Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 927 — Eagles & Seahawks fan
Én nem akarok elbücsúzni Lynchtől, Bills draftolta, Hoxnál lett top játékos.
Baldwintól sokkal hamarabb búcsúznékHelmut Zimmer
Rapaport szerint hajlandó a Hawks új szerződést adni neki, annyira jól játszott egész évben, hogy nincs más választásuk.
Viszont ha meglesz az SB lehet, hogy visszavonul.
több mint 11 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Én nem akarok elbücsúzni Lynchtől, Bills draftolta, Hoxnál lett top játékos.
Baldwintól sokkal hamarabb búcsúznék
több mint 11 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 231 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Mindenki jegyezze meg ezt a dátumoz, 2015.01.18. mert ezt a napot piros betűkkel írják be a Seattle Seahawks históriás könyvébe. Amit ez a csapat tegnap véghezvitt az csak egy "CSAPAT" tudja megcsinálni. A legsötétebb mélységekből felemelkedni a szédítő magasságokba 5 percen belül. Nincsenek is rá szavak. A meccs végén együtt potyogtak a könnyeim Wilsonnal, de ezt egyáltalán nem szégyellem. 3 negyeden át bíztam a csodában, mert úgy nézett ki hogy csak az segíthet nekünk. És Gilliam TD-je az volt, és az volt a kétpontos kísérlet és az volt a TD az OT-ban. Nem tudom honnan merített, erőt és bátorságot Wilson, hogy ötödször is célba vegye Kearset.
Valljuk be ezt a meccset a Green Bay vesztette el, mi csak éltünk a lehetőséggel amit felkínáltak nekünk.
Nálam a mérkőzés hőse Marshawn Lynch. A tegnapi nap is fantasztikusan játszott, akárcsak az egész szezonban. Nálam Ő a csapat MVP-je. Hiányozni fog, ha már nem lesz a játékosunk. A maga különc viselkedésével, a TD-k utáni kézfogásokkal az unottan ücsörgéseivel. Megérdemelné, hogy egy SB győzelemmel búcsúzunk el tőle.

Most így ennyi, a mérkőzés elemzését már többen megtették úgyhogy azzal nem foglalkozom.

Ha ez a győzelem nem ad erőt a SB-re, akkor semmi.

Go Hawks!

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 11 éve
Attilahawks 284 — Seahawks fan
És most egy kis beszámoló egy repülőútról (lefordítom egy barátom levelét):

"Az élet úgy hozta, hogy pont a Packers@Seattle NFC döntő idejént utaztam a feleségemmel és unokámmal Los Angelesbe. A meccs első negyedét a biztonsági ellenőrzés közben követtem, rendszeresen közölték az eredményeket. Fogtam a fejem. Majd a felszállás előtt egy TV- képernyőjén néztük. Hát nagyon rossz hangulatban szálltam a gépre.
A pilóta folyamaatosan mondta az eredményeket (viszonylag rendszertelenül 2-3 szóban - a biztonság az első). Az első kisebb bizakodás a fake field goal-nál volt. Aztán egyre inkább feladtam a reményt. Aztán Seattle TD 19-14.Tudtam onside kick lesz, de csak legyintettem. Majd a pilóta közölte, hogy megvan a labda. Ekkor a gép utasai hirtelen elkezdtek kiabálni, drukkolni.Újabb TD, 2 pontos. De mennyi van hátra? Hú de sok, de ha csak Field goal lesz, tudtam a srácok behozzák. Egyenlítettek. A következő hír az volt, hogy nyertünk. WTF?????
Ilyen boldog utasokat és stewardeseket ritkán látni. 😊 Hát mit mondjak? Alig vártam, hogy leszálljunk és felvételről megnézzem. Úgy is kivert a víz!!!!
Azért a Super Bowlon, nem lesz az elég az Offence-től 5 perc."
több mint 11 éve
alatriste Green Bay Packers 11 814 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Shermanről van valami hír?LanceVance
"A tegnap esti csata után kifújva magunkat, idegeinket lenyugtatva beszéljünk a két fontos sérültünkről. Sherman ulnáris idegkárosodást szenvedett az alkarjában, ami láthatólag komoly fájdalommal járt. Facebook üzenetében jelezte, hogy rendben lesz azért a Super Bowl-ra. Earl Thomasnak pedig kimozdult a válla a helyéről. Mindkét játékos végigtolta a meccset és jelenleg úgy néz ki, hogy ott lesznek a SB-n is. Két hetük van a felépülésre, ami remélhetőleg elég lesz arra, hogy játékukon a lehető legkevésbé látszódjon a sérülés. "

www.facebook.com/seahawkshungaryendorphyn
Összedrótozni minden sérültet, és felvenni a tökeit az O-nak is a meccs elejétől fogva majd! Legyen címvédés, ha már mi nem mentünk tovább! Hajrá halászsólymok!

