Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 10 éve
Ezt nézzétek! Nagyon sokkoló adat, ami bennem csak a belső fal upgrade-elésének prioritását erősíti: Lynch idén úgy nyerte meg a legtöbb broken tackle-t csináló játékos címét, hogy 2012-ben az idei 59 helyett, csak 26-ot kellett bemutatnia!Magyarán a statisztika is kihozza azt amit a szemünkkel már éreztünk. Állandóan szinte LoS mögött már odaértek hozzá. Állat ez a Beast!
Amúgy Tate az elkapóknál nyerte ezt a mutatót, Russ pedig Cam mögött 2. lett a Qb-k listáján:
www.footballoutsiders.com/stat-analysis/2014/2013-broken-tackles-offense
több mint 10 éve
Duff
3 133
Első nap szerintem jön a szokásos WTF húzás, a needeket meg betöltjük harmadik nap...
több mint 10 éve
TE poszt szerintem is maximum egy nagyon hátsó kör.Nekem Su'a-filo nagyon tetszene, csak nála kérdés, hogy bent lesz e még. Egyébként kövezzetek meg, de én Nicklasnak is örülnék 1. körben.Sebiién egyiknek se
suafilo szerintem nem ér első kört. annyira nem egy nagy játékos, h egy ilyen OG-rt 1.kört adjak, még akkor is ha az utolsó 1.körös pick
TE sem akkora need azzal h maradt Miller és McCoy és ottvan még Willson is.
DL v WR lesz. majdnem biztos vagyok benne. vagy ordas nagy baromság, ami így belegondolva legesélyesebb 😀braxa88
Amúgy ha PC/JS beleszeret valakibe, akkor nem érdekli őket,hogy reach 😀
Igazából a DL és a WR is védhető, habár a Matthews&Rice igazolással első körben maxikum egy lecsúszó ászt vinnénk ki.
OG-t lehet,hogy nem szokás, de ligautolsók voltunk az 1&2 yardos downoknál, holott van egy Lynch és egy RW, szóval a 2 G poszt nagyon-nagyon rászorul az upgradere.
Szerk: Amúgy most néztem rá a 2011-es draftra. Két első pickkel Carpenter és Moffitt 😀
több mint 10 éve
braxa88
12 534
Nekem Su'a-filo nagyon tetszene, csak nála kérdés, hogy bent lesz e még. Egyébként kövezzetek meg, de én Nicklasnak is örülnék 1. körben.Sebiién egyiknek se
suafilo szerintem nem ér első kört. annyira nem egy nagy játékos, h egy ilyen OG-rt 1.kört adjak, még akkor is ha az utolsó 1.körös pick
TE sem akkora need azzal h maradt Miller és McCoy és ottvan még Willson is.
DL v WR lesz. majdnem biztos vagyok benne. vagy ordas nagy baromság, ami így belegondolva legesélyesebb 😀
több mint 10 éve
Sebii
3 526
Nekem Su'a-filo nagyon tetszene, csak nála kérdés, hogy bent lesz e még. Egyébként kövezzetek meg, de én Nicklasnak is örülnék 1. körben.
több mint 10 éve
Nem éltünk Carpenter 5. évi opciójával.Szerintem RT fogunk húzni első körben. Esetleg WR-t. Guardot első körben nem igazán szoktak választani.
Szerintetek LG vagy RT lesz az 1. körös pick?undisputedly
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
braxa88
12 534
Nem éltünk Carpenter 5. évi opciójával.DL
Szerintetek LG vagy RT lesz az 1. körös pick?undisputedly
több mint 10 éve
Nadal17
586
Nehéz ügy, mert Bowieban nagyon bízik a stáb, de nem lennék meglepve, ha az 1. körös pick mellett egy későit is egy O-lineman-re használnánk. Egyébként az ESPN tudósítója szerint pár nap múlva, akár a draft előtt bejelenthetik Sherm hosszabbítását.
több mint 10 éve
Nem éltünk Carpenter 5. évi opciójával.Szerintetek LG vagy RT lesz az 1. körös pick?
több mint 10 éve
Yeaaaah! Alakul a rotáció.According to O’Brien Schofield’s Twitter account, he has re-signed with the Seahawks.
Hey 12th man, I'm coming back home one more year. #blessed #backtowork #seahawks #12thMan
— O'Brien Schofield
több mint 10 éve
Idén ugye a D-line változni fog, és a draft előtt úgy állnak a dolgok,hogy a fiataloktól kell várnunk a rések betöltését. Talán braxa egyik kedvence, Scruggs adott rádió interjút a Brock & Danny-ben.Elmondta többek között,hogy "zombi-üzemmódban" van. Nem akar senkivel arról beszélgetni,hogy mi volt tegnap, hol járt egy hete, csak az edzésre fókuszál, jobb akar lenni.
Örül,hogy vége a SB felhajtásnak,mert a tavalyi sérülése miatt nem játszott a szezonban, ellentétben az azt megelőző idénnyel, ahol egész évben a pályán volt, így nagyon szar érzés volt neki,hogy a pálya széléről figyelhet csak.
