Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 10 éve
davekid 349 — Go Big Red
Keth Price még nálunk van?

FOLLOW @davekid12
https://twitter.com/#!/davekid12
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
nincs baha Harvinnak. tegnap lennmaradt, majd később visszament sisakban edzeni.
több mint 10 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
Kicsi a világ: Pete Carroll a héten elhunyt színész, Robin Williams évfolyamtársa volt a középiskolában...baggio
Nagy kár Williamsért, szívesen néztem a filmjeit, R.I.P.

Más: Harvin megint gallyra ment. Most a bokája.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 358 — no es importante
Kicsi a világ: Pete Carroll a héten elhunyt színész, Robin Williams évfolyamtársa volt a középiskolában...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Pihenésképpen Carroll is nyakonbaszatta magát egy vödör jéggel, miután Sarkasian (USC) és Goddell is kihívták az Ice Bucket Challenge-ben (rákbetegeket segítő alapítványnak gyűjtenek pénzt). ő meg továbbdobta a csoport HC-inek (szegény Harbaugh-t már a fél liga kihívta 😀)

amp.twimg.com/v/7264df32-bb4d-4cf6-889a-0d21f25d69a7berger90
Nem rákbetegség hanem ALS.
Kihívta Arians-t aki egy nappal előtte csinálta meg 😊
Amúgy classy volt hogy a napi interjú után csinálta, riporter vette is el a diktafont a pultról 😀

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 10 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
Pihenésképpen Carroll is nyakonbaszatta magát egy vödör jéggel, miután Sarkasian (USC) és Goddell is kihívták az Ice Bucket Challenge-ben (rákbetegeket segítő alapítványnak gyűjtenek pénzt). ő meg továbbdobta a csoport HC-inek (szegény Harbaugh-t már a fél liga kihívta 😀)

amp.twimg.com/v/7264df32-bb4d-4cf6-889a-0d21f25d69a7

Mindig jövőre
több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 095 — SuperBowl Champions 2013/2014
Clemons ugye elment, és leginkább 3rd down defensenél hiányozhat
az első meccsen így élltunk fel 3rd downoknál(kezdő D): Avril - Bennett - Kevin Williams - Mayowa
Itt Mayowa a lényeg. sokan írják h breakout szezont várnak tőle. broncos ellen nem volt momentuma, de azért az egy nagyon jó OL.
Ha valahol gyengülhetünk tavalyról az 3rd down defense. és ott clemons hiányát megérezheti a csapat. Ezért fog kelleni Mayowa jó játéka(esetleg még Irvin ha DE lesz 3rd downnál)braxa88
Igen, ez tényleg fontos szegense a szituációs játéknak. Clem amúgy hozott egy sacket 3 snap alatt ha jól emlékszem, most a Jags preseason meccsén.
Amúgy Marsh amennyiben bejön, lehet használni kreatívan, de tény, Mayowa kellene,hogy átvegye a szerepet, vagy pedig Irvin mint speed edgerusher bekerülhet.
több mint 10 éve
Clemons ugye elment, és leginkább 3rd down defensenél hiányozhat
az első meccsen így élltunk fel 3rd downoknál(kezdő D): Avril - Bennett - Kevin Williams - Mayowa
Itt Mayowa a lényeg. sokan írják h breakout szezont várnak tőle. broncos ellen nem volt momentuma, de azért az egy nagyon jó OL.
Ha valahol gyengülhetünk tavalyról az 3rd down defense. és ott clemons hiányát megérezheti a csapat. Ezért fog kelleni Mayowa jó játéka(esetleg még Irvin ha DE lesz 3rd downnál)
több mint 10 éve
Még mély a víz a srácoknak, úgyhogy kell a türelem a részünkről is. A futást nézve...szóval kell még Lynch. Richardson nekem tetszett, Marsh szintén, ha lesz rutinja nem fog úgy lecsúszni a tackle-ről mint Osweiler futásánál (majdnem megvolt). O fal továbbra sincs, de ami a legjobban fájt, hogy meg sem tudtuk szagolni PM kölnijét. Szóval van még meló bőven, de érdemben csak a 4. PS meccs után kell majd elemezni a dolgokat.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
végre én is megnéztem
hát falba nagyon kellenek vissza a kezdők. Britt meg. hát... sokat fogjuk idén szidni nagyon sokat.
Richardson 4ből 4et elkapott a felé menők közül. de nehéz dolga nem volt.
védelem: a cserecseréi LBk játszottak főleg, meg a legelején kicsit Wright és Morgan. nagyon szarok voltak. a 47es LB nem is tudom ki vicces volt 😀 de teljesen tökmind1 ugysem kerülnek csapatba
Simon meg 😀 preseason meccsen kiállítják. nem láttuk így még mindig mit tud passz ellen.
Maxwellt szétszedte Peyton és Thomas. ez a legnagyobb negatívum!
Marsh jó volt még, belülről rendre nyomást tudott generálni.
nagyon sokan hiányoztak a kezdők közül, szal még 1. negyedet sem lehet igazán értékelni. edzésnek és tapasztalatnak jó volt.
több mint 10 éve
Aguirre Seattle Seahawks 341
Láttam a meccset, az első csapat nagyjából rendben volt, a cserék gyengébbek mint a Broncos cseréi, kb. ennyi, ja meg az, hogy Pryor továbbra se az igazi, Osweiler meg nem rossz, elkapásban Richardson jó volt, a (csere)linebackerek sokszor kerültek rossz pozícióba, így a futás elleni védekezés viszonylag gyenge volt, a futás pedig szintén gyenge, gyakorlatilag nem volt egy egészséges 10 yardtól hosszabb futás a RB-ek részéről (tehát a (csere)fal is gyenge volt). Ja és igen, baromi sok zászló volt.
több mint 10 éve
rantotthus Seattle Seahawks 261
Megnéztem, bár az a kis viharszünet nem kellett volna bele
több mint 10 éve
senkise nézte? 😀braxa88
Már lehúztam az ukrán tesóktól, de még gyűjtök erőt a megtekintéséhez.

