztán egyre inkább feladtam a reményt. Aztán Seattle TD 19-14.Tudtam onside kick lesz, de csak legyintettem. Majd a pilóta közölte, hogy megvan a labda. Ekkor a gép utasai hirtelen elkezdtek kiabálni, drukkolni.Újabb TD, 2 pontos. De mennyi van hátra? Hú de sok, de ha csak Field goal lesz, tudtam a srácok behozzák. Egyenlítettek. A következő hír az volt, hogy nyertünk. WTF?????
Ilyen boldog utasokat és stewardeseket ritkán látni. 😊 Hát mit mondjak? Alig vártam, hogy leszálljunk és felvételről megnézzem. Úgy is kivert a víz!!!!
Azért a Super Bowlon, nem lesz az elég az Offence-től 5 perc."
több mint 11 éve
Összedrótozni minden sérültet, és felvenni a tökeit az O-nak is a meccs elejétől fogva majd! Legyen címvédés, ha már mi nem mentünk tovább! Hajrá halászsólymok!Shermanről van valami hír?LanceVance"A tegnap esti csata után kifújva magunkat, idegeinket lenyugtatva beszéljünk a két fontos sérültünkről. Sherman ulnáris idegkárosodást szenvedett az alkarjában, ami láthatólag komoly fájdalommal járt. Facebook üzenetében jelezte, hogy rendben lesz azért a Super Bowl-ra. Earl Thomasnak pedig kimozdult a válla a helyéről. Mindkét játékos végigtolta a meccset és jelenleg úgy néz ki, hogy ott lesznek a SB-n is. Két hetük van a felépülésre, ami remélhetőleg elég lesz arra, hogy játékukon a lehető legkevésbé látszódjon a sérülés. "
www.facebook.com/seahawkshungaryendorphyn

Liverpool Fc
több mint 11 éve
Shermanről van valami hír?LanceVance"A tegnap esti csata után kifújva magunkat, idegeinket lenyugtatva beszéljünk a két fontos sérültünkről. Sherman ulnáris idegkárosodást szenvedett az alkarjában, ami láthatólag komoly fájdalommal járt. Facebook üzenetében jelezte, hogy rendben lesz azért a Super Bowl-ra. Earl Thomasnak pedig kimozdult a válla a helyéről. Mindkét játékos végigtolta a meccset és jelenleg úgy néz ki, hogy ott lesznek a SB-n is. Két hetük van a felépülésre, ami remélhetőleg elég lesz arra, hogy játékukon a lehető legkevésbé látszódjon a sérülés. "
www.facebook.com/seahawkshungary
-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
Tudod, hogy az eredménykövetők sosem arról szóltak, hogy értelmes információt közvetítsenek 😀A sok felesleges hsz zavart, nekem így követhetetlen volt.MedvepapaKár hogy az eredménykövetőtől megint elment a kedvem..MedvepapaPedig a néhány hatert leszámítva, meglepően kulturált volt.Hanni
több mint 11 éve
A sok felesleges hsz zavart, nekem így követhetetlen volt.Kár hogy az eredménykövetőtől megint elment a kedvem..MedvepapaPedig a néhány hatert leszámítva, meglepően kulturált volt.Hanni
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Amúgy mindjárt kezdődik a 2. félidő ismétlésben a Sport2őn! :cool:
több mint 11 éve
Kár hogy az eredménykövetőtől megint elment a kedvem..MedvepapaPedig a néhány hatert leszámítva, meglepően kulturált volt.
több mint 11 éve
Mindenekelőtt le a kalappal a Packers előtt, ugyanúgy megérdemelték volna a továbbjutást ahogy mi! Kicsit szimbolikusnak is éreztem szerencse szempontjából az OT előtti pénzfeldobást, aki nyeri továbbmegy, és Fortuna döntött. A védelem mindkét oldalon nagyon felkészült volt. A Packersnek egy célja volt, kivegye Wilson-t és Lynch-t a játékból így felküldték a legtöbb védőt a Los-hoz, és 1v1 az elkapókkal. És mivel volt nyomás Wilson-on, jött is a sok rossz dobás, az elkapók meg nem tudták megoldani az 1v1-et, és a futás sem volt megoldás. Remek gameplan volt, nagyon "tetszett" amit csináltak, volt is bajunk rendesen.
A többit nem mondom, láttuk, aki meg nem látta nézze meg sokszor! De nagyon komoly kredit jár a Sajtosoknak.
Ez a meccs örökké klasszikus lesz!
Kár hogy az eredménykövetőtől megint elment a kedvem..
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Na akkor hajrá Ti!Inkább legyünk trükkösek mint tapososak 😉.
