NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 10 éve
szabolcs13
212
Paul Richardson WR és Justin Britt, TNagyon nem örülök főleg Brittnek aki 6-7. körös amikor még fent volt Moses :/
beszarok komolyan. két 4-5.körös emberkebraxa88
több mint 10 éve
braxa88
12 534
Paul Richardson WR és Justin Britt, Tbeszarok komolyan. két 4-5.körös emberke
több mint 10 éve
szabolcs13
212
Ő nem ember ő a BESTIA 😀 Ebbe igazad van én csak reménykedni tudok ,hogy sokáig bírja és innen fog visszavonulni.😀nagyon jó lenne, de ő is ember 😊Hát belőle kinézem 😊 vagy legalább jó lesz ha nem a legjobb mint Brendon Steven. Jeckson33 éves legjobb RB? ha meglesz, akkor jövök Neked 1 millióval! 😊funkyparducHát ebbe nem vagyok biztos 😊 jövőre is ő lesz a legjobb RB sőt még vagy 4 évigszabolcs1329 lesz jövőre, 9 milliót spórolunk vele ha cutoljuk, ami miután jövőre már nem leszünk olyan jól a sapkával mert russelnak adni kell majd egy 17-20 körüli szerződést, nem hiszem hogy sokáig gondolkozni fognak.Mér csak 1 évet ?szabolcs13ugye tudjátok h lynch még egy évet lesz velünk? 😊Én OG-ért szorítok, ugyanolyna alapon, ahogy egy sokmillió dolláros QB-t is meg kell védeni, úgy Lynch-et sem kéne korlátozni, ha már van egy ilyen RB: Jöjjön csak vmi OG/OT, nálam Su'a Filo lenne itt az álompick.HulkeinsteinTeljes mértékig veled vagyok.Su'a Filo egy nagyon jó pick lenne és Lynchnek nagy mértékbe segítené a középső futást.szabolcs13
de ettől függetlenül én is Oline-t húznék, russelt védeni kell. nézzünk körbe milyen frontok vannak és nekünk milyen falunk azzal szemben.a.kacsa
ja és ezért lett krisztina hozva tavaly luxuspickneka.kacsa
😊szabolcs13
amit végigcsinált az elmúlt pár évben... sokan már visszavonultak volnafunkyparduc
több mint 10 éve
szabolcs13
212
Hát belőle kinézem 😊 vagy legalább jó lesz ha nem a legjobb mint Brendon Steven. Jeckson33 éves legjobb RB? ha meglesz, akkor jövök Neked 1 millióval! 😊funkyparducHát ebbe nem vagyok biztos 😊 jövőre is ő lesz a legjobb RB sőt még vagy 4 évigszabolcs1329 lesz jövőre, 9 milliót spórolunk vele ha cutoljuk, ami miután jövőre már nem leszünk olyan jól a sapkával mert russelnak adni kell majd egy 17-20 körüli szerződést, nem hiszem hogy sokáig gondolkozni fognak.Mér csak 1 évet ?szabolcs13ugye tudjátok h lynch még egy évet lesz velünk? 😊Én OG-ért szorítok, ugyanolyna alapon, ahogy egy sokmillió dolláros QB-t is meg kell védeni, úgy Lynch-et sem kéne korlátozni, ha már van egy ilyen RB: Jöjjön csak vmi OG/OT, nálam Su'a Filo lenne itt az álompick.HulkeinsteinTeljes mértékig veled vagyok.Su'a Filo egy nagyon jó pick lenne és Lynchnek nagy mértékbe segítené a középső futást.szabolcs13
de ettől függetlenül én is Oline-t húznék, russelt védeni kell. nézzünk körbe milyen frontok vannak és nekünk milyen falunk azzal szemben.a.kacsa
😊
több mint 10 éve
szabolcs13
212
Hát ebbe nem vagyok biztos 😊 jövőre is ő lesz a legjobb RB sőt még vagy 4 évig29 lesz jövőre, 9 milliót spórolunk vele ha cutoljuk, ami miután jövőre már nem leszünk olyan jól a sapkával mert russelnak adni kell majd egy 17-20 körüli szerződést, nem hiszem hogy sokáig gondolkozni fognak.Mér csak 1 évet ?szabolcs13ugye tudjátok h lynch még egy évet lesz velünk? 😊Én OG-ért szorítok, ugyanolyna alapon, ahogy egy sokmillió dolláros QB-t is meg kell védeni, úgy Lynch-et sem kéne korlátozni, ha már van egy ilyen RB: Jöjjön csak vmi OG/OT, nálam Su'a Filo lenne itt az álompick.HulkeinsteinTeljes mértékig veled vagyok.Su'a Filo egy nagyon jó pick lenne és Lynchnek nagy mértékbe segítené a középső futást.szabolcs13