Liverpool Fc
több mint 11 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
Shermanről van valami hír?LanceVance
"A tegnap esti csata után kifújva magunkat, idegeinket lenyugtatva beszéljünk a két fontos sérültünkről. Sherman ulnáris idegkárosodást szenvedett az alkarjában, ami láthatólag komoly fájdalommal járt. Facebook üzenetében jelezte, hogy rendben lesz azért a Super Bowl-ra. Earl Thomasnak pedig kimozdult a válla a helyéről. Mindkét játékos végigtolta a meccset és jelenleg úgy néz ki, hogy ott lesznek a SB-n is. Két hetük van a felépülésre, ami remélhetőleg elég lesz arra, hogy játékukon a lehető legkevésbé látszódjon a sérülés. "

www.facebook.com/seahawkshungary

-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 598 — Poloska confirmed
Kár hogy az eredménykövetőtől megint elment a kedvem..Medvepapa
Pedig a néhány hatert leszámítva, meglepően kulturált volt.Hanni
A sok felesleges hsz zavart, nekem így követhetetlen volt.Medvepapa
Tudod, hogy az eredménykövetők sosem arról szóltak, hogy értelmes információt közvetítsenek 😀
több mint 11 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 426 — Anthony Richardson fan
Pedig a néhány hatert leszámítva, meglepően kulturált volt.Hanni
A sok felesleges hsz zavart, nekem így követhetetlen volt.

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 767
Shermanről van valami hír?

több mint 11 éve
Amúgy mindjárt kezdődik a 2. félidő ismétlésben a Sport2őn! :cool:
több mint 11 éve
Pedig a néhány hatert leszámítva, meglepően kulturált volt.
több mint 11 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 426 — Anthony Richardson fan
Mindenekelőtt le a kalappal a Packers előtt, ugyanúgy megérdemelték volna a továbbjutást ahogy mi! Kicsit szimbolikusnak is éreztem szerencse szempontjából az OT előtti pénzfeldobást, aki nyeri továbbmegy, és Fortuna döntött.

A védelem mindkét oldalon nagyon felkészült volt. A Packersnek egy célja volt, kivegye Wilson-t és Lynch-t a játékból így felküldték a legtöbb védőt a Los-hoz, és 1v1 az elkapókkal. És mivel volt nyomás Wilson-on, jött is a sok rossz dobás, az elkapók meg nem tudták megoldani az 1v1-et, és a futás sem volt megoldás. Remek gameplan volt, nagyon "tetszett" amit csináltak, volt is bajunk rendesen.

A többit nem mondom, láttuk, aki meg nem látta nézze meg sokszor! De nagyon komoly kredit jár a Sajtosoknak.

Ez a meccs örökké klasszikus lesz!

Kár hogy az eredménykövetőtől megint elment a kedvem..

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 340 — Patriots fan
Na akkor hajrá Ti!
Imádom ezt a védelmet, meg a csapatokat akik ennyire szívből játszanak.
Győzzétek le a trükközőket.Bazzani
Inkább legyünk trükkösek mint tapososak 😉.

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
Mondjuk ja, megint vizsgalatot inditott az NFL a Pats ellen, hogy a labdakbol kiengedett levegot. Ezaltal konnyebb vizes kornyezetben elkapni a disznobort. Kivancsi vagyok, hogy tenyleg igy volt-e. Anno a Dallas kiejtesekor Romo benazasa utan minket is megvadoltak, hogy tuti megkentuk a labdat valamvel, hogy jobban csusszon. Az mas kerdes, hogy szerencsetlen Martin Grammatica rugo egy eletre sokkot kapott. 😊

-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 076 — Axel Foley
Na akkor hajrá Ti!
Imádom ezt a védelmet, meg a csapatokat akik ennyire szívből játszanak.
Győzzétek le a trükközőket.

