Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 10 éve
Aguirre Seattle Seahawks 341
Szerintem a meccs embere az offensive coordinator Darrell Bevell volt. Tavaly meg tavalyelőtt voltak gyengébb hívásai több meccsen is, de Harvinnal annyira megnőttek a lehetőségek, hogy általa mindenki jobb lett/lesz, és ezen a meccsen Bevell többször nagyon eltalálta a playhívásokat.
A defense meg hozta a kötelezőt, kb. 15 ponton tartani az ellenfelet, a többit az offense megoldja. Csak így tovább, a címvédés teljesen reális elvárás (még jobb lenne, ha a 3-4. CB poszt nem lenne ilyen vékony (Lane nélkül), így remélem nem lesz sérülés és Tharold Simon is beválik, akinek a preseasonban volt egy biztató 100+ yardos pick-sixe, amit visszafújtak).

több mint 10 éve
Ginola Seattle Seahawks 136
Hogy lehet megverni ezt a hoxot?Janek
egyszerűen... elég csak 1 ponttal többet termelni náluk... 😀😀😀Josszi
Csak ne megint erre alapozzatok😊

több mint 10 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
Wilson rájött, hogy van TE a csapatban? Nem egyszer osztotta le remekül Zach Millernek a lasztit. (btw ez a Cards ellen kurva sikeres lehet).
Fucu
Zach Miller jó volt Oaklandben, de valahogy nem találta a csúcsformáját Seattleben, sérült is minden évben nagyjából. Ettől tud ő elkapni, meglátjuk mire viszi idén. Illetve hányszor lesz ez a playbook.ulpianus
elmeletileg jo sokszor, 2.5 hete a diego elleni premeccs utan leirtak a kezdo addigi drive-jai alapjan h jo sokszor ez lesz. egyreszt wilson erese miatt sokkal jobban kinyitjak a playbookot, az empty setek pl meg jobban is passzolnak wilsonnak mert az o magassaganal nem.keveset szamit azert h jobban megnyilnak a passzsavjai a box kiurulese miatt. masreszt az a terv h harvinnal szetbombazzak a perimetert ph kezebe gyorsan labdat juttato jatekokkal (fly-jet sweep, bubble, hitch, 5-10 yardos in/out route-ok) nagyon minimalis vertikalis munkaval es motionokkel meg harvin egyszerre decoykent hasznalasaval kihuzigaljak az embereket a boxbol es igy szinte folyamatosan kedvezo frontokat kapnak a rohanashoz. miller es willson sztem abalni fog ebben a rencerben. mert most meg nem is kellett annyira passzolnia sem a hawksnak, tamado szempontbol ha azt nezzuk akkor azt csinalhattak amit tenyleg akarnak csinalni.

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 924 — Circus Maximus
Wilson rájött, hogy van TE a csapatban? Nem egyszer osztotta le remekül Zach Millernek a lasztit. (btw ez a Cards ellen kurva sikeres lehet).
Fucu
Zach Miller jó volt Oaklandben, de valahogy nem találta a csúcsformáját Seattleben, sérült is minden évben nagyjából. Ettől tud ő elkapni, meglátjuk mire viszi idén. Illetve hányszor lesz ez a playbook.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 3 365
egyszerűen... elég csak 1 ponttal többet termelni náluk... 😀😀😀

The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Lynch egy állat és persze, hogy jobb formában van mint bármikor mivel kihagyott egy kicsit az edzőtáborból Mondjuk futóknál pont nem akkora probléma, pláne egy Lynch szintűnél.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 10 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 422 — Anthony Richardson fan
Wagnernek Cobb-bal kellett futnia, naná h megverte. Ha nem szabálytalankodik akkor TD minden bizonnyal, így meg csak FG lett remek RZ védekezéssel. Nálam ez ötös. 😊

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
Egyetértek a többiekkel, Harvin nagyon brutál fegyver, bízzunk benne, hogy idén stabilabb üvegből van. Wagner is tetszett, de ő is hajlamos túlpörögni, túlvállalni magát, mint pl. a büntijénél. A fallal nem volt gondom, és azért ne felejtsük el, hogy egy Matthews-Peppers ligaelit pass prot páros ellen kellett küzdeni. Wilson bátrabb volt mint az előző szezonban, de muszáj volt már változtatni egy kicsit, mert az ellenfelek már kezdték egészen jól olvasni a playeit. A védelem is rendben volt, de nem a tavalyi önmagához képest, mert szerintem még nem pörögtek fel arra a szintre. Mondjuk Maxwellnek akadtak gondjai, de Cobb és Nelson ellen kinek nem lennének. Sherman felé ugye nem ment laszti, ezért igyekezett máshol hasznossá tenni magát, ez E.T. labdavesztésénél teljes mértékben "sikerült" is neki. Ami szokatlan volt nekem, az Kam játéka, nem volt olyan kemény és volt miss tackle-je is. Mint korábban írtam, idénykezdetnek jó volt, ráadásul a GB ellen rögtön, különösebb ráhangolódás nélkül. Ja és a poén az egészben, TD passz Lockette-nek és Coleman-nek. Azért ez sem papírforma a Seahawksnál.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 422 — Anthony Richardson fan
Üdv!