több mint 10 éve
29 lesz jövőre, 9 milliót spórolunk vele ha cutoljuk, ami miután jövőre már nem leszünk olyan jól a sapkával mert russelnak adni kell majd egy 17-20 körüli szerződést, nem hiszem hogy sokáig gondolkozni fognak.Mér csak 1 évet ?szabolcs13ugye tudjátok h lynch még egy évet lesz velünk? 😊Én OG-ért szorítok, ugyanolyna alapon, ahogy egy sokmillió dolláros QB-t is meg kell védeni, úgy Lynch-et sem kéne korlátozni, ha már van egy ilyen RB: Jöjjön csak vmi OG/OT, nálam Su'a Filo lenne itt az álompick.HulkeinsteinTeljes mértékig veled vagyok.Su'a Filo egy nagyon jó pick lenne és Lynchnek nagy mértékbe segítené a középső futást.szabolcs13
ja és ezért lett krisztina hozva tavaly luxuspicknek
több mint 10 éve
szabolcs13
212
Ő a liga legjobb RB-je nélküle az Off. szinte 0 ha nem készülne mindenki Lynch futásaira akkor R.W. nem tudna passzolni olyan könnyedén 😊Ha az O fal úgy marad, ahogy most van, akkor szvsz jobban megérné eltradelni most, mert sokat nem fog érni még ő sem.Hulkeinsteinugye tudjátok h lynch még egy évet lesz velünk? 😊Én OG-ért szorítok, ugyanolyna alapon, ahogy egy sokmillió dolláros QB-t is meg kell védeni, úgy Lynch-et sem kéne korlátozni, ha már van egy ilyen RB: Jöjjön csak vmi OG/OT, nálam Su'a Filo lenne itt az álompick.HulkeinsteinTeljes mértékig veled vagyok.Su'a Filo egy nagyon jó pick lenne és Lynchnek nagy mértékbe segítené a középső futást.szabolcs13
több mint 10 éve
szabolcs13
212
Mér csak 1 évet ?ugye tudjátok h lynch még egy évet lesz velünk? 😊Én OG-ért szorítok, ugyanolyna alapon, ahogy egy sokmillió dolláros QB-t is meg kell védeni, úgy Lynch-et sem kéne korlátozni, ha már van egy ilyen RB: Jöjjön csak vmi OG/OT, nálam Su'a Filo lenne itt az álompick.HulkeinsteinTeljes mértékig veled vagyok.Su'a Filo egy nagyon jó pick lenne és Lynchnek nagy mértékbe segítené a középső futást.szabolcs13
több mint 10 éve
Ha az O fal úgy marad, ahogy most van, akkor szvsz jobban megérné eltradelni most, mert sokat nem fog érni még ő sem.ugye tudjátok h lynch még egy évet lesz velünk? 😊Én OG-ért szorítok, ugyanolyna alapon, ahogy egy sokmillió dolláros QB-t is meg kell védeni, úgy Lynch-et sem kéne korlátozni, ha már van egy ilyen RB: Jöjjön csak vmi OG/OT, nálam Su'a Filo lenne itt az álompick.HulkeinsteinTeljes mértékig veled vagyok.Su'a Filo egy nagyon jó pick lenne és Lynchnek nagy mértékbe segítené a középső futást.szabolcs13
több mint 10 éve
ugye tudjátok h lynch még egy évet lesz velünk? 😊Én OG-ért szorítok, ugyanolyna alapon, ahogy egy sokmillió dolláros QB-t is meg kell védeni, úgy Lynch-et sem kéne korlátozni, ha már van egy ilyen RB: Jöjjön csak vmi OG/OT, nálam Su'a Filo lenne itt az álompick.HulkeinsteinTeljes mértékig veled vagyok.Su'a Filo egy nagyon jó pick lenne és Lynchnek nagy mértékbe segítené a középső futást.szabolcs13
de ettől függetlenül én is Oline-t húznék, russelt védeni kell. nézzünk körbe milyen frontok vannak és nekünk milyen falunk azzal szemben.
