Maniac84

New England Patriots

Maniac84
Utoljára láttuk
4 hónapja
Regisztrált
több mint 14 éve
Fórum hozzászólások
591Utolsó 10 fórum hozzászólás

8 hónapja
Maniac84 New England Patriots 591
Net4+-on tudja valaki streamelni az SNF-et vagy csak nálam van a hiba?
Böngészőből és android-os eszközökről sem megy...

9 hónapja
Maniac84 New England Patriots 591
Nekem úgy tűnik jó lesz ez a Net4+. Hajnali meccset zökkenőmentesen végignéztem eredeti nyelven. Az egyedi idősávban lévő meccsek (TNF, SNF, MNF) elérhetőek lesznek rajta. Vasárnap meg az idősávonkénti két meccsen kívűl van RedZone is, utóbbi időben úgy is azt néztem elsődlegesen.

Nameg elvi kérdés lett számomra, hogy soha nem fizetek a DAZN-nak egy fillért sem. Aug. 24.-én megkaptam végre a refundot, csak hogy 2 nap múlva újra levonják az összeget. Most van folyamatban annak a refundja...
Röhej ez a társaság, én meg balga módon azt hittem, hogy csak jobb lehet a szolgáltatás a váltással. De úgy látszik az elmúlt években megszokott béka seggénél is van lejjebb az NFL Gamepass-t illetően.

10 hónapja
Maniac84 New England Patriots 591
Több éve Gamepass előfizető vagyok, az is akartam maradni gyakorlatilag összegtől függetlenül, de idén nem lesz.
Eddig is egy pocsék és drága szolgáltatás volt ez más streamingfelületekkel összehasonlítva. Ez a DAZN azonban egy utolsó mocsok társaság.

Szombaton volt ráérős időm, kezdődik lassan az előszezon ideje előfizetni.
Belépek gyanútlanul a gamepassos accountommal, hogy na nézzük. Képembe tolnak azonnal egy előfizetési ajánlatot, hogy Annual Saver vagy mifene 50000 HUF helyett csak 17190 HUF egész évre. Milyen jó ajánlat ugye? Le is csap rá az ember, kifizeti.
Másnap jön egy újabb tranzakció, megint lepróbálták vonni az összeget. Mifene, csekkol számla, előző napi tranzakció függőben, mostani meg limit miatt nem ment át. Nosza nézzük a supportot, hogy mit is akarnak ezek. 1 órával és három support agenttel később a következőket tudom meg: 1, ez nem is az nfl gamepass előfizetés volt 2, ne aggódjak mert a szombati tranzakció csak függőben van pár nap múlva visszakapom, a vasárnapi pedig nem teljesült. Ezen a ponton már érlelődik bennem, hogy nem lesz nekem itt náluk előfizetésem szóval alaposan átnézem az acc-ot és minden csatolt előfizetésre nyomom a cancelt. Akkor most már csak várnom kell arra, hogy visszataláljon a pénzem ugye?
Á dehogy. Eljön a mai nap. Új hónap a revolut kártyán nullázódik a költés, limit alá így simán befér 17190 HUF. Szóval jön is a DAZN és megint indít egy tranzakciót ami ezúttal sikeres is lesz. Nagy WTF ezen a ponton hiszen vasárnap egyértelműen jeleztem a "kedves" customer agent-eknek, hogy nem kérek ezekután semmilyen előfizujukból és meg lettem nyugtatva, hogy visszatalál hozzám a pénzem.
Újabb kör a customer agent-ekkel akik ma este addig dobáltak oda vissza egymás között mígnem lejárt a munkaidejük (nálunk este 9-kor, náluk elvileg ez kora du az alapján amit a chatbot ír).

Itt tartok a DAZN-os tapasztalatommal ezidáig. Összeségében a számlámról perpill hiányzik így 2x17190 HUF egy olyan előfizuért amiért csak 1x kéne és amit nem is akartam. Nagyon naív módon bedőltem a szándékosan félrevezetően kialakított és prezentált előfizetési ajánlatnak. A pénzt talán egyszer visszaszerzem, az eddig elvesztegetett időmet, meg a jövőben erre elvesztegetett időmet tuti nem.

Pro tipp a chatbot mihamarabbi kikerülésére, várólistára kerüléshez a következő kifejezések működnek a legjobban:
"human agent"
"I want to speak to someone"
és szórakoztató módon párszor a "fuck you"-val is sikerült eredményt elérni 😊
Mi időnk szerint ezt hétköznap du 1 és este 9 között érdemes próbálni (hétvégén du fél5 körül próbálkoztam sikerrel), ellenkező esetben megkapod a help@dazn.com e-mail címet illetve egy telefonszámot aminek a felhívására nekem speciel nem áll szándékomban költeni.

