Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 10 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Hú nemtudom mi ez a világvége hangulat, de szerintem annyira nagy dolog nem történt. Kikaptunk, ez van. Egyszerűen van amikor semmi nem jön össze, mindenki rossz napot fog ki. Attól függetlenül hihetetlen mit nyomott le a Dallas, ha minden héten így vagy hasonlóan játszanak, akkor erősen SB contenderek szerintem. Legyőztük idén a GB-t meg a Denvert is, tehát ez a csapat még mindig nagyon jó, az biztos. Persze van ahova elférne az erősítés (OL, WR, CB 😀 )
12-4 még simán lehet, de előre a 13-3ért! O_O (Idegenben a Patnhers ellen tuti L-t számolok)
több mint 10 éve
he7edik San Francisco 49ers 1 239
Mit szóltok a Broncos-Chargers-Chiefs-Seahawks csoport elképzeléshez? A Raiders meg menne a helyünkre. A Frisco meg a Cards szerintem verné a s...ét a földhöz örömében.garrett27
Az tuti 😀silent7939
hát ismerve a Raiders-SF gyűlöletet én tartanék a sok erőszaktól. ezért is vették ki a preseason meccsekből a Raiderst.
mellesleg ezzel megszűnne egy jó kis rivalry a csoporton belül. tetszik nem tetszik ez a 4 csapat most egymást húzza felfelé.
vagy nem értem miért vernénk a seggünket örömmel a földhöz 😀petey
Manapság már nem kell Raiders meccs hogy erőszakosak legyenek a szurkolóink...

több mint 10 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 422 — Anthony Richardson fan
wr ugye kéne. mike williams a billsben trade blockon. sima

braxa88
Biztos sokkal előrébb lennénk...lóf@szt, hülyeség. Nem tudom mire ez a világvége hangulat. Szar a csapat, dobjuk a kukába...LOL.

Ez a szar D pl. 3 negyeden keresztül ismét levette a Denver O-t a pályáról nemrég. Agyhalottan szarul játszottunk és kész. Lesz jobb. Fogunk még úgy is kikapni, hogy jòl játszunk. Meg nyerni, h szarul játszunk. Tavaly is volt ilyen. De mánazonnal cseréljük le a fél csapatot... 😀 na jó ezen már csak nevetni tudok.

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
wr ugye kéne. mike williams a billsben trade blockon. sima

amugy idei kedvenc játékosaim: Avril és Bennett. óriási amit meccsről meccsre művelnek. de télleg. élmény 😀
több mint 10 éve
nfl_lover 912
nekem úgy tűnik, hogy nem tudjátok, hogy kéne Harvint használni, persze, ha Wilsonnak alapból nincs ideje dobni, az is egy ok, de így jön le, az, hogy Harvin kuka, hát az nagy baromság, egy MVP esélyes gamechanger WR-ből nem lesz egyik pillantról a másikra használhatatlan játékos, márpedig világosan látszik, hogy nem romlott fizikálisan, a sebessége abszolút nem kopott meg a sérülés után, tehát ez a játékhívásokra vezethető vissza
Lynch érthetetlen, hogy miért nem kap több carryt, ha nem sérült, és ha egy O koordinátor műve ez, akkor neki kalapkabát, azonnal
illetve offseasonben egy kicsit elbíztátok magatokat, vagyis a vezetőség azzal, hogy ti kineveltek egy Shermant, Kancellárt bárkiből, így nyugodt szívvel engedtétek el Brownert és Thurmondot, aztán most látszik, hogy nem teljesen így van...oké, a két fenti CB most perpill sérült, és Brownerrel más problémák is voltak, de szvsz ez volt a fő elgondolás
több mint 10 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 586
Annyival egészíteném ki az előttem szólókat, hogy ilyen elkapóállomány mellett elég nagy luxus 2 WR-t special team miatt aktív rosteren tartani (Lockette még csak-csak - 10 mp körül futja a 100at- , de Walters érthetetlen), különösen, hogy Norwood megbízhatóságával nagyon meg voltak elégedve a preseason során, Richardson sebessége pedig szintén nagy fegyver lehetne.
Azt is szintén előrevetítették, hogy Lynch válláról le kell venni a terhet, erre a két csere tökéletesen alkalmas is lenne, de teljesen kiszámítható, eleve halálraítélt screeneket dobálunk helyette amivel jó esetben haladunk 1-2 yardot. Harvint meg kb. csak ilyenekre használjuk, ennél sokkal jobb játékos. És az O fal még ezekre rátesz egy lapáttal.