A többiek szinte mindent elmondtak, azért leìrom a gondolataimat én is.

Az offense remek volt. Wilson simán az rookie egyik legjobb lehet, zsebből is. Bár volt 2 passza ami könnyen INT lehetett volna, az nem tetszett, de láthatóan bátrabb volt. Playmaker, de idén lehet kicsit több eladott labdája lesz...? Mindegy, mert kedvenc. Harvin utánozhatatlan, de jò lenne egész évben élvezni a játékát. De ne felejtsük el Baldwin-ékat, fontos szerepe van itt mindenkinek(Lockette, Coleman). Kispiricset kicsit hiányoltam, de nem bánom ha csak év vége fele vesszük elő. Futás remek volt, de itt főleg az O-line érdemli a dicséretet szerintem, ilyen melò után egy Lynch szintű futónak ilyen számokat kell hoznia. De mindenki 4-5 YPC-t hozott, ez a fal érdeme. Carpenter még soha nem játszott ilyen dominánsan, Sweezy beérett, és ìgy Unger is tudja hozni magát. Szerintem Okung még nem százas, kicsit darabos volt a mozgása önmagához képest. Britt újoncként nem vallott szégyent, de hosszù az ùt, főleg pass prot.-ben. Coleman brutál volt, sztem szedett fel egy kis tömeget.

Védelem...nem is tudom. Ami biztos, Wagner kész a vezérszerepre, sztem ő lesz a csapat Def. MVP-je idén. Nyomás rendben volt, de főleg Bulaga kiesése után, ami azért nagy minőségi romlást okozott a Packers falban. Visszatérve...én csak Wagner játéka miatt visszanézem egyszer a meccset. 😀
Sec. rendben volt, Lane remélem rendben lesz, Cobb ellen azt a passzt szinte lehetetlen lett volna levédekezni. Az egy remek játéka volt a sajtoknak. Maxwell rendre az ellen nyakán, sok dolga lesz idén. Sherman oldalára nulla passz? Ennél tökösebbnek hittem a Packers-t. Néztem a visszajátszásokat Sherman-ről, nem mindig volt tökéletes a cover, bár rossz sem.

Puntoknál ET háromszor hozott rossz döntést, mert elindult(akart) fair catch helyett. Magánál a fumblinál azonban Sherm legalább olyan hibás volt. Belefért tanulòpénznek, mindenesetre ET-nek nem kellene túl pörögnie, néha a kevesebb több, jobb döntéseket kell hoznia.

Összességében jò volt ez, de ez a Packers még lesz jobb idén. Remélem mi is. Go Hawks!

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
alatriste Green Bay Packers 11 304 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Grat srácok, nagyon szép és domináns győzelem volt!
Ha idén se jön nekünk össze komolyabban, akkor drukkolni fogok a címvédésnek!

Go Pack Go!

Liverpool Fc
több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 095 — SuperBowl Champions 2013/2014
Sztem is Lynch a kulcs. Ki kell venni a jatekbol es brutal nyomas kell RW-re...Sajna keves meccs lesz iden is amikor mindketto menni fog....FBKrisz
Lesz 2 Kosos foci meg 2 madaras... sztem a niners nem lesz faktor idén.silent7939
Mondjuk ez szerintem minden csapatra igaz. Amennyiben fogják a futást, és szétkapják a zsebet, kb minden csapat támadói fogva vannak 😊
több mint 10 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Sztem is Lynch a kulcs. Ki kell venni a jatekbol es brutal nyomas kell RW-re...Sajna keves meccs lesz iden is amikor mindketto menni fog....FBKrisz
Lesz 2 Kosos foci meg 2 madaras... sztem a niners nem lesz faktor idén.
több mint 10 éve
FBKrisz Los Angeles Rams Penn State Nittany Lions 643
Sztem is Lynch a kulcs. Ki kell venni a jatekbol es brutal nyomas kell RW-re...Sajna keves meccs lesz iden is amikor mindketto menni fog....

'I BELIEVE'
több mint 10 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Egyszerű a recept, a megvalósítás már kevésbé.... meg kell ölni a futást.
több mint 10 éve
Tavaly is volt rá példa, idén is lesz.

A finesszes és svájci óra pontosságú gépezetek, mint pl a Pats, Saints, Denver, vagy akár a Packers, mind fekszik nekünk. Viszont cserébe végletekig kiélezett meccset játszottunk a Kosokkal, Cardinals-szal, és a 9ers-szel. Igazi kemény focit játszó csapatok felveszik a versenyt, de tavalyi példa okán mivel miénk az ilyen csapatok közül a legjobb Qb, nem meglepetés,ha kikapnak.