Örül,hogy olyan játékosok vannak a csapatban mint Bennett, aki UDFA-ként kapott monster szerződést, vagy E.T. aki sosem áll le a felkészüléssel, vagy Avril pl.
Nőtt a tömege, így vélhetően már belehízott a 5tech runstuffer posztba, és saját elmondása szerint ott játszik, ahol a csapatnak szüksége van rá, DT-ben is mehet rotációként.
A 2012-es draft osztály tagjai között speciális kötelék van.
Összességében értelmesen nyilatkozott.
mynorthwest.com/category/pod_player_sports/?a=9971048&p=1007&n=Brock
több mint 10 éve
tdmagazin.hu/hirek/super-bowl-a-szinfalak-mogottnpetiiiEnnek van egy első része is, ami a csapat búcsúztatásáról szól. Ez a 2. rész szerintem semmitmondó lett. A harmadikban szerintem több tartalom lesz.
A Denver az idei OTA során a "35" számot/kifejezést használja motivációként, mivel ennyi ponttal kaptak ki a döntőben. Ez amúgy szerintem teljesen ok.
Viszont offseasonban ugye nem tudják annyira kontroll alatt tartani a játékosokat a csapatok, így fordulhatott elő,hogy Julius Thomas szerint sokkal inkább azért kaptak ki, mert ők voltak rosszak, nem pedig azért mert mi jobbak. Plusz még olyat is mondott,hogy a védelmünk nem is annyira fizikális 😀
blog.seattlepi.com/football/2014/05/01/broncos-julius-thomas-seahawks-defense-wasnt-that-physical-in-super-bowl/
Kíváncsi leszek,hogy idén, amikor a teljes NFC-W -el játszanak, tehát találkoznak a Cards-9ers-Rams hármassal is rajtunk kívül, mond-e ilyet 😀
több mint 10 éve
OffNagyon tuti. Shaun Alexander miatt ( is ) lettem Seahawks fan.
Sajnos nem Saints, de nem lehetett otthagyni (turi-610HUF) :cool:
Építem a családon belüli rivalry-tclbass
több mint 10 éve
OffKirály!
Sajnos nem Saints, de nem lehetett otthagyni (turi-610HUF) :cool:
Építem a családon belüli rivalry-tclbass
Nekem is van turi mezem Maroney 1000 HUF-ért 😀 többet nem ér jelenleg 😊
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
OffSajnos nem Saints, de nem lehetett otthagyni (turi-610HUF) :cool:
Építem a családon belüli rivalry-t
több mint 10 éve
Én örülök az üzletnek. A Tatupu mezem ugyan már kiment a divatból, az E.T. most még legalább 4 évig jó lesz. Végülis mindketten jól jártunk. Na jó vicc nélkül, nálam ő nagyon is megérdemelte!garrett27Direkt csinálod? 😀
több mint 10 éve
Én örülök az üzletnek. A Tatupu mezem ugyan már kiment a divatból, az E.T. most még legalább 4 évig jó lesz. Végülis mindketten jól jártunk. Na jó vicc nélkül, nálam ő nagyon is megérdemelte!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
Amúgy kb mindenhol rosszul szerepel.A most aláírt 4 év nem befolyásolja a még meglévő 1 hátralevő évet a szerződéséből, tehát még 5(!) évig biztosan Hawks mezben(persze elcserélhetjük😀 )
több mint 10 éve
Ahogy az várható volt... 😊
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
NFL Network's Ian Rapoport reports the Seahawks have locked up FS Earl Thomas to a "blockbuster" long-term extension.YESSSS!
undisputedly
több mint 10 éve
MarioAna
1 997
NFL Network's Ian Rapoport reports the Seahawks have locked up FS Earl Thomas to a "blockbuster" long-term extension.na jöhet akkor Sherman, majd a lejáró sztárok elengedése, és Baltimore mintájú rebuild...irony 😊
Per RapSheet, the deal makes Thomas "easily" the league's highest paid safety. Having started 64-of-64 games since entering the league as the 14th overall pick out of Texas in 2010, Thomas has logged 15 career interceptions, five forced fumbles, and 32 pass breakups while arguably emerging as football's premier safety. Still only 25 years old (in May), Seahawks players are alleged to privately consider Thomas the team's best defensive back, ahead of Richard Sherman.undisputedly
Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
NFL Network's Ian Rapoport reports the Seahawks have locked up FS Earl Thomas to a "blockbuster" long-term extension.Per RapSheet, the deal makes Thomas "easily" the league's highest paid safety. Having started 64-of-64 games since entering the league as the 14th overall pick out of Texas in 2010, Thomas has logged 15 career interceptions, five forced fumbles, and 32 pass breakups while arguably emerging as football's premier safety. Still only 25 years old (in May), Seahawks players are alleged to privately consider Thomas the team's best defensive back, ahead of Richard Sherman.
több mint 10 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2014/04/28/michael-robinson-likely-retiring/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...