NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 10 éve
A vasárnapi meccs tétje: "With a win and the outcome of the Lions at the Packers not being a tie, the Seahawks will have home-field throughout the playoffs for the third time in franchise history. Each of the first two times, the Seahawks reached the Super Bowl (2005 and 2013)." (nfl.com Mind-blowing stat)
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 10 éve
Nagyon szépen kérlek NE !!! rendelj Russel Wilson mezt. 😀😀Btw,melyik jatekos meze lesz a következő nálatok a celkeresztben?Még kb. 3-4 éve rendeltem egy Kenny Britt-es Titans mezt, nagyjából pár napra rá elszakította az összes szalagját, két évre kiesett, majd kirakták... Tavaly amikor rendeltem egy pólót, gondolkoztam 3 ember közül, a Thomas-Chancellor-Harvin trióból az utolsót választottam, elvégre friss igazolás, berobban majd stb. Kurvajól döntöttem, én már nem veszek neves pólókat szerintem... 😀Duff
Nekem Wagner. Így a szerződése tükrében könnyű választás. Mondjuk Kancellár mezem sincs.undisputedly
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
Btw,melyik jatekos meze lesz a következő nálatok a celkeresztben?Még kb. 3-4 éve rendeltem egy Kenny Britt-es Titans mezt, nagyjából pár napra rá elszakította az összes szalagját, két évre kiesett, majd kirakták... Tavaly amikor rendeltem egy pólót, gondolkoztam 3 ember közül, a Thomas-Chancellor-Harvin trióból az utolsót választottam, elvégre friss igazolás, berobban majd stb. Kurvajól döntöttem, én már nem veszek neves pólókat szerintem... 😀
Nekem Wagner. Így a szerződése tükrében könnyű választás. Mondjuk Kancellár mezem sincs.undisputedly
több mint 10 éve
Boldog karácsonyt mindenkinek ! 😊
több mint 10 éve
E.T. sem rossz 😀Btw,melyik jatekos meze lesz a következő nálatok a celkeresztben?Earl Thomas.tejbegrrr!!!
Nézegettem kicsit az FA listánkat. Szinte már szégyellem magam,hogy jövőre összesen kb 3-4 kezdő játékosunknak nincs szerződése (Maxi, Carp, Williams és Kearse)
Role playerek közül pedig T-Jax, Lockette,Smith, Tukuafu és Moeaki.
Ez így eléggé vékonyka kis FA lista, még ha senkit sem sikerül visszaszerződtetni, akkor is bőven pótolható.
www.spotrac.com/free-agents/nfl/seattle-seahawks/
több mint 10 éve
Btw,melyik jatekos meze lesz a következő nálatok a celkeresztben?Earl Thomas.
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 10 éve
Legyen olyan boldog a karácsonyotok mint ennek a srácnak 😊 www.youtube.com/watch?v=k5vGclenONQ
több mint 10 éve
Utolag en is boldog Karit mindenkinek! 😊
-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
Btw,melyik jatekos meze lesz a következő nálatok a celkeresztben?Nekem Wagner. Így a szerződése tükrében könnyű választás. Mondjuk Kancellár mezem sincs.
több mint 10 éve
Ki mondja, hogy nincs fehér karácsonyunk? www.nfl.com/videos/seattle-seahawks/0ap3000000449224/Inside-the-NFL-Seahawks-vs-Cardinals-highlights 😊Igen,igen. Eredmenykovetoben írtam is,hogy elkepesztoen hasznosan játszik mostanában. A sebessegebol ízelítőt kapott a Cards is 😊
A Lynch TD meg nem énekelt hőse Lockette, legalább 4 védőt ő takarított el az útból. Egy pazar blokk után kettőt kitett az oldalvonalon túlra, és még így is felért, hogy a végébe belepiszkáljon.tejbegrrr!!!
több mint 10 éve
Ki mondja, hogy nincs fehér karácsonyunk? www.nfl.com/videos/seattle-seahawks/0ap3000000449224/Inside-the-NFL-Seahawks-vs-Cardinals-highlights 😊A Lynch TD meg nem énekelt hőse Lockette, legalább 4 védőt ő takarított el az útból. Egy pazar blokk után kettőt kitett az oldalvonalon túlra, és még így is felért, hogy a végébe belepiszkáljon.
több mint 10 éve
Okung és Moeaki is edzett, Helfet, Kearse, Simon nem.
több mint 10 éve
Előző héten kérdéses módon és szandekbol a Giants csodagyereket, ODB-t tibbszor is játékon kívül ütötték meg, és elhangzottak olyan nyilatkozatok,hogy szándékosan sérülést akartak neki okozni. Ez Fischertol és stábjától ugye nem távoli mentalitás.Reméljük nem lesz szándékos serulesokozas,mert kinezem belőlük.
Verni kell őket,mert a 9ers szerintem a jobb draft helyezesert lefekszik a Cardinalsnak.
több mint 10 éve
Sherm sajtótájékoztatón:- Hogyan védekeznél Russell Wilson ellen?
- 13 embert küldenék pályára. 😀
több mint 10 éve
RW a hét támadójátékosa az NFC-ben.
több mint 10 éve
Most hogy már biztos, hogy januárban is lesz dolga a srácoknak, nyugodtabb szívvel kívánok mindenkinek Boldog és Békés Karácsonyt!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
Kellemes ünnepeket, és gyűrűkben gazdag új évet mindenineK!
több mint 10 éve
Wagner,Lynch,E.T., Sherm és Kancellár került be a probowl keretbe.Boldog karácsonyt! Az új évre meg azt kívánom a 12. embernek, hogy a probowlereinknek január végén ne nagyon legyen idejük holmi gálameccsen bohóckodni! 😊
Boldog Karácsonyt Minden Forumozonak! 😊undisputedly
több mint 10 éve
Bejgliben gazdag Karácsonyt Mindenkinek!
több mint 10 éve
Megnéztem a pro bowl keretet, no comment! Boldog Karit Srácok! 😊
több mint 10 éve
Wagner,Lynch,E.T., Sherm és Kancellár került be a probowl keretbe.Boldog Karácsonyt Minden Forumozonak! 😊
több mint 10 éve
Békés, Boldog Karácsonyt Mindenkinek! 😊
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
Négy napig offline voltam, de az eredményt nagy nehezen megszereztem. Fantasztikus, hogy az Arizonát az otthonukban így elkaptuk. Na megyek le is szedem a meccset ahogy Undi javasolta. Csak így tovább. A kosokat megverni a CLinken kötelező, ésakkor meglehet a 1st seed. Két hónapja ki hitte volna?Go Hawks!
több mint 10 éve
aricsiek nem vették észre bumm 😀 Sanyi olyan vakon h hihetetlen. elkezdi sorolni a Lb sor legjobbjait: Wagner, Smith, Morgan... aha. kár h utobbi kettő STer.braxa88Most az ST-n a sor, hogy rendbe kapja magát, és rájuk is fér Ryan kesztyűtlenkedése, Hau 3 kihagyott FG-ja után. Ahogy a Rams ellen is kevesebb izgulnivalónk lenne, ha az első körben nem eszik meg a fake puntot. Kick off és punt returnökre sincs igazán jó megoldás Harvin óta, mondjuk legalább ET-t nem eröltetjük egy balul sikerült negyed után... 😊