Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 11 éve
mmqb.si.com/2015/01/13/richard-sherman-seattle-seahawks-nfc-championship-game-nfl-playoffs/Szintén zenész, az a NO elleni meccs volt az első amit láttam és rögtön le is ragadtam a Hawksnál 😊
Az ilyen cikkek olvasása közben elkap egy jól eső érzés, ez a csapat nem csak hihetetlenül jól játszik, de a játékosok a pályán kívül is szerethetők, és lehet velük szimpatizálni.
Shermant is lehet nem szeretni, de amikor többet olvas róla az ember, és nem instant hate-tel áll hozzá, akkor nem sokáig 😊
Ez a Seattle szerintem az egyik legszerethetőbb csapat, objektív szempontokat nézve is. A játék a foci igazi szellemiségét, a kemény, de sportszerű, és okos játékot tükrözi, a pályán kívül pedig hasonlóan sportszerű, intelligens, és abszolút szerethető jatekosokról beszélhetünk.
Nagyon örülök annak, hogy 4 éve leültem a TV elé a NO elleni meccsen, és megszerettem ezt a csapatot. A kedvencem sose lesz, hűséges szurkoló vagyok, és aki először elhódítja a szívemet, az örökre ott is marad, viszont büszke vagyok arra, hogy ennek a csapatnak szurkolhatok, ha az Eagles már kiesett.
GO HAWKS!Hulkeinstein
több mint 11 éve
mmqb.si.com/2015/01/13/richard-sherman-seattle-seahawks-nfc-championship-game-nfl-playoffs/Nagyon igaz amit írtál és én is örülök hogy Hawks fan vagyok a kölömbség csak annyi hogy nekem ők az elsők ès azok is maradnak örökre 😀 GO HAWKS
Az ilyen cikkek olvasása közben elkap egy jól eső érzés, ez a csapat nem csak hihetetlenül jól játszik, de a játékosok a pályán kívül is szerethetők, és lehet velük szimpatizálni.
Shermant is lehet nem szeretni, de amikor többet olvas róla az ember, és nem instant hate-tel áll hozzá, akkor nem sokáig 😊
Ez a Seattle szerintem az egyik legszerethetőbb csapat, objektív szempontokat nézve is. A játék a foci igazi szellemiségét, a kemény, de sportszerű, és okos játékot tükrözi, a pályán kívül pedig hasonlóan sportszerű, intelligens, és abszolút szerethető jatekosokról beszélhetünk.
Nagyon örülök annak, hogy 4 éve leültem a TV elé a NO elleni meccsen, és megszerettem ezt a csapatot. A kedvencem sose lesz, hűséges szurkoló vagyok, és aki először elhódítja a szívemet, az örökre ott is marad, viszont büszke vagyok arra, hogy ennek a csapatnak szurkolhatok, ha az Eagles már kiesett.
GO HAWKS!Hulkeinstein
több mint 11 éve
mmqb.si.com/2015/01/13/richard-sherman-seattle-seahawks-nfc-championship-game-nfl-playoffs/Az ilyen cikkek olvasása közben elkap egy jól eső érzés, ez a csapat nem csak hihetetlenül jól játszik, de a játékosok a pályán kívül is szerethetők, és lehet velük szimpatizálni.
GO HAWKS!
több mint 11 éve
Norwood nem sokkal rosszabb bár ő már 25 éves újoncként ami nem olyan jo 😀Azért mert ugyan az a szallag szakatt el mit mar egyszer az egyetemi évei alatt is ?szabolcs13Ugyanaz a térd, de a sérülés komplikáltabbnak látszik egy sima szakadásnál. A következő szezon közepére nagyjából rendbejöhet, de ahhoz még azután is kell nem kevés idő, hogy az elvárható gyorsaságot és robbanékonyságot hozza. Norwood veszi át a helyét. Moeaki pedig újra edzésbe áll a héten.tejbegrrr!!!
több mint 11 éve
Azért mert ugyan az a szallag szakatt el mit mar egyszer az egyetemi évei alatt is ?szabolcs13Ugyanaz a térd, de a sérülés komplikáltabbnak látszik egy sima szakadásnál. A következő szezon közepére nagyjából rendbejöhet, de ahhoz még azután is kell nem kevés idő, hogy az elvárható gyorsaságot és robbanékonyságot hozza. Norwood veszi át a helyét. Moeaki pedig újra edzésbe áll a héten.
