Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 084 — SuperBowl Champions 2013/2014
1.Nagyon szép gesztus! Ebből a 100-200 millió forintból ha van esze, rendbe teheti a jövőjét saját magának és a családjának is.

Annyit nem ér a foci,hogy valaki összeessen a pályán.
Szerencsére messze vannak már az idők, amikor egy nyilvánvaló agyrázkódással is visszaküldték a pályára a játékost.

2. Más téma: A Cardinalsos PP és Sherm összeakasztotta a bajszát twitteren, Sherm megint egy printscreennel válaszolt. Amúgy biztos vagyok benne,hogy ez az egész PP részéről csak a szerződése miatt megy.

több mint 10 éve
SeaSzilaHawk Seattle Seahawks Oregon Ducks 1 265 — 12th man
ahogy mustaine írta... szép, ezt így kell...
az h egy egész draft process és egyetemi évek alatt ez nem derül ki, az elég sok aggodalomra ad okot... remélem nem lesznek olyanok, mint fociban, hogy egyszer csak a pályán össze esik valaki...

“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 184 — Chalk Dawk fan
Garrett Scottot kitette a csapat, szívelégtelenség miatt úgy tűnik nem focizhat.
Nem értem ez miért most derül ki.Höri
Előtte szerződést adtak neki, hogy megkapja az aláírási bónuszt és az elsőéves fizetését. Szép gesztus.

több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Garrett Scottot kitette a csapat, szívelégtelenség miatt úgy tűnik nem focizhat.
Nem értem ez miért most derül ki.

több mint 10 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
Azért az nem semmi, hogy Obama rágózott közben. Lynch pedig tényleg nem volt ott. Nem meglepő tőle. Azt viszont figyeltétek, hogy Tate még véletlenül sem mosolygott? Az ő távozása számomra továbbra is homályos.
Wilson új sérója király lett, kb. harmadszorra ismertem fel.garrett27
Szerintem nem rágózott.
Tate hol tűnik fel? Szerintem Baldwinra gondolsz Obama balján(nekünk jobb). Viszont Ő is többször megmosolyogta a beszédet, sőt volt amikor "szakadt" is a röhögéstől.undisputedly
A vége felé szerintem elfelejtkezett róla, akkor látszott a szájában, meg egy kicsit csócsált is rajta. A beszéd alatt Baldwin a jobb oldalán állt (nekünk bal), mellette Harvin, Thomas, Thomas mögött állt Tate, mellette Thurmond és Kancellár.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
Azért az nem semmi, hogy Obama rágózott közben. Lynch pedig tényleg nem volt ott. Nem meglepő tőle. Azt viszont figyeltétek, hogy Tate még véletlenül sem mosolygott? Az ő távozása számomra továbbra is homályos.
Wilson új sérója király lett, kb. harmadszorra ismertem fel.garrett27
Szerintem nem rágózott.
Tate hol tűnik fel? Szerintem Baldwinra gondolsz Obama balján(nekünk jobb). Viszont Ő is többször megmosolyogta a beszédet, sőt volt amikor "szakadt" is a röhögéstől.
több mint 10 éve
Wilson új sérója király lett, kb. harmadszorra ismertem fel.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
A teljes anyagot még nem találtam meg videó formájában, ha valakinek sikerül, akkor legyen kedves írjon egy linket, megnézném újból, naagyon poénos scriptet írtak az estére Obama emberei 😀
Meglepő módon viszont sokat beszélt papír és súgó gép nélkül. Kitért JS bajnoki övére, Doug kirohanására az újságíró ellen stbstb.undisputedly

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
1. A csapat megérkezett Washington D.C.-be, a mai napon kerül sor a Fehér Házban történő vizitre, amit a csapat oldalán élőben lehet majd követni.undisputedly
Ugye Putyin nincs ma Washingtonban? 😉peterk2005
Vicces, mert Carroll felajánlotta,hogy ha baj van, akkor egy telefonhívásra van tőle a Boom 😀

Lynch amúgy nem volt jelen, Obama külön ki is emelte, még poénkodott is vele,hogy nagy kár, mert szeretett volna tippeket kérni arra,hogyan kezelje a médiát 😀

A teljes anyagot még nem találtam meg videó formájában, ha valakinek sikerül, akkor legyen kedves írjon egy linket, megnézném újból, naagyon poénos scriptet írtak az estére Obama emberei 😀
Meglepő módon viszont sokat beszélt papír és súgó gép nélkül. Kitért JS bajnoki övére, Doug kirohanására az újságíró ellen stbstb.
több mint 10 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 902 — Eagles & Seahawks fan
scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/10361408_643523765728361_3834770136708657557_n.jpg

A 32 jelenleg kezdőnek tekintett irányító fizetése. Azért zseniális, hogy a 2 kedvenc csapatom nem ügyetlen irányítója van a lista alján
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
1. A csapat megérkezett Washington D.C.-be, a mai napon kerül sor a Fehér Házban történő vizitre, amit a csapat oldalán élőben lehet majd követni.undisputedly
Ugye Putyin nincs ma Washingtonban? 😉

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
bal fenn, kalapban, szerintem az ő.
több mint 10 éve
szabolcs13 Seattle Seahawks 212
fehér házban a bajnokcsapat
braxa88
Ti látjátok Lynchet a képen ? 😊
több mint 10 éve
fehér házban a bajnokcsapat
több mint 10 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 210 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
A várható starterek O/D-ben.
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/xrxuac69dpplufvzvwhy
Projected 2014 starters: Seattle Seahawks
After missing almost all of 2013 with injuries, receiver Percy Harvin is expected to assume a starting role for the Seattle Seahawks. See the rest of the projected lineup for last season's Super Bowl champs.