Imádom ezt a védelmet, meg a csapatokat akik ennyire szívből játszanak.
Győzzétek le a trükközőket.Bazzani
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
Mondjuk ja, megint vizsgalatot inditott az NFL a Pats ellen, hogy a labdakbol kiengedett levegot. Ezaltal konnyebb vizes kornyezetben elkapni a disznobort. Kivancsi vagyok, hogy tenyleg igy volt-e. Anno a Dallas kiejtesekor Romo benazasa utan minket is megvadoltak, hogy tuti megkentuk a labdat valamvel, hogy jobban csusszon. Az mas kerdes, hogy szerencsetlen Martin Grammatica rugo egy eletre sokkot kapott. 😊
-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
Na akkor hajrá Ti!Imádom ezt a védelmet, meg a csapatokat akik ennyire szívből játszanak.
Győzzétek le a trükközőket.
több mint 11 éve
Gratulálok a győzelemhez! Hihetetlen akaratereje van a csapatotoknak! Hihetetlenül teszett, hogy Thomas vagy Sherman komoly sérüléssel is visszament a pályára és nagy játékokat csinált.Remélem sikerül duplázni!
több mint 11 éve
A tegnapi meccshez:- Tökéletes példája volt ez annak, hogy Defense wins championships. 55 percig teljesen homály offense-t tartottak meccsben, úgy, hogy az elején szinte csak ők voltak a pályán.
- Matthews és Gilliam karrierje kb. első labdaérintése milyen szituációkban.
- 4 INT után RW megmenti (2pt. WTF!?), majd megnyeri a meccset (TD) ?
- Sherm 1 kézzel szerel
Más: meccs vége felé, mikor nem láttam már túl sok reményt a győzelemre, eszembe jutott, hogy hányan fogják ezek után elővenni a százszor lerágott csont Wilson/Luck összehasonlítást és 1 meccsre alapozva kimatekozzák a szokásost (RW egy game manager, Lucknak nincs védelme meg futója, stb.). Ehhez képest hirtelen elég nagy fordulatot vett a dolog és a Colts sem brillírozott. / Csak érdekesség, nem kívántam állást foglalnia témában 😊/
több mint 11 éve
Gratulálok srácok! Hatalmas meccs volt. Az utolsó 5 perc teljesen lefagyasztott. A kétpontos kísérletet még most se hiszem el. Ilyen nincs, hihetetlen. A döntőben kiszurkolom Brady-nek a 4.gyűrűt 😉 Bár Wilsont is bírom, de nehogy már több legyen neki mint Rodgers-nek.
több mint 11 éve
Lehetőleg nyerjetek a döntőben. 😛 Mint Ravens fan kérem ezt tőletek. Madár a madártól. 😀VrijbloedA madár az ász! 😊
-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
Ez beszarás volt. 😀16-0-nál, meg főleg 19--nél éreztem azt, hogy a hiába lesz itt akarás, a GB lemenedzseli a végét. Aztán mégsem, most tudatosul bennem ez az egész. 😀
Semleges szurkolóként kaptam egy felejthetetlen meccset, Wilsont a 4.. INT után már kezdtem sajnálni, aztán ez a comeback.
Lehetőleg nyerjetek a döntőben. 😛 Mint Ravens fan kérem ezt tőletek. Madár a madártól. 😀
több mint 11 éve
@Hanni
Ezt nézd meg:
screengrabber.deadspin.com/seahawks-radio-broadcast-erupts-in-screams-cursing-aft-1680315754/+bubbaprogundisputedly
Elképesztő! 😊Ezek tök hülyék. A szó legjobb értelmében 😀😀 😀😀
espn.go.com/nfl/playoffs/2014/story/_/id/12191388/seattle-seahawks-wr-doug-baldwin-rants-nfc-championship-game-team-proving-doubters-wrongNadal17
több mint 11 éve
Hát még most sem hiszem el... | Persze közbe kihordtam lábon két szívinfarktust.. |
Ez az utolsó 5 perc maga volt a csoda.
Köszönöm, hogy ennek a fantasztikus CSAPATnak szurkolhatok!
több mint 11 éve
Amugy NFL.com os megmondo emberek McCarthyt hibaztatjak a veresegert, hogy n@HanniMekkora mar! 😀
Ezt nézd meg:
screengrabber.deadspin.com/seahawks-radio-broadcast-erupts-in-screams-cursing-aft-1680315754/+bubbaprogundisputedly
-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
@HanniEzt nézd meg:
screengrabber.deadspin.com/seahawks-radio-broadcast-erupts-in-screams-cursing-aft-1680315754/+bubbaprog