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 11 éve
Azért mert ugyan az a szallag szakatt el mit mar egyszer az egyetemi évei alatt is ?Nem értek egyet, mert Richardson most kezdett belendülni, és voltak szép megmozdulásai. Hiányozni fog és szerintem jó lesz ő jövőre. Remélem egészségesen fog a köv. szezonra visszatérni és talán lesz belőle egy " szegény ember Percy Harvinja ".BigBaltazarSajnos úgy tűnik, hogy nagyon ronda a sérülése, lehet, hogy csak 2016-ban látjuk újra.tejbegrrr!!!
több mint 11 éve
Erre nagyon kicsi az esély de neked legyen igazad 😊Nem értek egyet, mert Richardson most kezdett belendülni, és voltak szép megmozdulásai. Hiányozni fog és szerintem jó lesz ő jövőre. Remélem egészségesen fog a köv. szezonra visszatérni és talán lesz belőle egy " szegény ember Percy Harvinja ".BigBaltazarNekem az a furcsa, hogy most kezdtük el a TE játékot, amikor elfogytak a minőségi TE-k. Willson nyilván kicsit kényszer szülte megoldás (Helfet méginkább), de ha kiegyensúlyozottabb lenne, akkor nem volna rossz megoldás.P.Rich kiválásával olyan sokat nem vesztetünk azért nem voltak túl nagy számai és elég kevés játékideje volt. Kearse és Baldwin remélem jól fog játszani bennük lehet bízni meg egy RW csodában vagy hogy megy majd a beastmode 😀 😀szabolcs13
Az igazi problémát (főleg P. Rich kiválásával) a WR csapat jelenti. Baldwin slotban mondjuk OK, Kearse kiszámíthatatlan, Lockette bolond, Norwood zöldfülű, Walterst meg hagyjuk. Mit mondjak, veretes névsor, a cornerek álma. Irány a főcsoportdöntő! Add uram hogy a Def ne betlizzen!garrett27
több mint 11 éve
Nem értek egyet, mert Richardson most kezdett belendülni, és voltak szép megmozdulásai. Hiányozni fog és szerintem jó lesz ő jövőre. Remélem egészségesen fog a köv. szezonra visszatérni és talán lesz belőle egy " szegény ember Percy Harvinja ".BigBaltazarSajnos úgy tűnik, hogy nagyon ronda a sérülése, lehet, hogy csak 2016-ban látjuk újra.
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 11 éve
Nem értek egyet, mert Richardson most kezdett belendülni, és voltak szép megmozdulásai. Hiányozni fog és szerintem jó lesz ő jövőre. Remélem egészségesen fog a köv. szezonra visszatérni és talán lesz belőle egy " szegény ember Percy Harvinja ".Nekem az a furcsa, hogy most kezdtük el a TE játékot, amikor elfogytak a minőségi TE-k. Willson nyilván kicsit kényszer szülte megoldás (Helfet méginkább), de ha kiegyensúlyozottabb lenne, akkor nem volna rossz megoldás.P.Rich kiválásával olyan sokat nem vesztetünk azért nem voltak túl nagy számai és elég kevés játékideje volt. Kearse és Baldwin remélem jól fog játszani bennük lehet bízni meg egy RW csodában vagy hogy megy majd a beastmode 😀 😀szabolcs13
Az igazi problémát (főleg P. Rich kiválásával) a WR csapat jelenti. Baldwin slotban mondjuk OK, Kearse kiszámíthatatlan, Lockette bolond, Norwood zöldfülű, Walterst meg hagyjuk. Mit mondjak, veretes névsor, a cornerek álma. Irány a főcsoportdöntő! Add uram hogy a Def ne betlizzen!garrett27
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 11 éve
Az egyetlen nyitott kérdés a mi nézőpontunkból:3 >? 3*12 😊
több mint 11 éve
Sherm és ET zsinórban harmadszor kaptak helyet a PFWA All-NFL csapatában, ezt rajtuk kívül csak JJ Watt tudta. Lynch fért még be a szakújságírók All-NFC válogatottjába.Igen azért ez nem semmi 😊 ezért ők a legjobb a saját posztjukon
www.profootballwriters.org/2015/01/12/pfwa-2014-nfl-afc-nfc-teams-announced/tejbegrrr!!!
