Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 10 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 586
egyébként ez a conditional pick mi lehet reálisan?CSABI27
Teljesítménytől függően 2.-4. kör
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
egyébként ez a conditional pick mi lehet reálisan?CSABI27
2-4. kor kozott lesz fuggoen h mik a feltetelek. Gondolom errol majd ha ma bejelentik a tradet tobbet tudunk majd.
több mint 10 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 586
Remélhetőleg sok lehetőséget fognak kapni az újoncaink, ha jól emlékszem Norwoodot korábban Tate-hez hasonló stílusú, biztoskezű játékosnak titulálták. Úgy gondolom, hogy kicsit engedni kellene a next man up felfogásból mert ha többnyire a Lockette-Walters duó fog felállni a 4 WR-es formációknál, vagy éppen a slotban az egyikük, az nem sok jót vetít előre. A fiatal srácokban bízok nagyon, a következő 1-2 meccs sokat meg fog mutatni, hogy mennyit lehet várni az Offensetől illetve, hogy Harvin tényleg rossz hatással volt -e a játékosok hozzáállására.
több mint 10 éve
CSABI27 Seattle Seahawks 99 — vinczellercsaba@gmail.com
egyébként ez a conditional pick mi lehet reálisan?
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Egyébként az identitásunkat is maximálisan visszakapjuk úgy gondolom. Szerintem már a Rams ellen is a tavalyi, tavaly előtti támadójátékot fogjuk látni. Baldwin kulcsjátékossá léphet elő, ez pedig külön öröm számomra. Megmondom őszintén, baromira unalmas volt nézni a meccsinket idén, egyáltalán nem volt szórakoztató, ellenben az utóbbi 2 évvel. Úgyhogy a csere jót fog tenni a csapatnak, ráadásul pénzt is spóroltunk, kell is ugyebár.

Go Hawks 😊CSABI27
mindent leírttál ebben a pár sorban. én is így gondolom.
több mint 10 éve

Egy kis lazítás.... Ki van a képen? 😊krankovics
Lynch
több mint 10 éve
CSABI27 Seattle Seahawks 99 — vinczellercsaba@gmail.com
Nem szoktam nagyon írogatni, de ez azért mérföldkő. Már Harvin érkezésekor se értettem, hogyan fér bele egy run heavy csapatnak - amely úgy nyer meccseket, h a defense lenullázza az ellent, aztán kb lefuttatja az órát a futásokkal - az, hogy egy egy elkapónak ekkora szerződést ad, vmint feláldoz érte egy 1. - és egy 3. kört. Pláne úgy, hogy a séma "főszereplői" (vagyis akiknek köszönhetük a mostanában sokat emlegetett identitásunkat) újonc szerződéssel voltak a csapatban. Cornerstone playerek, mint Earl-T, Sherman, Wagner, de idevehetjük nagyjából az egész védelmet, és persze Wilson, aki tökéletes az offensünkbe. Szóval tudtuk, hogy nagyon skat kell előbb utóbb perkálnunk, luxusnak éreztem Harvin idehozatalát. Amióta idejött PC, és Schneider, itt éreztem először, hogy ez sok lesz, kicsit túlvállaltuk magunkat. Nyilván a mi lett volna ha gondolatmenettel nem vagyunk előrébb, de az o-line idei teljesítményét elnézve talán okosabb lett volna a depthet mélyíteni ezen a fronton, nem pedig naivan bízni Cable éppen aktuális kiskedvenceiben (Britt, Sweezy).

Harvint meg baromira nem használtuk ki, azokhoz a playekhez, amiket vele játszattunk, rá hívtunk, egyetlen egy dolog kell: gyorsaság. Kicsit le van sarkítva, de nem akkora túlzás ez. Van egy baromi jó futónk, mehetnének a play actiönök, mint az utóbbi években, a pályát okosan széthúztuk Harvinnal, tény, főleg Broncos ellen volt ez szembetűnő, ezt hosszában is meg kellett volna tennünk, pár deep ballt dobni neki, legalább azért, hogy hátrébb lépjen a védelem egy kicsit, a futást is elősegítve ezzel. Ráadásul nem ügyetlen gyerek Harvin, jó párat leszedett volna sztem ezekből a labdákból, meg a secondaryk nagyrészét eleve lefutja szvsz. Szóval a jó hír az, hogy amit Harvinnal csináltunk, azt sztem továbbra is megtudnánk csinálni, a rossz hír az, hogy nem fogjuk, mert Harvin egy földöntúli játékosként él PC elméjében, nagyon meglepne, ha P-Richel is próbálkoznánk ilyen téren.