több mint 11 éve
SBL Green Bay Packers 2 680
Gratulálok a győzelemhez! Hihetetlen akaratereje van a csapatotoknak! Hihetetlenül teszett, hogy Thomas vagy Sherman komoly sérüléssel is visszament a pályára és nagy játékokat csinált.
Remélem sikerül duplázni!
több mint 11 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 587
A tegnapi meccshez:
- Tökéletes példája volt ez annak, hogy Defense wins championships. 55 percig teljesen homály offense-t tartottak meccsben, úgy, hogy az elején szinte csak ők voltak a pályán.
- Matthews és Gilliam karrierje kb. első labdaérintése milyen szituációkban.
- 4 INT után RW megmenti (2pt. WTF!?), majd megnyeri a meccset (TD) ?
- Sherm 1 kézzel szerel

Más: meccs vége felé, mikor nem láttam már túl sok reményt a győzelemre, eszembe jutott, hogy hányan fogják ezek után elővenni a százszor lerágott csont Wilson/Luck összehasonlítást és 1 meccsre alapozva kimatekozzák a szokásost (RW egy game manager, Lucknak nincs védelme meg futója, stb.). Ehhez képest hirtelen elég nagy fordulatot vett a dolog és a Colts sem brillírozott. / Csak érdekesség, nem kívántam állást foglalnia témában 😊/
több mint 11 éve
metaxa17 Green Bay Packers 306
Gratulálok srácok! Hatalmas meccs volt. Az utolsó 5 perc teljesen lefagyasztott. A kétpontos kísérletet még most se hiszem el. Ilyen nincs, hihetetlen.
A döntőben kiszurkolom Brady-nek a 4.gyűrűt 😉 Bár Wilsont is bírom, de nehogy már több legyen neki mint Rodgers-nek.
több mint 11 éve
Lehetőleg nyerjetek a döntőben. 😛 Mint Ravens fan kérem ezt tőletek. Madár a madártól. 😀Vrijbloed
A madár az ász! 😊

-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Ez beszarás volt. 😀

16-0-nál, meg főleg 19--nél éreztem azt, hogy a hiába lesz itt akarás, a GB lemenedzseli a végét. Aztán mégsem, most tudatosul bennem ez az egész. 😀

Semleges szurkolóként kaptam egy felejthetetlen meccset, Wilsont a 4.. INT után már kezdtem sajnálni, aztán ez a comeback.

Lehetőleg nyerjetek a döntőben. 😛 Mint Ravens fan kérem ezt tőletek. Madár a madártól. 😀
több mint 11 éve
@Hanni

Ezt nézd meg:
 screengrabber.deadspin.com/seahawks-radio-broadcast-erupts-in-screams-cursing-aft-1680315754/+bubbaprogundisputedly
Elképesztő! 😊

espn.go.com/nfl/playoffs/2014/story/_/id/12191388/seattle-seahawks-wr-doug-baldwin-rants-nfc-championship-game-team-proving-doubters-wrongNadal17
Ezek tök hülyék. A szó legjobb értelmében 😀😀 😀😀
több mint 11 éve
Sonics Seattle Seahawks Washington Huskies 512 — Seahawks fan
Hát még most sem hiszem el...
| Persze közbe kihordtam lábon két szívinfarktust.. |
Ez az utolsó 5 perc maga volt a csoda.

Köszönöm, hogy ennek a fantasztikus CSAPATnak szurkolhatok!

több mint 11 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 587
Elképesztő! 😊

espn.go.com/nfl/playoffs/2014/story/_/id/12191388/seattle-seahawks-wr-doug-baldwin-rants-nfc-championship-game-team-proving-doubters-wrong
több mint 11 éve
Amugy NFL.com os megmondo emberek McCarthyt hibaztatjak a veresegert, hogy n
@Hanni

Ezt nézd meg:
 screengrabber.deadspin.com/seahawks-radio-broadcast-erupts-in-screams-cursing-aft-1680315754/+bubbaprogundisputedly
Mekkora mar! 😀

-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 804 — SuperBowl Champions 2013/2014
@Hanni

Ezt nézd meg:
 screengrabber.deadspin.com/seahawks-radio-broadcast-erupts-in-screams-cursing-aft-1680315754/+bubbaprog