Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Ok, persze, sorolhatnank meg a dolgokat. En csak erre reflektaltam. 😊Ha nem.fogjuk a futást akkor úgyis kikapunk. Ha fogjuk akkor meg lehet figyelni az under zonara.@braxaEz igy van, csak szamtalan 5-10yardos menetelest lattunk mar aminek a vege TD volt, de minimum FG. Ebbol nagyon jol tudnak epitkezni ellenunk. Plusz nem tudom, hogy Sherman milyen allapotban lesz a meccsre, mert ha felkezzel kell majd jatszania, akkor boven meg tudjak majd szorni ot is. Aztan ET valla sem volt rendben, igy talan O is kevesbe lesz mobilis. A lenyeg, hogy ha nem jonnek rendbe, akkor bajban lehetunk.endorphyn
@endo
A mi játékunk alapból arra épül,hogy:
1)fogjuk a futást
2)nem engedünk a DB-k mögé nagy játékot
A 0-10 yardos zóna ezért "védtelen". Viszont ott van Kancellár és a többi speedster LB.
undisputedly
Ja,és remélem a.támadók most minden idei hibát kilottek a rendszerből,mert a Patriots ellen a legjobb fegyver,ha nem engedjük fel Bradyt támadni.undisputedly
-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
Sherman irt az allapotarol egy rovidet. Legyen igaza!: "Thank you everyone for the prayers! Banged up but I will be ok"
-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
A markak is raszalltak gyorsan a WIN-re:

-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
Ha nem.fogjuk a futást akkor úgyis kikapunk. Ha fogjuk akkor meg lehet figyelni az under zonara.@braxaEz igy van, csak szamtalan 5-10yardos menetelest lattunk mar aminek a vege TD volt, de minimum FG. Ebbol nagyon jol tudnak epitkezni ellenunk. Plusz nem tudom, hogy Sherman milyen allapotban lesz a meccsre, mert ha felkezzel kell majd jatszania, akkor boven meg tudjak majd szorni ot is. Aztan ET valla sem volt rendben, igy talan O is kevesbe lesz mobilis. A lenyeg, hogy ha nem jonnek rendbe, akkor bajban lehetunk.endorphyn
@endo
1)fogjuk a futást
A 0-10 yardos zóna ezért "védtelen". Viszont ott van Kancellár és a többi speedster LB.
undisputedly
Ja,és remélem a.támadók most minden idei hibát kilottek a rendszerből,mert a Patriots ellen a legjobb fegyver,ha nem engedjük fel Bradyt támadni.
több mint 11 éve
@braxaEz igy van, csak szamtalan 5-10yardos menetelest lattunk mar aminek a vege TD volt, de minimum FG. Ebbol nagyon jol tudnak epitkezni ellenunk. Plusz nem tudom, hogy Sherman milyen allapotban lesz a meccsre, mert ha felkezzel kell majd jatszania, akkor boven meg tudjak majd szorni ot is. Aztan ET valla sem volt rendben, igy talan O is kevesbe lesz mobilis. A lenyeg, hogy ha nem jonnek rendbe, akkor bajban lehetunk.
@endo
1)fogjuk a futást
undisputedly
-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
Van vmi elsődleges info Shermanről? Nagyon vacakul nézett ki meccs közben.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 11 éve
@braxa@endo
1)fogjuk a futást
Ami megvariálja a dolgot az az, hogy Brady már nem egy Flacco. A mély labdái nem túl veszélyesek (Edelmané visziont igen 😛 ), ő a 0-10 yardos dink-dunk-ban jó, illetve a védelem olvasásában. Mondjuk a miénken nem kell sok mindent olvasnia,mert nem trükközünk. Ami szerintem érdekes lehet, hogy lévén nekünk a CB játék az egyik legnagyobb erősségünk, mit csinálunk akkor, ha 1 db szélső elkapója van a Patriotsnak(LaFell), a többi playmakerük Minitron és Amendola(?), akik kb Wes Welker féle méretűek. Nekik a pálya közepe a játéktér (hello Bam-Bam).
Gronk viszont ijesztő. Emlékeztek,hogy Benjamint telibe találta E.T., aki meg se rezzent kb? Na Gronk még nála is keményebb. Nem lehet beengedni ilyen 1-1-be. Vélhetően Wright lesz majd rajta.
Brady amúgy habár mostanában szeret futkorászni, abszolút nem mobilis már, ha legyilkoljuk a protectiont akkor lehet esélyünk, de ehhez kellene passrush.
Na ezek alapján adnám a meccset 50-50-re. Viszont ott van még a futásuk és a 4-5-6 emberes O-fallal való machinálás. EGy McD-Williams kettős nem lesz elég a futás ellen. Valakinek még fel kellene lépnie. Szerintem 60-40 a Patritos javára, de egy ilyen meccs után pont nem érdekel már. Elég,hogy itt vagyunk egy ekkora, emocionális, heroikus meccs után. Ennél nagyobb sportélményt nehezen kaphat az ember.
