Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 10 éve
Ez igy elsore korrektnak tunik. A sok zold tetszik a szememnek
több mint 10 éve
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
Ez pont neki való küldetés! Az átok is hülyeség, ő se mindig komplett, így lesz jó. Legalább mondhat újabb örökzöldeket a leendő nyilatkozataiban. Csodálkoznék, ha ezek után meccs közben nem játszana a PS-el. Míg fent van az offense ő nyom egy game-t.idén Richard Sherman fog megküzdeni a madden-átokkalHöriVolt már olyan, akire nem "hatott" ez a kis átkocska...rá sem fog. 😊 Mit neki egy ilyen.
Don't test the Best! 😀Chargers LT
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
ja, Barry Sanders olcsón megúszta legutóbbidén Richard Sherman fog megküzdeni a madden-átokkalHöriVolt már olyan, akire nem "hatott" ez a kis átkocska...rá sem fog. 😊 Mit neki egy ilyen.
Don't test the Best! 😀Chargers LT
több mint 10 éve
idén Richard Sherman fog megküzdeni a madden-átokkalHöriVolt már olyan, akire nem "hatott" ez a kis átkocska...rá sem fog. 😊 Mit neki egy ilyen.
Don't test the Best! 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Szerintetek Wilsont nem kellett volna előtérbe helyezni mondjuk Sherman helyett? Szerintem Shermant könnyebb lenne pótolni, mint Wilsont vagy Thomast.mustaineA Seattle legalább 1 évvel jobb helyzetben van, mint a Niners. A Ninersnek muszáj volt Kaepernick-re koncentrálnia, mert már jövőre az lesz a helyzet, hogy el kell kezdeni elengedni a sztárokat, mert nem férnek a sapka alá. A Hawks még a két idei megacontracttal is lazán ki tudja majd fizetni Wilsont még úgy is, hogy senkinek se kell elmennie. Emiatt sietni sincs értelme. Szépen átviszik a megspórolt pénzt rolloverrel a következő évre és kész. Egyébként is, Kaep egy évvel előbbre jár, Wilson szerződése csak 2 év múlva jár le.
Szóval valószínűleg jövőre Wilson is beáll a sorba, de most még felesleges/korai.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
és ott hol fogják játszani?
azt hiszem, a helyszín külön motiváció lesz a csapatnak 😊CSABI27
több mint 10 éve
azt hiszem, a helyszín külön motiváció lesz a csapatnak 😊
több mint 10 éve
2020ig stabilan lehet utálni majd őket (Y)
több mint 10 éve
Nagy igazsag 😀wilson megérdemli. nagy különbség.braxa88kopernikusz: 6év $126mInkább az lesz ezután vicces, amit Wilson kér majd 😊mustaine
😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdbraxa88
-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
Azzal együtt is,hogy mi D# orientált csapat vagyunk, nyilván a Qb poszt a legfontosabb. 3-5 core player megtartása bele kell,hogy férjen a sapkába. Főleg úgy,hogy növekszik is most jelentősen.Ezek a youngster Qb-k nagy előnyt jelentenek a csapatuknak amíg a rookie kontrakt alatt vannak, mert addig lehet építeni a csapat többi részét FA piacon is. Ez alatt kell nyerni gyűrűt.Én ezzel tökéletesen tisztában vagyok, lévén hogy Eagles szurkoló vagyok. Ha Foles végigtolja a szezont és jó teljesítményt nyújt, ő is nagy pénzt fog akasztani.
Utána nyilván azért is visznek olyan sokat, mert egy megerősített keretben nagyobb eséllyel tündökölnek.undisputedly
Szerintetek Wilsont nem kellett volna előtérbe helyezni mondjuk Sherman helyett? Szerintem Shermant könnyebb lenne pótolni, mint Wilsont vagy Thomast.mustaine
több mint 10 éve
braxa88
12 534
wilson biztos marad
több mint 10 éve
Ezek a youngster Qb-k nagy előnyt jelentenek a csapatuknak amíg a rookie kontrakt alatt vannak, mert addig lehet építeni a csapat többi részét FA piacon is. Ez alatt kell nyerni gyűrűt.Én ezzel tökéletesen tisztában vagyok, lévén hogy Eagles szurkoló vagyok. Ha Foles végigtolja a szezont és jó teljesítményt nyújt, ő is nagy pénzt fog akasztani.
Utána nyilván azért is visznek olyan sokat, mert egy megerősített keretben nagyobb eséllyel tündökölnek.undisputedly
Szerintetek Wilsont nem kellett volna előtérbe helyezni mondjuk Sherman helyett? Szerintem Shermant könnyebb lenne pótolni, mint Wilsont vagy Thomast.
több mint 10 éve
Ezek a youngster Qb-k nagy előnyt jelentenek a csapatuknak amíg a rookie kontrakt alatt vannak, mert addig lehet építeni a csapat többi részét FA piacon is. Ez alatt kell nyerni gyűrűt.Ezt nem vitatom. A kérdés az, hogy álltok hellyel a sapka alatt, mert legalább évi 20 milliót meg fog ő is zabálni.mustainewilson megérdemli. nagy különbség.braxa88kopernikusz: 6év $126mInkább az lesz ezután vicces, amit Wilson kér majd 😊mustaine
Utána nyilván azért is visznek olyan sokat, mert egy megerősített keretben nagyobb eséllyel tündökölnek.
CSakhogy amíg RW 2. évében gyűrűt nyert, úgy,hogy talán egyszer nem adta el a labdát idén a rájátszásban, addig Capy fiú egy lényegesen jobb támadó egységgel nem nyert gyűrűt, ráadásul a tavalyi döntőben is dobott full homály INT-et, és idén is vagy 3x eladta a labdát a 3.-4. negyedben.
RW is ilyen összeget fog akasztani, sőt, Cam és Luck is, de talán még RG is.
több mint 10 éve
Ezt nem vitatom. A kérdés az, hogy álltok hellyel a sapka alatt, mert legalább évi 20 milliót meg fog ő is zabálni.wilson megérdemli. nagy különbség.braxa88kopernikusz: 6év $126mInkább az lesz ezután vicces, amit Wilson kér majd 😊mustaine
több mint 10 éve
braxa88
12 534
wilson megérdemli. nagy különbség.kopernikusz: 6év $126mInkább az lesz ezután vicces, amit Wilson kér majd 😊mustaine
több mint 10 éve
kopernikusz: 6év $126mInkább az lesz ezután vicces, amit Wilson kér majd 😊
több mint 10 éve
Richard Sherman "megismételte" az Erin Andrewsos jelenetet - a sideline riporter szerepében: Michelle Obama! több mint 10 éve
Szerintem is jó üzlet volt, bírom a fickót.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
braxa88
12 534
Seahawks signed restricted free agent WR Doug Baldwin to a three-year, $13 million contract.örülés. baldwin nagyon kell
Ez a szerződés a két WR picket is más megvilágításba helyezi...vassadi
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Seahawks signed restricted free agent WR Doug Baldwin to a three-year, $13 million contract.Ez a szerződés a két WR picket is más megvilágításba helyezi...