több mint 10 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
senkise nézte? 😀braxa88
Én néztem belőle 10 percet mielőtt mentem melózni de rohadt sok sárga zászló volt. És akkor volt a majdnem 90 yardos egyenlítő drive 😊

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 10 éve
senkise nézte? 😀
több mint 10 éve
Mivel PS meccs, nincs igazán jelentősége, de hogy a Vadlovak agyon akarnak taposni bennünket a SB KO miatt az tuti.

több mint 10 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 422 — Anthony Richardson fan
valszeg kihagyja a holnapi meccset: Norwood, Okung, Carpenter, Ricahrdson, J.Staten, Wagner, Irvin, M.Smith, Chancellor, Toomer, Pinkins.
elég sok a sérült. remélem a meccsen nem csatlakozik hozzá senkisem

akikre leginkább kiváncsi leszek:
-Christine MIchael. RB. Még nem láttuk őt igazán. Állítólag jó, meg minden. Meg kéne mutatni miért csak 2 évre terverznek Lynch-csel
-Phil Bates, WR. Nagyon áradozik róla mindenki. Norwood sérülése miatt rosterre kerülhet
-Eric Winston, RT. A kezdő RT poszt legnagyobb esélyese, de sztem holnap nem ő kezd
-Benson Mayowa, DE. Idén is sok jóhír jön róla, sok távozó miatt bekerülhet az aktív rotációba
-Tharold Simon. Remélem ő nagyon jó, mert Maxwell szerződése lejár jövőre.

Nincs egy rookie se, mivel mind sérült 😀 pár napja egy edzésen csak Small edzett a draftol rookiek közül...braxa88
azt lehet tudni, hogy mennyire komoly a rookiek sérülése? játszhatnak még az előszezonban?funkyparduc
Norwoodl a komoly ő valszeg sokáig maródi
Ricahrdson már edzett limit nélkül. többiről nem nagyon van infom de igazábol csak a két WR fontos szerintem.braxa88
Nálam még Cassius Marsh is nézendő, ha játszik. 😊

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
valszeg kihagyja a holnapi meccset: Norwood, Okung, Carpenter, Ricahrdson, J.Staten, Wagner, Irvin, M.Smith, Chancellor, Toomer, Pinkins.

-Christine MIchael. RB. Még nem láttuk őt igazán. Állítólag jó, meg minden. Meg kéne mutatni miért csak 2 évre terverznek Lynch-csel
-Phil Bates, WR. Nagyon áradozik róla mindenki. Norwood sérülése miatt rosterre kerülhet
-Eric Winston, RT. A kezdő RT poszt legnagyobb esélyese, de sztem holnap nem ő kezd
-Benson Mayowa, DE. Idén is sok jóhír jön róla, sok távozó miatt bekerülhet az aktív rotációba

Nincs egy rookie se, mivel mind sérült 😀 pár napja egy edzésen csak Small edzett a draftol rookiek közül...braxa88
azt lehet tudni, hogy mennyire komoly a rookiek sérülése? játszhatnak még az előszezonban?funkyparduc
Norwoodl a komoly ő valszeg sokáig maródi
Ricahrdson már edzett limit nélkül. többiről nem nagyon van infom de igazábol csak a két WR fontos szerintem.
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ajaj, érik a címvédés 😊

több mint 10 éve

Nincs egy rookie se, mivel mind sérült 😀 pár napja egy edzésen csak Small edzett a draftol rookiek közül...
több mint 10 éve
Robilluma Pittsburgh Steelers 2 907 — Whatever it takes
Brock Coyle Montanából udfa rookie-ként a SB győztes MLB depth chartjának élére. Wagner hiányával együtt sem piskóta 😊.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 863 — Csodabogár
Bowie már a brownsé
nem értem miért nem rakta a csapat IR-re, miért kellett előbb a waive, és állítólag aztán akarták IRre tenni.braxa88
Valószínűleg ennek ez a menete. Ballard is úgy mehetett volna IR-re, hogy előbb átjut a waiveren, meg Gaffney is, hogy csak azokat mondjam, akiket mi lenyúltunk ígyWyatt
ha elküldöd a játékost, így felszabadul egy hely amire tudsz igazolni. ha a 24 óra alatt senki sem akarja a játékost akkor mehet IR-re. rizikós, de ebben ti nagyok vagytok 😛 mert nem "illik" az IR-re menő játékost elvinni.

több mint 10 éve
Aguirre Seattle Seahawks 341
Seahawks tackling
 www.seahawks.com/videos-photos/videos/Seahawks-Tackling/af5b80dd-7e39-4519-8b80-ad558292b1a6
több mint 10 éve
közben Norwoodnak is sanszos az IR. szépen fogy a csapat
Jesse Williams, Anthony McCoy, Michael Bowie, Sidney Rice és lehet Kevin Norwood

DC a pénteki meccsre:  seattletimes.wpengine.netdna-cdn.com/seahawks/files/2014/08/preseason2014denver.pdf
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Bowie már a brownsé
nem értem miért nem rakta a csapat IR-re, miért kellett előbb a waive, és állítólag aztán akarták IRre tenni.braxa88
Valószínűleg ennek ez a menete. Ballard is úgy mehetett volna IR-re, hogy előbb átjut a waiveren, meg Gaffney is, hogy csak azokat mondjam, akiket mi lenyúltunk így