@kolok1972 Nem neked szántam, szerintem nem is említettelek benne.
több mint 11 éve
Talan Parira gondolt es O meg Raiders. Hagyjatok szerintem, ez most total folosleges. 😊Azért,mert szülés utáni másnap nem megyek oda az anyahoz gratulálni a babához,hohy hozzá zegyem meg,hogy "amúgy qrva ronda".undisputedlyVilágos,csak szerintem nem írtam (és más Patses sem szerintem) itt,hogy " kurva ronda",hogy a hasonlatodnál maradjak. De lépjünk tovább...kolok1972
-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
Azért,mert szülés utáni másnap nem megyek oda az anyahoz gratulálni a babához,hohy hozzá zegyem meg,hogy "amúgy qrva ronda".undisputedlyVilágos,csak szerintem nem írtam (és más Patses sem szerintem) itt,hogy " kurva ronda",hogy a hasonlatodnál maradjak. De lépjünk tovább...
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 11 éve
5 turnoverből kaptunk 6!!! pontot. mit művelt a defense?!Pont ezeknel a rovid passzoknal vagyunk altalaban a legvedtelenebbek. Es ez mar hagyomany nalunk sajnos.
patriots. tartok tőlük, jól futnak, edelman féle rövidpasszos buzizással verhetnek minket, defenseuk is egyben van, hatalmas meccs lesz.braxa88
-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
Koszi Helmut! Ez ugy nez ki, hogy talan kozel is lesz a kinezett hotelemtol. 😊 Rakerdezek azert a brit Seahawks clubto isl, hatha a local 12th -el tudok szurkolni. 😊Urak, keres! Super Bowl alatt Londonban leszek ceges ugyben. Tudtok valami jo sportbart, ami az Excel kornyeken van es meg lehet nezni a meccset?endorphynwww.belushis.com/bars/london/shepherds-bushHelmut Zimmer
-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
5 turnoverből kaptunk 6!!! pontot. mit művelt a defense?!patriots. tartok tőlük, jól futnak, edelman féle rövidpasszos buzizással verhetnek minket, defenseuk is egyben van, hatalmas meccs lesz.
több mint 11 éve
gratulalok a tegnapi meccshez, hulyeseg azt mondani, hogy nem erdemeltetek meg, a hibaink ellenere, komoly mentalis ero kellett a feltamadashoz, kulonosen Wilsontol. a SB-on szurkolok majd, hogy legyen cimvedes.
több mint 11 éve
Nekem erről a meccsről a két évvel ezelőtti Falcons rájátszásbeli találkozó jutott eszembe, ott az Atlanta vezetett 20-0-ra visszajöttünk, fordítottunk a végén, csak ott sajnos más lett a vége.krankovicsdettó ez ugrott be.
ezért is tartottam nagyon fontosnak a 2pontost.
több mint 11 éve
Azért,mert szülés utáni másnap nem megyek oda az anyahoz gratulálni a babához,hohy hozzá zegyem meg,hogy "amúgy qrva ronda".
több mint 11 éve
Nekem erről a meccsről a két évvel ezelőtti Falcons rájátszásbeli találkozó jutott eszembe, ott az Atlanta vezetett 20-0-ra visszajöttünk, fordítottunk a végén, csak ott sajnos más lett a vége.
több mint 11 éve
Undi pats-es volt*. Ez mindent megmagyaráz...Huha. Tavaly teljesen kulturált volt a Denver fanokkal ez a két hetes várakozás,meg rengeteg elemzest is feltettek, amit élmény volt olvasni, jól rahangokt a meccsre, de előre latom mi lesz itt a fórum Pats fanjai altal,ha már pár órával a meccs után a Hawks topikban megy a szarozas 😊undisputedlyNem értelek,konkrétan melyik hozzászólásra gondoltál? Mert én itt visszaolvastam egy pár oldalt ,de egy ilyen hozzászólást sem találtam,amit Pats fan írt volna.Amúgy gratulálok az NFC címhez,szenzációs meccs volt.kolok1972
*Ide igazolt hozzánk, mert megunta a sok bajnoki címet.
több mint 11 éve
Az első félidő után elkapcsoltam, aztán az utolsó 5 percre visszakapcsoltam. Aztán a Colt-Pats meccs helyett megnéztem a Seahawks meccsét, mert baromira érdekelt mi történt.Majd 55 percnyi rettenet, legalábbis a támadók részéről. Szerencsére a védeleme nagyot alkotott és 5ször is mezőnygólon tartotta a Packerst és a ST is nagyot alkotott. A védelem és a ST ember feletti játéka (és a Packers hirtelen lebénulása) lehetővé tett, hogy a támadók az utolsó (de majdnem az utolsó utániban) felébredjenek és elkezdjenek végre játszani. Nem zuhantak össze, nem adták fel. RW négyszer is eladta a labdát a Kearse felé szánt passzokkal (egyszer nem Ő tehetett róla), aztán fut egy TD-t és passzol ötödször is Kearse-nek.
