Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 11 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 589 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
ajaj, Britt out :SHulkeinstein
na az most jó vagy rossz?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 927 — Eagles & Seahawks fan
ajaj, Britt out :S
több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
izgulok. jöjjön már a meccs!
több mint 11 éve
szabolcs13 Seattle Seahawks 212
GameDay!rantotthus
Go Hawks 😀
több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 701 — no es importante
Miért volt ő 5. körös anno?Vrijbloed
4.60-os 40 yard... FS poszton egyetemen sokszor megégették

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you

Várom már, hogy ma mit alkot. 😀

Miért volt ő 5. körös anno?
több mint 11 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 589 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
 m.tdmagazin.hu/?title=a-legkemenyebb-utkozo
''Kancellár'' ahogy ti hívjátok. Sok sikert a vasárnaphoz. Még mindíg inkább ti mint a b... Patriots.Ka'deemCarey25
Miért kell jelzőt is használnod? :-S

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
rantotthus Seattle Seahawks 262
GameDay!
több mint 11 éve
Ka'deemCarey25 Arizona Cardinals 277
 m.tdmagazin.hu/?title=a-legkemenyebb-utkozo
''Kancellár'' ahogy ti hívjátok. Sok sikert a vasárnaphoz. Még mindíg inkább ti mint a b... Patriots.
több mint 11 éve
Stopyt Seattle Seahawks 180
Köszi! Lehet felesleges volt ez a nagy pánik 😊. Tűkön ülök, legyen már vasárnap!Stopyt
Ez vagy te 😉 😛?

dande
Majdnem! Annyi a különbség,hogy nem vagyok szemüveges 😀
több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Britt Q
ha nem játszhat akkor Bailey az RT. nem fogok sírni
Unger, Maxwell és McDaneil is játszhat!
több mint 11 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
Az Alice In Chains játszik a szünetben. Remélem, jut belőlük a közvetítésbe is.

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 11 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 804 — SuperBowl Champions 2013/2014
Meg nem.volt megemlítve,de Maxwell egy rádió interjúban elmondta,hogy az egész oltozon atment az imfluenza, és sokan elkaptak rajta kívül is. Ez okozhatott problémákat. Pl Lynchnel.
több mint 11 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 685 — Seahawks fan
A szokásos Def szintet feltételezve szerintem 3 kulcsa lesz a vasárnapi meccsnek: 1. Pass rush, úzni kell Rodgers-t, főleg ha nem 100%-os, 2. Lacy megállítása és 3. Lynch ne nyűglódjön, ne okádjon, fusson mint az állat.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 11 éve
szabolcs13 Seattle Seahawks 212
én nem izgulok, Rodgers eléggé huzza lábát. Nem fog müködni örökké inekcio.
Sztem nagyon simán behuzzátok mindegyik meccett. és sztem jővőre is simán , ha lynchet tudjátok kompenzálni-Gyuri34
legyen így ahogy írod 😀 nyerjük meg idén 😊 Lynchet nagyon nehéz lessz pótolni ő a liga legjobb képességekkel rendelkező RB-je s drafton kene húzni egy jo RB-t 😀
több mint 11 éve
Gyuri34 Chicago Bears 101
én nem izgulok, Rodgers eléggé huzza lábát. Nem fog müködni örökké inekcio.
Sztem nagyon simán behuzzátok mindegyik meccett. és sztem jővőre is simán , ha lynchet tudjátok kompenzálni-
több mint 11 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 934
Az is igaz lehet amit te írsz, hogy jó a félidei elemzés, de szerintem a játékstílusunk is közrejátszik. Azzal a kemény fizikális játékkal amit képviselünk egyszerűen felőröljük az ellenfelet a meccs végére.
több mint 11 éve
Azt mondjátok meg, ez mitől van? (FO DVOA negyedenként, de pontszerzésben is ez látszik, 67-57 az első negyedben, 122-67 a negyedikben, hivatkozza:  bleacherreport.com/articles/2329652-nfl-conference-championship-game-picks-will-the-pats-and-seahawks-roll).

Ennyire jó a halftime adjustment? Vagy a végére tartalékolunk, mert a győzelemhez épp elég, ha lefújáskor vezetünk? 😊

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 11 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 231 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Köszi! Lehet felesleges volt ez a nagy pánik 😊. Tűkön ülök, legyen már vasárnap!Stopyt
Ez vagy te 😉 😛?

dande
Masszázs heverő, made in India. 😀

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 908 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ez vagy te 😉 😛?

több mint 11 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 934
Ez bizony jó hír, még ha nem is 100%-os McD, nagyon sokat számíthat a jelenléte, még ha ez csak a snapek 20-30%-a is.
több mint 11 éve
Stopyt Seattle Seahawks 180
Britt ma már részt vesz az edzésen, később még McDaniel is megpróbálkozhat vele, hogy kiderülhessen, játszhatnak-e vasárnap.tejbegrrr!!!
Végül mindketten dolgoztak, és nemcsak ők, hanem az összes elérhető csapattag is.tejbegrrr!!!
Köszi! Lehet felesleges volt ez a nagy pánik 😊. Tűkön ülök, legyen már vasárnap!
több mint 11 éve
Britt ma már részt vesz az edzésen, később még McDaniel is megpróbálkozhat vele, hogy kiderülhessen, játszhatnak-e vasárnap.tejbegrrr!!!
Végül mindketten dolgoztak, és nemcsak ők, hanem az összes elérhető csapattag is.

több mint 11 éve
Britt ma már részt vesz az edzésen, később még McDaniel is megpróbálkozhat vele, hogy kiderülhessen, játszhatnak-e vasárnap.

több mint 11 éve
zsoltee Green Bay Packers 1 373
Egy kimaradt és nem tudom szerkeszteni az előzőt:

There have been 6 instances of teams meeting in Week 1 and then again in the conference championship game. Each time, the team that won in Week 1 also won the conference championship. The most recent such team was Kurt Warner's 2001 Rams, who beat the Eagles in both games.
undisputedly
A nagy számok törvénye alapján épp itt az ideje, hogy ez a sororzat megszakadjon.😛

Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi