Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Én kérek elnézést, erről lemaradtam tegnap. 😊Mondjuk a Carolina pont a méltó ellenfél kategória... Csak elismerést érdemelnek 😕
krankovics
több mint 11 éve
Emberek Kam mit művelt. Hihetetlen volt egész meccsen. Én koca szurkolóként a Qb/Rb párost szoktam nézni de itt szinte mindig a 31-est kerestem mert onnan jött a show. Jövök szurkolni amíg el nem véreztek vagy inkább véget nem ér a szezon 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Nem voltak feltartó blokkolások, ilyenkor nincs két számolás a falban (gondolom majd csak akkor, ha szarban a haza), ez kb látszott is a futójátékon is azzal együtt, hogy ejjdefasza az a Carolina védelem, ne vitassuk el az érdemeit!Meglepően kevés volt a bünti. Okung, Carp semmi fals start, Bennett se nagyon ugrált most a semleges zónába és nagyon nem is volt kétes bírói ítélet. Egyedül Lockette dobta le a láncot, de nála ez standard.garrett27Pont ugyanezt akartam, nagyon fegyelmezett volt az O-fal, egyetlen false start rémlik, ezzel együtt csak összejött 6 büntiből 60 yard, de abból a fele Lockette és a facemaskos eset.tejbegrrr!!!
több mint 11 éve
Meglepően kevés volt a bünti. Okung, Carp semmi fals start, Bennett se nagyon ugrált most a semleges zónába és nagyon nem is volt kétes bírói ítélet. Egyedül Lockette dobta le a láncot, de nála ez standard.garrett27Pont ugyanezt akartam, nagyon fegyelmezett volt az O-fal, egyetlen false start rémlik, ezzel együtt csak összejött 6 büntiből 60 yard, de abból a fele Lockette és a facemaskos eset.
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 11 éve
Meglepően kevés volt a bünti. Okung, Carp semmi fals start, Bennett se nagyon ugrált most a semleges zónába és nagyon nem is volt kétes bírói ítélet. Egyedül Lockette dobta le a láncot, de nála ez standard.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 11 éve
Tenyleg, most nem is volt flagje 😊Az jo lenne, mert szegeny Simon jelenleg az uj Kelly Jennings. Meg a hotdog arus is ra fog dobni.endorphynÉs azt se felejtsük,hogy a játéka visszatérő eleme a 3 flag/meccs faktor, amire msot csak azért nem volt lehetőség,mert Benjamin úgy verte minden játéknál,hogy Simonnak esélye sem volt DPI-re.undisputedly
-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
Az jo lenne, mert szegeny Simon jelenleg az uj Kelly Jennings. Meg a hotdog arus is ra fog dobni.endorphynÉs azt se felejtsük,hogy a játéka visszatérő eleme a 3 flag/meccs faktor, amire msot csak azért nem volt lehetőség,mert Benjamin úgy verte minden játéknál,hogy Simonnak esélye sem volt DPI-re.
több mint 11 éve
Az jo lenne, mert szegeny Simon jelenleg az uj Kelly Jennings. Meg a hotdog arus is ra fog dobni.
-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
én 100%ra mondom h Maxwell játszik egy hét mulva. beteg volt a héten, jövőre kipiheni és jó erőnlétbe is lesz. kell is
több mint 11 éve
Annyiból érdekes lesz, hogy amennyivel jobb O-val rendelkezik a Cowboys/Packers, sztem legalább annyivak gyengébb is a védelmük. És azért más lesz a meccs képe, ha tudtok a földön haladni.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Illetve a Panthers front7 messze a legjobb volt a bent maradt ellenfelek közül. Denver tudná csak extra ember nélkül így megfogni a futásunkat, de most gondok vannak ott is LB poszton. AMúgy engem sem győzött meg a tegnapi játék. Ez az O fal elképesztően szar. Néztem tegnap a Ravens-PAts meccset, és ott mindkét fal rendre annyi időt hagyott,hogy nem csak kávéra, de kávézó nyitásra is elég idő maradt a Qb-nak. Máshol egy-egy benyelt hurry vagy hit után mondják,hogy "ez a falember nem valami jó", nálunk minden play ilyen. Olvastam valamelyik oldalon, hogy Britt a teljes PO-ba jutott 12 csapatot tekintve a második legrosszabb értékeléssel rendelkező falember volt, tehát amikor azt mondjuk,hogy az a jobb oldal az tényleg a világ szégyene, akkor közel állunk a valósághoz. Tackle között abszolút nem tudtunk futni, de még ha sikerült átjutnia Sweezeynek a LB szintre, a nagy birkozó multjával egy rohadt blokkot nem tudott kiadni. Szégyen. Nincs rá jobb szó. Cable igazán eltakarodhatna valahová OC-nek, mert amit a fallal művel az egyszerűen szánalmas. Hogy gondolják,hogy majd ilyen 6. körös bohóc technikájú falemberekkel játszunk runheavy-t? És még gyengék is mellé.Lehet, hogy nagyon nagyon negativ vagyok, de eltekintve, hogy gyoztunk es tenyleg szep dolgaink voltak, ez a jatek boven keves lesz a nehezebb ellenfelek ellen. Meg akkor is, ha mar mindenki elmondta, hogy a Panthers nem fekszik nekunk. Futas olesbol adtak most lecket mindazoknak, akik ellenunk meg jatszani fognak. Termeszetesen mindenki figyelt, aki szamit. A passzok, meg szepek, de azokban bizonytalanabbak vagyunk kicsit. Ok, ez a mai napra annyira azert nem volt igaz. 😊 Szoval lehet, hogy csak a felig teli pohar hangulat teszi, de en nagyon nem ereztem azt az elsopro magabiztossagot es folenyt, ami egyertelmuen kiemelne minket a tobbi SB aspirans kozul. 😊endorphynAzért ez picit becsapós, mert a tegnapi csapatunk közelebb volt a tavalyi 12-4-eshez, mint az idei alapszakaszban produkált negatív mérleghez. Amit meg kell oldanotok, az a no2 CB poszt, ha nem épül fel Maxwell, mert Simont ki fogja végezni Rodgers/Romo. Viszont sztem bárki jön szembe, simán feltesztek nekik a földön 150-200 yardot.gabokocka
Ha nem lenne Russ és Lynch nem lenne a liga legjobb erőfutója, Cable már rég egyetemi szintre kellett volna,hogy vissza szivárogjon. Na mindegy...
több mint 11 éve
Ne vedd tiszteletlensegnek, de (szigoruan csak) szerintem meg a tavalyi Panthers sem ert fel a jelenlegi varhato ellenfeleinkhez. Fiatalok vagytok Ti is, szoval boven benne van a kovetkezo evek "meglepetese". Viszont most nekunk csucsformaban levo tapasztalt harcosokkal kell felvennunk a versenyt, akik lattak minden hibankat es biztosak lehetunk benne, hogy azokra fognak raszallni. Es igen, Simon sajnos tenyleg keves a posztjan. Az a pozicio egy oriasi fekete lyuk jelenleg, ahova ugy fogjak szorni a labdakat mint anno az amcsik a kazettas bombakat Vietnamban.Lehet, hogy nagyon nagyon negativ vagyok, de eltekintve, hogy gyoztunk es tenyleg szep dolgaink voltak, ez a jatek boven keves lesz a nehezebb ellenfelek ellen. Meg akkor is, ha mar mindenki elmondta, hogy a Panthers nem fekszik nekunk. Futas olesbol adtak most lecket mindazoknak, akik ellenunk meg jatszani fognak. Termeszetesen mindenki figyelt, aki szamit. A passzok, meg szepek, de azokban bizonytalanabbak vagyunk kicsit. Ok, ez a mai napra annyira azert nem volt igaz. 😊 Szoval lehet, hogy csak a felig teli pohar hangulat teszi, de en nagyon nem ereztem azt az elsopro magabiztossagot es folenyt, ami egyertelmuen kiemelne minket a tobbi SB aspirans kozul. 😊endorphynAzért ez picit becsapós, mert a tegnapi csapatunk közelebb volt a tavalyi 12-4-eshez, mint az idei alapszakaszban produkált negatív mérleghez. Amit meg kell oldanotok, az a no2 CB poszt, ha nem épül fel Maxwell, mert Simont ki fogja végezni Rodgers/Romo. Viszont sztem bárki jön szembe, simán feltesztek nekik a földön 150-200 yardot.gabokocka
Na majd meglatjuk a serult listat jovoheten. Remelem pl. Unger nem lesz benne. Csunya volt nezni azt a santikalast, amit produkalt miutan raestek a labara. Ha O megint kiesik, akkor nagyon nehez lesz versenykepesnek maradni tamadooldalrol. Ott voltak azok a szamok a meccsen vele es nelkule. Mondhatjuk, hogy hatarozott volt a kontraszt. Willsont imadom nezni. Eleve kedvenc posztom a TE es hat milyen kiraly lenne, ha meg Zac Miller is ott lenne par ket TE -s jateknal. Akkor mennyivel magabiztosabbak lehetnenk, mint most?