A tanulság pedig, hogy naívan ne dőlj be a félrevezető ajánlatoknak mint ahogy én tettem. 😀

Szerkesztette: Maniac84

több mint 1 éve
Maniac84 New England Patriots 591
Nekem PS4-en megy, még a délutáni meccsen indítottam az appot, kilépés nélkül indítottam a Pats meccset. Nem is merek kilépni, mert sanszos, hogy még ezt is buknám.
RedZone-t szoktam mellette még indítani, de sem PC-n sem android telefonon, sem android tableten nem megy.

több mint 1 éve
Maniac84 New England Patriots 591
13. évét kezdő 16 csapatos redraft nfl.com ligában van 2 1 kiadó hely. Magyar Pats szurkerek ligájaként indult anno, de időközben beférkőztek egyéb elemek is. 😊
Draft: Sep 5, 2022 at 8:00pm CEST.
Megbízható és aktív játékosokat keresünk hosszútávra.

Szerk.: Megtelt

Szerkesztette: Maniac84

több mint 2 éve
Maniac84 New England Patriots 591
Szinte tökéletesen a pályára tettük a gameplant. Harris hosszú futását levéve 4 yardos átlaggal futottunk, úgy hogy az ellen mindig tudta, hogy futás jön. A védelem iránti bizalom is maximálisan kifizetődött, "BoneHead" Harry nélkül sima liba lett volna. Az, hogy egy SB esélyes ellen az akaratunkat így ráerőltetve tudtunk nyerni óriási önbizalomlöket, és félelmetes a többi AFC csapat számára. Ezek után nincs olyan csapat amely örülni fog ha Foxborough-n keresztül kínálkozik fel az út számára az SB-be. Márpedig perpill a miénk a home field advantage. 😀

több mint 2 éve
Maniac84 New England Patriots 591
12. évét kezdő 16 csapatos redraft nfl.com ligában van egy kiadó hely. Magyar Pats szurkerek ligájaként indult anno, de időközben beférkőztek egyéb elemek is. 😊
Draft: Aug 27, 2021 at 9:00pm CEST.
Megbízható és aktív játékost keresünk hosszútávra.

Szerk.: Betöltöttük a pozit.

Szerkesztette: Maniac84

több mint 4 éve
Maniac84 New England Patriots 591
Kis vidámság a hírhez 😀


Szerkesztette: Maniac84

több mint 4 éve
Maniac84 New England Patriots 591
Egyik szemem sír, másik nevet.
TB nem játszik többet Pats mezben, de élvezhetjük még a játékát tovább.

Lezárul egy feledhetetlen korszak a csapat történetében. A szakítás okairól most lesz majd egy rakat elemzés, pláne a jelenlegi sportesemény hiányos időszakban. Én biztosan vallásosan kerülni fogom ezeket, TB12 20 év és ennyi siker után megérdemli, hogy úgy döntsön ahogy úri kedve kívánja. Örökre a legnagyobb Pats ikon marad akármi is történik még a karrierje hátralévő részében. A csapatot sem tudom hibáztatni mert továbbra is hűen követik a sikeres receptet, fél szemüket mindig a jövőn tartják (a tavalyi Sanu trade egy picit megingatta azért ebben a bizalmam). Ezúttal mint oly sok más alkalommal ezt nem sikerült egy játékos igényeivel közös nevezőre hozni. Szomorú mert Pats szurkolóként azt szerettem volna ha TB12 nálunk fejezi be pár év múlva, de képmutató lenne a franchise-t egy olyan tulajdonságáért kritizálni amiért többek között megszerettem. Itt senki sem nagyobb a CSAPATnál, még a GOAT sem. 😕

Minden jót és sok sikert kívánok TB-nek karrierje hátralévő részében (mindaddig amíg ez nem a mi kárunkra történik 😊)

Izgalmas szezon elé nézünk Pats szurkolóként, hosszú idő után nem lesz meg az a betonbiztos tudat az alapszakasz meccsek nézése közben, hogy bármi is történik az adott meccsen a PO-ban úgy is ott leszünk, ráérünk ott izgulni. Szurkolóként persze továbbra is PO-ba várom magunkat, de ez kezdetben jóval nehezebb lesz Brady nélkül mint vele. A csapat vezetésében és BB-ben töretlen a bizalmam, más lesz ez a megszokotthoz képest, de idővel jó lesz. Kizárt, hogy nyomjunk egy Colts-os suck for someone szezont. 😉

több mint 4 éve
Maniac84 New England Patriots 591
Conditional 7th wow. Mondjuk azok után amit Bennett lenyilatkozott az eltiltása után a távozáson nem csodálkozom, de ezen zéró veszteni valója van a Boys-nak...