Szerk.: Nem úgy tűnik, hogy Lynch sérülés miatt kapott kevesebb carryt:

Doug Hendrickson, Marshawn Lynch's agent, was not happy about the lack of carries Lynch had. In the fourth quarter, Hendrickson sent this tweet out directed at Darrell Bevell, Seattle's offensive coordinator: "Bevell know he has a running back?"
több mint 10 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 305 — Je suis kobranadrág
Azért a különösen szembetűnő O impotenciához az is hozzátartozott hogy azon az egy kis futásán kívül a Wilson faktor is totálisan hiányzott. Az hogy nem tudott futni ok, nem lehet minden meccsen 100+ yardot termelni, de hogy az eddig remekül működő - sikeresen menekülök, aztán valaki középtávon tisztára játssza magát és odadobom, 8-10-15 yardra- téma sem mutatkozott meg. Az összes ilyen kísérlet akkora homály volt hogy kb 4 Intet vizionáltam már meccs közben. Kész szerencse hogy csak ez a kamu jött a végén.
több mint 10 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 210 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
A mi támadóink nem képesek 80-100 yardos támadásokat vezetni. (...) a trükkös playeken kívül ez az O# teljesen alkalmatlan bármiféle haladásraundisputedly
sajnos ez nagyon igaz, és nemcsak a legutóbbi meccsretejbegrrr!!!
A tegnapi meccsen ez sem jött be. Negatív yardon állítottak meg.

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
A mi támadóink nem képesek 80-100 yardos támadásokat vezetni. (...) a trükkös playeken kívül ez az O# teljesen alkalmatlan bármiféle haladásraundisputedly
sajnos ez nagyon igaz, és nemcsak a legutóbbi meccsre

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 10 éve
Mindamellett, hogy az idei legrosszabb játékot/meccset hoztuk le kezdve az oldalvonal mellől a játékosokig, szerintem nem kell többet belegondolni, mint hogy vereség, és 3-2. Na bumm. Várható volt, hogy nem tudunk olyan évet lehozni, mint tavaly, az nagyon kijött. Az idei schedule meg erős, sokkal erősebb, mint tavaly. GB(4-2), SD(5-1), DEN(4-1), WAS(1-5), DAL(5-1). EDDIG. Ehhez képest szerintem jó a 3-2, főleg, hogy nagyon vékony a depth a védelemben. A köv. 2 meccs is igen rázós lesz, fel kell kötni a gatyát, és lélekben készülni nekünk is, hogy nem lesz sziporkázó játék(szerintem), de a W a fontos. Az O-ban én sem értek dolgokat, de úgyis csak találgathatunk.Medvepapa
Következő öt jelenlegi mutatói: Rams (1-3), Panthers (3-2-1), Raiders (0-5), Giants (3-3), Chiefs (2-3), és a végére maradnak az Eagles-szel (5-1) súlyosbított főcsoportrangadók. Hol kell aláírni, hogy a következő hetekben nem sziporkázunk, de győzünk?

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 096 — SuperBowl Champions 2013/2014
Ahogyan én látom a helyzetet.

Az emberanyagról:

D#: A tavalyi évhez képest elment a falból Bryant, Clem és McD.
Ebből Clem hiányzik a legjobban szerintem, McD-t Hill tudta pótolni, viszont jött ugye Williams középre és Marsh is játszik. Itt jelentős gyengülés névre nem történt, viszont a rotáció már nem olyan hatékony, talán ezért szenved Avril és Bennett is.

A Sec pedig a tavalyi elit szintből idén átlagos, átlag feletti szintet hoz. Kancellár nem az igazi, a sarok problémáéi vagy más,de árnyéka önmagának. E.T. tegnap 3 alkalommal szállt egy nagyon csúnyán. Sherm aki még tartja magát, de a többi CB-nek a nevét sem tudom, ami nem csak rám nézve problémás. Burnley hosszú idő után az egyetlen 6' alatt CB (Thurmond azt hiszem 6' magas volt kb), ráadásul szerelni sem tud, rendre rossz szögből érkezik, futás ellen használhatatlan.

