Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 10 éve
Bitoniot imádni kell, mert őt fogjuk húzni! 😀
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
szabolcs13
212
Remélem le tudjuk hozni Suafilot mert Kouandijonak nem örülnék a térd problémák miatt , a szalagok is szét szakattak már egyszer a térdébe akkor már inkább Moses és Bitonioról mi a vélemény ?Szerintetek melyik off. fal lenne a legjobb húzás a mostani helyzetünkbe ?szabolcs13G és RT is
benn van még Suafilo, dő már 2/10re jó lenne. de lehet persze addig kimegy
RT: Kouandjio és Moses is jóbraxa88
több mint 10 éve
braxa88
12 534
Szerintetek melyik off. fal lenne a legjobb húzás a mostani helyzetünkbe ?szabolcs13G és RT is
benn van még Suafilo, dő már 2/10re jó lenne. de lehet persze addig kimegy
RT: Kouandjio és Moses is jó
több mint 10 éve
braxa88
12 534
tavaly előttről:stevei johnsonért az egyik 4.körösünk igen baráti lenne 😊Bevallom, a nevén kívül nem igen ugrik be róla érdemi infó. Kérdés lehet ugye az érvényben lévő szerződésének fizetése, plusz lehet,hogy egy Panthers többet adna.undisputedly
piti meg szokásos verébbraxa88
több mint 10 éve
stevei johnsonért az egyik 4.körösünk igen baráti lenne 😊Bevallom, a nevén kívül nem igen ugrik be róla érdemi infó. Kérdés lehet ugye az érvényben lévő szerződésének fizetése, plusz lehet,hogy egy Panthers többet adna.
piti meg szokásos verébbraxa88
több mint 10 éve
szabolcs13
212
Szerintetek melyik off. fal lenne a legjobb húzás a mostani helyzetünkbe ?
több mint 10 éve
braxa88
12 534
stevei johnsonért az egyik 4.körösünk igen baráti lenne 😊piti meg szokásos veréb
több mint 10 éve
JS szerint, ha kapunk megfelelő ajánlatot, megyünk még lentebbre 😀
több mint 10 éve
Sikerült emgjósolnom,hogy nem érdemes élőben követni. Ennek ellenére én így tettem 😀Azon a véleményen vagyok,hogy nekünk eddig nagyon nem ment az 1. körös választás az elmúlt 2-3 évben, szóval bőven vállalható a trade. JS nyilatkozta az elmúlt napokban,hogy több picket akar, nyilván a többi GM-nek szóltak a sorok.
Rams védelem kemény lesz, minden játékos a falból 1. kör.
Mindenképpen kell legalább 2 kezdő szintű falembert húznunk, mert "megdöglik" a futás.
több mint 10 éve
nekem a rams meccske már most fájnak. ofal kellene mindenképp. Moses-ről sok jót hallottam, jó lenne megcsípni. ez az alabama boy meg nekem kicsit carpenter 2. az a limitált tudás alapján amit szereztem róla
több mint 10 éve
ja, az. csak minden évben ez van, hogy jön a draft, aztán repkednek olyan nevek hogy csak na, aztán ha nem az lesz akkor megy a megmondás, hogy ezmekkoralol. a Cards is meg 9ers is vállalható ott.endorphynEaly, Moses, Kouandjio, Sua-A'Filo kvartetből jöhet valakiNem röhög!!! 😀silent7939
nekem a csoprtriválos draftjai nem tetszenek. a ramsé még vádhető, de a másik kettő 😀braxa88nyugi, ha ők vitték volna kurva zseniális pick lenne 😀peteyEaly, Moses, Kouandjio, Sua-A'Filo kvartetből jöhet valakiNem röhög!!! 😀silent7939
nekem a csoprtriválos draftjai nem tetszenek. a ramsé még vádhető, de a másik kettő 😀braxa88
több mint 10 éve
Ealy, Moses, Kouandjio, Sua-A'Filo kvartetből jöhet valakiNem röhög!!! 😀silent7939