több mint 10 éve
szabolcs13
212
Én OG-ért szorítok, ugyanolyna alapon, ahogy egy sokmillió dolláros QB-t is meg kell védeni, úgy Lynch-et sem kéne korlátozni, ha már van egy ilyen RB: Jöjjön csak vmi OG/OT, nálam Su'a Filo lenne itt az álompick.HulkeinsteinTeljes mértékig veled vagyok.Su'a Filo egy nagyon jó pick lenne és Lynchnek nagy mértékbe segítené a középső futást.
több mint 10 éve
Én OG-ért szorítok, ugyanolyna alapon, ahogy egy sokmillió dolláros QB-t is meg kell védeni, úgy Lynch-et sem kéne korlátozni, ha már van egy ilyen RB: Jöjjön csak vmi OG/OT, nálam Su'a Filo lenne itt az álompick.
több mint 10 éve
Szintén így látom. D-line sincs teljesen kész, de ott legalább sorakoznak a "prospectek".Nekünk arra figyelni kell ,hogy Lynchnek jó emberek blokkoljanak középen mivel sok a középső futás, a védekezés így is zseniális inkább a támadó szekciót kéne meg erősíteni én úgy vagyok vele 😊szabolcs13Azért DE poszton kicsit szűkösen vagyunk, nekem meg Chricton nagy kedvencem. Valamint akár 4. körben is lehet kezdőkaliberű guardot húzni.Sebii1. pickre jöjjön Moses/Bitonio a másikra meg Crichton.SebiiÉn személy szerint Crichton draftolását feleslegesnek tartom inkább jöjjön 2OL ,DE elég a 3. körben itt már sok az egyszintű DE Crichton nem nagyon tűnik ki a többiek közül.szabolcs13
Hill, Williams, Mayowa, Scruggs. (plusz még ugye az öregek: Mebane, McDaniel, Bennett, O'Brian, Avril)
O-line kb Bailey és Bowie aki beépülhet. Van az 5 kezdőre rajtuk kívül: Okung, Jean-Pierre, Unger, Sweezey. Talán még Carpot ide lehet venni.