több mint 11 éve
Sherm és ET zsinórban harmadszor kaptak helyet a PFWA All-NFL csapatában, ezt rajtuk kívül csak JJ Watt tudta. Lynch fért még be a szakújságírók All-NFC válogatottjába.www.profootballwriters.org/2015/01/12/pfwa-2014-nfl-afc-nfc-teams-announced/
több mint 11 éve
A legutóbbi update szerint Unger mellett Maxwellre is biztosan számíthatunk a GB ellen. Daniels meg csak a rosteren veszi át Richardson helyét, nem feltétlenül a posztján, futóként és ST-ben is szóba jöhet.
több mint 11 éve
WR kérdés megoldva... 😀Mi a... ez vicc 😀
espn.go.com/blog/seattle-seahawks/post/_/id/11283/seahawks-adding-b-j-daniels-to-the-roster-for-more-than-a-third-qbNadal17
több mint 11 éve
WR kérdés megoldva... 😀espn.go.com/blog/seattle-seahawks/post/_/id/11283/seahawks-adding-b-j-daniels-to-the-roster-for-more-than-a-third-qb
több mint 11 éve
Nekem az a furcsa, hogy most kezdtük el a TE játékot, amikor elfogytak a minőségi TE-k. Willson nyilván kicsit kényszer szülte megoldás (Helfet méginkább), de ha kiegyensúlyozottabb lenne, akkor nem volna rossz megoldás.P.Rich kiválásával olyan sokat nem vesztetünk azért nem voltak túl nagy számai és elég kevés játékideje volt. Kearse és Baldwin remélem jól fog játszani bennük lehet bízni meg egy RW csodában vagy hogy megy majd a beastmode 😀 😀
több mint 11 éve
Nekem az a furcsa, hogy most kezdtük el a TE játékot, amikor elfogytak a minőségi TE-k. Willson nyilván kicsit kényszer szülte megoldás (Helfet méginkább), de ha kiegyensúlyozottabb lenne, akkor nem volna rossz megoldás. Az igazi problémát (főleg P. Rich kiválásával) a WR csapat jelenti. Baldwin slotban mondjuk OK, Kearse kiszámíthatatlan, Lockette bolond, Norwood zöldfülű, Walterst meg hagyjuk. Mit mondjak, veretes névsor, a cornerek álma. Irány a főcsoportdöntő! Add uram hogy a Def ne betlizzen!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 11 éve
Jó hír, hogy Unger valószínűleg játszhat a Packers ellen. Maxwell kérdéses, mert egy komolyabb felső légúti fertőzése van/volt és a mostani meccs előtt is légzési gondjai voltak, ezért nem játszott csak egy-egy playt. Egyes források szerint Rodgersnek részleges szakadás van a vádlijában és a Dallas meccs után is eléggé fájt neki, így a héten nem valószínű, hogy sokat edzhet, továbbá a következő meccsen sem lesz sokkal jobb állapotban, tekintve, hogy kb. 2 hónap lenne rendbe hozni a sérülést. Mit gondoltok, ez mennyire fogja a mi védelmünk stratégiáját átszabni? Nem jellemző, hogy nagymértékben változtatgatnánk a játékunkon, mikor szezon elején gondok voltak a pass rush-sal, akkor is szó volt róla, hogy LB-blitzeket gyakrabban fogunk hívni, de mégsem történt lényegi változtatás. Sokan lebecsülik egyébként a védelmünket, mondván, hogy az elmúlt időszakban gyenge irányítókat nulláztunk le (no comment...). Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen meccset kapunk, teljesen más lesz, mint az első fordulóban. Győzzön a jobb csapat ! | (és védje is meg a címét 😀😀) | Nadal17Hú ezzel feldobtad az estém hogy Unger játszik 😀 Maxwell is kéne 😊 a Védekezés szerintem nem változik ami jó azon nem kell javítani 😀
több mint 11 éve