Egyébként az identitásunkat is maximálisan visszakapjuk úgy gondolom. Szerintem már a Rams ellen is a tavalyi, tavaly előtti támadójátékot fogjuk látni. Baldwin kulcsjátékossá léphet elő, ez pedig külön öröm számomra. Megmondom őszintén, baromira unalmas volt nézni a meccsinket idén, egyáltalán nem volt szórakoztató, ellenben az utóbbi 2 évvel. Úgyhogy a csere jót fog tenni a csapatnak, ráadásul pénzt is spóroltunk, kell is ugyebár.

Go Hawks 😊
több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 096 — SuperBowl Champions 2013/2014
Percy Harvin-1st
Paul Richardson-2nd
Kevin Norwood-4th
Christine Michael-2nd
Have combined for fewer 2014 touches than Golden Tate.Bazzani
Na most nem azért,hogy midnenképpen ellent mondjak, de rookie legyen a talpán aki a Walters-Lockett kettőst kiszorítja. Teljesen érthető,hogy nem játszanak.undisputedly
Biztos igazad van. Így, hogy egyre többet látom Tate-et egyre kevésbé értem az elengedését.
Ha igaz, hogy Harvin-al már korábban is viselkedési gondok voltak (lásd Tate monoklija) akkor miért nem lépték meg ezt a cserét nyáron és tartották meg Golden barátunkat?Bazzani
nyugi poén volt. Walterst és Lockettet minden Seahawks kikiabálja a csapatbol
a 2. részt énse értem.

amugy a Richardson-Michael-Norwood trió egy labdaérintéssel büszkélkedik idén. annyira gyönyörű 😀

Tate meg ugye kurvajó, ezt tudtuk mi is, mindig is. drafton is inkább 1.körbe várták. egy passhappy offense msot is ki is teljesedik.
amugy meg nincs olyan wr a ligában aki nálunk jelenleg 1000+yardos lenne. senki, ez egy ilyen offensebraxa88
Bocs, azt hittem jobban átmegy a szarkazmus.

Amikor elvittétek Goldent, akkor vagy itt, vagy nálatok írtam,hogy a liga legjobb második számú elkapóját sikerült megszerezni, a legbiztosabb kezű (számokkal alátámasztott) widereceivert a ligában, aki tud keményen játszani, és a legjobb offseason igazolás volt a nyáron.

Akkor jött valaki (talán baggio) és kérdezte, ha ennyire jó,miért engedtük el. Akkor kifejtettem,hogy meggyőződésem, PC "koronaékszerként" tekintett Harvinra, a kedvenc "játékszerére" Legalábbis anak szánta, ez biztos. Russról nyilatkozott kb akkora elánnal előtte csak.

Ez a monokli dolog nem tudom honnan jött. Nem láttam hiteles forrásból sehol, így addig el sem hiszem. Az öltözőbe nem látunk be, reportok a dühkezelési problémáiról nem szóltak.

Ahogyan észrevetted ezért vagyok olyan sűrű vendék a topikotokban, és követem Tate játékát, mert személyes kedvenc a teljesítménye és a stílusa, szóval a szurkolók körében sem volt egyértelmű a helyzet, de eddig legalább tudtuk magyarázni azzal, hogy egy legitim MVP jelölt miatt engedtük el a liga legjobb 2. számú elkapóját.
több mint 10 éve
krankovics Seattle Seahawks 407
Egy neger kisfiu.ZoliZoltán
Segítek, nem a Néger Emerson.

http://seahawks.hu
több mint 10 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 312 — E/1
Egy neger kisfiu.
több mint 10 éve
krankovics Seattle Seahawks 407

Egy kis lazítás.... Ki van a képen? 😊

http://seahawks.hu
több mint 10 éve
Percy Harvin-1st
Paul Richardson-2nd
Kevin Norwood-4th
Christine Michael-2nd
Na most nem azért,hogy midnenképpen ellent mondjak, de rookie legyen a talpán aki a Walters-Lockett kettőst kiszorítja. Teljesen érthető,hogy nem játszanak.undisputedly
Biztos igazad van. Így, hogy egyre többet látom Tate-et egyre kevésbé értem az elengedését.
Ha igaz, hogy Harvin-al már korábban is viselkedési gondok voltak (lásd Tate monoklija) akkor miért nem lépték meg ezt a cserét nyáron és tartották meg Golden barátunkat?Bazzani
nyugi poén volt. Walterst és Lockettet minden Seahawks kikiabálja a csapatbol
a 2. részt énse értem.