Érdekes, hogy szezon elején még az AB cirkuszt is bevállaltuk a pályán nyújtott potenciál érdekében, most meg a problémásabb egyénektől meg elbúcsúztunk. Mondjuk a cap space management-hez is van némi köze ennek persze.

+Sanu -Gordon -Bennett -2.kör
Nem vagyok megyőződve arról, hogy ettől most összességében jobbak lettünk.

Szerkesztette: Maniac84

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 4 éve
Maniac84 New England Patriots 591
Egy fikarcnyit sem gondolom ezt undorítóbbnak mint azt, hogy Tyreek Hill leakasztott magának egy 3 éves ennél lényegesebben nagyobb összegű szerződést.
Kialakult ez a szitu, mi meg lecsaptunk a lepattanóra, nem ez az első ilyen eset a BB érában és nem is az utolsó. AB zseniális játékos azt meg, hogy olyan ember amilyen elég hamar a háttérbe fogjuk tenni amikor jönnek a 100+ yardos meccsek. Ennek igen könnyen Revis szintű impaktja lehet, ezzel mint Pats fan simán kiegyezek, aztán meg mehet amerre lát ahogy Revis is anno.
Maniac84
Egyik hülyeség sajnos nem menti a másikat 😉
dande
Ez alapvetően így van, csak a családon belüli erőszakot nem szimpla hülyeségnek titulálnam, mint ahogy pl. a gyilkosságot sem. Anno amikor a bizonyos Gronkkal együtt draftolt TE kapcsán itt kijelentettem, hogy nem tudok jó szívvel visszaemlékezni arra az időszakra amikor egy gyilkos szaladgált együtt a pályán a többiekkel érdekes módon nem sokan osztották itt a vélemenyemet. Ami nem baj persze, csak most meg nehogy már egy olyan embert rosszabb színben tüntessünk fel akinek "csak" a munkáltatóival van problémája nameg azzal, hogy egy elég nagy primadonna. Nem kedvelem, de őt még mindig szívesebben nézem a kedvenc csapatomban mint egy gyerekverőt, nőverőt vagy éppen gyilkost.

több mint 4 éve
Maniac84 New England Patriots 591
Hihetetlen, hogy ebből az óriási primadonnáskodásból amit AB leművel alig lehetett a Steelers-es korszaka végéig valamit érzékelni. Eddig is nagyra tartottam a Pittsburgh-i franchise-t, még nagyobbat nőttek a szememben azzal, hogy ezt az embert majd egy évtizedig kordában és produktívan tartották.

több mint 4 éve
Maniac84 New England Patriots 591
Egyik szemem sír, másik nevet.
TB nem játszik többet Pats mezben, de élvezhetjük még a játékát tovább.

Lezárul egy feledhetetlen korszak a csapat történetében. A szakítás okairól most lesz majd egy rakat elemzés, pláne a jelenlegi sportesemény hiányos időszakban. Én biztosan vallásosan kerülni fogom ezeket, TB12 20 év és ennyi siker után megérdemli, hogy úgy döntsön ahogy úri kedve kívánja. Örökre a legnagyobb Pats ikon marad akármi is történik még a karrierje hátralévő részében. A csapatot sem tudom hibáztatni mert továbbra is hűen követik a sikeres receptet, fél szemüket mindig a jövőn tartják (a tavalyi Sanu trade egy picit megingatta azért ebben a bizalmam). Ezúttal mint oly sok más alkalommal ezt nem sikerült egy játékos igényeivel közös nevezőre hozni. Szomorú mert Pats szurkolóként azt szerettem volna ha TB12 nálunk fejezi be pár év múlva, de képmutató lenne a franchise-t egy olyan tulajdonságáért kritizálni amiért többek között megszerettem. Itt senki sem nagyobb a CSAPATnál, még a GOAT sem. 😕

Minden jót és sok sikert kívánok TB-nek karrierje hátralévő részében (mindaddig amíg ez nem a mi kárunkra történik 😊)