Szerintem fincsi lett, bár az RT ill. LG poszt lehetne erősebb.
Ja, és mindenki maradjon egészséges.

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
1. A csapat megérkezett Washington D.C.-be, a mai napon kerül sor a Fehér Házban történő vizitre, amit a csapat oldalán élőben lehet majd követni.

2. Amúgy ezen az oldalon lehet követni a játékosok tweetjeit:  twitter.com/seahawks/lists/players

3. P-Rich aláírta a szerződését
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/y7t67ztitbm3ctqmoctf
Paul Richardson signs contract with Seattle Seahawks
The Seahawks signed second-round draft pick Paul Richardson, the team announced Tuesday. Can the wide receiver quickly turn into Russell Wilson's No. 2 target in Seattle?

4. Egy érdekes interjú DQ-val arról,hogyan tervezi használni a védelem játékosait az idei szezonban. Szó esik Irvin változó szerepéről, Marshról, Hill-ről és Williamsről stbstb, érdekes kis interjú.

www.fieldgulls.com/on-the-airwaves/2014/5/20/5735364/dan-quinn-seahawks-bruce-irvin-michael-bennett-pete-carroll
több mint 10 éve
Elkezdődött az újoncok minicampje, amiről a 6. körös Garrett Scott-on kívül (nem ment még át a fizikai felmérőn) Chris Matthews WR hiányzott (kisebb sérülés).

PC elmondta,hogy ez volt az első alkalom az offseasonben,hogy teljes felszerelésben összecsaphatott O# a D#-vel, azaz ismét volt egy kis foci.
Igyekeztek amúgy megtenni mindent,hogy az újoncokat ne nyomja agyon a "SB terhe", de nem is akarták teljesen ignorálni ami történt 😊
Pár nap és utazik a csapat a Fehér Házba, szóval nem is igen tudnák teljesen kiszorítani a bajnoki címet a felkészülésből.

A 2012-es LB pick Korey Toomer az erős oldalon játszott, és szerzett egy INT return TD-t. (szerk: Jó lenne, ha idén nem sérülne le, mert akkor KPL és Ő lehetne minőségi depth a sornak)

A helyi UDFA Qb-nak, Keith Price-nak jutott a feladat,hogy az első számú támadósort vezesse.
Össze is hozott egy 63 yardos TD-t P-Rich közreműködésével. P-Rich Pinkinst verte meg az elkapásnál.

Jeffcoat LEO-ben játszott, és állítólag a LB edző Ken Norton érdeme,hogy aláírt hozzánk.

PC szerint az elkapók (főleg P-Rich és Norwood) emelkedtek ki az edzésen, és utóbbinak is volt egy TD elkapása.

Cassius Marsh is jól mozgott. A nagy feladat vele kapcsolatban az ideális spot megtalálása lesz a falban. Bennett szerepkörében játszhat majd valószínűleg.

Képek:  blog.seattlepi.com/football/2014/05/16/photos-day-one-of-seahawks-rookie-minicamp
több mint 10 éve
Richardson és Norwood. szemfülesek ki is találhatják milyen számmal fognak játszani

még több kép a rookiekról:
Staten és Jeffcoat

Pierre-Louis

Britt
több mint 10 éve
A végén még kiderül,hogy Sherm olcsón írt alá 😀
Van egy olyan érzésem,hogy Maxinak ez az utolsó éve nálunk. Nem fogjuk tudni megfizetni 😀
több mint 10 éve
Mondjuk én az FB húzást sem értem. Wareben ennyire nem bíznak? Vagy special teamben akarjuk használni?Sebii
7. körben már sokkal inkább BPA van, mint needre húzás.
több mint 10 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 526
Mondjuk én az FB húzást sem értem. Wareben ennyire nem bíznak? Vagy special teamben akarjuk használni?
több mint 10 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 526
Mondjuk én az FB húzást sem értem. Wareben ennyire nem bíznak?
több mint 10 éve
Lynch-nek hány jó éve lehet még hátra?
Esetleg egy RB húzás valamikor?
Nem tudom, de nekem valahogy Turbin nem annyira meggyőző (bár túl sok snap-et nem kapott) , CM-et meg még nem láttuk...funkyparduc
persze RB draft 😀braxa88
3 hónapja tippeltem RB draftot, akkor ki lettem nevetve 😊
igaz, hogy 7. körös, de mégis bejött 😊funkyparduc
Nem egészen, mivel Kiero Small sokkal inkább fullback, mint RB.vassadi
na rontsd el ezt az apró kis örömömet is! 😀funkyparduc
most is röhögök mert Small nem RB. RBként nem is lenne sose rosteren, 4RB minek kéne?
egyértelmű FB
több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Lynch-nek hány jó éve lehet még hátra?
Esetleg egy RB húzás valamikor?
Nem tudom, de nekem valahogy Turbin nem annyira meggyőző (bár túl sok snap-et nem kapott) , CM-et meg még nem láttuk...funkyparduc
persze RB draft 😀braxa88
3 hónapja tippeltem RB draftot, akkor ki lettem nevetve 😊
igaz, hogy 7. körös, de mégis bejött 😊funkyparduc
Nem egészen, mivel Kiero Small sokkal inkább fullback, mint RB.
több mint 10 éve
Köszi a draftelemzést srácok. Majd meglátjuk mi sül ki belőle a gyakorlatban, de azért tegyük hozzá egy bajnokcsapatba mindig nehéz bekerülni, ezt tudjuk más sportágakból is. Még akkor is így gondolom, ha több meghatározó ember távozott. A falnak kell még mindig összeállni, mert célpont úgy néz ki lesz RW-nak. Kíváncsian várom a keretszűkítést.

Egy érdekesség (számomra legalábbis): van még egy olyan csapat a ligában, ahol jelenleg 5 QB van és mind színes bőrű?