amugy a Richardson-Michael-Norwood trió egy labdaérintéssel büszkélkedik idén. annyira gyönyörű 😀

Tate meg ugye kurvajó, ezt tudtuk mi is, mindig is. drafton is inkább 1.körbe várták. egy passhappy offense msot is ki is teljesedik.
amugy meg nincs olyan wr a ligában aki nálunk jelenleg 1000+yardos lenne. senki, ez egy ilyen offense
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 643 — Axel Foley
Percy Harvin-1st
Paul Richardson-2nd
Kevin Norwood-4th
Christine Michael-2nd
Ha igaz, hogy Harvin-al már korábban is viselkedési gondok voltak (lásd Tate monoklija) akkor miért nem lépték meg ezt a cserét nyáron és tartották meg Golden barátunkat?

több mint 10 éve
Percy Harvin-1st
Paul Richardson-2nd
Kevin Norwood-4th
Christine Michael-2nd
Na most nem azért,hogy midnenképpen ellent mondjak, de rookie legyen a talpán aki a Walters-Lockett kettőst kiszorítja. Teljesen érthető,hogy nem játszanak.
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 643 — Axel Foley
Percy Harvin-1st
Paul Richardson-2nd
Kevin Norwood-4th
Christine Michael-2nd
Have combined for fewer 2014 touches than Golden Tate.

több mint 10 éve
Out
DT Jordan Hill (ankle)
CB Byron Maxwell (calf)
TE Zach Miller (ankle)
MLB Bobby Wagner (toe)
C Max Unger (foot)
DE Cassius Marsh (foot)

Questionable
TE Luke Willson (groin)

Probable
OT Alvin Bailey (oblique)
DE Michael Bennett (not injury related)
RB Marshawn Lynch (not injury related)
NT Brandon Mebane (not injury related)
CB Tharold Simon (knee)

Simon játszik. Hill (nem is tudtam h sérült..) és Marsh is kiesett, belső pass rush érdekes lesz.
Willson nélkül csak Helfet lenne, szal remélem játszik, de ugye Willson nagyon gyenge.

Holnap nagyon nehéz meccsre számítok. A Rams csinálta a legtöbb negatív yardos szerelést futásnál. kemény lesz, de Lynchnek szét kell szedni a Rams védelmet, Bennettéknak meg Austin Davist. Valahogy nyerni kell.
több mint 10 éve
Nos, ez a Harvin ügy eléggé felkavarta az állóvizet. Annyi kérdőjel van jelenleg a csapat körül,hogy ezt egyértelmű intel nélkül nem lehet tisztán látni.

Adott egy játékos akit PC már egyetemen is szeretett volna edzeni. Illik az explozív O# képbe amit PC szeret futtatni. Tavaly sérült volt, amikor viszont pályára került, akkor azonnali hatással volt a játék képére.

Jött idén az offseason, semmi jele annak,hogy baj lenne, hírek szállingóznak arról,hogy egy egészséges Percy miket tud majd csinálni. Bevell szerint külön playek vannak Harvin köré építve.

A negyedik meccsünk attól hangos, hogy 3 TD-t nem adtak meg neki. Öt meccsel a kezdés után, egy hatalmas pofont kapva identitás válságban az O#. PH a gamewinning drájv 17 játékából 11-et a pálya széléről figyel. Sokszor tűnik bizonytalannak huddle után.

PC lenyilatkozza,hogy mindent meg kel tennünk,hogy Harvin deep is megjátszható legyen.
Egy nap sem telik el, jön a hír,hogy hetek óra trade blockon van Percy, és el is cseréltük.

Az indok a séma. Nem illik a rendszerbe, nem tudjuk használni. Na most aki ezt benyalja, az rosszul teszi. PC egyetem óta ismeri Harvin játékát. Feladtunk egy valag cetlit, közte első köröst is, illetve rengeteg capspace-t, azért,hogy nálunk játszon. A kérdés az, elhisszük-e,hogy nem tudta a stáb hogyan kell használni Harvint, holott már 2 offseason van mögötte, illetve a teljes karrierjét követte PC.