Hozza kell tennem azert hogy en kepes voltam tavaly is tulaggodni a szezont es vegig arra keszultem, hogy mikor pukkad ki az alom bubborek. Aztan meg mi lett a vege. 😀
-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
Lehet, hogy nagyon nagyon negativ vagyok, de eltekintve, hogy gyoztunk es tenyleg szep dolgaink voltak, ez a jatek boven keves lesz a nehezebb ellenfelek ellen. Meg akkor is, ha mar mindenki elmondta, hogy a Panthers nem fekszik nekunk. Futas olesbol adtak most lecket mindazoknak, akik ellenunk meg jatszani fognak. Termeszetesen mindenki figyelt, aki szamit. A passzok, meg szepek, de azokban bizonytalanabbak vagyunk kicsit. Ok, ez a mai napra annyira azert nem volt igaz. 😊 Szoval lehet, hogy csak a felig teli pohar hangulat teszi, de en nagyon nem ereztem azt az elsopro magabiztossagot es folenyt, ami egyertelmuen kiemelne minket a tobbi SB aspirans kozul. 😊endorphynAzért ez picit becsapós, mert a tegnapi csapatunk közelebb volt a tavalyi 12-4-eshez, mint az idei alapszakaszban produkált negatív mérleghez. Amit meg kell oldanotok, az a no2 CB poszt, ha nem épül fel Maxwell, mert Simont ki fogja végezni Rodgers/Romo. Viszont sztem bárki jön szembe, simán feltesztek nekik a földön 150-200 yardot.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Lehet, hogy nagyon nagyon negativ vagyok, de eltekintve, hogy gyoztunk es tenyleg szep dolgaink voltak, ez a jatek boven keves lesz a nehezebb ellenfelek ellen. Meg akkor is, ha mar mindenki elmondta, hogy a Panthers nem fekszik nekunk. Futas olesbol adtak most lecket mindazoknak, akik ellenunk meg jatszani fognak. Termeszetesen mindenki figyelt, aki szamit. A passzok, meg szepek, de azokban bizonytalanabbak vagyunk kicsit. Ok, ez a mai napra annyira azert nem volt igaz. 😊 Szoval lehet, hogy csak a felig teli pohar hangulat teszi, de en nagyon nem ereztem azt az elsopro magabiztossagot es folenyt, ami egyertelmuen kiemelne minket a tobbi SB aspirans kozul. 😊
-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
Fantasztikus ez a csapat, imádok minden pillanatot a meccsekből. 😊Még soha nem volt szerencsém egy ennyire domináns csapatnak szurkolni, felfoghatatlanul jó érzés úgy nézni a meccset, hogy biztos benne az ember, hogy megoldja a csapat, 1 másodperc kétséget sem hagynak az emberben a fiúk.
Kancellár-Thomas-Sherman trió földöntúli, Wilson meg lassan a liga legjobb QB-je lesz.
GO HAWKS!
több mint 11 éve
Russell Wilson was 8-of-8 for 199 yards and 3 TD on third down Saturday. wowPontosítok. Nem kimondottan a playoffra tartogatták. Kancellár nyilatkozta meccs után,hogy az edzői stáb vette észre, hogy a Panthers fal mindig alacsonyan marad a snapnél. Ezért kísérelte meg. A másodiknál meg már akkora önbizalmat adott neki, hogy nem is volt kérdés. 😊 Espn-en nyilatkozta:
Különben a Carolinának alapvetően jó volt a game plan-je, hosszú drive-ok, sok first down, pörgetni az órát, de a Seahawks védelme és a támadók is extrát jó teljesítményt nyújtottak, (pl. Lynch-nek kb. egy darab jó futása volt egész meccsen, de az milyen volt már... Willson is jól kapott el és Kearse is nagyon jó volt, ráadásul mentek a hosszú passzok is (az alapszakaszban nem volt túl gyakori dolog)). A védelem meg kompletten baromi jó volt (mínusz Simon), forced fumble-k, INT-ek és egyet még el is vettek Thomastól (jogosan, bár nem sokon múlott). Azt a FG blockot meg a playoffra tartogatták, már csak arra kell figyelni, hogy nem érjen hozzá a blokk után a rúgóhoz. Kíváncsi leszek, hogy a következő meccsen is megpróbálja-e Chancellor.