több mint 10 éve
szabolcs13
212
A tehetsége nem is kérdőjelezem meg csak a fizikai állapotát.én amióta először láttam játszani azóta szeretem. tehetsége megkérdőjelezhetetlena.kacsabasszameg a niners megelőzött minket:Nem vesztetünk sokat, feltéve meddig tud játékba maradni Johnson .Szerintem már a 10hét körül sérült listán lesz feltéve ha használják is 😊szabolcs13
Filed to ESPN: 49ers trading a conditoonal 2015 4th-round pick to Buffalo for WR Stevie Johnson, per sources. Pick can become a 3rd.a.kacsa
több mint 10 éve
szabolcs13
212
Nekünk arra figyelni kell ,hogy Lynchnek jó emberek blokkoljanak középen mivel sok a középső futás, a védekezés így is zseniális inkább a támadó szekciót kéne meg erősíteni én úgy vagyok vele 😊Azért DE poszton kicsit szűkösen vagyunk, nekem meg Chricton nagy kedvencem. Valamint akár 4. körben is lehet kezdőkaliberű guardot húzni.Sebii1. pickre jöjjön Moses/Bitonio a másikra meg Crichton.SebiiÉn személy szerint Crichton draftolását feleslegesnek tartom inkább jöjjön 2OL ,DE elég a 3. körben itt már sok az egyszintű DE Crichton nem nagyon tűnik ki a többiek közül.szabolcs13
több mint 10 éve
Sebii
3 526
Azért DE poszton kicsit szűkösen vagyunk, nekem meg Chricton nagy kedvencem. Valamint akár 4. körben is lehet kezdőkaliberű guardot húzni.1. pickre jöjjön Moses/Bitonio a másikra meg Crichton.SebiiÉn személy szerint Crichton draftolását feleslegesnek tartom inkább jöjjön 2OL ,DE elég a 3. körben itt már sok az egyszintű DE Crichton nem nagyon tűnik ki a többiek közül.szabolcs13
több mint 10 éve
én amióta először láttam játszani azóta szeretem. tehetsége megkérdőjelezhetetlenbasszameg a niners megelőzött minket:Nem vesztetünk sokat, feltéve meddig tud játékba maradni Johnson .Szerintem már a 10hét körül sérült listán lesz feltéve ha használják is 😊szabolcs13
Filed to ESPN: 49ers trading a conditoonal 2015 4th-round pick to Buffalo for WR Stevie Johnson, per sources. Pick can become a 3rd.a.kacsa
több mint 10 éve
szabolcs13
212
basszameg a niners megelőzött minket:Nem vesztetünk sokat, feltéve meddig tud játékba maradni Johnson .Szerintem már a 10hét körül sérült listán lesz feltéve ha használják is 😊
több mint 10 éve
basszameg a niners megelőzött minket:Filed to ESPN: 49ers trading a conditoonal 2015 4th-round pick to Buffalo for WR Stevie Johnson, per sources. Pick can become a 3rd.
több mint 10 éve
szabolcs13
212
1. pickre jöjjön Moses/Bitonio a másikra meg Crichton.SebiiÉn személy szerint Crichton draftolását feleslegesnek tartom inkább jöjjön 2OL ,DE elég a 3. körben itt már sok az egyszintű DE Crichton nem nagyon tűnik ki a többiek közül.
több mint 10 éve
Sebii
3 526
1. pickre jöjjön Moses/Bitonio a másikra meg Crichton.
több mint 10 éve
szabolcs13
212
Marqise Lee-t nagy hülyeségnek tartanátok a 2. körben ?
több mint 10 éve
szabolcs13
212
Suafilo vagy moses, nekem a 2 közül mind 1 csak jöjjön valamelyik 😀Nem rossz meglátás, csak Kouandjio ne jöjjön 😊Johnsonért meg azért is sok a 4. kör mert sérülékeny és nem hiszem ,hogy nagy jövője lenne a csapatba inkább 4.körbe hozni egy fiatal WR-t aki majd beérik ,most ezen a Drafton úgy is nagyon sok jó WR van 😊
Johnson érte 4 ik kört adni... :/ az utóbbi 2 szezonja 0 volt.. + van elég el kaponk szerintemSherman
több mint 10 éve
Sherman
78
Suafilo vagy moses, nekem a 2 közül mind 1 csak jöjjön valamelyik 😀 Johnson érte 4 ik kört adni... :/ az utóbbi 2 szezonja 0 volt.. + van elég el kaponk szerintem
több mint 10 éve
szabolcs13
212
Bitoniot imádni kell, mert őt fogjuk húzni! 😀MedvepapaAz se lenne egy rossz befektetés de én úgy érzem inkább Su'a-Filo kéne koncentrálunk és megerősíteni a fal közepét ,hogy a BESTIA (így is elég hatékony) középső futásai még hatékonyabbak legyenek 😊