LB sorban Wagner nagyon hektikus, Wright kb elveszett, coverben többször is szívott idén. IRvin nem LB, ő pure speed edge rusher.

A rendszerről:

Bizony a tavalyi évhez képest két dolog is változott a hátrányunkra. Első,hogy az új szabály értelmében 5 yardon belül sem lehet kontaktolni, jammelni. Ez a szabály teljes egészében elvette azt, amire a rendszerünk épült. A fizikális, kemény, wr-t folyamatosan zargató kemény press covert. Második változó pedig az,hogy a csapatok megtanulták hogyan kell a cover 3 ellen játszani, a playhívások kb minden ellenfélnél ugyanúgy néznek ki. Ez a két komponens összességében elérte azt,hogy egy ligaelit, korszakos statokat produkáló védelem átlagos szintre süllyedt.

Azonban a probléma nem náluk a legnagyobb, hiszen amíg egy átlagos, átlag feletti szintet tud hozni a védelem, addig a támadók visszatértek ahhoz a formához,amit tavaly már láthattunk tőlük.

O#, az emberanyag és a rendszer:

Offseasonban kb úgy álltunk,hogy a WR és a falember ami need. Qb adott, futók Lynch, CM és Turbin személyében ligaelit lehet.
Hoztunk két magas körös elkapót, P-Richet és Norwoodot. Öt forduló után a kettő együtt kb 2 elkapás 5 yardnál tart.
Kearse nem első számú elkapó, Lockette ST és PS szint, Baldwin slot wr, így hiányzik a támadósor egyik leglényegesebb eleme, a Wr aki megnyújtja a pályát,és valaki aki forgalomban is tud elkapni. Ezek teljes mértékben hiányoznak, így a playhívás teljesen kiismerhető, egy magára valamit is adó DC egy ksi felkészülés után tudja,hogyan foghatja meg a playeinket. Harvin eddig nonfaktor, screenekre használjuk csak,a fene nagy gyorsaságát elkapásnál még nem láttuk idén, így szélső elkapó nélkül a mai NFL-ben lehetetlen létezni.
A mi támadóink nem képesek 80-100 yardos támadásokat vezetni. Egy valamire alkalmas átlagos szinten a csapat, az pedig nem más mint a kedvező mezőnypozícióból történő időölő futás.
A ST és sajnos idén csak elvétve a D# kedvező pozíciót harcol ki, de ezzel többnyire nem tudunk élni. A mi támadóink szvsz a liga legrosszabb egysége jelenleg.
Okung idén biztosan cut, ennyi pénzt nem ér, minden meccsen kötelezően 3 flag megy rá. Unger és JP hiányában a 3rd string C ennyit tud, a guardok játéka szintén vicc.
Cable mogyoró letépő rendszere egy gyenge változata annak amit tegnap előadott a Dallas, annyi különbséggel,hogy ők passprotban is elfogadhatóak a ligaelit runblock mellett.

Az identitásunk teljes egészében elveszett, ami Bevell hibája. 10x fut egy meccsen Lynch, ez elfogadhatatlan. A runheavy playaction deep ball játék a mi állományunkkal teljesen kivitelezhetetlen. A dinkdunk kivitelezhetetlen,mert a csapatoknak nem kell deep balltól félni, egyrészt mert nincs célpontunk,másrészt mert az a 3-4 másodperc ami ahhoz kell,hogy felérjen az elkapó, az sosem áll rendelkezésre, mert nincs zseb.

Én mindig pozitívan állok hozzá a dolgokhoz, de hiszem,hogy felérni a csúcsra könnyebb ,mint ott maradni. Az elmúlt két évben kiismerték a rendszerünket, és nagyon jól alkalmazkodtak ellene az ellenfelek. A time of possession minden meccsen 2/3 -1/3 arányban szól ellenünk, a fgutással órát ölő, labdaszerző ligaelit 3rd down és redZ D# a múlté, ennyit pályán lenni nem lehet.

Amennyiben az O# össze tudja kapni magát, akkor látok esélyt a rájátszásra,mert az a D# válláról is rengeteg terhet levesz majd, amennyiben nem, úgy a 9-7 már szép eredmény az idén.

Nem látom az okát,hogy az új draftoltjainkat miért nem vetjük be,ha ennyire nincs minőségi játékos az O#-ban, de a trükkös playeken kívül ez az O# teljesen alkalmatlan bármiféle haladásra, és ezen idény közben csak a szakmais táb tud változtatni.

