Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 10 éve
rantotthus Seattle Seahawks 261
Game Day!!!!!
több mint 10 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
Vilag Seahawks fanjai egyesüljetek! Jelöljétek be magatokat a térképen:
 projects.seattletimes.com/2014/hawks-fan-map/

-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 902 — Eagles & Seahawks fan
MATCHDAAAAAAY! 😛 (Végre 😊)
több mint 10 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 210 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Halványan, de mi vagyunk a jobbak ( bár Rodgers vezett O# elég jó ) + a CenturyLink = csak a győzelem elfogadható. Ja és sérülés nélküli mérkőzés legyen.

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 095 — SuperBowl Champions 2013/2014
Jean-Pierre IR? Eh :S

Kíváncsi vagyok a meccsre. A Pckers O# eléggé jó nevekből áll, Rodgers a center mögött, de a védelmükön nem látom,hogyan fognák meg a dual Qb-kat.
Mindennel együtt szerintem nem az dönt,hogy milyen erős a keret, hanem hogy melyik a kevésbé rozsdás csapat. Jó lenne W-vel kezdeni.
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 837 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
E.T.-t vártam volna Kam helyett..bence182
Ő elrepült haza a bolygójára. De lehet majd még telefonálnak neki, hogy jöjjön vissza.
több mint 10 éve
bence182 Seattle Seahawks 5
2014-es kapitányok:
Russell Wilson
Kam Chancellor
Jon Ryan
Steven Hauschka

E.T.-t vártam volna Kam helyett..
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ez komoly? Haleluja, cserének behúztam a bowl-os fantasy ligában, de ha tényleg igaz a hír, megy is a kezdőbe azonnal. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
Coach Pete Carroll revealed Monday that Earl Thomas will indeed enter the season as the Seahawks' primary punt returner.

Ez most komoly????ThundersNFL
Mellette azért védő is lesz?csi77
Thomas kibrusztolta magának, de gyanítom, hogy hamar meg fogja unni és akkor jöhet Walters.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 776 — Bears & Illinois fan
Coach Pete Carroll revealed Monday that Earl Thomas will indeed enter the season as the Seahawks' primary punt returner.

Mellette azért védő is lesz?

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 198 — Deion Sanders for president!
Lynch + Skittles 😊
 www.facebook.com/seahawkshungary/posts/687585251311851krankovics
 espn.go.com/video/clip?id=11453840

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
krankovics Seattle Seahawks 407
Lynch + Skittles 😊
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/462846690_27489531654023847_5391002199794374899_n.jpg?cstp=mx1509x990&ctp=p600x600&_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=cae128&_nc_ohc=M-o63Eholw0Q7kNvgHrDhwX&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=AduXokMLQ88nNjV9YC_sRz5&oh=00_AYCBhLv5OegaVhu6X7tyfZ0jDlv2VOhvX103jQcRo3oJdQ&oe=67449B50
Seattle Seahawks Hungary
Marshawn Lynch a Skittles segítségével készül a szezonnyitóra.... #GoHawks

http://seahawks.hu
több mint 10 éve
12 Seattle Seahawks 291 — Minimum 3 karakter!
Mennyire lehet demoralizáló,hogy az ellenfél védelme táncol amíg te a huddle-ben beszéled meg a playt? Meccs közben mintha a Denver ellen is láttam volna.

undisputedly
Kicsit türelmetlenek... "Apa kezdődik!"12
Na kezdődjék!

Helmet üzeni, hogy nem tud többet írni - házastársi elhidegülés (broncolitis maximus) miatt - ínhüvelygyulladást kapott...

több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Bates helyén Walters a keretben. szal van megoldás PRre
több mint 10 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 210 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen

Baszki. Remélem sokat fog faircatch-cselni.

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 022 — !SuPeR6BoWL!

Ez most komoly????

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
michael valszeg nem játszik csütörtökön sérülés miatt
több mint 10 éve
Toomerrel egy kis infót kaphatnék? mit érdemes róla tudni?Kroos
kiszorította egy UDFA rookie Montanabol...
nem volt sose pályán.
amugy OTAkon nagyon dícsérték, de TC-t sérüléssel töltöte majdnem végig, így inkább a rookiet választotta Carroll.
több mint 10 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
Mayowara a Raiders , Hauptmanra a Browns csapott le és tették be az 53as keretbe. Érdekes, hogy a Seattle Times szerint őket vissza akarták rakni a ps be:

each of whom was waived by the Seahawks on Saturday:

twitter.com/TomPelissero/status/506123243539820544

Seattle had undoubtedly hoped that the two would slip through waivers so that the Seahawks could then sign them to their practice squad.

-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Toomerrel egy kis infót kaphatnék? mit érdemes róla tudni?

PunBB bbcode test
több mint 10 éve
Coleman a FBbraxa88
Na ja, őróla elfelejtkeztem. Kösz.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
Mayowaról mit kell tudni?Amadeus91
tavaly nagyon jó volt preseasonban, így bizott benne a stáb, idén Clemons távozásával sok szerepet kaphatott volna, de irtó szar volt az idei pre mecseken. 2-3. számú LTket nem bírt megverni, így repült.
több mint 10 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 896
Mayowaról mit kell tudni?

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Coleman a FB
több mint 10 éve
A Ware és Toomer cut meglepett. Idén FB nélkül nyomjuk? Én Walterst nem raktam volna ki, jobb visszahordásai voltak mint Thomasnak. (Amúgy egyetértek, E.T. ne hordjon már vissza, nem az ő műfaja). A többi nagyjából papírforma.