Jó hír, hogy Unger valószínűleg játszhat a Packers ellen. Maxwell kérdéses, mert egy komolyabb felső légúti fertőzése van/volt és a mostani meccs előtt is légzési gondjai voltak, ezért nem játszott csak egy-egy playt. Egyes források szerint Rodgersnek részleges szakadás van a vádlijában és a Dallas meccs után is eléggé fájt neki, így a héten nem valószínű, hogy sokat edzhet, továbbá a következő meccsen sem lesz sokkal jobb állapotban, tekintve, hogy kb. 2 hónap lenne rendbe hozni a sérülést. Mit gondoltok, ez mennyire fogja a mi védelmünk stratégiáját átszabni? Nem jellemző, hogy nagymértékben változtatgatnánk a játékunkon, mikor szezon elején gondok voltak a pass rush-sal, akkor is szó volt róla, hogy LB-blitzeket gyakrabban fogunk hívni, de mégsem történt lényegi változtatás. Sokan lebecsülik egyébként a védelmünket, mondván, hogy az elmúlt időszakban gyenge irányítókat nulláztunk le (no comment...). Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen meccset kapunk, teljesen más lesz, mint az első fordulóban. Győzzön a jobb csapat ! | (és védje is meg a címét 😀😀) |
több mint 11 éve
@Stopyt amúgy visszatérve Helfet tényleg nem rossz annyi fizetésért ami nálunk van de ha több pénzt fog kérni már nem éri meg szerintem 😊 Csak Willson jobb 😊
több mint 11 éve
Ha lehet akkor egy beágyazott youtube videót azért ne idézgessünk már be...empty taxiSorry!
több mint 11 éve
Sérülése volt jövőre jön vissza 😊Nem első számú TE és nem is váltja meg a világot,de egy szezont még adnék neki. Apropó undrafted players, Derrick Colemanról tud valaki valamit? Veszett ügy?StopytHát ez szép volt de azért Willson statilag is jobb felépítésbe is gyorsabb is szóval ezzel nem értek egyet Helfet gyenge nfl-be de már a collage satja is elég gyenge voltszabolcs13Szerintem se olyan rossz a srác jó persze nem egy Gronk de ami kötelező általába meg tudja csinálni nem úgy mit Cooper Helfet én őt tartom elég kevésnek nem csak ahoz hogy pályán hanem egyáltalán nfl-be legyenszabolcs13Helfetben többet látok mint Willsonba. Nagyon remélem,hogy a következő szezonban nem hátráltatják majd a sérülések és megmutatja mit tud. Már ezért megérte,hogy itt van. 😀
Stopyt
több mint 11 éve
Ha lehet akkor egy beágyazott youtube videót azért ne idézgessünk már be...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Nem első számú TE és nem is váltja meg a világot,de egy szezont még adnék neki. Apropó undrafted players, Derrick Colemanról tud valaki valamit? Veszett ügy?Hát ez szép volt de azért Willson statilag is jobb felépítésbe is gyorsabb is szóval ezzel nem értek egyet Helfet gyenge nfl-be de már a collage satja is elég gyenge voltszabolcs13Szerintem se olyan rossz a srác jó persze nem egy Gronk de ami kötelező általába meg tudja csinálni nem úgy mit Cooper Helfet én őt tartom elég kevésnek nem csak ahoz hogy pályán hanem egyáltalán nfl-be legyenszabolcs13Helfetben többet látok mint Willsonba. Nagyon remélem,hogy a következő szezonban nem hátráltatják majd a sérülések és megmutatja mit tud. Már ezért megérte,hogy itt van. 😀
Stopyt
több mint 11 éve
Hát ez szép volt de azért Willson statilag is jobb felépítésbe is gyorsabb is szóval ezzel nem értek egyet Helfet gyenge nfl-be de már a collage satja is elég gyenge voltSzerintem se olyan rossz a srác jó persze nem egy Gronk de ami kötelező általába meg tudja csinálni nem úgy mit Cooper Helfet én őt tartom elég kevésnek nem csak ahoz hogy pályán hanem egyáltalán nfl-be legyenszabolcs13Helfetben többet látok mint Willsonba. Nagyon remélem,hogy a következő szezonban nem hátráltatják majd a sérülések és megmutatja mit tud. Már ezért megérte,hogy itt van. 😀
Stopyt