Go Hawks!
több mint 10 éve
12 Seattle Seahawks 291 — Minimum 3 karakter!
Dallas Cowboys (5-1-0)
Third Down Efficiency 10/17 - 58%

több mint 10 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 3 942 — Patriot
Vicces, azt hittem az önostorozás ilyen szinten csak nálunk megy egy vereség után.
Tegnap nagyon jó volt a Dallas és nem szart be, nektek meg nem jöttek be azok a dolgok, amik máskor be szoktak. Azért a PO szerintem össze fog jönni. 😛
több mint 10 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 422 — Anthony Richardson fan
Mindamellett, hogy az idei legrosszabb játékot/meccset hoztuk le kezdve az oldalvonal mellől a játékosokig, szerintem nem kell többet belegondolni, mint hogy vereség, és 3-2. Na bumm. Várható volt, hogy nem tudunk olyan évet lehozni, mint tavaly, az nagyon kijött. Az idei schedule meg erős, sokkal erősebb, mint tavaly. GB(4-2), SD(5-1), DEN(4-1), WAS(1-5), DAL(5-1). EDDIG. Ehhez képest szerintem jó a 3-2, főleg, hogy nagyon vékony a depth a védelemben. A köv. 2 meccs is igen rázós lesz, fel kell kötni a gatyát, és lélekben készülni nekünk is, hogy nem lesz sziporkázó játék(szerintem), de a W a fontos. Az O-ban én sem értek dolgokat, de úgyis csak találgathatunk.

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 210 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
írtam egy regénbyt de elszállt az egész.
szal címszavakban:
okung vicc, egy idióta
wr sor egy az egyben kuka, harvinnal az élen
lynch lassú
OL röhej
defense 3rd downnál a kedvencem. ja és nagyon veszélyesek a labdára
burley=kell jennings
a dallas agyonverte a csapatot. teljesen. minden téren, seattleben.
nem lesz PO. nagyon sokat kellene javulni. az a vicc h tökéletesen működött a kezdő offense a pre-seasponban. most minden play egy szenvedés.braxa88
Én is túlzottnak érzem, de azért nem teljesen.
Okung lehet fejben kéne rendbe tenni és okés.
Wr sor mint a tavalyi kivéve Tate <> Harvin. ( azért Tate hiányzik )
Lynch lehet hogy sérült? de mindenképp több futás kell ( mi van Turbinnal, Krisztinával? )
CB sor így néz ki per pillanat 1.Shermann 2. Maxwell ( mi van vele, megsérült?) 3. kicsoda ez? 4. mi a rák van? 5. mit keres ez itt?
Play hívások a tavaly előtti szinten.

több mint 10 éve
Azért van itt némi túlzás, de a nagy részével egyet ért szerintem mindenki.
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
írtam egy regénbyt de elszállt az egész.
szal címszavakban:
okung vicc, egy idióta
wr sor egy az egyben kuka, harvinnal az élen
lynch lassú
OL röhej
defense 3rd downnál a kedvencem. ja és nagyon veszélyesek a labdára
burley=kell jennings
a dallas agyonverte a csapatot. teljesen. minden téren, seattleben.
nem lesz PO. nagyon sokat kellene javulni. az a vicc h tökéletesen működött a kezdő offense a pre-seasponban. most minden play egy szenvedés.
több mint 10 éve
Én idáig abban a tudatban éltem, hogy "run heavy" csapat vagyunk, de Lynch 10 carryvel hát az mi a rák? Lehet hogy Lynch sérüléssel bajlódik, mint a Kancellár?Miért nem lehet futni? Ott van Turbin, Krisztina. Mi a f@szért tartjuk őket. A Dallas is futott Murrayvel, mi miért nem? Borzalmas volt nézni a tegnapi játékunkat. A Dallas felülmúlt támadásban, és védekezésben is. Az hogy adtak nekünk 14 pontot köszönet érte, de csak kozmetika.
Wilson pedig olyan dolgokat csinált, ami idáig nem volt rá jellemző. Rossz döntéseket hozott legalább 3 szituációban. Az hogy nem lett INT belőle csak a szerencsén múlott.
Az biztos a OLine-on meglátszott Unger hiánya. Okung a fall start gyárunk.
A LOB pedig csak átlagos szinten dolgozik, messze nem ligaelit a teljesítménye.
Nincs mese dolgozni kell keményebben Carolléknak is, nem csak a játékosoknak.