nekem a csoprtriválos draftjai nem tetszenek. a ramsé még vádhető, de a másik kettő 😀braxa88nyugi, ha ők vitték volna kurva zseniális pick lenne 😀peteyEaly, Moses, Kouandjio, Sua-A'Filo kvartetből jöhet valakiNem röhög!!! 😀silent7939
nekem a csoprtriválos draftjai nem tetszenek. a ramsé még vádhető, de a másik kettő 😀braxa88
-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
Ealy, Moses, Kouandjio, Sua-A'Filo kvartetből jöhet valakiNem röhög!!! 😀silent7939
nyugi, ha ők vitték volna kurva zseniális pick lenne 😀Ealy, Moses, Kouandjio, Sua-A'Filo kvartetből jöhet valakiNem röhög!!! 😀silent7939
több mint 10 éve
Ealy, Moses, Kouandjio, Sua-A'Filo kvartetből jöhet valakiNem röhög!!! 😀
több mint 10 éve
braxa88
12 534
Ealy, Moses, Kouandjio, Sua-A'Filo kvartetből jöhet valakinekem a csoprtriválos draftjai nem tetszenek. a ramsé még vádhető, de a másik kettő 😀
több mint 10 éve
Habár a Seahawks nem draftolt az éjjel senkit, azért az ESPN draft intrójában massive Seattle jelenlét volt tapasztalható.Papi megmondta 😊
Ja, draftoljatoik megint minél jobban, ha lehet, hogy a keretszűkítés után még tudjanak páran csatlakozni egykori Seahawksos csapattársaikhoz Jacksonvilleben! 😀😀iktriad
-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
Habár a Seahawks nem draftolt az éjjel senkit, azért az ESPN draft intrójában massive Seattle jelenlét volt tapasztalható. Ja, draftoljatoik megint minél jobban, ha lehet, hogy a keretszűkítés után még tudjanak páran csatlakozni egykori Seahawksos csapattársaikhoz Jacksonvilleben! 😀😀
több mint 10 éve
Akkor a 2. és a 4. körben miénk a 8. és a 32. pick. Én örülök a tradenak.8 hellyel mentünk hátrébb egy 4. körért.
Most Pete-ék jönnek, remélem jól fognak húzni.
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
Sherman
78
Várható volt a trade, de nem örülök amikor ilyen játékosok még bent voltak.. : kouandijo,suafilo,moses, marquis lee, amaro..+ dlből is volt 2-3 ember akit lehetet volna húzni
több mint 10 éve
Hendrix
1 551
nem érkezett az első körben senki, ez a legtisztább. mondjuk kemény, hogy seattleben ment a draft party, és a végén cserélik a picket.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 10 éve
This could possibly be our best clue ever... "Tranquilizer to the jugular" from Old School! youtu.be/sFW-yxe13lo #SeahawksDraftClues
több mint 10 éve
Lehet,hogy hiába várjuk a húzást, mert a nap utolsó cetlijét elcseréljük, és így könnyen első körös Hawks nélkül maradhatunk idén 😊
több mint 10 éve
Eddig azt mondtam volna hogy WR az első körben, de Rizsa óta meggondoltam magam és szerintem hozzuk a szokásos OL figurát. RB és TE húzásra remélem idén nem pocsékolunk picket.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
Azért ez egy pöttyet elfogult vélemény😀Ahogyan braxa is mondta, a saját szezonunkról beszéltem. Habár lehetne vitatkozni,hogy az egész ligát tekintve is hozzá köthető-e a leghíresebb play.
Revis, Peterson és Haden ügynöke a seggét veri a földhöz örömében a szerződés láttán...gordon
Nekem az az érzésem,hogy 1-2 év múlva is mindenki emlékezni fog majd a "The Tip"-re és az azt követő sporttörténelmet író nyilatkozatra.
Este draft. KÍváncsian várom a szerencsés választottat 😊