Izgalmas szezon elé nézünk Pats szurkolóként, hosszú idő után nem lesz meg az a betonbiztos tudat az alapszakasz meccsek nézése közben, hogy bármi is történik az adott meccsen a PO-ban úgy is ott leszünk, ráérünk ott izgulni. Szurkolóként persze továbbra is PO-ba várom magunkat, de ez kezdetben jóval nehezebb lesz Brady nélkül mint vele. A csapat vezetésében és BB-ben töretlen a bizalmam, más lesz ez a megszokotthoz képest, de idővel jó lesz. Kizárt, hogy nyomjunk egy Colts-os suck for someone szezont. 😉

több mint 7 éve
Maniac84 New England Patriots 591
Hatalmas probléma merült fel a stadiont illetően. A 4 bajnoki zászló mellé nem fér el az ötödik, újra kell tervezni a dizájnt. 😊 Remélem ezúttal jobban előre gondolkodnak mint a stadion átadásakor. 😊😊😊
http://a.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2017%2F0407%2Fr197681_1296x729_16%2D9.jpg&w=570

több mint 7 éve
Maniac84 New England Patriots 591
Nagyon jó Pats szurkolónak lenni. 😀

több mint 2 éve
Maniac84 New England Patriots 591
Szinte tökéletesen a pályára tettük a gameplant. Harris hosszú futását levéve 4 yardos átlaggal futottunk, úgy hogy az ellen mindig tudta, hogy futás jön. A védelem iránti bizalom is maximálisan kifizetődött, "BoneHead" Harry nélkül sima liba lett volna. Az, hogy egy SB esélyes ellen az akaratunkat így ráerőltetve tudtunk nyerni óriási önbizalomlöket, és félelmetes a többi AFC csapat számára. Ezek után nincs olyan csapat amely örülni fog ha Foxborough-n keresztül kínálkozik fel az út számára az SB-be. Márpedig perpill a miénk a home field advantage. 😀

több mint 4 éve
Maniac84 New England Patriots 591
Ha már ez a takony itt rontja a levegőt,sokkal jobban örülnék,ha legalább arról beszélnétek ,hogy szerkezetileg hogy építhető be Voldemort (én ki nem mondom a nevét) a csapatba,milyen szerepet kaphat? Nekem ez kicsit sok dudás egy csárdában dolognak tűnik,főleg hogy úgy tűnt,hogy a futójáték,RB passzok továbbra is nagy szerepet játszanak majd.
kolok1972
Nem lesz ezzel gond, szerintem már jövő héten fent lesz a snapek felében. Thomas lesz a nagy vesztes, de nem hiszem, hogy ő nagy problémát csinálna belőle, mindig is a profi játékosok táborát erősítette és JMD-vel is jó a viszonya, nameg be lesz ő azért rotálva. A szerepet illetően a patspulpiton van egy remek cikk erről, elsősorban a Z elkapó lesz AB Thomas előtt, X-ben lesz Gordon/Dorsett a slot meg Minitroné. Ez persze csak az alap, úgyis variálva lesz. Ebben a szezonban szerintem rengeteget leszünk 3 elkapós 2 HB-s felállásban. A DC-knek rémalmai lesznek arról, hogyan állítsanak meg egy Jules/Gordon/AB/Develin/random RB fellállást. Ha DB-ekkel állnak fel lenyomjuk a torkukon a labdát ha meg base-ben akkor TB kiküldi wide-ba a HB-ket. Gyönyörű lesz, pláne ha még a pletyik is beigazolódnak Michel elkapásokban való komoly fejlődését illetően. Mi lettünk ezzel a leglevédekezhetetlenebb csapat ami mellé odatolunk még egy top5 DEF-et is. Ez fáj igazán a sok csillogó páncélú lovagnak...

Szerkesztette: Maniac84

több mint 9 éve
Maniac84 New England Patriots 591
nem tudok gratulálni a patsnek, nem ők nyerték meg. Istenem, remélem a Colts keni el a szájukat.berger90
"Keserű az ellendrukkerek élete"
/Ismeretlen/

több mint 11 éve
Maniac84 New England Patriots 591
Andy Dalton (PHI) vagy Ben Roethlisberger (DAL) kezdjen? Ray Rice /limited participation/ (DEN) vagy Jonathan Dwyer (DAL) legyen kezdő?pacheko11
A Dallas secondary elég jó, míg a Phily-ében csak nevek vannak, de teljesítmény nem társul hozzájuk, emiatt Dalton picit jobb opciónak tűnik.
Ray Rice meg stud, ha játszik akkor minden héten a kezdőben a helye bárki is az ellenfél.

több mint 4 éve
Maniac84 New England Patriots 591
Kis vidámság a hírhez 😀


Szerkesztette: Maniac84