Elcseréled-e a legrobbanékonyabb játékosodat, amikor a filozófiád alapja a robbanékony, explozív, toxic számos O#? A szezon elején. A "hetek óta keresték rá a vevőt" minimum két hetet jelent. Tehát legkésőbb a 4. fordulótól keresünk rá trade partnert. A szezon 25%-ánál elcseréltük a legveszélyesebb elkapónkat úgy, hogy a liga egyik leggyengébb elkapó sora volt nálunk eddig is.

Ez nekem kicsit érthetetlen.

Viszont... Idén drafton elhoztunk egy játékost, akik ugyanazt a rout-tree-t futja,mint Harvin. Rookie és semmibe sem kerül, spórolunk vele jelentős cap space-t, ha ő átveszi Harvin helyét. Gondolhatta-e a stáb,hogy 5 meccs/200 yard nem ér meg ennyit, edzéseket látva P-Rich is képes erre, inkább szerezzünk egy plusz picket, és spóroljunk capspace-t, mert Harvin non-faktor?

Lehetséges. Nem volt róla szó, de PC kikelt azon szabály ellen,hogy az 53-as keretből 7(?) játékost meccs előtt inaktívnk kell jelenteni. Szerinte ez nem fair, és így a két újonc elkapónk a mecsek zömén inaktív volt.
Elég lehet-e tehát egy gazdasági ráción alapuló gondolatmenet arra,hogy elcseréld a játékost akiért annyit áldoztál, és nem győzted hangsúlyozni,hogy ő junik, ő egyedik, senki nem képes olyan játékra, mint ő?

Ez nem tűnik valószínűnek. Sokkal inkább tartom elképzelhetőnek,hogy igazak a reportok, melyek szerint a stáb nehezen tudta kezelni, és viselkedési gondjai voltak, esetleg a playbookot sem tanulta meg jól, és ezek miatt a fenti ésszerűség mentén meghúztuk a ravaszt.

Ezzel együtt ez egy hatalmas blama az FO-nak és a szakmai stábnak is, és jól teszik, ha szereznek még valakit a tradere rendelkezésre álló időn belül, vagy Norwoodot beépítik a playbookba, mert ezzel a jelenlegi elkapósorral nem vagyunk versenyképesek.
több mint 10 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Közben PC lenyilatkozta nfl.com szerint, hogy Harvint deep routokra is kell/fogjuk használni. Előtte pedig Bevell,hogy jobb munkát kell végezni a téren,h Lynch több landat kapjon.

Ez auert szomorú,mert nem valamely általunk nem ismert sérülés/elemzés vagy bármi más miatt nem tettünk így eddig,hanem ténylegesen Bevell volt a sz@r. Aggasztó.undisputedly
Seattle-New York elég deep rout 😀ervinator
Aranyköpések topic!

több mint 10 éve
Stopyt Seattle Seahawks 180
Azért remélem valami értelmes választ is kapunk. Mert egy ilyen játékost csak úgy elküldeni... az nem válasz,hogy nem tudtuk használni. Ilyen szinten ilyen kaliberű játékost már,hogy a fenébe ne lehetne használni. Gondolom valami személyesebb dolog okozhatta a problémát,nem pedig a teljesítménye a pályán.
több mint 10 éve
szomorú vagyok, kedvenc volt
biztam benne h megtanuljuk majd idővel használni. de akkor sajnos ennyi volt. 😕
több mint 10 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 305 — Je suis kobranadrág
Hát ezen meg besírtam, nekem is eszembe jutott 😀😀😀
"Seahawks fans with Harvin jerseys: That's why you should always buy the franchise quarterback's jersey. Amortize that value."
több mint 10 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 305 — Je suis kobranadrág
Jesus. Micsoda reggeli hír. De sajnálom azt a két korai kört érte...
több mint 10 éve
lockette és walters kérem szépen 1000-1000yard felé mennek. 😀
jaj istenem niztis vagyok benne h lockette lesz a 3.wr
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
Lehet, hogy Richardsonban sokat látnak Carrollék, aztán most rögtön sok lehetőséget adnak neki. De az is lehet, kissé közrejátszik az is, hogy Baldwin, vagy Baldwinék a Dallas meccsen és utána is kritizálták az offenset. Lehet Harvin miatt tényleg szar került a palacsintába.

több mint 10 éve
Jack Zoltán Seattle Seahawks Alabama Crimson Tide 1 049
Én már régebben is mondtam hogy inkább Tatenek kellett volna adni a lóvét, mint Harvint itt majmolni