több mint 10 éve
Tényleg teljesen eszköztelennek és ezért teljesen kilátástalannak tűnt a támadójáték. Jól mondja Baldwin: "The offense can’t f–king move the ball. We’ve got too much f–king talent over here not to be moving the ball." 😕

Megengedhetetlenül sok a büntetés, érthetetlenül kevés labdát szerzünk, és nyertnek tűnő helyzetekben a többedik irányító-elkapó párost tesszük naggyá azzal, hogy látványos hosszújátékokat engedünk. Nyilván leginkább azért, mert állandóan a védelmünk van a pályán. Részben mert a támadóknak egész negyedeken át csak sorozatos 3&out-okra futja. Nemcsak tegnap, a megnyert meccseken is.

Sürgősen ki kell találni valamit, mert így nem nagyon nehéz, hanem inkább lehetetlen lesz. Nem duplázni, rájátszásba jutni.

több mint 10 éve
,de érdekelne azért, hogy milyen cifrasag hagyta el a szatokat .undisputedly
Asszem én eredménykövetőben kifejtettem 😀
több mint 10 éve
Abba is gondoljatok bele ha nincs az a két gigantikus mákunk, akkora zakó mint a ház.
A legnagyobb baj pedig az, hogy a közepesnél jobb csapatok most már tudják mit kell játszani ellenünk... Ilyen formával a Rams meg a Panthers away is szopó lesz. Na mind1 hátha összekapja magát mindenki.
Wilsont meg a tegnapi ellenére sincs okunk bántani szerintem, én simán aláírnám hogy minden 20. meccse legyen ilyen fos, ha a többi a szokásos színvonal.
több mint 10 éve
Nincs ok a pánikra. Így is Top 15 vagyunk 😀

Nem tudom,hogy merjem-e felhozni vitainditaskent a playcallt,de érdekelne azért, hogy milyen cifrasag hagyta el a szatokat amikor láttátok,hogy a lehető legszerenvsetlenebb módon használjuk Beastmodeot és Harvint. Lynch bubble screeneknel állt fel 😀
Nem is tudtam,hogy jól latom-e. Slot wr-ben is láttam,és nem volt mozhas snap elott.

Harvin egyszer sem lapott labdát idén minimum 5 yardra a lostol.

Passprot nem létező fogalom
Már sokadszorra. Olyan volt ez a meccs,mint tavaly a Bucs elleni,csak mosz nem sikerült forditani.

A guard huzasokra semmi válasz nem volt,ami érthetetlen. Rams és a 9ers is használja.

Cb-ben tavalyhoz képest vékonyak lettünk. A három kezdobol kettő leserult.
Érthetetlen amúgy,hogy nem képes egy Dckihasznalni,hogy a pálya egyik felére kvázi nem dobnak.

Most aztán nem volt meleg,vagy Peyton Manning.,simán otthon kikaptunk egy jobb csapattól.
több mint 10 éve
rantotthus Seattle Seahawks 261
Remélem többször nem lesz ilyen impotens a támadójáték... Amilyen jó meccse volt RW-nek az előző annyira rosszra sikerült ez a mai.
több mint 10 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 022 — !SuPeR6BoWL!
Lynch 10 carry??????????

És itt ment el a fantasym...

Bíztam benne ha Foster tudott futni 100 felett akkor Lynch is...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
a defense egy kalap szar, ne szépitsuk, csak az OL rosszabb
csúnya verés leszbraxa88
Emeljük ki,hogy a Dallas O -fal ligaelit. Seggre blokkoltak mindenkit aki utjukba került.

Ettől eltekintve év elején pont meg volt a kezdő Cb hármas,így,hogy kettő közülük kiesett,és nincs passrush,csak tört mozgású Wagner blitzek vannak.

Viszont, 45-15 perces birtoklási különbséget szerintem nem bírná egy védelem sem. Ennek a csapatlak egy nagyon nagy hianyossaga van. Szár az O #. Nincs elkaponk, Harvint abszolút nem használjuk,csak visszahordasra,Lynch kap kb meccsenkent 10 carryt. Az O # fal semmit nem ér passprotban, Bevell pedig visszatért tavalyi önmagához.