Nem véletlenül sírta el magár RW a meccs után és tudja, hogy sokat köszönhet a védelemnek. Végül is egy csapatnak aki Superbowl-t akar nyerni, tudnia kell megnyerni az ilyen szívrohamos meccset is! 😊
Totális respect, tisztelet a Packersnek!!!!
több mint 11 éve
Ja ja, en is gondoltam ra, hogy vegul is csak egy ugras Glendale (kam 😊.Urak, keres! Super Bowl alatt Londonban leszek ceges ugyben. Tudtok valami jo sportbart, ami az Excel kornyeken van es meg lehet nezni a meccset?endorphynUgyan már onnan csak egy ugrás Glenndale ennyire ne legyél fukar:pdande
-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
Urak, keres! Super Bowl alatt Londonban leszek ceges ugyben. Tudtok valami jo sportbart, ami az Excel kornyeken van es meg lehet nezni a meccset?endorphynwww.belushis.com/bars/london/shepherds-bush
több mint 11 éve
Urak, keres! Super Bowl alatt Londonban leszek ceges ugyben. Tudtok valami jo sportbart, ami az Excel kornyeken van es meg lehet nezni a meccset?endorphynUgyan már onnan csak egy ugrás Glenndale ennyire ne legyél fukar:p
több mint 11 éve
Urak, keres! Super Bowl alatt Londonban leszek ceges ugyben. Tudtok valami jo sportbart, ami az Excel kornyeken van es meg lehet nezni a meccset?
-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
Nem hiszem, hogy egy Pats fan is írt volna bármilyen dehonesztáló jelzőt a csapatotokról..Sőt azt sem hiszem, hogy bármelyik Pats fan örül ennek a matchup-nak..A ti csapatotok pont abban jó (elit) ami ellen mi évek óta szenvedünk.. Kifejezetten kemény meccs lesz...Gyilkos védelem vs. kemény támadó foci..Meglátjuk mi lesz a vége.. Szerintem még mindig mi leszünk az underdogok..De szerintem tegnap a GB mutatott pár dolgot nekünk, hogy mi is működhet igazán ellenetek.. Úgy gondolom, hogy két legerősebb csapat játssza a döntőt. Meglátjuk ki fog ki jobb napot...és Peace..Tisztelünk mi mindenkit..Csak fel van fújva ez állandóan..kyobaluÉppen most dumálgattunk Nálatok arról, hogy mennyire fontos, hogy egy csapatnak legyen tartása. Szerintem a pats szurkolók különösen nagyra értékelik ezt a tulajdonságot. 😊
több mint 11 éve
Nem hiszem, hogy egy Pats fan is írt volna bármilyen dehonesztáló jelzőt a csapatotokról..Sőt azt sem hiszem, hogy bármelyik Pats fan örül ennek a matchup-nak..A ti csapatotok pont abban jó (elit) ami ellen mi évek óta szenvedünk.. Kifejezetten kemény meccs lesz...Gyilkos védelem vs. kemény támadó foci..Meglátjuk mi lesz a vége.. Szerintem még mindig mi leszünk az underdogok..De szerintem tegnap a GB mutatott pár dolgot nekünk, hogy mi is működhet igazán ellenetek.. Úgy gondolom, hogy két legerősebb csapat játssza a döntőt. Meglátjuk ki fog ki jobb napot...és Peace..Tisztelünk mi mindenkit..Csak fel van fújva ez állandóan..kyobaluNyugi-nyugi, szerintem elnezte a csapatot. De legalabbis tuti nem a csapatba akart rugni egyet 😊 A Pats egy nagyon kiraly csapat es megtisztelo lehet barkinek is jatszani ellene. Foleg igy a Super Bowl -al kapcsolatban. Kemeny meccs lesz de remelem kevesebb infarktus kozeli allapotban lesz reszem, mint most. 😊
-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
Nem hiszem, hogy egy Pats fan is írt volna bármilyen dehonesztáló jelzőt a csapatotokról..Sőt azt sem hiszem, hogy bármelyik Pats fan örül ennek a matchup-nak..A ti csapatotok pont abban jó (elit) ami ellen mi évek óta szenvedünk.. Kifejezetten kemény meccs lesz...Gyilkos védelem vs. kemény támadó foci..Meglátjuk mi lesz a vége.. Szerintem még mindig mi leszünk az underdogok..De szerintem tegnap a GB mutatott pár dolgot nekünk, hogy mi is működhet igazán ellenetek.. Úgy gondolom, hogy két legerősebb csapat játssza a döntőt. Meglátjuk ki fog ki jobb napot...és Peace..Tisztelünk mi mindenkit..Csak fel van fújva ez állandóan..
Ward egy paraszt.. 😉