Ebből a meccsből nem vonhatunk le komoly következtetéseket, csak annyit,hogy Harvin egészséges, és ez új dimenzióba emeli a csapatot. Az O#-fal hasított, de ahogyan braxa is írta, van problémája a GB falnak, szóval az igazi erőpróba pl a Kosok ellen lesz, azok ellen a Kosok ellen, akikkel szemben rendre szenvedünk.

Viszont nem akarok negatív lenni:

+ RW egy évvel, és egy bajnoki gyűrűvel tapasztaltabban/gazdagabban vezeti a csapatot

+ Lynch végre tehermentesítést kaphat év közben, így "friss" lehet az idény végére is

+ az O#-fal reményeink, illetve a ma látottak alapján a tavalyi év csapaton belüli leggyengébb egységéből előléphet egy átlagos szintre, aminek már örülni kell.

+ Harvin egészséges, és ténylegesen új szintre emeli a csapatot
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 966 — Apu ökölbeszorított keze
Hogy lehet megverni ezt a hoxot?

több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
A teljes OL tetszett, de azért a packers DL nem erős. Raji sérülésével meg nincs NT. naná h mentek a középső futások. Carpenter, Unger és Sweezy oktatott. Okung közepes volt. Britt első meccse volt, nem volt rossz. Azért Giacominit is kb ennyire verte volna Peppers/Matthews.

az offense egyértelműen Harvinra és Lynchre(+Turbin) van kitalálva. ezzel a read-option gyönyörűen működik. Harvonnal egy uj szintre lépett a csapat. Kearsere és Baldwinra teljesen epizódszerep jut.

amugy meh Harvin miért bukdoácsolt mindig? 😀 minden egyes playben mikor nála volt a labda elbotlott 😀 simán több yard volt még volt még minden playében.

defenseben akit dicsérni kell az Irvin. nagyon jó 3rd down rusher. az kell nekünk nagyon. (+egy jó nickelcb, reméem Lane sérülése nem súlyos. hú de jól jött Welker eltiltása 😀 )
több mint 10 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 470 — Keep pounding
Carpenter baszott jó volt, elképesztő mód rakosgatta odébb a Packers embereit, nekem az ő játéka tetszett a legjobban.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
12 Seattle Seahawks 291 — Minimum 3 karakter!
. Remélem E.T. végleg kijátszotta magát a visszahordó szerepkörből. Mondtam, hogy nem az ő műfaja. garrett27
A labdavesztésnél inkább RS hozta azt, ami műfajban a burleszk...
/amikor Chaplin-Lloyd-Keaton, úgy csinál, mintha kézzel állítaná meg a vonatot/

több mint 10 éve
Lynch a tavalyi szezont is figyelembe véve, most futotta a legtöbbet a két T között. Kb. 94 yardot az espn szerint. Ez hatalmas szám, és köze van Carp-hoz is.!

PC azt nyilatkozta meccs előtt,hogy Lynch sosem volt még ilyen remek állapotban. Láthattuk,hogy nem hazudott.

Harvin 100 SC yard! 😊 Baldwinnak kb 20 yardot sem kellett adni 😀

Az az érzésem,hogy idén a depth miatt a D# ha egy kicsit gyengébb is lesz, az O# rengeteget javult. PErsze messzemenő következtetéseket ne vonjuk le, mert még csak szeptember van, de ez a győzelem a playoff seed kiosztásnál még értékes lehet. A lényeg,hogy a csoportellenfeleket, és a konferencia ellenfeleket csapjuk.

Írok majd később 😊

"Lord have mercy, we've got Percy," Wilson said on NBC. (Sherm már a SB alatt is megalkotta ezt a gyöngyszemet 😀
több mint 10 éve
zolika26 New England Patriots 1 656 — http://insidehandoff.com/
Talán elfér itt is és érdekes lehet.
Gondolataim az első félidőről:  insidehandoff.com/2014/09/05/green-bay-packers-seattle-seahawks-first-half-notes/
A második félidőről:  insidehandoff.com/2014/09/05/green-bay-packers-seattle-seahawks-second-half-notes/
És a pályán lévő 3 legjobb és leggyengébb játékosról:  insidehandoff.com/2014/09/05/green-bay-packers-seattle-seahawks-3-up-3-down/

http://insidehandoff.com/
több mint 10 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
Jeremy Lane viszont raserult az agyekera. Egyenlore nem tudni mi a szitu vele.

-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
Bizony, szép üzenet volt mindenkinek.

-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
Nyitómeccs letudva. Simább lett mint gondoltam. Nem volt rossz a csapat. Remélem E.T. végleg kijátszotta magát a visszahordó szerepkörből. Mondtam, hogy nem az ő műfaja. Lynch állat, Harvin detto, Wilson meg frencsájz, nincs mese!

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
Meg az kereso marketing oldalakon is velünk foglalkoznak. Na jó, csak félig - meddig. 😊
 searchenginewatch.com/article/2363564/Bing-and-Google-Are-Ready-for-Some-Football

-- TIME I'AM! --