(Ilyet még a Maddenbe se lehetett csinálni...) 😊Aguirre
"I did that one time last year or the year before, but it was failed mission," Chancellor said of his line leap. "I fell over the center. But this was something our coaches saw this week because they saw their linemen stayed low, so we decided to put it in. We just wanted to jump them."
espn.go.com/blog/seattle-seahawks/post/_/id/11247/kam-chancellor-seattles-dark-knight-hero-leads-the-way
Amúgy meg Newton nyilatkozta,hogy beleesett abba a hibába, hogy nem azt vette el amit a D# adott -ala SB-on a rövid kis yardok, az 1-10 yardos zónában pingpongozva- hanem próbálta a nagy játékokat forszírozni, ami ellenünk cinkes.
BTW: Ez a Kam Chancellor = Dark Knight eléggé ül. Ugye neki a sisakján van "sötétítő" , és amilyen iramban tart az ellenfél felé, csak aköpeny hiányzik a hátáról,hogy lobogjon 😀
több mint 11 éve
amugy chancellor az elmúlt 3 PO meccsén 3 intet hozottkopernikusz, peyton és most newton is passzolt neki. ahogy mondják special players makes special plays in special days. ez chancellor.
több mint 11 éve
Russell Wilson was 8-of-8 for 199 yards and 3 TD on third down Saturday. wowKülönben a Carolinának alapvetően jó volt a game plan-je, hosszú drive-ok, sok first down, pörgetni az órát, de a Seahawks védelme és a támadók is extrát jó teljesítményt nyújtottak, (pl. Lynch-nek kb. egy darab jó futása volt egész meccsen, de az milyen volt már... Willson is jól kapott el és Kearse is nagyon jó volt, ráadásul mentek a hosszú passzok is (az alapszakaszban nem volt túl gyakori dolog)). A védelem meg kompletten baromi jó volt (mínusz Simon), forced fumble-k, INT-ek és egyet még el is vettek Thomastól (jogosan, bár nem sokon múlott). Azt a FG blockot meg a playoffra tartogatták, már csak arra kell figyelni, hogy ne érjen hozzá a blokk után a rúgóhoz. Kíváncsi leszek, hogy a következő meccsen is megpróbálja-e Chancellor.
(Ilyet még a Maddenbe se lehetett csinálni...) 😊
több mint 11 éve
Köszi,pont valami ilyesmire gondoltam. Nem rossz az a 9-20 millió közötti összeg. Tavaly és idén is két bónusz meccset kapott a város, ráadásul a médiában is állandóan foglalkoznak a csapattal. Örülhetnek a varosvezetok.Egy kicsiz off,de nem olvastátok róla valamit,hogy egy ilyen playoff meccs milyen gazdasági hatással van Seattle-areara?undisputedlymynorthwest.com/11/2684413/Seahawks-playoff-game-a-big-bonus-for-local-businesses-economybaggio
több mint 11 éve
Egy kicsiz off,de nem olvastátok róla valamit,hogy egy ilyen playoff meccs milyen gazdasági hatással van Seattle-areara?undisputedlymynorthwest.com/11/2684413/Seahawks-playoff-game-a-big-bonus-for-local-businesses-economy

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Egy kicsiz off,de nem olvastátok róla valamit,hogy egy ilyen playoff meccs milyen gazdasági hatással van Seattle-areara? Aggasztó amúgy,hogy a futasokbol a két tackle kozottmindig jött yard. Williams talán elfaradt idény végére. Mebanet nem könnyű pótolni.
Simonrol már írtam. Abszolút nem kész arra,hogy elsoszamu elkapokon védekezzen, viszont mivel nálunk fel van osztva a pálya,ezertmegteheti az ellenfél,hogy az ő oldalára állítják fel,ahogyann azt láttuk is később. Benjamin amúgy szerintem olyan elkapo, mint amit PC is akart Rice idehozatalaval.
Nem maradt a rajatszasban lévő csapatok között kiemelkedő passrushal és futás elleni védelemmel bíró csapat, csak a Denver. Ha eljutunk odáig akkor remélem a Patriots jön,habár náluk meg ott can BB aki a tegnapi meccsen is újított. Négy ember ofal. Lok. Harbo le is csalozta őket.
Grennbay ea Dallas ellen sem érzem magunkat esélyesnek,csak a hazai pálya miatt. Ha választani kell akkor a GB jöjjön,mert a Dallas már bizonyította,hogy képesek itt nyerni.
Bevellt dicserjuk meg,mert jól hivza a playeket.
több mint 11 éve
Lynch:
😀
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 11 éve
A legszebb az volt az egészben, hogy miután teljesen megölték a futást, passzokkal vertük őket. RW 149.2 passer ratingje a tíz legjobb teljesítmény egyike a rájátszások történetében (van ahol ötödiknek írják). ADB, Kearse és Willson együttes elkapás mutatói (10/11, 235 yard, 3TD).
krankovics